Hotell i Sofia

Se på kartan
Hotell - Sofia

SofiaFrån  284kr

Aktuella hotellerbjudanden - Sofia

 • Best Western Plus Bristol Hotel
  Från462krPer natt

  Best Western Plus Bristol Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Bul. hristo botev 69 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 474 recensioner från resenärerBaserat på 474 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Sofia. Från denna anläggning som ligger inbäddad 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 120 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Det finns totalt 44 rum på anläggningen. Detta boende byggdes 2012. Fast och trådlös internetanslutning finns på Best Western Plus Bristol Hotel. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Resenärerna behöver inte lämna sina husdjur hemma, de kan ta med sig dem till detta boende. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Gäster som bor på Best Western Plus Bristol Hotel kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta hotell har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. och Alla som valt detta boende kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Marinela Sofia
  Från594krPer natt

  Marinela Sofiastars

  Sofia city, Sofia , James bourchier boulavard 100 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 753 recensioner från resenärerBaserat på 753 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell ligger i Sofia. Från denna egendom som är belägen 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Marinela Sofia har totalt 357 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2008. Fast och trådlös internetanslutning finns på Marinela Sofia. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Marinela Sofia har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på Marinela Sofia. Parkering och garage finns att tillgå. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Marinela Sofia. Detta Marinela Sofia har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. , Resenärerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. och De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Marinela Sofia kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Art Plaza Hotel
  Från589krPer natt

  Best Western Art Plaza Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Hristo belchev str. 46 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 265 recensioner från resenärerBaserat på 265 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Sofia. Våra besökare har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 33. Boendet byggdes år 2007. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta barnvänliga Best Western Art Plaza Hotel är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Alla badrum på Best Western Art Plaza Hotel är handikappanpassadeDetta boende tillåter inte husdjur. Kunderna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Best Western Art Plaza Hotel är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. och Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Budapest Hotel
  Från725krPer natt

  Budapest Hotelstars

  Sofia city, Sofia , 92 a budapest street 92 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 480 recensioner från resenärerBaserat på 480 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är endast för vuxna och ligger i Sofia. Från detta hotell som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Totalt 63 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Budapest Hotel. Hotellet byggdes år 2008. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på Budapest Hotel håller öppet dygnet runt. Detta barnvänliga Budapest Hotel är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Gästerna behöver inte lämna sina husdjur hemma eftersom detta är ett husdjursvänligt hotell. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Denna anläggning har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. , Restaurangen inbjuder kunderna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. och Kunderna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Budapest Hotel. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ramada Sofia
  Från737krPer natt

  Ramada Sofiastars

  Sofia city, Sofia , Maria luisa blvd 131 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 767 recensioner från resenärerBaserat på 767 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Sofia är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Från detta hotell som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Anläggningen har totalt 601 rum. Denna anläggning genomgick en renovering 2014. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Ramada Sofia håller öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Denna anläggning har ett garage till glädje för gästerna. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på detta hotell. , Restaurangen inbjuder resenärerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. , På detta hotell finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. och Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på dess restaurang. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Lozenetz Hotel
  Från518krPer natt

  Best Western Lozenetz Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Bul. sveti naum 23 23 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 307 recensioner från resenärerBaserat på 307 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Sofia. Detta hotell har totalt 31 rum. Senast detta hotell renoverades var 2009. Best Western Lozenetz Hotel tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Både stora och små husdjur är tillåtna på Best Western Lozenetz Hotel. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. De som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Best Western Lozenetz Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Thracia Sofia
  Från686krPer natt

  Hotel Thracia Sofiastars

  Sofia city, Sofia , Solunska str 30 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 720 recensioner från resenärerBaserat på 720 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Sofia. Våra kunder hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från det här boendet. Från det här hotellet är det 8. 0 kilometer till backarna. Totalt 48 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Hotel Thracia Sofia är från år 2010. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Hotel Thracia Sofia håller öppet dygnet runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är inte tillåtna på Hotel Thracia Sofia. Gästerna kan använda sig av garaget. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Hotel Thracia Sofia. Kunderna kan utforska de olika matställena som detta boende erbjuder. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Crystal Palace Boutique Hotel
  Från1.015krPer natt

  Crystal Palace Boutique Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Shipka street 14 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 252 recensioner från resenärerBaserat på 252 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Sofia. Denna anläggning har totalt 63 rum. Detta boendes byggår är 2004. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Detta hotell har parkering och garage. De som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. , Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. och Alla som valt detta boende kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Festa Sofia
  Från475krPer natt

  Festa Sofiastars

  Sofia city, Sofia , Bulgaria blvd. 83 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 143 recensioner från resenärerBaserat på 143 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Sofia. Detta hotell innefattar 120 trivsamma rum. Detta boendes byggår är 2006. Alla gästerna på Festa Sofia kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Små husdjur kan bo på denna anläggning. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Gäster som bor på Festa Sofia kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. , Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. och På denna anläggning är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Festa Sofia kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Arena di Serdica
  Från1.391krPer natt

  Arena di Serdicastars

  Sofia city, Sofia , 2-4 budapeshta street - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 399 recensioner från resenärerBaserat på 399 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i Sofia. Från denna egendom som är belägen 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Detta hotell har 63 rum. Detta hotell byggdes 2007. Arena Di Serdica är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta barnvänliga Arena Di Serdica är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärerna kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. , Arena Di Serdica har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. och De som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  46  Hotell - Sofia
Sida  1  av  5
 

Beskrivning av destination

  Sofia är huvudstad i Republiken Bulgarien och även landets största stad. Det ligger i Bulgariens västra region vid utkanten av Vitoshamassivet. Det är dessutom administrativt, kulturellt, kommersiellt, ekonomiskt, socialt centrum och lärdomscentrum i landet. Vi rekommenderar att du besöker följande intressanta platser, Alexander Nevski-katedralen som är från år 1912 och som några år senare förklarades vara kulturminnesmärke, nationalteatern Ivan Vazoff, den rysk-ortodoxa kyrkan byggd år 1913, den runda S:t Göranskyrkan (300-talet), moskén Bania Balli och Nationalförsamlingen, och många andra vackra byggnader. Vi rekommenderar också att man besöker de många varmvattenskällorna som staden har. En av de viktigaste ligger i Sofias centrum och det finns många andra källor utspridda i staden. Det sägs att de har helande och terapeutiska egenskaper. Sofia är en vacker stad som har ett brett utbud av attraktioner, både kulturella sevärdheter och fritidsaktiviteter, och dessutom ett stort hotellutbud och gastronomiskt utbud. Besök Sofia och upptäck staden!

Populäraste zoner från Sofia

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här