Hotell i Iguazu vattenfall

Se på kartan
Hotell - Iguazu vattenfall

Iguazu vattenfallFrån  192kr

Aktuella hotellerbjudanden - Iguazu vattenfall

 • Taroba Hotel
  Från470krPer natt

  Taroba Hotelstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rua taroba, centro, 1048 1048 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5232 recensioner från resenärerBaserat på 5232 recensioner från resenärer

  The hotel is located in downtown Foz do Iguacu, near the terminal of urban transport in the main street Rua Taroba.

  Se mer
 • Del Rey
  Från458krPer natt

  Del Reystars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rua taroba, 1020 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2548 recensioner från resenärerBaserat på 2548 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1986. Hotell rustades upp år 2011. Det finns totalt 90 rum i lokalerna. Egendomen består av 4 handikappanpassade rum. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en cykelförvaring på området. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats.

  Se mer
 • Carima Resort & Convention
  Från464krPer natt

  Carima Resort & Conventionstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av. das cataratas 4790 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1065 recensioner från resenärerBaserat på 1065 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1970. Hotell helrenoverades år 2008. Egendomen utgörs av en huvudvåning. Det finns totalt 313 rum i lokalerna. Egendomen består av . Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande.

  Se mer
 • Recanto Cataratas Thermas Resort & Convention
  Från877krPer natt

  Recanto Cataratas Thermas Resort & Conventionstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av. costa e silva 3500 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3056 recensioner från resenärerBaserat på 3056 recensioner från resenärer

  Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2014. Det finns totalt 300 rum i lokalerna. Egendomen består av . Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Hotell tillhandahåller en hiss. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Gästerna kan använda självtvättinrättningen. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Hotell tillhandahåller barnvaktsservice på begäran.

  Se mer
 • Bella Italia Hotel & Eventos
  Från470krPer natt

  Bella Italia Hotel & Eventosstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida republica argentina-centro 1700 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2548 recensioner från resenärerBaserat på 2548 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1990. Hotell renoverades år 2013. Det finns totalt 135 rum i lokalerna. Egendomen består av 40 enkelrum, 77 dubbelrum, 15 barnsviter och 3 handikappanpassade rum. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Hotell tillhandahåller en hiss. Det finns en affär på området. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Det finns en självtvättinrättning tillgänglig för längre vistelser. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats.

  Se mer
 • Mabu Thermas & Resort
  Från1.180krPer natt

  Mabu Thermas & Resortstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av. cataratas 3175 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2883 recensioner från resenärerBaserat på 2883 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1997. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2014. Hotell består av en huvudbyggnad och en bibyggnad. Anläggningen består av en huvudbyggnad och 9 bibyggnader. Egendomen består av 362 rum. Egendomen består av . Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Det finns en affär på området. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell erbjuder rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Det finns ett daghem för familjernas bekvämlighet. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen.

  Se mer
 • Nadai Confort Hotel & SPA
  Från583krPer natt

  Nadai Confort Hotel & SPAstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av republica argentina, 1332 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1324 recensioner från resenärerBaserat på 1324 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1983. Hotell rustades upp år 2013. Det finns totalt 130 rum i lokalerna. Egendomen består av 8 handikappanpassade rum. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Hotell erbjuder biluthyrning. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Det finns en säker parkering för gästernas säkerhet. Gästerna kan avnjuta en kopp kaffe över den morgontidning som tillhandahålls av Hotell. Husdjur är tillåtna på området. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Viale Cataratas Hotel & Eventos
  Från558krPer natt

  Viale Cataratas Hotel & Eventosstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida das cataratas km 2.5 2420 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 934 recensioner från resenärerBaserat på 934 recensioner från resenärer

  The hotel is strategically located in the center of the city of Foz do Iguazu, only 22 km from the Falls.

  Se mer
 • Golden Park Internacional Foz
  Från597krPer natt

  Golden Park Internacional Fozstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , R. almirante barroso 2006 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1089 recensioner från resenärerBaserat på 1089 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1980. Hotell rustades upp år 2005. Egendomen består av 214 rum. Egendomen består av 214 lägenheter. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Gästerna kan använda självtvättinrättningen. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats.

  Se mer
 • Nacional Inn Iguaçu
  Från473krPer natt

  Nacional Inn Iguaçustars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rodovia das cataratas 8355 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 551 recensioner från resenärerBaserat på 551 recensioner från resenärer

  Hotell rustades upp år 2013. Egendomen består av en huvudvåning. Det finns totalt 63 rum i lokalerna. Egendomen består av 17 enkelrum och 17 dubbelrum. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  44  Hotell - Iguazu vattenfall
Sida  1  av  5
 

Beskrivning av destination

  Iguazúfallen ligger på gränsen mellan två grannland, Argentina och Brasilien, i Iguazú nationalpark. Namnet betyder ”stort vatten” på guaranispråket. Iguazúfloden rinner upp på den brasilianska sidan och bildar tillsammans med Paranáfloden ett system av vattenfall på gränsen mellan Brasilien och Argentina. Systemet har mer än 270 vattenfall som är 83 meter höga och cirka 4 kilometer breda. Det gör att dessa vattenfall är några av de mest storslagna i världen. Iguazúfallen är 4 gånger större än Niagarafallen, och efter fallet beger sig floden Iguazú in i en ravin som är känd under namnet ”djävulsklyftan”. Då vattnet faller så häftigt, förvandlas det till ånga och bildar ett fint regn som, då solens strålar lyser genom det, skapar en underbart vacker regnbåge, en av de vackraste panoramabilderna man får se under hela turen. Vattenfallen besöks av tusentals turister från hela världen varje dag. Det är ett stort skådespel där hela familjen kan delta. Lär känna Iguazúfallen. Du kommer inte att ångra dig.

Populäraste zoner från Iguazu vattenfall

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här