Hotell i Biarritz

Se på kartan
Hotell - Biarritz

BiarritzFrån  449kr

Aktuella hotellerbjudanden - Biarritz

 • Radisson Blu Hotel Biarritz
  Från3.180krPer natt

  Radisson Blu Hotel Biarritzstars

  Biarritz, Biarritz , Carrefour helianthe 1 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1142 recensioner från resenärerBaserat på 1142 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger bara en kort promenad från stadens marknad, affärer, nattliv och kasino, och nära till världsberömda golfbanor. Hotellet är bara 15 minuters bilresa från järnvägsstationen och flygplatsen. Anläggningen byggdes 2001 och består av 150 rum på 5 våningar. Alla enheter är utrustade med badrum och bekvämligheter som TV, luftkonditionering, gratis WiFi och skrivbord. Installationer på hotellet inkluderar ett businesscenter, 7 konferensrum, internetterminaler och en privat parkering för gästerna. Hotellet har två barer och två restauranger, och en uppvärmd pool på taket. Spa och gym har panoramautsikt över havet. Olika manliga och kvinnliga SPA-behandlingar finns tillgängliga på hotellet.

  Se mer
 • Sofitel Biarritz Le Miramar Thalassa
  Från6.265krPer natt

  Sofitel Biarritz Le Miramar Thalassastars

  Biarritz, Biarritz , 13 rue louison bobet - Karta
   

  Egendomen består av 122 rum. Den här anläggningen består av 17 sviter. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Hotell tillhandahåller en hiss. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Hotell tillhandahåller barnvaktsservice på begäran. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Best Western Plus Karitza
  Från893krPer natt

  Best Western Plus Karitzastars

  Biarritz, Biarritz , Rue guy petit 2 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 590 recensioner från resenärerBaserat på 590 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1991. Hotell renoverades år 2012. Det finns totalt 77 rum i lokalerna. Egendomen består av 43 enkelrum, 34 dubbelrum och 3 handikappanpassade rum. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Hotell tillhandahåller en hiss. Vissa av rummen har utsikt över Hotells vackra trädgård. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder rumservice. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Hotell erbjuder dagstidningar varje dag. Den här anläggningen tillåter husdjur. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Inter Hotel Amarys Biarritz
  Från643krPer natt

  Inter Hotel Amarys Biarritzstars

  Biarritz, Biarritz , Rn 10 // aéroport de parme - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 319 recensioner från resenärerBaserat på 319 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1988. Hotell helrenoverades år 2011. Egendomen består av 75 rum. Egendomen består av 43 enkelrum, 32 dubbelrum och 2 handikappanpassade rum. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell har ett tidningsställ. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Gästerna kan avnjuta en kopp kaffe över den morgontidning som tillhandahålls av Hotell. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Grand Tonic Hotel Biarritz
  Från2.118krPer natt

  Grand Tonic Hotel Biarritzstars

  Biarritz, Biarritz , Avenue edouard vii 58 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 437 recensioner från resenärerBaserat på 437 recensioner från resenärer

  Hotell rustades upp år 2008. Egendomen består av 63 rum. Hotell ståtar med . Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Hotell erbjuder tvättservice. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats.

  Se mer
 • Le Cafe de Paris
  Från3.425krPer natt

  Le Cafe de Parisstars

  Biarritz, Biarritz , Place bellevue 5 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 251 recensioner från resenärerBaserat på 251 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1930. Hotell rustades upp år 2007. Egendomen består av 19 rum. Egendomen består av 5 enkelrum, 6 dubbelrum, 6 barnsviter och 2 sviter. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Det finns en bilparkering på området.

  Se mer
 • Edouard VII Biarritz
  Från1.159krPer natt

  Edouard VII Biarritzstars

  Biarritz, Biarritz , Avenue carnot 21 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 358 recensioner från resenärerBaserat på 358 recensioner från resenärer

  Det finns totalt 18 rum i lokalerna. Egendomen består av 3 enkelrum och 15 dubbelrum. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Det finns ett tidningsställ på området. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Mercure Le President Biarritz Centre
  Från1.972krPer natt

  Mercure Le President Biarritz Centrestars

  Biarritz, Biarritz , Place georges clemenceau 18 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 561 recensioner från resenärerBaserat på 561 recensioner från resenärer

  Egendomen består av 69 rum. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Best Western Kemaris
  Från997krPer natt

  Best Western Kemarisstars

  Biarritz, Biarritz , Avenue du marechal joffre 34 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 359 recensioner från resenärerBaserat på 359 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1920. Hotell helrenoverades år 2012. Hotells bibyggnader 1. Egendomen består av en huvudbyggnad med 4 bibyggnader. Bibyggnaden utgörs av 2 våningar. Det finns totalt 48 rum i lokalerna. Egendomen består av . Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Det finns ett tidningsställ på området. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder rumservice. Det finns en tvättservice. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats.

  Se mer
 • Escale Oceania Biarritz
  Från1.278krPer natt

  Escale Oceania Biarritzstars

  Biarritz, Biarritz , Avenue de la reine victoria 19 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 519 recensioner från resenärerBaserat på 519 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1980. Hotell rustades upp år 2008. Egendomen består av 44 rum. Egendomen består av 5 enkelrum, 33 dubbelrum och 2 handikappanpassade rum. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Gästerna kan använda hissen. Hotell har ett tidningsställ. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder tvättservice. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Gästerna kan förvara cyklar i ett behändigt område för cykelförvaring. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Det finns en säker parkering på området. Hotell tillhandahåller säkerhet dygnet runt. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  125  Hotell - Biarritz
Sida  1  av  13
 

Beskrivning av destination

  Biarritz är en stad och kommun i departementet Pyrénées-Atlantiques i den franska regionen Aquitaine. Avstånden i staden är mycket korta och det är lätt att ta sig från den ena änden till den andra. Till de viktigaste sevärdheterna i staden hör Port des Pecheurs, en verkligt trevlig fiskehamn omgiven av klipprev. Därifrån har man en underbar utsikt över hela Biarritz. En annan intressant attraktion är det lilla tåget, Le Petit Train de Biarritz, med vilket man kan göra en åktur från den trevliga staden, längs kusten och de vackra omgivningarna och upptäcka alla vackra vrår i området. Väl tillbaka i staden kan man besöka museer och gallerier, bland andra Musée de la Mer och Anglikanska museet, som är inhyst i den anglikanska kyrkan i Biarritz. Staden har dessutom fantastiska badstränder. Några av de viktigaste är de vackra playorna Miramar, Marbella och Milady där man kan utöva många olika vattensporter. Biarritz är en elegant och förförisk stad, som erbjuder massor av olika aktiviteter. Lär känna staden!

Populäraste zoner från Biarritz

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här