Hotell i Mykonos

Se på kartan
Hotell - Mykonos

MykonosFrån  431kr

Aktuella hotellerbjudanden - Mykonos

 • Madoupa Boutique
  Från1.450krPer natt

  Madoupa Boutiquestars

  Mykonos stad, Mykonos , Vrisi region, mykonos ring road n/a - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 67 recensioner från resenärerBaserat på 67 recensioner från resenärer

  Egendomen består av 25 rum. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Vissa av rummen har utsikt över Hotells vackra trädgård. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen.

  Se mer
 • Giannoulaki Hotel
  Från798krPer natt

  Giannoulaki Hotelstars

  Glastros, Mykonos , Glastros area - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 180 recensioner från resenärerBaserat på 180 recensioner från resenärer

  Det finns totalt 50 rum i lokalerna. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Hotell erbjuder tvättservice.

  Se mer
 • Dionysos Boutique Hotel
  Från1.425krPer natt

  Dionysos Boutique Hotelstars

  Ornos, Mykonos , Ornos beach - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 209 recensioner från resenärerBaserat på 209 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1996. Hotell rustades upp år 2015. Hotell har en bibyggnad Egendomen har 2 bibyggnader. Egendomen består av 46 rum. Egendomen består av 7 enkelrum, 31 dubbelrum, 1 barnsvit, 2 sviter, 3 trebäddsrum och 1 förstklassigt rum. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Gästerna kan stanna till vid det behändiga lilla snabbköpet för sista-minuten-behov eller glömda tandborstar. Hotell erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Vissa av rummen har utsikt över Hotells vackra trädgård. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice. Gästerna kan använda självtvättinrättningen. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Hotell erbjuder cykeluthyrning. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Hotell erbjuder ett daghem för familjernas bekvämlighet. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Säkerhet tillhandahålls dygnet runt. Det finns en piccoloservice.

  Se mer
 • Cavo Tagoo
  Från4.322krPer natt

  Cavo Tagoostars

  Tagoo, Mykonos , Mykonos chora - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 785 recensioner från resenärerBaserat på 785 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1984. Hotell renoverades år 2009. Egendomen består av 80 rum. Egendomen består av 47 dubbelrum, 4 barnsviter, 18 sviter och 11 villor. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Hotell tillhandahåller en hiss. Det finns en affär på området. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Det finns en bilparkering på området. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Hotell tillhandahåller barnvaktsservice på begäran. Gästerna kan använda biluthyrningen för att utforska det omgivande området. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Piccoloservicen ger ökad bekvämlighet. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Mykonos Panormos Villas
  Från4.727krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 258 recensioner från resenärerBaserat på 258 recensioner från resenärer

  Det finns totalt 24 rum i lokalerna. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell erbjuder rumservice. Det finns en tvättservice. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Hotell tillhandahåller barnvaktsservice på begäran. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Hotell tillhandahåller säkerhet dygnet runt. Husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Gt Suites Korfos Bay
  Från1.097krPer natt

  Gt Suites Korfos Baystars

  Mykonos stad, Mykonos , Korfos 84600, grecia 84600 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 51 recensioner från resenärerBaserat på 51 recensioner från resenärer

  Lägenhet konstruerades år 2015. Lägenhet rustades upp år 2015. Egendomen består av en huvudvåning. Egendomen består av 3 rum. Egendomen består av 3 sviter, 3 lägenheter, 2 studior och 1 förstklassigt rum. Det här lägenhetskomplexet erbjuder samma bekvämlighet som ett hotell, men med mer utrymme att bre ut sig på. Vissa av rummen har utsikt över Lägenhets vackra trädgård. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Lägenhet har mobiltäckning. Det finns en självtvättinrättning tillgänglig för längre vistelser. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Panormos Village
  Från905krPer natt

  Panormos Villagestars

  Mykonos stad, Mykonos , Panormos - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  $hotel. getTypeHotel() byggdes år 1999. $hotel. getTypeHotel() genomgick en fullständig upprustning år 2014. Det finns totalt 10 rum i lokalerna. Egendomen består av 8 förstklassiga rum och 2 familjerum. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan använda biluthyrningen för att utforska det omgivande området. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen.

  Se mer
 • Greco Philia - Luxury Suites & Villas
  Från3.478krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 190 recensioner från resenärerBaserat på 190 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2008. Hotell helrenoverades år 2012. Det finns totalt 26 rum i lokalerna. Egendomen består av 5 barnsviter, 8 sviter och 13 villor. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Gästerna kan använda Hotell s cykelförvaring. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Dagstidningar erjuds varje dag av Hotell. Piccoloservicen ger ökad bekvämlighet.

  Se mer
 • Livin Mykonos Boutique Hotel
  Från1.138krPer natt

  Livin Mykonos Boutique Hotelstars

  Mykonos stad, Mykonos , Drafaki, mykonos, 84600, grecia 84600 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 62 recensioner från resenärerBaserat på 62 recensioner från resenärer

  Egendomen består av 23 rum. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en bilparkering på området. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar.

  Se mer
 • My Mykonos Hotel
  Från1.786krPer natt

  My Mykonos Hotelstars

  Mykonos stad, Mykonos , Hontros gremos 0 - Karta
   

  Med sitt läge i Mykonos är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. $hotel. getTypeHotel() byggdes år 2017. Det finns totalt 38 rum i lokalerna. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Piccoloservicen ger ökad bekvämlighet. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  91  Hotell - Mykonos
Sida  1  av  10
 

Beskrivning av destination

  Mykonos är en berömd ö i Grekland som ligger i Egeiska havet. Du kan njuta av de underbara, gyllenbruna sandstränderna med kristallklart vatten och fint klimat, vita små hus med fönster och dörrar som är lika blå som havet, pittoreska väderkvarnar, trånga gränder, otaliga kyrkor med rött tak, ett imponerande nattliv och efter en halvtimmes båtfärd kan du få se historiens mest värderade skatter på ön Delos. Du måste också njuta av solnedgången från Lilla Venedig med att glas gott vin i handen och dansa på Paradisestranden, där man anordnar fester och dit folk kommer från hela världen. Nattlivet är mycket livligt och det finns massor av diskotek, pubar och andra nöjeslokaler. Mykonos hamn med sina segelbåtar och lyxyachter är öns hjärta. Besök Paraportianikyrkan, Kastrofästningen, Arkeologiska museet och smaka den utsökta gastronomin på någon av de pittoreska ölstugorna eller lyxrestaurangerna med utsikt över havet. Du kan ägna dig åt alla möjliga vattensporter och det är mycket praktiskt att hyra en cykel eller motorcykel för att åka runt på upptäcktsfärd. Besök Mykonos och om du möter en pelikan som heter Petros, be honom berätta sin historia. Den kommer att förvåna dig.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Mykonos

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här