Hotell i Perpignan

Se på kartan
Hotell - Perpignan

PerpignanFrån  389kr

Aktuella hotellerbjudanden - Perpignan

 • Best Western Hotel Windsor
  Från792krPer natt

  Best Western Hotel Windsorstars

  Perpignan stad, Perpignan , Boulevard thomas wilson 8 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 206 recensioner från resenärerBaserat på 206 recensioner från resenärer

  Hotell helrenoverades år 2012. Det finns totalt 49 rum i lokalerna. Egendomen består av 16 dubbelrum, 4 sviter, 7 rum för affärsresenärer och 22 förstklassiga rum. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Hotell har ett tidningsställ. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Hotell erbjuder tvättservice. Det finns en bilparkering på området. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Gästerna kan avnjuta en kopp kaffe över den morgontidning som tillhandahålls av Hotell. Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Appart' City Perpignan Centre
  Från505krPer natt

  Appart' City Perpignan Centrestars

  Perpignan stad, Perpignan , Boulevard saint assiscle 12 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 222 recensioner från resenärerBaserat på 222 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2013. Egendomen består av 123 rum. Hotell ståtar med . Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Det finns en tvättservice.

  Se mer
 • Quality Hotel Centre Del Mon
  Från953krPer natt

  Quality Hotel Centre Del Monstars

  Perpignan stad, Perpignan , Boulevard saint-assiscle 35 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 352 recensioner från resenärerBaserat på 352 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2011. Egendomen består av 57 rum. Egendomen består av 3 handikappanpassade rum. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Hotell erbjuder dagstidningar varje dag. Husdjur är tillåtna på området. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Appart-Hôtel Mer & Golf City Perpignan Centre
  Från471krPer natt

  Appart-Hôtel Mer & Golf City Perpignan Centrestars

  Perpignan stad, Perpignan , 2 espace mediterranée - avenue du général leclerc 2 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 241 recensioner från resenärerBaserat på 241 recensioner från resenärer

  Adagio Access Perpignan ligger ett stenkast från Perpignans stadskärna. Detta 2-stjärniga semesterboende har 100 luftkonditionerade studior som alla har kök. Vårt lägenhetshotell erbjuder även ett brett utbud valbar service. Floden Têt ligger bara ett par minuters promenad bort och stadens huvudattraktioner, såsom Le Castillet, museet Casa Pairal och Palais des Rois de Majorque (palatset för kungarna av Mallorca), nås lätt.

  Se mer
 • Campanile Perpignan
  Från389krPer natt

  Campanile Perpignanstars

  Perpignan stad, Perpignan , Rue alphonse laveran - lot porte d'espagne 12 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 287 recensioner från resenärerBaserat på 287 recensioner från resenärer

  Egendomen består av 44 rum. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling.

  Se mer
 • Novotel Perpignan
  Från1.066krPer natt

  Novotel Perpignanstars

  Perpignan stad, Perpignan , Route nationale, kms 9 9 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 289 recensioner från resenärerBaserat på 289 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1974. Det finns totalt 86 rum i lokalerna. Hotell ståtar med . Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan utnyttja rumservice. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Den här anläggningen tillåter husdjur. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Comfort Hotel Centre Del Mon
  Från762krPer natt

  Comfort Hotel Centre Del Monstars

  Perpignan stad, Perpignan , Blvd saint-assiscle 35 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 374 recensioner från resenärerBaserat på 374 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2010. Egendomen består av 48 rum. Hotell erbjuder 46 dubbelrum. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Det finns ett tidningsställ på området. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet.

  Se mer
 • Grand Hotel De La Reine Amelie
  Från753krPer natt

  Grand Hotel De La Reine Ameliestars

  Perpignan stad, Perpignan , Bd petite provence - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 169 recensioner från resenärerBaserat på 169 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1975. Hotell rustades upp år 2012. Det finns totalt 60 rum i lokalerna. Egendomen består av 60 dubbelrum, 6 studior och 9 förstklassiga rum. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Det finns en cykelförvaring på området. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Gästerna kan avnjuta en kopp kaffe över den morgontidning som tillhandahålls av Hotell. Hotell tillhandahåller säkerhet dygnet runt.

  Se mer
 • Inter-Hotel Le Grillon D'Or
  Från975krPer natt

  Inter-Hotel Le Grillon D'Orstars

  Perpignan stad, Perpignan , 40, rue de la république. - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 151 recensioner från resenärerBaserat på 151 recensioner från resenärer

  Det finns totalt 38 rum i lokalerna. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Hotell tillhandahåller en hiss. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan förvara cyklar i ett behändigt område för cykelförvaring. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Ile de la Lagune
  Från2.192krPer natt

  Ile de la Lagunestars

  St Cyprien, Perpignan , Boulevard de l'almandin - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Hotell konstruerades år 1990. Hotell helrenoverades år 2012. Det finns totalt 24 rum i lokalerna. Egendomen består av 24 enkelrum, 24 dubbelrum, 2 barnsviter och 4 sviter. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Hotell tillhandahåller en hiss. Vissa av rummen har utsikt över Hotells vackra trädgård. Hotell erbjuder en terrass för gästernas åtnjutande. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Hotell erbjuder rumservice. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Gästerna kan använda Hotell s cykelförvaring. Gästerna kan använda sig av Hotell s cykeluthyrning. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Det finns en säker parkering på området. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Gästerna kan avnjuta en kopp kaffe över den morgontidning som tillhandahålls av Hotell. Husdjur är tillåtna på området. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  17  Hotell - Perpignan
Sida  1  av  2
 

Beskrivning av destination

  Perpignan är huvudstad i departementet Pyrénées-Orientales i södra Frankrike. Det har många turistattraktioner och utmärkta bekvämligheter för att besökarna ska kunna njuta helt och fullt av sin vistelse i staden. Den romanska katedralen St. Jean-Baptiste är från 1324 och det är en anmärkningsvärd byggnad som förklarats vara nationalmonument. År 1276 gjorde kung Jacob II av Mallorca Perpignan till huvudstad i sitt rike och började bygga kungen av Mallorcas palats. Denna imponerande fästning i gotisk stil har två vackra kapell, Drottningens kapell i den nedre delen och Heliga kapellet med sin vackra dörr i rosa marmor på den övre våningen. En trevlig promenad är att besöka Musée de l’Aviation (flygmuseet) som inrättats 1976, där man kan se ritningar, modeller och originalföremål från flygets värld. Perpignan är en stad med många grönområden, platser för fritidssysselsättning och vackra trädgårdar där familjen kan njuta av en härlig eftermiddag. Denna franska stad är ett resmål som kommer att göra din nästa semester oförglömlig.

Populäraste zoner från Perpignan

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här