Hotell i Santorini

Se på kartan
Hotell - Santorini

SantoriniFrån  283kr

Aktuella hotellerbjudanden - Santorini

 • Alta Mare By Andronis
  Från7.057krPer natt

  Alta Mare By Andronisstars

  Oia, Santorini , Pedestrian promenade oia . - Karta
   

  The hotel is located at the heart of Oia town near the Orthodox cathedral and the blue dome churches. It is accessible only by steps 200 m above the sea level view to the Aegean sea and the Volcano.

  Se mer
 • Andronis Boutique
  Från9.654krPer natt

  Andronis Boutiquestars

  Oia, Santorini , Oia - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 898 recensioner från resenärerBaserat på 898 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell för adults-only är lokaliserat i Oia. Från detta boende som är beläget 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Detta hotell ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 18. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 17. 0 kilometer till hamnen. De som bor på denna anläggning, som har totalt 14 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Andronis Boutique är från år 2012. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Gäster som bor på Andronis Boutique kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Andronis Luxury Suites
  Från5.429krPer natt

  Andronis Luxury Suitesstars

  Oia, Santorini , Oia n/a - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Detta enastående hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Oia. Denna anläggning har totalt 22 ombonade rum. Alla gästerna på Andronis Luxury Suites kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på Andronis Luxury Suites håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Andronis Luxury Suites. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten. På Andronis Luxury Suites kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Andronis Concept Wellness Resort
  Från5.925krPer natt

  Andronis Concept Wellness Resortstars

  Imerovigli, Santorini , Eparchiaki odos firon-ias n/a - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 71 recensioner från resenärerBaserat på 71 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell ligger i Imerovigli. Det totala antalet rum är 25. Denna anläggning grundades år 2017. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Andronis Concept Wellness Resort har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Andronis Concept Wellness Resort kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Aressana Spa Hotel & Suites
  Från951krPer natt

  Aressana Spa Hotel & Suitesstars

  Fira, Santorini , fira santorini - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1139 recensioner från resenärerBaserat på 1139 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell som återfinns i Fira, är ett bra alternativ för homosexuella. Från detta boende som är beläget 10 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Detta hotell ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 6. 0 kilometer från denna egendom. Våra kunder har 5. 3 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 8. 6 kilometer till hamnen. De 48 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Hotellet totalrenoverades 2008. Alla gästerna på Aressana Spa Hotel & Suites kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen är öppen under hela dagen. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumInga husdjur är tillåtna i lokalerna. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla som bor på denna anläggning kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Resenärerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Aressana Spa Hotel & Suites. De som bor på denna anläggning kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Den varierade underhållning som erbjuds på detta hotell är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Moonlight Apartments
  Från1.804krPer natt

  Moonlight Apartmentsstars

  Fira, Santorini , Fira - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 67 recensioner från resenärerBaserat på 67 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Fira. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Receptionen på denna anläggning har inte öppet dygnet runt. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Milos Villas
  Från850krPer natt

  Milos Villasstars

  Fira, Santorini , Main street, fira - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 163 recensioner från resenärerBaserat på 163 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Fira. Från denna anläggning som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra resenärer har 3. 7 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 4. 1 kilometer till hamnen. Anläggningen har totalt 30 rum. Den här anläggningen byggdes 2000. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta djurvänliga hotell tillåter husdjur som väger högst 5 kg. Milos Villas tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Andronis Honeymoon
  Från4.964krPer natt

  Andronis Honeymoonstars

  Fira, Santorini , Agiou mina street, fira n/a - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 91 recensioner från resenärerBaserat på 91 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell som återfinns i Fira, är endast för vuxna. Från detta boende som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 9. 0 kilometer från denna anläggning. Våra besökare har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 9. 0 kilometer till hamnen. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Andronis Honeymoon som har totalt 5 rum. Detta boende renoverades 2016. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Gäster som bor på Andronis Honeymoon kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Astro Palace
  Från4.343krPer natt

  Astro Palacestars

  Fira, Santorini , Eikostis pemptis martiou na - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta enastående hotell återfinns i Fira. Från denna anläggning som är belägen 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Detta boende ligger 6. 0 kilometer från närmaste strand. Det totala antalet rum på Astro Palace är 44. Detta hotell grundades år 2010. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Astro Palace håller öppet dygnet runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Astro Palace. Gästerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. När det handlar om att koppla av, kan kunderna få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Detta hotell har affärsfaciliteter. Astro Palace kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Andromeda Villas
  Från1.547krPer natt

  Andromeda Villasstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 695 recensioner från resenärerBaserat på 695 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Imerovigli. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Totalt 58 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen dygnet runt. Andromeda Villas har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Alla som valt detta boende kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Kunderna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. De som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  151  Hotell - Santorini
Sida  1  av  16
 

Beskrivning av destination

  Santorini är en ö i ögruppen Kykladerna, som ligger i Egeiska havet och tillhör Grekland. Ön är nuförtiden halvmånformig sedan vulkanens caldera kollapsade på 1500-talet f.Kr. och fylldes med vatten. Det är ett av Europas viktigaste turistmål, för sin skönhet, sina intressanta, geologiska utformning och sitt vibrerande nattliv. I den västra delen, som är klippig och har imponerande klippstup, ligger huvudorten Thira och en av öns viktigaste städer, Oia, med sina vita små hus liksom insprängda i klippan. I öster hittar man städer som Kamari och Perissa med stränder med vulkanisk sand, där man kan ägna sig åt vattensporter och delta i det aktiva nattlivet. Detta är det bästa hotellområdet, och här har man en fantastisk utsikt. På Santorinis högsta berg ligger profeten Elias kloster. Från Thirabukten utgår det båtar till Nea Kammeni, en liten ö med varma källor. Du kan besöka ruinerna i Akrotiri och Thiras gamla stad, där fenicier, dorer, romare och bysantiner har lämnat kvar en del av sin historia. Du kan njuta av den utsökta grekiska gastronomin och landets utsökta viner. Santorini kommer att blända dig.

Populäraste zoner från Santorini

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här