Njut av de äkta karibenska smakerna i Kuba

Njut av de äkta karibenska smakerna i Kuba

Upptäck La Habana, Varadero, Cayo Santa María, Cayo Coco …

 • Gran Caribe Neptuno - Triton

  För vistelser den 13/05/2018 till 16/05/2018

  Från 387krper natt

  Gran Caribe Neptuno - Triton  3EST

  Miramar, Havana, 3ra ave. y 74, miramar, playa - Karta
  2,3/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter

  Det är en storslagen byggnad som erbjuder en pittoresk utsikt över både Havanna och den karibiska kusten. Hotellet erbjuder sina gäster enkel tillgång till stranden, som ligger bara några meter från lobbyn, medan en promenad i omgivningarna tar en sedan runt flera restauranger, som erbjuder typiska lokala rätter och små butiker med sina handgjorda produkter. För alla som vill informera sig om det kalla kriget, ligger Museo del Ministerio del Interior inom gångavstånd. Lite längre väster om hotellet, efter den trädkantade Fifth Avenue ligger det område där några av Havannas mest lyxiga restauranger och hotell finns. Hotellet erbjuder alla de vanliga faciliteterna - en swimmingpool, en restaurang som serverar internationella rätter, en sportbar med biljardbord, plus några trevliga tillägg såsom kvälls cabaret.

 • Vedado – Saint John

  För vistelser den 13/05/2018 till 16/05/2018

  Från 586krper natt

  Vedado – Saint John  3EST

  Havana, Havana, Calle 19 esq. a m. vedado, calle 25 - .Karta
  2,6/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter

  Detta bekväma hotell ligger i Havana. Våra resenärer har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 138 ombonade rum. Denna anläggning renoverades 2000. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Vedado – Saint John har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Vedado – Saint John är inte någon husdjursvänlig anläggning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia

  För vistelser den 13/05/2018 till 16/05/2018

  Från 690krper natt

  Casa Boutique El Encanto De Perseverancia  4EST

  Havana, Havana, Calle perseverancia - 156Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 73 Åsikter

  Detta charmiga hotell återfinns i Havana. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från detta hotell. Våra gäster har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 1. 2 kilometer till hamnen. De 18 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2016. Kunderna har tillgång till trådlös internetanslutning som är tillgänglig i de allmänna utrymmena i denna anläggning. Receptionen på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta hotell tillåter inte husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Icke-återbetalningsbart. Det accepterar inte ändringarIcke-återbetalningsbart. Det accepterar inte ändringar
 • Club Acuario

  För vistelser den 27/05/2018 till 30/05/2018

  Från 701krper natt

  Club Acuario  3EST

  Havana, Havana, Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Havana. Totalt 416 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2007. Gästerna kan med fördel använda sig av internetanslutningen. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Club Acuario har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Husdjur är inte tillåtna på Club Acuario. Club Acuario erbjuder en mängd olika matupplevelser. De som bor på denna anläggning kan roa sig med den underhållning som står till buds. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

 • Gran Caribe Hotel Plaza

  För vistelser den 13/05/2018 till 16/05/2018

  Från 789krper natt

  Gran Caribe Hotel Plaza  4EST

  Old Havana, Havana, Ignacio agramante - 267Karta
  2,6/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter

  Detta gulliga hotell finns i La Habana Vieja. Det totala antalet rum är 188. Denna anläggning totalrenoverades 1991. Tillgång till internet gör gästernas vistelse ännu trevligare. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Gran Caribe Hotel Plaza tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur.

 • Be Live Havana City Copacabana

  För vistelser den 14/05/2018 till 17/05/2018

  Från 805krper natt

  Be Live Havana City Copacabana  3EST

  Miramar, Havana, Avda no. 4404 e/ 44 y 46 , miramar - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 39 Åsikter

  Detta gulliga hotell är beläget i Miramar. Detta boende har 168 rum. Be Live Havana City Copacabana genomgick en totalrenovering 1992. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Be Live Havana City Copacabana erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov.

 • MarAzul Hotel

  För vistelser den 13/05/2018 till 16/05/2018

  Från 904krper natt

  MarAzul Hotel  3EST

  Playas del Este, Havana, Banderas y las terrazas - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter

  Detta charmiga hotell är endast för vuxna och ligger i Playas del Este. Denna anläggning innefattar 188 trivsamma rum. Detta hotell grundades år 1976. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Husdjur är inte tillåtna på MarAzul Hotel. MarAzul Hotel har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. De som bor på denna anläggning får en rolig vistelse tack vare det stora utbudet av nöjen. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Tidig bokning rabattTidig bokning rabatt
 • Nh Capri

  För vistelser den 13/05/2018 till 16/05/2018

  Från 1.411krper natt

  Nh Capri  4EST

  Havana, Havana, Calle 21, entre n y o, vedado - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Detta charmiga hotell återfinns i Havana. Från detta boende som ligger inbäddat 10 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Detta hotell ligger 2. 5 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 8. 0 kilometer till hamnen. Totalt 220 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning totalrenoverades 2014. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på Nh Capri håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Nh Capri. Nh Capri är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Nh Capri har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Denna anläggning är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker som passar de som bor på denna anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

 • Nacional de Cuba

  För vistelser den 13/05/2018 till 16/05/2018

  Från 1.483krper natt

  Nacional de Cuba  5EST

  Vedado, Havana, Calle o esq. 21, vedado - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 83 Åsikter

  Hotellet ligger på några meter från närmaste strand, i centrum av Havanna. Det är ca 7 km till Plaza de la Revolución, medan den gamla stadsdelen och kongresscentret ligger ca 8 km från hotellet. Alla stora turistattraktioner är lätta att nå. Som ett erkännande av dess historiska och ärvda värderingar, förklarades det som ett nationalmonument i Republiken Kuba år 1998. Faciliteter som erbjuds inkluderar säkerhetsbox, en valutaväxlingskassa och tillgång till internet. Dessutom finns rum- och tvättservice, samt konferensmöjligheter. Alla de luftkonditionerade rummen har utsikt över havet eller trädgården. Samtliga rum är fullt utrustade som standard med en satellit-tv, en minibar och ett värdeskåp. Fritidsutbudet inkluderar en swimmingpool, en bastu och massage.

 • Four Points By Sheraton Havana

  För vistelser den 13/05/2018 till 16/05/2018

  Från 1.360krper natt

  Four Points By Sheraton Havana  5EST

  Miramar, Havana, Av 5ta a 76- 80 barrio de miramar (cuba) - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter

  Detta lyxiga hotell återfinns i Miramar. Från detta hotell som är beläget 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 11. 6 kilometer från den här anläggningen. Våra kunder har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. För våra besökare är det bara 100 meter till flygplatsen. 186 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning byggdes 2010. Alla gästerna på Four Points By Sheraton Havana kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Four Points By Sheraton Havana är inte någon husdjursvänlig anläggning. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. På Four Points By Sheraton Havana kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Exklusiv rabattExklusiv rabatt
 • Hotel Mercure Sevilla Havane

  För vistelser den 01/06/2018 till 04/06/2018

  Från 1.619krper natt

  Hotel Mercure Sevilla Havane  4EST

  Old Havana, Havana, Calle trocadero - 55Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 44 Åsikter

  Detta hotell är beläget i hjärtat av det historiska kvarteret i Havanna. Med det idealiska klimatet, havsluften och den varma temperaturen, ligger hotellet på en helt underbar plats. Bara några steg från hotellet kan gästerna hitta kulturcentrum och museer där man kan upptäcka mer om det dynamiska livet av de infödda invånarna på ön. Genom hotellets moriska arkitektur kan besökare föreställa sig och gå tillbaka till charmen i förra sekelskiftet, samt njuta av gästfrihet och bekväma omgivningar. Fasaderna på stadshotellet upplyses i kvällssolen och blir till skuggor i nyanser av mjuka färger. Byggnaden omfattar totalt 178 rum fördelade på nio våningar. Besökare som vill uppskatta den vackra utsikten över hustaken i Havanna behöver bara äta middag på hotellets Panorama-restaurang och på så vis avsluta dagen på ett hisnande sätt.

 • Beltran de Santa Cruz Boutique

  För vistelser den 13/05/2018 till 16/05/2018

  Från 2.644krper natt

  Beltran de Santa Cruz Boutique  3EST

  Old Havana, Havana, Calle san ignacio entre muralla y sol - 411Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter

  Detta bekväma hotell beläget i La Habana Vieja. Våra besökare hittar närmaste golfbana 150 meter från detta hotell. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Från denna egendom är det 15 meter till närmaste strand. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Beltran de Santa Cruz Boutique som har totalt 11 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2002. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Beltran de Santa Cruz Boutique tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

 • Raquel

  För vistelser den 13/05/2018 till 16/05/2018

  Från 3.784krper natt

  Raquel  4EST

  Old Havana, Havana, Calle amargura, no. 103 esq. a san ignacio - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 40 Åsikter

  Detta gulliga hotell återfinns i La Habana Vieja. Från denna anläggning som är belägen 800 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från den här egendomen. Från detta boende är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. För våra gäster är det bara 1000 meter till flygplatsen. Detta boende innefattar 25 trivsamma rum. Detta boende renoverades 2001. Raquel tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. På Raquel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

Ändra sök

 
Rum
Rum 1
Rum 2
Rum 3
Rum 4
Rum 5