Mina favorithotell

Jämför hotell
Klicka på jämföra för att lägga till hotell 0  hotell tillagda

Hotell i Durres

Se på kartan
 • Oaz
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från402krPer natt

  Oazstars

  Durres, Albanien , Golem - Karta
   

  Den här egendomen är ligger i Durres. Hotell byggdes år 2005. Egendomen består av 30 rum. Hotell erbjuder . Hotell ligger i stadens centrum och ger bekväm tillgång till resten av staden. Gästerna hittar flera buss- och tunnelbanehållplatser inom promenadavstånd.

  Se mer
 • Aragosta
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från685krPer natt

  Aragostastars

  Durres, Albanien , Lagjia 1, str taulantia, brryli currila - Karta
   

  Den här populära egendomen ligger i Durres. Hotell konstruerades år 1996. Det finns totalt 18 rum i lokalerna. Egendomen består av 4 enkelrum, 11 dubbelrum, 2 barnsviter och 1 svit. Hotell ligger nära stadens centrum. Det finns flera länkar till kollektivtrafiken på bekvämt avstånd.

  Se mer
 • Adriatik
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från803krPer natt

  Adriatikstars

  Durres, Albanien , Lagjia 13 plazh. durres - Karta
   

  Med sitt läge i Durres är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell konstruerades år 1970. Hotell rustades upp år 2002. Det finns totalt 70 rum i lokalerna. Egendomen består av 63 dubbelrum och 6 sviter.

  Se mer
 • Arvi
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från685krPer natt

  Arvistars

  Durres, Albanien , Lagja nr. 1, rr."taulantia" - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Med sitt läge i Durres är den här populära egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell konstruerades år 2002. Egendomen består av 42 rum. Egendomen består av 35 dubbelrum. Hotell ligger i hjärtat av staden. Hotell ligger på bekvämt avstånd från stadens huvudstationer för tåg och buss. De närmaste buss- och tunnelbanehållplatserna finns inom promenadavstånd från Hotell . Stranden ligger i den omedelbara närheten av Hotell.

  Se mer
 • Albion
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från339krPer natt

  Albionstars

  Durres, Albanien , Lagja nr 13 plazh durres - Karta
   

  Den här populära egendomen är fördelaktigt belägen i Durres. Hotell byggdes år 2010. Det finns totalt 18 rum i lokalerna. Egendomen består av 2 enkelrum, 5 dubbelrum, 3 barnsviter, 3 sviter, 3 lägenheter, 2 studior och 1 villa. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Bel Conti
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från449krPer natt

  Bel Contistars

  Durres, Albanien , Shkembi i kavajes - Karta
   

  Den här populära egendomen är fördelaktigt belägen i Tia durres. Hotell byggdes år 2002. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2010. Egendomen består av 32 rum. Egendomen består av .

  Se mer
 • Dyrrah
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från496krPer natt

  Dyrrahstars

  Durres, Albanien , Plazhi lliria - Karta
   

  Med sitt behändiga läge i Durres är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell byggdes år 1999. Egendomen består av 18 rum. Egendomen består av 12 enkelrum, 5 dubbelrum och 1 svit. Hotell ligger i stadens centrum och ger bekväm tillgång till resten av staden. Huvudstationerna för tåg och buss ligger bara en kort körväg bort. Hotells närhet till buss- och tunnelbanehållplatserna gör det möjligt för gästerna att utforska området. Hotell ligger bara ett stenkast från stranden.

  Se mer
 • Vila Belvedere
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från402krPer natt

  Vila Belvederestars

  Durres, Albanien , National street durres / kavaje - Karta
   

  Den här egendomen är behändigt belägen i Durres. Hotell konstruerades år 1999. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2006. Egendomen består av 2 enkelrum, 85 dubbelrum och 4 barnsviter. Hotell ligger nära stadens centrum. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken. Stranden ligger bara några meter från Hotell.

  Se mer
 • Vivas Hotel
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från531krPer natt

  Vivas Hotelstars

  Durres, Albanien , Rruga pavaresia 13 quart - Karta
   

  Den här egendomen är behändigt belägen i Durres. Det finns totalt 73 rum i lokalerna. Hotell ligger nära stadens centrum. Det finns en bilparkering på området.

  Se mer
 • Pishat e Buta
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från443krPer natt

  Pishat e Butastars

  Durres, Albanien , Rr. nacionale, golem-kavaje-zona - Karta
   

  Med sitt behändiga läge i Durres är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Egendomen består av 45 rum. Hotell ligger i stadens centrum och ger bekväm tillgång till resten av staden. De närmaste buss- och tunnelbanehållplatserna finns inom promenadavstånd från Hotell . Egendomen ligger på promenadavstånd från hamnen.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  15  Hotell - Durres
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Durres

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här