Hotell i Iguazu vattenfall

Se på kartan
Hotell - Iguazu vattenfall

Iguazu vattenfallFrån  170kr

Aktuella hotellerbjudanden - Iguazu vattenfall

 • Best Western Taroba Hotel
  Från419krPer natt

  Best Western Taroba Hotelstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rua taroba, centro, foz do iguacu 1048 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4067 recensioner från resenärerBaserat på 4067 recensioner från resenärer

  The hotel is located in downtown Foz do Iguacu, near the terminal of urban transport in the main street Rua Taroba.

  Se mer
 • Suica Hotel & Resort by HTL
  Från528krPer natt

  Suica Hotel & Resort by HTLstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Felipe wandscheer 3580 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 126 recensioner från resenärerBaserat på 126 recensioner från resenärer

  Den här egendomen är fördelaktigt belägen i Foz do iguacu. Hotell konstruerades år 1995. Hotell helrenoverades år 2011. Det finns totalt 84 rum i lokalerna. Egendomen består av 11 enkelrum, 10 dubbelrum, 3 barnsviter, 4 sviter, 4 bungalower och 2 handikappanpassade rum. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Det finns en självtvättinrättning tillgänglig för längre vistelser. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan förvara cyklar i ett behändigt område för cykelförvaring. Hotell erbjuder en användbar cykeluthyrning. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Utcheckningen sker kl. . Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Bella Italia Hotel & Eventos
  Från401krPer natt

  Bella Italia Hotel & Eventosstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida republica argentina-centro 1700 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1862 recensioner från resenärerBaserat på 1862 recensioner från resenärer

  Den här populära egendomen är belägen i Foz do iguazu . Hotell byggdes år 1990. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2013. Egendomen består av 135 rum. Egendomen består av 40 enkelrum, 77 dubbelrum, 15 barnsviter och 3 handikappanpassade rum. Tack vare sitt läge i stadens centrum, ger Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Gästerna hittar flera buss- och tunnelbanehållplatser inom promenadavstånd. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar.

  Se mer
 • Lider Palace
  Från213krPer natt

  Lider Palacestars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida juscelino kubitschek 3146 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 357 recensioner från resenärerBaserat på 357 recensioner från resenärer

  Den här populära egendomen ligger i Foz do iguacu. Hotell byggdes år 1989. Hotell renoverades år 2011. Det finns totalt 111 rum i lokalerna. Egendomen består av 33 enkelrum, 37 dubbelrum, 8 sviter, 33 trebäddsrum och 8 fyrbäddsrum. Hotell ligger i hjärtat av staden. Centralstationen för tåg och buss ligger bara en kort promenad bort. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken. Hotell ligger en kort körväg från flygplatsen. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil.

  Se mer
 • Belmond Hotel Das Cataratas
  Från3.337krPer natt

  Belmond Hotel Das Cataratasstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rodovia br 469, km 32 - parque nacional do iguaçu - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3080 recensioner från resenärerBaserat på 3080 recensioner från resenärer

  Tack vare sitt läge i Foz de iguaçu är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell byggdes år 1958. Hotell renoverades år 2009. Hotell har en bibyggnad Egendomen har 3 bibyggnader. Egendomen består av 193 rum. Egendomen består av 9 barnsviter, 15 sviter och 178 lägenheter. Hotell ligger nära stadens centrum. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar.

  Se mer
 • Panorama & Aquamania
  Från342krPer natt

  Panorama & Aquamaniastars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av das cataratas 6798 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 780 recensioner från resenärerBaserat på 780 recensioner från resenärer

  Den här egendomen har ett fördelaktigt läge i Foz do iguazu. Hotell byggdes år 1975. Hotell helrenoverades år 2014. Egendomen har en huvudvåning. Det finns totalt 151 rum i lokalerna. Egendomen består av 14 dubbelrum, 4 sviter och 133 lägenheter. Hotell har ett idylliskt läge i hjärtat av staden. Hotell ligger en kort körväg från flygplatsen. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Den här anläggningen tillåter husdjur.

  Se mer
 • Bourbon Cataratas Convention Resort
  Från1.187krPer natt

  Bourbon Cataratas Convention Resortstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av. das cataratas villa carima km 2,5 - Karta
   

  Den här egendomen ligger i Foz de iguazu. Hotell konstruerades år 1973. Hotell helrenoverades år 2009. Egendomen består av 311 rum. Egendomen består av 59 enkelrum, 252 dubbelrum, 5 barnsviter, 4 sviter och 2 handikappanpassade rum. Egendomen är tillgänglig för rullstolar.

  Se mer
 • Mirante Hotel
  Från169krPer natt

  Mirante Hotelstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida republica argentina, centro 672 - Karta
  1,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1162 recensioner från resenärerBaserat på 1162 recensioner från resenärer

  Med sitt behändiga läge i Foz do iguazu är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell konstruerades år 1975. Hotell helrenoverades år 2015. Det finns totalt 146 rum i lokalerna. Egendomen består av 20 enkelrum och 120 dubbelrum. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken. Stranden ligger bara några meter från Hotell.

  Se mer
 • Pousada Evelina
  Från189krPer natt

  Pousada Evelinastars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rua irlan kalichewski 171 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 129 recensioner från resenärerBaserat på 129 recensioner från resenärer

  Tack vare sitt läge i Foz do iguaçu är den här egendomen den optimala basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell konstruerades år 1994. Hotell rustades upp år 2015. Egendomen utgörs av en huvudvåning. Det finns totalt 22 rum i lokalerna. Egendomen består av 10 enkelrum, 10 dubbelrum, 22 sviter, 22 lägenheter, 10 trebäddsrum, 10 fyrbäddsrum och 5 familjerum. Tack vare sitt läge i stadens centrum, erbjuder Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Hotell ligger på bekvämt avstånd från stadens huvudstationer för tåg och buss. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken. Gästerna hittar flygplatsen på bekvämt avstånd. Stadens huvudsakliga nöjesområden är inom räckhåll från Hotell. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Carima Resort & Convention
  Från747krPer natt

  Carima Resort & Conventionstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av. das cataratas km 10 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 862 recensioner från resenärerBaserat på 862 recensioner från resenärer

  Tack vare sitt läge i Foz do iguasu är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell byggdes år 1970. Hotell renoverades år 2008. Egendomen har en huvudvåning. Det finns totalt 313 rum i lokalerna. Egendomen består av . Tack vare sitt läge i stadens centrum, erbjuder Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Hotells närhet till buss- och tunnelbanehållplatserna gör det möjligt för gästerna att utforska området. Hotell är tillgängligt för rullstolar.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  53  Hotell - Iguazu vattenfall
Sida  1  av  6
 

Beskrivning av destination

  Iguazúfallen ligger på gränsen mellan två grannland, Argentina och Brasilien, i Iguazú nationalpark. Namnet betyder ”stort vatten” på guaranispråket. Iguazúfloden rinner upp på den brasilianska sidan och bildar tillsammans med Paranáfloden ett system av vattenfall på gränsen mellan Brasilien och Argentina. Systemet har mer än 270 vattenfall som är 83 meter höga och cirka 4 kilometer breda. Det gör att dessa vattenfall är några av de mest storslagna i världen. Iguazúfallen är 4 gånger större än Niagarafallen, och efter fallet beger sig floden Iguazú in i en ravin som är känd under namnet ”djävulsklyftan”. Då vattnet faller så häftigt, förvandlas det till ånga och bildar ett fint regn som, då solens strålar lyser genom det, skapar en underbart vacker regnbåge, en av de vackraste panoramabilderna man får se under hela turen. Vattenfallen besöks av tusentals turister från hela världen varje dag. Det är ett stort skådespel där hela familjen kan delta. Lär känna Iguazúfallen. Du kommer inte att ångra dig.

Populäraste zoner från Iguazu vattenfall

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här