Hotell i Kreta

Se på kartan
Hotell - Kreta

KretaFrån  139kr

Aktuella hotellerbjudanden - Kreta

 • Lato Boutique Hotel
  Från1.059krPer natt

  Lato Boutique Hotelstars

  Heraklion city, Kreta , Epimenidou street 15 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1870 recensioner från resenärerBaserat på 1870 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotells lokalisering i Heraklion City är perfekt för homosexuella personer. Från detta hotell som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 4 meter från detta hotell. Det totala antalet rum på Lato Boutique Hotel är 79. Lato Boutique Hotel totalrenoverades 2007. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Dessutom kan de som bor på denna anläggning ta med sig sina husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggnings påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Alla som valt detta boende kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På detta hotell är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. När det handlar om att koppla av, kan alla som valt detta boende få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Resenärerna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom detta boende har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Georgioupolis Beach Hotel
  Från650krPer natt

  Georgioupolis Beach Hotelstars

  Georgioupolis, Kreta , Georgioupolis - - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 135 recensioner från resenärerBaserat på 135 recensioner från resenärer

  Detta bekväma historiska lyxhotell är perfekt för familjer och ligger i Georgioupolis. Från denna egendom som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 100 meter från denna anläggning. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 30 meter från detta historiska lyxhotell. Våra gäster har 45. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta historiska lyxhotell är det 100 meter till hamnen. De 52 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning totalrenoverades 2017. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena som Georgioupolis Beach Hotel erbjuder. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Det finns ett utbud av sport- och fritidsaktiviteter på denna anläggning. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Kydon, The Heart City Hotel
  Från1.104krPer natt

  Kydon, The Heart City Hotelstars

  Chania city, Kreta , Sofoklis venizelos sq. & 2, str. tzanakaki 2 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1143 recensioner från resenärerBaserat på 1143 recensioner från resenärer

  Detta eleganta och moderna hotell ligger centralt i staden Chania. Det kan stoltsera med utsikt över gamla stan, den venetianska hamnen och Kretensiska havet. Hotellet har fått sitt namn efter en mytisk kretensisk kung, berömd för sin gästfrihet, och tillhandahåller en serie utmärkta tjänster och bekvämligheter för att gästerna ska få en underbar semesterupplevelse. Hotellet ligger vid torget för den gamla kommunala marknaden, mittemot den stora marknadshallen. Den venetianska hamnen med dess fyrtorn och den pittoreska gamla staden ligger endast några få steg bort. Det är en perfekt plats för de gäster som föredrar ett cityhotell medan de upptäcker Kreta.

  Se mer
 • Rimondi Boutique Hotels
  Från1.032krPer natt

  Rimondi Boutique Hotelsstars

  Rethymnon, Kreta , Xanthoudidou 21 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 204 recensioner från resenärerBaserat på 204 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i Rethymnon. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta hotell. Från detta boende är det 500 meter till närmaste strand. Detta boende har 32 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på Rimondi Boutique Hotels. Rimondi Boutique Hotels är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Castello City
  Från700krPer natt

  Castello Citystars

  Heraklion city, Kreta , Leof. 62 martiron 1 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 496 recensioner från resenärerBaserat på 496 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för homosexuella och finns i Heraklion City. Från denna egendom som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 25. 0 kilometer från anläggningen. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 1. 2 kilometer från detta hotell. Våra besökare har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 1000 meter till hamnen. Detta boende har totalt 68 ombonade rum. Denna anläggning snyggades upp 2014. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Castello City är inte någon husdjursvänlig anläggning. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla gästerna som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Denna anläggning har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Castello City kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Kriti
  Från962krPer natt

  Kritistars

  Chania city, Kreta , Nikiforou foka & kiprou street - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 440 recensioner från resenärerBaserat på 440 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Chania City. Från denna egendom som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 200 meter till närmaste strand. Våra gäster har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 100 meter. Det totala antalet rum på Kriti är 84. Kriti genomgick en totalrenovering 2014. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Kriti har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Detta hotell tillämpar grön praxis. Resenärerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Gästerna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Kriti är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. På Kriti kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Agelia Beach Hotel
  Från416krPer natt

  Agelia Beach Hotelstars

  Rethymnon, Kreta , Sfakaki . - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta lyxiga hotell, som återfinns i Rethymnon, är ett bra alternativ för familjer. Den närmaste stranden ligger precis utanför denna egendom. Detta hotell har totalt 90 ombonade rum. Detta hotell snyggades upp 2017. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Agelia Beach Hotel erbjuder en mängd olika matupplevelser. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Detta boende har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Detta hotell erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • El Greco
  Från612krPer natt

  El Grecostars

  Chania city, Kreta , Theotokopoulou 47 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 165 recensioner från resenärerBaserat på 165 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Chania City. Från detta hotell som ligger 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det 500 meter till närmaste strand. Detta hotell kan erbjuda totalt 23 rum. El Greco genomgick en renovering 2002. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på El Greco har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumHusdjur är tillåtna på denna anläggning. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Chrispy World
  Från449krPer natt

  Chrispy Worldstars

  Kolymbari, Kreta , Rapaniana - kolimbari - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 769 recensioner från resenärerBaserat på 769 recensioner från resenärer

  Beläget mitt i det idylliska kretensiska landskapet, bara 20 km väster om Chania, har detta område ett avundsvärt läge nära Rapaniana. Transportförbindelser är lätt åtkomliga med en busshållplats utanför hotellet. Chanias flygplats ligger bara 35 km bort, medan hamnen i Souda ligger 30 km från hotellet. Det stoltserar med idylliska trädgårdar och harmoniskt lugn, samt utstrålar grekisk kultur och inneboende skönhet. De rymliga rummen är fint inredda och har antingen en terrass eller en veranda. Gästerna kommer att njuta av utsikten över den förtrollande kustlinjen, liksom den blommande trädgården. Man kan njuta av en avkopplande dag på stranden eller kanske man föredrar att helt enkelt koppla av vid hotellets pool. För gäster som vill öka sina energinivåer finns ett gym och en bastu. Skäm bort er med enastående middagar i hotellets restauranger och frossa i sann lyx.

  Se mer
 • Galaxy Hotel Iraklio
  Från837krPer natt

  Galaxy Hotel Irakliostars

  Heraklion city, Kreta , dimokratias ave 75 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1790 recensioner från resenärerBaserat på 1790 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är beläget i Heraklion City. Från detta boende som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 25. 0 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från detta hotell. Det finns totalt 127 rum på anläggningen. Detta hotell totalrenoverades 2008. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassat. Husdjur är tillåtna på detta boende. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Denna hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att resenärerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Galaxy Hotel Iraklio har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. På Galaxy Hotel Iraklio kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  301  Hotell - Kreta
Sida  1  av  31
 

Beskrivning av destination

  Kreta är en ö som ligger i Egeiska havet. Det är Greklands största ö och en av de största i Medelhavet. Venetianarna kallade den på sin tid Candia. Kreta kan stoltsera med många dagar med strålande sol, vackra badstränder med gyllengul sand och transparent vatten. Det har även imponerande berg som utgör en oförlikneligt omgivning. Kreta är en stad där en av världens äldsta civilisationer existerade, den minoiska. Vi rekommenderar ett besök i det enastående palatset Knossos, som byggdes omkring år 2000 f.Kr. och som är det mest betydande av de minoiska palatsen på Kreta. Det är också intressant att lära känna Festospalatset (eller Phaistospalatset) som har den typiska minoiska arkitekturen och även det byggt omkring år 2000 f.Kr. Det var här man hittade den gåtfulla disken från Festos. Upptäck denna legendariska stad full med legender och myter och platsen för en av världens äldsta civilisationer. Lär känna de imponerande kontrasterna mellan natur och kultur, vackra berg, paradisiska stränder och tusenåriga palats. Besök Minotaruos stad! Upptäck Kreta!

Populäraste zoner från Kreta

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Sirios Village
  Sirios Village
  4,3/5
  Kundomdömenav  7 Åsikter

  Mycket bra pooler för barn ,fint hotellområde samt centralt läge.

  Bengt Hellsten
  Hotelopias kund, 06/08/2017

  Från971krSe mer