Hotell i Bryssel

Se på kartan
Hotell - Bryssel

BrysselFrån  401kr

Aktuella hotellerbjudanden - Bryssel

 • NH Brussels Louise
  Från741krPer natt

  NH Brussels Louisestars

  Bryssel stad, Bryssel , Chausee de charleroi 17 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 41 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1334 recensioner från resenärerBaserat på 1334 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1980. Hotell helrenoverades år 2005. Det finns totalt 246 rum i lokalerna. Egendomen består av 52 enkelrum, 194 dubbelrum, 12 barnsviter och 12 sviter. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Gästerna kan använda hissen. Det finns ett tidningsställ på området. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Hotell erbjuder dagstidningar varje dag. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Nh Collection Brussels Centre
  Från1.181krPer natt

  Nh Collection Brussels Centrestars

  Bryssel stad, Bryssel , Boulevard adolphe max 7 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 822 recensioner från resenärerBaserat på 822 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2002. Egendomen består av 241 rum. Egendomen består av 13 sviter. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Gästerna kan använda hissen. Det finns en affär på området. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • NH Brussels Grand Place Arenberg
  Från2.462krPer natt

  NH Brussels Grand Place Arenbergstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue d'assaut 15 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 33 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1675 recensioner från resenärerBaserat på 1675 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger centralt i hjärtat av Bryssel nära affärscentrum och nära många av stadens historiska sevärdheter. Det berömda mässcentrum med sin antikmässa, världsberömda chokladproducenter och den berömda Mannequin Pis ligger på promenadavstånd, liksom katedralen i S:t Michel, shoppinggatorna Galeries Royales och Grand Place. Kollektivtrafikförbindelser finns 100 m från hotellet och Bryssels flygplats ligger 12 km bort. Detta bekväma 7-våningshotell har totalt 155 rum, varav 6 är sviter. Alla de ljusa, bekväma rummen har eget badrum och luftkonditionering.

  Se mer
 • Bedford Hotel & Congress Centre
  Från892krPer natt

  Bedford Hotel & Congress Centrestars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue du midi 135 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 88 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2188 recensioner från resenärerBaserat på 2188 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1950. Det finns totalt 309 rum i lokalerna. Hotell erbjuder . Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Gästerna kan använda hissen. Det finns en affär på området. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Det finns en piccoloservice.

  Se mer
 • Floris Arlequin Grand Place
  Från1.220krPer natt

  Floris Arlequin Grand Placestars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue de la fourche 17-19 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1130 recensioner från resenärerBaserat på 1130 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1989. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2004. Det finns totalt 92 rum i lokalerna. Egendomen består av 13 enkelrum, 59 dubbelrum, 6 barnsviter och 14 sviter. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Hotell tillhandahåller en hiss. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande.

  Se mer
 • NH Brussels Carrefour De l’Europe
  Från2.106krPer natt

  NH Brussels Carrefour De l’Europestars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue du marché aux herbes 110 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  This hotel is located in the city centre of Brussels and was established in 1991. It is close to the Grand Place and the nearest station is Central Station.

  Se mer
 • NH Collection Brussels Grand Sablon
  Från1.398krPer natt
  3,8/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 305 recensioner från resenärerBaserat på 305 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1991. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2008. Det finns totalt 193 rum i lokalerna. Egendomen består av 29 enkelrum, 155 dubbelrum, 5 barnsviter och 1 svit. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan använda hissen. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Hotell erbjuder tvättservice. Det finns en bilparkering på området.

  Se mer
 • Metropole Hotel
  Från1.174krPer natt

  Metropole Hotelstars

  Bryssel stad, Bryssel , Place de brouckere 31 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2616 recensioner från resenärerBaserat på 2616 recensioner från resenärer

  Med sitt läge i Brussels är den här populära egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell konstruerades år 1895. Hotell renoverades år 2015. Egendomen består av 262 rum. Tack vare sitt läge i hjärtat av staden, ger Hotell enkel tillgång till allt som staden har att erbjuda. Gästerna kan enkelt promenera till huvudstationerna för tåg och buss. De närmaste buss- och tunnelbanehållplatserna finns inom promenadavstånd från Hotell . Gästerna hittar flygplatsen på bekvämt avstånd. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Van Belle
  Från540krPer natt

  Van Bellestars

  Bryssel stad, Bryssel , Chaussée de mons 39 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 62 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 824 recensioner från resenärerBaserat på 824 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2002. Egendomen består av 124 rum. Egendomen består av 33 enkelrum och 87 dubbelrum. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Det finns en bilparkering på området. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • NH Brussels Stephanie
  Från888krPer natt

  NH Brussels Stephaniestars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue jean stas 32 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1046 recensioner från resenärerBaserat på 1046 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1975. Det finns totalt 68 rum i lokalerna. Den här anläggningen består av . Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan använda hissen. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder rumservice. Det finns en tvättservice. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  121  Hotell - Bryssel
Sida  1  av  13
 

Beskrivning av destination

  Bryssel är Belgiens största stad och landets huvudstad. Det ligger mitt inne i landet och är säte för Europeiska unionens mest betydande institutioner. Det är en kosmopolitisk och mångkulturell stad med utsökt arkitektur, både gammal och modern, med mer än 70 museer och otaliga intressanta sevärdheter. I den nedre delen av staden befinner sig Bryssels hjärta som är La Grand-Place, upptaget på världsarvslistan. Där kan du se byggnader med en mycket vacker arkitektur såsom stadshuset i gotisk stil och Maison du Roi, där man förvarar kostymerna till statyn Manneken-Pis, landets mest populära sevärdhet. Det kan vara intressant att besöka Musée des Beaux Arts, Victor Horta-museet, serietidningsmuseet, kungliga palatset, parlamentet och teatern La Monnaie. Europadistriktet är ett mycket modernt område med intressant nutida arkitektur och förstklassiga affärer. Om du vill roa dig ordentligt ska du besöka Brupark med dess berömda Atomium, Mini Europa, vattenparken Océade och Kinepolis och i The Village kan du välja restaurang för att pröva på några av de utsökta lokala eller internationella maträtterna. Du kan också göra en shoppingrunda på Galeries Royales Saint Hubert om du vill köpa lyxvaror. Bryssel har attraktioner för alla smaker.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Bryssel

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här