Hotell i Perpignan

Se på kartan
Hotell - Perpignan

PerpignanFrån  414kr

Aktuella hotellerbjudanden - Perpignan

 • Best Western Hotel Windsor
  Från827krPer natt

  Best Western Hotel Windsorstars

  Perpignan stad, Perpignan , Boulevard thomas wilson 8 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 206 recensioner från resenärerBaserat på 206 recensioner från resenärer

  Hotell helrenoverades år 2012. Det finns totalt 49 rum i lokalerna. Egendomen består av 16 dubbelrum, 4 sviter, 7 rum för affärsresenärer och 22 förstklassiga rum. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Hotell har ett tidningsställ. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Hotell erbjuder tvättservice. Det finns en bilparkering på området. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Gästerna kan avnjuta en kopp kaffe över den morgontidning som tillhandahålls av Hotell. Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Novotel Perpignan
  Från1.020krPer natt

  Novotel Perpignanstars

  Perpignan stad, Perpignan , Route nationale, kms 9 9 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 289 recensioner från resenärerBaserat på 289 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1974. Det finns totalt 86 rum i lokalerna. Hotell ståtar med . Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan utnyttja rumservice. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Den här anläggningen tillåter husdjur. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Mercure Perpignan Centre
  Från951krPer natt

  Mercure Perpignan Centrestars

  Perpignan stad, Perpignan , 5-5 bis cours palmarole - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 298 recensioner från resenärerBaserat på 298 recensioner från resenärer

  Fyrstjärniga Hotel Mercure Perpignan Centre ligger i centrala Perpignan, bara några minuter från tågstationen, och välkomnar dig i en modern miljö för dina affärs- eller semesterresor i Pyrénées Orientales. Du kommer att uppskatta läget på Promenadedes Palmiers, och närheten till konferenscentret vilket underlättar dina affärsmöten, och det är också enkelt att snabbt nå huvudattraktionerna i den katalanska kulturen.

  Se mer
 • Quality Hotel Centre Del Mon
  Från892krPer natt

  Quality Hotel Centre Del Monstars

  Perpignan stad, Perpignan , Boulevard saint-assiscle 35 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 352 recensioner från resenärerBaserat på 352 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2011. Egendomen består av 57 rum. Egendomen består av 3 handikappanpassade rum. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Hotell erbjuder dagstidningar varje dag. Husdjur är tillåtna på området. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Appart' City Perpignan Centre
  Från601krPer natt

  Appart' City Perpignan Centrestars

  Perpignan stad, Perpignan , Boulevard saint assiscle 12 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 222 recensioner från resenärerBaserat på 222 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2013. Egendomen består av 123 rum. Hotell ståtar med . Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Det finns en tvättservice.

  Se mer
 • Comfort Hotel Centre Del Mon
  Från730krPer natt

  Comfort Hotel Centre Del Monstars

  Perpignan stad, Perpignan , Blvd saint-assiscle 35 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 374 recensioner från resenärerBaserat på 374 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2010. Egendomen består av 48 rum. Hotell erbjuder 46 dubbelrum. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Det finns ett tidningsställ på området. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet.

  Se mer
 • Kyriad Perpignan Sud
  Från1.138krPer natt

  Kyriad Perpignan Sudstars

  Perpignan stad, Perpignan , Rue du dr. koch 30 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 440 recensioner från resenärerBaserat på 440 recensioner från resenärer

  Egendomen består av 50 rum. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling.

  Se mer
 • Campanile Perpignan
  Från505krPer natt

  Campanile Perpignanstars

  Perpignan stad, Perpignan , Rue alphonse laveran - lot porte d'espagne 12 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 287 recensioner från resenärerBaserat på 287 recensioner från resenärer

  Egendomen består av 44 rum. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling.

  Se mer
 • Residence Mer et Golf Port Argeles
  Från477krPer natt

  Residence Mer et Golf Port Argelesstars

  Argeles sur Mer, Perpignan , Rue eric tabarly - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 575 recensioner från resenärerBaserat på 575 recensioner från resenärer

  Det finns totalt 260 rum i lokalerna. Egendomen består av 9 handikappanpassade rum och 253 familjerum. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan använda självtvättinrättningen. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en cykelförvaring på området. Det finns en bilparkering på området. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Qualys Hotel Le Mas des Arcades
  Från1.390krPer natt

  Qualys Hotel Le Mas des Arcadesstars

  Perpignan stad, Perpignan , Avenue d'espagne 840 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 211 recensioner från resenärerBaserat på 211 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1978. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2008. Egendomen består av 61 rum. Egendomen består av 57 dubbelrum, 3 sviter, 1 lägenhet och 1 handikappanpassat rum. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder tvättservice. Gästerna kan använda Hotell s cykelförvaring. Hotell erbjuder en användbar cykeluthyrning.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  68  Hotell - Perpignan
Sida  1  av  7
 

Beskrivning av destination

  Perpignan är huvudstad i departementet Pyrénées-Orientales i södra Frankrike. Det har många turistattraktioner och utmärkta bekvämligheter för att besökarna ska kunna njuta helt och fullt av sin vistelse i staden. Den romanska katedralen St. Jean-Baptiste är från 1324 och det är en anmärkningsvärd byggnad som förklarats vara nationalmonument. År 1276 gjorde kung Jacob II av Mallorca Perpignan till huvudstad i sitt rike och började bygga kungen av Mallorcas palats. Denna imponerande fästning i gotisk stil har två vackra kapell, Drottningens kapell i den nedre delen och Heliga kapellet med sin vackra dörr i rosa marmor på den övre våningen. En trevlig promenad är att besöka Musée de l’Aviation (flygmuseet) som inrättats 1976, där man kan se ritningar, modeller och originalföremål från flygets värld. Perpignan är en stad med många grönområden, platser för fritidssysselsättning och vackra trädgårdar där familjen kan njuta av en härlig eftermiddag. Denna franska stad är ett resmål som kommer att göra din nästa semester oförglömlig.

Populäraste zoner från Perpignan

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här