Hotell i New Delhi NCR

Se på kartan
Hotell - New Delhi NCR

New Delhi NCRFrån  106kr

Aktuella hotellerbjudanden - New Delhi NCR

 • Roseate House
  Från827krPer natt

  Roseate Housestars

  Delhi, New Delhi NCR , Asset 10, hospitality distt, aerocity, igi airport 10 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 401 recensioner från resenärerBaserat på 401 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Delhi. Detta boende har totalt 216 rum. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. De gemensamma utrymmena på Roseate House är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. , När det handlar om att koppla av, kan resenärerna få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. och Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. På Roseate House kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Park New Delhi
  Från1.448krPer natt

  The Park New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , 15 parliament street - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3043 recensioner från resenärerBaserat på 3043 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är lokaliserat i Delhi. Från denna egendom som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Våra resenärer har 23. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell kan erbjuda totalt 220 rum. Detta boende snyggades upp 2007. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på The Park New Delhi. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla som valt detta boende kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. , Kunderna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. , Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. och Alla gäster som bor på denna anläggning kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hyatt Regency Delhi
  Från1.902krPer natt

  Hyatt Regency Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , Bhikaiji cama place, ring road - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2401 recensioner från resenärerBaserat på 2401 recensioner från resenärer

  Det finns totalt 507 rum i lokalerna. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området.

  Se mer
 • The Metropolitan Hotel & Spa
  Från1.312krPer natt

  The Metropolitan Hotel & Spastars

  Delhi, New Delhi NCR , Bangla sahib road na - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1727 recensioner från resenärerBaserat på 1727 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i Delhi. Anläggningen har totalt 187 rum. Detta hotell snyggades upp 2011. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på The Metropolitan Hotel & Spa. Alla badrum på detta handikappanpassade hotell är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på The Metropolitan Hotel & Spa. De som bor på denna anläggning kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. , Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. och Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. På The Metropolitan Hotel & Spa kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Suryaa New Delhi
  Från1.967krPer natt

  The Suryaa New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , New friends colony - new delhi - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1872 recensioner från resenärerBaserat på 1872 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Delhi är detta sofistikerade hotell ett optimalt val för familjer. Från denna anläggning som är belägen 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra gäster har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 245 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell totalrenoverades 2010. Receptionen är öppen dygnet runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De gemensamma utrymmena på The Suryaa New Delhi är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. The Suryaa New Delhi tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. , Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. , Detta hotell tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. och Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende kan gästerna få roliga upplevelser. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Jivitesh
  Från635krPer natt

  Jiviteshstars

  Delhi, New Delhi NCR , Pusa road, opposite to metro pillar no 87, delhi 11 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 386 recensioner från resenärerBaserat på 386 recensioner från resenärer

  Det finns totalt 42 rum i lokalerna. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan utnyttja rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Det finns en bilparkering på området. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Gästerna kan använda biluthyrningen för att utforska det omgivande området. Det finns en säker parkering för gästernas säkerhet. Dagstidningar erjuds varje dag av Hotell. Hotell tillhandahåller säkerhet dygnet runt.

  Se mer
 • Radisson Blu Hotel New Delhi Dwarka
  Från1.651krPer natt

  Radisson Blu Hotel New Delhi Dwarkastars

  Delhi, New Delhi NCR , Plot no. 4, sector 13 dwarka, new delhi - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1970 recensioner från resenärerBaserat på 1970 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Delhi är detta enastående hotell ett optimalt val för familjer. Totalt 217 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Anläggningen totalrenoverades 2012. Dygnet-runt-servicen på Radisson Blu Hotel New Delhi Dwarka bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på Radisson Blu Hotel New Delhi Dwarka. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Radisson Blu Hotel New Delhi Dwarka har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. , Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. , Alla som valt detta boende kan med fördel dra nytta av dess restaurang. , På denna anläggning med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. och Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Shangri-La's Eros New Delhi
  Från2.279krPer natt

  Shangri-La's Eros New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , 19 ashoka road connaught place 19 - Karta
  0,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2847 recensioner från resenärerBaserat på 2847 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i hjärtat av Connaught Place i New Delhi och är ett av stadens finaste och mest framstående femstjärniga hotell. Åk kungligt i en Rolls-Royce Phantom, njut av hotellets gräsmattor och tidlösa arkitektur – som inspirerats av Edward Lutyens verk – och stig in i paradiset. Hotellet är perfekt beläget i stadens centrum och ligger nära myndighetskontor, shoppingcentrum och de kommersiella och finansiella kvarteren. Hotellet ligger 30 minuter i bil från de nationella och internationella flygplatserna och bara några minuter från de internationella utställningslokalerna Pragati Maidan och de flesta av ambassaderna. Gästerna kan välja att koppla av i den renoverade tesalongen Mister Chai, där det erbjuds ett förstklassigt urval av te, kaffe och lättare rätter, liksom utsökta tårtor, bakverk, choklad och pajer att ta med. På bottenvåningen ligger den italienska restaurangen Sorrento och baren Grappa, känd för sina cocktailar som åldrats på fat och sin gin och tonic som kan avnjutas utomhus med levande musik. Höjdpunkten är den ikoniska kinesiska restaurangen Shang Palace, som ligger precis mittemot baren och den italienska restaurangen. På första våningen finns en restaurang, Tamra, där det serveras anrättningar från många olika kök. Här samlas rätter från hela världen på stadens mest exotiska meny. Hotellet är välutrustat med ett företagscenter som är öppet dygnet runt. Här finns privata mötesrum med fokus på komfort och bekvämlighet, den senaste tekniken och oklanderlig service. Shangri-La Ballroom är slutligen en perfekt plats för viktiga möten och banketter och erbjuder stadens bästa kongress- och konferenslokaler.

  Se mer
 • Crowne Plaza Okhla New Delhi
  Från1.319krPer natt

  Crowne Plaza Okhla New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , Plot 1 community centre phase -1 okhla - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 923 recensioner från resenärerBaserat på 923 recensioner från resenärer

  The hotel is conveniently located in close proximity of key commercial hubs, business districts like Nehru Place and other entertainment areas. The hotel is about 27 km from Indira Gandhi International Airport and 25 km from the Domestic Airport. The hotel is also easily accessible from the various parts of the city.

  Se mer
 • Welcom Dwarka
  Från774krPer natt

  Welcom Dwarkastars

  Delhi, New Delhi NCR , Plot 3, dwarka city centre, new dwarka sector 10 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2344 recensioner från resenärerBaserat på 2344 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Delhi. Det finns totalt 393 rum på anläggningen. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Welcom Dwarka. Husdjur är inte tillåtna på Welcom Dwarka. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Welcom Dwarka är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. , Detta hotell har affärsfaciliteter. och Kunderna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Welcom Dwarka. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  236  Hotell - New Delhi NCR
Sida  1  av  24
 

Beskrivning av destination

  New Delhi, som ligger i regionen Delhi, är huvudstad i Republiken Indien. Om du tycker om att shoppa är det den idealiska platsen. Du kan hitta konsthantverk och typiska föremål från överallt i Indien, massor av olika tyger, metallföremål och ädelstenar, föremål i olika exotiska träslag, olika sorters kryddor och parfymer. Från New Delhi kan man också göra intressanta utflykter. Man kan ägna sig åt alpinism i Himalaya, olika extremsporter såsom rafting i några av landets floder, som kastar sig ut från världens högsta topp, Mount Everest. Om du tycker om snösporter, kan du åka skidor på de olika skidstationerna som finns i området. Vi rekommenderar också ett besök i reservatet Sariska, som ligger bara några få kilometer från staden. Där finns stora skogsområden med ett mycket varierat växt- och djurliv. Bland annat lever den bengaliska tigern här. New Dehli är en av världens riktigt stora städer och det väntar på dig.

Intressanta platser

Populäraste zoner från New Delhi NCR

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Red Fox Hotel Aerocity
  Red Fox Hotel Aerocity
  5,0/5
  Kundomdömenav  1 Åsikter

  very good hotel,resonably comfortable clean and close to the airport.last 12 months stayed on four occasion-that says a LOT

  Anonym
  Hotelopias kund, 13/11/2016

  Från904krSe mer