Hotell i Iguazu vattenfall

Se på kartan
Hotell - Iguazu vattenfall

Iguazu vattenfallFrån  214kr

Aktuella hotellerbjudanden - Iguazu vattenfall

 • Belmond Hotel Das Cataratas
  Från4.970krPer natt

  Belmond Hotel Das Cataratasstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rodovia br 469, km 32 - parque nacional do iguaçu - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3674 recensioner från resenärerBaserat på 3674 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1958. Hotell helrenoverades år 2009. Hotell består av en huvudbyggnad och en bibyggnad. Anläggningen består av en huvudbyggnad och 3 bibyggnader. Egendomen består av 193 rum. Egendomen består av 9 barnsviter, 15 sviter och 178 lägenheter. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Det finns en affär på området. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder rumservice. Det finns en tvättservice. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Hotell erbjuder cykeluthyrning. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Hotell tillhandahåller barnvaktsservice på begäran.

  Se mer
 • Recanto Cataratas Thermas Resort & Convention
  Från987krPer natt

  Recanto Cataratas Thermas Resort & Conventionstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av. costa e silva 3500 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2940 recensioner från resenärerBaserat på 2940 recensioner från resenärer

  Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2014. Det finns totalt 300 rum i lokalerna. Egendomen består av . Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Hotell tillhandahåller en hiss. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Gästerna kan använda självtvättinrättningen. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Hotell tillhandahåller barnvaktsservice på begäran.

  Se mer
 • Taroba Hotel
  Från641krPer natt

  Taroba Hotelstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rua taroba, centro, 1048 1048 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4806 recensioner från resenärerBaserat på 4806 recensioner från resenärer

  The hotel is located in downtown Foz do Iguacu, near the terminal of urban transport in the main street Rua Taroba.

  Se mer
 • Bella Italia Hotel & Eventos
  Från617krPer natt

  Bella Italia Hotel & Eventosstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida republica argentina-centro 1700 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2376 recensioner från resenärerBaserat på 2376 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1990. Hotell renoverades år 2013. Det finns totalt 135 rum i lokalerna. Egendomen består av 40 enkelrum, 77 dubbelrum, 15 barnsviter och 3 handikappanpassade rum. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Hotell tillhandahåller en hiss. Det finns en affär på området. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Det finns en självtvättinrättning tillgänglig för längre vistelser. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats.

  Se mer
 • Nadai Confort Hotel & SPA
  Från1.012krPer natt

  Nadai Confort Hotel & SPAstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av republica argentina, 1332 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1239 recensioner från resenärerBaserat på 1239 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1983. Hotell renoverades år 2013. Det finns totalt 130 rum i lokalerna. Egendomen består av 8 handikappanpassade rum. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Hotell tillhandahåller en hiss. Hotell erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan utnyttja rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Hotell erbjuder biluthyrning. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Hotell erbjuder ett säkert parkeringsområde till sina gäster. Hotell erbjuder dagstidningar varje dag. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Del Rey
  Från475krPer natt

  Del Reystars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rua taroba, 1020 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2411 recensioner från resenärerBaserat på 2411 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1986. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2011. Egendomen består av 90 rum. Egendomen består av 4 handikappanpassade rum. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan använda Hotell s cykelförvaring. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil.

  Se mer
 • Pietro Angelo Hotel
  Från555krPer natt

  Pietro Angelo Hotelstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rua almirante barroso 1864 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1515 recensioner från resenärerBaserat på 1515 recensioner från resenärer

  Hotell rustades upp år 2012. Det finns totalt 74 rum i lokalerna. Den här anläggningen består av . Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Gästerna kan använda hissen. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell erbjuder rumservice. Det finns en tvättservice. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Hotell erbjuder piccoloservice.

  Se mer
 • Lider Palace
  Från328krPer natt

  Lider Palacestars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida juscelino kubitschek 3146 - Karta
  2,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 425 recensioner från resenärerBaserat på 425 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1989. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2011. Egendomen består av 111 rum. Egendomen består av 33 enkelrum, 37 dubbelrum, 8 sviter, 33 trebäddsrum och 8 fyrbäddsrum. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Hotell tillhandahåller en hiss. Hotell erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan utnyttja rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Det finns en självtvättinrättning tillgänglig för längre vistelser. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Gästerna kan använda biluthyrningen för att utforska det omgivande området. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Säkerhet tillhandahålls dygnet runt.

  Se mer
 • Carima Resort & Convention
  Från488krPer natt

  Carima Resort & Conventionstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av. das cataratas 4790 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1027 recensioner från resenärerBaserat på 1027 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1970. Hotell helrenoverades år 2008. Egendomen utgörs av en huvudvåning. Det finns totalt 313 rum i lokalerna. Egendomen består av . Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande.

  Se mer
 • Hotel Colonial Iguassu
  Från395krPer natt

  Hotel Colonial Iguassustars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rodovia das cataratas km 20 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1187 recensioner från resenärerBaserat på 1187 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1979. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2010. Egendomen består av en huvudvåning. Egendomen består av 159 rum. Egendomen består av 159 handikappanpassade rum. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Hotell erbjuder tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Gästerna kan använda Hotell s cykelförvaring.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  45  Hotell - Iguazu vattenfall
Sida  1  av  5
 

Beskrivning av destination

  Iguazúfallen ligger på gränsen mellan två grannland, Argentina och Brasilien, i Iguazú nationalpark. Namnet betyder ”stort vatten” på guaranispråket. Iguazúfloden rinner upp på den brasilianska sidan och bildar tillsammans med Paranáfloden ett system av vattenfall på gränsen mellan Brasilien och Argentina. Systemet har mer än 270 vattenfall som är 83 meter höga och cirka 4 kilometer breda. Det gör att dessa vattenfall är några av de mest storslagna i världen. Iguazúfallen är 4 gånger större än Niagarafallen, och efter fallet beger sig floden Iguazú in i en ravin som är känd under namnet ”djävulsklyftan”. Då vattnet faller så häftigt, förvandlas det till ånga och bildar ett fint regn som, då solens strålar lyser genom det, skapar en underbart vacker regnbåge, en av de vackraste panoramabilderna man får se under hela turen. Vattenfallen besöks av tusentals turister från hela världen varje dag. Det är ett stort skådespel där hela familjen kan delta. Lär känna Iguazúfallen. Du kommer inte att ångra dig.

Populäraste zoner från Iguazu vattenfall

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här