Mina favorithotell

Jämför hotell
Klicka på jämföra för att lägga till hotell 0  hotell tillagda

Hotell i Iguazu vattenfall

Se på kartan
Hotell - Iguazu vattenfall

Iguazu vattenfallFrån  208kr

Aktuella hotellerbjudanden - Iguazu vattenfall

 • Belmond Hotel Das Cataratas
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från3.634krPer natt

  Belmond Hotel Das Cataratasstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rodovia br 469, km 32 - parque nacional do iguaçu - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Den här populära egendomen är belägen i Foz de iguaçu . Hotell byggdes år 1958. Hotell helrenoverades år 2009. Hotell består av en huvudbyggnad och en bibyggnad. Anläggningen består av en huvudbyggnad och 3 bibyggnader. Det finns totalt 193 rum i lokalerna. Egendomen består av 9 barnsviter, 15 sviter och 178 lägenheter. Hotell ligger i hjärtat av staden.

  Se mer
 • Turrance Green Hotel
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från399krPer natt

  Turrance Green Hotelstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rua manencio martins 108 - Karta
   

  Den här egendomen är ligger i Foz do iguaã§u. Hotell rustades upp år 2004. Hotell består av en huvudbyggnad och en bibyggnad. Anläggningen består av en huvudbyggnad och 6 bibyggnader. Det finns totalt 96 rum i lokalerna. Egendomen består av 69 dubbelrum och 96 lägenheter. Tack vare sitt läge i hjärtat av staden, ger Hotell enkel tillgång till allt som staden har att erbjuda.

  Se mer
 • Panorama & Aquamania
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från397krPer natt

  Panorama & Aquamaniastars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av das cataratas 6798 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Den här egendomen är fördelaktigt belägen i Foz do iguazu. Hotell konstruerades år 1975. Hotell renoverades år 2014. Egendomen består av en huvudvåning. Det finns totalt 151 rum i lokalerna. Egendomen består av 14 dubbelrum, 4 sviter och 133 lägenheter. Hotell har ett idylliskt läge i hjärtat av staden. Gästerna hittar flygplatsen på bekvämt avstånd. Husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Mabu Thermas & Resort
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från1.420krPer natt

  Mabu Thermas & Resortstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av. cataratas 3175 - Karta
   

  Med sitt läge i Foz do iguaã§u är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell byggdes år 1997. Hotell rustades upp år 2014. Hotell har en bibyggnad Egendomen har 9 bibyggnader. Det finns totalt 362 rum i lokalerna. Egendomen består av 350 dubbelrum, 12 barnsviter och 2 handikappanpassade rum. Hotell ligger i hjärtat av staden och är den perfekta basen för att utforska staden. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Det finns en bilparkering på området.

  Se mer
 • Bourbon Cataratas Convention Resort
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från1.459krPer natt

  Bourbon Cataratas Convention Resortstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av. das cataratas villa carima km 2,5 - Karta
   

  Med sitt läge i Foz de iguazu är den här populära egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell byggdes år 1973. Hotell rustades upp år 2009. Egendomen består av 311 rum. Egendomen består av 59 enkelrum, 252 dubbelrum, 5 barnsviter, 4 sviter och 2 handikappanpassade rum.

  Se mer
 • Aguas Do Iguacu
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från427krPer natt

  Aguas Do Iguacustars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida brasil 84 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Tack vare sitt läge i Foz do iguacu är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell konstruerades år 1990. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2011. Egendomen består av 82 rum. Egendomen består av 20 enkelrum, 40 dubbelrum, 20 barnsviter, 10 sviter och 2 handikappanpassade rum. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken.

  Se mer
 • Recanto Cataratas Thermas Resort & Convention
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från939krPer natt

  Recanto Cataratas Thermas Resort & Conventionstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av. costa e silva 3500 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Den här egendomen ligger i Foz do iguazu. Hotell rustades upp år 2014. Det finns totalt 300 rum i lokalerna. Hotell erbjuder . Hotell har ett idylliskt läge i hjärtat av staden. Det finns flera länkar till kollektivtrafiken på bekvämt avstånd. Gästerna hittar flygplatsen på bekvämt avstånd. Golfälskarna kommer att bli glatt överraskade av golfbanan i närheten.

  Se mer
 • Wish Resort Golf Convention
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från1.067krPer natt

  Wish Resort Golf Conventionstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av das cataratas 6845 - Karta
   

  Located in the city of Foz do Iguaçu, the hotel is a complex of luxury surrounded by a beautiful landscape. It is 7 km from Iguazu National Park.

  Se mer
 • Rafain Palace Hotel & Convention Center
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från808krPer natt

  Rafain Palace Hotel & Convention Centerstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida olimpio rafagnin 2357 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Tack vare sitt läge i Foz do iguaçu är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell byggdes år 1980. Hotell rustades upp år 2013. Egendomen består av 224 rum. Egendomen består av 14 sviter och 210 lägenheter. Hotell ligger i hjärtat av staden och är den perfekta basen för att utforska staden. Centralstationen för tåg och buss ligger bara en kort promenad bort. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken. Hotell ligger några minuter från flygplatsen. Hotell ligger nära stadens huvudsakliga nöjesområden.

  Se mer
 • Golden Tulip Internacional Foz
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från650krPer natt

  Golden Tulip Internacional Fozstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , R. almirante barroso 2006 - Karta
   

  Den här populära egendomen ligger i Foz de iguazu. Hotell konstruerades år 1980. Hotell renoverades år 2005. Egendomen består av 214 lägenheter.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  58  Hotell - Iguazu vattenfall
Sida  1  av  6
 

Beskrivning av destination

  Iguazúfallen ligger på gränsen mellan två grannland, Argentina och Brasilien, i Iguazú nationalpark. Namnet betyder ”stort vatten” på guaranispråket. Iguazúfloden rinner upp på den brasilianska sidan och bildar tillsammans med Paranáfloden ett system av vattenfall på gränsen mellan Brasilien och Argentina. Systemet har mer än 270 vattenfall som är 83 meter höga och cirka 4 kilometer breda. Det gör att dessa vattenfall är några av de mest storslagna i världen. Iguazúfallen är 4 gånger större än Niagarafallen, och efter fallet beger sig floden Iguazú in i en ravin som är känd under namnet ”djävulsklyftan”. Då vattnet faller så häftigt, förvandlas det till ånga och bildar ett fint regn som, då solens strålar lyser genom det, skapar en underbart vacker regnbåge, en av de vackraste panoramabilderna man får se under hela turen. Vattenfallen besöks av tusentals turister från hela världen varje dag. Det är ett stort skådespel där hela familjen kan delta. Lär känna Iguazúfallen. Du kommer inte att ångra dig.

Populäraste zoner från Iguazu vattenfall

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här