Hotell i Sofia

Se på kartan
Hotell - Sofia

SofiaFrån  357kr

Aktuella hotellerbjudanden - Sofia

 • Marinela Sofia
  Från1.261krPer natt

  Marinela Sofiastars

  Sofia city, Sofia , James bourchier boulavard 100 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 796 recensioner från resenärerBaserat på 796 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell återfinns i Sofia. Från detta hotell som är beläget 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell kan erbjuda totalt 357 rum. Denna anläggning snyggades upp 2008. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Receptionen på Marinela Sofia håller öppet dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De gemensamma utrymmen på Marinela Sofia är rullstolsanpassade. Husdjur, både små och stora, är också välkomna till detta boende, vilket passar mycket bra för de resenärer som inte vill resa ifrån sina pälsklädda vänner. Parkering och garage finns att tillgå. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. De som bor på denna anläggning kommer att uppskatta utbudet av matställen. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta hotell med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Marinela Sofia kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Art Plaza Hotel
  Från818krPer natt

  Best Western Art Plaza Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Hristo belchev str. 46 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 289 recensioner från resenärerBaserat på 289 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Sofia. Våra resenärer har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 33 rum. Detta hotell grundades år 2007. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Alla rum på Best Western Art Plaza Hotel är rullstolsanpassade. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Detta Best Western Art Plaza Hotel har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på sätt och vis. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Plus Bristol Hotel
  Från825krPer natt

  Best Western Plus Bristol Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Bul. hristo botev 69 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 493 recensioner från resenärerBaserat på 493 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Sofia. Från denna egendom som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 120 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Best Western Plus Bristol Hotel har totalt 44 rum. Best Western Plus Bristol Hotel är från år 2012. Best Western Plus Bristol Hotel är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Denna anläggning har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Resenärerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta boende. Kunderna kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Lozenetz Hotel
  Från495krPer natt

  Best Western Lozenetz Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Bul. sveti naum 23 23 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 320 recensioner från resenärerBaserat på 320 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Sofia. Det totala antalet rum på Best Western Lozenetz Hotel är 31. Denna anläggning genomgick en renovering 2009. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Best Western Lozenetz Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Detta hotell tillhandahåller parkering och garage. Resenärerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Best Western Lozenetz Hotel erbjuder en mängd olika matupplevelser. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Lion Hotel Sofia
  Från485krPer natt

  Lion Hotel Sofiastars

  Sofia city, Sofia , Maria louisa blvd. 60 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 284 recensioner från resenärerBaserat på 284 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Sofia. Från den här egendomen som ligger 4. 6 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från den här egendomen är det 7. 0 kilometer till backarna. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Våra gäster har 9. 1 kilometer till flygplatsen. Anläggningen har totalt 33 rum. Lion Hotel Sofia är från år 2002. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Lion Hotel Sofia erbjuder transfer till flygplatsen. Resenärerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gloria Palace
  Från380krPer natt

  Gloria Palacestars

  Sofia city, Sofia , Maria luisa boulevard 20 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 189 recensioner från resenärerBaserat på 189 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Sofia. Från denna egendom som är belägen 400 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från det här boendet. Från det här hotellet är det 20. 0 kilometer till backarna. Våra gäster hittar många allmänna kommunikationsförbindelser inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Det totala antalet rum på Gloria Palace är 30. Detta boendes byggår är 1997. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Receptionen på Gloria Palace har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hemus
  Från411krPer natt

  Hemusstars

  Sofia city, Sofia , 31 cherni vrah boulevard - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 91 recensioner från resenärerBaserat på 91 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Sofia. De 229 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Hemus totalrenoverades 2004. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dygnet-runt-servicen på Hemus bidrar till gästernas trivsel. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Hemus. Denna anläggning har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär.

  Se mer
 • Ramada Sofia
  Från655krPer natt

  Ramada Sofiastars

  Sofia city, Sofia , Maria luisa blvd 131 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 805 recensioner från resenärerBaserat på 805 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Sofia. Från detta hotell som är beläget 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. De 601 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende totalrenoverades 2014. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Ramada Sofia bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Dessutom har Ramada Sofia ett garage för kunder som reser med bil. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna som bor på detta boende kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Restaurangen inbjuder resenärerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga boende. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Maison Sofia Hotel
  Från570krPer natt

  Maison Sofia Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Atanas dukov str. 36 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 263 recensioner från resenärerBaserat på 263 recensioner från resenärer

  This hotel is located nearby the East Park Trade Centre, Business Centre Expo 2000 and Rainbow Plaza, and situated 3.5 km from city centre and 7 km from Sofia International Airport.

  Se mer
 • Ibis Sofia Airport
  Från697krPer natt

  Ibis Sofia Airportstars

  Sofia city, Sofia , Mimi balkanska str. 132 132 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 365 recensioner från resenärerBaserat på 365 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Sofia. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 10. 0 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 800 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. För våra kunder är det bara 1000 meter till flygplatsen. Det totala antalet rum på Ibis Sofia Airport är 84. Detta hotell byggdes 2014. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen på Ibis Sofia Airport har inte öppet dygnet runt. Alla badrum på detta handikappanpassade hotell är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Dessutom kan gästerna bo på detta boende med sina husdjur. Detta hotell tillhandahåller parkering och garage. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell. Resenärerna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  50  Hotell - Sofia
Sida  1  av  5
 

Beskrivning av destination

  Sofia är huvudstad i Republiken Bulgarien och även landets största stad. Det ligger i Bulgariens västra region vid utkanten av Vitoshamassivet. Det är dessutom administrativt, kulturellt, kommersiellt, ekonomiskt, socialt centrum och lärdomscentrum i landet. Vi rekommenderar att du besöker följande intressanta platser, Alexander Nevski-katedralen som är från år 1912 och som några år senare förklarades vara kulturminnesmärke, nationalteatern Ivan Vazoff, den rysk-ortodoxa kyrkan byggd år 1913, den runda S:t Göranskyrkan (300-talet), moskén Bania Balli och Nationalförsamlingen, och många andra vackra byggnader. Vi rekommenderar också att man besöker de många varmvattenskällorna som staden har. En av de viktigaste ligger i Sofias centrum och det finns många andra källor utspridda i staden. Det sägs att de har helande och terapeutiska egenskaper. Sofia är en vacker stad som har ett brett utbud av attraktioner, både kulturella sevärdheter och fritidsaktiviteter, och dessutom ett stort hotellutbud och gastronomiskt utbud. Besök Sofia och upptäck staden!

Populäraste zoner från Sofia

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här