Hotell i Marseille

Se på kartan
Hotell - Marseille

MarseilleFrån  369kr

Aktuella hotellerbjudanden - Marseille

 • Residhotel Le Grand Prado
  Från492krPer natt

  Residhotel Le Grand Pradostars

  Marseille, Marseille , Allees turcat-mery - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 457 recensioner från resenärerBaserat på 457 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Marseille. Från detta boende som är beläget 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från den här egendomen. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Detta hotell ligger 2. 5 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Det finns totalt 132 rum på anläggningen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2015. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Babysängar tillhandahålls inte på Residhotel Le Grand Prado. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kan använda sig av garaget. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Residhome Marseille Saint Charles
  Från542krPer natt

  Residhome Marseille Saint Charlesstars

  Marseille, Marseille , Boulevard charles nedelec 10 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 423 recensioner från resenärerBaserat på 423 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Marseille. Från detta hotell som är beläget 50 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det totala antalet rum är 103. Hotellet byggdes år 2012. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Residhome Marseille Saint Charles förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • New Hotel Saint Charles
  Från598krPer natt

  New Hotel Saint Charlesstars

  Marseille, Marseille , Allee leon gambetta 4 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 503 recensioner från resenärerBaserat på 503 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Marseille. Våra gäster hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här boende. Denna anläggning ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Detta boende har totalt 60 rum. New Hotel Saint Charles genomgick en renovering 2005. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. New Hotel Saint Charles tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta boende tillåter endast små husdjur. På denna anläggning är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sofitel Marseille Vieux Port
  Från2.476krPer natt

  Sofitel Marseille Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Boulevard charles livon 36 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2411 recensioner från resenärerBaserat på 2411 recensioner från resenärer

  Det 5-stjärniga hotellet Sofitel Marseille Vieux Port ligger nära Calanques och är känt som ?den bästa adressen i Marseilles?. Perfekt för en övernattning! Inredningen i det här lyxhotellet är inspirerad av Marseilles historia och påminner om en lyxyacht på Medelhavet. Beundra de bästa vyerna av gamla hamnen från terrasserna på brasserie Le Carré Bistromanie, gourmetrestaurangen Les Trois Forts och Dantès Skylounge Bar. Strand och uppvärmd simbassäng i närheten

  Se mer
 • Escale Oceania Vieux Port
  Från1.036krPer natt

  Escale Oceania Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , La canebiere 5 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1022 recensioner från resenärerBaserat på 1022 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Marseille. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 10 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 1. 5 kilometer från detta boende. Våra besökare har 26. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 10 meter till hamnen. Detta hotell har totalt 45 ombonade rum. Detta hotell stod klart 1893 och renoverades 2009. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Om någon som valt detta boende ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. På det här boendet är husdjur tillåtna. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. På Escale Oceania Vieux Port kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Marseille Bonneveine Prado
  Från825krPer natt

  Best Western Marseille Bonneveine Pradostars

  Marseille, Marseille , avenue elsa triolet - Karta
   

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Marseille. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 5. 0 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här egendomen. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Detta boende ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 1. 5 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 10. 0 kilometer till hamnen. Best Western Marseille Bonneveine Prado har totalt 69 rum. Detta hotell snyggades upp 2011. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Dygnet-runt-servicen på Best Western Marseille Bonneveine Prado bidrar till gästernas trivsel. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De gemensamma utrymmena på Best Western Marseille Bonneveine Prado är rullstolsanpassade. På den här anläggningen är husdjur tillåtna. Parkering och garage finns att tillgå. Resenärerna välkomnas till detta miljövänliga hotell. Gästerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. , Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. och Best Western Marseille Bonneveine Prado erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Campanile Digne les Bains
  Från707krPer natt

  Campanile Digne les Bainsstars

  Marseille, Marseille , Impasse houdy 3 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 54 recensioner från resenärerBaserat på 54 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Marseille. Det totala antalet rum är 52. Campanile Digne les Bains totalrenoverades 2016. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Campanile Digne les Bains.

  Se mer
 • Hotel Terminus Saint Charles
  Från601krPer natt

  Hotel Terminus Saint Charlesstars

  Marseille, Marseille , 1 place des marseillaises - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 260 recensioner från resenärerBaserat på 260 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Marseille. Från detta hotell som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 4. 0 kilometer från detta boende. Från detta boende är det 1. 3 kilometer till hamnen. Detta hotell innefattar 46 trivsamma rum. Wifi finns på boendet i sin helhet. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är inte tillåtna på Hotel Terminus Saint Charles. På Hotel Terminus Saint Charles kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • New Hotel of Marseille Vieux Port
  Från1.129krPer natt

  New Hotel of Marseille Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Boulevard charles livon 71 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 900 recensioner från resenärerBaserat på 900 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Marseille. Från detta hotell som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 500 meter från detta hotell. För våra kunder är det bara 50 meter till flygplatsen. Det totala antalet rum är 100. Hotellet byggdes år 2006. De som bor på detta boende kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. New Hotel of Marseille Vieux Port tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Kunderna kan utforska de olika matställena som New Hotel of Marseille Vieux Port erbjuder.

  Se mer
 • Azur
  Från569krPer natt

  Azurstars

  Marseille, Marseille , Cours franklin roosevelt 24 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 252 recensioner från resenärerBaserat på 252 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är lokaliserat i Marseille. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna anläggning som ligger mitt i stadens centrum. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från denna egendom. Från denna egendom är det 800 meter till hamnen. Detta boende har 19 rum. Denna anläggning som byggdes 1900 totalrenoverades 2012. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i dess gemensamma utrymmen. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Denna anläggning tillåter små husdjur. Det finns parkeringsplatser på Azur. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  84  Hotell - Marseille
Sida  1  av  9
 

Beskrivning av destination

  Marseille är en viktig stad i södra Frankrike. Det är en kosmopolitisk hamn- och turiststad som bara kan jämföras med de bästa. Där kan du besöka en mängd historiska sevärdheter. Den gamla hamnen, stadens hjärta, har otaliga kaféer, marknader, affärer och turistanläggningar och med två historiskt sett mycket intressanta fästningar, Saint -Nicolas och Saint-Jean och dessutom den viktiga fyren. Du kan smaka den typiska fiskgrytan bouillabaisse på någon pittoresk restaurang med uteservering. Hotellutbudet är bra och varierat. Besök den lilla stadsdelen Le Panier i typisk medelhavsstil som ligger högt uppe på en kulle. La Plaine och Le Cours Julien bestämmer modet i Marseille. Två religiösa byggnader representerar den romanska-byzantinska stilen: basilikan Notre-Dame-de-la-Garde och katedralen Sainte-Marie-Majeure. Klosterkyrkan Saint-Victor är den äldsta byggnaden i Marseille. Du kan också besöka ett flertal museer och imponerande borgar som t.ex. ön If. Besöket på öarna är Maresilles största attraktion. Efter ombordstigningen i Gamla hamnen kan du njuta av otroligt vackra vyer, vikar och branta klippstup, grottor och storslagna badstränder och Medelhavets blå vatten där massor av båtar av olika typer ligger utspridda. Allt detta utgör en del av din oförglömliga semester.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Marseille

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här