Hotell i Perpignan

Se på kartan
Hotell - Perpignan

PerpignanFrån  546kr

Aktuella hotellerbjudanden - Perpignan

 • Best Western Hotel Windsor
  Från1.162krPer natt

  Best Western Hotel Windsorstars

  Perpignan stad, Perpignan , Boulevard thomas wilson 8 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 230 recensioner från resenärerBaserat på 230 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Perpignan. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom som ligger mitt i stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 11. 0 kilometer från det här boende. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 10. 0 kilometer från denna anläggning. Våra gäster har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 49 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Dessutom kan resenärerna bo på Best Western Hotel Windsor med sina husdjur. Best Western Hotel Windsor tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta Best Western Hotel Windsor har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Appart' City Perpignan Centre
  Från550krPer natt

  Appart' City Perpignan Centrestars

  Perpignan stad, Perpignan , Boulevard saint assiscle 12 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 271 recensioner från resenärerBaserat på 271 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Perpignan. Från denna egendom som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från det här boendet. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Det totala antalet rum är 123. Appart' City Perpignan Centre är från år 2013. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Inter-Hotel Le Grillon D'Or
  Från1.221krPer natt

  Inter-Hotel Le Grillon D'Orstars

  Perpignan stad, Perpignan , 40, rue de la république. - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 164 recensioner från resenärerBaserat på 164 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Perpignan. Detta hotell innefattar 38 trivsamma rum. Resenärerna har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Inter-Hotel Le Grillon D'Or. Stora husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende tillhandahåller parkering och garage.

  Se mer
 • Balladins Perpignan Gare
  Från675krPer natt

  Balladins Perpignan Garestars

  Perpignan stad, Perpignan , Avenue du general de gaulle 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 43 recensioner från resenärerBaserat på 43 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är beläget i Perpignan. Från detta boende som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Detta boende ligger 9. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 7. 3 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Balladins Perpignan Gare är 27. Detta boende genomgick en renovering 2016. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Comfort Hotel Centre Del Mon
  Från618krPer natt

  Comfort Hotel Centre Del Monstars

  Perpignan stad, Perpignan , Blvd saint-assiscle 35 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 386 recensioner från resenärerBaserat på 386 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Perpignan. Från detta hotell som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Comfort Hotel Centre Del Mon har totalt 48 rum. Hotellet byggdes år 2010. För gästernas bekvämlighet finns tillgång till fast internet. Husdjur är inte tillåtna på Comfort Hotel Centre Del Mon.

  Se mer
 • Quality Hotel Centre Del Mon
  Från794krPer natt

  Quality Hotel Centre Del Monstars

  Perpignan stad, Perpignan , Boulevard saint-assiscle 35 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 378 recensioner från resenärerBaserat på 378 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Perpignan. Från denna anläggning som är belägen 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det totala antalet rum är 57. Det här hotellet byggdes 2011. Gästerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Varför inte ta med dig din fyrfotade vän till Quality Hotel Centre Del Mon?Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Kunderna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av.

  Se mer
 • QUALYS-HOTEL Perpignan Le Mas des Arcades
  Från1.486krPer natt

  QUALYS-HOTEL Perpignan Le Mas des Arcadesstars

  Perpignan stad, Perpignan , Avenue d’espagne 840 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 253 recensioner från resenärerBaserat på 253 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Perpignan. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 17. 0 kilometer från den här anläggningen. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta hotell. 61 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende renoverades 2008. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på QUALYS-HOTEL Perpignan Le Mas des Arcades har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. För extra bekvämlighet har alla som valt detta boende tillgång till ett garage. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Gästerna kommer att få en rolig vistelse på denna anläggning som har ett stort utbud av nöjen. QUALYS-HOTEL Perpignan Le Mas des Arcades kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Appart-Hôtel Mer & Golf City Perpignan Centre
  Från675krPer natt

  Appart-Hôtel Mer & Golf City Perpignan Centrestars

  Perpignan stad, Perpignan , 2 espace mediterranée - avenue du général leclerc 2 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 266 recensioner från resenärerBaserat på 266 recensioner från resenärer

  Adagio Access Perpignan ligger ett stenkast från Perpignans stadskärna. Detta 2-stjärniga semesterboende har 100 luftkonditionerade studior som alla har kök. Vårt lägenhetshotell erbjuder även ett brett utbud valbar service. Floden Têt ligger bara ett par minuters promenad bort och stadens huvudattraktioner, såsom Le Castillet, museet Casa Pairal och Palais des Rois de Majorque (palatset för kungarna av Mallorca), nås lätt.

  Se mer
 • Paris Barcelone Hotel
  Från710krPer natt

  Paris Barcelone Hotelstars

  Perpignan stad, Perpignan , Avenue du general charles de gaulle 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 73 recensioner från resenärerBaserat på 73 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell som återfinns i Perpignan, är endast för vuxna. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 2. 0 kilometer från stadens centrum. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta hotell. Detta hotell kan erbjuda totalt 32 rum. Paris Barcelone Hotel byggdes 1876 och totalrenoverades 2012. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Receptionen på Paris Barcelone Hotel har inte öppet dygnet runt. De som inte kan resa ifrån sina husdjur uppskattar att de kan ta med sig dem till detta boende. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mercure Perpignan Centre
  Från1.052krPer natt

  Mercure Perpignan Centrestars

  Perpignan stad, Perpignan , 5-5 bis cours palmarole - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 330 recensioner från resenärerBaserat på 330 recensioner från resenärer

  Fyrstjärniga Hotel Mercure Perpignan Centre ligger i centrala Perpignan, bara några minuter från tågstationen, och välkomnar dig i en modern miljö för dina affärs- eller semesterresor i Pyrénées Orientales. Du kommer att uppskatta läget på Promenadedes Palmiers, och närheten till konferenscentret vilket underlättar dina affärsmöten, och det är också enkelt att snabbt nå huvudattraktionerna i den katalanska kulturen.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  21  Hotell - Perpignan
Sida  1  av  3
 

Beskrivning av destination

  Perpignan är huvudstad i departementet Pyrénées-Orientales i södra Frankrike. Det har många turistattraktioner och utmärkta bekvämligheter för att besökarna ska kunna njuta helt och fullt av sin vistelse i staden. Den romanska katedralen St. Jean-Baptiste är från 1324 och det är en anmärkningsvärd byggnad som förklarats vara nationalmonument. År 1276 gjorde kung Jacob II av Mallorca Perpignan till huvudstad i sitt rike och började bygga kungen av Mallorcas palats. Denna imponerande fästning i gotisk stil har två vackra kapell, Drottningens kapell i den nedre delen och Heliga kapellet med sin vackra dörr i rosa marmor på den övre våningen. En trevlig promenad är att besöka Musée de l’Aviation (flygmuseet) som inrättats 1976, där man kan se ritningar, modeller och originalföremål från flygets värld. Perpignan är en stad med många grönområden, platser för fritidssysselsättning och vackra trädgårdar där familjen kan njuta av en härlig eftermiddag. Denna franska stad är ett resmål som kommer att göra din nästa semester oförglömlig.

Populäraste zoner från Perpignan

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här