Hotell i Cannes

Se på kartan
Hotell - Cannes

CannesFrån  331kr

Aktuella hotellerbjudanden - Cannes

 • Hôtel Barrière Le Majestic Cannes
  Från1.851krPer natt
  4,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2217 recensioner från resenärerBaserat på 2217 recensioner från resenärer

  Detta glamorösa hotell har ett fantastiskt läge i Cannes med utsikt över det glittrande vattnet i Medelhavet och de låga bergen i den franska Rivieran. Hotellet erbjuder något för alla med eleganta och stilfulla rum samt sviter och takvåningar, alla med fantastisk utsikt över staden eller havet. Du kan koppla av i spa, komma i form i gymmet, och sola på den privata stranden eller vid den glittrande utomhuspoolen. Hotellet har också en trendig champagnebar, ett privat projektion rum, en underhållande barnklubb, samt en flygel av lyxiga butiker. De två sofistikerade interna restauranger serverar specialiteter från Medelhavet med en exklusiv och elegant atmosfär, medan i den privata stranden restaurangen specialiserar sig på sydfranska köket och utstrålar en chic och en avslappnad atmosfär. Denna bländande hotell erbjuder en perfekt miljö för en lyxig helg eller en romantisk flykt.

  Se mer
 • Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannes
  Från1.100krPer natt

  Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannesstars

  Cannes stad, Cannes , Rue des serbes bp295 38 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1324 recensioner från resenärerBaserat på 1324 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Cannes. Från denna anläggning som ligger inbäddad 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från anläggningen. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna anläggning. Det finns totalt 200 rum på anläggningen. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Detta är ett handikappanpassat boende vars gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Detta husdjursvänliga hotell tillåter husdjur i alla storlekar. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Hôtel Barrière Le Gray d'Albion Cannes. Alla som valt detta boende kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemangDenna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cannes Palace
  Från676krPer natt

  Cannes Palacestars

  Cannes stad, Cannes , Avenue de madrid 14 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 185 recensioner från resenärerBaserat på 185 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Cannes. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 350 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 350 meter från denna anläggning. Detta boende har totalt 168 ombonade rum. Cannes Palace byggdes 1960. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta barnvänliga Cannes Palace är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler. Cannes Palace tillhandahåller parkering och garage. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. , Detta hotell har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. och Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta boende. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • InterContinental Carlton Cannes
  Från2.451krPer natt

  InterContinental Carlton Cannesstars

  Cannes stad, Cannes , La croisette - cs40052 58 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2008 recensioner från resenärerBaserat på 2008 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger på ett utmärkt läge, på La Croisette, huvudgatan i Cannes. I närheten kan gästerna hitta en uppsjö av restauranger, barer, nattklubbar, shoppingmöjligheter och allmänna transportförbindelser. Framgång, kulinariska innovation och ren avkoppling väntar dig i hotellets 12 mötesrum, 2 restauranger, 2 barer och en privat strand.

  Se mer
 • Appart City Confort Cannes Le Cannet
  Från638krPer natt
  4,2/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 177 recensioner från resenärerBaserat på 177 recensioner från resenärer

  The hotel is located away from the crowds of Cannes, in the heart of Old Cannet, in a delightful village on the Côte d'Azur. The village is placed only 2 km away from the famous Croisette, around 2 km from the beaches in Cannes and the famous Croisette. It enjoys a breathtaking panoramic view, from the Lérins islands to the Estérel Mountains.

  Se mer
 • Novotel Cannes Montfleury
  Från1.253krPer natt

  Novotel Cannes Montfleurystars

  Cannes stad, Cannes , Avenue beauséjour 25 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 806 recensioner från resenärerBaserat på 806 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Cannes. Från det här boendet som ligger 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från anläggningen. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från detta boende. Från detta hotell är det 10. 0 kilometer till hamnen. Totalt 182 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Novotel Cannes Montfleury. Novotel Cannes Montfleury genomgick en totalrenovering 2001. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har de som bor på denna anläggning tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Receptionen på Novotel Cannes Montfleury har inte öppet dygnet runt. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. De som bor på denna anläggning kan ta med sig sina husdjur. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. , Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. , Gästerna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. , Detta boende är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. och Resenärerna kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i anläggningens restauranger. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Clarion Suites Cannes Croisette
  Från966krPer natt

  Clarion Suites Cannes Croisettestars

  Cannes stad, Cannes , Rue latour maubourg 12 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 259 recensioner från resenärerBaserat på 259 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Cannes. Våra gäster hittar närmaste golfbana 10 meter från denna anläggning. Från detta boende är det 150 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum på Clarion Suites Cannes Croisette är 114. Clarion Suites Cannes Croisette genomgick en totalrenovering 2002. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Dygnet-runt-servicen på Clarion Suites Cannes Croisette bidrar till gästernas trivsel. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Detta hotell tillåter endast små husdjur. De som bor på denna anläggning kan vilja använda dess garage. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. och Denna anläggning är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Five Seas Hotel
  Från1.807krPer natt

  Five Seas Hotelstars

  Cannes stad, Cannes , Rue notre dame 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 564 recensioner från resenärerBaserat på 564 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Cannes. Från detta hotell som ligger inbäddat 10 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det 150 meter till närmaste strand. Våra kunder har 28. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 10 meter. Totalt 45 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning genomgick en renovering 2014. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Det finns 2 handikappanpassade rum. Både resenärer och husdjur kan verkligen njuta av sin vistelse på denna anläggning. Parkering och garage finns att tillgå. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. , Resenärerna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder. , Konferensfaciliteter finns på detta hotell. , Gästerna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurang och Resenärerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Five Seas Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mercure Cannes Croisette Beach
  Från1.169krPer natt

  Mercure Cannes Croisette Beachstars

  Cannes stad, Cannes , Rue du canada 13 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 474 recensioner från resenärerBaserat på 474 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett bekvämt hotell som är lokaliserat i Cannes. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta boende. Det finns totalt 94 rum på anläggningen. Denna anläggning byggdes 1981. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Denna handikappanpassade anläggning har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler. Denna anläggning har parkering och garage. Detta boende har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. , Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. och Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Comfort Suites Cannes Mandelieu
  Från579krPer natt

  Comfort Suites Cannes Mandelieustars

  Cannes stad, Cannes , Chemin de l'olivet 136/180 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 186 recensioner från resenärerBaserat på 186 recensioner från resenärer

  Den här fantastiska lägenhetsanläggningen har en idyllisk plats nära floden Siagne i Mandelieu-la-Napoule. Komplexet ligger bara 1,5 km från stranden och bara på 15 minuters köravstånd till hjärtat av den eleganta staden Cannes. Gästerna kan lätt besöka ett antal sevärdheter i området, samt finna flera shoppingmöjligheter, restauranger och nöjesställen. Den charmiga stadskärnan i Antibes ligger bara på 25 minuters köravstånd från hotellet. Gästerna kommer att uppskatta det varma välkomnandet från det ögonblick de kliver in genom dörren. Anläggningen utstrålar lyx och stil, med neutrala toner och en lugn miljö för att ge en avslappnande känsla och att man kan varva ner. Komplexet erbjuder gästerna utmärkta faciliteter, catering till de personliga behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  77  Hotell - Cannes
Sida  1  av  8
 

Beskrivning av destination

  Cannes är en stad som ligger i Frankrike. Den är känd i hela världen för den filmfestival som hålls där varje år. En av de första platserna du bör lära känna är La Crosiette, som är känd för sina vackra badstränder, välutrustade med många bekvämligheter såsom restauranger, kaféer, m.m. I Cannes hittar du en mängd olika museer, bland annat flera konstmuseer och historiska museer. En av de vackraste turerna i staden man kan göra är en båttur med Compagnie Maritime Cannoise, då man bland annat kan lära känna Lerins-öarna. Du har också möjligheter att åka i undervattensbåt och beundra världen under vattnet. Nattlivet i staden är mycket aktivt med en mängd olika nöjestillfällen såsom kasinot, en av de vuxnas favoritplatser, pubar, kaféer och diskotek. Besök denna underbara stad. Upptäck Cannes!

Populäraste zoner från Cannes

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här