Hotell i Iguazu vattenfall

Se på kartan
Hotell - Iguazu vattenfall

Iguazu vattenfallFrån  172kr

Aktuella hotellerbjudanden - Iguazu vattenfall

 • Belmond Hotel Das Cataratas
  Från3.060krPer natt

  Belmond Hotel Das Cataratasstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rodovia br 469, km 32 - parque nacional do iguaçu - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Resort konstruerades år 1958. Resort genomgick en fullständig upprustning år 2009. Resort består av en huvudbyggnad och en bibyggnad. Anläggningen består av en huvudbyggnad och 3 bibyggnader. Egendomen består av 193 rum. Egendomen består av 9 barnsviter, 15 sviter och 178 lägenheter. Den här anläggningen är perfekt för dem som vill dra sig undan till en varm, solfylld familjesemester. Tack vare sitt läge i hjärtat av staden, ger Resort enkel tillgång till allt som staden har att erbjuda. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar.

  Se mer
 • Turrance Green Hotel
  Från319krPer natt

  Turrance Green Hotelstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rua manencio martins 108 - Karta
   

  Hotell renoverades år 2004. Hotells bibyggnader 2. Egendomen består av en huvudbyggnad med 6 bibyggnader. Det finns totalt 96 rum i lokalerna. Egendomen består av 69 dubbelrum och 96 lägenheter. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Hotell ligger nära stadens centrum. Hotell är tillgängligt för rullstolar.

  Se mer
 • Panorama & Aquamania
  Från315krPer natt

  Panorama & Aquamaniastars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av das cataratas 6798 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Hotell byggdes år 1975. Hotell renoverades år 2014. Egendomen utgörs av en huvudvåning. Egendomen består av 151 rum. Egendomen består av 14 dubbelrum, 4 sviter och 133 lägenheter. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Hotell ligger i stadens centrum och ger bekväm tillgång till resten av staden. Gästerna hittar flygplatsen på bekvämt avstånd. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Bella Italia Hotel & Eventos
  Från462krPer natt

  Bella Italia Hotel & Eventosstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida republica argentina-centro 1700 - Karta
   

  Hotell byggdes år 1990. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2013. Det finns totalt 135 rum i lokalerna. Egendomen består av 40 enkelrum, 77 dubbelrum, 15 barnsviter och 3 handikappanpassade rum. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Hotell ligger nära stadens centrum. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken. Hotell är tillgängligt för rullstolar.

  Se mer
 • Nadai Confort Hotel & SPA
  Från511krPer natt

  Nadai Confort Hotel & SPAstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av republica argentina, 1332 - Karta
   

  Hotell konstruerades år 1983. Hotell renoverades år 2013. Egendomen består av 130 rum. Egendomen består av 8 handikappanpassade rum. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Husdjur är tillåtna på området. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Golden Park Internacional Foz
  Från716krPer natt

  Golden Park Internacional Fozstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , R. almirante barroso 2006 - Karta
   

  Hotell byggdes år 1980. Hotell helrenoverades år 2005. Egendomen består av 214 lägenheter. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Hotell är tillgängligt för rullstolar.

  Se mer
 • Aguas Do Iguacu
  Från351krPer natt

  Aguas Do Iguacustars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida brasil 84 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Hotell byggdes år 1990. Hotell rustades upp år 2011. Egendomen består av 82 rum. Egendomen består av 20 enkelrum, 40 dubbelrum, 20 barnsviter, 10 sviter och 2 handikappanpassade rum. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. De närmaste buss- och tunnelbanehållplatserna finns inom promenadavstånd från Hotell . Anläggningen är tillgänglig för rullstolar.

  Se mer
 • Rafain Palace Hotel & Convention Center
  Från689krPer natt

  Rafain Palace Hotel & Convention Centerstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida olimpio rafagnin 2357 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Hotell konstruerades år 1980. Hotell helrenoverades år 2013. Det finns totalt 224 rum i lokalerna. Egendomen består av 14 sviter och 210 lägenheter. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Tack vare sitt läge i stadens centrum, ger Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Hotell ligger nära stadens huvudstationer för tåg och buss. Hotells närhet till buss- och tunnelbanehållplatserna gör det möjligt för gästerna att utforska området. Hotell ligger en kort körväg från flygplatsen. Hotell ligger nära stadens huvudsakliga nöjesområden. Egendomen är tillgänglig för rullstolar.

  Se mer
 • Del Rey
  Från382krPer natt

  Del Reystars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rua taroba, 1020 - Karta
   

  Hotell konstruerades år 1986. Hotell helrenoverades år 2011. Egendomen består av 68 rum. Egendomen består av 68 dubbelrum, 68 lägenheter och 1 handikappanpassat rum. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Hotell ligger i stadens centrum och ger bekväm tillgång till resten av staden. Gästerna kan enkelt promenera till huvudstationerna för tåg och buss. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken. Egendomen är tillgänglig för rullstolar.

  Se mer
 • Foz Plaza
  Från340krPer natt

  Foz Plazastars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rua marechal deodoro, 1819 - Karta
   

  Egendomen består av 104 rum. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Hotell ligger några minuter från flygplatsen. Hotell är tillgängligt för rullstolar.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  61  Hotell - Iguazu vattenfall
Sida  1  av  7
 

Beskrivning av destination

  Iguazúfallen ligger på gränsen mellan två grannland, Argentina och Brasilien, i Iguazú nationalpark. Namnet betyder ”stort vatten” på guaranispråket. Iguazúfloden rinner upp på den brasilianska sidan och bildar tillsammans med Paranáfloden ett system av vattenfall på gränsen mellan Brasilien och Argentina. Systemet har mer än 270 vattenfall som är 83 meter höga och cirka 4 kilometer breda. Det gör att dessa vattenfall är några av de mest storslagna i världen. Iguazúfallen är 4 gånger större än Niagarafallen, och efter fallet beger sig floden Iguazú in i en ravin som är känd under namnet ”djävulsklyftan”. Då vattnet faller så häftigt, förvandlas det till ånga och bildar ett fint regn som, då solens strålar lyser genom det, skapar en underbart vacker regnbåge, en av de vackraste panoramabilderna man får se under hela turen. Vattenfallen besöks av tusentals turister från hela världen varje dag. Det är ett stort skådespel där hela familjen kan delta. Lär känna Iguazúfallen. Du kommer inte att ångra dig.

Populäraste zoner från Iguazu vattenfall

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här