Hotell i Iguazu vattenfall

Se på kartan
Hotell - Iguazu vattenfall

Iguazu vattenfallFrån  304kr

Aktuella hotellerbjudanden - Iguazu vattenfall

 • Mabu Thermas & Resort
  Från2.796krPer natt

  Mabu Thermas & Resortstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av. cataratas 3175 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3138 recensioner från resenärerBaserat på 3138 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1997. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2014. Hotell består av en huvudbyggnad och en bibyggnad. Anläggningen består av en huvudbyggnad och 9 bibyggnader. Egendomen består av 362 rum. Egendomen består av . Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Det finns en affär på området. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell erbjuder rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Det finns ett daghem för familjernas bekvämlighet. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen.

  Se mer
 • Carima Resort & Convention
  Från537krPer natt

  Carima Resort & Conventionstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av. das cataratas 4790 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1113 recensioner från resenärerBaserat på 1113 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Foz do Iguazu. Från den här anläggningen som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning innefattar 313 trivsamma rum. Carima Resort & Convention genomgick en renovering 2008. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Alla rum på Carima Resort & Convention är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. , Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. , Detta hotell är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. , Alla gäster som bor på denna anläggning kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. och Sportfantaster kan dra fördel av de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende.

  Se mer
 • Belmond Hotel Das Cataratas
  Från4.414krPer natt

  Belmond Hotel Das Cataratasstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rodovia br 469, km 32 - parque nacional do iguaçu - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4006 recensioner från resenärerBaserat på 4006 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Foz do Iguazu. Boendet har totalt 193 rum. Detta hotell genomgick en renovering 2009. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Belmond Hotel Das Cataratas erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. , Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta hotell skämma bort sig under sin vistelse där. och Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Colonial Iguassu
  Från386krPer natt

  Colonial Iguassustars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rodovia das cataratas km 20 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1267 recensioner från resenärerBaserat på 1267 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Foz do Iguazu. Från denna anläggning som ligger 15 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 9 kilometer från den här anläggningen. Denna egendom har omedelbar närhet till hamnen. Colonial Iguassu har totalt 159 rum. Anläggningen totalrenoverades 2010. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Colonial Iguassu bidrar till gästernas trivsel. Husdjur är tillåtna på detta boende. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Wish Resort Golf Convention
  Från1.301krPer natt

  Wish Resort Golf Conventionstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av das cataratas 6845 - Karta
   

  Located in the city of Foz do Iguaçu, the hotel is a complex of luxury surrounded by a beautiful landscape. It is 7 km from Iguazu National Park.

  Se mer
 • Nadai Confort Hotel & SPA
  Från594krPer natt

  Nadai Confort Hotel & SPAstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av republica argentina, 1332 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1396 recensioner från resenärerBaserat på 1396 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Foz do Iguazu. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell med ett läge mitt i stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana bara några steg från detta boende. Detta hotell ligger alldeles intill backarna. Inte långt bort hittar våra besökare transportanslutningar som ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende har ett strandnära läge. För våra resenärer är det bara 14 meter till flygplatsen. Detta hotell ligger nära hamnen. Totalt 130 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Nadai Confort Hotel & SPA. Senast detta boende renoverades var 2017. Nadai Confort Hotel & SPA har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 8 rum är handikappsanpassade. Detta husdjursvänliga boende tillåter husdjur i alla storlekar. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta hotell perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. , Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. , De som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. och Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell kan kunderna få roliga upplevelser. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Taroba Hotel
  Från477krPer natt

  Taroba Hotelstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Taroba, centro 1048 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5771 recensioner från resenärerBaserat på 5771 recensioner från resenärer

  The hotel is located in downtown Foz do Iguacu, near the terminal of urban transport in the main street Rua Taroba.

  Se mer
 • Foz Presidente Comfort Hotel
  Från528krPer natt

  Foz Presidente Comfort Hotelstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rua mal floriano peixoto, 1851 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 472 recensioner från resenärerBaserat på 472 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Foz do Iguazu. Från denna anläggning som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 92 trivsamma rum. Denna anläggning snyggades upp 2014. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 6 är handikappsanpassat. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Det finns parkeringsplatser på Foz Presidente Comfort Hotel. Detta boende tillämpar grön praxis. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. och Foz Presidente Comfort Hotel erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Foz Presidente Comfort Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Del Rey
  Från464krPer natt

  Del Reystars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rua taroba, 1020 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2693 recensioner från resenärerBaserat på 2693 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Foz do Iguazu. Från denna egendom som ligger inbäddad 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Totalt 90 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Del Rey. Senast denna anläggning renoverades var 2011. De som bor på detta boende kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 4 är handikappsanpassat. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Del Rey tillhandahåller parkering och garage. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. och Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende kan kunderna få roliga upplevelser.

  Se mer
 • Lider Palace
  Från373krPer natt

  Lider Palacestars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida juscelino kubitschek 3146 - Karta
  2,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 446 recensioner från resenärerBaserat på 446 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Foz do Iguazu. Från denna anläggning som är belägen 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Våra besökare har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Lider Palace är 111. Boendet totalrenoverades 2011. Lider Palace har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Lider Palace är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Lider Palace. Dessutom har Lider Palace gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. Lider Palace erbjuder transfer till flygplatsen. Kunderna kan utforska de olika matställena som detta boende erbjuder. och Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta boende. Lider Palace kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  37  Hotell - Iguazu vattenfall
Sida  1  av  4
 

Beskrivning av destination

  Iguazúfallen ligger på gränsen mellan två grannland, Argentina och Brasilien, i Iguazú nationalpark. Namnet betyder ”stort vatten” på guaranispråket. Iguazúfloden rinner upp på den brasilianska sidan och bildar tillsammans med Paranáfloden ett system av vattenfall på gränsen mellan Brasilien och Argentina. Systemet har mer än 270 vattenfall som är 83 meter höga och cirka 4 kilometer breda. Det gör att dessa vattenfall är några av de mest storslagna i världen. Iguazúfallen är 4 gånger större än Niagarafallen, och efter fallet beger sig floden Iguazú in i en ravin som är känd under namnet ”djävulsklyftan”. Då vattnet faller så häftigt, förvandlas det till ånga och bildar ett fint regn som, då solens strålar lyser genom det, skapar en underbart vacker regnbåge, en av de vackraste panoramabilderna man får se under hela turen. Vattenfallen besöks av tusentals turister från hela världen varje dag. Det är ett stort skådespel där hela familjen kan delta. Lär känna Iguazúfallen. Du kommer inte att ångra dig.

Populäraste zoner från Iguazu vattenfall

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här