Hotell i Cypern

Se på kartan
Hotell - Cypern

CypernFrån  299kr

Aktuella hotellerbjudanden - Cypern

 • Atlantica So White Club Resort
  Från1.362krPer natt

  Atlantica So White Club Resortstars

  Ayia Napa, Ayia Napa , Nissi avenue 103 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 254 recensioner från resenärerBaserat på 254 recensioner från resenärer

  This hotel is on Cyprus' Golden Beach, you can reach Ayia Napa's bars and restaurants in 2 km. Water World Waterpark is 1.5 km away.

  Se mer
 • Poseidonia Beach Hotel
  Från1.307krPer natt

  Poseidonia Beach Hotelstars

  Limassol, Limassol , Amathus area, po box 51206 25 - Karta
  2,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 392 recensioner från resenärerBaserat på 392 recensioner från resenärer

  Hotell renoverades år 2005. Egendomen består av 138 rum. Den här anläggningen består av . Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Hotell har ett tidningsställ. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området.

  Se mer
 • The Princess Beach
  Från936krPer natt

  The Princess Beachstars

  Larnaca, Larnaca , Dekhelia road - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 829 recensioner från resenärerBaserat på 829 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger mitt i en förtjusande trädgård, skild från sandstranden endast av en promenad. Larnaca ligger 6 km bort och kan nås med buss. Närmaste busshållplats ligger ca 100 meter från hotellet.Hotellet har 138 rum och 5 sviter. Här finns reception, café, bar, TV-rum och en luftkonditionerad restaurang. Gästerna har tillgång till roomservice.De bekväma rummen har badrum med hårtork, direktvalstelefon, satellit-/kabel-TV, luftkonditionering, minibar/kyl och hyrkassafack. Rummen har antingen direkt eller delvis utsikt mot havet eller bergen.Här finns en pool med separat barndel, parasoller, solsängar och solterrass. Ni som vill sporta kan spela tennis på de belysta banorna eller biljard. De som vill koppla av har tillgång till jacuzzi, massage, ångbastu och bastu (alla mot avgift). Det finns också ett gym på anläggningen. Hotellet erbjuder ett omväxlande underhållningsprogram.Gästerna kan välja mellan halv- och helpension. Halvpension inkluderar frukost och antingen lunch- eller middagsbuffet.

  Se mer
 • Cynthiana Beach
  Från797krPer natt

  Cynthiana BeachstarsGreenProgram Icon

  Paphos, Paphos , Kissonerga - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 890 recensioner från resenärerBaserat på 890 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1980. Det finns totalt 230 rum i lokalerna. Hotell ståtar med . Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Det finns ett tidningsställ på området. Det finns en affär på området. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice. Gästerna kan använda sig av Hotell s cykeluthyrning. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar.

  Se mer
 • Cavo Maris Beach
  Från1.019krPer natt

  Cavo Maris Beachstars

  Protaras, Protaras , P.o box 33370 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 832 recensioner från resenärerBaserat på 832 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1991. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2015. Egendomen består av 246 rum. Egendomen består av 15 sviter. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Det finns en affär på området. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Hotell erbjuder en terrass för gästernas åtnjutande. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Gästerna kan använda självtvättinrättningen. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Hotell erbjuder en användbar cykeluthyrning. Det finns en bilparkering på området. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. För föräldrarnas bekvämlighet erbjuder Hotell barnvaktsservice på begäran. Hotell erbjuder biluthyrning. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Gästerna kan avnjuta en kopp kaffe över den morgontidning som tillhandahålls av Hotell. Säkerhet tillhandahålls dygnet runt.

  Se mer
 • Pernera Beach
  Från2.147krPer natt

  Pernera Beachstars

  Protaras, Protaras , Ifestou street 17 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1129 recensioner från resenärerBaserat på 1129 recensioner från resenärer

  Peacefully situated in Pernera, a small area on the outskirts of Protaras which has developed into a mini resort in itself. A variety of facilities are immediately available in Pernera including restaurants, bars and fun parks from just 5 min walk away from the hotel. The resort center of Protaras itself is just a short distance away, approximately a 30 min stroll from the hotel.

  Se mer
 • Adams Beach Hotel
  Från1.839krPer natt

  Adams Beach Hotelstars

  Ayia Napa, Ayia Napa , Nissi avenue p.o.box 30029 87 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1555 recensioner från resenärerBaserat på 1555 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1991. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2015. Egendomen består av 395 rum. Egendomen består av 4 handikappanpassade rum. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan stanna till vid det behändiga lilla snabbköpet för sista-minuten-behov eller glömda tandborstar. Det finns en affär på området. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Hotell erbjuder cykeluthyrning. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Hotell tillhandahåller barnvaktsservice på begäran. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Hotell erbjuder ett säkert parkeringsområde till sina gäster. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Hotell tillhandahåller säkerhet dygnet runt.

  Se mer
 • The Royal Apollonia
  Från2.483krPer natt

  The Royal Apolloniastars

  Limassol, Limassol , Georgios a. - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 886 recensioner från resenärerBaserat på 886 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1972. Hotell helrenoverades år 2006. Det finns totalt 204 rum i lokalerna. Egendomen består av . Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan använda hissen. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Hotell erbjuder en användbar cykeluthyrning. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. För föräldrarnas bekvämlighet erbjuder Hotell barnvaktsservice på begäran. Hotell erbjuder biluthyrning. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Det finns en piccoloservice.

  Se mer
 • Golden Bay
  Från1.840krPer natt

  Golden Baystars

  Larnaca, Larnaca , Dhekelia road - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 824 recensioner från resenärerBaserat på 824 recensioner från resenärer

  Detta hotell är perfekt beläget i utkanten av turistområdet i Larnaca, alldeles vid en lång och bred fin sandstrand, 10 km från centrum. i närheten finns också ett litet bysantinskt kapell som är känt för sina fresker. Det är bara 13 km till Larnaca International Airport och 30 kilometer till huvudstaden Nicosia. Tekke, fästningen i Larnaca och Ayios Lazaros Kyrka är bara en kort bilfärd bort.Hotellet har genomgått grundliga renoveringar varje år sedan 1996 och har 193 eleganta rum. Hotellet är fullt luftkonditionerat och har en lobby med 24h reception, valutaväxling, garderob och hiss. Här finns också bar och restaurang, present- och souveniraffär, frisör, 24h roomservice, barnvaktsservice, läkarvård (mot avgift) taxi och biluthyrning. Hotellet assisterar också gästerna vid planering av utfärder. Mot avgift finns också tvättservice och kemtvätt. Vid hotellet finns parkering och konferensfaciliteter och ett businesscenter. Mot avgift finns också internet och WLAN.Stil och finess är standard i alla rum. Det finns också rökfria rum. Rummen har luftkonditionering, badrum, hårtork, minibar, kassafack, dubbelsäng, direktvalstelefon, radio, flerkanals-TV med CNN, lokala och internationella kanaler och en intern videokanal och betal-TV. Samtliga rum har balkong.

  Se mer
 • Petrou Bros Hotelapts
  Från692krPer natt

  Petrou Bros Hotelaptsstars

  Larnaca, Larnaca , 1 armenikis eklisias street 1 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 181 recensioner från resenärerBaserat på 181 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetshotell ligger i centrala Larnaca och ger bekvämt bodende till vettigt pris. Det är omgivet av restauranger, barer och alla möjliga sorts butiker. Den berömda Palmpromenaden och Larnacas långa sandstrand ligger bara två minuters promenad bort. Bland sevärdheterna i omgivningen finns Larnaca Museum (300 m) och Larnacas slott (500 m). Anläggningen ligger bara 5 minuters bilresa från Larnacas flygplats och 120 km från Paphos flygplats.Denna familjevänliga självhushållsanläggning erbjuder bekvämt boende för en rimlig kostnad i totalt 52 lägenheter. Detta familjedrivna hotell är prisvärt för både affärsresenärer och för par och familjer på semester. Gästerna har tillgång till moderna faciliteter och bekväma 1-, 2- och 3-sovrumslägenheter omgivna av en fin trädgård och en glittrande pool. Boendet är fördelat på 40 1-sovrumslägenheter, 6 2-sovrumslägenheter, 3 tresovrumslägenheter och 3 familjerum. Gästerna har på denna luftkonditionerade anläggning tillgång till en lobby med 24h reception, garderob och hissar. Gästerna erbjuds också WLAN internet (mot avgift) och tvättservice (mot avgift). Parkering finns för de som anländer med bil.Alla rum har privat badrum med badkar eller dusch och en dubbelsäng. De är utrustade med direktvalstelefon för internationella samtal, TV, internet och kassafack. Lägenheterna har ett minikök med kyl och möjligheter att tillaga kaffe/te. Dessutom finns individuellt reglerbar luftkonditionering och uppvärmning som standard. Alla lägenheter har också balkong.Gästerna kan koppla av på solsängar och det finns solsängar att hyra på stranden.Gästerna serveras en kontinental frukost varje morgon.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  184  Hotell - Cypern
Sida  1  av  19
 

Beskrivning av destination

  Cypern är en ö i Medelhavet söder om Turkiet som är en självständig republik, vars huvudstad är Nicosia. De bästa badstränderna, med vit sand och kristallklart vatten, ligger i Larnaca-området, som har öns näst viktigaste hamn. Även stränderna vid Ammochostos är otroligt vackra och där är Agia Napa mycket berömt för sitt nattliv. Hotellen är bekväma överallt på ön. Till de historiska platserna hör det väl bevarade Cypernklostret och det kan vara intressant att besöka Limassols slott, där Cyperns medeltidsmuseum är inhyst. Man kan besöka templet Kourion, Kolossi-borgen, slottet i Girne, Lasarus-kyrkan, katedralen Ayios Ioannis, Afrodites bad och de arkeologiska lämningarna i Salamis samt konungarnas gravar. Staden Nicosia var omgiven av en ringmur på medeltiden och av den finns det tre viktiga portar bevarade: Pato-, Famagusta- och Cirina-portarna. Genom Famagusta-porten kommer du till den medeltida stadsdelen Laiki Geitonia, som nyligen restaurerats. Troodosbergen, täckta av pinje- och cederskog har små byzantinska kapell vid sina utlöpare. Njut av alla olika vattensportmöjligheter, omgiven av historia och vacker natur. Besök Cypern!

Populäraste zoner från Cypern

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här