Hotell i Sofia

Se på kartan
Hotell - Sofia

SofiaFrån  285kr

Aktuella hotellerbjudanden - Sofia

 • Best Western Art Plaza Hotel
  Från639krPer natt

  Best Western Art Plaza Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Hristo belchev str. 46 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 278 recensioner från resenärerBaserat på 278 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Sofia. Våra resenärer har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 33. Den här anläggningen byggdes 2007. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Best Western Art Plaza Hotel har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassade. Detta boende tillåter inte husdjur. Best Western Art Plaza Hotel erbjuder transfer till flygplatsen. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. och Gästerna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Lozenetz Hotel
  Från380krPer natt

  Best Western Lozenetz Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Bul. sveti naum 23 23 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 317 recensioner från resenärerBaserat på 317 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Sofia. Totalt 31 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Best Western Lozenetz Hotel. Senast denna anläggning renoverades var 2009. Best Western Lozenetz Hotel tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Detta boende har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Best Western Lozenetz Hotel. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Plus Bristol Hotel
  Från629krPer natt

  Best Western Plus Bristol Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Bul. hristo botev 69 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 487 recensioner från resenärerBaserat på 487 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Sofia. Från detta boende som ligger inbäddat 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 120 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Det totala antalet rum är 44. Detta hotell grundades år 2012. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på Best Western Plus Bristol Hotel håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. De gemensamma utrymmena på Best Western Plus Bristol Hotel är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Best Western Plus Bristol Hotel erbjuder transfer till flygplatsen. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. , Gästerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. och Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Thracia Sofia
  Från867krPer natt

  Hotel Thracia Sofiastars

  Sofia city, Sofia , Solunska str 30 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 738 recensioner från resenärerBaserat på 738 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Sofia. Våra kunder hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från det här hotellet. Från det här boendet är det 8. 0 kilometer till backarna. Anläggningen har totalt 48 rum. Hotellet byggdes år 2010. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen dygnet runt. Om gästerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Hotel Thracia Sofia är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av garaget. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Premier Collection City Hotel
  Från804krPer natt

  Best Western Premier Collection City Hotelstars

  Sofia city, Sofia , 6 stara planina street - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 328 recensioner från resenärerBaserat på 328 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Sofia. 61 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggnings byggår är 2005. Best Western Premier Collection City Hotel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Best Western Premier Collection City Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Gäster som bor på Best Western Premier Collection City Hotel kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan. , Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. , Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. och På denna anläggning finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som gästerna med fördel kan dra nytta av. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Budapest Hotel
  Från819krPer natt

  Budapest Hotelstars

  Sofia city, Sofia , 92 a budapest street 92 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 503 recensioner från resenärerBaserat på 503 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell som återfinns i Sofia, är endast för vuxna. Från denna egendom som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Budapest Hotel har totalt 63 rum. Anläggningen byggdes 2008. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Detta barnvänliga Budapest Hotel är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Dessutom kan alla som valt detta boende ta med sig sina husdjur. Detta hotell har parkering och garage. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. , Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. och Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Lion Hotel Sofia
  Från507krPer natt

  Lion Hotel Sofiastars

  Sofia city, Sofia , Maria louisa blvd. 60 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 275 recensioner från resenärerBaserat på 275 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Sofia. Från den här anläggningen som ligger 4. 6 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från det här boendet är det 7. 0 kilometer till backarna. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra gäster har 9. 1 kilometer till flygplatsen. De 33 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning grundades år 2002. Lion Hotel Sofia är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Forum
  Från306krPer natt

  Forumstars

  Sofia city, Sofia , Tsar boris iii blvd. 41 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 205 recensioner från resenärerBaserat på 205 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Sofia. Från detta boende som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från den här anläggningen är det 15. 0 kilometer till backarna. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Från detta hotell är det 8. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning innefattar 51 trivsamma rum. Forum genomgick en renovering 2014. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Husdjur är inte tillåtna på Forum. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Resenärerna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. , Gäster som bor på denna anläggning kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. och Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hemus
  Från390krPer natt

  Hemusstars

  Sofia city, Sofia , 31 cherni vrah boulevard - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 89 recensioner från resenärerBaserat på 89 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Sofia. Totalt 229 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hemus. Detta hotell genomgick en renovering 2004. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på Hemus håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. och Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena.

  Se mer
 • Arena di Serdica
  Från1.461krPer natt

  Arena di Serdicastars

  Sofia city, Sofia , 2-4 budapeshta street - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 411 recensioner från resenärerBaserat på 411 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i Sofia. Från detta boende som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Detta boende har totalt 63 rum. Boendet byggdes år 2007. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De gemensamma utrymmena på Arena Di Serdica är rullstolsanpassade. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Arena Di Serdica erbjuder transfer till flygplatsen. Arena Di Serdica är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. , Resenärerna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. och Resenärerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta hotell. Arena Di Serdica kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  48  Hotell - Sofia
Sida  1  av  5
 

Beskrivning av destination

  Sofia är huvudstad i Republiken Bulgarien och även landets största stad. Det ligger i Bulgariens västra region vid utkanten av Vitoshamassivet. Det är dessutom administrativt, kulturellt, kommersiellt, ekonomiskt, socialt centrum och lärdomscentrum i landet. Vi rekommenderar att du besöker följande intressanta platser, Alexander Nevski-katedralen som är från år 1912 och som några år senare förklarades vara kulturminnesmärke, nationalteatern Ivan Vazoff, den rysk-ortodoxa kyrkan byggd år 1913, den runda S:t Göranskyrkan (300-talet), moskén Bania Balli och Nationalförsamlingen, och många andra vackra byggnader. Vi rekommenderar också att man besöker de många varmvattenskällorna som staden har. En av de viktigaste ligger i Sofias centrum och det finns många andra källor utspridda i staden. Det sägs att de har helande och terapeutiska egenskaper. Sofia är en vacker stad som har ett brett utbud av attraktioner, både kulturella sevärdheter och fritidsaktiviteter, och dessutom ett stort hotellutbud och gastronomiskt utbud. Besök Sofia och upptäck staden!

Populäraste zoner från Sofia

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här