Hotell i Sofia

Se på kartan
Hotell - Sofia

SofiaFrån  254kr

Aktuella hotellerbjudanden - Sofia

 • Marinela Sofia
  Från558krPer natt

  Marinela Sofiastars

  Sofia city, Sofia , James bourchier boulavard 100 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 701 recensioner från resenärerBaserat på 701 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1979. Hotell renoverades år 2008. Det finns totalt 357 rum i lokalerna. Egendomen består av 421 dubbelrum, 17 barnsviter, 3 sviter och 1 lägenhet. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Hotell tillhandahåller en hiss. Hotell har ett tidningsställ. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Säkerhet tillhandahålls dygnet runt. Piccoloservicen ger ökad bekvämlighet.

  Se mer
 • Forum
  Från294krPer natt

  Forumstars

  Sofia city, Sofia , Tsar boris iii, 41 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 158 recensioner från resenärerBaserat på 158 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1964. Hotell helrenoverades år 2014. Det finns totalt 51 rum i lokalerna. Egendomen består av 45 enkelrum, 45 dubbelrum, 6 barnsviter, 6 sviter och 1 handikappanpassat rum. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Det finns en affär på området. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Gästerna kan använda Hotell s cykelförvaring. Gästerna kan använda sig av Hotell s cykeluthyrning. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen.

  Se mer
 • Best Western Plus Bristol Hotel
  Från516krPer natt

  Best Western Plus Bristol Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Bul. hristo botev 69 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 444 recensioner från resenärerBaserat på 444 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2012. Egendomen består av 44 rum. Egendomen består av 10 enkelrum, 30 dubbelrum, 3 barnsviter och 1 svit. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Gästerna kan använda hissen. Det finns en affär på området. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Det finns en bilparkering på området. Den här anläggningen tillåter husdjur. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Best Western Lozenetz Hotel
  Från493krPer natt

  Best Western Lozenetz Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Bul. sveti naum 23 23 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 291 recensioner från resenärerBaserat på 291 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2004. Hotell helrenoverades år 2009. Egendomen består av 31 rum. Hotell ståtar med . Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Gästerna kan använda hissen. Det finns en affär på området. Vissa av rummen har utsikt över Hotells vackra trädgård. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice. Det finns en bilparkering på området. Husdjur är tillåtna på området. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Best Western Art Plaza Hotel
  Från527krPer natt

  Best Western Art Plaza Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Hristo belchev str. 46 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 233 recensioner från resenärerBaserat på 233 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2007. Det finns totalt 33 rum i lokalerna. Egendomen består av 28 dubbelrum, 4 sviter och 1 handikappanpassat rum. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Hotell har ett tidningsställ. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Hotell erbjuder dagstidningar varje dag. Hotell tillhandahåller säkerhet dygnet runt.

  Se mer
 • VIKO Apart Hotel
  Från850krPer natt

  VIKO Apart Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Zdrave street 21a - Karta
   

  Med sitt läge i Sofia är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. $hotel. getTypeHotel() byggdes år 2017. Egendomen består av 21 rum. Egendomen består av 8 barnsviter, 1 handikappanpassat rum, 5 förstklassiga rum och 4 familjerum. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Det finns ett behändigt litet snabbköp på området, för sista-minuten-behov, snabba mellanmål eller glömda tandborstar. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Det finns en säker parkering för gästernas säkerhet. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Piccoloservicen ger ökad bekvämlighet.

  Se mer
 • Ramada Sofia
  Från716krPer natt

  Ramada Sofiastars

  Sofia city, Sofia , Maria luisa blvd 131 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 680 recensioner från resenärerBaserat på 680 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1977. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2014. Egendomen består av 601 rum. Egendomen består av 118 enkelrum, 454 dubbelrum, 11 sviter, 3 handikappanpassade rum och 192 förstklassiga rum. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan utnyttja rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Det finns en säker parkering på området. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Hotell erbjuder dagstidningar varje dag. Hotell tillhandahåller säkerhet dygnet runt. Hotell erbjuder piccoloservice.

  Se mer
 • Ibis Sofia Airport
  Från599krPer natt

  Ibis Sofia Airportstars

  Sofia city, Sofia , Mimi balkanska str. 132 132 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 280 recensioner från resenärerBaserat på 280 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2014. Egendomen består av 84 rum. Egendomen består av 84 dubbelrum. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Gästerna kan använda hissen. Vissa av rummen har utsikt över Hotells vackra trädgård. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan utnyttja rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Det finns säkerhet dygnet runt. Den här anläggningen tillåter husdjur. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Central Hotel Sofia
  Från581krPer natt

  Central Hotel Sofiastars

  Sofia city, Sofia , Hristo botev boulevard 52 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 458 recensioner från resenärerBaserat på 458 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2015. Egendomen består av 70 rum. Egendomen består av 30 dubbelrum, 2 lägenheter, 5 studior, 1 handikappanpassat rum och 5 trebäddsrum. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Hotell erbjuder tvättservice. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Hotell erbjuder biluthyrning. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Piccoloservicen ger ökad bekvämlighet. Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Central Park Hotel
  Från675krPer natt

  Central Park Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Vitosha boulevard 106 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 293 recensioner från resenärerBaserat på 293 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2006. Det finns totalt 77 rum i lokalerna. Egendomen består av 18 enkelrum, 17 dubbelrum, 6 barnsviter, 3 sviter och 15 rum för affärsresenärer. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan använda hissen. Hotell har ett tidningsställ. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Dagstidningar erjuds varje dag av Hotell. Piccoloservicen ger ökad bekvämlighet. Den här anläggningen tillåter husdjur.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  41  Hotell - Sofia
Sida  1  av  5
 

Beskrivning av destination

  Sofia är huvudstad i Republiken Bulgarien och även landets största stad. Det ligger i Bulgariens västra region vid utkanten av Vitoshamassivet. Det är dessutom administrativt, kulturellt, kommersiellt, ekonomiskt, socialt centrum och lärdomscentrum i landet. Vi rekommenderar att du besöker följande intressanta platser, Alexander Nevski-katedralen som är från år 1912 och som några år senare förklarades vara kulturminnesmärke, nationalteatern Ivan Vazoff, den rysk-ortodoxa kyrkan byggd år 1913, den runda S:t Göranskyrkan (300-talet), moskén Bania Balli och Nationalförsamlingen, och många andra vackra byggnader. Vi rekommenderar också att man besöker de många varmvattenskällorna som staden har. En av de viktigaste ligger i Sofias centrum och det finns många andra källor utspridda i staden. Det sägs att de har helande och terapeutiska egenskaper. Sofia är en vacker stad som har ett brett utbud av attraktioner, både kulturella sevärdheter och fritidsaktiviteter, och dessutom ett stort hotellutbud och gastronomiskt utbud. Besök Sofia och upptäck staden!

Populäraste zoner från Sofia

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här