Hotell i Havanna

Se på kartan
Hotell - Havanna

HavannaFrån  367kr

Aktuella hotellerbjudanden - Havanna

 • IBEROSTAR Parque Central
  Från2.379krPer natt

  IBEROSTAR Parque Centralstars

  Habana Vieja, Havanna , Neptuno prado y zulueta - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6772 recensioner från resenärerBaserat på 6772 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1998. Hotell rustades upp år 2010. Det finns totalt 427 rum i lokalerna. Egendomen består av . Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Hotell tillhandahåller en hiss. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området.

  Se mer
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Från965krPer natt

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Habana Vieja, Havanna , Ignacio agramante 267 - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1281 recensioner från resenärerBaserat på 1281 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1909. Hotell rustades upp år 1991. Egendomen består av 188 rum. Egendomen består av 161 dubbelrum, 15 barnsviter och 3 sviter. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet.

  Se mer
 • Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana
  Från2.916krPer natt

  Gran Hotel Manzana Kempinski La Habanastars

  Habana Vieja, Havanna , Calle san rafael e/ zulueta y monserrate n/a - Karta
   

  Med sin behändiga placering i La habana är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. $hotel. getTypeHotel() konstruerades år 1894. $hotel. getTypeHotel() rustades upp år 2017. Det finns totalt 246 rum i lokalerna. Egendomen består av 161 enkelrum, 23 barnsviter och 27 sviter. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan koppla av på terrassen. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Det finns säkerhet dygnet runt. Piccoloservicen ger ökad bekvämlighet.

  Se mer
 • Nacional de Cuba
  Från1.489krPer natt

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havanna , Calle o esq. 21, vedado - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 73 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5441 recensioner från resenärerBaserat på 5441 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger på några meter från närmaste strand, i centrum av Havanna. Det är ca 7 km till Plaza de la Revolución, medan den gamla stadsdelen och kongresscentret ligger ca 8 km från hotellet. Alla stora turistattraktioner är lätta att nå. Som ett erkännande av dess historiska och ärvda värderingar, förklarades det som ett nationalmonument i Republiken Kuba år 1998. Faciliteter som erbjuds inkluderar säkerhetsbox, en valutaväxlingskassa och tillgång till internet. Dessutom finns rum- och tvättservice, samt konferensmöjligheter. Alla de luftkonditionerade rummen har utsikt över havet eller trädgården. Samtliga rum är fullt utrustade som standard med en satellit-tv, en minibar och ett värdeskåp. Fritidsutbudet inkluderar en swimmingpool, en bastu och massage.

  Se mer
 • Telegrafo Boutique
  Från1.422krPer natt

  Telegrafo Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Prado 408 esq. neptuno 408 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 39 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1249 recensioner från resenärerBaserat på 1249 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1886. Hotell renoverades år 2001. Egendomen består av 63 rum. Egendomen består av 63 dubbelrum, 9 barnsviter, 1 handikappanpassat rum och 4 trebäddsrum. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Hotell erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. För bekvämligheten för dem som stannar lite längre finns det en självtvättinrättning. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Hotell tillhandahåller barnvaktsservice på begäran. Hotell erbjuder biluthyrning. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Dagstidningar erjuds varje dag av Hotell. Det finns säkerhet dygnet runt. Piccoloservicen ger ökad bekvämlighet.

  Se mer
 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  Från937krPer natt

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havanna, Havanna , Calle perseverancia 156 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 35 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 78 recensioner från resenärerBaserat på 78 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1910. Hotell renoverades år 2016. Hotell består av en huvudbyggnad och en bibyggnad. Anläggningen består av en huvudbyggnad och 2 bibyggnader. Bibyggnaden består av 2 våningar. Det finns totalt 18 rum i lokalerna. Egendomen består av 2 enkelrum, 12 dubbelrum, 2 lägenheter, 2 trebäddsrum, 2 fyrbäddsrum och 2 familjerum. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan utnyttja rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Hotell tillhandahåller säker parkering för gästernas säkerhet. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar.

  Se mer
 • Sercotel Caribbean
  Från585krPer natt

  Sercotel Caribbeanstars

  Habana Vieja, Havanna , Prado e/ colon y refugio 164 - Karta
  2,4/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 180 recensioner från resenärerBaserat på 180 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1953. Egendomen består av 38 rum. Egendomen består av 38 dubbelrum. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen.

  Se mer
 • Park View Boutique
  Från814krPer natt

  Park View Boutiquestars

  Habana Vieja, Havanna , Calle colón esquina a morro s/n - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 54 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 424 recensioner från resenärerBaserat på 424 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger bara ett stenkast från den livliga Paseo del Prado, en av de mest kända gatorna i huvudstaden. Turistattraktioner och sevärdheter är lätt åtkomliga. Detta historiska hotell renoverades år 2002 och omfattar totalt 55 rum. Rummen är exceptionellt inredda så gästen kan vila efter en lång dag. Det luftkonditionerade hotellet erbjuder en hall med en 24-timmars-reception, värdeförvaring och en garderob. Ytterligare faciliteter inkluderar en restaurang, med barnstolar, samt en bar i hallen. Gästerna kan smaka på läckra rätter från Cuban samt internationella rätter, uppfriskande drinkar på "Prado" restaurangen på sjunde våningen. Det är även möjligt att dra fördel av internetanslutningen. Rummen är alla fullt utrustade som standard. Luftkonditioneringen är centralt reglerad. Frukosten som serveras är amerikansk.

  Se mer
 • Conde de Villanueva Havana
  Från1.468krPer natt

  Conde de Villanueva Havanastars

  Habana Vieja, Havanna , C. mercaderes esquina a lamparilla, habana vieja 202 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 220 recensioner från resenärerBaserat på 220 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1999. Hotell renoverades år 2004. Det finns totalt 9 rum i lokalerna. Egendomen består av 9 dubbelrum, 2 barnsviter och 1 svit. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Hotell erbjuder tvättservice. Gästerna kan använda Hotell s cykelförvaring. Det finns en bilparkering på området. Det finns en säker parkering på området. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar.

  Se mer
 • Be Live Havana City Copacabana
  Från785krPer natt

  Be Live Havana City Copacabanastars

  Miramar, Havanna , Ave. 1ra entre 44 y 46 4404 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 36 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 674 recensioner från resenärerBaserat på 674 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1955. Hotell rustades upp år 1992. Det finns totalt 168 rum i lokalerna. Egendomen består av 168 dubbelrum. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns en självtvättinrättning tillgänglig för längre vistelser. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  60  Hotell - Havanna
Sida  1  av  6
 

Beskrivning av destination

  La Habana/Havanna eller La Villa de San Cristóbal de La Habana (dess fullständiga namn), är huvudstaden i republiken Kuba. Om det du letar efter är den verkliga karibiska atmosfären är Havanna, som är känt i hela världen för sin musik, sin mat och sitt folk, den idealiska platsen. Arkitekturen är i kolonialstil och till de viktigaste stadsdelarna hör La Habana Vieja, Vedado och Miramar. Stränderna i öster är mycket kända för sin skönhet och där kan man utöva sportdykning förutom många andra fritidssysselsättningar. Kvällarna i Havanna är en unik erfarenhet med många olika rytmer, som går från salsa till jazz, restauranger med typiska rätter från trakten och diskotek där man kan tillbringa en trevlig kväll: det är bara några av de saker man kan göra i staden. Hela den karibiska atmosfären samlad i en enda stad, ett underbart folks konst och kultur, det är Havanna i ett nötskal. Du måste besöka det!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Havanna

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner