Hotell i Cypern

Se på kartan
Hotell - Cypern

CypernFrån  226kr

Aktuella hotellerbjudanden - Cypern

 • Nissi Beach
  Från1.039krPer natt

  Nissi BeachstarsGreenProgram Icon

  Ayia Napa, Cypern , P.o. box 30010 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1582 recensioner från resenärerBaserat på 1582 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Ayia Napa, är ett bra alternativ för familjer. Från det här boendet som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta boende. Totalt 270 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Nissi Beach. Det här hotellet byggdes 1972. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Nissi Beach är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta boende påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på denna anläggning skämma bort sig under sin vistelse där. , Kunderna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. , Kunderna kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som anläggningen erbjuder. och Kunderna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Nissi Beach kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Princess Beach
  Från832krPer natt

  The Princess Beachstars

  Larnaca, Cypern , Dekhelia road - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 894 recensioner från resenärerBaserat på 894 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger mitt i en förtjusande trädgård, skild från sandstranden endast av en promenad. Larnaca ligger 6 km bort och kan nås med buss. Närmaste busshållplats ligger ca 100 meter från hotellet.Hotellet har 138 rum och 5 sviter. Här finns reception, café, bar, TV-rum och en luftkonditionerad restaurang. Gästerna har tillgång till roomservice.De bekväma rummen har badrum med hårtork, direktvalstelefon, satellit-/kabel-TV, luftkonditionering, minibar/kyl och hyrkassafack. Rummen har antingen direkt eller delvis utsikt mot havet eller bergen.Här finns en pool med separat barndel, parasoller, solsängar och solterrass. Ni som vill sporta kan spela tennis på de belysta banorna eller biljard. De som vill koppla av har tillgång till jacuzzi, massage, ångbastu och bastu (alla mot avgift). Det finns också ett gym på anläggningen. Hotellet erbjuder ett omväxlande underhållningsprogram.Gästerna kan välja mellan halv- och helpension. Halvpension inkluderar frukost och antingen lunch- eller middagsbuffet.

  Se mer
 • St. George Hotel Spa & Golf Beach Resort
  Från1.171krPer natt

  St. George Hotel Spa & Golf Beach Resortstars

  Paphos, Cypern , Agiou georgiou s/n - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2012 recensioner från resenärerBaserat på 2012 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Paphos. Från den här egendomen som ligger 6. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 6. 0 kilometer från detta hotell. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från egendomen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta hotell har ett strandnära läge. Våra resenärer har 1. 3 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 8. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell har totalt 260 rum. Hotellet totalrenoverades 2013. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. Receptionen på St. George Hotel Spa & Golf Beach Resort håller öppet dygnet runt. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på denna anläggning skämma bort sig under sin vistelse där.

  Se mer
 • St George Gardens
  Från592krPer natt

  St George Gardensstars

  Paphos, Cypern , Chlorakas village n/a - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 364 recensioner från resenärerBaserat på 364 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Paphos. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 6. 0 kilometer från stadens centrum. Detta hotell ligger 6. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 16. 0 kilometer från det här boendet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna egendom har ett strandnära läge. Från detta boende är det 6. 0 kilometer till hamnen. Totalt 88 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på St George Gardens. Detta hotells byggår är 2002. Detta hotell har wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. St George Gardens tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. , Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. , Kunderna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på detta hotell. och Gästerna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Poseidonia Beach Hotel
  Från638krPer natt

  Poseidonia Beach Hotelstars

  Limassol, Cypern , Amathus area, po box 51206 25 - Karta
  2,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 447 recensioner från resenärerBaserat på 447 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell, som återfinns i Limassol, är ett bra alternativ för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 8. 0 kilometer från stadens centrum. Den närmaste stranden ligger 20 meter från denna anläggning. Det totala antalet rum på Poseidonia Beach Hotel är 138. Denna anläggning genomgick en renovering 2005. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Poseidonia Beach Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Restaurangen inbjuder alla som valt detta boende till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. , Hälso- och välbefinnandeutbudet på denna anläggning ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. , De mer aktiva kan med fördel dra nytta av anläggningens aktiviteter och fritidsinrättning. och Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Amathus Beach Hotel Limassol
  Från1.500krPer natt

  Amathus Beach Hotel Limassolstars

  Limassol, Cypern , Po box 50513 239 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2147 recensioner från resenärerBaserat på 2147 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett sofistikerat hotell som är lokaliserat i Limassol. Från den här egendomen som ligger 9. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. 239 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell renoverades 2011. Amathus Beach Hotel Limassol har wifi-anslutning. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dessutom erbjuder Amathus Beach Hotel Limassol babysängar på begäran. Amathus Beach Hotel Limassol förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. , De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. , Detta boende har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. , Gästerna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. och De mer aktiva kan med fördel dra nytta av anläggningens aktiviteter och fritidsinrättning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • The Royal Apollonia
  Från1.393krPer natt

  The Royal Apolloniastars

  Limassol, Cypern , Georgios a. - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1043 recensioner från resenärerBaserat på 1043 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett sofistikerat hotell som är lokaliserat i Limassol. Den närmaste stranden ligger precis utanför denna egendom. The Royal Apollonia har totalt 204 rum. Hotellet totalrenoverades 2006. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är inte tillåtna på The Royal Apollonia. The Royal Apollonia tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. The Royal Apollonia har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. och Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . På The Royal Apollonia kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cleopatra Hotel
  Från1.183krPer natt

  Cleopatra Hotelstars

  Nicosia, Cypern , Florinis street 8 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 250 recensioner från resenärerBaserat på 250 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Nicosia. Våra resenärer har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 50. 0 kilometer till hamnen. De 89 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Cleopatra Hotel genomgick en renovering 2010. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Detta barnvänliga Cleopatra Hotel är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Husdjur är inte tillåtna på Cleopatra Hotel. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten. Gästerna kan utforska de olika matställena som Cleopatra Hotel erbjuder. , Gästerna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på denna anläggning. , Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta hotell en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. och Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Constantinou Bros Athena Royal Beach Hotel
  Från1.115krPer natt

  Constantinou Bros Athena Royal Beach Hotelstars

  Paphos, Cypern , Theas afroditis avenue, po box 60182, kato pafos 8101 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2706 recensioner från resenärerBaserat på 2706 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell för adults-only är lokaliserat i Paphos. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta hotell. Denna anläggning har totalt 208 rum. Boendet totalrenoverades 2017. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Constantinou Bros Athena Royal Beach tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta boende är rullstolsanpassat, och har -1 handikappanpassade rum. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Det finns parkeringsplatser på Constantinou Bros Athena Royal Beach. Kunderna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan koppla av i slutet av dagen med dess varierade hälsoerbjudande. , Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. , Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på denna anläggning och som passar för olika slags evenemang, Resenärerna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurang och Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla gäster som bor på denna anläggning. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • The Ciao Stelio Deluxe Hotel
  Från997krPer natt

  The Ciao Stelio Deluxe Hotelstars

  Larnaca, Cypern , Piale pasha street 156 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 270 recensioner från resenärerBaserat på 270 recensioner från resenärer

  Detta gulliga livsstilshotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Larnaca. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 4. 0 kilometer från stadens centrum. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 20 meter från denna anläggning. Våra kunder har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 52. Denna anläggning byggdes 2015. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på The Ciao Stelio Deluxe Hotel. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassat. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. The Ciao Stelio Deluxe Hotel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  157  Hotell - Cypern
Sida  1  av  16
 

Beskrivning av destination

  Cypern är en ö i Medelhavet söder om Turkiet som är en självständig republik, vars huvudstad är Nicosia. De bästa badstränderna, med vit sand och kristallklart vatten, ligger i Larnaca-området, som har öns näst viktigaste hamn. Även stränderna vid Ammochostos är otroligt vackra och där är Agia Napa mycket berömt för sitt nattliv. Hotellen är bekväma överallt på ön. Till de historiska platserna hör det väl bevarade Cypernklostret och det kan vara intressant att besöka Limassols slott, där Cyperns medeltidsmuseum är inhyst. Man kan besöka templet Kourion, Kolossi-borgen, slottet i Girne, Lasarus-kyrkan, katedralen Ayios Ioannis, Afrodites bad och de arkeologiska lämningarna i Salamis samt konungarnas gravar. Staden Nicosia var omgiven av en ringmur på medeltiden och av den finns det tre viktiga portar bevarade: Pato-, Famagusta- och Cirina-portarna. Genom Famagusta-porten kommer du till den medeltida stadsdelen Laiki Geitonia, som nyligen restaurerats. Troodosbergen, täckta av pinje- och cederskog har små byzantinska kapell vid sina utlöpare. Njut av alla olika vattensportmöjligheter, omgiven av historia och vacker natur. Besök Cypern!

Populäraste zoner från Cypern

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner