Hotell i New Delhi NCR

Se på kartan
Hotell - New Delhi NCR

New Delhi NCRFrån  102kr

Aktuella hotellerbjudanden - New Delhi NCR

 • Hyatt Regency Delhi
  Från1.226krPer natt

  Hyatt Regency Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , Bhikaiji cama place, ring road - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2240 recensioner från resenärerBaserat på 2240 recensioner från resenärer

  Det finns totalt 507 rum i lokalerna. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området.

  Se mer
 • Roseate House
  Från615krPer natt

  Roseate Housestars

  Delhi, New Delhi NCR , Asset 10, hospitality distt, aerocity, igi airport 10 - Karta
   

  Det finns totalt 216 rum i lokalerna. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Hotell har ett tidningsställ. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan utnyttja rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Gästerna kan använda biluthyrningen för att utforska det omgivande området. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Det finns en säker parkering på området. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Hotell erbjuder dagstidningar varje dag. Det finns säkerhet dygnet runt.

  Se mer
 • The Suryaa New Delhi
  Från1.186krPer natt

  The Suryaa New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , New friends colony - new delhi - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1642 recensioner från resenärerBaserat på 1642 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1982. Hotell helrenoverades år 2010. Det finns totalt 245 rum i lokalerna. Egendomen består av 65 enkelrum, 160 dubbelrum, 12 barnsviter, 8 sviter och 14 handikappanpassade rum. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Det finns ett tidningsställ på området. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Vissa av rummen har utsikt över Hotells vackra trädgård. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan utnyttja rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Dagstidningar erjuds varje dag av Hotell. Det finns säkerhet dygnet runt.

  Se mer
 • The Park New Delhi
  Från704krPer natt

  The Park New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , 15 parliament street - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2884 recensioner från resenärerBaserat på 2884 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1987. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2007. Det finns totalt 220 rum i lokalerna. Egendomen består av 12 sviter. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Hotell tillhandahåller en hiss. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Hotell tillhandahåller säker parkering för gästernas säkerhet. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Gästerna kan avnjuta en kopp kaffe över den morgontidning som tillhandahålls av Hotell. Hotell tillhandahåller säkerhet dygnet runt.

  Se mer
 • The Metropolitan Hotel & Spa
  Från898krPer natt

  The Metropolitan Hotel & Spastars

  Delhi, New Delhi NCR , Bangla sahib road - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1567 recensioner från resenärerBaserat på 1567 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2000. Hotell helrenoverades år 2011. Det finns totalt 187 rum i lokalerna. Egendomen består av 8 sviter. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Hotell erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Vissa av rummen har utsikt över Hotells vackra trädgård. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Hotell erbjuder tvättservice. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Hotell erbjuder ett säkert parkeringsområde till sina gäster. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Det finns säkerhet dygnet runt.

  Se mer
 • Shangri-La's Eros New Delhi
  Från1.522krPer natt

  Shangri-La's Eros New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , 19 ashoka road connaught place 19 - Karta
  0,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2670 recensioner från resenärerBaserat på 2670 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i hjärtat av Connaught Place i New Delhi och är ett av stadens finaste och mest framstående femstjärniga hotell. Åk kungligt i en Rolls-Royce Phantom, njut av hotellets gräsmattor och tidlösa arkitektur – som inspirerats av Edward Lutyens verk – och stig in i paradiset. Hotellet är perfekt beläget i stadens centrum och ligger nära myndighetskontor, shoppingcentrum och de kommersiella och finansiella kvarteren. Hotellet ligger 30 minuter i bil från de nationella och internationella flygplatserna och bara några minuter från de internationella utställningslokalerna Pragati Maidan och de flesta av ambassaderna. Gästerna kan välja att koppla av i den renoverade tesalongen Mister Chai, där det erbjuds ett förstklassigt urval av te, kaffe och lättare rätter, liksom utsökta tårtor, bakverk, choklad och pajer att ta med. På bottenvåningen ligger den italienska restaurangen Sorrento och baren Grappa, känd för sina cocktailar som åldrats på fat och sin gin och tonic som kan avnjutas utomhus med levande musik. Höjdpunkten är den ikoniska kinesiska restaurangen Shang Palace, som ligger precis mittemot baren och den italienska restaurangen. På första våningen finns en restaurang, Tamra, där det serveras anrättningar från många olika kök. Här samlas rätter från hela världen på stadens mest exotiska meny. Hotellet är välutrustat med ett företagscenter som är öppet dygnet runt. Här finns privata mötesrum med fokus på komfort och bekvämlighet, den senaste tekniken och oklanderlig service. Shangri-La Ballroom är slutligen en perfekt plats för viktiga möten och banketter och erbjuder stadens bästa kongress- och konferenslokaler.

  Se mer
 • Airport Residency
  Från468krPer natt

  Airport Residencystars

  Delhi, New Delhi NCR , Dwarka link road, nh 8, old gurgaon road - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 71 recensioner från resenärerBaserat på 71 recensioner från resenärer

  Hotel is conveniently located near the international terminal with a wonderful view of landing runway and close by the city center. The hotel is just 3 kms from International Airport and 5 kms form Domestic Airport.

  Se mer
 • Jivitesh
  Från456krPer natt

  Jiviteshstars

  Delhi, New Delhi NCR , Pusa road, opposite to metro pillar no 87, delhi 11 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 373 recensioner från resenärerBaserat på 373 recensioner från resenärer

  Det finns totalt 42 rum i lokalerna. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan utnyttja rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Det finns en bilparkering på området. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Gästerna kan använda biluthyrningen för att utforska det omgivande området. Det finns en säker parkering för gästernas säkerhet. Dagstidningar erjuds varje dag av Hotell. Hotell tillhandahåller säkerhet dygnet runt.

  Se mer
 • Radisson Blu Hotel New Delhi Dwarka
  Från791krPer natt

  Radisson Blu Hotel New Delhi Dwarkastars

  Delhi, New Delhi NCR , Plot no. 4, sector 13 dwarka, new delhi - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1800 recensioner från resenärerBaserat på 1800 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2010. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2012. Egendomen består av 217 rum. Egendomen består av 150 enkelrum, 50 dubbelrum och 25 sviter. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Gästerna kan använda hissen. Hotell har ett tidningsställ. Hotell har ett behändigt litet snabbköp för sista-minuten-behov eller glömda tandborstar. Det finns en affär på området. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Hotell erbjuder biluthyrning. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Det finns en säker parkering på området. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Hotell erbjuder dagstidningar varje dag. Säkerhet tillhandahålls dygnet runt.

  Se mer
 • The Hans Hotel New Delhi
  Från595krPer natt

  The Hans Hotel New Delhistars

  Delhi, New Delhi NCR , 15 barakhamba road, connaught place 77 - Karta
   

  Hotell konstruerades år 1982. Hotell helrenoverades år 2007. Egendomen består av 77 rum. Egendomen består av 3 barnsviter och 1 villa. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Hotell erbjuder rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan använda biluthyrningen för att utforska det omgivande området. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Det finns en säker parkering för gästernas säkerhet. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Hotell erbjuder dagstidningar varje dag. Säkerhet tillhandahålls dygnet runt. Det finns en piccoloservice.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  220  Hotell - New Delhi NCR
Sida  1  av  22
 

Beskrivning av destination

  New Delhi, som ligger i regionen Delhi, är huvudstad i Republiken Indien. Om du tycker om att shoppa är det den idealiska platsen. Du kan hitta konsthantverk och typiska föremål från överallt i Indien, massor av olika tyger, metallföremål och ädelstenar, föremål i olika exotiska träslag, olika sorters kryddor och parfymer. Från New Delhi kan man också göra intressanta utflykter. Man kan ägna sig åt alpinism i Himalaya, olika extremsporter såsom rafting i några av landets floder, som kastar sig ut från världens högsta topp, Mount Everest. Om du tycker om snösporter, kan du åka skidor på de olika skidstationerna som finns i området. Vi rekommenderar också ett besök i reservatet Sariska, som ligger bara några få kilometer från staden. Där finns stora skogsområden med ett mycket varierat växt- och djurliv. Bland annat lever den bengaliska tigern här. New Dehli är en av världens riktigt stora städer och det väntar på dig.

Intressanta platser

Populäraste zoner från New Delhi NCR

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Red Fox Hotel Aerocity
  Red Fox Hotel Aerocity
  5,0/5
  Kundomdömenav  1 Åsikter

  very good hotel,resonably comfortable clean and close to the airport.last 12 months stayed on four occasion-that says a LOT

  Anonym
  Hotelopias kund, 13/11/2016

  Från70krSe mer