Hotell i Iguazu vattenfall

Se på kartan
Hotell - Iguazu vattenfall

Iguazu vattenfallFrån  188kr

Aktuella hotellerbjudanden - Iguazu vattenfall

 • Belmond Hotel Das Cataratas
  Från3.081krPer natt

  Belmond Hotel Das Cataratasstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rodovia br 469, km 32 - parque nacional do iguaçu - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Resort byggdes år 1958. Resort helrenoverades år 2009. Resort har en bibyggnad Egendomen har 3 bibyggnader. Egendomen består av 193 rum. Egendomen består av 9 barnsviter, 15 sviter och 178 lägenheter. Den här anläggningen erbjuder allt som gästerna behöver för att njuta av alla typer av semester, lång som kort, avkopplande eller actionspäckad. Resort ligger i stadens centrum och ger bekväm tillgång till resten av staden.

  Se mer
 • Turrance Green Hotel
  Från301krPer natt

  Turrance Green Hotelstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rua manencio martins 108 - Karta
   

  Hotell helrenoverades år 2004. Hotell har en bibyggnad Egendomen har 6 bibyggnader. Egendomen består av 96 rum. Egendomen består av 69 dubbelrum och 96 lägenheter. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Tack vare sitt läge i stadens centrum, ger Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda.

  Se mer
 • Panorama & Aquamania
  Från346krPer natt

  Panorama & Aquamaniastars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av das cataratas 6798 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Hotell byggdes år 1975. Hotell helrenoverades år 2014. Egendomen har en huvudvåning. Egendomen består av 151 rum. Egendomen består av 14 dubbelrum, 4 sviter och 133 lägenheter. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Hotell ligger i hjärtat av staden. Gästerna hittar flygplatsen på bekvämt avstånd. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Bourbon Cataratas Convention Resort
  Från1.122krPer natt

  Bourbon Cataratas Convention Resortstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av. das cataratas villa carima km 2,5 - Karta
   

  Resort byggdes år 1973. Resort renoverades år 2009. Det finns totalt 311 rum i lokalerna. Egendomen består av 59 enkelrum, 252 dubbelrum, 5 barnsviter, 4 sviter och 2 handikappanpassade rum. Den här anläggningen är perfekt för dem som vill dra sig undan till en varm, solfylld familjesemester.

  Se mer
 • Recanto Cataratas Thermas Resort & Convention
  Från861krPer natt

  Recanto Cataratas Thermas Resort & Conventionstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av. costa e silva 3500 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Resort rustades upp år 2014. Det finns totalt 300 rum i lokalerna. Egendomen består av . Gästerna har allt de behöver för att kunna njuta av en bekymmerslös, solfylld semester på den här anläggningen. Resort har ett idylliskt läge i hjärtat av staden. Det finns flera länkar till kollektivtrafiken på bekvämt avstånd. Gästerna hittar flygplatsen på bekvämt avstånd. Resort ligger i närheten av en lokal golfbana. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en bilparkering på området.

  Se mer
 • Bella Italia Hotel & Eventos
  Från508krPer natt

  Bella Italia Hotel & Eventosstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida republica argentina-centro 1700 - Karta
   

  Hotell konstruerades år 1990. Hotell helrenoverades år 2013. Det finns totalt 135 rum i lokalerna. Egendomen består av 40 enkelrum, 77 dubbelrum, 15 barnsviter och 3 handikappanpassade rum. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Tack vare sitt läge i stadens centrum, erbjuder Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. De närmaste buss- och tunnelbanehållplatserna finns inom promenadavstånd från Hotell .

  Se mer
 • Aguas Do Iguacu
  Från386krPer natt

  Aguas Do Iguacustars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida brasil 84 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Hotell konstruerades år 1990. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2011. Egendomen består av 82 rum. Egendomen består av 20 enkelrum, 40 dubbelrum, 20 barnsviter, 10 sviter och 2 handikappanpassade rum. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken.

  Se mer
 • Rafain Palace Hotel & Convention Center
  Från758krPer natt

  Rafain Palace Hotel & Convention Centerstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida olimpio rafagnin 2357 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Hotell byggdes år 1980. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2013. Egendomen består av 224 rum. Egendomen består av 14 sviter och 210 lägenheter. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Tack vare sitt läge i hjärtat av staden, ger Hotell enkel tillgång till allt som staden har att erbjuda. Huvudstationerna för tåg och buss ligger bara en kort körväg bort. Hotells närhet till buss- och tunnelbanehållplatserna gör det möjligt för gästerna att utforska området. Hotell ligger några minuter från flygplatsen. Gästerna kommer att uppskatta Hotells närhet till de främsta nöjesområdena.

  Se mer
 • Golden Tulip Internacional Foz
  Från712krPer natt

  Golden Tulip Internacional Fozstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , R. almirante barroso 2006 - Karta
   

  Hotell konstruerades år 1980. Hotell rustades upp år 2005. Egendomen består av 214 lägenheter. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare.

  Se mer
 • Best Western Taroba Hotel
  Från358krPer natt

  Best Western Taroba Hotelstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rua taroba, centro, foz do iguacu 1048 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  The hotel is located in downtown Foz do Iguacu, near the terminal of urban transport in the main street Rua Taroba.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  64  Hotell - Iguazu vattenfall
Sida  1  av  7
 

Beskrivning av destination

  Iguazúfallen ligger på gränsen mellan två grannland, Argentina och Brasilien, i Iguazú nationalpark. Namnet betyder ”stort vatten” på guaranispråket. Iguazúfloden rinner upp på den brasilianska sidan och bildar tillsammans med Paranáfloden ett system av vattenfall på gränsen mellan Brasilien och Argentina. Systemet har mer än 270 vattenfall som är 83 meter höga och cirka 4 kilometer breda. Det gör att dessa vattenfall är några av de mest storslagna i världen. Iguazúfallen är 4 gånger större än Niagarafallen, och efter fallet beger sig floden Iguazú in i en ravin som är känd under namnet ”djävulsklyftan”. Då vattnet faller så häftigt, förvandlas det till ånga och bildar ett fint regn som, då solens strålar lyser genom det, skapar en underbart vacker regnbåge, en av de vackraste panoramabilderna man får se under hela turen. Vattenfallen besöks av tusentals turister från hela världen varje dag. Det är ett stort skådespel där hela familjen kan delta. Lär känna Iguazúfallen. Du kommer inte att ångra dig.

Populäraste zoner från Iguazu vattenfall

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här