Mina favorithotell

Jämför hotell
Klicka på jämföra för att lägga till hotell 0  hotell tillagda

Hotell i Iguazu vattenfall

Se på kartan
Hotell - Iguazu vattenfall

Iguazu vattenfallFrån  242kr

Aktuella hotellerbjudanden - Iguazu vattenfall

 • Belmond Hotel Das Cataratas
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från3.736krPer natt

  Belmond Hotel Das Cataratasstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rodovia br 469, km 32 - parque nacional do iguaã?u - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Den här populära egendomen är fördelaktigt belägen i Foz de iguaçu. Hotell konstruerades år 1958. Hotell helrenoverades år 2009. Hotells bibyggnader 2. Egendomen består av en huvudbyggnad med 3 bibyggnader. Egendomen består av 193 rum. Egendomen består av 9 barnsviter, 15 sviter och 178 lägenheter. Tack vare sitt läge i stadens centrum, ger Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda.

  Se mer
 • Del Rey
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från574krPer natt

  Del Reystars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rua taroba, 1020 - Karta
   

  Tack vare sitt läge i Foz do iguacu är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell byggdes år 1986. Hotell renoverades år 2011. Egendomen består av 68 rum. Egendomen består av 68 dubbelrum, 68 lägenheter och 1 handikappanpassat rum. Hotell är perfekt beläget i stadens centrum. Hotell ligger på bekvämt avstånd från stadens huvudstationer för tåg och buss. Hotells närhet till buss- och tunnelbanehållplatserna gör det möjligt för gästerna att utforska området. Hotell är tillgängligt för rullstolar.

  Se mer
 • Carima Resort & Convention
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från809krPer natt

  Carima Resort & Conventionstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av. das cataratas km 10 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Tack vare sitt läge i Foz do iguasu är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell konstruerades år 1970. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2008. Egendomen har en huvudvåning. Egendomen består av 313 rum. Egendomen består av . Hotell ligger i hjärtat av staden och är den perfekta basen för att utforska staden. De närmaste buss- och tunnelbanehållplatserna finns inom promenadavstånd från Hotell .

  Se mer
 • Panorama & Aquamania
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från614krPer natt

  Panorama & Aquamaniastars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av das cataratas km 12 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Tack vare sitt läge i Foz do iguazu är den här egendomen den optimala basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell byggdes år 1975. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2014. Egendomen utgörs av en huvudvåning. Det finns totalt 151 rum i lokalerna. Egendomen består av 14 dubbelrum, 4 sviter och 133 lägenheter. Hotell har ett idylliskt läge i hjärtat av staden. Det finns en bilparkering på området. Den här anläggningen tillåter husdjur.

  Se mer
 • Nadai Confort Hotel & SPA
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från674krPer natt

  Nadai Confort Hotel & SPAstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av republica argentina, 1332 - Karta
   

  Med sitt behändiga läge i Foz do iguacu är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell byggdes år 1983. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2013. Egendomen består av 130 rum. Egendomen består av 8 handikappanpassade rum. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Den här anläggningen tillåter husdjur.

  Se mer
 • Aguas Do Iguacu
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från460krPer natt

  Aguas Do Iguacustars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida brasil 84 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Den här egendomen är behändigt belägen i Foz do iguacu. Hotell konstruerades år 1990. Hotell renoverades år 2011. Det finns totalt 82 rum i lokalerna. Egendomen består av 20 enkelrum, 40 dubbelrum, 20 barnsviter, 10 sviter och 2 handikappanpassade rum. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken.

  Se mer
 • Rafain Palace Hotel & Convention Center
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från817krPer natt

  Rafain Palace Hotel & Convention Centerstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida olimpio rafagnin 2357 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Med sitt läge i Foz do iguaçu är den här populära egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell konstruerades år 1980. Hotell helrenoverades år 2013. Egendomen består av 224 rum. Egendomen består av 14 sviter och 210 lägenheter. Hotell ligger i stadens centrum och ger bekväm tillgång till resten av staden. Gästerna kan enkelt promenera till huvudstationerna för tåg och buss. De närmaste buss- och tunnelbanehållplatserna finns inom promenadavstånd från Hotell . Hotell ligger en kort körväg från flygplatsen. Gästerna kommer att uppskatta Hotells närhet till de främsta nöjesområdena. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil.

  Se mer
 • Viale Cataratas Hotel & Eventos
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från1.679krPer natt

  Viale Cataratas Hotel & Eventosstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida das cataratas km 2.5 2420 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  The hotel is strategically located in the center of the city of Foz do Iguazu, only 22 km from the Falls.

  Se mer
 • Bella Italia Hotel & Eventos
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från560krPer natt

  Bella Italia Hotel & Eventosstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida republica argentina-centro 1700 - Karta
   

  Den här egendomen är ligger i Foz do iguazu. Hotell konstruerades år 1990. Hotell rustades upp år 2013. Egendomen består av 135 rum. Egendomen består av 40 enkelrum, 77 dubbelrum, 15 barnsviter och 3 handikappanpassade rum. Hotell ligger i stadens centrum och ger bekväm tillgång till resten av staden. De närmaste buss- och tunnelbanehållplatserna finns inom promenadavstånd från Hotell . Anläggningen är tillgänglig för rullstolar.

  Se mer
 • Best Western Taroba Hotel e Eventos
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från575krPer natt

  Best Western Taroba Hotel e Eventosstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rua taroba, centro, foz do iguacu 1048 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  The hotel is located in downtown Foz do Iguacu, near the terminal of urban transport in the main street Rua Taroba.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  47  Hotell - Iguazu vattenfall
Sida  1  av  5
 

Beskrivning av destination

  Iguazúfallen ligger på gränsen mellan två grannland, Argentina och Brasilien, i Iguazú nationalpark. Namnet betyder ”stort vatten” på guaranispråket. Iguazúfloden rinner upp på den brasilianska sidan och bildar tillsammans med Paranáfloden ett system av vattenfall på gränsen mellan Brasilien och Argentina. Systemet har mer än 270 vattenfall som är 83 meter höga och cirka 4 kilometer breda. Det gör att dessa vattenfall är några av de mest storslagna i världen. Iguazúfallen är 4 gånger större än Niagarafallen, och efter fallet beger sig floden Iguazú in i en ravin som är känd under namnet ”djävulsklyftan”. Då vattnet faller så häftigt, förvandlas det till ånga och bildar ett fint regn som, då solens strålar lyser genom det, skapar en underbart vacker regnbåge, en av de vackraste panoramabilderna man får se under hela turen. Vattenfallen besöks av tusentals turister från hela världen varje dag. Det är ett stort skådespel där hela familjen kan delta. Lär känna Iguazúfallen. Du kommer inte att ångra dig.

Populäraste zoner från Iguazu vattenfall

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här