Hotell i Santorini

Se på kartan
Hotell - Santorini

SantoriniFrån  258kr

Aktuella hotellerbjudanden - Santorini

 • El Greco
  Från1.000krPer natt

  El Grecostars

  Fira, Santorini , Fira - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1656 recensioner från resenärerBaserat på 1656 recensioner från resenärer

  This hotel is located on the Greek island of Santorini in the Aegean Sea. The centre of the town of Fira is roughly 500 m from the hotel and offers various numerous shopping and cultural opportunities. It is merely 6 kilometres to Kamari and convenient bus links are available from the hotel. The island's airport is roughly 7 km from the hotel.Further information will be coming soon.

  Se mer
 • Astro Palace
  Från1.992krPer natt

  Astro Palacestars

  Fira, Santorini , Eikostis pemptis martiou na - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Hotell byggdes år 2010. Hotell består av en huvudbyggnad och en bibyggnad. Anläggningen består av en huvudbyggnad och 2 bibyggnader. Egendomen består av 44 rum. Egendomen består av 35 dubbelrum, 9 sviter och 5 handikappanpassade rum. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Hotell tillhandahåller en hiss. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Det finns en självtvättinrättning tillgänglig för längre vistelser. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Hotell erbjuder en användbar cykeluthyrning. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Säkerhet tillhandahålls dygnet runt. Hotell erbjuder piccoloservice.

  Se mer
 • Aqua Luxury Suites
  Från4.924krPer natt

  Aqua Luxury Suitesstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 219 recensioner från resenärerBaserat på 219 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger bara 20 minuters bilresa från de berömda stränderna Perivolos och Perissa, och har panoramautsikt över Egeiska havet, calderan samt vulkanen. Det livliga Fira ligger 3 km bort, medan den vackra byn Oia ligger endast 9 km från boendet. Detta hotell erbjuder eleganta boendeenheter för sina gäster, vissa med en bubbelpool eller avsvalkningspool utomhus. Alla sviter är unikt inredda med handplockad inredning och öppnar upp mot en privat möblerad balkong eller terrass. Du kan starta dagen med frukost på rummet. Därefter kan du välja att lära dig att laga grekiska rätter under en matlagningskurs eller gå vinprovning där viner från Santorini provas. Seglingsutflykter kan också ordnas på begäran.

  Se mer
 • Tzekos Villas
  Från1.627krPer natt

  Tzekos Villasstars

  Fira, Santorini , Fira town - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 555 recensioner från resenärerBaserat på 555 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger på den mest lugna platsen som ön har att erbjuda, mittemot vulkanen och högst upp på Calderan. Det har privilegiet att kunna erbjuda sina gäster en fantastisk utsikt i alla riktningar. Anläggningen har typisk cykladisk arkitektur och en utomhuspool där gästerna kan njuta av den underbara solnedgången. Hotellet erbjuder bekväma och smakfullt inredda rum med stora balkonger, som öppnar upp mot regionens fantastiska utsikt. Den naturligt vackra och lugna omgivningen och det bekväma boendet gör detta smultronställe till den perfekta platsen för en avkopplande semester.

  Se mer
 • Alta Mare By Andronis
  Från5.465krPer natt

  Alta Mare By Andronisstars

  Oia, Santorini , Oia - Karta
   

  The hotel is located at the heart of Oia town near the Orthodox cathedral and the blue dome churches. It is accessible only by steps 200 m above the sea level view to the Aegean sea and the Volcano.

  Se mer
 • Astir Thira Hotel
  Från820krPer natt

  Astir Thira Hotelstars

  Fira, Santorini , fira town santorini - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 265 recensioner från resenärerBaserat på 265 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2000. Hotell helrenoverades år 2011. Det finns totalt 23 rum i lokalerna. Egendomen består av . Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder rumservice.

  Se mer
 • Andronis Boutique
  Från14.502krPer natt

  Andronis Boutiquestars

  Oia, Santorini , Oia - Karta
   

  Hotell byggdes år 2012. Egendomen består av 14 rum. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Hotell erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Hotell erbjuder cykeluthyrning. Gästerna kan använda biluthyrningen för att utforska det omgivande området. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Hotell erbjuder piccoloservice.

  Se mer
 • Moonlight Apartments
  Från674krPer natt

  Moonlight Apartmentsstars

  Fira, Santorini , Fira - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 55 recensioner från resenärerBaserat på 55 recensioner från resenärer

  Egendomen består av 7 rum. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Mediterranean White
  Från617krPer natt

  Mediterranean Whitestars

  Aghios Paraskevi-Monolithos, Santorini , Kamari beach 58272 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 318 recensioner från resenärerBaserat på 318 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2005. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2017. Det finns totalt 50 rum i lokalerna. Egendomen består av 15 dubbelrum, 3 barnsviter, 5 sviter, 5 trebäddsrum, 2 fyrbäddsrum och 5 förstklassiga rum. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Vissa av rummen har utsikt över Hotells vackra trädgård. Hotell erbjuder en terrass för gästernas åtnjutande. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Hotell erbjuder tvättservice. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. För föräldrarnas bekvämlighet erbjuder Hotell barnvaktsservice på begäran. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Det finns en piccoloservice. Den här anläggningen tillåter husdjur.

  Se mer
 • Dana Villas Hotel
  Från1.025krPer natt

  Dana Villas Hotelstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 959 recensioner från resenärerBaserat på 959 recensioner från resenärer

  Egendomen består av 30 rum. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder rumservice. Det finns en tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Gästerna kan använda biluthyrningen för att utforska det omgivande området. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  229  Hotell - Santorini
Sida  1  av  23
 

Beskrivning av destination

  Santorini är en ö i ögruppen Kykladerna, som ligger i Egeiska havet och tillhör Grekland. Ön är nuförtiden halvmånformig sedan vulkanens caldera kollapsade på 1500-talet f.Kr. och fylldes med vatten. Det är ett av Europas viktigaste turistmål, för sin skönhet, sina intressanta, geologiska utformning och sitt vibrerande nattliv. I den västra delen, som är klippig och har imponerande klippstup, ligger huvudorten Thira och en av öns viktigaste städer, Oia, med sina vita små hus liksom insprängda i klippan. I öster hittar man städer som Kamari och Perissa med stränder med vulkanisk sand, där man kan ägna sig åt vattensporter och delta i det aktiva nattlivet. Detta är det bästa hotellområdet, och här har man en fantastisk utsikt. På Santorinis högsta berg ligger profeten Elias kloster. Från Thirabukten utgår det båtar till Nea Kammeni, en liten ö med varma källor. Du kan besöka ruinerna i Akrotiri och Thiras gamla stad, där fenicier, dorer, romare och bysantiner har lämnat kvar en del av sin historia. Du kan njuta av den utsökta grekiska gastronomin och landets utsökta viner. Santorini kommer att blända dig.

Populäraste zoner från Santorini

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här