Hotell i Kuala Lumpur

Se på kartan
Hotell - Kuala Lumpur

Kuala LumpurFrån  109kr

Aktuella hotellerbjudanden - Kuala Lumpur

 • Grand Hyatt Kuala Lumpur
  Från1.418krPer natt

  Grand Hyatt Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan pinang 12 -
  4,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2886 recensioner från resenärerBaserat på 2886 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Kuala Lumpur är detta lyxiga hotell ett optimalt val för familjer. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. De 411 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Grand Hyatt Kuala Lumpur är utformat för att göra gästernas vistelse så bekväm som möjligt och har några handikappanpassade badrum. Husdjur är inte tillåtna på Grand Hyatt Kuala Lumpur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. , Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena. , På detta hotell finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som kunderna med fördel kan dra nytta av. och Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker.

  Se mer
 • Swiss Garden Hotel Kuala Lumpur
  Från610krPer natt

  Swiss Garden Hotel Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan pudu 117 -
  3,7/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1267 recensioner från resenärerBaserat på 1267 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Kuala Lumpur. Från denna anläggning som ligger 10 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 3 kilometer från anläggningen. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Våra kunder har 7. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 14. 5 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 310. Swiss Garden Hotel Kuala Lumpur totalrenoverades 2007. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Swiss Garden Hotel Kuala Lumpur tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. , Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. och Kunderna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Swiss Garden Hotel Kuala Lumpur. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur
  Från591krPer natt

  Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , No.1 jalan imbi 1 -
  3,5/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2481 recensioner från resenärerBaserat på 2481 recensioner från resenärer

  Det finns totalt 650 rum i lokalerna. Hotell erbjuder 2 handikappanpassade rum. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Gästerna kan stanna till vid det behändiga lilla snabbköpet för sista-minuten-behov eller glömda tandborstar. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Gästerna kan koppla av på terrassen. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. För föräldrarnas bekvämlighet erbjuder Hotell barnvaktsservice på begäran. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Hotell erbjuder dagstidningar varje dag. Hotell tillhandahåller säkerhet dygnet runt. Hotell erbjuder piccoloservice.

  Se mer
 • Parkroyal Serviced Suites Kuala Lumpur
  Från786krPer natt

  Parkroyal Serviced Suites Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan nagasari, off jalan raja chulan 1 -
  4,0/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2011 recensioner från resenärerBaserat på 2011 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i Kuala Lumpur. Från detta boende som ligger inbäddat 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 2. 0 kilometer från denna egendom. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 2 kilometer från den här egendomen. Från denna anläggning är det 2. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Våra kunder har 50. 0 kilometer till flygplatsen. 287 välkomnande rum finns på anläggningen. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på denna anläggning och som passar för olika slags evenemang, Alla gästerna som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. och Detta boende har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Kuala Lumpur Journal
  Från541krPer natt

  The Kuala Lumpur Journalstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan beremi, off jalan sultan ismail 30 -
  4,4/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 811 recensioner från resenärerBaserat på 811 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Kuala Lumpur. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 1. 1 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boendet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Det totala antalet rum på The Kuala Lumpur Journal är 117. Detta hotell byggdes 2015. The Kuala Lumpur Journal har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser. The Kuala Lumpur Journal erbjuder transfer till flygplatsen. På The Kuala Lumpur Journal kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grand Millennium Kuala Lumpur
  Från1.100krPer natt

  Grand Millennium Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jln bukit bintang 160 -
  3,9/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1971 recensioner från resenärerBaserat på 1971 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i Kuala Lumpur. Från detta boende som är beläget 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Våra resenärer har 2. 7 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 1. 3 kilometer till hamnen. Detta boende har totalt 461 rum. Grand Millennium Kuala Lumpur är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta boende skämma bort sig under sin vistelse där. , För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. , Grand Millennium Kuala Lumpur erbjuder en mängd olika matupplevelser. och Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. På Grand Millennium Kuala Lumpur kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Royale Chulan Bukit Bintang
  Från565krPer natt

  Royale Chulan Bukit Bintangstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan bukit bintang 17-21 -
  3,1/5
  Kundomdömenav 31 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1130 recensioner från resenärerBaserat på 1130 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1999. Hotell rustades upp år 2012. Egendomen består av 400 rum. Hotell erbjuder . Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Gästerna kan använda hissen. Hotell har ett tidningsställ. Hotell erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. För föräldrarnas bekvämlighet erbjuder Hotell barnvaktsservice på begäran. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Pullman Kl City Centre
  Från958krPer natt

  Pullman Kl City Centrestars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan conlay 4 -
  4,4/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3135 recensioner från resenärerBaserat på 3135 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är perfekt för familjer och ligger i Kuala Lumpur. Från denna egendom som ligger 700 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1. 7 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på 0. 5 kilometer. Våra gäster har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 16. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum på Pullman Kl City Centre är 448. Pullman Kl City Centre genomgick en renovering 2010. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Dygnet-runt-servicen på Pullman Kl City Centre bidrar till gästernas trivsel. Pullman Kl City Centre tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla badrum på Pullman Kl City Centre är handikappanpassadeInga husdjur är tillåtna i lokalerna. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Alla gäster som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens dess restaurang. , Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. , Resenärerna kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. och Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Furama Bukit Bintang
  Från481krPer natt

  Furama Bukit Bintangstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan changkat thambi dollah 136 -
  3,9/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2306 recensioner från resenärerBaserat på 2306 recensioner från resenärer

  This elegant hotel is centrally located in Kuala Lumpur's vibrant Golden Triangle, adjacent to Bukit Bintang, Berjaya Times Square and Chinatown. It is conveniently situated near the main shopping belts of the city, just a 5 minutes walk away from the Imbi Station. The hotel's proximity to the major expressways and public transport also makes it highly accessible to major tourist spots.

  Se mer
 • Ibis Styles Kl Fraser Business
  Från329krPer natt

  Ibis Styles Kl Fraser Businessstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Kompleks metro pudu 1 jalan metro pudu 2 -
  4,0/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1143 recensioner från resenärerBaserat på 1143 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Kuala Lumpur är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Från denna anläggning som är belägen 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 3 kilometer från den här egendomen. Denna anläggning ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Detta hotell kan erbjuda totalt 500 rum. Detta hotells byggår är 2012. Ibis Styles Kl Fraser Business har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Alla badrum på Ibis Styles Kl Fraser Business är handikappanpassadeInga husdjur är tillåtna i lokalerna. Ibis Styles Kl Fraser Business tillhandahåller parkering och garage. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. , Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. och Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  186  Hotell - Kuala Lumpur
Sida  1  av  19
 

Beskrivning av destination

  Kuala Lumpur är huvudstaden i Malaysia. Staden är idag ett stort turistcentrum med massor av olika attraktioner som lockar, såsom shopping, besök på kulturella platser, fritidsaktiviteter och helt enkelt det faktum att man lär känna en vacker stad med ett imponerande landskap. Till de mest betydande turistattraktionerna i staden hör Parlamentshuset, Kuala Lumpur-tornet, Eye on Malaysia och guldtriangeln som bland andra kulturellt intressanta platser omfattar Petronas tvillingtorn. Staden har också en mängd grönområden tack vare skogen som skyddas, nationalparkerna och de botaniska trädgårdarna och flera andra parker. I staden kan du dels besöka alla de viktigaste sevärdheterna på dagen och dels tillbringa en trevlig stund på kvällen på något av de många diskotek eller barer som finns i staden. I Kuala Lumpur hittar du det du letar efter. Du måste lära känna det.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Kuala Lumpur

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner