Hotell i Iguazu vattenfall

Se på kartan
Hotell - Iguazu vattenfall

Iguazu vattenfallFrån  194kr

Aktuella hotellerbjudanden - Iguazu vattenfall

 • Best Western Taroba Hotel
  Från435krPer natt

  Best Western Taroba Hotelstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rua taroba, centro, foz do iguacu 1048 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4533 recensioner från resenärerBaserat på 4533 recensioner från resenärer

  The hotel is located in downtown Foz do Iguacu, near the terminal of urban transport in the main street Rua Taroba.

  Se mer
 • Harbor Hotel Colonial Iguassu & Spa
  Från417krPer natt

  Harbor Hotel Colonial Iguassu & Spastars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rodovia das cataratas km 20 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1135 recensioner från resenärerBaserat på 1135 recensioner från resenärer

  Tack vare sitt läge i Foz do iguazu är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. $hotel. getTypeHotel() konstruerades år 1979. $hotel. getTypeHotel() rustades upp år 2010. Egendomen har en huvudvåning. Det finns totalt 159 rum i lokalerna. Egendomen består av 159 handikappanpassade rum. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Det finns en affär på området. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en cykelförvaring på området. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Utcheckningen sker kl. . Husdjur är tillåtna på området. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Viale Cataratas Hotel & Eventos
  Från546krPer natt

  Viale Cataratas Hotel & Eventosstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida das cataratas km 2.5 2420 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 823 recensioner från resenärerBaserat på 823 recensioner från resenärer

  The hotel is strategically located in the center of the city of Foz do Iguazu, only 22 km from the Falls.

  Se mer
 • Del Rey
  Från478krPer natt

  Del Reystars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rua taroba, 1020 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2225 recensioner från resenärerBaserat på 2225 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1986. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2011. Det finns totalt 68 rum i lokalerna. Egendomen består av 68 dubbelrum, 68 lägenheter och 1 handikappanpassat rum. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder rumservice. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Det finns en cykelförvaring på området. Det finns en bilparkering på området. Utcheckningen sker kl. . Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Bourbon Cataratas Convention Resort
  Från1.636krPer natt

  Bourbon Cataratas Convention Resortstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av. das cataratas villa carima km 2,5 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Den här egendomen ligger i Foz de iguazu. Hotell konstruerades år 1973. Hotell helrenoverades år 2009. Egendomen består av 311 rum. Egendomen består av 59 enkelrum, 252 dubbelrum, 5 barnsviter, 4 sviter och 2 handikappanpassade rum. Egendomen är tillgänglig för rullstolar.

  Se mer
 • Panorama Aquamania Family Hotel
  Från429krPer natt

  Panorama Aquamania Family Hotelstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av das cataratas 6798 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 903 recensioner från resenärerBaserat på 903 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1975. Hotell rustades upp år 2016. Egendomen har en huvudvåning. Egendomen består av 152 rum. Egendomen består av 2 enkelrum och 75 dubbelrum. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns en affär på området. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Det finns en självtvättinrättning tillgänglig för längre vistelser. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Utcheckningen sker kl. 00:00. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Gästerna kan avnjuta en kopp kaffe över den morgontidning som tillhandahålls av Hotell. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Belmond Hotel Das Cataratas
  Från4.946krPer natt

  Belmond Hotel Das Cataratasstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rodovia br 469, km 32 - parque nacional do iguaçu - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3469 recensioner från resenärerBaserat på 3469 recensioner från resenärer

  Tack vare sitt läge i Foz de iguaçu är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. $hotel. getTypeHotel() konstruerades år 1958. $hotel. getTypeHotel() renoverades år 2009. $hotel. getTypeHotel()s bibyggnader 2. Egendomen består av en huvudbyggnad med 3 bibyggnader. Det finns totalt 193 rum i lokalerna. Egendomen består av 9 barnsviter, 15 sviter och 178 lägenheter. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Utcheckningen sker kl. 11:00. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Husdjur är tillåtna på området. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Bella Italia Hotel & Eventos
  Från513krPer natt

  Bella Italia Hotel & Eventosstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida republica argentina-centro 1700 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2187 recensioner från resenärerBaserat på 2187 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1990. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2013. Det finns totalt 135 rum i lokalerna. Egendomen består av 40 enkelrum, 77 dubbelrum, 15 barnsviter och 3 handikappanpassade rum. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Gästerna kan använda hissen. Hotell erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. För bekvämligheten för dem som stannar lite längre finns det en självtvättinrättning. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Utcheckningen sker kl. . Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Nadai Confort Hotel & SPA
  Från592krPer natt

  Nadai Confort Hotel & SPAstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av republica argentina, 1332 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1139 recensioner från resenärerBaserat på 1139 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1983. Hotell rustades upp år 2013. Egendomen består av 130 rum. Egendomen består av 8 handikappanpassade rum. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Hotell tillhandahåller en hiss. Hotell erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Utcheckningen sker kl. 00:00. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Det finns en säker parkering för gästernas säkerhet. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Carima Resort & Convention
  Från522krPer natt

  Carima Resort & Conventionstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av. das cataratas 4790 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 971 recensioner från resenärerBaserat på 971 recensioner från resenärer

  Den här egendomen har ett behändigt läge i Foz do iguasu. $hotel. getTypeHotel() konstruerades år 1970. $hotel. getTypeHotel() genomgick en fullständig upprustning år 2008. Egendomen har en huvudvåning. Egendomen består av 313 rum. Egendomen består av . Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Gästerna kan använda hissen. Det finns ett tidningsställ på området. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Utcheckningen sker kl. . Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  54  Hotell - Iguazu vattenfall
Sida  1  av  6
 

Beskrivning av destination

  Iguazúfallen ligger på gränsen mellan två grannland, Argentina och Brasilien, i Iguazú nationalpark. Namnet betyder ”stort vatten” på guaranispråket. Iguazúfloden rinner upp på den brasilianska sidan och bildar tillsammans med Paranáfloden ett system av vattenfall på gränsen mellan Brasilien och Argentina. Systemet har mer än 270 vattenfall som är 83 meter höga och cirka 4 kilometer breda. Det gör att dessa vattenfall är några av de mest storslagna i världen. Iguazúfallen är 4 gånger större än Niagarafallen, och efter fallet beger sig floden Iguazú in i en ravin som är känd under namnet ”djävulsklyftan”. Då vattnet faller så häftigt, förvandlas det till ånga och bildar ett fint regn som, då solens strålar lyser genom det, skapar en underbart vacker regnbåge, en av de vackraste panoramabilderna man får se under hela turen. Vattenfallen besöks av tusentals turister från hela världen varje dag. Det är ett stort skådespel där hela familjen kan delta. Lär känna Iguazúfallen. Du kommer inte att ångra dig.

Populäraste zoner från Iguazu vattenfall

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här