Hotell i Marseille

Se på kartan
Hotell - Marseille

MarseilleFrån  455kr

Aktuella hotellerbjudanden - Marseille

 • Residhotel Le Grand Prado
  Från464krPer natt

  Residhotel Le Grand Pradostars

  Marseille, Marseille , Allees turcat-mery - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 227 recensioner från resenärerBaserat på 227 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1992. Hotell renoverades år 2015. Det finns totalt 132 rum i lokalerna. Egendomen består av 109 lägenheter. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan använda hissen. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns en självtvättinrättning tillgänglig för längre vistelser.

  Se mer
 • Residhome Marseille Saint Charles
  Från647krPer natt

  Residhome Marseille Saint Charlesstars

  Marseille, Marseille , Boulevard charles nedelec 10 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 393 recensioner från resenärerBaserat på 393 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2012. Egendomen består av 103 rum. Egendomen består av 11 lägenheter, 92 studior och 6 handikappanpassade rum. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Gästerna kan använda hissen. Hotell har ett tidningsställ. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Det finns en självtvättinrättning tillgänglig för längre vistelser. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Husdjur är tillåtna på området. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Grand Tonic Hotel Marseille Vieux Port
  Från1.147krPer natt

  Grand Tonic Hotel Marseille Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Quai des belges 43 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 447 recensioner från resenärerBaserat på 447 recensioner från resenärer

  Beläget i hjärtat av Marseille, på Vieux Port (gamla hamnen), har detta hotell ett utmärkt läge, med lätt tillgång till allmänna kommunikationer. Mattan i korridorerna var specialgjorda för hotellet, vilket speglar det sorglösa 1950-talet. Hotellets faciliteter inkluderar en lobby med 24-timmars reception, ett café, en bar, en restaurang och konferensfaciliteter. Rummet och Tvättservice tjänster finns tillgängliga, och det finns gratis Wi-Fi.

  Se mer
 • Hipark Design Suites Marseille
  Från646krPer natt

  Hipark Design Suites Marseillestars

  Marseille, Marseille , Chemin de l'armee d'afrique 21 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 273 recensioner från resenärerBaserat på 273 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2011. Egendomen består av 114 rum. Egendomen består av 92 enkelrum, 92 dubbelrum, 22 sviter, 92 studior och 7 handikappanpassade rum. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Hotell erbjuder en terrass för gästernas åtnjutande. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder tvättservice. Det finns en självtvättinrättning tillgänglig för längre vistelser. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en cykelförvaring på området. Hotell erbjuder en användbar cykeluthyrning. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Hotell tillhandahåller barnvaktsservice på begäran. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Appart City Marseille Euromed
  Från467krPer natt

  Appart City Marseille Euromedstars

  Marseille, Marseille , Rue de ruffi 118-120 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 390 recensioner från resenärerBaserat på 390 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2012. Det finns totalt 208 rum i lokalerna. Egendomen består av 8 lägenheter. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Hotell erbjuder tvättservice. Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Sofitel Vieux Port
  Från2.827krPer natt

  Sofitel Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Boulevard charles livon 36 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2206 recensioner från resenärerBaserat på 2206 recensioner från resenärer

  Det 5-stjärniga hotellet Sofitel Marseille Vieux Port ligger nära Calanques och är känt som ?den bästa adressen i Marseilles?. Perfekt för en övernattning! Inredningen i det här lyxhotellet är inspirerad av Marseilles historia och påminner om en lyxyacht på Medelhavet. Beundra de bästa vyerna av gamla hamnen från terrasserna på brasserie Le Carré Bistromanie, gourmetrestaurangen Les Trois Forts och Dantès Skylounge Bar. Strand och uppvärmd simbassäng i närheten

  Se mer
 • Best Western Marseille Bourse Vieux Port
  Från1.144krPer natt

  Best Western Marseille Bourse Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Cours belsunce 16 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter

  Hotell byggdes år 2012. Egendomen består av 51 rum. Egendomen består av 9 enkelrum, 41 dubbelrum, 1 barnsvit och 3 handikappanpassade rum. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Hotell tillhandahåller en hiss. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Hotell erbjuder tvättservice. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Hotell erbjuder dagstidningar varje dag. Säkerhet tillhandahålls dygnet runt. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Best Western Marseille Bonneveine Prado
  Från1.045krPer natt

  Best Western Marseille Bonneveine Pradostars

  Marseille, Marseille , avenue elsa triolet - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 376 recensioner från resenärerBaserat på 376 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1987. Hotell renoverades år 2011. Egendomen består av 69 rum. Egendomen består av 47 dubbelrum och 10 sviter. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Gästerna kan använda hissen. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Gästerna kan koppla av på terrassen. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan förvara cyklar i ett behändigt område för cykelförvaring. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Hotell tillhandahåller barnvaktsservice på begäran. Hotell erbjuder ett säkert parkeringsområde till sina gäster. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Hotell erbjuder dagstidningar varje dag. Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Carre Vieux Port
  Från1.153krPer natt

  Carre Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Rue beauvau 6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 525 recensioner från resenärerBaserat på 525 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1991. Hotell renoverades år 2015. Egendomen består av 61 rum. Egendomen består av 61 enkelrum. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Hotell erbjuder cykeluthyrning. Gästerna kan avnjuta en kopp kaffe över den morgontidning som tillhandahålls av Hotell. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Best Western Hotel La Joliette
  Från1.067krPer natt

  Best Western Hotel La Joliettestars

  Marseille, Marseille , Av.robert schuman 49 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 254 recensioner från resenärerBaserat på 254 recensioner från resenärer

  Nearby the harbour of Marseille, the hotel is perfectly located at the very heart of the brand new area, Euromediterranee. It is in 50 m from the underground and the tramway, at the famous Vieux Port and near the tourist sites.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  72  Hotell - Marseille
Sida  1  av  8
 

Beskrivning av destination

  Marseille är en viktig stad i södra Frankrike. Det är en kosmopolitisk hamn- och turiststad som bara kan jämföras med de bästa. Där kan du besöka en mängd historiska sevärdheter. Den gamla hamnen, stadens hjärta, har otaliga kaféer, marknader, affärer och turistanläggningar och med två historiskt sett mycket intressanta fästningar, Saint -Nicolas och Saint-Jean och dessutom den viktiga fyren. Du kan smaka den typiska fiskgrytan bouillabaisse på någon pittoresk restaurang med uteservering. Hotellutbudet är bra och varierat. Besök den lilla stadsdelen Le Panier i typisk medelhavsstil som ligger högt uppe på en kulle. La Plaine och Le Cours Julien bestämmer modet i Marseille. Två religiösa byggnader representerar den romanska-byzantinska stilen: basilikan Notre-Dame-de-la-Garde och katedralen Sainte-Marie-Majeure. Klosterkyrkan Saint-Victor är den äldsta byggnaden i Marseille. Du kan också besöka ett flertal museer och imponerande borgar som t.ex. ön If. Besöket på öarna är Maresilles största attraktion. Efter ombordstigningen i Gamla hamnen kan du njuta av otroligt vackra vyer, vikar och branta klippstup, grottor och storslagna badstränder och Medelhavets blå vatten där massor av båtar av olika typer ligger utspridda. Allt detta utgör en del av din oförglömliga semester.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Marseille

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här