Hotell i Bryssel

Se på kartan
Hotell - Bryssel

BrysselFrån  334kr

Aktuella hotellerbjudanden - Bryssel

 • NH Brussels Grand Place Arenberg
  Från823krPer natt

  NH Brussels Grand Place Arenbergstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue d'assaut 15 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 33 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1767 recensioner från resenärerBaserat på 1767 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger centralt i hjärtat av Bryssel nära affärscentrum och nära många av stadens historiska sevärdheter. Det berömda mässcentrum med sin antikmässa, världsberömda chokladproducenter och den berömda Mannequin Pis ligger på promenadavstånd, liksom katedralen i S:t Michel, shoppinggatorna Galeries Royales och Grand Place. Kollektivtrafikförbindelser finns 100 m från hotellet och Bryssels flygplats ligger 12 km bort. Detta bekväma 7-våningshotell har totalt 155 rum, varav 6 är sviter. Alla de ljusa, bekväma rummen har eget badrum och luftkonditionering.

  Se mer
 • NH Brussels Louise
  Från595krPer natt

  NH Brussels Louisestars

  Bryssel stad, Bryssel , Chausee de charleroi 17 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 41 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1415 recensioner från resenärerBaserat på 1415 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Brussels. Från detta hotell som är beläget 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Totalt 246 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på NH Brussels Louise. NH Brussels Louise genomgick en totalrenovering 2005. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta barnvänliga NH Brussels Louise är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Dessutom kan alla gäster som bor på denna anläggning ta med sig sina husdjur. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på NH Brussels Louise. Alla gäster som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. , Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. och Resenärerna kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i anläggningens restauranger. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Bedford Hotel & Congress Centre
  Från616krPer natt

  Bedford Hotel & Congress Centrestars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue du midi 135 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 88 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2519 recensioner från resenärerBaserat på 2519 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Brussels. Från detta hotell som är beläget 450 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 130 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Anläggningen har totalt 309 rum. Den här anläggningen byggdes 1950. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Det finns parkeringsplatser. Bedford Hotel & Congress Centre erbjuder transfer till flygplatsen. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. och Kunderna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Floris Arlequin Grand Place
  Från761krPer natt

  Floris Arlequin Grand Placestars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue de la fourche 17-19 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1211 recensioner från resenärerBaserat på 1211 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Brussels. Detta hotell kan erbjuda totalt 92 rum. Denna anläggning snyggades upp 2004. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Floris Arlequin Grand Place är inte någon husdjursvänlig anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • NH Collection Brussels Grand Sablon
  Från1.981krPer natt
  3,8/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 429 recensioner från resenärerBaserat på 429 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Brussels. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Det totala antalet rum är 193. Detta boende totalrenoverades 2008. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. NH Collection Brussels Grand Sablon har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Denna anläggning tillåter inte husdjur. NH Collection Brussels Grand Sablon tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Izan Avenue Louise
  Från750krPer natt

  Izan Avenue Louisestars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue blanche 4 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 568 recensioner från resenärerBaserat på 568 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Brussels. Från denna egendom som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell har totalt 80 rum. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Izan Avenue Louise håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Izan Avenue Louise. Husdjur är inte tillåtna på Izan Avenue Louise. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Nh Collection Brussels Centre
  Från1.020krPer natt

  Nh Collection Brussels Centrestars

  Bryssel stad, Bryssel , Boulevard adolphe max 7 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1005 recensioner från resenärerBaserat på 1005 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Brussels. Från detta boende som är beläget 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. De 241 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Hotellet byggdes år 2002. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan.

  Se mer
 • Van Belle
  Från464krPer natt

  Van Bellestars

  Bryssel stad, Bryssel , Chaussée de mons 39 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 62 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 859 recensioner från resenärerBaserat på 859 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Brussels. Från det här hotellet som ligger 1. 2 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 4. 0 kilometer till hamnen. Totalt 124 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Den här anläggningen byggdes 2002. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Dessutom kan gästerna bo på Van Belle med sina husdjur. Detta hotell har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • NH Brussels Carrefour De l’Europe
  Från933krPer natt

  NH Brussels Carrefour De l’Europestars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue du marché aux herbes 110 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  This hotel is located in the city centre of Brussels and was established in 1991. It is close to the Grand Place and the nearest station is Central Station.

  Se mer
 • Ramada Brussels Woluwe
  Från616krPer natt

  Ramada Brussels Woluwestars

  Bryssel stad, Bryssel , Avenue des pleiades 67 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 443 recensioner från resenärerBaserat på 443 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Brussels. Från den här anläggningen som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Ramada Brussels Woluwe har totalt 165 rum. Detta hotells byggår är 2010. Detta hotell har wifi-anslutning. Receptionen på Ramada Brussels Woluwe har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 8 rum är handikappsanpassat. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler. Parkering och garage finns att tillgå. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. och De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  117  Hotell - Bryssel
Sida  1  av  12
 

Beskrivning av destination

  Bryssel är Belgiens största stad och landets huvudstad. Det ligger mitt inne i landet och är säte för Europeiska unionens mest betydande institutioner. Det är en kosmopolitisk och mångkulturell stad med utsökt arkitektur, både gammal och modern, med mer än 70 museer och otaliga intressanta sevärdheter. I den nedre delen av staden befinner sig Bryssels hjärta som är La Grand-Place, upptaget på världsarvslistan. Där kan du se byggnader med en mycket vacker arkitektur såsom stadshuset i gotisk stil och Maison du Roi, där man förvarar kostymerna till statyn Manneken-Pis, landets mest populära sevärdhet. Det kan vara intressant att besöka Musée des Beaux Arts, Victor Horta-museet, serietidningsmuseet, kungliga palatset, parlamentet och teatern La Monnaie. Europadistriktet är ett mycket modernt område med intressant nutida arkitektur och förstklassiga affärer. Om du vill roa dig ordentligt ska du besöka Brupark med dess berömda Atomium, Mini Europa, vattenparken Océade och Kinepolis och i The Village kan du välja restaurang för att pröva på några av de utsökta lokala eller internationella maträtterna. Du kan också göra en shoppingrunda på Galeries Royales Saint Hubert om du vill köpa lyxvaror. Bryssel har attraktioner för alla smaker.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Bryssel

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här