Hotell i New Delhi NCR

Se på kartan
Hotell - New Delhi NCR

New Delhi NCRFrån  106kr

Aktuella hotellerbjudanden - New Delhi NCR

 • Roseate House
  Från702krPer natt

  Roseate Housestars

  Delhi, New Delhi NCR , Asset 10, hospitality distt, aerocity, igi airport 10 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 541 recensioner från resenärerBaserat på 541 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell ligger i Delhi. Detta hotell innefattar 216 trivsamma rum. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Resenärerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. , Detta boende har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. och Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Metropolitan Hotel & Spa
  Från1.113krPer natt

  The Metropolitan Hotel & Spastars

  Delhi, New Delhi NCR , Bangla sahib road na - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1853 recensioner från resenärerBaserat på 1853 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell återfinns i Delhi. De 187 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende renoverades 2011. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten. De som bor på denna anläggning kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. , Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. och Detta The Metropolitan Hotel & Spa har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Lalit New Delhi
  Från1.360krPer natt

  The Lalit New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , Barakhamba avenue, connaught place . - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4300 recensioner från resenärerBaserat på 4300 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är lokaliserat i Delhi. Från denna anläggning som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 9 kilometer från den här anläggningen. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Våra kunder har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 461 rum. Detta hotell snyggades upp 2008. Receptionen på The Lalit New Delhi har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De gemensamma utrymmena på The Lalit New Delhi är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på detta boende. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Resenärerna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. , Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser. , The Lalit New Delhi har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. och Denna anläggning har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Jivitesh
  Från646krPer natt

  Jiviteshstars

  Delhi, New Delhi NCR , Pusa road, opposite to metro pillar no 87, delhi 11 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 397 recensioner från resenärerBaserat på 397 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Delhi. De 42 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Dygnet-runt-servicen på ジビテッシュ bidrar till gästernas trivsel. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. ジビテッシュ tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. , Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. och ジビテッシュ som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av resenärer. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Suryaa New Delhi
  Från1.912krPer natt

  The Suryaa New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , New friends colony - new delhi - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2163 recensioner från resenärerBaserat på 2163 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Delhi. Från detta boende som är beläget 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Våra besökare har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 245 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Senast detta boende renoverades var 2010. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på The Suryaa New Delhi. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är denna anläggning en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. , The Suryaa New Delhi erbjuder en mängd olika matupplevelser. , Alla som valt detta boende kan med fördel dra nytta av det stora hälso-och välbefinnandeutbudet. och De som bor på denna anläggning kan glädjas åt roliga fritidsaktiviteter och upplevelser. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Oberoi, New Delhi
  Från3.304krPer natt

  The Oberoi, New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , Dr.zakir hussain marg. - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1738 recensioner från resenärerBaserat på 1738 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i Delhi. Detta hotell innefattar 218 trivsamma rum. The Oberoi, New Delhi genomgick en renovering 1988. Kunderna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på detta rullstolsanpassade boende som har några handikappanpassade rum. Husdjur är inte tillåtna på The Oberoi, New Delhi. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. , Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta boende med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. och The Oberoi, New Delhi är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Lemon Tree Premier - Delhi Aerocity
  Från1.071krPer natt

  Lemon Tree Premier - Delhi Aerocitystars

  Delhi, New Delhi NCR , Asset, aerocity hospitality district 6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2352 recensioner från resenärerBaserat på 2352 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Delhi. Det totala antalet rum är 280. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hilton Garden Inn Gurgaon Bani Square
  Från1.063krPer natt

  Hilton Garden Inn Gurgaon Bani Squarestars

  Gurgaon, New Delhi NCR , Baani square, sector 50, - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 854 recensioner från resenärerBaserat på 854 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Gurgaon. De 201 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Kunderna har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på ヒルトン ガーデン イン グルガオン バニ スクエア. Receptionen på ヒルトン ガーデン イン グルガオン バニ スクエア håller öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är tillåtna på detta hotell. ヒルトン ガーデン イン グルガオン バニ スクエア tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Detta hotell är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. , Kunderna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. och Gästerna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hyatt Regency Delhi
  Från1.357krPer natt

  Hyatt Regency Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , Bhikaiji cama place, ring road - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2529 recensioner från resenärerBaserat på 2529 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell återfinns i Delhi. De 507 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Hyatt Regency Delhi tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta boende. De som bor på denna anläggning kan koppla av och återhämta sig i dess inrättning för välbefinnande. På Hyatt Regency Delhi kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sunstar Grand
  Från420krPer natt

  Sunstar Grandstars

  Delhi, New Delhi NCR , 7a/17,w.e.a. channa market, karol bagh 7 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 776 recensioner från resenärerBaserat på 776 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell ligger i Delhi. Det totala antalet rum är 24. För gästernas bekvämlighet finns tillgång till fast internet. Receptionen på Sunstar Grand håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Sunstar Grand är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  275  Hotell - New Delhi NCR
Sida  1  av  28
 

Beskrivning av destination

  New Delhi, som ligger i regionen Delhi, är huvudstad i Republiken Indien. Om du tycker om att shoppa är det den idealiska platsen. Du kan hitta konsthantverk och typiska föremål från överallt i Indien, massor av olika tyger, metallföremål och ädelstenar, föremål i olika exotiska träslag, olika sorters kryddor och parfymer. Från New Delhi kan man också göra intressanta utflykter. Man kan ägna sig åt alpinism i Himalaya, olika extremsporter såsom rafting i några av landets floder, som kastar sig ut från världens högsta topp, Mount Everest. Om du tycker om snösporter, kan du åka skidor på de olika skidstationerna som finns i området. Vi rekommenderar också ett besök i reservatet Sariska, som ligger bara några få kilometer från staden. Där finns stora skogsområden med ett mycket varierat växt- och djurliv. Bland annat lever den bengaliska tigern här. New Dehli är en av världens riktigt stora städer och det väntar på dig.

Intressanta platser

Populäraste zoner från New Delhi NCR

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Red Fox Hotel Aerocity
  Red Fox Hotel Aerocity
  5,0/5
  Kundomdömenav  1 Åsikter

  very good hotel,resonably comfortable clean and close to the airport.last 12 months stayed on four occasion-that says a LOT

  Anonym
  Hotelopias kund, 13/11/2016

  Från849krSe mer