Hotell i Cannes

Se på kartan
Hotell - Cannes

CannesFrån  309kr

Aktuella hotellerbjudanden - Cannes

 • Cannes Palace
  Från658krPer natt

  Cannes Palacestars

  Cannes stad, Cannes , Avenue de madrid 14 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 188 recensioner från resenärerBaserat på 188 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Cannes. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 350 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 350 meter från denna anläggning. Det totala antalet rum är 168. Detta hotells byggår är 1960. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta barnvänliga Cannes Palace är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Gästerna behöver inte lämna sina husdjur hemma, de kan ta med sig dem till detta hotell. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Cannes Palace. Cannes Palace kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Kyriad Cannes Mandelieu
  Från309krPer natt

  Kyriad Cannes Mandelieustars

  Cannes stad, Cannes , Avenue francis tonner 204-212 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 238 recensioner från resenärerBaserat på 238 recensioner från resenärer

  Detta attraktiva hotell ligger 800 meter från havet och 4,2 km från det livliga centrum av Cannes, som erbjuder massor av shoppingställen och nöjesattraktioner. Detta kan lätt nås med den lokala kollektivtrafiken och det finns en busshållplats precis framför hotellet. Dessutom ligger även Cannes flygplats Mandelieu i hotellets närhet. Hotellet består av totalt 96 rum fördelade på fyra våningar vid en livlig gata. Gästerna bjuds in i en rymlig lobby med hissar och en reception som är bemannad dygnet runt. Dessutom finns en fin à la carte-restaurang. De smakfullt inredda rummen har eget badrum och alla är välutrustade, som standard. Hotellet har en pool i trädgården, en snackbar, en solterrass med solstolar och parasoller. Restaurangen dukar upp buffé.

  Se mer
 • Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannes
  Från966krPer natt

  Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannesstars

  Cannes stad, Cannes , Rue des serbes bp295 38 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1361 recensioner från resenärerBaserat på 1361 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Cannes. Från denna egendom som ligger 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här anläggningen. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna egendom. Denna anläggning innefattar 200 trivsamma rum. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Detta är en handikappanpassad anläggning vars gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Resenärerna behöver inte lämna sina husdjur hemma, de kan ta med sig dem till denna anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemangNågra av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Comfort Suites Cannes Mandelieu
  Från716krPer natt

  Comfort Suites Cannes Mandelieustars

  Cannes stad, Cannes , Chemin de l'olivet 136/180 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 196 recensioner från resenärerBaserat på 196 recensioner från resenärer

  Den här fantastiska lägenhetsanläggningen har en idyllisk plats nära floden Siagne i Mandelieu-la-Napoule. Komplexet ligger bara 1,5 km från stranden och bara på 15 minuters köravstånd till hjärtat av den eleganta staden Cannes. Gästerna kan lätt besöka ett antal sevärdheter i området, samt finna flera shoppingmöjligheter, restauranger och nöjesställen. Den charmiga stadskärnan i Antibes ligger bara på 25 minuters köravstånd från hotellet. Gästerna kommer att uppskatta det varma välkomnandet från det ögonblick de kliver in genom dörren. Anläggningen utstrålar lyx och stil, med neutrala toner och en lugn miljö för att ge en avslappnande känsla och att man kan varva ner. Komplexet erbjuder gästerna utmärkta faciliteter, catering till de personliga behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Hôtel Martinez, in the Unbound Collection by Hyatt
  Från2.753krPer natt

  Hôtel Martinez, in the Unbound Collection by HyattstarsGreenProgram Icon

  Cannes stad, Cannes , Boulevard de la croisette 73 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1865 recensioner från resenärerBaserat på 1865 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Cannes. Från denna egendom som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna anläggning innefattar 409 trivsamma rum. Detta boende totalrenoverades 2018. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Kunderna behöver inte lämna sina husdjur hemma, de kan ta med sig dem till detta hotell. Det finns parkeringsplatser på Hôtel Martinez, in the Unbound Collection by Hyatt. Denna miljövänliga anläggning har en Green Globe 21-certifiering. Gäster som bor på Hôtel Martinez, in the Unbound Collection by Hyatt kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta boende en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Gästerna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. Kunderna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på detta hotell. Gästerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Hôtel Martinez, in the Unbound Collection by Hyatt kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sun Riviera
  Från778krPer natt

  Sun Rivierastars

  Cannes stad, Cannes , Rue d'antibes 138 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 237 recensioner från resenärerBaserat på 237 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Cannes. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta boende. Våra besökare har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 42 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Sun Riviera är från år 1995. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på Sun Riviera. Varför inte ta med dig din fyrfotade vän till Sun Riviera?Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Sun Riviera. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Renoir
  Från965krPer natt

  Renoirstars

  Cannes stad, Cannes , Rue edith cavell 7 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 463 recensioner från resenärerBaserat på 463 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för homosexuella och finns i Cannes. Totalt 31 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Renoir. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2015. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på detta rullstolsanpassade hotell som har några handikappanpassade rum. Dessutom kan resenärerna bo på detta boende med sina husdjur. Dessutom har Renoir ett garage för kunder som reser med bil. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Mercure Cannes Croisette Beach
  Från1.653krPer natt

  Mercure Cannes Croisette Beachstars

  Cannes stad, Cannes , Rue du canada 13 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 479 recensioner från resenärerBaserat på 479 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Cannes. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna anläggning. Det totala antalet rum är 94. Detta hotell grundades år 1981. Alla gästerna på Mercure Cannes Croisette Beach kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Mercure Cannes Croisette Beach har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Detta boende är utformat för att göra gästernas vistelse så bekväm som möjligt och har några handikappanpassade badrum. Alla gäster som väljer att bo på denna anläggning kan ta med sig sina husdjur. Detta boende har parkering och garage. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hôtel Barrière Le Majestic Cannes
  Från1.379krPer natt
  4,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2378 recensioner från resenärerBaserat på 2378 recensioner från resenärer

  Detta glamorösa hotell har ett fantastiskt läge i Cannes med utsikt över det glittrande vattnet i Medelhavet och de låga bergen i den franska Rivieran. Hotellet erbjuder något för alla med eleganta och stilfulla rum samt sviter och takvåningar, alla med fantastisk utsikt över staden eller havet. Du kan koppla av i spa, komma i form i gymmet, och sola på den privata stranden eller vid den glittrande utomhuspoolen. Hotellet har också en trendig champagnebar, ett privat projektion rum, en underhållande barnklubb, samt en flygel av lyxiga butiker. De två sofistikerade interna restauranger serverar specialiteter från Medelhavet med en exklusiv och elegant atmosfär, medan i den privata stranden restaurangen specialiserar sig på sydfranska köket och utstrålar en chic och en avslappnad atmosfär. Denna bländande hotell erbjuder en perfekt miljö för en lyxig helg eller en romantisk flykt.

  Se mer
 • Le Canberra
  Från1.609krPer natt

  Le Canberrastars

  Cannes stad, Cannes , Rue d'antibes 120 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 687 recensioner från resenärerBaserat på 687 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Cannes. Våra kunder hittar närmaste golfbana 25. 0 kilometer från den här egendomen. Våra gäster hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Från detta boende är det 100 meter till närmaste strand. För våra resenärer är det bara 1000 meter till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 35 rum. Detta boende uppfördes i en byggnad med anor från 1886 och totalrenoverades 2008. Alla gästerna på Le Canberra kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Kunderna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla gäster som bor på denna anläggning. På Le Canberra kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  86  Hotell - Cannes
Sida  1  av  9
 

Beskrivning av destination

  Cannes är en stad som ligger i Frankrike. Den är känd i hela världen för den filmfestival som hålls där varje år. En av de första platserna du bör lära känna är La Crosiette, som är känd för sina vackra badstränder, välutrustade med många bekvämligheter såsom restauranger, kaféer, m.m. I Cannes hittar du en mängd olika museer, bland annat flera konstmuseer och historiska museer. En av de vackraste turerna i staden man kan göra är en båttur med Compagnie Maritime Cannoise, då man bland annat kan lära känna Lerins-öarna. Du har också möjligheter att åka i undervattensbåt och beundra världen under vattnet. Nattlivet i staden är mycket aktivt med en mängd olika nöjestillfällen såsom kasinot, en av de vuxnas favoritplatser, pubar, kaféer och diskotek. Besök denna underbara stad. Upptäck Cannes!

Populäraste zoner från Cannes

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här