Njut av de äkta karibenska smakerna i Kuba

Njut av de äkta karibenska smakerna i Kuba

Upptäck La Habana, Varadero, Cayo Santa María, Cayo Coco …

 • Gran Caribe Neptuno - Triton

  För vistelser den 01/03/2018 till 04/03/2018

  Från 445krper natt

  Gran Caribe Neptuno - Triton  3EST

  Miramar, Havana, 3ra ave. y 74, miramar, playa - Karta
  2,3/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter

  Det är en storslagen byggnad som erbjuder en pittoresk utsikt över både Havanna och den karibiska kusten. Hotellet erbjuder sina gäster enkel tillgång till stranden, som ligger bara några meter från lobbyn, medan en promenad i omgivningarna tar en sedan runt flera restauranger, som erbjuder typiska lokala rätter och små butiker med sina handgjorda produkter. För alla som vill informera sig om det kalla kriget, ligger Museo del Ministerio del Interior inom gångavstånd. Lite längre väster om hotellet, efter den trädkantade Fifth Avenue ligger det område där några av Havannas mest lyxiga restauranger och hotell finns. Hotellet erbjuder alla de vanliga faciliteterna - en swimmingpool, en restaurang som serverar internationella rätter, en sportbar med biljardbord, plus några trevliga tillägg såsom kvälls cabaret.

 • Vedado – Saint John

  För vistelser den 01/03/2018 till 04/03/2018

  Från 566krper natt

  Vedado – Saint John  3EST

  Havana, Havana, Calle 19 esq. a m. vedado, calle 25 - .Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter

  Detta charmiga hotell är beläget i Havana. Våra kunder har 25. 0 kilometer till flygplatsen. 138 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende totalrenoverades 2000. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Vedado – Saint John har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Vedado – Saint John. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

 • Sercotel Caribbean

  För vistelser den 01/03/2018 till 04/03/2018

  Från 658krper natt

  Sercotel Caribbean  3EST

  Old Havana, Havana, Prado - 164Karta
  2,4/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter

  Detta gulliga hotell ligger i La Habana Vieja. 38 välkomnande rum finns på anläggningen. Anläggningen byggdes 1953. Resenärerna kan med fördel använda sig av internetanslutningen. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Sercotel Caribbean tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt boende.

 • Tropicoco

  För vistelser den 04/03/2018 till 07/03/2018

  Från 687krper natt

  Tropicoco  3EST

  Playas del Este, Havana, Banderas y las terrazas - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter

  Detta gulliga hotell för adults-only är lokaliserat i Playas del Este. De 188 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Det här hotellet byggdes 1976. Tropicoco har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. och Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende kan resenärerna få roliga upplevelser. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

 • Comodoro

  För vistelser den 01/03/2018 till 04/03/2018

  Från 722krper natt

  Comodoro  4EST

  Miramar, Havana, Av. 3ra y calle 84 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter

  Detta hotell ligger i bostadsområdet Miramar. Det är nära till Palacio de Convenciones och bara några minuter från gamla stan. Den internationella flygplatsen José Marti ligger 15 km från fastigheten. Detta historiska hotell totalrenoverades år 2006, den har en trädgård och en terrass. Den består av två byggnader med totalt 460 rum varav 18 är lägenheter och 318 är bungalows. Detta luftkonditionerade hotell erbjuder ett brett utbud av faciliteter till exempel en restaurang, ett internetkafé och en frisörsalong. Ytterligare faciliteter inkluderar konferensfaciliteter, tvätt- och rumservice. Rummen är fullt utrustade, som standard med balkong eller terrass. 58 av boendeenheter har havsutsikt och 58 har utsikt över trädgården. Fritidsaktiviteter inkluderar ett varierat poolområde, ett hälso-och fitnesskomplex och en tennisbana.

 • Club Acuario

  För vistelser den 01/03/2018 till 04/03/2018

  Från 798krper natt

  Club Acuario  3EST

  Havana, Havana, Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter

  Perfekt för familjer och ett bekvämt hotell som är lokaliserat i Havana. 416 välkomnande rum finns på anläggningen. Club Acuario genomgick en totalrenovering 2007. För gästernas bekvämlighet finns tillgång till fast internet. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta barnvänliga Club Acuario är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Restaurangen inbjuder alla gästern som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. och Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Club Acuario. På Club Acuario kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia

  För vistelser den 03/03/2018 till 06/03/2018

  Från 898krper natt

  Casa Boutique El Encanto De Perseverancia  4EST

  Havana, Havana, Calle perseverancia - 156Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 63 Åsikter

  Detta gulliga hotell finns i Havana. Från denna egendom som är belägen 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 1. 2 kilometer till hamnen. Det finns totalt 18 rum på anläggningen. Denna anläggning snyggades upp 2016. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia är inte någon husdjursvänlig anläggning. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Kunderna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Icke-återbetalningsbart. Det accepterar inte ändringarIcke-återbetalningsbart. Det accepterar inte ändringar
 • Deauville

  För vistelser den 01/03/2018 till 04/03/2018

  Från 909krper natt

  Deauville  3EST

  Havana, Havana, Galiano e/ malecon y san lazaro - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 76 Åsikter

  Den välkomnande hotell BelleVue Deauville har ett utmärkt läge i Havanna, huvudstaden i Kuba, direkt på den världsberömda strandpromenad som kallas "Malecón". Här finns en restaurang, en lobbybar, en nattklubb och en takterrass med pool med fantastisk utsikt över staden. Den livliga centrum med många affärer, barer, restauranger och nattliv arenor kan nås på bara 5 minuter. Flygplatsen ligger ca 15 km bort.

 • Starfish Montehabana

  För vistelser den 01/03/2018 till 04/03/2018

  Från 1.282krper natt

  Starfish Montehabana  3EST

  Miramar, Havana, Calle 70 entre 5ta a y 7ma ave. - -Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter

  Detta bekväma hotell finns i Miramar. Denna anläggning har totalt 164 ombonade rum. Detta boendes byggår är 2004. Fast och trådlös internetanslutning finns på Starfish Montehabana. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumHusdjur är tillåtna på detta boende.

  Tidig bokning rabattTidig bokning rabatt
 • Memories Jibacoa

  För vistelser den 01/03/2018 till 04/03/2018

  Från 1.985krper natt

  Memories Jibacoa  4EST

  Jibacoa, Havana, Playa arroyo bermejo, santa cruz del norte - SNKarta
  4,6/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter

  Denna charmiga resort återfinns i Jibacoa. Detta boende har totalt 250 ombonade rum. Memories Jibacoa är från år 1999. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på Memories Jibacoa har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är tillåtna på detta boende. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. , Ett exceptionellt stort antal inom- och utomhusaktiviteter finns på denna anläggning. och Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Memories Jibacoa kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Tidig bokning rabattTidig bokning rabatt
 • Nacional de Cuba

  För vistelser den 01/03/2018 till 04/03/2018

  Från 2.242krper natt

  Nacional de Cuba  5EST

  Vedado, Havana, Calle o esq. 21, vedado - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 83 Åsikter

  Hotellet ligger på några meter från närmaste strand, i centrum av Havanna. Det är ca 7 km till Plaza de la Revolución, medan den gamla stadsdelen och kongresscentret ligger ca 8 km från hotellet. Alla stora turistattraktioner är lätta att nå. Som ett erkännande av dess historiska och ärvda värderingar, förklarades det som ett nationalmonument i Republiken Kuba år 1998. Faciliteter som erbjuds inkluderar säkerhetsbox, en valutaväxlingskassa och tillgång till internet. Dessutom finns rum- och tvättservice, samt konferensmöjligheter. Alla de luftkonditionerade rummen har utsikt över havet eller trädgården. Samtliga rum är fullt utrustade som standard med en satellit-tv, en minibar och ett värdeskåp. Fritidsutbudet inkluderar en swimmingpool, en bastu och massage.

 • Nh Capri

  För vistelser den 01/03/2018 till 04/03/2018

  Från 2.394krper natt

  Nh Capri  4EST

  Havana, Havana, Calle 21, entre n y o, vedado - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Detta charmiga hotell återfinns i Havana. Från denna anläggning som ligger 10 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna egendom. Detta boende ligger 2. 5 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 8. 0 kilometer till hamnen. Totalt 220 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Nh Capri. Detta hotell totalrenoverades 2014. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på Nh Capri har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Nh Capri. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. , De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. , Gästerna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder. och Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Nh Capri kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

 • Habana 612

  För vistelser den 01/03/2018 till 04/03/2018

  Från 2.439krper natt

  Habana 612  3EST

  Old Havana, Havana, Calle habana entre teniente rey y muralla - 612Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta bekväma hotell återfinns i La Habana Vieja. Alla som valt detta boende, som har totalt 12 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Receptionen på Habana 612 har inte öppet dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur.

 • Hotel Mercure Sevilla Havane

  För vistelser den 01/03/2018 till 04/03/2018

  Från 2.344krper natt

  Hotel Mercure Sevilla Havane  4EST

  Old Havana, Havana, Calle trocadero - 55Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 44 Åsikter

  Detta hotell är beläget i hjärtat av det historiska kvarteret i Havanna. Med det idealiska klimatet, havsluften och den varma temperaturen, ligger hotellet på en helt underbar plats. Bara några steg från hotellet kan gästerna hitta kulturcentrum och museer där man kan upptäcka mer om det dynamiska livet av de infödda invånarna på ön. Genom hotellets moriska arkitektur kan besökare föreställa sig och gå tillbaka till charmen i förra sekelskiftet, samt njuta av gästfrihet och bekväma omgivningar. Fasaderna på stadshotellet upplyses i kvällssolen och blir till skuggor i nyanser av mjuka färger. Byggnaden omfattar totalt 178 rum fördelade på nio våningar. Besökare som vill uppskatta den vackra utsikten över hustaken i Havanna behöver bara äta middag på hotellets Panorama-restaurang och på så vis avsluta dagen på ett hisnande sätt.

 • Florida Boutique

  För vistelser den 01/03/2018 till 04/03/2018

  Från 2.890krper natt

  Florida Boutique  4EST

  Old Havana, Havana, Calle obispo esquina a cuba - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter

  Detta bekväma hotell är beläget i La Habana Vieja. Det totala antalet rum är 25. Detta hotell totalrenoverades 2014. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom har Florida Boutique ett garage för kunder som reser med bil. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta hotell. och Gästerna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på denna anläggning. På Florida Boutique kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

Ändra sök

 
Rum
Rum 1
Rum 2
Rum 3
Rum 4
Rum 5