Hotell i Kuala Lumpur

Se på kartan
Hotell - Kuala Lumpur

Kuala LumpurFrån  135kr

Aktuella hotellerbjudanden - Kuala Lumpur

 • Traders Hotel Kuala Lumpur
  Från1.246krPer natt

  Traders Hotel Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Kuala lumpur city centre -
  4,7/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 10325 recensioner från resenärerBaserat på 10325 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Kuala Lumpur. Från denna anläggning som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1. 8 kilometer från den här egendomen. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Traders Hotel Kuala Lumpur har totalt 571 rum. Detta boende renoverades 2013. Traders Hotel Kuala Lumpur är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumDe gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Det finns parkeringsplatser på Traders Hotel Kuala Lumpur. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. De som bor på denna anläggning kan hitta balans för kropp och själ på dess hälso- och väbefinnandeinrättning. Gästerna kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i anläggningens restauranger. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Doubletree By Hilton Kuala Lumpur
  Från878krPer natt

  Doubletree By Hilton Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , The intermark 348 jalan tun razak -
  4,5/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3600 recensioner från resenärerBaserat på 3600 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell, som återfinns i Kuala Lumpur, är ett bra alternativ för familjer. Från detta hotell som ligger inbäddat 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Boendet har totalt 540 rum. Alla som valt detta boende kan hålla kontakt med arbete eller hem tack vare tillgången på internet. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Gästerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är denna anläggning en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att kunderna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Doubletree By Hilton Kuala Lumpur. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grand Hyatt Kuala Lumpur
  Från1.877krPer natt

  Grand Hyatt Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan pinang 12 -
  4,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3094 recensioner från resenärerBaserat på 3094 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Kuala Lumpur är detta lyxiga hotell ett optimalt val för familjer. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. Det totala antalet rum på Grand Hyatt Kuala Lumpur är 411. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på Grand Hyatt Kuala Lumpur har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Detta handikappanpassade boende har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Grand Hyatt Kuala Lumpur tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Grand Hyatt Kuala Lumpur är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. De som bor på denna anläggning kan koppla av i slutet av dagen med dess varierade hälsoerbjudande. Detta hotell har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar.

  Se mer
 • Grand Millennium Kuala Lumpur
  Från1.213krPer natt

  Grand Millennium Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan bukit bintang 160 -
  3,9/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2125 recensioner från resenärerBaserat på 2125 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i Kuala Lumpur. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 2. 5 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Detta hotell har totalt 461 rum. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Grand Millennium Kuala Lumpur. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Grand Millennium Kuala Lumpur. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att resenärerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. På denna anläggning finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som kunderna med fördel kan dra nytta av. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. På Grand Millennium Kuala Lumpur kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Royal Kuala Lumpur
  Från547krPer natt

  Royal Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan walter grenier -
  3,6/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 796 recensioner från resenärerBaserat på 796 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Kuala Lumpur. Från denna anläggning som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Totalt 285 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning renoverades 2005. Wifi finns på boendet i sin helhet. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Om någon som valt detta boende ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Royal Kuala Lumpur är inte någon husdjursvänlig anläggning. Royal Kuala Lumpur har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Hilton Kuala Lumpur
  Från890krPer natt

  Hilton Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , jalan stesen sentral 3 -
  4,7/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4565 recensioner från resenärerBaserat på 4565 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Kuala Lumpur är detta enastående hotell ett optimalt val för familjer. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Detta boende har totalt 499 rum. Hilton Kuala Lumpur totalrenoverades 2015. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Alla rum på Hilton Kuala Lumpur är rullstolsanpassade. Hilton Kuala Lumpur är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Resenärerna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Detta Hilton Kuala Lumpur har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Hilton Kuala Lumpur som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Hilton Kuala Lumpur. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Regalia Suites & Residence
  Från425krPer natt

  Regalia Suites & Residencestars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan anjung putra, off jalan sultan ismail 2 -
  3,6/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 339 recensioner från resenärerBaserat på 339 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Kuala Lumpur. För våra gäster är det 20. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på 20. 0 kilometer. Våra gäster har 40. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Regalia Suites & Residence är 170. Regalia Suites & Residence byggdes 2012. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är tillåtna på detta boende. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Tune Hotel - Klia2
  Från607krPer natt

  Tune Hotel - Klia2stars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Lot pt 13, jalan klia 2/2, klia -
  3,6/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2021 recensioner från resenärerBaserat på 2021 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Kuala Lumpur. Från denna anläggning är det 4. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. För våra besökare är det bara 100 meter till flygplatsen. Det totala antalet rum är 400. Tune Hotel - Klia2 har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Måltiderna som serveras kommer att uppskattas av alla som valt detta boende.

  Se mer
 • The Federal Kuala Lumpur
  Från470krPer natt

  The Federal Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , 35 jalan bukit bintang -
  4,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 809 recensioner från resenärerBaserat på 809 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Kuala Lumpur. Från detta hotell som ligger 5 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning har 450 rum. Senast detta boende renoverades var 2008. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen på The Federal Kuala Lumpur håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på The Federal Kuala Lumpur. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Det finns parkeringsplatser på The Federal Kuala Lumpur. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Kunderna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på The Federal Kuala Lumpur. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. The Federal Kuala Lumpur erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Fraser Residence Kuala Lumpur
  Från819krPer natt

  Fraser Residence Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan cendana, off jalan sultan ismail 10 -
  4,0/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1205 recensioner från resenärerBaserat på 1205 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett enastående hotell som är lokaliserat i Kuala Lumpur. Från detta boende som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här egendomen. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Våra besökare har 6. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 4. 3 kilometer till hamnen. Boendet har totalt 446 rum. Fraser Residence Kuala Lumpur byggdes 2014. Alla gästerna på Fraser Residence Kuala Lumpur kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Fraser Residence Kuala Lumpur är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Fraser Residence Kuala Lumpur. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena. Detta boende har affärsfaciliteter. Alla gäster som bor på denna anläggning kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Kunderna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Fraser Residence Kuala Lumpur. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende kan gästerna få roliga upplevelser. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  174  Hotell - Kuala Lumpur
Sida  1  av  18
 

Beskrivning av destination

  Kuala Lumpur är huvudstaden i Malaysia. Staden är idag ett stort turistcentrum med massor av olika attraktioner som lockar, såsom shopping, besök på kulturella platser, fritidsaktiviteter och helt enkelt det faktum att man lär känna en vacker stad med ett imponerande landskap. Till de mest betydande turistattraktionerna i staden hör Parlamentshuset, Kuala Lumpur-tornet, Eye on Malaysia och guldtriangeln som bland andra kulturellt intressanta platser omfattar Petronas tvillingtorn. Staden har också en mängd grönområden tack vare skogen som skyddas, nationalparkerna och de botaniska trädgårdarna och flera andra parker. I staden kan du dels besöka alla de viktigaste sevärdheterna på dagen och dels tillbringa en trevlig stund på kvällen på något av de många diskotek eller barer som finns i staden. I Kuala Lumpur hittar du det du letar efter. Du måste lära känna det.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Kuala Lumpur

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner