Hotell i Mykonos

Se på kartan
Hotell - Mykonos

MykonosFrån  503kr

Aktuella hotellerbjudanden - Mykonos

 • Elena
  Från876krPer natt

  Elenastars

  Mykonos stad, Mykonos , Rohari str. - Karta
  1,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 156 recensioner från resenärerBaserat på 156 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är lokaliserat i Mykonos Town. Från detta hotell som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från denna anläggning är det 1000 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum på Elena är 30. Detta boende renoverades 2001. Både fast och trådlöst internet finns på Elena. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Elena tillhandahåller babysängar på begäran. Resenärerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på Elena. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Harmony
  Från942krPer natt

  Harmonystars

  Mykonos stad, Mykonos , Museio mykonou, mykonos town - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 607 recensioner från resenärerBaserat på 607 recensioner från resenärer

  Situated in the heart of Mykonos town, just by its main port, its location is ideal for guests to experience the mythical and cosmopolitan aura of Mykonos, enjoy the shopping, dining and nightlife for which Mykonos is famous.

  Se mer
 • Anagram Boutique Hotel
  Från502krPer natt

  Anagram Boutique Hotelstars

  Mykonos stad, Mykonos , Mykonos town sn - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 16 recensioner från resenärerBaserat på 16 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är endast för vuxna och ligger i Mykonos Town. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende med ett läge mitt i stadens centrum. Med sina totalt 10 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Anagram Boutique Hotel har inte öppet dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Leto
  Från942krPer natt

  Letostars

  Mykonos stad, Mykonos , Chora - Karta
   

  The apartments are located at Mykonos town and this makes them suitable for those who want to stay close to the cosmopolitan centre of the island.

  Se mer
 • Semeli
  Från1.071krPer natt

  Semelistars

  Mykonos stad, Mykonos , Rochari area n/a - Karta
  1,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 623 recensioner från resenärerBaserat på 623 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är lokaliserat i Mykonos Town. Från detta hotell som är beläget 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. De 45 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotell grundades år 1995. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Resenärerna behöver inte lämna sina husdjur hemma eftersom detta är ett husdjursvänligt boende. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. , Detta boende har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. och Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. På Semeli kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Aegean Pearl Villas Kanalia
  Från5.680krPer natt

  Aegean Pearl Villas Kanaliastars

  Mykonos stad, Mykonos , Kanalia mykonos na - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3 recensioner från resenärerBaserat på 3 recensioner från resenärer

  Det finns totalt 5 rum i lokalerna. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen.

  Se mer
 • Lighthouse Villa Mykonos
  Från6.722krPer natt

  Lighthouse Villa Mykonosstars

  Fanari, Mykonos , Fanari mikonos - Karta
   

  Egendomen består av 5 rum. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Det finns en säker parkering för gästernas säkerhet. Husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Katikies Mykonos
  Från41.725krPer natt

  Katikies Mykonosstars

  Aghios Ioannis, Mykonos , Agios ioannis - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 198 recensioner från resenärerBaserat på 198 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är beläget i Aghios Ioannis. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Från denna anläggning är det 400 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 4. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 4. 5 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 36. Katikies Mykonos byggdes 1996. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på Katikies Mykonos håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Katikies Mykonos. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. När det handlar om att koppla av, kan resenärerna få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. och Detta boende erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
 

Beskrivning av destination

  Mykonos är en berömd ö i Grekland som ligger i Egeiska havet. Du kan njuta av de underbara, gyllenbruna sandstränderna med kristallklart vatten och fint klimat, vita små hus med fönster och dörrar som är lika blå som havet, pittoreska väderkvarnar, trånga gränder, otaliga kyrkor med rött tak, ett imponerande nattliv och efter en halvtimmes båtfärd kan du få se historiens mest värderade skatter på ön Delos. Du måste också njuta av solnedgången från Lilla Venedig med att glas gott vin i handen och dansa på Paradisestranden, där man anordnar fester och dit folk kommer från hela världen. Nattlivet är mycket livligt och det finns massor av diskotek, pubar och andra nöjeslokaler. Mykonos hamn med sina segelbåtar och lyxyachter är öns hjärta. Besök Paraportianikyrkan, Kastrofästningen, Arkeologiska museet och smaka den utsökta gastronomin på någon av de pittoreska ölstugorna eller lyxrestaurangerna med utsikt över havet. Du kan ägna dig åt alla möjliga vattensporter och det är mycket praktiskt att hyra en cykel eller motorcykel för att åka runt på upptäcktsfärd. Besök Mykonos och om du möter en pelikan som heter Petros, be honom berätta sin historia. Den kommer att förvåna dig.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Mykonos

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här