Hotell i Santorini

Se på kartan
Hotell - Santorini

SantoriniFrån  262kr

Aktuella hotellerbjudanden - Santorini

 • Aqua Luxury Suites
  Från4.462krPer natt

  Aqua Luxury Suitesstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 219 recensioner från resenärerBaserat på 219 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger bara 20 minuters bilresa från de berömda stränderna Perivolos och Perissa, och har panoramautsikt över Egeiska havet, calderan samt vulkanen. Det livliga Fira ligger 3 km bort, medan den vackra byn Oia ligger endast 9 km från boendet. Detta hotell erbjuder eleganta boendeenheter för sina gäster, vissa med en bubbelpool eller avsvalkningspool utomhus. Alla sviter är unikt inredda med handplockad inredning och öppnar upp mot en privat möblerad balkong eller terrass. Du kan starta dagen med frukost på rummet. Därefter kan du välja att lära dig att laga grekiska rätter under en matlagningskurs eller gå vinprovning där viner från Santorini provas. Seglingsutflykter kan också ordnas på begäran.

  Se mer
 • Andronis Boutique
  Från7.442krPer natt

  Andronis Boutiquestars

  Oia, Santorini , Oia - Karta
   

  Hotell byggdes år 2012. Egendomen består av 14 rum. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Hotell erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Hotell erbjuder cykeluthyrning. Hotell erbjuder biluthyrning. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Hotell erbjuder piccoloservice.

  Se mer
 • Aressana Spa Hotel & Suites
  Från2.414krPer natt

  Aressana Spa Hotel & Suitesstars

  Fira, Santorini , fira santorini - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1039 recensioner från resenärerBaserat på 1039 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1992. Hotell renoverades år 2008. Egendomen består av 48 rum. Egendomen består av 34 dubbelrum, 10 barnsviter och 4 sviter. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Hotell erbjuder rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Det finns en cykelförvaring på området. Hotell erbjuder cykeluthyrning. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. För föräldrarnas bekvämlighet erbjuder Hotell barnvaktsservice på begäran. Gästerna kan använda biluthyrningen för att utforska det omgivande området. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Gästerna kan avnjuta en kopp kaffe över den morgontidning som tillhandahålls av Hotell. Hotell tillhandahåller säkerhet dygnet runt. Hotell erbjuder piccoloservice.

  Se mer
 • Dana Villas Hotel
  Från979krPer natt

  Dana Villas Hotelstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 959 recensioner från resenärerBaserat på 959 recensioner från resenärer

  Egendomen består av 30 rum. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell erbjuder en terrass för gästernas åtnjutande. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Gästerna kan använda biluthyrningen för att utforska det omgivande området. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen.

  Se mer
 • Alta Mare By Andronis
  Från7.725krPer natt

  Alta Mare By Andronisstars

  Oia, Santorini , Oia . - Karta
   

  The hotel is located at the heart of Oia town near the Orthodox cathedral and the blue dome churches. It is accessible only by steps 200 m above the sea level view to the Aegean sea and the Volcano.

  Se mer
 • Melina
  Från600krPer natt

  Melinastars

  Fira, Santorini , Fira - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 220 recensioner från resenärerBaserat på 220 recensioner från resenärer

  The hotel is situated in the idyllic town of Fira .Ideally located as it offers easy access to all sandy beaches of the area.

  Se mer
 • New Haroula
  Från982krPer natt

  New Haroulastars

  Fira, Santorini , Fira - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 176 recensioner från resenärerBaserat på 176 recensioner från resenärer

  Egendomen består av 50 rum. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling.

  Se mer
 • Makarios
  Från931krPer natt

  Makariosstars

  Kamari, Santorini , Kamari - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 228 recensioner från resenärerBaserat på 228 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1985. Det finns totalt 68 rum i lokalerna. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Hotell tillhandahåller en hiss. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Det finns en tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Gästerna kan använda biluthyrningen för att utforska det omgivande området.

  Se mer
 • Mediterranean Beach
  Från673krPer natt

  Mediterranean Beachstars

  Aghios Paraskevi-Monolithos, Santorini , Kamari, agia paraskev - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 364 recensioner från resenärerBaserat på 364 recensioner från resenärer

  Egendomen består av 67 rum. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotell erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell erbjuder rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Det finns en bilparkering på området. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. För föräldrarnas bekvämlighet erbjuder Hotell barnvaktsservice på begäran. Gästerna kan använda biluthyrningen för att utforska det omgivande området. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Hotell erbjuder piccoloservice.

  Se mer
 • Veggera Hotel
  Från815krPer natt

  Veggera Hotelstars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perissa beach n/a - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 475 recensioner från resenärerBaserat på 475 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1996. Hotell rustades upp år 2010. Det finns totalt 73 rum i lokalerna. Egendomen består av 60 dubbelrum, 11 barnsviter och 1 svit. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Det finns en affär på området. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder rumservice. Det finns en tvättservice. Gästerna kan använda självtvättinrättningen. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Hotell erbjuder en användbar cykeluthyrning. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  166  Hotell - Santorini
Sida  1  av  17
 

Beskrivning av destination

  Santorini är en ö i ögruppen Kykladerna, som ligger i Egeiska havet och tillhör Grekland. Ön är nuförtiden halvmånformig sedan vulkanens caldera kollapsade på 1500-talet f.Kr. och fylldes med vatten. Det är ett av Europas viktigaste turistmål, för sin skönhet, sina intressanta, geologiska utformning och sitt vibrerande nattliv. I den västra delen, som är klippig och har imponerande klippstup, ligger huvudorten Thira och en av öns viktigaste städer, Oia, med sina vita små hus liksom insprängda i klippan. I öster hittar man städer som Kamari och Perissa med stränder med vulkanisk sand, där man kan ägna sig åt vattensporter och delta i det aktiva nattlivet. Detta är det bästa hotellområdet, och här har man en fantastisk utsikt. På Santorinis högsta berg ligger profeten Elias kloster. Från Thirabukten utgår det båtar till Nea Kammeni, en liten ö med varma källor. Du kan besöka ruinerna i Akrotiri och Thiras gamla stad, där fenicier, dorer, romare och bysantiner har lämnat kvar en del av sin historia. Du kan njuta av den utsökta grekiska gastronomin och landets utsökta viner. Santorini kommer att blända dig.

Populäraste zoner från Santorini

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här