Hotell i Sofia

Se på kartan
Hotell - Sofia

SofiaFrån  275kr

Aktuella hotellerbjudanden - Sofia

 • Best Western Art Plaza Hotel
  Från824krPer natt

  Best Western Art Plaza Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Hristo belchev str. 46 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 233 recensioner från resenärerBaserat på 233 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2007. Det finns totalt 33 rum i lokalerna. Egendomen består av 28 dubbelrum, 4 sviter och 1 handikappanpassat rum. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Hotell har ett tidningsställ. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Hotell erbjuder dagstidningar varje dag. Hotell tillhandahåller säkerhet dygnet runt.

  Se mer
 • Marinela Sofia
  Från562krPer natt

  Marinela Sofiastars

  Sofia city, Sofia , James bourchier boulavard 100 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 701 recensioner från resenärerBaserat på 701 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1979. Hotell renoverades år 2008. Det finns totalt 357 rum i lokalerna. Egendomen består av 421 dubbelrum, 17 barnsviter, 3 sviter och 1 lägenhet. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Hotell tillhandahåller en hiss. Hotell har ett tidningsställ. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Säkerhet tillhandahålls dygnet runt. Piccoloservicen ger ökad bekvämlighet.

  Se mer
 • Best Western Lozenetz Hotel
  Från536krPer natt

  Best Western Lozenetz Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Bul. sveti naum 23 23 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 291 recensioner från resenärerBaserat på 291 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2004. Hotell helrenoverades år 2009. Egendomen består av 31 rum. Hotell ståtar med . Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Gästerna kan använda hissen. Det finns en affär på området. Vissa av rummen har utsikt över Hotells vackra trädgård. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice. Det finns en bilparkering på området. Husdjur är tillåtna på området. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Best Western Plus Bristol Hotel
  Från768krPer natt

  Best Western Plus Bristol Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Bul. hristo botev 69 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 444 recensioner från resenärerBaserat på 444 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2012. Egendomen består av 44 rum. Egendomen består av 10 enkelrum, 30 dubbelrum, 3 barnsviter och 1 svit. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Gästerna kan använda hissen. Det finns en affär på området. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Det finns en bilparkering på området. Den här anläggningen tillåter husdjur. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Ramada Sofia
  Från773krPer natt

  Ramada Sofiastars

  Sofia city, Sofia , Maria luisa blvd 131 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 680 recensioner från resenärerBaserat på 680 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1977. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2014. Egendomen består av 601 rum. Egendomen består av 118 enkelrum, 454 dubbelrum, 11 sviter, 3 handikappanpassade rum och 192 förstklassiga rum. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan utnyttja rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Det finns en säker parkering på området. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Hotell erbjuder dagstidningar varje dag. Hotell tillhandahåller säkerhet dygnet runt. Hotell erbjuder piccoloservice.

  Se mer
 • Viko Apart Hotel
  Från849krPer natt

  Viko Apart Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Zdrave street 21a - Karta
   

  Den här populära egendomen ligger i Sofia. $hotel. getTypeHotel() konstruerades år 2017. Egendomen består av 21 rum. Egendomen består av 8 barnsviter, 1 handikappanpassat rum, 5 förstklassiga rum och 4 familjerum. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Gästerna kan använda hissen. Det finns ett behändigt litet snabbköp på området, för sista-minuten-behov, snabba mellanmål eller glömda tandborstar. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Det finns en säker parkering för gästernas säkerhet. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Piccoloservicen ger ökad bekvämlighet.

  Se mer
 • Hotel Thracia
  Från811krPer natt

  Hotel Thraciastars

  Sofia city, Sofia , Solunska str 30 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 676 recensioner från resenärerBaserat på 676 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2010. Det finns totalt 48 rum i lokalerna. Egendomen består av 42 dubbelrum, 4 sviter, 1 lägenhet och 1 handikappanpassat rum. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Hotell har ett tidningsställ. Hotell erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan utnyttja rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Det finns en cykelförvaring på området. För föräldrarnas bekvämlighet erbjuder Hotell barnvaktsservice på begäran. Hotell erbjuder biluthyrning. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Hotell tillhandahåller säker parkering för gästernas säkerhet. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Piccoloservicen ger ökad bekvämlighet.

  Se mer
 • Crystal Palace Boutique Hotel
  Från858krPer natt

  Crystal Palace Boutique Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Shipka street 14 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 229 recensioner från resenärerBaserat på 229 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2004. Det finns totalt 63 rum i lokalerna. Egendomen består av 63 dubbelrum. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Det finns en bilparkering på området. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Säkerhet tillhandahålls dygnet runt.

  Se mer
 • Central Hotel Sofia
  Från1.138krPer natt

  Central Hotel Sofiastars

  Sofia city, Sofia , Hristo botev boulevard 52 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 458 recensioner från resenärerBaserat på 458 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2015. Egendomen består av 70 rum. Egendomen består av 30 dubbelrum, 2 lägenheter, 5 studior, 1 handikappanpassat rum och 5 trebäddsrum. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Hotell erbjuder tvättservice. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Hotell erbjuder biluthyrning. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Piccoloservicen ger ökad bekvämlighet. Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Festa Sofia
  Från459krPer natt

  Festa Sofiastars

  Sofia city, Sofia , Bulgaria blvd. 83 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 132 recensioner från resenärerBaserat på 132 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2006. Det finns totalt 120 rum i lokalerna. Egendomen består av 8 enkelrum, 110 dubbelrum, 2 lägenheter, 2 handikappanpassade rum och 8 rum för affärsresenärer. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Det finns en bilparkering på området. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Hotell tillhandahåller säker parkering för gästernas säkerhet. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Säkerhet tillhandahålls dygnet runt. Piccoloservicen ger ökad bekvämlighet. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  43  Hotell - Sofia
Sida  1  av  5
 

Beskrivning av destination

  Sofia är huvudstad i Republiken Bulgarien och även landets största stad. Det ligger i Bulgariens västra region vid utkanten av Vitoshamassivet. Det är dessutom administrativt, kulturellt, kommersiellt, ekonomiskt, socialt centrum och lärdomscentrum i landet. Vi rekommenderar att du besöker följande intressanta platser, Alexander Nevski-katedralen som är från år 1912 och som några år senare förklarades vara kulturminnesmärke, nationalteatern Ivan Vazoff, den rysk-ortodoxa kyrkan byggd år 1913, den runda S:t Göranskyrkan (300-talet), moskén Bania Balli och Nationalförsamlingen, och många andra vackra byggnader. Vi rekommenderar också att man besöker de många varmvattenskällorna som staden har. En av de viktigaste ligger i Sofias centrum och det finns många andra källor utspridda i staden. Det sägs att de har helande och terapeutiska egenskaper. Sofia är en vacker stad som har ett brett utbud av attraktioner, både kulturella sevärdheter och fritidsaktiviteter, och dessutom ett stort hotellutbud och gastronomiskt utbud. Besök Sofia och upptäck staden!

Populäraste zoner från Sofia

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här