Hotell i Iguazu vattenfall

Se på kartan
Hotell - Iguazu vattenfall

Iguazu vattenfallFrån  217kr

Aktuella hotellerbjudanden - Iguazu vattenfall

 • Belmond Hotel Das Cataratas
  Från2.649krPer natt

  Belmond Hotel Das Cataratasstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rodovia br 469, km 32 - parque nacional do iguaçu - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4273 recensioner från resenärerBaserat på 4273 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett lyxigt hotell som är lokaliserat i Foz do Iguazu. Våra besökare har 6. 5 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 193 rum. Belmond Hotel Das Cataratas genomgick en totalrenovering 2009. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen är öppen dygnet runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Alla rum på Belmond Hotel Das Cataratas är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är denna anläggning perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Nadai Confort Hotel & SPA
  Från572krPer natt

  Nadai Confort Hotel & SPAstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av republica argentina, 1332 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1568 recensioner från resenärerBaserat på 1568 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett bekvämt hotell som är lokaliserat i Foz do Iguazu. Detta hotell som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana bara några steg från denna egendom. Denna anläggning ligger alldeles intill backarna. Inte långt bort hittar våra besökare transportanslutningar som ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning har ett strandnära läge. För våra kunder är det bara 14 meter till flygplatsen. Denna anläggning ligger nära hamnen. Denna anläggning har totalt 130 rum. Detta boende genomgick en renovering 2017. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Nadai Confort Hotel & SPA förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Alla som valt detta boende kan ta med sig sina husdjurParkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är denna anläggning perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla kunder. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Bogari Hotel
  Från416krPer natt

  Bogari Hotelstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av. brasil - centro 106 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1832 recensioner från resenärerBaserat på 1832 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Foz do Iguazu är detta charmiga hotell endast avsett för vuxna. Från detta boende som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra resenärer har 12. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 129 rum. Bogari Hotel byggdes 2015. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har detta handikappanpassade boende några rullstolsanpassade //TEMPLATE OR VARIABLE Rum NOT FOUND//. Bogari Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. Gästerna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Alla gäster som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Rafain Palace Hotel & Convention Center
  Från653krPer natt

  Rafain Palace Hotel & Convention Centerstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida olimpio rafagnin 2357 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1081 recensioner från resenärerBaserat på 1081 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt hotell som är lokaliserat i Foz do Iguazu. Från den här anläggningen som ligger 8. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det 8. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 18. 0 kilometer till flygplatsen. 224 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning totalrenoverades 2013. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har detta handikappanpassade hotell några rullstolsanpassade //TEMPLATE OR VARIABLE Rum NOT FOUND//. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Rafain Palace Hotel & Convention Center erbjuder en mängd olika matupplevelser. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta boende en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Alla som valt detta boende får en rolig vistelse tack vare det stora utbudet av nöjen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Recanto Cataratas Thermas Resort & Convention
  Från904krPer natt

  Recanto Cataratas Thermas Resort & Conventionstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av. costa e silva 3500 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3388 recensioner från resenärerBaserat på 3388 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Foz do Iguazu är detta enastående hotell ett optimalt val för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. 300 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende totalrenoverades 2014. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Recanto Cataratas Thermas Resort & Convention har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på denna rullstolsanpassade anläggning som har några handikappanpassade rum. Husdjur är inte tillåtna på Recanto Cataratas Thermas Resort & Convention. Kunder som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Resenärerna kan utforska de olika matställena som detta hotell erbjuder. Resenärerna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera de som bor på denna anläggning. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Pousada Caroline
  Från282krPer natt

  Pousada Carolinestars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rua irlan kalicheswki 231 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 188 recensioner från resenärerBaserat på 188 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett bekvämt hotell som är lokaliserat i Foz do Iguazu. Från detta boende som är beläget 400 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från hotellet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 12. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 55 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2015. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassade. Endast små husdjur är tillåtna på denna anläggning. Detta boende har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Den varierade underhållning som erbjuds på detta boende är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bella Italia Hotel & Eventos
  Från485krPer natt

  Bella Italia Hotel & Eventosstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida republica argentina-centro 1700 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2934 recensioner från resenärerBaserat på 2934 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Foz do Iguazu. Från detta boende som är beläget 600 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 650 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta hotell kan erbjuda totalt 135 rum. Bella Italia Hotel & Eventos genomgick en totalrenovering 2017. Bella Italia Hotel & Eventos har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Dessutom erbjuder Bella Italia Hotel & Eventos babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 3 är handikappsanpassade. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Restaurangen inbjuder de som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Pietro Angelo Hotel
  Från323krPer natt

  Pietro Angelo Hotelstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rua almirante barroso 1864 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1871 recensioner från resenärerBaserat på 1871 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Foz do Iguazu. Våra gäster har 17. 0 kilometer till flygplatsen. Pietro Angelo Hotel har totalt 74 rum. Pietro Angelo Hotel genomgick en totalrenovering 2012. Detta boende har wifi-anslutning. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. De gemensamma utrymmen på Pietro Angelo Hotel är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Pietro Angelo Hotel.

  Se mer
 • Aguas Do Iguacu
  Från411krPer natt

  Aguas Do Iguacustars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida brasil 84 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2564 recensioner från resenärerBaserat på 2564 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell som återfinns i Foz do Iguazu, är endast för vuxna. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 650 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta hotell har totalt 82 rum. Aguas Do Iguacu genomgick en renovering 2011. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dygnet-runt-servicen på Aguas Do Iguacu bidrar till gästernas trivsel. Aguas Do Iguacu har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. De gemensamma utrymmen på Aguas Do Iguacu är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Kunderna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mabu Interludium Iguassu Convention
  Från556krPer natt

  Mabu Interludium Iguassu Conventionstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rua da cosmoética 1761 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 836 recensioner från resenärerBaserat på 836 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Foz do Iguazu. Från den här anläggningen som ligger 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 100 ombonade rum. Mabu Interludium Iguassu Convention tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dessutom erbjuder Mabu Interludium Iguassu Convention babysängar på begäran. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. Mabu Interludium Iguassu Convention är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  51  Hotell - Iguazu vattenfall
Sida  1  av  6
 

Beskrivning av destination

  Iguazúfallen ligger på gränsen mellan två grannland, Argentina och Brasilien, i Iguazú nationalpark. Namnet betyder ”stort vatten” på guaranispråket. Iguazúfloden rinner upp på den brasilianska sidan och bildar tillsammans med Paranáfloden ett system av vattenfall på gränsen mellan Brasilien och Argentina. Systemet har mer än 270 vattenfall som är 83 meter höga och cirka 4 kilometer breda. Det gör att dessa vattenfall är några av de mest storslagna i världen. Iguazúfallen är 4 gånger större än Niagarafallen, och efter fallet beger sig floden Iguazú in i en ravin som är känd under namnet ”djävulsklyftan”. Då vattnet faller så häftigt, förvandlas det till ånga och bildar ett fint regn som, då solens strålar lyser genom det, skapar en underbart vacker regnbåge, en av de vackraste panoramabilderna man får se under hela turen. Vattenfallen besöks av tusentals turister från hela världen varje dag. Det är ett stort skådespel där hela familjen kan delta. Lär känna Iguazúfallen. Du kommer inte att ångra dig.

Populäraste zoner från Iguazu vattenfall

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här