Hotell i Perpignan

Se på kartan
Hotell - Perpignan

PerpignanFrån  449kr

Aktuella hotellerbjudanden - Perpignan

 • Best Western Hotel Windsor
  Från792krPer natt

  Best Western Hotel Windsorstars

  Perpignan stad, Perpignan , Boulevard thomas wilson 8 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 223 recensioner från resenärerBaserat på 223 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Perpignan. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 11. 0 kilometer från det här hotellet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 10. 0 kilometer från denna anläggning. Våra besökare har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 49 rum. Fast och trådlös internetanslutning finns på Best Western Hotel Windsor. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Best Western Hotel Windsor. Gästerna behöver inte lämna sina husdjur hemma, de kan ta med sig dem till denna anläggning. Best Western Hotel Windsor tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Best Western Hotel Windsor kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Appart' City Perpignan Centre
  Från448krPer natt

  Appart' City Perpignan Centrestars

  Perpignan stad, Perpignan , Boulevard saint assiscle 12 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 259 recensioner från resenärerBaserat på 259 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Perpignan. Från denna anläggning som är belägen 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från det här hotellet. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. 123 välkomnande rum finns på anläggningen. Det här hotellet byggdes 2013. Appart' City Perpignan Centre tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • La Villa Duflot
  Från1.636krPer natt

  La Villa Duflotstars

  Perpignan stad, Perpignan , Rond point albert donnezan - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 507 recensioner från resenärerBaserat på 507 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Perpignan. 24 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Quality Hotel Centre Del Mon
  Från751krPer natt

  Quality Hotel Centre Del Monstars

  Perpignan stad, Perpignan , Boulevard saint-assiscle 35 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 371 recensioner från resenärerBaserat på 371 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Perpignan. Från detta boende som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Anläggningen har totalt 57 rum. Detta boendes byggår är 2011. Kunderna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Både små och stora husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Quality Hotel Centre Del Mon. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Quality Hotel Centre Del Mon erbjuder. och Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är denna anläggning en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte.

  Se mer
 • Appart-Hôtel Mer & Golf City Perpignan Centre
  Från471krPer natt

  Appart-Hôtel Mer & Golf City Perpignan Centrestars

  Perpignan stad, Perpignan , 2 espace mediterranée - avenue du général leclerc 2 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 263 recensioner från resenärerBaserat på 263 recensioner från resenärer

  Adagio Access Perpignan ligger ett stenkast från Perpignans stadskärna. Detta 2-stjärniga semesterboende har 100 luftkonditionerade studior som alla har kök. Vårt lägenhetshotell erbjuder även ett brett utbud valbar service. Floden Têt ligger bara ett par minuters promenad bort och stadens huvudattraktioner, såsom Le Castillet, museet Casa Pairal och Palais des Rois de Majorque (palatset för kungarna av Mallorca), nås lätt.

  Se mer
 • Campanile Perpignan
  Från452krPer natt

  Campanile Perpignanstars

  Perpignan stad, Perpignan , Rue alphonse laveran - lot porte d'espagne 12 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 313 recensioner från resenärerBaserat på 313 recensioner från resenärer

  Egendomen består av 44 rum. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling.

  Se mer
 • Novotel Perpignan
  Från1.000krPer natt

  Novotel Perpignanstars

  Perpignan stad, Perpignan , Route nationale, kms 9 9 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 326 recensioner från resenärerBaserat på 326 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Perpignan. Våra resenärer hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Från denna anläggning är det 13 meter till närmaste strand. Totalt 86 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Novotel Perpignan. Detta boende byggdes 1974. De som bor på detta hotell kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen på Novotel Perpignan har inte öppet dygnet runt. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. De som inte kan resa ifrån sina husdjur uppskattar att de kan ta med sig dem till denna anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Novotel Perpignan.

  Se mer
 • Mercure Perpignan Centre
  Från946krPer natt

  Mercure Perpignan Centrestars

  Perpignan stad, Perpignan , 5-5 bis cours palmarole - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 320 recensioner från resenärerBaserat på 320 recensioner från resenärer

  Fyrstjärniga Hotel Mercure Perpignan Centre ligger i centrala Perpignan, bara några minuter från tågstationen, och välkomnar dig i en modern miljö för dina affärs- eller semesterresor i Pyrénées Orientales. Du kommer att uppskatta läget på Promenadedes Palmiers, och närheten till konferenscentret vilket underlättar dina affärsmöten, och det är också enkelt att snabbt nå huvudattraktionerna i den katalanska kulturen.

  Se mer
 • Comfort Hotel Centre Del Mon
  Från584krPer natt

  Comfort Hotel Centre Del Monstars

  Perpignan stad, Perpignan , Blvd saint-assiscle 35 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 383 recensioner från resenärerBaserat på 383 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2010. Egendomen består av 48 rum. Hotell erbjuder 46 dubbelrum. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Det finns ett tidningsställ på området. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet.

  Se mer
 • Qualys Hotel Le Mas des Arcades
  Från1.306krPer natt

  Qualys Hotel Le Mas des Arcadesstars

  Perpignan stad, Perpignan , Avenue d'espagne 840 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 243 recensioner från resenärerBaserat på 243 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Perpignan. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 17. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. De 61 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning snyggades upp 2008. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på Qualys Hotel Le Mas des Arcades håller öppet dygnet runt. Qualys Hotel Le Mas des Arcades tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Dessutom har Qualys Hotel Le Mas des Arcades ett garage för kunder som reser med bil. De som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. och Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Qualys Hotel Le Mas des Arcades är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  18  Hotell - Perpignan
Sida  1  av  2
 

Beskrivning av destination

  Perpignan är huvudstad i departementet Pyrénées-Orientales i södra Frankrike. Det har många turistattraktioner och utmärkta bekvämligheter för att besökarna ska kunna njuta helt och fullt av sin vistelse i staden. Den romanska katedralen St. Jean-Baptiste är från 1324 och det är en anmärkningsvärd byggnad som förklarats vara nationalmonument. År 1276 gjorde kung Jacob II av Mallorca Perpignan till huvudstad i sitt rike och började bygga kungen av Mallorcas palats. Denna imponerande fästning i gotisk stil har två vackra kapell, Drottningens kapell i den nedre delen och Heliga kapellet med sin vackra dörr i rosa marmor på den övre våningen. En trevlig promenad är att besöka Musée de l’Aviation (flygmuseet) som inrättats 1976, där man kan se ritningar, modeller och originalföremål från flygets värld. Perpignan är en stad med många grönområden, platser för fritidssysselsättning och vackra trädgårdar där familjen kan njuta av en härlig eftermiddag. Denna franska stad är ett resmål som kommer att göra din nästa semester oförglömlig.

Populäraste zoner från Perpignan

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här