Hotell i Kreta

Se på kartan
Hotell - Kreta

KretaFrån  142kr

Aktuella hotellerbjudanden - Kreta

 • Top Hotel
  Från542krPer natt

  Top Hotelstars

  Chania city, Kreta , Kato stalos - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 94 recensioner från resenärerBaserat på 94 recensioner från resenärer

  Egendomen består av 30 rum. Lägenhet ståtar med 22 lägenheter och 8 studior. Det här lägenhetskomplexet erbjuder samma bekvämlighet som ett hotell, men med mer utrymme att bre ut sig på. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Lägenhet tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Lägenhet s kassaskåp. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Gästerna kan koppla av på terrassen. Lägenhet erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Lägenhet erbjuder rumservice. Det finns en tvättservice. Lägenhet erbjuder cykeluthyrning. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. För föräldrarnas bekvämlighet erbjuder Lägenhet barnvaktsservice på begäran. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar.

  Se mer
 • Asterion Beach Hotel & Suites
  Från1.058krPer natt

  Asterion Beach Hotel & Suitesstars

  Chania-Platanias, Kreta , Old national road kissamou - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 304 recensioner från resenärerBaserat på 304 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga strandhotell som ligger precis vid en vacker sandstrand bara femton minuter utanför Chania på ön Kreta erbjuder en fantastisk familjesemester eller en romantisk tillflyktsort vid havet och i solen. Gästerna kan bege sig till Chania för att utforska dess vackra gamla stadsdel eller helt enkelt slöa i solen vid den stora utomhuspoolen och smutta på en drink från poolbaren. De rymliga rummen och sviterna är ljusa och luftiga, alla med eget badrum i marmor och egen balkong eller terrass, vissa med havsutsikt och påkostade privata pooler. Gästerna kan prova traditionella grekiska och kretensiska rätter i Oceanis Resaurant eller Koralia Tavern samt njuta av en kaffe med bakverk i caféet. Hälsocentret erbjuder ett spa, jacuzzi och gym, förutom ett utbud av massage och skönhetsbehandlingar. Hotellet erbjuder gratis Wi-Fi överallt samt ett lekrum för små barn, allt för en underbar ö-semester.

  Se mer
 • Serita Beach
  Från835krPer natt

  Serita Beachstars

  Anissaras, Kreta , Anissaras hersonissou(beach road) - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1439 recensioner från resenärerBaserat på 1439 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1993. Hotell renoverades år 2004. Det finns totalt 272 rum i lokalerna. Egendomen består av 262 dubbelrum och 10 sviter. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Gästerna kan stanna till vid det behändiga lilla snabbköpet för sista-minuten-behov eller glömda tandborstar. Hotell erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Det finns en tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Gästerna kan använda sig av Hotell s cykeluthyrning. För föräldrarnas bekvämlighet erbjuder Hotell barnvaktsservice på begäran.

  Se mer
 • Adele Beach
  Från324krPer natt

  Adele Beachstars

  Rethymnon-Adelianos Kampos, Kreta , Adelianos kampos rethymnon - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 94 recensioner från resenärerBaserat på 94 recensioner från resenärer

  Detta komplex ligger nära havet och den vidsträckta stenstranden på ön Kreta. Komplexet ligger nära en mängd restauranger, krogar och butiker. Staden Rethymnon ligger bara sex km bort. Det allmänna transportnätet finns i närheten. Detta underbara komplex lockar gästerna till en värld av lyx och stil. Rummen är vackert inredda i en kretensisk stil och är väl utrustade med moderna bekvämligheter. Gästerna är välkomna att ta del av det stora utbudet av faciliteter och tjänster som hotellet har att erbjuda. Gästerna får garanterat en riktigt trevlig vistelse på hotellet.

  Se mer
 • Dedalos Beach Hotel
  Från431krPer natt

  Dedalos Beach Hotelstars

  Rethymnon, Kreta , Sfakaki rethymnon n/a - Karta
  1,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 252 recensioner från resenärerBaserat på 252 recensioner från resenärer

  En hänförande utsikt över havet, som är olika från varje hörn av hotellet, med terrasser, trädgårdar, pooler, allt intill det kretensiska havet. Vågors ljud i alla rum och solen går ner inför gästernas ögon och skapar turkosa och rosa solnedgångar. Med en unik atmosfär, utmärkt mat och utmärkt service, är hotellet idealisk för en perfekt familjesemester. Det idealiska läget intill det kristallklara havet, direkt tillgång till stranden och den varma gästfriheten gör detta hotell ett perfekt val i Grekland.

  Se mer
 • Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel
  Från1.918krPer natt
  4,7/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter

  Det finns totalt 88 rum i lokalerna. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Hotell har ett behändigt litet snabbköp för sista-minuten-behov eller glömda tandborstar. Hotell erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Hotell erbjuder tvättservice. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Hotell erbjuder biluthyrning. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Säkerhet tillhandahålls dygnet runt. Hotell erbjuder piccoloservice.

  Se mer
 • Galaxy Hotel Iraklio
  Från1.035krPer natt

  Galaxy Hotel Irakliostars

  Heraklion city, Kreta , dimokratias ave 75 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1663 recensioner från resenärerBaserat på 1663 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1979. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2008. Egendomen består av 127 rum. Egendomen består av 23 enkelrum, 81 dubbelrum, 23 sviter och 1 handikappanpassat rum. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Det finns en cykelförvaring på området. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Hotell tillhandahåller barnvaktsservice på begäran. Hotell erbjuder biluthyrning. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Det finns en piccoloservice.

  Se mer
 • Creta Maris Beach Resort
  Från1.899krPer natt

  Creta Maris Beach Resortstars

  Hersonissos, Kreta , L.hersonissou - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Hotell byggdes år 1975. Hotell helrenoverades år 2016. Hotell har en bibyggnad Egendomen har 4 bibyggnader. Det finns totalt 680 rum i lokalerna. Egendomen består av 680 dubbelrum, 34 sviter, 307 bungalower, 1 villa, 19 handikappanpassade rum och 21 familjerum. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Hotell tillhandahåller en hiss. Hotell har ett tidningsställ. Hotell har ett behändigt litet snabbköp för sista-minuten-behov eller glömda tandborstar. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Hotell erbjuder en terrass för gästernas åtnjutande. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan utnyttja rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Säkerhet tillhandahålls dygnet runt. Hotell erbjuder piccoloservice.

  Se mer
 • Castello Village Resort
  Från685krPer natt

  Castello Village Resortstars

  Sissi, Kreta , Papatheodorou st na - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 349 recensioner från resenärerBaserat på 349 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1988. Hotell helrenoverades år 2017. Det finns totalt 147 rum i lokalerna. Egendomen består av 21 familjerum. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Det finns ett behändigt litet snabbköp på området, för sista-minuten-behov, snabba mellanmål eller glömda tandborstar. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Gästerna kan koppla av på terrassen. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Det finns en cykelförvaring på området. Hotell erbjuder cykeluthyrning. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Det finns säkerhet dygnet runt.

  Se mer
 • Mediterraneo Hotel
  Från661krPer natt

  Mediterraneo Hotelstars

  Hersonissos, Kreta , L.hersonissos - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 975 recensioner från resenärerBaserat på 975 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2001. Hotell rustades upp år 2008. Hotell har en bibyggnad Egendomen har 3 bibyggnader. Egendomen består av 305 rum. Egendomen består av 232 dubbelrum, 65 barnsviter och 8 villor. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Det finns ett behändigt litet snabbköp på området, för sista-minuten-behov, snabba mellanmål eller glömda tandborstar. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  369  Hotell - Kreta
Sida  1  av  37
 

Beskrivning av destination

  Kreta är en ö som ligger i Egeiska havet. Det är Greklands största ö och en av de största i Medelhavet. Venetianarna kallade den på sin tid Candia. Kreta kan stoltsera med många dagar med strålande sol, vackra badstränder med gyllengul sand och transparent vatten. Det har även imponerande berg som utgör en oförlikneligt omgivning. Kreta är en stad där en av världens äldsta civilisationer existerade, den minoiska. Vi rekommenderar ett besök i det enastående palatset Knossos, som byggdes omkring år 2000 f.Kr. och som är det mest betydande av de minoiska palatsen på Kreta. Det är också intressant att lära känna Festospalatset (eller Phaistospalatset) som har den typiska minoiska arkitekturen och även det byggt omkring år 2000 f.Kr. Det var här man hittade den gåtfulla disken från Festos. Upptäck denna legendariska stad full med legender och myter och platsen för en av världens äldsta civilisationer. Lär känna de imponerande kontrasterna mellan natur och kultur, vackra berg, paradisiska stränder och tusenåriga palats. Besök Minotaruos stad! Upptäck Kreta!

Populäraste zoner från Kreta

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner