Hotell i Marseille

Se på kartan
Hotell - Marseille

MarseilleFrån  347kr

Aktuella hotellerbjudanden - Marseille

 • Residhotel Le Grand Prado
  Från532krPer natt

  Residhotel Le Grand Pradostars

  Marseille, Marseille , Allees turcat-mery - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 483 recensioner från resenärerBaserat på 483 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Marseille. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 2. 5 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från den här egendomen. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 2. 5 kilometer från detta hotell. Våra gäster har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 132. Residhotel Le Grand Prado genomgick en totalrenovering 2015. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Dygnet-runt-servicen på Residhotel Le Grand Prado bidrar till gästernas trivsel. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Residhotel Le Grand Prado har ett garage till glädje för gästerna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • New Hotel Vieux Port Centre
  Från938krPer natt

  New Hotel Vieux Port Centrestars

  Marseille, Marseille , rue reine-elisabeth 3 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 754 recensioner från resenärerBaserat på 754 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Marseille. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende med ett läge mitt i stadens centrum. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Denna anläggning ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Detta boende har 42 rum. Denna anläggning byggdes 1900 och totalrenoverades 2008. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. New Hotel Vieux Port Centre har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Husdjur är inte tillåtna på New Hotel Vieux Port Centre. På New Hotel Vieux Port Centre kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Marseille Bourse Vieux Port
  Från893krPer natt

  Best Western Marseille Bourse Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Cours belsunce 16 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter

  Detta charmiga hotell är beläget i Marseille. Från detta hotell som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Denna anläggning kan erbjuda totalt 51 rum. Denna anläggnings byggår är 2012. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Om någon gäst som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 3 rum är handikappsanpassade. Alla som valt detta boende kan ta med sig sina små husdjur under vistelsen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sofitel Marseille Vieux Port
  Från2.767krPer natt

  Sofitel Marseille Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Boulevard charles livon 36 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2445 recensioner från resenärerBaserat på 2445 recensioner från resenärer

  Det 5-stjärniga hotellet Sofitel Marseille Vieux Port ligger nära Calanques och är känt som ?den bästa adressen i Marseilles?. Perfekt för en övernattning! Inredningen i det här lyxhotellet är inspirerad av Marseilles historia och påminner om en lyxyacht på Medelhavet. Beundra de bästa vyerna av gamla hamnen från terrasserna på brasserie Le Carré Bistromanie, gourmetrestaurangen Les Trois Forts och Dantès Skylounge Bar. Strand och uppvärmd simbassäng i närheten

  Se mer
 • Best Western Marseille Bonneveine Prado
  Från719krPer natt

  Best Western Marseille Bonneveine Pradostars

  Marseille, Marseille , avenue elsa triolet - Karta
   

  Perfekt för familjer och ett gulligt hotell som är lokaliserat i Marseille. Från det här hotellet som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från denna egendom. Våra resenärer har 1. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 10. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell har 69 rum. Detta hotell genomgick en renovering 2011. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Dygnet-runt-servicen på Best Western Marseille Bonneveine Prado bidrar till gästernas trivsel. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Denna husdjursvänliga anläggning tillåter husdjur i alla storlekar. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Detta miljövänliga boende har en -certifiering. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena som Best Western Marseille Bonneveine Prado erbjuder. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • NH Collection Marseille
  Från1.171krPer natt

  NH Collection Marseillestars

  Marseille, Marseille , Boulevard des dames 37 37 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 23 recensioner från resenärerBaserat på 23 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Marseille. Detta boende har 176 rum. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. Receptionen på NH Collection Marseille håller öppet dygnet runt. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Små husdjur är tillåtna på NH Collection Marseille. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser.

  Se mer
 • Adagio Access Marseille Prado
  Från765krPer natt

  Adagio Access Marseille Pradostars

  Marseille, Marseille , Avenue du prado 161 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 361 recensioner från resenärerBaserat på 361 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetshotell ligger nära mässhallen, i ett lugnt bostadsområde i utkanten av innerstaden. Vi erbjuder 104 funktionella och bekväma lägenheter med fullt utrustat kök. Välj mellan studiolägenheter och tvårumslägenheter med luftkonditionering. Detta praktiska lägenhetshotell har också goda kollektivtrafikförbindelser och en rad bekvämligheter som pool, tvättservice, wifi.

  Se mer
 • Residhome Marseille Saint Charles
  Från706krPer natt

  Residhome Marseille Saint Charlesstars

  Marseille, Marseille , Boulevard charles nedelec 10 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 433 recensioner från resenärerBaserat på 433 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Marseille. Från denna egendom som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Totalt 103 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Residhome Marseille Saint Charles. Residhome Marseille Saint Charles är från år 2012. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Residhome Marseille Saint Charles. Denna anläggning förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har den rullstolsanpassade rum och är helt utformad för god tillgänglighet. På det här hotellet är hudjur tillåtna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Residhome Marseille Saint Charles. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Adonis Hotel Marseille Vieux Port
  Från612krPer natt

  Adonis Hotel Marseille Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Rue breteuil 26 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 197 recensioner från resenärerBaserat på 197 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Marseille. Denna egendom ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Totalt 21 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Adonis Hotel Marseille Vieux Port. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Appart’City Marseille Centre Prado
  Från485krPer natt
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 262 recensioner från resenärerBaserat på 262 recensioner från resenärer

  This property is just 200 m from Périer Metro Station, which leads directly to the centre of Marseille and the old port. The property is ideally located just 4 metro stops from Saint-Charles Train Station. Marseille's attractions include the Palais des Congrès and the Vélodrome Stadium, both near the property.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  80  Hotell - Marseille
Sida  1  av  8
 

Beskrivning av destination

  Marseille är en viktig stad i södra Frankrike. Det är en kosmopolitisk hamn- och turiststad som bara kan jämföras med de bästa. Där kan du besöka en mängd historiska sevärdheter. Den gamla hamnen, stadens hjärta, har otaliga kaféer, marknader, affärer och turistanläggningar och med två historiskt sett mycket intressanta fästningar, Saint -Nicolas och Saint-Jean och dessutom den viktiga fyren. Du kan smaka den typiska fiskgrytan bouillabaisse på någon pittoresk restaurang med uteservering. Hotellutbudet är bra och varierat. Besök den lilla stadsdelen Le Panier i typisk medelhavsstil som ligger högt uppe på en kulle. La Plaine och Le Cours Julien bestämmer modet i Marseille. Två religiösa byggnader representerar den romanska-byzantinska stilen: basilikan Notre-Dame-de-la-Garde och katedralen Sainte-Marie-Majeure. Klosterkyrkan Saint-Victor är den äldsta byggnaden i Marseille. Du kan också besöka ett flertal museer och imponerande borgar som t.ex. ön If. Besöket på öarna är Maresilles största attraktion. Efter ombordstigningen i Gamla hamnen kan du njuta av otroligt vackra vyer, vikar och branta klippstup, grottor och storslagna badstränder och Medelhavets blå vatten där massor av båtar av olika typer ligger utspridda. Allt detta utgör en del av din oförglömliga semester.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Marseille

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här