Hotell i Biarritz

Se på kartan
Hotell - Biarritz

BiarritzFrån  442kr

Aktuella hotellerbjudanden - Biarritz

 • Radisson Blu Hotel Biarritz
  Från1.288krPer natt

  Radisson Blu Hotel Biarritzstars

  Biarritz, Biarritz , Carrefour helianthe 1 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1263 recensioner från resenärerBaserat på 1263 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger bara en kort promenad från stadens marknad, affärer, nattliv och kasino, och nära till världsberömda golfbanor. Hotellet är bara 15 minuters bilresa från järnvägsstationen och flygplatsen. Anläggningen byggdes 2001 och består av 150 rum på 5 våningar. Alla enheter är utrustade med badrum och bekvämligheter som TV, luftkonditionering, gratis WiFi och skrivbord. Installationer på hotellet inkluderar ett businesscenter, 7 konferensrum, internetterminaler och en privat parkering för gästerna. Hotellet har två barer och två restauranger, och en uppvärmd pool på taket. Spa och gym har panoramautsikt över havet. Olika manliga och kvinnliga SPA-behandlingar finns tillgängliga på hotellet.

  Se mer
 • Residence P&V Premium Haguna
  Från598krPer natt

  Residence P&V Premium Hagunastars

  Biarritz, Biarritz , Avenue de la reine victoria 17 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 677 recensioner från resenärerBaserat på 677 recensioner från resenärer

  This hotel is situated on the Basque coast, in the Pyrenees- Atlantiques. Bayonne is in 7 km. Anglet, St- Jean- de- Luz, Hendaye and Spain are all nearby. Thehotel has a privileged location between sea and mountains in the vecinity of Spain.

  Se mer
 • Adonis Hotel Bayonne
  Från442krPer natt

  Adonis Hotel Bayonnestars

  Bayonne, Biarritz , Centre europeen de fret- rue mayzounave 0 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 446 recensioner från resenärerBaserat på 446 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Bayonne. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 5. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Våra besökare har 17. 0 kilometer till flygplatsen. De 78 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Adonis Hotel Bayonne är från år 2013. Adonis Hotel Bayonne har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Alla badrum på Adonis Hotel Bayonne är handikappanpassadeAdonis Hotel Bayonne tillåter små husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Adonis Hotel Bayonne. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Residence le Grand Large
  Från1.070krPer natt

  Residence le Grand Largestars

  Biarritz, Biarritz , Rue dalbarade 1 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 343 recensioner från resenärerBaserat på 343 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Biarritz. Denna anläggning kan erbjuda totalt 118 rum. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Residence Mer et Golf Eugenie
  Från568krPer natt

  Residence Mer et Golf Eugeniestars

  Biarritz, Biarritz , 54-56, rue de madrid - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta charmiga hotell återfinns i Biarritz. Från den här anläggningen som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 3 kilometer från anläggningen. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta hotell. Våra gäster har 5. 0 kilometer till flygplatsen. 89 välkomnande rum finns på anläggningen. Residence Mer et Golf Eugenie totalrenoverades 2011. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på denna anläggning har inte öppet dygnet runt. Detta barnvänliga Residence Mer et Golf Eugenie är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Det finns 4 handikappanpassat rum på Residence Mer et Golf Eugenie. De gemensamma utrymmena är också handikappanpassade. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Residence Mer et Golf Eugenie. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ibis Styles Bayonne Centre
  Från838krPer natt

  Ibis Styles Bayonne Centrestars

  Bayonne, Biarritz , Place de la republique 1 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 552 recensioner från resenärerBaserat på 552 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Bayonne. Från denna egendom som ligger inbäddad 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från hotellet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 6 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från denna egendom. 45 välkomnande rum finns på anläggningen. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Varför inte ta med dig din fyrfotade vän till Ibis Styles Bayonne Centre?Parkering och garage finns att tillgå. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemangPå Ibis Styles Bayonne Centre kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Residence Biarritz Ocean
  Från767krPer natt

  Residence Biarritz Oceanstars

  Biarritz, Biarritz , Rue etienne ardoin 10 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 167 recensioner från resenärerBaserat på 167 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Biarritz. Från denna egendom som ligger inbäddad 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från anläggningen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 500 meter till närmaste strand. Våra kunder har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 29 rum. Residence Biarritz Ocean byggdes 1998. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Residence Biarritz Ocean har inte öppet dygnet runt. Residence Biarritz Ocean tillhandahåller babysängar på begäran. Alla badrum på detta handikappanpassade hotell är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Denna anläggning tillåter husdjur. Alla som valt detta boende kan vilja använda dess garage. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Inter Hotel Amarys Biarritz
  Från588krPer natt

  Inter Hotel Amarys Biarritzstars

  Biarritz, Biarritz , Rn 10 // aéroport de parme - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 382 recensioner från resenärerBaserat på 382 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Biarritz. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 4. 0 kilometer från stadens centrum. Detta hotell ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Totalt 75 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Inter Hotel Amarys Biarritz. Senast detta hotell renoverades var 2011. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Det finns parkeringsplatser. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Le Cafe de Paris
  Från2.244krPer natt

  Le Cafe de Parisstars

  Biarritz, Biarritz , Place bellevue 5 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 303 recensioner från resenärerBaserat på 303 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Biarritz. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 9 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta hotell. 19 välkomnande rum finns på anläggningen. Le Cafe de Paris genomgick en totalrenovering 2007. Både fast och trådlöst internet finns på Le Cafe de Paris. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Om gästerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Georges VI
  Från914krPer natt

  Georges VIstars

  Biarritz, Biarritz , Rue port vieux 10 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 216 recensioner från resenärerBaserat på 216 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Biarritz. Från detta boende som är beläget 700 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 4 kilometer från den här egendomen. Från denna anläggning är det 50 meter till närmaste strand. Georges VI har totalt 21 rum. Alla som valt detta boende kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. De gemensamma utrymmen på Georges VI är rullstolsanpassade. Djurälskare kommer att uppskatta vistelsen på detta boende eftersom det är husdjursvänlig. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. , Georges VI erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. och Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  36  Hotell - Biarritz
Sida  1  av  4
 

Beskrivning av destination

  Biarritz är en stad och kommun i departementet Pyrénées-Atlantiques i den franska regionen Aquitaine. Avstånden i staden är mycket korta och det är lätt att ta sig från den ena änden till den andra. Till de viktigaste sevärdheterna i staden hör Port des Pecheurs, en verkligt trevlig fiskehamn omgiven av klipprev. Därifrån har man en underbar utsikt över hela Biarritz. En annan intressant attraktion är det lilla tåget, Le Petit Train de Biarritz, med vilket man kan göra en åktur från den trevliga staden, längs kusten och de vackra omgivningarna och upptäcka alla vackra vrår i området. Väl tillbaka i staden kan man besöka museer och gallerier, bland andra Musée de la Mer och Anglikanska museet, som är inhyst i den anglikanska kyrkan i Biarritz. Staden har dessutom fantastiska badstränder. Några av de viktigaste är de vackra playorna Miramar, Marbella och Milady där man kan utöva många olika vattensporter. Biarritz är en elegant och förförisk stad, som erbjuder massor av olika aktiviteter. Lär känna staden!

Populäraste zoner från Biarritz

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här