Hotell i Santorini

Se på kartan
Hotell - Santorini

SantoriniFrån  329kr

Aktuella hotellerbjudanden - Santorini

 • Dana Villas Hotel
  Från1.070krPer natt

  Dana Villas Hotelstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1072 recensioner från resenärerBaserat på 1072 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Firostefani. Det totala antalet rum är 30. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Milos Villas
  Från807krPer natt

  Milos Villasstars

  Fira, Santorini , Main street, fira - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 160 recensioner från resenärerBaserat på 160 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Fira. Från detta hotell som är beläget 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Denna anläggning innefattar 30 trivsamma rum. Detta hotell byggdes 2000. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Små husdjur är tillåtna på Milos Villas. Det finns parkeringsplatser på Milos Villas. På Milos Villas kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Andronis Luxury Suites
  Från3.194krPer natt

  Andronis Luxury Suitesstars

  Oia, Santorini , Oia n/a - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Detta sofistikerade hotell som återfinns i Oia, är endast för vuxna. 22 välkomnande rum finns på anläggningen. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Andronis Luxury Suites tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Resenärerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bluelife
  Från573krPer natt

  Bluelifestars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Main road emboreio-perissa n/a - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 65 recensioner från resenärerBaserat på 65 recensioner från resenärer

  Denna bekväma VR Resort är beläget i Perissa-Perivolos. Från denna egendom som ligger inbäddad 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna VR Resort är det 800 meter till närmaste strand. Denna anläggning har totalt 19 rum. Bluelife totalrenoverades 2015. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Bluelife har inte öppet dygnet runt. Bluelife har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Bluelife tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Bluelife. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Andromeda Villas
  Från1.568krPer natt

  Andromeda Villasstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 693 recensioner från resenärerBaserat på 693 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Imerovigli. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Totalt 58 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Andromeda Villas. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Detta barnvänliga Andromeda Villas är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Kunderna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. , Måltiderna som serveras kommer att uppskattas av alla gäster som bor på denna anläggning. och Detta Andromeda Villas har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Alta Mare By Andronis
  Från2.407krPer natt

  Alta Mare By Andronisstars

  Oia, Santorini , Oia . - Karta
   

  The hotel is located at the heart of Oia town near the Orthodox cathedral and the blue dome churches. It is accessible only by steps 200 m above the sea level view to the Aegean sea and the Volcano.

  Se mer
 • Aliter Suites
  Från1.071krPer natt

  Aliter Suitesstars

  Fira, Santorini , Exo gialos thira - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 44 recensioner från resenärerBaserat på 44 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Fira. Med sina totalt 12 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Aliter Suites tillhandahåller babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Makarios
  Från970krPer natt

  Makariosstars

  Kamari, Santorini , Kamari - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 266 recensioner från resenärerBaserat på 266 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Kamari. Från den här anläggningen som ligger 9. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 500 meter från detta hotell. Detta hotell innefattar 68 trivsamma rum. Makarios byggdes 1985. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. De som bor på denna anläggning kan glädjas åt roliga fritidsaktiviteter och upplevelser. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Kalma Hotel
  Från538krPer natt

  Kalma Hotelstars

  Fira, Santorini , Messaria santorini - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 136 recensioner från resenärerBaserat på 136 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell finns i Fira. Totalt 37 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Boendet byggdes år 1992. Husdjur är inte tillåtna på Kalma Hotel.

  Se mer
 • Theoxenia Boutique Hotel
  Från813krPer natt

  Theoxenia Boutique Hotelstars

  Fira, Santorini , 7 ypapantis, (via d'oro), caldera, fira town 7 - Karta
  0,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 305 recensioner från resenärerBaserat på 305 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotells lokalisering i Fira är perfekt för homosexuella personer. Från denna anläggning som är belägen 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Våra kunder har 6. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 7. 0 kilometer till hamnen. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 9 rum. Theoxenia Boutique Hotel totalrenoverades 2016. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på Theoxenia Boutique Hotel har inte öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser på Theoxenia Boutique Hotel. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Denna anläggning tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Theoxenia Boutique Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  148  Hotell - Santorini
Sida  1  av  15
 

Beskrivning av destination

  Santorini är en ö i ögruppen Kykladerna, som ligger i Egeiska havet och tillhör Grekland. Ön är nuförtiden halvmånformig sedan vulkanens caldera kollapsade på 1500-talet f.Kr. och fylldes med vatten. Det är ett av Europas viktigaste turistmål, för sin skönhet, sina intressanta, geologiska utformning och sitt vibrerande nattliv. I den västra delen, som är klippig och har imponerande klippstup, ligger huvudorten Thira och en av öns viktigaste städer, Oia, med sina vita små hus liksom insprängda i klippan. I öster hittar man städer som Kamari och Perissa med stränder med vulkanisk sand, där man kan ägna sig åt vattensporter och delta i det aktiva nattlivet. Detta är det bästa hotellområdet, och här har man en fantastisk utsikt. På Santorinis högsta berg ligger profeten Elias kloster. Från Thirabukten utgår det båtar till Nea Kammeni, en liten ö med varma källor. Du kan besöka ruinerna i Akrotiri och Thiras gamla stad, där fenicier, dorer, romare och bysantiner har lämnat kvar en del av sin historia. Du kan njuta av den utsökta grekiska gastronomin och landets utsökta viner. Santorini kommer att blända dig.

Populäraste zoner från Santorini

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här