Hotell i Iguazu vattenfall

Se på kartan
Hotell - Iguazu vattenfall

Iguazu vattenfallFrån  193kr

Aktuella hotellerbjudanden - Iguazu vattenfall

 • Best Western Taroba Hotel
  Från535krPer natt

  Best Western Taroba Hotelstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rua taroba, centro, foz do iguacu 1048 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4294 recensioner från resenärerBaserat på 4294 recensioner från resenärer

  The hotel is located in downtown Foz do Iguacu, near the terminal of urban transport in the main street Rua Taroba.

  Se mer
 • Bella Italia Hotel & Eventos
  Från490krPer natt

  Bella Italia Hotel & Eventosstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida republica argentina-centro 1700 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2077 recensioner från resenärerBaserat på 2077 recensioner från resenärer

  Den här populära egendomen är belägen i Foz do iguazu . Hotell byggdes år 1990. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2013. Egendomen består av 135 rum. Egendomen består av 40 enkelrum, 77 dubbelrum, 15 barnsviter och 3 handikappanpassade rum. Tack vare sitt läge i stadens centrum, ger Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Gästerna hittar flera buss- och tunnelbanehållplatser inom promenadavstånd. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar.

  Se mer
 • Mirante Hotel
  Från208krPer natt

  Mirante Hotelstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida republica argentina, centro 672 - Karta
  2,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Med sitt behändiga läge i Foz do iguazu är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell konstruerades år 1975. Hotell helrenoverades år 2015. Det finns totalt 146 rum i lokalerna. Egendomen består av 20 enkelrum och 120 dubbelrum. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken. Stranden ligger bara några meter från Hotell.

  Se mer
 • Lider Palace
  Från314krPer natt

  Lider Palacestars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida juscelino kubitschek 3146 - Karta
  2,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 377 recensioner från resenärerBaserat på 377 recensioner från resenärer

  Den här populära egendomen ligger i Foz do iguacu. Hotell byggdes år 1989. Hotell renoverades år 2011. Det finns totalt 111 rum i lokalerna. Egendomen består av 33 enkelrum, 37 dubbelrum, 8 sviter, 33 trebäddsrum och 8 fyrbäddsrum. Hotell ligger i hjärtat av staden. Centralstationen för tåg och buss ligger bara en kort promenad bort. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken. Hotell ligger en kort körväg från flygplatsen. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil.

  Se mer
 • Panorama Aquamania Family Hotel
  Från378krPer natt

  Panorama Aquamania Family Hotelstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av das cataratas 6798 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 834 recensioner från resenärerBaserat på 834 recensioner från resenärer

  Den här egendomen har ett fördelaktigt läge i Foz do iguazu. Hotell byggdes år 1975. Hotell helrenoverades år 2014. Egendomen har en huvudvåning. Det finns totalt 151 rum i lokalerna. Egendomen består av 14 dubbelrum, 4 sviter och 133 lägenheter. Hotell har ett idylliskt läge i hjärtat av staden. Hotell ligger en kort körväg från flygplatsen. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Den här anläggningen tillåter husdjur.

  Se mer
 • Suica Hotel & Resort by HTL
  Från584krPer natt

  Suica Hotel & Resort by HTLstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Felipe wandscheer 3580 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 152 recensioner från resenärerBaserat på 152 recensioner från resenärer

  Den här egendomen är fördelaktigt belägen i Foz do iguacu. Hotell konstruerades år 1995. Hotell helrenoverades år 2011. Det finns totalt 84 rum i lokalerna. Egendomen består av 11 enkelrum, 10 dubbelrum, 3 barnsviter, 4 sviter, 4 bungalower och 2 handikappanpassade rum. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Det finns en självtvättinrättning tillgänglig för längre vistelser. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan förvara cyklar i ett behändigt område för cykelförvaring. Hotell erbjuder en användbar cykeluthyrning. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Utcheckningen sker kl. . Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Recanto Cataratas Thermas Resort & Convention
  Från832krPer natt

  Recanto Cataratas Thermas Resort & Conventionstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av. costa e silva 3500 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2619 recensioner från resenärerBaserat på 2619 recensioner från resenärer

  Den här egendomen ligger i Foz do iguazu. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2014. Egendomen består av 300 rum. Egendomen består av . Hotell ligger i hjärtat av staden. Gästerna hittar flera buss- och tunnelbanehållplatser inom promenadavstånd. Hotell ligger några minuter från flygplatsen. Gästerna hittar den närmaste golfbanan bara en kort körväg från egendomen. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil.

  Se mer
 • Nadai Confort Hotel & SPA
  Från590krPer natt

  Nadai Confort Hotel & SPAstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av republica argentina, 1332 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1054 recensioner från resenärerBaserat på 1054 recensioner från resenärer

  Med sitt behändiga läge i Foz do iguacu är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell byggdes år 1983. Hotell rustades upp år 2013. Det finns totalt 130 rum i lokalerna. Egendomen består av 8 handikappanpassade rum. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Carima Resort & Convention
  Från725krPer natt

  Carima Resort & Conventionstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av. das cataratas km 10 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 924 recensioner från resenärerBaserat på 924 recensioner från resenärer

  Tack vare sitt läge i Foz do iguasu är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell byggdes år 1970. Hotell renoverades år 2008. Egendomen har en huvudvåning. Det finns totalt 313 rum i lokalerna. Egendomen består av . Tack vare sitt läge i stadens centrum, erbjuder Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Hotells närhet till buss- och tunnelbanehållplatserna gör det möjligt för gästerna att utforska området. Hotell är tillgängligt för rullstolar.

  Se mer
 • Continental Inn
  Från764krPer natt

  Continental Innstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av parana 1089 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 865 recensioner från resenärerBaserat på 865 recensioner från resenärer

  Located in the most elegant area of Foz do Iguaçu's downtown, this hotes is the right option for accommodation with refinement, comfort and flawless assistance.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  54  Hotell - Iguazu vattenfall
Sida  1  av  6
 

Beskrivning av destination

  Iguazúfallen ligger på gränsen mellan två grannland, Argentina och Brasilien, i Iguazú nationalpark. Namnet betyder ”stort vatten” på guaranispråket. Iguazúfloden rinner upp på den brasilianska sidan och bildar tillsammans med Paranáfloden ett system av vattenfall på gränsen mellan Brasilien och Argentina. Systemet har mer än 270 vattenfall som är 83 meter höga och cirka 4 kilometer breda. Det gör att dessa vattenfall är några av de mest storslagna i världen. Iguazúfallen är 4 gånger större än Niagarafallen, och efter fallet beger sig floden Iguazú in i en ravin som är känd under namnet ”djävulsklyftan”. Då vattnet faller så häftigt, förvandlas det till ånga och bildar ett fint regn som, då solens strålar lyser genom det, skapar en underbart vacker regnbåge, en av de vackraste panoramabilderna man får se under hela turen. Vattenfallen besöks av tusentals turister från hela världen varje dag. Det är ett stort skådespel där hela familjen kan delta. Lär känna Iguazúfallen. Du kommer inte att ångra dig.

Populäraste zoner från Iguazu vattenfall

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här