Mina favorithotell

Jämför hotell
Klicka på jämföra för att lägga till hotell 0  hotell tillagda

Hotell i Durres

Se på kartan
 • Aragosta
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från695krPer natt

  Aragostastars

  Durres, Albanien , Lagjia 1, str taulantia, brryli currila - Karta
   

  Den här populära egendomen ligger i Durres. Hotell konstruerades år 1996. Det finns totalt 18 rum i lokalerna. Egendomen består av 4 enkelrum, 11 dubbelrum, 2 barnsviter och 1 svit. Hotell ligger nära stadens centrum. Det finns flera länkar till kollektivtrafiken på bekvämt avstånd.

  Se mer
 • Arvi
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från710krPer natt

  Arvistars

  Durres, Albanien , Lagja nr. 1, rr."taulantia" - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Med sitt läge i Durres är den här populära egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell konstruerades år 2002. Egendomen består av 42 rum. Egendomen består av 35 dubbelrum. Hotell ligger i hjärtat av staden. Hotell ligger på bekvämt avstånd från stadens huvudstationer för tåg och buss. De närmaste buss- och tunnelbanehållplatserna finns inom promenadavstånd från Hotell . Stranden ligger i den omedelbara närheten av Hotell.

  Se mer
 • Adriatik
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från814krPer natt

  Adriatikstars

  Durres, Albanien , Lagjia 13 plazh. durres - Karta
   

  Med sitt läge i Durres är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell konstruerades år 1970. Hotell rustades upp år 2002. Det finns totalt 70 rum i lokalerna. Egendomen består av 63 dubbelrum och 6 sviter.

  Se mer
 • Bel Conti
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från579krPer natt

  Bel Contistars

  Durres, Albanien , Shkembi i kavajes - Karta
   

  Den här populära egendomen är fördelaktigt belägen i Tia durres. Hotell byggdes år 2002. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2010. Egendomen består av 32 rum. Egendomen består av .

  Se mer
 • Albion
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från344krPer natt

  Albionstars

  Durres, Albanien , Lagja nr 13 plazh durres - Karta
   

  Den här populära egendomen är fördelaktigt belägen i Durres. Hotell byggdes år 2010. Det finns totalt 18 rum i lokalerna. Egendomen består av 2 enkelrum, 5 dubbelrum, 3 barnsviter, 3 sviter, 3 lägenheter, 2 studior och 1 villa. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Bella Vista Hotel
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från589krPer natt

  Bella Vista Hotelstars

  Durres, Albanien , Rr. pavarsia kavajes - Karta
   

  Tack vare sitt läge i Durres är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell byggdes år 2003. Hotell helrenoverades år 2010. Det finns totalt 27 rum i lokalerna. Egendomen består av 12 dubbelrum och 15 familjerum. Hotell ligger i stadens centrum och ger bekväm tillgång till resten av staden. Stranden ligger i den omedelbara närheten av Hotell. Hotell ligger några steg från hamnen. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats.

  Se mer
 • Dolce Vita
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från539krPer natt

  Dolce Vitastars

  Durres, Albanien , 1 km from shkembi i kavajes - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Tack vare sitt läge i Durres är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell byggdes år 2007. Det finns totalt 50 rum i lokalerna. Egendomen består av 50 dubbelrum. Hotell ligger i stadens centrum och ger bekväm tillgång till resten av staden. Hotells närhet till buss- och tunnelbanehållplatserna gör det möjligt för gästerna att utforska området.

  Se mer
 • Leonardo
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från659krPer natt

  Leonardostars

  Durres, Albanien , Shkembi i kavajes durres albania - Karta
   

  Den här egendomen har ett fördelaktigt läge i Durres. Egendomen består av 107 rum. Den här anläggningen består av 93 dubbelrum och 14 sviter.

  Se mer
 • Benilva Hotel
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från425krPer natt

  Benilva Hotelstars

  Durres, Albanien , Shkembi i kavajes l., 13 - Karta
   

  Den här egendomen är fördelaktigt belägen i Durres. Det finns totalt 43 rum i lokalerna. Tack vare sitt läge i stadens centrum, ger Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Hotell ligger bara ett stenkast från stranden. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats.

  Se mer
 • Vila Belvedere
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från395krPer natt

  Vila Belvederestars

  Durres, Albanien , National street durres / kavaje - Karta
   

  Den här egendomen är behändigt belägen i Durres. Hotell konstruerades år 1999. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2006. Egendomen består av 2 enkelrum, 85 dubbelrum och 4 barnsviter. Hotell ligger nära stadens centrum. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken. Stranden ligger bara några meter från Hotell.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  18  Hotell - Durres
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Durres

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här