Hotell i Kreta

Se på kartan
Hotell - Kreta

KretaFrån  117kr

Aktuella hotellerbjudanden - Kreta

 • Top Hotel
  Från479krPer natt

  Top Hotelstars

  Chania city, Kreta , Kato stalos - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 94 recensioner från resenärerBaserat på 94 recensioner från resenärer

  Egendomen består av 30 rum. Lägenhet ståtar med 22 lägenheter och 8 studior. Det här lägenhetskomplexet erbjuder samma bekvämlighet som ett hotell, men med mer utrymme att bre ut sig på. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Lägenhet tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Lägenhet s kassaskåp. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Gästerna kan koppla av på terrassen. Lägenhet erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Lägenhet erbjuder rumservice. Det finns en tvättservice. Lägenhet erbjuder cykeluthyrning. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. För föräldrarnas bekvämlighet erbjuder Lägenhet barnvaktsservice på begäran. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar.

  Se mer
 • Creta Maris Beach Resort
  Från3.146krPer natt

  Creta Maris Beach Resortstars

  Hersonissos, Kreta , L.hersonissou - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Hotell byggdes år 1975. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2016. Hotell består av en huvudbyggnad och en bibyggnad. Anläggningen består av en huvudbyggnad och 4 bibyggnader. Det finns totalt 680 rum i lokalerna. Egendomen består av 680 dubbelrum, 34 sviter, 307 bungalower, 1 villa, 19 handikappanpassade rum och 21 familjerum. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Gästerna kan stanna till vid det behändiga lilla snabbköpet för sista-minuten-behov eller glömda tandborstar. Hotell erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Hotell erbjuder rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan använda biluthyrningen för att utforska det omgivande området. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Hotell tillhandahåller säkerhet dygnet runt. Hotell erbjuder piccoloservice.

  Se mer
 • Lato Boutique Hotel
  Från781krPer natt

  Lato Boutique Hotelstars

  Heraklion city, Kreta , Epimenidou street 15 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1703 recensioner från resenärerBaserat på 1703 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1978. Hotell rustades upp år 2007. Hotell har en bibyggnad Egendomen har 5 bibyggnader. Bibyggnaden består av 2 våningar. Det finns totalt 79 rum i lokalerna. Egendomen består av 14 enkelrum, 15 dubbelrum, 5 barnsviter, 2 sviter, 9 trebäddsrum och 2 familjerum. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Hotell tillhandahåller en hiss. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Hotell tillhandahåller säkerhet dygnet runt. Piccoloservicen ger ökad bekvämlighet. Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Atlantis Beach
  Från1.000krPer natt

  Atlantis Beachstars

  Rethymnon, Kreta , Ari velouchioti 28 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 332 recensioner från resenärerBaserat på 332 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1990. Hotell helrenoverades år 2009. Hotell har en bibyggnad Egendomen har 1 bibyggnader. Egendomen utgörs av en huvudvåning. Det finns totalt 90 rum i lokalerna. Egendomen består av 16 enkelrum, 58 dubbelrum, 1 barnsvit, 6 bungalower och 1 handikappanpassat rum. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Det finns en cykelförvaring på området. Hotell erbjuder cykeluthyrning. Det finns en bilparkering på området.

  Se mer
 • Golden Beach
  Från1.099krPer natt

  Golden Beachstars

  Hersonissos, Kreta , Eleftheriou venizelou 191 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 596 recensioner från resenärerBaserat på 596 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1985. Hotell rustades upp år 2012. Det finns totalt 162 rum i lokalerna. Egendomen består av . Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Hotell tillhandahåller en hiss. Hotell har ett behändigt litet snabbköp för sista-minuten-behov eller glömda tandborstar. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Det finns en cykelförvaring på området. Hotell erbjuder en användbar cykeluthyrning.

  Se mer
 • Serita Beach
  Från1.944krPer natt

  Serita Beachstars

  Anissaras, Kreta , Anissaras hersonissou(beach road) - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1439 recensioner från resenärerBaserat på 1439 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1993. Hotell renoverades år 2004. Det finns totalt 272 rum i lokalerna. Egendomen består av 262 dubbelrum och 10 sviter. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Gästerna kan stanna till vid det behändiga lilla snabbköpet för sista-minuten-behov eller glömda tandborstar. Hotell erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Det finns en tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Gästerna kan använda sig av Hotell s cykeluthyrning. För föräldrarnas bekvämlighet erbjuder Hotell barnvaktsservice på begäran.

  Se mer
 • Adele Beach
  Från596krPer natt

  Adele Beachstars

  Rethymnon-Adelianos Kampos, Kreta , Adelianos kampos rethymnon - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 94 recensioner från resenärerBaserat på 94 recensioner från resenärer

  Detta komplex ligger nära havet och den vidsträckta stenstranden på ön Kreta. Komplexet ligger nära en mängd restauranger, krogar och butiker. Staden Rethymnon ligger bara sex km bort. Det allmänna transportnätet finns i närheten. Detta underbara komplex lockar gästerna till en värld av lyx och stil. Rummen är vackert inredda i en kretensisk stil och är väl utrustade med moderna bekvämligheter. Gästerna är välkomna att ta del av det stora utbudet av faciliteter och tjänster som hotellet har att erbjuda. Gästerna får garanterat en riktigt trevlig vistelse på hotellet.

  Se mer
 • Mediterraneo Hotel
  Från739krPer natt

  Mediterraneo Hotelstars

  Hersonissos, Kreta , L.hersonissos - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 975 recensioner från resenärerBaserat på 975 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2001. Hotell rustades upp år 2008. Hotell har en bibyggnad Egendomen har 3 bibyggnader. Egendomen består av 305 rum. Egendomen består av 232 dubbelrum, 65 barnsviter och 8 villor. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Det finns ett behändigt litet snabbköp på området, för sista-minuten-behov, snabba mellanmål eller glömda tandborstar. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar.

  Se mer
 • Hersonissos Village
  Från787krPer natt

  Hersonissos Villagestars

  Hersonissos, Kreta , Solomou 12 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 359 recensioner från resenärerBaserat på 359 recensioner från resenärer

  This magnificent hotel is situated on the "Pefana" hill overlooking the sea and the village of Hersonissos, it has direct access to a sandy beach wich is located at a distance of 250 m aoffering all sea sports facilities.

  Se mer
 • Galaxy Hotel Iraklio
  Från1.474krPer natt

  Galaxy Hotel Irakliostars

  Heraklion city, Kreta , 75 dimokratias ave - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1663 recensioner från resenärerBaserat på 1663 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1979. Hotell rustades upp år 2008. Egendomen består av 127 rum. Egendomen består av 23 enkelrum, 81 dubbelrum, 23 sviter och 1 handikappanpassat rum. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Gästerna kan använda hissen. Vissa av rummen har utsikt över Hotells vackra trädgård. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder rumservice. Det finns en tvättservice. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Gästerna kan använda Hotell s cykelförvaring. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Hotell tillhandahåller barnvaktsservice på begäran. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Piccoloservicen ger ökad bekvämlighet.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  499  Hotell - Kreta
Sida  1  av  50
 

Beskrivning av destination

  Kreta är en ö som ligger i Egeiska havet. Det är Greklands största ö och en av de största i Medelhavet. Venetianarna kallade den på sin tid Candia. Kreta kan stoltsera med många dagar med strålande sol, vackra badstränder med gyllengul sand och transparent vatten. Det har även imponerande berg som utgör en oförlikneligt omgivning. Kreta är en stad där en av världens äldsta civilisationer existerade, den minoiska. Vi rekommenderar ett besök i det enastående palatset Knossos, som byggdes omkring år 2000 f.Kr. och som är det mest betydande av de minoiska palatsen på Kreta. Det är också intressant att lära känna Festospalatset (eller Phaistospalatset) som har den typiska minoiska arkitekturen och även det byggt omkring år 2000 f.Kr. Det var här man hittade den gåtfulla disken från Festos. Upptäck denna legendariska stad full med legender och myter och platsen för en av världens äldsta civilisationer. Lär känna de imponerande kontrasterna mellan natur och kultur, vackra berg, paradisiska stränder och tusenåriga palats. Besök Minotaruos stad! Upptäck Kreta!

Populäraste zoner från Kreta

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner