Hotell i Biarritz

Se på kartan
Hotell - Biarritz

BiarritzFrån  413kr

Aktuella hotellerbjudanden - Biarritz

 • Radisson Blu Hotel Biarritz
  Från1.228krPer natt

  Radisson Blu Hotel Biarritzstars

  Biarritz, Biarritz , Carrefour helianthe 1 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1229 recensioner från resenärerBaserat på 1229 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger bara en kort promenad från stadens marknad, affärer, nattliv och kasino, och nära till världsberömda golfbanor. Hotellet är bara 15 minuters bilresa från järnvägsstationen och flygplatsen. Anläggningen byggdes 2001 och består av 150 rum på 5 våningar. Alla enheter är utrustade med badrum och bekvämligheter som TV, luftkonditionering, gratis WiFi och skrivbord. Installationer på hotellet inkluderar ett businesscenter, 7 konferensrum, internetterminaler och en privat parkering för gästerna. Hotellet har två barer och två restauranger, och en uppvärmd pool på taket. Spa och gym har panoramautsikt över havet. Olika manliga och kvinnliga SPA-behandlingar finns tillgängliga på hotellet.

  Se mer
 • Sofitel Biarritz Thalassa
  Från2.455krPer natt

  Sofitel Biarritz Thalassastars

  Biarritz, Biarritz , 13 rue louison bobet - Karta
   

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Biarritz. Från denna anläggning är det 100 meter till närmaste strand. Denna anläggning innefattar 122 trivsamma rum. Sofitel Biarritz Thalassa tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Receptionen på Sofitel Biarritz Thalassa har inte öppet dygnet runt. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Resenärerna behöver inte lämna sina husdjur hemma, de kan ta med sig dem till detta boende. Detta hotell har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. och Den varierade underhållning som erbjuds på detta hotell är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ibis Styles Bayonne Centre
  Från826krPer natt

  Ibis Styles Bayonne Centrestars

  Bayonne, Biarritz , Place de la republique 1 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 524 recensioner från resenärerBaserat på 524 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Bayonne. Från detta boende som är beläget 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från den här egendomen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 6 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från denna anläggning. Denna anläggning har totalt 45 ombonade rum. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Ibis Styles Bayonne Centre. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta husdjursvänliga hotell tillåter husdjur i alla storlekar. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Le Cafe de Paris
  Från2.543krPer natt

  Le Cafe de Parisstars

  Biarritz, Biarritz , Place bellevue 5 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 283 recensioner från resenärerBaserat på 283 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Biarritz. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 9 kilometer från egendomen. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna egendom. Det finns totalt 19 rum på anläggningen. Denna anläggning genomgick en renovering 2007. Le Cafe de Paris är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dygnet-runt-servicen på Le Cafe de Paris bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Mercure Biarritz Plaza Ctre
  Från1.310krPer natt

  Mercure Biarritz Plaza Ctrestars

  Biarritz, Biarritz , 10 avenue edouard vii - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 515 recensioner från resenärerBaserat på 515 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Biarritz. Våra gäster har 3. 5 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 69 ombonade rum. Mercure Biarritz Plaza Ctre har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Mercure Biarritz Plaza Ctre har inte öppet dygnet runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta boende förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Alla som valt detta boende kan ta med sig sina husdjurResenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Mercure Biarritz Plaza Ctre. På Mercure Biarritz Plaza Ctre kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Residence P&V Premium Haguna
  Från550krPer natt

  Residence P&V Premium Hagunastars

  Biarritz, Biarritz , Avenue de la reine victoria 17 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 652 recensioner från resenärerBaserat på 652 recensioner från resenärer

  This hotel is situated on the Basque coast, in the Pyrenees- Atlantiques. Bayonne is in 7 km. Anglet, St- Jean- de- Luz, Hendaye and Spain are all nearby. Thehotel has a privileged location between sea and mountains in the vecinity of Spain.

  Se mer
 • Best Western Plus Karitza
  Från751krPer natt

  Best Western Plus Karitzastars

  Biarritz, Biarritz , Rue guy petit 2 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 640 recensioner från resenärerBaserat på 640 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Biarritz. Från detta hotell som ligger 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 7 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 800 meter från denna anläggning. För våra besökare är det bara 1000 meter till flygplatsen. Detta hotell har 77 rum. Detta boende totalrenoverades 2012. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Best Western Plus Karitza är rullstolsanpassade. De som inte kan resa ifrån sina husdjur uppskattar att de kan ta med sig dem till detta boende. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Alla som bor på denna anläggning kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. och De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge alla gäster som bor på denna anläggning ny energi inför dagen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Edouard VII Biarritz
  Från1.004krPer natt

  Edouard VII Biarritzstars

  Biarritz, Biarritz , Avenue carnot 21 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 379 recensioner från resenärerBaserat på 379 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Biarritz. Från denna anläggning som ligger inbäddad 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 3. 5 kilometer från det här hotellet. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Från detta boende är det 300 meter till närmaste strand. För våra besökare är det bara 1000 meter till flygplatsen. Från detta boende är det 7. 0 kilometer till hamnen. Detta boende har 18 rum. Fast och trådlös internetanslutning finns på Edouard VII Biarritz. Receptionen på Edouard VII Biarritz har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Campanile Biarritz
  Från509krPer natt

  Campanile Biarritzstars

  Biarritz, Biarritz , 43 rue chapelet, boulevard marcel dassault 43 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  The hotel is ideally located only 2.5 km from the center of Biarritz. It is a vibrant and cosmopolitan town boasting spectacular beaches and plenty of sun that combine to make it a fantastic holiday destination. The area is famous for surfing, and many surfing festivals are held up and down the coastline.

  Se mer
 • Inter Hotel Amarys Biarritz
  Från558krPer natt

  Inter Hotel Amarys Biarritzstars

  Biarritz, Biarritz , Rn 10 // aéroport de parme - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 370 recensioner från resenärerBaserat på 370 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Biarritz. Från denna egendom som är belägen 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Denna anläggning innefattar 75 trivsamma rum. Denna anläggning renoverades 2011. Alla gästerna på Inter Hotel Amarys Biarritz kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Inter Hotel Amarys Biarritz. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Denna husdjursvänliga anläggning tillåter bara stora husdjur. Det finns parkeringsplatser. På Inter Hotel Amarys Biarritz kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  41  Hotell - Biarritz
Sida  1  av  5
 

Beskrivning av destination

  Biarritz är en stad och kommun i departementet Pyrénées-Atlantiques i den franska regionen Aquitaine. Avstånden i staden är mycket korta och det är lätt att ta sig från den ena änden till den andra. Till de viktigaste sevärdheterna i staden hör Port des Pecheurs, en verkligt trevlig fiskehamn omgiven av klipprev. Därifrån har man en underbar utsikt över hela Biarritz. En annan intressant attraktion är det lilla tåget, Le Petit Train de Biarritz, med vilket man kan göra en åktur från den trevliga staden, längs kusten och de vackra omgivningarna och upptäcka alla vackra vrår i området. Väl tillbaka i staden kan man besöka museer och gallerier, bland andra Musée de la Mer och Anglikanska museet, som är inhyst i den anglikanska kyrkan i Biarritz. Staden har dessutom fantastiska badstränder. Några av de viktigaste är de vackra playorna Miramar, Marbella och Milady där man kan utöva många olika vattensporter. Biarritz är en elegant och förförisk stad, som erbjuder massor av olika aktiviteter. Lär känna staden!

Populäraste zoner från Biarritz

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här