Hotell i Mykonos

Se på kartan
Hotell - Mykonos

MykonosFrån  357kr

Aktuella hotellerbjudanden - Mykonos

 • Yiannaki
  Från951krPer natt

  Yiannakistars

  Ornos, Mykonos , Ornos beach - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 782 recensioner från resenärerBaserat på 782 recensioner från resenärer

  This hotel is located in the settlement of Ornos, in a beautiful bay area, on the western side of Mykonos island. The hotel is situated just 200 meters from the beach, far away from the hustle and bustle of traffic.Ornos is a very popular resort that offers all the advantages of a small village while at the same time has a peaceful atmosphere.

  Se mer
 • Madoupa Boutique
  Från934krPer natt

  Madoupa Boutiquestars

  Mykonos stad, Mykonos , Vrisi region, mykonos ring road n/a - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 86 recensioner från resenärerBaserat på 86 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Mykonos Town. Madoupa Boutique har totalt 25 rum. Madoupa Boutique genomgick en renovering 2017. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Madoupa Boutique. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Madoupa Boutique tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Petinos Beach
  Från1.588krPer natt

  Petinos Beachstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati yialos beach - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 677 recensioner från resenärerBaserat på 677 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är beläget i Platis Yalos. Från detta hotell som är beläget 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning kan erbjuda totalt 19 rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Elena
  Från723krPer natt

  Elenastars

  Mykonos stad, Mykonos , Rohari str. - Karta
  1,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 157 recensioner från resenärerBaserat på 157 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell återfinns i Mykonos Town. Från detta boende som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från denna anläggning. Totalt 30 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Elena. Elena genomgick en totalrenovering 2001. Alla gästerna på Elena kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Elena kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Elysium
  Från1.345krPer natt

  Elysiumstars

  Mykonos stad, Mykonos , School of fine arts - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 318 recensioner från resenärerBaserat på 318 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för homosexuella och finns i Mykonos Town. Från denna egendom som är belägen 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. De 42 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boendes byggår är 1990. Husdjur är tillåtna på detta hotell.

  Se mer
 • Adonis
  Från782krPer natt

  Adonisstars

  Mykonos stad, Mykonos , Vida - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 35 recensioner från resenärerBaserat på 35 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotells lokalisering i Mykonos Town är perfekt för homosexuella personer. Från detta hotell som är beläget 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Från detta boende är det 200 meter till närmaste strand. Våra besökare har 2. 2 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 1. 3 kilometer till hamnen. Adonis har totalt 24 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2015. Detta hotell har wifi-anslutning. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Adonis har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Kunderna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. , På detta boende finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. och Alla gäster som bor på denna anläggning kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som erbjuds. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Cavo Tagoo
  Från4.266krPer natt

  Cavo Tagoostars

  Tagoo, Mykonos , Mykonos chora - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 855 recensioner från resenärerBaserat på 855 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Tagoo. Från denna anläggning som ligger 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Denna egendom ligger 2. 5 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 80. Cavo Tagoo genomgick en renovering 2009. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Cavo Tagoo tillhandahåller inga babysängar på begäran. Endast små husdjur är tillåtna på denna anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan utforska de olika matställena som detta hotell erbjuder. och När det handlar om att koppla av, kan resenärerna få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. På Cavo Tagoo kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Petasos Town Hotel
  Från1.056krPer natt

  Petasos Town Hotelstars

  Mykonos stad, Mykonos , Mykonos town - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 243 recensioner från resenärerBaserat på 243 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Mykonos Town. Från detta boende som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Detta boende ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Detta boende har 18 rum. Petasos Town Hotel genomgick en renovering 2005. Petasos Town Hotel har wifi-anslutning. Receptionen på Petasos Town Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Petasos Town Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mykonos Theoxenia
  Från1.775krPer natt

  Mykonos Theoxeniastars

  Mykonos stad, Mykonos , Kato mili 1 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 463 recensioner från resenärerBaserat på 463 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell som återfinns i Mykonos Town, är ett bra alternativ för homosexuella. Från detta hotell som är beläget 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta hotell. Det totala antalet rum är 52. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2014. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Anax Resort And Spa
  Från2.940krPer natt

  Anax Resort And Spastars

  Mykonos stad, Mykonos , Ag ioannis - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 205 recensioner från resenärerBaserat på 205 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är särskilt utformat för homosexuella och finns i Mykonos Town. Boendet har totalt 35 rum. Denna anläggning byggdes 2016. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Detta hotell tillåter inte husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. De som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. , De som bor på denna anläggning kan koppla av och återhämta sig i dess inrättning för välbefinnande. och Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. På Anax Resort And Spa kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  92  Hotell - Mykonos
Sida  1  av  10
 

Beskrivning av destination

  Mykonos är en berömd ö i Grekland som ligger i Egeiska havet. Du kan njuta av de underbara, gyllenbruna sandstränderna med kristallklart vatten och fint klimat, vita små hus med fönster och dörrar som är lika blå som havet, pittoreska väderkvarnar, trånga gränder, otaliga kyrkor med rött tak, ett imponerande nattliv och efter en halvtimmes båtfärd kan du få se historiens mest värderade skatter på ön Delos. Du måste också njuta av solnedgången från Lilla Venedig med att glas gott vin i handen och dansa på Paradisestranden, där man anordnar fester och dit folk kommer från hela världen. Nattlivet är mycket livligt och det finns massor av diskotek, pubar och andra nöjeslokaler. Mykonos hamn med sina segelbåtar och lyxyachter är öns hjärta. Besök Paraportianikyrkan, Kastrofästningen, Arkeologiska museet och smaka den utsökta gastronomin på någon av de pittoreska ölstugorna eller lyxrestaurangerna med utsikt över havet. Du kan ägna dig åt alla möjliga vattensporter och det är mycket praktiskt att hyra en cykel eller motorcykel för att åka runt på upptäcktsfärd. Besök Mykonos och om du möter en pelikan som heter Petros, be honom berätta sin historia. Den kommer att förvåna dig.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Mykonos

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här