Kanarieöarna

Kanarieöarna

Upptäck Kanarieöarna charm

Förutom att du kan njuta av solen och utöva vattensporter har du även möjlighet att njuta av Kanarieöarnas gastronomi. Njut av god havsmat och tropiska frukter. Fisk, "papas arrugadas" (en specialitet) och frukter som avokado, mango och papaya utgör grunden till välsmakande måltider. Kanarieöarna är en idealisk destination för hela familjen.

 • Marte

  För vistelser den 02/04/2018 till 07/04/2018

  Från 350krper natt

  Marte  3EST

  Puerto de la Cruz, Tenerife, Dr.ingram - 20Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Puerto de la Cruz. Från denna anläggning är det 500 meter till närmaste strand. Detta hotell har totalt 95 ombonade rum. Detta boende totalrenoverades 2004. Både affärs- och semesterresenärer kommer att uppskatta tillgången till internet. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Husdjur är inte tillåtna på Marte. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Marte. Måltiderna som serveras kommer att uppskattas av alla som valt detta boende. och Kunderna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Icke-återbetalningsbart. Det accepterar inte ändringarIcke-återbetalningsbart. Det accepterar inte ändringar
 • 4Dreams Hotel

  För vistelser den 02/04/2018 till 07/04/2018

  Från 500krper natt

  4Dreams Hotel  3EST

  Puerto de la Cruz, Tenerife, Agustin bethencourt - 14Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter

  Detta charmiga hotell beläget i Puerto de la Cruz. Från detta hotell som ligger 250 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 6 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 600 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 600 meter från detta hotell. Våra gäster har 28. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 62. Denna anläggning snyggades upp 2014. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De som inte kan resa ifrån sina husdjur uppskattar att de kan ta med sig dem till detta boende. 4Dreams Hotel tillämpar en hållbar policy.

  Exklusiv rabattExklusiv rabatt
 • Miramar

  För vistelser den 11/03/2018 till 16/03/2018

  Från 510krper natt

  Miramar  3EST

  Puerto de la Cruz, Tenerife, Parque taoro - S/NKarta
  3,2/5
  Kundomdömenav 41 Åsikter

  Den här anläggningeen har ett utmärkt läge i de viktigaste turistort i norra Spanien, Puerto de la Cruz. Anläggningen ligger bara 800 meter från den berömda stranden, medan sjöns ö finns bara 900 meter bort. Denna underbara anläggning ligger inom räckhåll med länkar till kollektivtrafiken. Gästerna kommer att befinna sig i närheten av Los Rodeos, som ligger bara 15 minuters bilavstånd från hotellet. Tinerfena flygplats ligger 25 km från anläggningen. Denna underbara anläggning kombinerar tradition och modern stil. De boende är smakfullt designade och erbjuder en avslappnad miljö för att helt koppla av på. Du är välkommen att njuta av de många faciliteter som anläggningen har att erbjuda.

 • Checkin Concordia Playa

  För vistelser den 02/04/2018 till 07/04/2018

  Från 533krper natt

  Checkin Concordia Playa  4EST

  Puerto de la Cruz, Tenerife, Avenida familia betancourt y molina - 32Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter

  Detta hotell ligger i hjärtat av Puerto de la Cruz med en hisnande utsikt över Spaniens högsta berg, vulkanen Teide. Från hotellet är det enkelt att ta sig till alla intressanta platser på ön. Stranden, butiker, barer och restauranger ligger i närheten, och kollektivtrafik finns precis framför hotellet. Bland bekvämligheterna finns en dygnetruntbemannad reception, trådlös internetåtkomst, restaurang, pool med solterrass, hissar, tv-rum och en loungebar med levande musik. Hotellet har totalt 236 rum, fördelade på tio våningar.

 • Elegance Dania Park

  För vistelser den 11/03/2018 till 16/03/2018

  Från 573krper natt
  3,4/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter

  Där det är beläget i Puerto de la Cruz är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Från detta hotell som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 25. 0 kilometer från anläggningen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 300 meter till närmaste strand. Elegance Dania Park har totalt 220 rum. Detta boende renoverades 2009. Kunderna har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Elegance Dania Park. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Elegance Dania Park tillhandahåller babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. och Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

 • The Suites at Beverly Hills

  För vistelser den 02/04/2018 till 07/04/2018

  Från 646krper natt
  4,2/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter

  Denna gulliga VR Andelslägenhet belägen i Los Cristianos. För våra besökare är det 3. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Anläggningen har totalt 242 rum. Både fast och trådlöst internet finns på The Suites at Beverly Hills. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Särskild rabatt 20% rabatt tillämpasSärskild rabatt 20% rabatt tillämpasIcke-återbetalningsbart. Det accepterar inte ändringarIcke-återbetalningsbart. Det accepterar inte ändringar
 • Tagoro Family & Fun Costa Adeje

  För vistelser den 19/03/2018 till 24/03/2018

  Från 1.805krper natt
  4,1/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter

  Där det är beläget i Costa Adeje är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Den närmaste stranden ligger 800 meter från detta hotell. Tagoro Family & Fun Costa Adeje har totalt 195 rum. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Tagoro Family & Fun Costa Adeje håller öppet dygnet runt. Tagoro Family & Fun Costa Adeje tillhandahåller babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . , Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Tagoro Family & Fun Costa Adeje erbjuder. och De som bor på denna anläggning kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som erbjuds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Icke-återbetalningsbart. Det accepterar inte ändringarIcke-återbetalningsbart. Det accepterar inte ändringar

Ändra sök

 
Rum
Rum 1
Rum 2
Rum 3
Rum 4
Rum 5