Hotell i Iguazu vattenfall

Se på kartan
Hotell - Iguazu vattenfall

Iguazu vattenfallFrån  219kr

Aktuella hotellerbjudanden - Iguazu vattenfall

 • Nadai Confort Hotel & SPA
  Från729krPer natt

  Nadai Confort Hotel & SPAstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av republica argentina, 1332 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1524 recensioner från resenärerBaserat på 1524 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell, som återfinns i Foz do Iguazu, är ett bra alternativ för familjer. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna anläggning som ligger mitt i stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana bara några steg från detta boende. Denna egendom ligger alldeles intill backarna. Inte långt bort hittar våra resenärer transportanslutningar som ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta hotell. För våra besökare är det bara 14 meter till flygplatsen. Denna egendom har omedelbar närhet till hamnen. Denna anläggning innefattar 130 trivsamma rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2017. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 8 rum är handikappsanpassade. Dessutom kan kunderna bo på detta hotell med sina husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Nadai Confort Hotel & SPA. Gästerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. , De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. , Gästerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. och Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla gäster. Nadai Confort Hotel & SPA kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Recanto Cataratas Thermas Resort & Convention
  Från955krPer natt

  Recanto Cataratas Thermas Resort & Conventionstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av. costa e silva 3500 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3323 recensioner från resenärerBaserat på 3323 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett lyxigt hotell som är lokaliserat i Foz do Iguazu. Från denna anläggning som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från den här egendomen. Våra gäster har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 300 trivsamma rum. Anläggningen totalrenoverades 2014. Recanto Cataratas Thermas Resort & Convention är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Recanto Cataratas Thermas Resort & Convention har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Recanto Cataratas Thermas Resort & Convention några rullstolsanpassade rum. Husdjur är inte tillåtna på Recanto Cataratas Thermas Resort & Convention. Det finns parkeringsplatser på Recanto Cataratas Thermas Resort & Convention. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. , På denna anläggning finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som resenärena med fördel kan dra nytta av. och De som bor på denna anläggning kan roa sig med den underhållning som står till buds. På Recanto Cataratas Thermas Resort & Convention kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Foz do Iguacu
  Från339krPer natt

  Foz do Iguacustars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av brasil, centro 97 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 333 recensioner från resenärerBaserat på 333 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Foz do Iguazu. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Detta hotell ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Våra resenärer har 18. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell kan erbjuda totalt 155 rum. Detta hotell totalrenoverades 2017. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Både kunder och husdjur kan verkligen njuta av sin vistelse på denna anläggning. Denna anläggning har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. , Denna anläggning har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. och Kunderna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. Foz do Iguacu kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Wish Foz do Iguaçu BY GJP
  Från886krPer natt

  Wish Foz do Iguaçu BY GJPstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av das cataratas 6845 - Karta
   

  Located in the city of Foz do Iguaçu, the hotel is a complex of luxury surrounded by a beautiful landscape. It is 7 km from Iguazu National Park.

  Se mer
 • Vivaz Cataratas Resort & Aquaparque
  Från526krPer natt

  Vivaz Cataratas Resort & Aquaparquestars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av das cataratas 6798 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 86 recensioner från resenärerBaserat på 86 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Foz do Iguazu är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna anläggning. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra besökare har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 172 rum. Detta boende renoverades 2017. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Vivaz Cataratas Resort & Aquaparque håller öppet dygnet runt. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Detta är ett rullstolsanpassat boende som har en rad handikappanpassade faciliteter. Det har 8 handikappanpassat rum. Resenärerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på denna anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Kunderna välkomnas till detta miljövänliga hotell. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. , Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Vivaz Cataratas Resort & Aquaparque är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. , Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. och De som bor på denna anläggning kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Belmond Hotel Das Cataratas
  Från2.777krPer natt

  Belmond Hotel Das Cataratasstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rodovia br 469, km 32 - parque nacional do iguaçu - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4187 recensioner från resenärerBaserat på 4187 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Foz do Iguazu är detta enastående hotell ett optimalt val för familjer. De 193 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Senast detta hotell renoverades var 2009. Belmond Hotel Das Cataratas är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Belmond Hotel Das Cataratas erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De gemensamma utrymmen på Belmond Hotel Das Cataratas är rullstolsanpassade. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Måltiderna som serveras kommer att uppskattas av alla gäster som bor på denna anläggning. , Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra fördel av hälso- och välbefinnandeutbudet. och Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mabu Thermas & Resort
  Från1.640krPer natt

  Mabu Thermas & Resortstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av. cataratas 3175 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3327 recensioner från resenärerBaserat på 3327 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Foz do Iguazu är detta enastående hotell ett optimalt val för familjer. Totalt 362 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Mabu Thermas & Resort. Detta boende totalrenoverades 2014. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Mabu Thermas & Resort tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. , Detta hotell är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. , Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla resenärer. och Mabu Thermas & Resort är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. På Mabu Thermas & Resort kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Pousada Caroline
  Från316krPer natt

  Pousada Carolinestars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rua irlan kalicheswki 231 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 184 recensioner från resenärerBaserat på 184 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Foz do Iguazu. Från denna anläggning som ligger inbäddad 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från egendomen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 12. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 55 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning genomgick en renovering 2015. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Pousada Caroline tillhandahåller babysängar på begäran. Alla rum på detta handikappanpassade hotell är rullstolsanpassade. Detta djurvänliga hotell tillåter husdjur som väger högst 5 kg. Parkering och garage finns att tillgå. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Pousada Caroline är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. , Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. och Kunderna kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bella Italia Hotel & Eventos
  Från468krPer natt

  Bella Italia Hotel & Eventosstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida republica argentina-centro 1700 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2877 recensioner från resenärerBaserat på 2877 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Foz do Iguazu är detta gulliga hotell endast avsett för vuxna. Från denna anläggning som ligger inbäddad 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 650 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Bella Italia Hotel & Eventos har totalt 135 rum. Bella Italia Hotel & Eventos genomgick en totalrenovering 2017. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Alla rum på Bella Italia Hotel & Eventos är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Bella Italia Hotel & Eventos. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. och Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Carima Resort & Convention
  Från503krPer natt

  Carima Resort & Conventionstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av. das cataratas 4790 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1168 recensioner från resenärerBaserat på 1168 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Foz do Iguazu. Från denna anläggning som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Carima Resort & Convention har totalt 313 rum. Boendet totalrenoverades 2008. Carima Resort & Convention är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Carima Resort & Convention är handikappanpassat och alla gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Detta boende tillåter inte husdjur. Den varierade underhållning som erbjuds på detta boende är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. , Kunderna kan utforska de olika matställena som Carima Resort & Convention erbjuder. , Vid behov kan resenärerna använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. , Kunderna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurang. och Resenärerna kommer att uppskatta de sportaktiviteter som erbjuds på denna anläggning.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  44  Hotell - Iguazu vattenfall
Sida  1  av  5
 

Beskrivning av destination

  Iguazúfallen ligger på gränsen mellan två grannland, Argentina och Brasilien, i Iguazú nationalpark. Namnet betyder ”stort vatten” på guaranispråket. Iguazúfloden rinner upp på den brasilianska sidan och bildar tillsammans med Paranáfloden ett system av vattenfall på gränsen mellan Brasilien och Argentina. Systemet har mer än 270 vattenfall som är 83 meter höga och cirka 4 kilometer breda. Det gör att dessa vattenfall är några av de mest storslagna i världen. Iguazúfallen är 4 gånger större än Niagarafallen, och efter fallet beger sig floden Iguazú in i en ravin som är känd under namnet ”djävulsklyftan”. Då vattnet faller så häftigt, förvandlas det till ånga och bildar ett fint regn som, då solens strålar lyser genom det, skapar en underbart vacker regnbåge, en av de vackraste panoramabilderna man får se under hela turen. Vattenfallen besöks av tusentals turister från hela världen varje dag. Det är ett stort skådespel där hela familjen kan delta. Lär känna Iguazúfallen. Du kommer inte att ångra dig.

Populäraste zoner från Iguazu vattenfall

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här