Hotell i Paris

Se på kartan
Hotell - Paris

Paris Från  95kr

Aktuella hotellerbjudanden - Paris

 • La Clef Tour Eiffel Paris (ADT)
  Från2.480krPer natt
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 283 recensioner från resenärerBaserat på 283 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1993. Hotell renoverades år 2014. Det finns totalt 112 rum i lokalerna. Egendomen består av 77 dubbelrum, 23 lägenheter, 12 studior och 4 handikappanpassade rum. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Hotell har ett tidningsställ. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Det finns en tvättservice. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Det finns en säker parkering på området. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Dagstidningar erjuds varje dag av Hotell. Den här anläggningen tillåter husdjur.

  Se mer
 • Plaza Tour Eiffel
  Från453krPer natt
  3,9/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 742 recensioner från resenärerBaserat på 742 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Arr8/16:Etoile-C. Elysées/Trocadero. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna anläggning som ligger mitt i stadens centrum. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Våra besökare har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Plaza Tour Eiffel är 41. Plaza Tour Eiffel genomgick en totalrenovering 2012. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De gemensamma utrymmena på Plaza Tour Eiffel är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på Plaza Tour Eiffel. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Plaza Tour Eiffel har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Chateau Frontenac
  Från636krPer natt
  4,0/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 712 recensioner från resenärerBaserat på 712 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Arr8/16:Etoile-C. Elysées/Trocadero. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell med ett läge mitt i stadens centrum. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. 104 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell byggdes 1895 och totalrenoverades 2007. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. シャトー フロンテナック erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Detta boende tillåter endast små husdjur. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. På detta hotell finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. och Gästerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Art Hotel Paris Est
  Från602krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 12 recensioner från resenärerBaserat på 12 recensioner från resenärer

  Detta bekväma lägenhetshotell beläget i Arr19/20:La Villette-Père Lachaise. Det totala antalet rum är 40. Både fast och trådlöst internet finns på Art Hotel Paris Est. Receptionen är öppen under hela dagen. Art Hotel Paris Est erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Art Hotel Paris Est är handikappanpassat och alla gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Beauchamps
  Från466krPer natt

  Beauchampsstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , Rue de ponthieu 24 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 200 recensioner från resenärerBaserat på 200 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Arr8/16:Etoile-C. Elysées/Trocadero. Från detta boende som ligger inbäddat 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. För våra kunder är det bara 50 meter till flygplatsen. Totalt 89 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Beauchamps. Detta hotell uppfördes i en byggnad med anor från 1900 och totalrenoverades 2009. Resenärerna har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Beauchamps. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Citadines Saint-Germain-des-Pres Paris
  Från490krPer natt
  4,2/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1933 recensioner från resenärerBaserat på 1933 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Arr5/6:Quartier Latin-St Germain. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Våra besökare har 18. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 204 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2011. Både fast och trådlöst internet finns på Citadines Saint-Germain-des-Pres Paris. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Citadines Saint-Germain-des-Pres Paris kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vienna House Magic Circus Paris
  Från360krPer natt

  Vienna House Magic Circus Parisstars

  Disneyland Paris Östra, Paris , Avenue de la fosse des pressoirs 20 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 122 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2958 recensioner från resenärerBaserat på 2958 recensioner från resenärer

  Hotellet är designat som ett franskt lantgods och ligger mitt i Marne-la Vallée, bara 3 kilometer från Disneyland. Med skytteltrafiken tar hand om 10-minuterstransporten till den världsberömda nöjesparken. Hotellet ligger ca 37 km från Paris och ligger inom rimligt avstånd från flera andra attraktioner som golfbanor, palats och monument. Dessutom tar det bara 5 mnuter med fot till shopping. Hotellet passar lika bra för semesterfirare och affärsresenärer.Hotellet är utspritt över tre väningar och har 396 rum. Den inbjudande lobbyn har en dygnetrunt-öppen reception, kassaskåp och valutaväxling. Gästerna har också tillgång till en luftkonditionerad a la carte-restaurang. Dessutom har detta hemtrevliga hotell bankett- och konferensrum, internet WLAN, spelrum och flera butiker. man kan också få både room- och tvättservice. De yngre gästerna har tillgång till en lekplats. Ni som kommer med bil har tillgång till gratisparkering. Under våren och sommaren kan gästerna avnjuta sina måltider på hotellterrassen.De smakfullt inredda, bekväma rummen är utrustade med badrum med hårtork, satellit-/kabel-TV, radio och internet. Vidare finns möjligheter att tillaga te/kaffe, strykjärn/-bräda och kassafack i rummen och sviterna. Rummen har också luftkonditionering (mot avgift) och uppvärmning.På denna välunderhållna anläggning finns en inomhuspool, en poolbar och ett gym. I närheten finns en golfbana.Frukost och middag serveras i buffetform.Om ni kommer från A 4, ta avfart 14, sedan den andra gatan till höger. Vid den första korsningen, sväng till höger och fortsätt till rondellen. Den första gatan till höger går i riktning mot hotellet (Val de France Magny-le-Hongre). Om ni kommer från tågstationen, ta den avgiftsfria skytteltransporten som går var 15e minut från 06.30-23.30-

  Se mer
 • Citadines La Defense Paris
  Från264krPer natt

  Citadines La Defense Parisstars

  Paris La Defense - Västra, Paris , Paris la défense,les saisons,boulevard de neuilly 1-8 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 339 recensioner från resenärerBaserat på 339 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell beläget i West-La Défense. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna anläggning som ligger mitt i stadens centrum. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Totalt 234 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Citadines La Defense Paris. Citadines La Defense Paris genomgick en totalrenovering 2012. Både fast och trådlöst internet finns på Citadines La Defense Paris. Receptionen på Citadines La Defense Paris håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Citadines La Defense Paris. Alla gäster som bor på denna anläggning kan ta med sig sina husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Astoria Astotel
  Från268krPer natt
  3,6/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1134 recensioner från resenärerBaserat på 1134 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Arr8/16:Etoile-C. Elysées/Trocadero. Från denna egendom som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Totalt 86 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning stod klar 1900 och renoverades 2011. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Husdjur är tillåtna på detta boende.

  Se mer
 • California Paris Champs-Elysées
  Från583krPer natt
  3,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 840 recensioner från resenärerBaserat på 840 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Arr8/16:Etoile-C. Elysées/Trocadero. Från denna egendom som är belägen 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. De 174 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotell totalrenoverades 2004. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på California Paris Champs-Elysées som har några handikappanpassade rum. Varför inte ta med dig din fyrfotade vän till California Paris Champs-Elysées?Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Denna anläggning har affärsfaciliteter. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  1165  Hotell - Paris
Sida  1  av  117
 

Beskrivning av destination

  Paris är Frankrikes huvudstad och världens populäraste turistmål. Det är den mest glamorösa staden i världen och den som har flest monument och berömda sevärdheter. Du kan vandra på den vackra avenyn Champs Elysées från Plaçe de la Concorde till Triumfbågen. När du shoppar hittar du alla berömda märken på Avenue Montaigne. Besök Plaçe de la Concorde och Plaçe Vendôme med sina lyxhotell och juvelerarbutiker. Om du går längs floden Seine kan du se flera av stadens viktigaste landmärken, Eiffeltornet, Louvren, la Défence och katedralen Notre-Dame, och du kan gå under alla de 35 broarna som förbinder de båda flodstränderna, en oförglömlig upplevelse. Du får inte missa ett besök i Disneyland, Jardin du Luxembourg, Parc Astérix. Île Saint-Louis, Catacombes, Quartier Latin, Montmartre och Quartier du Marais, Sacré-Coeur (Paris äldsta helgedom), operan, Les Invalides, Plaçe de la Bastille, palatset i Versailles och till sist Galeries Lafayette för att köpa en väldoftande parfym. Nattlivet är som livligast vid Plaçe Pigalle, Champs Elysées, i Saint-Germain-des-Prés, Montparnasse och runt Sorbonneuniversitetet och Pantéon. Ett spännande och strålande Paris väntar på dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Paris

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner