Hotell i Mykonos

Se på kartan
Hotell - Mykonos

MykonosFrån  372kr

Aktuella hotellerbjudanden - Mykonos

 • Petinos Beach
  Från1.762krPer natt

  Petinos Beachstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati yialos beach - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 678 recensioner från resenärerBaserat på 678 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell återfinns i Platis Yalos. Från det här hotellet som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare har 2. 2 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 19 ombonade rum. Alla gästerna på Petinos Beach kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • Adonis
  Från1.582krPer natt

  Adonisstars

  Mykonos stad, Mykonos , Vida - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 47 recensioner från resenärerBaserat på 47 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell, som återfinns i Mykonos Town, är ett bra alternativ för homosexuella. Från detta boende som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Från denna anläggning är det 200 meter till närmaste strand. Våra gäster har 2. 2 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 1. 3 kilometer till hamnen. Denna anläggning har totalt 24 ombonade rum. Adonis genomgick en totalrenovering 2015. Adonis har wifi-anslutning. Receptionen på Adonis har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta barnvänliga Adonis är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Adonis erbjuder transfer till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Vid behov kan kunderna använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Three Shades Mykonos
  Från1.206krPer natt

  Three Shades Mykonosstars

  Mykonos stad, Mykonos , Vrisi region, mykonos ring road n/a - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 86 recensioner från resenärerBaserat på 86 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Mykonos Town. 25 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning totalrenoverades 2017. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Three Shades Mykonos. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Nissaki Boutique Hotel
  Från2.982krPer natt

  Nissaki Boutique Hotelstars

  Platis Yalos, Mykonos , Platys gialos beach - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 998 recensioner från resenärerBaserat på 998 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Platis Yalos. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna egendom. Detta boende har totalt 25 rum. Boendet totalrenoverades 2009. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen är öppen dygnet runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Nissaki Boutique Hotel är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Resenärerna kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande.

  Se mer
 • Pension Vrissi
  Från423krPer natt

  Pension Vrissistars

  Mykonos stad, Mykonos , Mykonos town-vrissi - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 15 recensioner från resenärerBaserat på 15 recensioner från resenärer

  Denna enkla lägenhet finns i Mykonos Town. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 6 rum. Husdjur är inte tillåtna på Pension Vrissi.

  Se mer
 • Gt Korfos bay suites
  Från564krPer natt

  Gt Korfos bay suitesstars

  Mykonos stad, Mykonos , Korfos 84600, grecia 84600 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 61 recensioner från resenärerBaserat på 61 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet är särskilt utformad för homosexuella och finns i Mykonos Town. Denna anläggning med endast 3 rum passar bra för en lugn vistelse. Gt Korfos bay suites har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Gt Korfos bay suites tillåter små husdjur. Det finns parkeringsplatser på Gt Korfos bay suites. Gästerna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Gt Korfos bay suites kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cova Mykonos Suites
  Från2.307krPer natt

  Cova Mykonos Suitesstars

  Mykonos stad, Mykonos , Elia beach - Karta
   

  Detta enastående hotell är lokaliserat i Mykonos Town. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Cova Mykonos Suites som har totalt 6 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på detta hotell har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Cova Mykonos Suites erbjuder transfer till flygplatsen. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Elena
  Från827krPer natt

  Elenastars

  Mykonos stad, Mykonos , Rohari str. - Karta
  1,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 157 recensioner från resenärerBaserat på 157 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell återfinns i Mykonos Town. Från denna anläggning som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från detta hotell. Denna anläggning har totalt 30 rum. Elena genomgick en renovering 2001. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Gästerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på Elena. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Semeli
  Från2.476krPer natt

  Semelistars

  Mykonos stad, Mykonos , Rochari area n/a - Karta
  1,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 634 recensioner från resenärerBaserat på 634 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Mykonos Town. Från denna anläggning som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det finns totalt 45 rum på anläggningen. Denna anläggning grundades år 1995. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Semeli har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är välkomna på detta hotell. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Semeli erbjuder transfer till flygplatsen. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Anagram Boutique Hotel
  Från1.379krPer natt

  Anagram Boutique Hotelstars

  Mykonos stad, Mykonos , Mykonos town sn - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 18 recensioner från resenärerBaserat på 18 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell som återfinns i Mykonos Town, är endast för vuxna. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell som ligger mitt i stadens centrum. Alla gäster som bor på denna anläggning, som har totalt 10 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Denna anläggning har wifi-anslutning. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Detta boende tillåter inte husdjur. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Anagram Boutique Hotel. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  46  Hotell - Mykonos
Sida  1  av  5
 

Beskrivning av destination

  Mykonos är en berömd ö i Grekland som ligger i Egeiska havet. Du kan njuta av de underbara, gyllenbruna sandstränderna med kristallklart vatten och fint klimat, vita små hus med fönster och dörrar som är lika blå som havet, pittoreska väderkvarnar, trånga gränder, otaliga kyrkor med rött tak, ett imponerande nattliv och efter en halvtimmes båtfärd kan du få se historiens mest värderade skatter på ön Delos. Du måste också njuta av solnedgången från Lilla Venedig med att glas gott vin i handen och dansa på Paradisestranden, där man anordnar fester och dit folk kommer från hela världen. Nattlivet är mycket livligt och det finns massor av diskotek, pubar och andra nöjeslokaler. Mykonos hamn med sina segelbåtar och lyxyachter är öns hjärta. Besök Paraportianikyrkan, Kastrofästningen, Arkeologiska museet och smaka den utsökta gastronomin på någon av de pittoreska ölstugorna eller lyxrestaurangerna med utsikt över havet. Du kan ägna dig åt alla möjliga vattensporter och det är mycket praktiskt att hyra en cykel eller motorcykel för att åka runt på upptäcktsfärd. Besök Mykonos och om du möter en pelikan som heter Petros, be honom berätta sin historia. Den kommer att förvåna dig.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Mykonos

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här