Hotell i Kreta

Se på kartan
Hotell - Kreta

KretaFrån  262kr

Aktuella hotellerbjudanden - Kreta

 • Galaxy Hotel Iraklio
  Från854krPer natt

  Galaxy Hotel Irakliostars

  Heraklion city, Kreta , dimokratias ave 75 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1760 recensioner från resenärerBaserat på 1760 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell återfinns i Heraklion City. Från denna anläggning som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 25. 0 kilometer från hotellet. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från detta hotell. Det totala antalet rum är 127. Detta hotell totalrenoverades 2008. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Galaxy Hotel Iraklio tillhandahåller babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Detta är ett miljövänligt boende. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. , Alla gäster som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. , De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge de som bor på denna anläggning ny energi inför dagen. , Alla gäster som bor på denna anläggning kan koppla av och återhämta sig i dess inrättning för välbefinnande. och De som bor på denna anläggning kan roa sig med den underhållning som står till buds. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Kalimera Village
  Från395krPer natt

  Kalimera Villagestars

  Hersonissos, Kreta , Liktou 8 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 64 recensioner från resenärerBaserat på 64 recensioner från resenärer

  Denna gulliga VR Andelslägenhet återfinns i Hersonissos. Från det här boendet som ligger 1. 2 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 5 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 1. 5 kilometer från denna anläggning. Anläggningen har totalt 20 rum. Senast detta boende renoverades var 2006. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Kalimera Village. Husdjur är inte tillåtna på Kalimera Village. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Kalimera Village.

  Se mer
 • Diamond Apts and Suites
  Från261krPer natt

  Diamond Apts and Suitesstars

  Hersonissos, Kreta , Peteinaki street 10 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 194 recensioner från resenärerBaserat på 194 recensioner från resenärer

  Lägenhet konstruerades år 1996. Lägenhet helrenoverades år 2015. Det finns totalt 15 rum i lokalerna. Egendomen består av 9 barnsviter och 6 sviter. Det här attraktiva lägenhetskomplexet passar perfekt för grupper och familjer. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Lägenhet s kassaskåp. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Lägenhet erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Lägenhet erbjuder rumservice. Det finns en tvättservice. Gästerna kan använda sig av Lägenhet s cykeluthyrning. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen.

  Se mer
 • Lato Boutique Hotel
  Från497krPer natt

  Lato Boutique Hotelstars

  Heraklion city, Kreta , Epimenidou street 15 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1822 recensioner från resenärerBaserat på 1822 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för homosexuella och finns i Heraklion City. Från denna anläggning som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Från denna anläggning är det 4 meter till närmaste strand. Totalt 79 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Lato Boutique Hotel. Senast detta boende renoverades var 2007. Lato Boutique Hotel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Lato Boutique Hotel håller öppet dygnet runt. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Varför inte ta med dig din fyrfotade vän till Lato Boutique Hotel?Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Dessutom har Lato Boutique Hotel gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en ISO 14001-certifierade hotell och restauranger-certifiering. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Konferensfaciliteter finns på detta boende. , Gästerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. , På detta hotell finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som kunderna med fördel kan dra nytta av. och Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga hotell. Lato Boutique Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • El Greco Hotel
  Från407krPer natt

  El Greco Hotelstars

  Heraklion city, Kreta , 1821 street 4 - Karta
  0,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 281 recensioner från resenärerBaserat på 281 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell finns i Heraklion City. Det totala antalet rum är 90. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen under hela dagen. El Greco Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Denna anläggning har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Castello City
  Från477krPer natt

  Castello Citystars

  Heraklion city, Kreta , Leof. 62 martiron 1 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 473 recensioner från resenärerBaserat på 473 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1981. Hotell helrenoverades år 2014. Det finns totalt 68 rum i lokalerna. Egendomen består av . Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Gästerna kan använda hissen. Hotell erbjuder en terrass för gästernas åtnjutande. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Det finns en cykelförvaring på området. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Det finns en säker parkering på området. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Hotell tillhandahåller säkerhet dygnet runt.

  Se mer
 • Stella Paradise
  Från377krPer natt

  Stella Paradisestars

  Hersonissos, Kreta , Dimokratias 46 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 15 recensioner från resenärerBaserat på 15 recensioner från resenärer

  Denna gulliga VR Andelslägenhet är belägen i Hersonissos. Från denna egendom som är belägen 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna VR Andelslägenhet ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här VR Andelslägenheten. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 150 meter från detta boende. Våra besökare har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning, som har totalt 12 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Stella Paradise totalrenoverades 2014. Wifi finns på boendet i sin helhet. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Stella Paradise kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Kriti
  Från734krPer natt

  Kritistars

  Chania city, Kreta , Nikiforou foka & kiprou street - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 429 recensioner från resenärerBaserat på 429 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Chania City. Från detta hotell som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna egendom. Våra besökare har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är promenadavståndet till hamnen 100 meter. Totalt 84 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2014. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Om någon gäst som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Detta boende är certifierat av internationellt erkända miljöledningssystem såsom ISO/EMAS och/eller har en hållbar turism-certifiering som erkänts av Global Sustainable Tourism Council (GSTC). Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell har affärsfaciliteter. , Resenärerna kan utforska de olika matställena som detta hotell erbjuder. och Den varierade underhållning som erbjuds på detta boende är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Casa di Veneto
  Från429krPer natt

  Casa di Venetostars

  Hersonissos, Kreta , Hersonissos - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 32 recensioner från resenärerBaserat på 32 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Hersonissos. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Aquila Atlantis Hotel
  Från840krPer natt

  Aquila Atlantis Hotelstars

  Heraklion city, Kreta , Ygias street 2 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 989 recensioner från resenärerBaserat på 989 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är lokaliserat i Heraklion City. Från detta hotell som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 25. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 3. 0 kilometer från detta hotell. Våra kunder har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är promenadavståndet till hamnen 100 meter. Det totala antalet rum är 164. Detta hotell totalrenoverades 2013. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen under hela dagen. De gemensamma utrymmen på Aquila Atlantis Hotel är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Aquila Atlantis Hotel. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Kunderna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. , När det handlar om att koppla av, kan alla som valt detta boende få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. och Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker för alla slags gäster. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  92  Hotell - Kreta
Sida  1  av  10
 

Beskrivning av destination

  Kreta är en ö som ligger i Egeiska havet. Det är Greklands största ö och en av de största i Medelhavet. Venetianarna kallade den på sin tid Candia. Kreta kan stoltsera med många dagar med strålande sol, vackra badstränder med gyllengul sand och transparent vatten. Det har även imponerande berg som utgör en oförlikneligt omgivning. Kreta är en stad där en av världens äldsta civilisationer existerade, den minoiska. Vi rekommenderar ett besök i det enastående palatset Knossos, som byggdes omkring år 2000 f.Kr. och som är det mest betydande av de minoiska palatsen på Kreta. Det är också intressant att lära känna Festospalatset (eller Phaistospalatset) som har den typiska minoiska arkitekturen och även det byggt omkring år 2000 f.Kr. Det var här man hittade den gåtfulla disken från Festos. Upptäck denna legendariska stad full med legender och myter och platsen för en av världens äldsta civilisationer. Lär känna de imponerande kontrasterna mellan natur och kultur, vackra berg, paradisiska stränder och tusenåriga palats. Besök Minotaruos stad! Upptäck Kreta!

Populäraste zoner från Kreta

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här