Mina favorithotell

Jämför hotell
Klicka på jämföra för att lägga till hotell 0  hotell tillagda

Hotell i Iguazu vattenfall

Se på kartan
Hotell - Iguazu vattenfall

Iguazu vattenfallFrån  247kr

Aktuella hotellerbjudanden - Iguazu vattenfall

 • Belmond Hotel Das Cataratas
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från3.223krPer natt

  Belmond Hotel Das Cataratasstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rodovia br 469, km 32 - parque nacional do iguaçu - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Resort byggdes år 1958. Resort helrenoverades år 2009. Resort har en bibyggnad Egendomen har 3 bibyggnader. Egendomen består av 193 rum. Egendomen består av 9 barnsviter, 15 sviter och 178 lägenheter. Den här anläggningen erbjuder allt som gästerna behöver för att njuta av alla typer av semester, lång som kort, avkopplande eller actionspäckad. Resort ligger i stadens centrum och ger bekväm tillgång till resten av staden.

  Se mer
 • Rafain Palace Hotel & Convention Center
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från707krPer natt

  Rafain Palace Hotel & Convention Centerstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida olimpio rafagnin 2357 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Hotell byggdes år 1980. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2013. Egendomen består av 224 rum. Egendomen består av 14 sviter och 210 lägenheter. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Tack vare sitt läge i hjärtat av staden, ger Hotell enkel tillgång till allt som staden har att erbjuda. Huvudstationerna för tåg och buss ligger bara en kort körväg bort. Hotells närhet till buss- och tunnelbanehållplatserna gör det möjligt för gästerna att utforska området. Hotell ligger några minuter från flygplatsen. Gästerna kommer att uppskatta Hotells närhet till de främsta nöjesområdena.

  Se mer
 • Turrance Green Hotel
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från330krPer natt

  Turrance Green Hotelstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rua manencio martins 108 - Karta
   

  Hotell helrenoverades år 2004. Hotell har en bibyggnad Egendomen har 6 bibyggnader. Egendomen består av 96 rum. Egendomen består av 69 dubbelrum och 96 lägenheter. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Tack vare sitt läge i stadens centrum, ger Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda.

  Se mer
 • Panorama & Aquamania
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från465krPer natt

  Panorama & Aquamaniastars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av das cataratas 6798 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Hotell byggdes år 1975. Hotell helrenoverades år 2014. Egendomen har en huvudvåning. Egendomen består av 151 rum. Egendomen består av 14 dubbelrum, 4 sviter och 133 lägenheter. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Hotell ligger i hjärtat av staden. Gästerna hittar flygplatsen på bekvämt avstånd. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Mabu Thermas & Resort
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från1.376krPer natt

  Mabu Thermas & Resortstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av. cataratas 3175 - Karta
   

  Semesteranläggning konstruerades år 1997. Semesteranläggning genomgick en fullständig upprustning år 2014. Semesteranläggning har en bibyggnad Egendomen har 9 bibyggnader. Det finns totalt 362 rum i lokalerna. Egendomen består av . Det här semesterkomplexet erbjuder en bekymmerslös semester i solen. Semesteranläggning har ett idylliskt läge i hjärtat av staden. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil.

  Se mer
 • Bourbon Cataratas Convention Resort
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från1.414krPer natt

  Bourbon Cataratas Convention Resortstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av. das cataratas villa carima km 2,5 - Karta
   

  Resort byggdes år 1973. Resort renoverades år 2009. Det finns totalt 311 rum i lokalerna. Egendomen består av 59 enkelrum, 252 dubbelrum, 5 barnsviter, 4 sviter och 2 handikappanpassade rum. Den här anläggningen är perfekt för dem som vill dra sig undan till en varm, solfylld familjesemester.

  Se mer
 • Golden Tulip Internacional Foz
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från711krPer natt

  Golden Tulip Internacional Fozstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , R. almirante barroso 2006 - Karta
   

  Hotell konstruerades år 1980. Hotell rustades upp år 2005. Egendomen består av 214 lägenheter. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare.

  Se mer
 • Nadai Confort Hotel & SPA
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från603krPer natt

  Nadai Confort Hotel & SPAstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av republica argentina, 1332 - Karta
   

  Hotell byggdes år 1983. Hotell rustades upp år 2013. Det finns totalt 130 rum i lokalerna. Egendomen består av 8 handikappanpassade rum. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer.

  Se mer
 • Wish Resort Golf Convention
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från1.314krPer natt

  Wish Resort Golf Conventionstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av das cataratas 6845 - Karta
   

  Located in the city of Foz do Iguaçu, the hotel is a complex of luxury surrounded by a beautiful landscape. It is 7 km from Iguazu National Park.

  Se mer
 • Aguas Do Iguacu
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från572krPer natt

  Aguas Do Iguacustars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida brasil 84 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Hotell konstruerades år 1990. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2011. Egendomen består av 82 rum. Egendomen består av 20 enkelrum, 40 dubbelrum, 20 barnsviter, 10 sviter och 2 handikappanpassade rum. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  57  Hotell - Iguazu vattenfall
Sida  1  av  6
 

Beskrivning av destination

  Iguazúfallen ligger på gränsen mellan två grannland, Argentina och Brasilien, i Iguazú nationalpark. Namnet betyder ”stort vatten” på guaranispråket. Iguazúfloden rinner upp på den brasilianska sidan och bildar tillsammans med Paranáfloden ett system av vattenfall på gränsen mellan Brasilien och Argentina. Systemet har mer än 270 vattenfall som är 83 meter höga och cirka 4 kilometer breda. Det gör att dessa vattenfall är några av de mest storslagna i världen. Iguazúfallen är 4 gånger större än Niagarafallen, och efter fallet beger sig floden Iguazú in i en ravin som är känd under namnet ”djävulsklyftan”. Då vattnet faller så häftigt, förvandlas det till ånga och bildar ett fint regn som, då solens strålar lyser genom det, skapar en underbart vacker regnbåge, en av de vackraste panoramabilderna man får se under hela turen. Vattenfallen besöks av tusentals turister från hela världen varje dag. Det är ett stort skådespel där hela familjen kan delta. Lär känna Iguazúfallen. Du kommer inte att ångra dig.

Populäraste zoner från Iguazu vattenfall

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här