Hotell i Kreta

Se på kartan
Hotell - Kreta

KretaFrån  130kr

Aktuella hotellerbjudanden - Kreta

 • Lato Boutique Hotel
  Från534krPer natt

  Lato Boutique Hotelstars

  Heraklion city, Kreta , Epimenidou street 15 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1848 recensioner från resenärerBaserat på 1848 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är gay-vänligt och ligger i Heraklion City. Från denna anläggning som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 4 meter från detta boende. Det totala antalet rum är 79. Boendet totalrenoverades 2007. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Husdjur är välkomna på detta hotell. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Detta är ett miljövänligt boende. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. , Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. , Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Lato Boutique Hotel som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. och Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel
  Från1.124krPer natt
  4,7/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter

  Detta sofistikerade hotell för adults-only är lokaliserat i Elounda. Från denna anläggning som är belägen 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Den närmaste stranden ligger 10 meter från detta hotell. Totalt 88 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning tillämpar grön praxis. Kunderna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Om gästerna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. , Alla gäster som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. , Detta Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. och Gästerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Georgioupolis Beach Hotel
  Från809krPer natt

  Georgioupolis Beach Hotelstars

  Georgioupolis, Kreta , Georgioupolis - - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 134 recensioner från resenärerBaserat på 134 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Georgioupolis. Från detta hotell som är beläget 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från denna anläggning är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 100 meter från denna anläggning. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Från detta hotell är det 30 meter till närmaste strand. Våra gäster har 45. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 100 meter till hamnen. Anläggningen har totalt 52 rum. Detta hotell genomgick en renovering 2017. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Georgioupolis Beach Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser på Georgioupolis Beach Hotel. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser. , På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. , Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla resenärer. , Detta hotell erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. och Alla gäster som bor på denna anläggning kan på plats njuta av en läcker måltid med flera utsökta kulinariska alternativ. På Georgioupolis Beach Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Capsis Astoria Heraklion
  Från538krPer natt

  Capsis Astoria Heraklionstars

  Heraklion city, Kreta , Eleftherias square 11 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 869 recensioner från resenärerBaserat på 869 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Heraklion City, är ett bra alternativ för familjer. Från denna egendom som är belägen 50 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från denna egendom är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 5 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 500 meter till hamnen. Detta hotell har 131 rum. Senast detta boende renoverades var 2007. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Capsis Astoria Heraklion har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Detta välutrustade hotell har 3 handikappanpassat rum. Detta djurvänliga boende tillåter husdjur som väger högst 5 kg. Det finns parkeringsplatser. Dessutom har detta hotell gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. , Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. , De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge de som bor på denna anläggning ny energi inför dagen. och Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Capsis Astoria Heraklion är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Gouves Park
  Från623krPer natt

  Gouves Parkstars

  Gouves, Kreta , Kato gouves pediados - Karta
  2,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta charmiga hotell finns i Gouves. Från denna egendom som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 300 meter från denna anläggning. Detta hotell kan erbjuda totalt 283 rum. Detta hotell renoverades 2007. Gouves Park är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Gouves Park håller öppet dygnet runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Den varierade underhållning som erbjuds på detta boende är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. och Gouves Park har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Aquila Atlantis Hotel
  Från833krPer natt

  Aquila Atlantis Hotelstars

  Heraklion city, Kreta , Ygias street 2 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1026 recensioner från resenärerBaserat på 1026 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell återfinns i Heraklion City. Från detta hotell som är beläget 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Detta hotell ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 25. 0 kilometer från den här egendomen. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna egendom. Denna egendom ligger 3. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 100 meter till hamnen. Aquila Atlantis Hotel har totalt 164 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2013. Kunderna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. De gemensamma utrymmena på Aquila Atlantis Hotel är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Resenärerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. , Kunderna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på denna anläggning. och Aquila Atlantis Hotel som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av resenärer. Aquila Atlantis Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Kydon, The Heart City Hotel
  Från978krPer natt

  Kydon, The Heart City Hotelstars

  Chania city, Kreta , Sofoklis venizelos sq. & 2, str. tzanakaki 2 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1127 recensioner från resenärerBaserat på 1127 recensioner från resenärer

  Detta eleganta och moderna hotell ligger centralt i staden Chania. Det kan stoltsera med utsikt över gamla stan, den venetianska hamnen och Kretensiska havet. Hotellet har fått sitt namn efter en mytisk kretensisk kung, berömd för sin gästfrihet, och tillhandahåller en serie utmärkta tjänster och bekvämligheter för att gästerna ska få en underbar semesterupplevelse. Hotellet ligger vid torget för den gamla kommunala marknaden, mittemot den stora marknadshallen. Den venetianska hamnen med dess fyrtorn och den pittoreska gamla staden ligger endast några få steg bort. Det är en perfekt plats för de gäster som föredrar ett cityhotell medan de upptäcker Kreta.

  Se mer
 • Olive Green Hotel
  Från677krPer natt

  Olive Green Hotelstars

  Heraklion city, Kreta , Idomeneos str. 22 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 292 recensioner från resenärerBaserat på 292 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Heraklion City. Från detta boende som är beläget 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är promenadavståndet till hamnen 800 meter. Denna anläggning har totalt 48 rum. Detta hotells byggår är 2016. Kunderna har tillgång till trådlös internetanslutning som är tillgänglig i de allmänna utrymmena i detta hotell. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Resenärerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. och Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta hotell och som passar för olika slags evenemangPå Olive Green Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Georgia
  Från498krPer natt

  Georgiastars

  Heraklion city, Kreta , 10 vagias street amoudara 10 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 236 recensioner från resenärerBaserat på 236 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell återfinns i Heraklion City. Det totala antalet rum på Georgia är 22. Detta hotell totalrenoverades 2012. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Husdjur är inte tillåtna på Georgia.

  Se mer
 • Kriti
  Från723krPer natt

  Kritistars

  Chania city, Kreta , Nikiforou foka & kiprou street - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 434 recensioner från resenärerBaserat på 434 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Chania City. Från denna egendom som ligger inbäddad 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 200 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 100 meter till hamnen. Denna anläggning har totalt 84 rum. Kriti genomgick en renovering 2014. Både fast och trådlöst internet finns på Kriti. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Dessutom har detta hotell gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en ISO 9001-certifierade hotell och restauranger-certifiering. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. , Kunderna kan utforska de olika matställena som detta hotell erbjuder. och Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  414  Hotell - Kreta
Sida  1  av  42
 

Beskrivning av destination

  Kreta är en ö som ligger i Egeiska havet. Det är Greklands största ö och en av de största i Medelhavet. Venetianarna kallade den på sin tid Candia. Kreta kan stoltsera med många dagar med strålande sol, vackra badstränder med gyllengul sand och transparent vatten. Det har även imponerande berg som utgör en oförlikneligt omgivning. Kreta är en stad där en av världens äldsta civilisationer existerade, den minoiska. Vi rekommenderar ett besök i det enastående palatset Knossos, som byggdes omkring år 2000 f.Kr. och som är det mest betydande av de minoiska palatsen på Kreta. Det är också intressant att lära känna Festospalatset (eller Phaistospalatset) som har den typiska minoiska arkitekturen och även det byggt omkring år 2000 f.Kr. Det var här man hittade den gåtfulla disken från Festos. Upptäck denna legendariska stad full med legender och myter och platsen för en av världens äldsta civilisationer. Lär känna de imponerande kontrasterna mellan natur och kultur, vackra berg, paradisiska stränder och tusenåriga palats. Besök Minotaruos stad! Upptäck Kreta!

Populäraste zoner från Kreta

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner