Hotell i Cannes

Se på kartan
Hotell - Cannes

CannesFrån  413kr

Aktuella hotellerbjudanden - Cannes

 • Hôtel Barrière Le Majestic Cannes
  Från2.546krPer natt
  4,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2028 recensioner från resenärerBaserat på 2028 recensioner från resenärer

  Detta glamorösa hotell har ett fantastiskt läge i Cannes med utsikt över det glittrande vattnet i Medelhavet och de låga bergen i den franska Rivieran. Hotellet erbjuder något för alla med eleganta och stilfulla rum samt sviter och takvåningar, alla med fantastisk utsikt över staden eller havet. Du kan koppla av i spa, komma i form i gymmet, och sola på den privata stranden eller vid den glittrande utomhuspoolen. Hotellet har också en trendig champagnebar, ett privat projektion rum, en underhållande barnklubb, samt en flygel av lyxiga butiker. De två sofistikerade interna restauranger serverar specialiteter från Medelhavet med en exklusiv och elegant atmosfär, medan i den privata stranden restaurangen specialiserar sig på sydfranska köket och utstrålar en chic och en avslappnad atmosfär. Denna bländande hotell erbjuder en perfekt miljö för en lyxig helg eller en romantisk flykt.

  Se mer
 • Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannes
  Från1.626krPer natt

  Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannesstars

  Cannes stad, Cannes , Rue des serbes bp295 38 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1221 recensioner från resenärerBaserat på 1221 recensioner från resenärer

  Det finns totalt 200 rum i lokalerna. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan använda hissen. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Husdjur är tillåtna på området. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Cannes Palace
  Från700krPer natt

  Cannes Palacestars

  Cannes stad, Cannes , Avenue de madrid 14 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 162 recensioner från resenärerBaserat på 162 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1960. Det finns totalt 168 rum i lokalerna. Egendomen består av . Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Det finns en bilparkering på området. Det finns en säker parkering på området. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Grand Hyatt Cannes Hotel Martinez
  Från4.433krPer natt

  Grand Hyatt Cannes Hotel MartinezstarsGreenProgram Icon

  Cannes stad, Cannes , Boulevard de la croisette 73 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1737 recensioner från resenärerBaserat på 1737 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1929. Hotell rustades upp år 2012. Det finns totalt 409 rum i lokalerna. Egendomen består av 246 dubbelrum, 13 barnsviter och 27 sviter. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Gästerna kan använda hissen. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Hotell erbjuder tvättservice. Gästerna kan använda självtvättinrättningen. Det finns en cykelförvaring på området. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. För föräldrarnas bekvämlighet erbjuder Hotell barnvaktsservice på begäran. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Hotell erbjuder ett säkert parkeringsområde till sina gäster. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Dagstidningar erjuds varje dag av Hotell. Hotell tillhandahåller säkerhet dygnet runt. Det finns en piccoloservice. Den här anläggningen tillåter husdjur. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Clarion Suites Cannes Croisette
  Från1.128krPer natt

  Clarion Suites Cannes Croisettestars

  Cannes stad, Cannes , Rue latour maubourg 12 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 235 recensioner från resenärerBaserat på 235 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1986. Hotell rustades upp år 2002. Egendomen består av 114 rum. Egendomen består av 20 enkelrum, 77 dubbelrum, 2 barnsviter, 10 sviter och 1 lägenhet. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Hotell tillhandahåller en hiss. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan utnyttja rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Det finns en säker parkering för gästernas säkerhet. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Dagstidningar erjuds varje dag av Hotell. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Five Seas Hotel
  Från3.050krPer natt

  Five Seas Hotelstars

  Cannes stad, Cannes , Rue notre dame 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 502 recensioner från resenärerBaserat på 502 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2011. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2014. Det finns totalt 45 rum i lokalerna. Egendomen består av 13 dubbelrum, 9 barnsviter, 14 sviter, 2 handikappanpassade rum, 10 rum för affärsresenärer och 3 familjerum. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Gästerna kan använda hissen. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Hotell erbjuder cykeluthyrning. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Hotell tillhandahåller barnvaktsservice på begäran. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Det finns en säker parkering på området. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Hotell erbjuder dagstidningar varje dag. Hotell tillhandahåller säkerhet dygnet runt. Piccoloservicen ger ökad bekvämlighet. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Mercure Croisette Beach Cannes
  Från1.835krPer natt

  Mercure Croisette Beach Cannesstars

  Cannes stad, Cannes , Rue du canada 13 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 453 recensioner från resenärerBaserat på 453 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1981. Det finns totalt 94 rum i lokalerna. Egendomen består av 25 enkelrum, 41 dubbelrum och 7 barnsviter. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Hotell tillhandahåller en hiss. Det finns ett tidningsställ på området. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Gästerna kan koppla av på terrassen. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Det finns en säker parkering för gästernas säkerhet. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Hotell erbjuder dagstidningar varje dag. Hotell tillhandahåller säkerhet dygnet runt. Den här anläggningen tillåter husdjur. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Best Western Plus Cannes Riviera & Spa
  Från943krPer natt

  Best Western Plus Cannes Riviera & Spastars

  Cannes stad, Cannes , Boulevard d'alsace 16 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 66 recensioner från resenärerBaserat på 66 recensioner från resenärer

  Detta trevliga hotell, i stil typisk för området, ligger i centrla Cannes, på Boulevard d'Alsace. Promenaden La Croisette och stranden liksom den gamla pittoreska staden ligger mindre än 800 meter från hotellet. Hotellet är beläget mitt emot järnvägsstationen, från vilken man lätt tar sig till Nice och Monaco. I närheten av hotellet finns också shopping och nöjen och kongresscentrumet. Vattenlandet, Marineland, ligger ca 5 km bort.Detta stadshotell har 64 rum varav 5 är enkelrum, 54 är dubbelrum och 5 är sviter. Gästerna har tillgång till den möblerade takterrassen med swimmingpool och panoramautsikt över staden, en rymlig lobby med dygnetrunt-öppen reception, hissar, kassafack, valutaväxling och garderob. Här finns också en loungebar och ett TV-rum. Affärsgäster kan använda konferensrummet och den publika internetterminalen (WLAN). Dessutom finns tvätt- och roomservice. Bilparkering kan också ordnas (mot avgift).De smakfullt inredda och eleganta rummen har badrum, hårtork, radio, telefon, internet, satellit-/kabel-TV och video och musik ""on demand"". Uppvärmning och luftkonditionering regleras centralt.Hotellgästerna är välkomna att använda swimmingpoolen liksom solterrassen med parasoller och solsängar. Den närmaste golfbanan ligger ca 5 km från hotellet.Gästerna serverar sig själva från hotellets frukostbuffet.

  Se mer
 • Cezanne
  Från1.334krPer natt

  Cezannestars

  Cannes stad, Cannes , Boulevard d'alsace 40 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 305 recensioner från resenärerBaserat på 305 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1992. Egendomen består av 29 rum. Egendomen består av 29 dubbelrum och 6 barnsviter. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Hotell tillhandahåller en hiss. Vissa av rummen har utsikt över Hotells vackra trädgård. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice. Gästerna kan förvara cyklar i ett behändigt område för cykelförvaring. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande.

  Se mer
 • Citadines Croisette Cannes
  Från757krPer natt

  Citadines Croisette Cannesstars

  Cannes stad, Cannes , 1, rue le poussin 1 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 145 recensioner från resenärerBaserat på 145 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1990. Hotell helrenoverades år 2013. Det finns totalt 58 rum i lokalerna. Egendomen består av 19 lägenheter och 39 studior. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Gästerna kan använda hissen. Det finns ett tidningsställ på området. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder tvättservice. Gästerna kan använda självtvättinrättningen. Gästerna kan använda Hotell s cykelförvaring. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Husdjur är tillåtna på området. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  82  Hotell - Cannes
Sida  1  av  9
 

Beskrivning av destination

  Cannes är en stad som ligger i Frankrike. Den är känd i hela världen för den filmfestival som hålls där varje år. En av de första platserna du bör lära känna är La Crosiette, som är känd för sina vackra badstränder, välutrustade med många bekvämligheter såsom restauranger, kaféer, m.m. I Cannes hittar du en mängd olika museer, bland annat flera konstmuseer och historiska museer. En av de vackraste turerna i staden man kan göra är en båttur med Compagnie Maritime Cannoise, då man bland annat kan lära känna Lerins-öarna. Du har också möjligheter att åka i undervattensbåt och beundra världen under vattnet. Nattlivet i staden är mycket aktivt med en mängd olika nöjestillfällen såsom kasinot, en av de vuxnas favoritplatser, pubar, kaféer och diskotek. Besök denna underbara stad. Upptäck Cannes!

Populäraste zoner från Cannes

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här