Hotell i Bryssel

Se på kartan
Hotell - Bryssel

BrysselFrån  339kr

Aktuella hotellerbjudanden - Bryssel

 • Izan Avenue Louise
  Från896krPer natt

  Izan Avenue Louisestars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue blanche 4 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 584 recensioner från resenärerBaserat på 584 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Brussels. Från detta boende som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det totala antalet rum på Izan Avenue Louise är 80. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Izan Avenue Louise. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser på Izan Avenue Louise.

  Se mer
 • Des Colonies
  Från942krPer natt

  Des Coloniesstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue des croisades 6-10 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 438 recensioner från resenärerBaserat på 438 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Brussels. Från denna anläggning som är belägen 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Totalt 97 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på デ コロニーズ. Detta hotell snyggades upp 2009. Både fast och trådlöst internet finns på デ コロニーズ. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på デ コロニーズ. デ コロニーズ är inte någon husdjursvänlig anläggning. På デ コロニーズ kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Le Chatelain Hotel
  Från1.117krPer natt

  Le Chatelain Hotelstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue du chatelain 17 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 456 recensioner från resenärerBaserat på 456 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Brussels. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 5. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här anläggningen. Totalt 107 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotells byggår är 1999. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. ル シャトラン ホテル har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Detta hotell tillåter inte husdjur. ル シャトラン ホテル tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Siru
  Från988krPer natt

  Hotel Sirustars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue des croisades 2 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 433 recensioner från resenärerBaserat på 433 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Brussels. Från detta boende som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta hotell innefattar 101 trivsamma rum. Hotel Siru byggdes 1800 och totalrenoverades 2011. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna på Hotel Siru. Hotel Siru har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. På Hotel Siru kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Progress Hotel
  Från1.343krPer natt

  Progress Hotelstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue du progres 9 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 214 recensioner från resenärerBaserat på 214 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Brussels. Från denna egendom som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. 57 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell genomgick en renovering 2007. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på プログレス ホテル har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. プログレス ホテル kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Nh Collection Brussels Centre
  Från1.673krPer natt

  Nh Collection Brussels Centrestars

  Bryssel stad, Bryssel , Boulevard adolphe max 7 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1124 recensioner från resenärerBaserat på 1124 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Brussels. Från detta boende som är beläget 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Denna anläggning innefattar 241 trivsamma rum. Boendet byggdes år 2002. Både fast och trådlöst internet finns på NH コレクション ブリュッセル センター. Receptionen på NH コレクション ブリュッセル センター har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Djurälskare kommer att uppskatta vistelsen på detta hotell eftersom det är husdjursvänligt. Denna anläggning har affärsfaciliteter.

  Se mer
 • Ibis Brussels Ctr St Catherine
  Från1.039krPer natt

  Ibis Brussels Ctr St CatherinestarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , Joseph plateau straat 2 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2938 recensioner från resenärerBaserat på 2938 recensioner från resenärer

  Du kommer att känna dig som hemma hos ibis! Trestjärniga ibis Brussels City Centre ligger i centrala Bryssel, precis runt hörnet från Grand Place, det berömda Manneken Pis och flera museer och populära shoppingområden. Hotellet ligger även nära fiskmarknaden med sina berömda restauranger. Perfekt för familjer eller affärsresenärer som vill utforska denna vackra stad!

  Se mer
 • Ramada Brussels Woluwe
  Från1.056krPer natt

  Ramada Brussels Woluwestars

  Bryssel stad, Bryssel , Avenue des pleiades 67 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 473 recensioner från resenärerBaserat på 473 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Brussels. Från denna egendom som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Totalt 165 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Ramada Brussels Woluwe. Det här boendet byggdes 2010. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumAlla rum på Ramada Brussels Woluwe är rullstolsanpassade. Husdjur betraktas som en del av familjen på detta hotell. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. och Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Van Belle
  Från1.325krPer natt

  Van Bellestars

  Bryssel stad, Bryssel , Chaussée de mons 39 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 64 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 894 recensioner från resenärerBaserat på 894 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Brussels. Från detta boende som är beläget 1. 2 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 4. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning har totalt 124 rum. Detta hotell byggdes 2002. ヴァン ベレ är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. ヴァン ベレ tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur betraktas som en del av familjen på denna anläggning. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på ヴァン ベレ. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Bedford Hotel & Congress Centre
  Från988krPer natt

  Bedford Hotel & Congress Centrestars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue du midi 135 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 96 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2712 recensioner från resenärerBaserat på 2712 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Brussels. Från denna egendom som ligger inbäddad 450 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 130 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta hotell har 309 rum. Detta hotells byggår är 1950. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på Bedford Hotel & Congress Centre har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Det finns parkeringsplatser. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Bedford Hotel & Congress Centre. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. och Resenärerna kan njuta av anläggningens alla smakfulla rätter i restaurangen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  120  Hotell - Bryssel
Sida  1  av  12
 

Beskrivning av destination

  Bryssel är Belgiens största stad och landets huvudstad. Det ligger mitt inne i landet och är säte för Europeiska unionens mest betydande institutioner. Det är en kosmopolitisk och mångkulturell stad med utsökt arkitektur, både gammal och modern, med mer än 70 museer och otaliga intressanta sevärdheter. I den nedre delen av staden befinner sig Bryssels hjärta som är La Grand-Place, upptaget på världsarvslistan. Där kan du se byggnader med en mycket vacker arkitektur såsom stadshuset i gotisk stil och Maison du Roi, där man förvarar kostymerna till statyn Manneken-Pis, landets mest populära sevärdhet. Det kan vara intressant att besöka Musée des Beaux Arts, Victor Horta-museet, serietidningsmuseet, kungliga palatset, parlamentet och teatern La Monnaie. Europadistriktet är ett mycket modernt område med intressant nutida arkitektur och förstklassiga affärer. Om du vill roa dig ordentligt ska du besöka Brupark med dess berömda Atomium, Mini Europa, vattenparken Océade och Kinepolis och i The Village kan du välja restaurang för att pröva på några av de utsökta lokala eller internationella maträtterna. Du kan också göra en shoppingrunda på Galeries Royales Saint Hubert om du vill köpa lyxvaror. Bryssel har attraktioner för alla smaker.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Bryssel

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här