Hotell i Kuala Lumpur

Se på kartan
Hotell - Kuala Lumpur

Kuala LumpurFrån  111kr

Aktuella hotellerbjudanden - Kuala Lumpur

 • Grand Millennium Kuala Lumpur
  Från1.084krPer natt

  Grand Millennium Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan bukit bintang 160 -
  3,9/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2082 recensioner från resenärerBaserat på 2082 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Kuala Lumpur. Från den här egendomen som ligger 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Denna anläggning innefattar 461 trivsamma rum. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De gemensamma utrymmen på Grand Millennium Kuala Lumpur är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Grand Millennium Kuala Lumpur. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Gästerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. , Detta Grand Millennium Kuala Lumpur har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. , Resenärerna kan hitta balans för kropp och själ på anläggningens hälso- och väbefinnandeinrättning. och Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. Grand Millennium Kuala Lumpur kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Swiss Garden Hotel Kuala Lumpur
  Från552krPer natt

  Swiss Garden Hotel Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan pudu 117 -
  3,7/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1325 recensioner från resenärerBaserat på 1325 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Kuala Lumpur är detta gulliga hotell ett optimalt val för familjer. Från denna egendom som är belägen 10 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 4. 3 kilometer från den här anläggningen. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra gäster har 7. 5 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 14. 5 kilometer till hamnen. Swiss Garden Hotel Kuala Lumpur har totalt 310 rum. Detta boende snyggades upp 2007. Både fast och trådlöst internet finns på Swiss Garden Hotel Kuala Lumpur. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Swiss Garden Hotel Kuala Lumpur. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Kunderna kan utforska de olika matställena som detta hotell erbjuder. , Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. och Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Kuala Lumpur Journal
  Från635krPer natt

  The Kuala Lumpur Journalstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan beremi, off jalan sultan ismail 30 -
  4,4/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 881 recensioner från resenärerBaserat på 881 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Kuala Lumpur. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 1. 1 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Det totala antalet rum på ザ クアラ ルンプール ジャーナル är 117. Boendet byggdes år 2015. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Detta hotell tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser på ザ クアラ ルンプール ジャーナル. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på ザ クアラ ルンプール ジャーナル. ザ クアラ ルンプール ジャーナル kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Fraser Residence Kuala Lumpur
  Från724krPer natt

  Fraser Residence Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan cendana, off jalan sultan ismail 10 -
  4,0/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1166 recensioner från resenärerBaserat på 1166 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell, som återfinns i Kuala Lumpur, är ett bra alternativ för familjer. Från detta hotell som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här egendomen. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Våra gäster har 6. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 4. 3 kilometer till hamnen. Detta boende kan erbjuda totalt 446 rum. Detta hotells byggår är 2014. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på フレーザー レジデンス クアラルンプール har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på フレーザー レジデンス クアラルンプール. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. フレーザー レジデンス クアラルンプール erbjuder en mängd olika matupplevelser. , Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. , Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta boende perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. , Gästerna kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. och Kunderna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Traders Hotel Kuala Lumpur
  Från1.230krPer natt

  Traders Hotel Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Kuala lumpur city centre -
  4,7/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 10208 recensioner från resenärerBaserat på 10208 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Kuala Lumpur. Från detta boende som är beläget 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1. 8 kilometer från den här anläggningen. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta hotell. Det totala antalet rum på Traders Hotel Kuala Lumpur är 571. Senast denna anläggning renoverades var 2013. Traders Hotel Kuala Lumpur är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De gemensamma utrymmena på Traders Hotel Kuala Lumpur är rullstolsanpassade. Traders Hotel Kuala Lumpur är inte någon husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. , Hälso- och välbefinnandeutbudet på detta hotell ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. och Traders Hotel Kuala Lumpur som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av kunder. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Royal Kuala Lumpur
  Från497krPer natt

  Royal Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan walter grenier -
  3,6/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 784 recensioner från resenärerBaserat på 784 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Kuala Lumpur. Från detta boende som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Detta hotell har totalt 285 ombonade rum. Detta hotell totalrenoverades 2005. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Concorde Hotel Kuala Lumpur
  Från794krPer natt

  Concorde Hotel Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan sultan ismail 2 -
  4,5/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2220 recensioner från resenärerBaserat på 2220 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Kuala Lumpur. Från denna egendom som är belägen 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 7 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 800 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 800 meter. Det totala antalet rum är 581. Concorde Hotel Kuala Lumpur genomgick en totalrenovering 2011. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Concorde Hotel Kuala Lumpur. Husdjur är tillåtna på denna anläggning.

  Se mer
 • Grand Hyatt Kuala Lumpur
  Från1.699krPer natt

  Grand Hyatt Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan pinang 12 -
  4,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3024 recensioner från resenärerBaserat på 3024 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Kuala Lumpur. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Boendet har totalt 411 rum. Grand Hyatt Kuala Lumpur är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Grand Hyatt Kuala Lumpur tillhandahåller babysängar på begäran. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Grand Hyatt Kuala Lumpur några rullstolsanpassade rum. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. , Grand Hyatt Kuala Lumpur erbjuder en mängd olika matupplevelser. , Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. och Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker.

  Se mer
 • Regalia Suites & Residence
  Från429krPer natt

  Regalia Suites & Residencestars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan anjung putra, off jalan sultan ismail 2 -
  3,6/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 324 recensioner från resenärerBaserat på 324 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Kuala Lumpur. Det främsta nöjesområdet ligger 20. 0 kilometer från denna anläggning. Våra kunder hittar många allmänna kommunikationsförbindelserinom ett avstånd av 20. 0 kilometer. Våra besökare har 40. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 170 rum. レガリア スイーツ byggdes 2012. レガリア スイーツ är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på レガリア スイーツ har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. レガリア スイーツ är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Fraser Place Kuala Lumpur
  Från703krPer natt

  Fraser Place Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Lot 163, no. 10 jalan perak -
  4,5/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1876 recensioner från resenärerBaserat på 1876 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Kuala Lumpur. Från detta boende som ligger inbäddat 20 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 30 meter från detta hotell. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Våra resenärer har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 291 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boendes byggår är 2009. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Gästerna kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. och På detta boende finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  197  Hotell - Kuala Lumpur
Sida  1  av  20
 

Beskrivning av destination

  Kuala Lumpur är huvudstaden i Malaysia. Staden är idag ett stort turistcentrum med massor av olika attraktioner som lockar, såsom shopping, besök på kulturella platser, fritidsaktiviteter och helt enkelt det faktum att man lär känna en vacker stad med ett imponerande landskap. Till de mest betydande turistattraktionerna i staden hör Parlamentshuset, Kuala Lumpur-tornet, Eye on Malaysia och guldtriangeln som bland andra kulturellt intressanta platser omfattar Petronas tvillingtorn. Staden har också en mängd grönområden tack vare skogen som skyddas, nationalparkerna och de botaniska trädgårdarna och flera andra parker. I staden kan du dels besöka alla de viktigaste sevärdheterna på dagen och dels tillbringa en trevlig stund på kvällen på något av de många diskotek eller barer som finns i staden. I Kuala Lumpur hittar du det du letar efter. Du måste lära känna det.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Kuala Lumpur

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner