Hotell i Iguazu vattenfall

Se på kartan
Hotell - Iguazu vattenfall

Iguazu vattenfallFrån  210kr

Aktuella hotellerbjudanden - Iguazu vattenfall

 • Carima Resort & Convention
  Från665krPer natt

  Carima Resort & Conventionstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av. das cataratas 4790 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1002 recensioner från resenärerBaserat på 1002 recensioner från resenärer

  Tack vare sitt läge i Foz do iguasu är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. $hotel. getTypeHotel() konstruerades år 1970. $hotel. getTypeHotel() rustades upp år 2008. Egendomen utgörs av en huvudvåning. Det finns totalt 313 rum i lokalerna. Egendomen består av . Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Det finns en affär på området. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Utcheckningen sker kl. . Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Recanto Cataratas Thermas Resort & Convention
  Från1.169krPer natt

  Recanto Cataratas Thermas Resort & Conventionstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av. costa e silva 3500 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2844 recensioner från resenärerBaserat på 2844 recensioner från resenärer

  Med sitt läge i Foz do iguazu är den här populära egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. $hotel. getTypeHotel() renoverades år 2014. Egendomen består av 300 rum. Egendomen består av . Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan använda hissen. Det finns en affär på området. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice. Gästerna kan använda självtvättinrättningen. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Utcheckningen sker kl. . Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Bella Italia Hotel & Eventos
  Från539krPer natt

  Bella Italia Hotel & Eventosstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida republica argentina-centro 1700 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2281 recensioner från resenärerBaserat på 2281 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1990. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2013. Det finns totalt 135 rum i lokalerna. Egendomen består av 40 enkelrum, 77 dubbelrum, 15 barnsviter och 3 handikappanpassade rum. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Gästerna kan använda hissen. Hotell erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. För bekvämligheten för dem som stannar lite längre finns det en självtvättinrättning. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Utcheckningen sker kl. . Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Lider Palace
  Från366krPer natt

  Lider Palacestars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida juscelino kubitschek 3146 - Karta
  2,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 409 recensioner från resenärerBaserat på 409 recensioner från resenärer

  Den här populära egendomen ligger i Foz do iguacu. Hotell byggdes år 1989. Hotell renoverades år 2011. Det finns totalt 111 rum i lokalerna. Egendomen består av 33 enkelrum, 37 dubbelrum, 8 sviter, 33 trebäddsrum och 8 fyrbäddsrum. Hotell ligger i hjärtat av staden. Centralstationen för tåg och buss ligger bara en kort promenad bort. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken. Hotell ligger en kort körväg från flygplatsen. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil.

  Se mer
 • Viale Cataratas Hotel & Eventos
  Från658krPer natt

  Viale Cataratas Hotel & Eventosstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Avenida das cataratas km 2.5 2420 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 845 recensioner från resenärerBaserat på 845 recensioner från resenärer

  The hotel is strategically located in the center of the city of Foz do Iguazu, only 22 km from the Falls.

  Se mer
 • Bourbon Cataratas Convention Resort
  Från1.533krPer natt

  Bourbon Cataratas Convention Resortstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , rodovia das cataratas,km 2,5 - vila yolanda km 2,5 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Den här egendomen har ett fördelaktigt läge i Foz do iguaçu. $hotel. getTypeHotel() byggdes år 1973. $hotel. getTypeHotel() genomgick en fullständig upprustning år 2009. Det finns totalt 311 rum i lokalerna. Egendomen består av 59 enkelrum, 252 dubbelrum, 5 barnsviter, 4 sviter och 2 handikappanpassade rum. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Utcheckningen sker kl. . Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Husdjur är tillåtna på området. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Belmond Hotel Das Cataratas
  Från3.666krPer natt

  Belmond Hotel Das Cataratasstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Rodovia br 469, km 32 - parque nacional do iguaçu - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3549 recensioner från resenärerBaserat på 3549 recensioner från resenärer

  Den här populära egendomen är belägen i Foz de iguaçu . $hotel. getTypeHotel() konstruerades år 1958. $hotel. getTypeHotel() renoverades år 2009. $hotel. getTypeHotel()s bibyggnader 2. Egendomen består av en huvudbyggnad med 3 bibyggnader. Egendomen består av 193 rum. Egendomen består av 9 barnsviter, 15 sviter och 178 lägenheter. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Gästerna kan använda hissen. Det finns en affär på området. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Utcheckningen sker kl. 11:00. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Nadai Confort Hotel & SPA
  Från681krPer natt

  Nadai Confort Hotel & SPAstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av republica argentina, 1332 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1174 recensioner från resenärerBaserat på 1174 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1983. Hotell rustades upp år 2013. Egendomen består av 130 rum. Egendomen består av 8 handikappanpassade rum. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Hotell tillhandahåller en hiss. Hotell erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Utcheckningen sker kl. 00:00. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Det finns en säker parkering för gästernas säkerhet. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Bogari Hotel
  Från503krPer natt

  Bogari Hotelstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av. brasil - centro 106 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1068 recensioner från resenärerBaserat på 1068 recensioner från resenärer

  Den här egendomen har ett behändigt läge i Foz do iguacu. Hotell byggdes år 2015. Det finns totalt 129 rum i lokalerna. Hotell erbjuder .

  Se mer
 • Continental Inn
  Från490krPer natt

  Continental Innstars

  Foz do Iguazu, Iguazu vattenfall , Av parana 1089 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 936 recensioner från resenärerBaserat på 936 recensioner från resenärer

  Located in the most elegant area of Foz do Iguaçu's downtown, this hotes is the right option for accommodation with refinement, comfort and flawless assistance.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  43  Hotell - Iguazu vattenfall
Sida  1  av  5
 

Beskrivning av destination

  Iguazúfallen ligger på gränsen mellan två grannland, Argentina och Brasilien, i Iguazú nationalpark. Namnet betyder ”stort vatten” på guaranispråket. Iguazúfloden rinner upp på den brasilianska sidan och bildar tillsammans med Paranáfloden ett system av vattenfall på gränsen mellan Brasilien och Argentina. Systemet har mer än 270 vattenfall som är 83 meter höga och cirka 4 kilometer breda. Det gör att dessa vattenfall är några av de mest storslagna i världen. Iguazúfallen är 4 gånger större än Niagarafallen, och efter fallet beger sig floden Iguazú in i en ravin som är känd under namnet ”djävulsklyftan”. Då vattnet faller så häftigt, förvandlas det till ånga och bildar ett fint regn som, då solens strålar lyser genom det, skapar en underbart vacker regnbåge, en av de vackraste panoramabilderna man får se under hela turen. Vattenfallen besöks av tusentals turister från hela världen varje dag. Det är ett stort skådespel där hela familjen kan delta. Lär känna Iguazúfallen. Du kommer inte att ångra dig.

Populäraste zoner från Iguazu vattenfall

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här