Mina favorithotell

Jämför hotell
Klicka på jämföra för att lägga till hotell 0  hotell tillagda

Hotell i Durres

Se på kartan
 • Aragosta
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från671krPer natt

  Aragostastars

  Durres, Albanien , Lagjia 1, str taulantia, brryli currila - Karta
   

  Den här egendomen har ett behändigt läge i Durres. Hotell byggdes år 1996. Egendomen består av 18 rum. Egendomen består av 4 enkelrum, 11 dubbelrum, 2 barnsviter och 1 svit. Tack vare sitt läge i stadens centrum, erbjuder Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken.

  Se mer
 • Oaz
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från394krPer natt

  Oazstars

  Durres, Albanien , Golem - Karta
   

  Med sitt läge i Durres är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell byggdes år 2005. Det finns totalt 30 rum i lokalerna. Hotell ståtar med . Hotell ligger i hjärtat av staden. Hotells närhet till buss- och tunnelbanehållplatserna gör det möjligt för gästerna att utforska området.

  Se mer
 • Adriatik
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från787krPer natt

  Adriatikstars

  Durres, Albanien , Lagjia 13 plazh. durres - Karta
   

  Den här populära egendomen ligger i Durres. Hotell konstruerades år 1970. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2002. Egendomen består av 70 rum. Egendomen består av 63 dubbelrum och 6 sviter.

  Se mer
 • Arvi
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från671krPer natt

  Arvistars

  Durres, Albanien , Lagja nr. 1, rr."taulantia" - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Tack vare sitt läge i Durres är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell byggdes år 2002. Det finns totalt 42 rum i lokalerna. Egendomen består av 35 dubbelrum. Hotell ligger nära stadens centrum. Centralstationen för tåg och buss ligger bara en kort promenad bort. Det finns flera länkar till kollektivtrafiken på bekvämt avstånd. Hotell ligger bara ett stenkast från stranden.

  Se mer
 • Albion
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från336krPer natt

  Albionstars

  Durres, Albanien , Lagja nr 13 plazh durres - Karta
   

  Den här populära egendomen är fördelaktigt belägen i Durres. Hotell byggdes år 2010. Det finns totalt 18 rum i lokalerna. Egendomen består av 2 enkelrum, 5 dubbelrum, 3 barnsviter, 3 sviter, 3 lägenheter, 2 studior och 1 villa. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Bel Conti
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från440krPer natt

  Bel Contistars

  Durres, Albanien , Shkembi i kavajes - Karta
   

  Med sitt läge i Tia durres är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell konstruerades år 2002. Hotell helrenoverades år 2010. Egendomen består av 32 rum. Egendomen består av .

  Se mer
 • Dyrrah
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från486krPer natt

  Dyrrahstars

  Durres, Albanien , Plazhi lliria - Karta
   

  Den här populära egendomen är fördelaktigt belägen i Durres. Hotell byggdes år 1999. Det finns totalt 18 rum i lokalerna. Egendomen består av 12 enkelrum, 5 dubbelrum och 1 svit. Hotell ligger i stadens centrum och ger bekväm tillgång till resten av staden. Huvudstationerna för tåg och buss ligger bara en kort körväg bort. Det finns flera länkar till kollektivtrafiken på bekvämt avstånd. Stranden ligger bara några meter från Hotell.

  Se mer
 • Vila Belvedere
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från394krPer natt

  Vila Belvederestars

  Durres, Albanien , National street durres / kavaje - Karta
   

  Den här egendomen är behändigt belägen i Durres. Hotell konstruerades år 1999. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2006. Egendomen består av 2 enkelrum, 85 dubbelrum och 4 barnsviter. Hotell ligger nära stadens centrum. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken. Stranden ligger bara några meter från Hotell.

  Se mer
 • Vivas Hotel
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från521krPer natt

  Vivas Hotelstars

  Durres, Albanien , Rruga pavaresia 13 quart - Karta
   

  Den här egendomen är behändigt belägen i Durres. Det finns totalt 73 rum i lokalerna. Hotell ligger nära stadens centrum. Det finns en bilparkering på området.

  Se mer
 • Elba Hotel
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från405krPer natt

  Elba Hotelstars

  Durres, Albanien , Shkembi i kavajes - Karta
   

  Med sitt behändiga läge i Durres är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Det finns totalt 85 rum i lokalerna. Egendomen består av 60 dubbelrum och 25 lägenheter. Hotell har ett idylliskt läge i hjärtat av staden. Hotell ligger bara ett stenkast från stranden. Egendomen ligger på promenadavstånd från hamnen.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  18  Hotell - Durres
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Durres

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här