Mina favorithotell

Jämför hotell
Klicka på jämföra för att lägga till hotell 0  hotell tillagda

Hotell i Durres

Se på kartan
 • Bleart
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från488krPer natt

  Bleartstars

  Durres, Albanien , Shkembi kavajes - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Den här egendomen har ett behändigt läge i Durres. Hotell konstruerades år 2009. Hotell renoverades år 2011. Egendomen består av 72 rum. Egendomen består av 60 enkelrum, 10 dubbelrum och 6 sviter.

  Se mer
 • Dolce Vita
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från523krPer natt

  Dolce Vitastars

  Durres, Albanien , 1 km from shkembi i kavajes - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Tack vare sitt läge i Durres är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell byggdes år 2007. Det finns totalt 50 rum i lokalerna. Egendomen består av 50 dubbelrum. Hotell ligger i stadens centrum och ger bekväm tillgång till resten av staden. Hotells närhet till buss- och tunnelbanehållplatserna gör det möjligt för gästerna att utforska området.

  Se mer
 • Arvi
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från698krPer natt

  Arvistars

  Durres, Albanien , Lagja nr. 1, rr."taulantia" - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Med sitt läge i Durres är den här populära egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell konstruerades år 2002. Egendomen består av 42 rum. Egendomen består av 35 dubbelrum. Hotell ligger i hjärtat av staden. Hotell ligger på bekvämt avstånd från stadens huvudstationer för tåg och buss. De närmaste buss- och tunnelbanehållplatserna finns inom promenadavstånd från Hotell . Stranden ligger i den omedelbara närheten av Hotell.

  Se mer
 • Bel Conti
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från465krPer natt

  Bel Contistars

  Durres, Albanien , Shkembi i kavajes - Karta
   

  Den här populära egendomen är fördelaktigt belägen i Tia durres. Hotell byggdes år 2002. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2010. Egendomen består av 32 rum. Egendomen består av .

  Se mer
 • Adriatik
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från884krPer natt

  Adriatikstars

  Durres, Albanien , Lagjia 13 plazh. durres - Karta
   

  Med sitt läge i Durres är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell konstruerades år 1970. Hotell rustades upp år 2002. Det finns totalt 70 rum i lokalerna. Egendomen består av 63 dubbelrum och 6 sviter.

  Se mer
 • Aragosta
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från674krPer natt

  Aragostastars

  Durres, Albanien , Lagjia 1, str taulantia, brryli currila - Karta
   

  Den här populära egendomen ligger i Durres. Hotell konstruerades år 1996. Det finns totalt 18 rum i lokalerna. Egendomen består av 4 enkelrum, 11 dubbelrum, 2 barnsviter och 1 svit. Hotell ligger nära stadens centrum. Det finns flera länkar till kollektivtrafiken på bekvämt avstånd.

  Se mer
 • Leonardo
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från639krPer natt

  Leonardostars

  Durres, Albanien , Shkembi i kavajes durres albania - Karta
   

  Den här egendomen har ett fördelaktigt läge i Durres. Egendomen består av 107 rum. Den här anläggningen består av 93 dubbelrum och 14 sviter.

  Se mer
 • AS Hotel
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från570krPer natt

  AS Hotelstars

  Durres, Albanien , Rruga kombetare plepa golem - Karta
   

  Med sitt läge i Durres är den här populära egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Egendomen består av 27 rum. Hotell har ett idylliskt läge i hjärtat av staden. Gästerna hittar stranden bara några minuter från egendomen. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil.

  Se mer
 • Albion
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från456krPer natt

  Albionstars

  Durres, Albanien , Lagja nr 13 plazh durres - Karta
   

  Den här populära egendomen är fördelaktigt belägen i Durres. Hotell byggdes år 2010. Det finns totalt 18 rum i lokalerna. Egendomen består av 2 enkelrum, 5 dubbelrum, 3 barnsviter, 3 sviter, 3 lägenheter, 2 studior och 1 villa. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Bella Vista Hotel
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från360krPer natt

  Bella Vista Hotelstars

  Durres, Albanien , Rr. pavarsia kavajes - Karta
   

  Tack vare sitt läge i Durres är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell byggdes år 2003. Hotell helrenoverades år 2010. Det finns totalt 27 rum i lokalerna. Egendomen består av 12 dubbelrum och 15 familjerum. Hotell ligger i stadens centrum och ger bekväm tillgång till resten av staden. Stranden ligger i den omedelbara närheten av Hotell. Hotell ligger några steg från hamnen. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  17  Hotell - Durres
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Durres

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här