Hotell i Iguazu vattenfall

Se på kartan
Hotell - Iguazu vattenfall

Iguazu vattenfallFrån  217kr

Aktuella hotellerbjudanden - Iguazu vattenfall

 • Belmond Hotel Das Cataratas
  Från4.778krPer natt

  Belmond Hotel Das Cataratasstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rodovia br 469, km 32 - parque nacional do iguaçu - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3641 recensioner från resenärerBaserat på 3641 recensioner från resenärer

  Hotel konstruerades år 1958. Hotel genomgick en fullständig upprustning år 2009. Hotel består av en huvudbyggnad och en bibyggnad. Anläggningen består av en huvudbyggnad och 3 bibyggnader. Det finns totalt 193 rum i lokalerna. Egendomen består av 9 barnsviter, 15 sviter och 178 lägenheter. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Hotel tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotel s kassaskåp. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Hotel tillhandahåller en hiss. Hotel erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Vissa av rummen har utsikt över Hotels vackra trädgård. Hotel har mobiltäckning. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotel erbjuder rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotels tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Hotel erbjuder en användbar cykeluthyrning. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Utcheckningen sker kl. 11:00. Hotel tillhandahåller barnvaktsservice på begäran. Husdjur är tillåtna på området. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Taroba Hotel
  Från431krPer natt

  Taroba Hotelstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rua taroba, centro, 1048 1048 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4740 recensioner från resenärerBaserat på 4740 recensioner från resenärer

  The hotel is located in downtown Foz do Iguacu, near the terminal of urban transport in the main street Rua Taroba.

  Se mer
 • Bella Italia Hotel & Eventos
  Från553krPer natt

  Bella Italia Hotel & Eventosstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida republica argentina-centro 1700 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2346 recensioner från resenärerBaserat på 2346 recensioner från resenärer

  Hotel byggdes år 1990. Hotel genomgick en fullständig upprustning år 2013. Det finns totalt 135 rum i lokalerna. Egendomen består av 40 enkelrum, 77 dubbelrum, 15 barnsviter och 3 handikappanpassade rum. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotels kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Gästerna kan använda hissen. Det finns en affär på området. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av Hotels tvättservice. Det finns en självtvättinrättning tillgänglig för längre vistelser. Hotel är tillgängligt för rullstolar. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Utcheckningen sker kl. . Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Nadai Confort Hotel & SPA
  Från678krPer natt

  Nadai Confort Hotel & SPAstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av republica argentina, 1332 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1216 recensioner från resenärerBaserat på 1216 recensioner från resenärer

  Hotel konstruerades år 1983. Hotel helrenoverades år 2013. Det finns totalt 130 rum i lokalerna. Egendomen består av 8 handikappanpassade rum. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotel tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotel s kassaskåp. Hotel erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Gästerna kan använda hissen. Det finns en affär på området. Hotel erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Utcheckningen sker kl. 00:00. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Det finns en säker parkering på området. Dagstidningar erjuds varje dag av Hotel. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Del Rey
  Från506krPer natt

  Del Reystars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rua taroba, 1020 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2372 recensioner från resenärerBaserat på 2372 recensioner från resenärer

  Hotel konstruerades år 1986. Hotel rustades upp år 2011. Egendomen består av 90 rum. Egendomen består av 4 handikappanpassade rum. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Hotel tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotels kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Det finns mobiltäckning inom hela Hotel. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan förvara cyklar i ett behändigt område för cykelförvaring. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Utcheckningen sker kl. 12:00. Den här anläggningen tillåter husdjur. Hotel tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Pietro Angelo Hotel
  Från647krPer natt

  Pietro Angelo Hotelstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rua almirante barroso 1864 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1494 recensioner från resenärerBaserat på 1494 recensioner från resenärer

  Hotel renoverades år 2012. Det finns totalt 74 rum i lokalerna. Den här anläggningen består av . Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Hotel tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotel tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan utnyttja rumservice. Hotel erbjuder tvättservice. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Hotel har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Piccoloservicen ger ökad bekvämlighet. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Hotel tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Lider Palace
  Från343krPer natt

  Lider Palacestars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida juscelino kubitschek 3146 - Karta
  2,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 421 recensioner från resenärerBaserat på 421 recensioner från resenärer

  Hotel konstruerades år 1989. Hotel renoverades år 2011. Det finns totalt 111 rum i lokalerna. Egendomen består av 33 enkelrum, 37 dubbelrum, 8 sviter, 33 trebäddsrum och 8 fyrbäddsrum. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Hotel tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotels kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotel erbjuder rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotels tvättservice. Gästerna kan använda självtvättinrättningen. Hotel är tillgängligt för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Utcheckningen sker kl. 12:00. Gästerna kan använda biluthyrningen för att utforska det omgivande området. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Säkerhet tillhandahålls dygnet runt. Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Carima Resort & Convention
  Från521krPer natt

  Carima Resort & Conventionstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av. das cataratas 4790 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1020 recensioner från resenärerBaserat på 1020 recensioner från resenärer

  Hotel konstruerades år 1970. Hotel helrenoverades år 2008. Egendomen består av en huvudvåning. Det finns totalt 313 rum i lokalerna. Egendomen består av . Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotel tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotel tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Hotel tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Gästerna kan använda hissen. Det finns ett tidningsställ på området. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Det finns mobiltäckning inom hela Hotel. Hotel erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Hotel erbjuder tvättservice. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Utcheckningen sker kl. . Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Hotel Colonial Iguassu
  Från448krPer natt

  Hotel Colonial Iguassustars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rodovia das cataratas km 20 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1173 recensioner från resenärerBaserat på 1173 recensioner från resenärer

  Hotel konstruerades år 1979. Hotel helrenoverades år 2010. Egendomen utgörs av en huvudvåning. Det finns totalt 159 rum i lokalerna. Egendomen består av 159 handikappanpassade rum. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotel s kassaskåp. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Det finns mobiltäckning inom hela Hotel. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotel erbjuder rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotels tvättservice. Hotel erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Hotel är tillgängligt för rullstolar. Gästerna kan använda Hotel s cykelförvaring. Utcheckningen sker kl. . Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Viale Cataratas Hotel & Eventos
  Från657krPer natt

  Viale Cataratas Hotel & Eventosstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida das cataratas km 2.5 2420 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 877 recensioner från resenärerBaserat på 877 recensioner från resenärer

  The hotel is strategically located in the center of the city of Foz do Iguazu, only 22 km from the Falls.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  41  Hotell - Iguazu vattenfall
Sida  1  av  5
 

Beskrivning av destination

  Iguazúfallen ligger på gränsen mellan två grannland, Argentina och Brasilien, i Iguazú nationalpark. Namnet betyder ”stort vatten” på guaranispråket. Iguazúfloden rinner upp på den brasilianska sidan och bildar tillsammans med Paranáfloden ett system av vattenfall på gränsen mellan Brasilien och Argentina. Systemet har mer än 270 vattenfall som är 83 meter höga och cirka 4 kilometer breda. Det gör att dessa vattenfall är några av de mest storslagna i världen. Iguazúfallen är 4 gånger större än Niagarafallen, och efter fallet beger sig floden Iguazú in i en ravin som är känd under namnet ”djävulsklyftan”. Då vattnet faller så häftigt, förvandlas det till ånga och bildar ett fint regn som, då solens strålar lyser genom det, skapar en underbart vacker regnbåge, en av de vackraste panoramabilderna man får se under hela turen. Vattenfallen besöks av tusentals turister från hela världen varje dag. Det är ett stort skådespel där hela familjen kan delta. Lär känna Iguazúfallen. Du kommer inte att ångra dig.

Populäraste zoner från Iguazu vattenfall

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här