Hotell i Paris

Se på kartan
Hotell - Paris

Paris Från  99kr

Aktuella hotellerbjudanden - Paris

 • La Clef Tour Eiffel Paris (ADT)
  Från742krPer natt
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 243 recensioner från resenärerBaserat på 243 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1993. Hotell renoverades år 2014. Det finns totalt 112 rum i lokalerna. Egendomen består av 77 dubbelrum, 23 lägenheter, 12 studior och 4 handikappanpassade rum. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Hotell har ett tidningsställ. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Det finns en tvättservice. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Det finns en säker parkering på området. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Dagstidningar erjuds varje dag av Hotell. Den här anläggningen tillåter husdjur.

  Se mer
 • California Paris Champs-Elysées
  Från881krPer natt
  3,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 796 recensioner från resenärerBaserat på 796 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1925. Hotell helrenoverades år 2004. Det finns totalt 174 rum i lokalerna. Egendomen består av 33 enkelrum, 29 dubbelrum, 6 barnsviter, 16 sviter och 10 lägenheter. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Hotell tillhandahåller en hiss. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Det finns en piccoloservice. Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Forest Hill Paris la Villette
  Från165krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 619 recensioner från resenärerBaserat på 619 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1990. Egendomen består av 250 rum. Egendomen består av 20 dubbelrum, 12 sviter, 23 trebäddsrum och 37 förstklassiga rum. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell erbjuder rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Dagstidningar erjuds varje dag av Hotell. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Citadines La Defense Paris
  Från280krPer natt

  Citadines La Defense Parisstars

  Paris La Defense - Västra, Paris , Paris la défense,les saisons,boulevard de neuilly 1-8 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 319 recensioner från resenärerBaserat på 319 recensioner från resenärer

  Lägenhetshotell byggdes år 1984. Lägenhetshotell renoverades år 2012. Egendomen består av 234 rum. Egendomen består av 104 lägenheter, 130 studior och 13 handikappanpassade rum. Det här moderna lägenhetshotellet är perfekt för personer som vill ha lite mer utrymme. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Lägenhetshotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Det finns ett tidningsställ på området. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan dra fördel av Lägenhetshotells tvättservice. För bekvämligheten för dem som stannar lite längre finns det en självtvättinrättning. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar.

  Se mer
 • Hotel de l' Europe
  Från501krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 168 recensioner från resenärerBaserat på 168 recensioner från resenärer

  Egendomen består av 38 rum. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling.

  Se mer
 • NOMAD Paris Roissy CDG
  Från178krPer natt
  4,7/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 776 recensioner från resenärerBaserat på 776 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2014. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2014. Egendomen består av 205 rum. Egendomen består av 12 enkelrum, 193 dubbelrum och 6 handikappanpassade rum. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Gästerna kan använda hissen. Vissa av rummen har utsikt över Hotells vackra trädgård. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder tvättservice. Det finns en självtvättinrättning tillgänglig för längre vistelser. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Hotell erbjuder ett säkert parkeringsområde till sina gäster. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Gästerna kan avnjuta en kopp kaffe över den morgontidning som tillhandahålls av Hotell. Hotell tillhandahåller säkerhet dygnet runt.

  Se mer
 • Kyriad Disneyland Resort Paris
  Från284krPer natt

  Kyriad Disneyland Resort Parisstars

  Disneyland Paris Östra, Paris , Av. de la fosse des pressoirs 10 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 405 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3515 recensioner från resenärerBaserat på 3515 recensioner från resenärer

  Detta familjevänliga hotell har ett utmärkt läge öster om Paris, bara några minuter från de berömda nöjesparker i Disneyland Paris. Hotellet har en Disneybutik, lekplats, en restaurang och en bar. Det erbjuder en gratis transfer till Disneyland Paris Parks, Disney Village och Marne-la-Vallée Chessy RER/TGV/Eurostar station.

  Se mer
 • Citadines Place d'Italie Paris
  Från378krPer natt
  3,8/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 297 recensioner från resenärerBaserat på 297 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetshotell är perfekt placerat vid livliga Place d'Italie, i närheten av dess shoppingcentrum som älskas av modemedvetna Parisbor. Hotellets läge garanterar snabb och direkt åtkomst till huvudstadens alla affärsdistrikt och ikoniska platser. Oavsett om det är för en längre vistelse eller för ett affärsbesök kommer resenärerna att uppskatta hur enkelt man tar sig till Place de l'Étoile, Bastiljen och Châtelet-Les-Halles. Hotellet ligger i södra Paris och dess läge sammanfattar den dynamiska visionen av det nya Paris på ett perfekt sätt, en stad som definierar sig själv som en smart blandning av tradition och modernitet, med små gator genomsyrade av historia och platser som är vidöppna för fantasin. Hotellet är djurvänligt och har alla nödvändiga bekvämligheter för att gästerna ska känna sig hemma, liksom ett stort urval av tjänster. Gästerna kan bland annat använda hörnan för affärsresenärer, perfekt för de som reser i affärer.

  Se mer
 • Explorers At Disneyland Paris
  Från306krPer natt

  Explorers At Disneyland Parisstars

  Disneyland Paris Östra, Paris , Avenue de la fosse des pressoirs 50 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 211 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3840 recensioner från resenärerBaserat på 3840 recensioner från resenärer

  Detta magnifika hotell som ligger bara 1,5 km från Disneyland Paris, erbjuder en unik service inom Disney Marne La Vallée-området. Disney® och den internationella järnvägsstationen med anslutningar till och från Paris kan nås snabbt och enkelt tack vare gratisbussarna. För att underhålla gästerna bjuder denna anläggning på många olika slags aktiviteter och faciliteter, såsom en 200 kvm stor uppvärmd inomhuspool med 3 rutschbanor, ett mini-äventyrsbad med vattenlekar, en tvåvåningar stor jungelgymlekplats inomhus, arkadspel och två piratskeppsbrottslekplatser. Efter en hektisk dag kan gästerna välja mellan hotellets tre restauranger som serverar mat som lockar och väcker gästernas aptit.

  Se mer
 • Mercure Paris Centre Tour Eiffel
  Från2.080krPer natt
  3,8/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4528 recensioner från resenärerBaserat på 4528 recensioner från resenärer

  Mercure Paris Centre Tour Eiffel, som ligger nära Eiffeltornet och Trocadéro, är ett fyrstjärnigt hotell i hjärtat av Paris som bara väntar på att upptäckas. Det är en idealisk utgångspunkt för din vistelse tack vare närheten till kollektivtrafiken och våra tips för att utforska denna vackra stad. Upptäck våra konferenslokaler och koppla av i vårt gym med utsikt över Eiffeltornet eller på restaurangens terrass om du är ute efter en miljö som kombinerar nöje och arbete på en affärsresa.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  948  Hotell - Paris
Sida  1  av  95
 

Beskrivning av destination

  Paris är Frankrikes huvudstad och världens populäraste turistmål. Det är den mest glamorösa staden i världen och den som har flest monument och berömda sevärdheter. Du kan vandra på den vackra avenyn Champs Elysées från Plaçe de la Concorde till Triumfbågen. När du shoppar hittar du alla berömda märken på Avenue Montaigne. Besök Plaçe de la Concorde och Plaçe Vendôme med sina lyxhotell och juvelerarbutiker. Om du går längs floden Seine kan du se flera av stadens viktigaste landmärken, Eiffeltornet, Louvren, la Défence och katedralen Notre-Dame, och du kan gå under alla de 35 broarna som förbinder de båda flodstränderna, en oförglömlig upplevelse. Du får inte missa ett besök i Disneyland, Jardin du Luxembourg, Parc Astérix. Île Saint-Louis, Catacombes, Quartier Latin, Montmartre och Quartier du Marais, Sacré-Coeur (Paris äldsta helgedom), operan, Les Invalides, Plaçe de la Bastille, palatset i Versailles och till sist Galeries Lafayette för att köpa en väldoftande parfym. Nattlivet är som livligast vid Plaçe Pigalle, Champs Elysées, i Saint-Germain-des-Prés, Montparnasse och runt Sorbonneuniversitetet och Pantéon. Ett spännande och strålande Paris väntar på dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Paris

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner