Hotell i Perpignan

Se på kartan
Hotell - Perpignan

PerpignanFrån  479kr

Aktuella hotellerbjudanden - Perpignan

 • Best Western Hotel Windsor
  Från971krPer natt

  Best Western Hotel Windsorstars

  Perpignan stad, Perpignan , Boulevard thomas wilson 8 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 227 recensioner från resenärerBaserat på 227 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Perpignan. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell som ligger mitt i stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 11. 0 kilometer från det här hotellet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Best Western Hotel Windsor är 49. Kunderna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Dygnet-runt-servicen på Best Western Hotel Windsor bidrar till gästernas trivsel. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Varför inte ta med dig din fyrfotade vän till Best Western Hotel Windsor?Det finns parkeringsplatser. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. På Best Western Hotel Windsor kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Appart' City Perpignan Centre
  Från488krPer natt

  Appart' City Perpignan Centrestars

  Perpignan stad, Perpignan , Boulevard saint assiscle 12 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 268 recensioner från resenärerBaserat på 268 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Perpignan. Från detta boende som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från den här egendomen. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Detta boende kan erbjuda totalt 123 rum. Hotellet byggdes år 2013. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Appart' City Perpignan Centre är inte någon husdjursvänlig anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Qualys Hotel Le Mas des Arcades
  Från1.388krPer natt

  Qualys Hotel Le Mas des Arcadesstars

  Perpignan stad, Perpignan , Avenue d'espagne 840 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 251 recensioner från resenärerBaserat på 251 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Perpignan. Från det här hotellet som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 17. 0 kilometer från det här boendet. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Denna anläggning kan erbjuda totalt 61 rum. Qualys Hotel Le Mas des Arcades genomgick en totalrenovering 2008. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. De som bor på denna anläggning kan använda sig av garaget. Gästerna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. och Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Qualys Hotel Le Mas des Arcades. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Paris Barcelone Hotel
  Från681krPer natt

  Paris Barcelone Hotelstars

  Perpignan stad, Perpignan , Avenue du general charles de gaulle 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 72 recensioner från resenärerBaserat på 72 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Perpignan. Från det här boendet som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. Paris Barcelone Hotel har totalt 32 rum. Detta boende som byggdes 1876 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2012. Resenärerna kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. De som inte kan resa ifrån sina husdjur uppskattar att de kan ta med sig dem till denna anläggning. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Balladins Perpignan Gare
  Från598krPer natt

  Balladins Perpignan Garestars

  Perpignan stad, Perpignan , Avenue du general de gaulle 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 43 recensioner från resenärerBaserat på 43 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell finns i Perpignan. Från detta hotell som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Denna egendom ligger 9. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 7. 3 kilometer till flygplatsen. Totalt 27 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Anläggningen totalrenoverades 2016. Receptionen på Balladins Perpignan Gare har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna på Balladins Perpignan Gare. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Comfort Hotel Centre Del Mon
  Från593krPer natt

  Comfort Hotel Centre Del Monstars

  Perpignan stad, Perpignan , Blvd saint-assiscle 35 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 385 recensioner från resenärerBaserat på 385 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Perpignan. Från detta hotell som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. 48 välkomnande rum finns på anläggningen. Det här hotellet byggdes 2010. Resenärerna kan hålla kontakt med arbete eller hem tack vare tillgången på internet. Denna anläggning tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Quality Hotel Centre Del Mon
  Från762krPer natt

  Quality Hotel Centre Del Monstars

  Perpignan stad, Perpignan , Boulevard saint-assiscle 35 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 374 recensioner från resenärerBaserat på 374 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Perpignan. Från detta boende som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Totalt 57 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Quality Hotel Centre Del Mon. Detta hotells byggår är 2011. Kunderna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Resenärerna behöver inte lämna sina husdjur hemma, de kan ta med sig dem till detta boende. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Quality Hotel Centre Del Mon. Restaurangen inbjuder de som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. och Detta boende har affärsfaciliteter.

  Se mer
 • Appart-Hôtel Mer & Golf City Perpignan Centre
  Från478krPer natt

  Appart-Hôtel Mer & Golf City Perpignan Centrestars

  Perpignan stad, Perpignan , 2 espace mediterranée - avenue du général leclerc 2 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 263 recensioner från resenärerBaserat på 263 recensioner från resenärer

  Adagio Access Perpignan ligger ett stenkast från Perpignans stadskärna. Detta 2-stjärniga semesterboende har 100 luftkonditionerade studior som alla har kök. Vårt lägenhetshotell erbjuder även ett brett utbud valbar service. Floden Têt ligger bara ett par minuters promenad bort och stadens huvudattraktioner, såsom Le Castillet, museet Casa Pairal och Palais des Rois de Majorque (palatset för kungarna av Mallorca), nås lätt.

  Se mer
 • Mercure Perpignan Centre
  Från1.010krPer natt

  Mercure Perpignan Centrestars

  Perpignan stad, Perpignan , 5-5 bis cours palmarole - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 325 recensioner från resenärerBaserat på 325 recensioner från resenärer

  Fyrstjärniga Hotel Mercure Perpignan Centre ligger i centrala Perpignan, bara några minuter från tågstationen, och välkomnar dig i en modern miljö för dina affärs- eller semesterresor i Pyrénées Orientales. Du kommer att uppskatta läget på Promenadedes Palmiers, och närheten till konferenscentret vilket underlättar dina affärsmöten, och det är också enkelt att snabbt nå huvudattraktionerna i den katalanska kulturen.

  Se mer
 • La Villa Duflot
  Från1.960krPer natt

  La Villa Duflotstars

  Perpignan stad, Perpignan , Rond point albert donnezan - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 522 recensioner från resenärerBaserat på 522 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Perpignan. Detta boende har 24 rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  17  Hotell - Perpignan
Sida  1  av  2
 

Beskrivning av destination

  Perpignan är huvudstad i departementet Pyrénées-Orientales i södra Frankrike. Det har många turistattraktioner och utmärkta bekvämligheter för att besökarna ska kunna njuta helt och fullt av sin vistelse i staden. Den romanska katedralen St. Jean-Baptiste är från 1324 och det är en anmärkningsvärd byggnad som förklarats vara nationalmonument. År 1276 gjorde kung Jacob II av Mallorca Perpignan till huvudstad i sitt rike och började bygga kungen av Mallorcas palats. Denna imponerande fästning i gotisk stil har två vackra kapell, Drottningens kapell i den nedre delen och Heliga kapellet med sin vackra dörr i rosa marmor på den övre våningen. En trevlig promenad är att besöka Musée de l’Aviation (flygmuseet) som inrättats 1976, där man kan se ritningar, modeller och originalföremål från flygets värld. Perpignan är en stad med många grönområden, platser för fritidssysselsättning och vackra trädgårdar där familjen kan njuta av en härlig eftermiddag. Denna franska stad är ett resmål som kommer att göra din nästa semester oförglömlig.

Populäraste zoner från Perpignan

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här