Hotell i Kuala Lumpur

Se på kartan
Hotell - Kuala Lumpur

Kuala LumpurFrån  100kr

Aktuella hotellerbjudanden - Kuala Lumpur

 • The Kuala Lumpur Journal
  Från539krPer natt

  The Kuala Lumpur Journalstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan beremi, off jalan sultan ismail 30 -
  4,3/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 661 recensioner från resenärerBaserat på 661 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2015. Egendomen består av 117 rum. Egendomen består av 76 enkelrum och 1 svit. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Hotell erbjuder tvättservice. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Det finns en säker parkering för gästernas säkerhet. Hotell tillhandahåller säkerhet dygnet runt. Piccoloservicen ger ökad bekvämlighet.

  Se mer
 • Parkroyal Serviced Suites Kuala Lumpur
  Från655krPer natt

  Parkroyal Serviced Suites Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan nagasari, off jalan raja chulan 1 -
  4,0/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1883 recensioner från resenärerBaserat på 1883 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2010. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2010. Hotell består av en huvudbyggnad och en bibyggnad. Anläggningen består av en huvudbyggnad och 0 bibyggnader. Egendomen består av 287 rum. Egendomen består av 55 dubbelrum och 287 lägenheter. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Hotell tillhandahåller en hiss. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Vissa av rummen har utsikt över Hotells vackra trädgård. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. Det finns en självtvättinrättning tillgänglig för längre vistelser. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. För föräldrarnas bekvämlighet erbjuder Hotell barnvaktsservice på begäran. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Hotell erbjuder ett säkert parkeringsområde till sina gäster. Hotell erbjuder dagstidningar varje dag. Det finns säkerhet dygnet runt. Piccoloservicen ger ökad bekvämlighet.

  Se mer
 • Swiss Garden Hotel Kuala Lumpur
  Från560krPer natt

  Swiss Garden Hotel Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan pudu 117 -
  3,7/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1223 recensioner från resenärerBaserat på 1223 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1993. Hotell helrenoverades år 2007. Egendomen består av 310 rum. Egendomen består av 164 dubbelrum, 1 handikappanpassat rum och 12 familjerum. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Hotell erbjuder dagstidningar varje dag. Det finns säkerhet dygnet runt. Det finns en piccoloservice.

  Se mer
 • Corus Hotel Kuala Lumpur
  Från551krPer natt

  Corus Hotel Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan ampang na -
  3,8/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1630 recensioner från resenärerBaserat på 1630 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1984. Hotell renoverades år 2014. Det finns totalt 388 rum i lokalerna. Egendomen består av 1 handikappanpassat rum. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Hotell tillhandahåller en hiss. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. För föräldrarnas bekvämlighet erbjuder Hotell barnvaktsservice på begäran. Gästerna kan avnjuta en kopp kaffe över den morgontidning som tillhandahålls av Hotell. Hotell erbjuder piccoloservice.

  Se mer
 • Novotel Kuala Lumpur City Centre
  Från612krPer natt

  Novotel Kuala Lumpur City CentrestarsGreenProgram Icon

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan kia peng 2 -
  3,7/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter

  Hotell konstruerades år 2006. Egendomen består av 291 rum. Egendomen består av . Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan utnyttja rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Gästerna kan använda självtvättinrättningen. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Det finns en säker parkering på området. Gästerna kan avnjuta en kopp kaffe över den morgontidning som tillhandahålls av Hotell. Säkerhet tillhandahålls dygnet runt. Hotell erbjuder piccoloservice. Hotell har en golfreception.

  Se mer
 • Pullman Kuala Lumpur City Centre
  Från804krPer natt

  Pullman Kuala Lumpur City Centrestars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan conlay 4 -
  4,4/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2948 recensioner från resenärerBaserat på 2948 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2002. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2010. Egendomen består av 448 rum. Egendomen består av 160 lägenheter. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Hotell tillhandahåller en hiss. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Hotell erbjuder rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Det finns en säker parkering för gästernas säkerhet. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Hotell erbjuder piccoloservice.

  Se mer
 • Grand Millennium Kuala Lumpur
  Från1.136krPer natt

  Grand Millennium Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jln bukit bintang 160 -
  3,9/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1871 recensioner från resenärerBaserat på 1871 recensioner från resenärer

  Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2015. Egendomen består av 461 rum. Hotell erbjuder . Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan utnyttja rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Det finns en självtvättinrättning tillgänglig för längre vistelser. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Dagstidningar erjuds varje dag av Hotell. Hotell tillhandahåller säkerhet dygnet runt. Piccoloservicen ger ökad bekvämlighet.

  Se mer
 • Royale Chulan Bukit Bintang
  Från525krPer natt

  Royale Chulan Bukit Bintangstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan bukit bintang 17-21 -
  3,1/5
  Kundomdömenav 31 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1090 recensioner från resenärerBaserat på 1090 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1999. Hotell rustades upp år 2012. Egendomen består av 400 rum. Hotell erbjuder . Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Gästerna kan använda hissen. Hotell har ett tidningsställ. Hotell erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. För föräldrarnas bekvämlighet erbjuder Hotell barnvaktsservice på begäran. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur
  Från616krPer natt

  Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , No.1 jalan imbi 1 -
  3,5/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2355 recensioner från resenärerBaserat på 2355 recensioner från resenärer

  Det finns totalt 650 rum i lokalerna. Hotell erbjuder 2 handikappanpassade rum. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Gästerna kan stanna till vid det behändiga lilla snabbköpet för sista-minuten-behov eller glömda tandborstar. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Gästerna kan koppla av på terrassen. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. För föräldrarnas bekvämlighet erbjuder Hotell barnvaktsservice på begäran. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Hotell erbjuder dagstidningar varje dag. Hotell tillhandahåller säkerhet dygnet runt. Hotell erbjuder piccoloservice.

  Se mer
 • Concorde Hotel Kuala Lumpur
  Från540krPer natt

  Concorde Hotel Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan sultan ismail 2 -
  4,5/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1970 recensioner från resenärerBaserat på 1970 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1959. Hotell renoverades år 2011. Egendomen består av 581 rum. Egendomen består av 556 dubbelrum och 25 sviter. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Det finns en affär på området. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  190  Hotell - Kuala Lumpur
Sida  1  av  19
 

Beskrivning av destination

  Kuala Lumpur är huvudstaden i Malaysia. Staden är idag ett stort turistcentrum med massor av olika attraktioner som lockar, såsom shopping, besök på kulturella platser, fritidsaktiviteter och helt enkelt det faktum att man lär känna en vacker stad med ett imponerande landskap. Till de mest betydande turistattraktionerna i staden hör Parlamentshuset, Kuala Lumpur-tornet, Eye on Malaysia och guldtriangeln som bland andra kulturellt intressanta platser omfattar Petronas tvillingtorn. Staden har också en mängd grönområden tack vare skogen som skyddas, nationalparkerna och de botaniska trädgårdarna och flera andra parker. I staden kan du dels besöka alla de viktigaste sevärdheterna på dagen och dels tillbringa en trevlig stund på kvällen på något av de många diskotek eller barer som finns i staden. I Kuala Lumpur hittar du det du letar efter. Du måste lära känna det.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Kuala Lumpur

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner