Hotell i Cancún och närhet

Se på kartan
Hotell - Cancún och närhet

Cancún och närhetFrån  220kr

Aktuella hotellerbjudanden - Cancún och närhet

 • Seadust Cancun Family Resort
  Från2.041krPer natt

  Seadust Cancun Family Resortstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcan km. 17 lote 52-04 hotel zone lt 52-04 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 163 recensioner från resenärerBaserat på 163 recensioner från resenärer

  Located in the Hotel Zone, close to Playa Delfines and is only 15 min from Cancun International Airport. Near to nightclubs, shopping malls and other attractions

  Se mer
 • Hard Rock Hotel Cancun
  Från5.010krPer natt

  Hard Rock Hotel Cancunstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd.kukulkan km. 14.5, zona hotelera km 14.5 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 10970 recensioner från resenärerBaserat på 10970 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell, som återfinns i Hotel Zone / Zona Hotelera, är ett bra alternativ för familjer. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 9 kilometer från den här anläggningen. Detta boende har 601 rum. Detta hotell snyggades upp 2012. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på Hard Rock Hotel Cancun håller öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Detta boende är rullstolsanpassat, och har 5 handikappanpassat rum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. Kunderna kan utforska de olika matställena som Hard Rock Hotel Cancun erbjuder. Alla som valt detta boende kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som erbjuds. Detta hotell har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. På denna anläggning med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på Hard Rock Hotel Cancun. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grand Oasis Palm - All Inclusive
  Från1.751krPer natt

  Grand Oasis Palm - All Inclusivestars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcán km4.5 sección c lote 1 - Karta
  2,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3842 recensioner från resenärerBaserat på 3842 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell, som återfinns i Hotel Zone / Zona Hotelera, är ett bra alternativ för familjer. Från detta hotell som är beläget 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Totalt 835 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Grand Oasis Palm - All Inclusive genomgick en totalrenovering 2011. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Grand Oasis Palm - All Inclusive har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Grand Oasis Palm - All Inclusive är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta hotell skämma bort sig under sin vistelse där. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Gästerna kommer att få en rolig vistelse på denna anläggning som har ett stort utbud av nöjen. Resenärerna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge gästerna ny energi inför dagen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grand Oasis Cancun
  Från1.799krPer natt

  Grand Oasis Cancunstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcán km. 16.5 zona hotelera lt45-47 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Perfekt för familjer och ett enastående hotell som är lokaliserat i Hotel Zone / Zona Hotelera. Detta boende har 499 rum. Grand Oasis Cancun genomgick en totalrenovering 2011. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Det finns parkeringsplatser på Grand Oasis Cancun. När det handlar om att koppla av, kan kunderna få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Gästerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Resenärerna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge kunderna ny energi inför dagen. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Crown Paradise Club Cancun All Inclusive
  Från2.416krPer natt

  Crown Paradise Club Cancun All Inclusivestars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcan, km 18.5 zona hotelera s/n - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 8950 recensioner från resenärerBaserat på 8950 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Hotel Zone / Zona Hotelera är detta lyxiga hotell ett optimalt val för familjer. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 1. 6 kilometer från hotellet. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta hotell. Detta boende innefattar 617 trivsamma rum. Crown Paradise Club Cancun All Inclusive totalrenoverades 2006. Alla gästerna på Crown Paradise Club Cancun All Inclusive kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Crown Paradise Club Cancun All Inclusive är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta hotell tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. De som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resort
  Från3.185krPer natt

  Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resortstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcan km 9.5 zona hotelera lote 6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4358 recensioner från resenärerBaserat på 4358 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är perfekt för familjer och ligger i Hotel Zone / Zona Hotelera. Från denna egendom är det 50 meter till närmaste strand. 602 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotells byggår är 1990. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resort. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Gästerna kan koppla av och ladda batterierna på anläggningens inrättning för hälsa och välbefinnande. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Sportfantaster kan dra fördel av de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Beach House Dos Playas by Faranda Hotels
  Från1.094krPer natt

  Beach House Dos Playas by Faranda Hotelsstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd.kukulkan km 6.5 zona hotelera - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1742 recensioner från resenärerBaserat på 1742 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Hotel Zone / Zona Hotelera. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 6. 5 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från den här egendomen. Våra gäster har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 20 meter från denna egendom. Våra besökare har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 130 rum. Beach House Dos Playas by Faranda Hotels genomgick en totalrenovering 2006. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Beach House Dos Playas by Faranda Hotels tillhandahåller inga babysängar på begäran. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Detta hotell har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Oasis Cancun Lite
  Från1.600krPer natt

  Oasis Cancun Litestars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Boulevard kukulcan km. 16.5 lotes 45-47 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 114 recensioner från resenärerBaserat på 114 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Hotel Zone / Zona Hotelera. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 9 kilometer från det här hotellet. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Från detta boende är det 100 meter till närmaste strand. Våra besökare har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell kan erbjuda totalt 350 rum. Kunderna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Dygnet-runt-servicen på Oasis Cancun Lite bidrar till gästernas trivsel. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är tillåtna på detta boende. Parkering och garage finns att tillgå. Alla som valt detta boende kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. När det handlar om att koppla av, kan de som bor på denna anläggning få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. På denna anläggning med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla kunder. Det finns ett utbud av sport- och fritidsaktiviteter på detta hotell. På Oasis Cancun Lite kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Oasis Palm
  Från1.593krPer natt

  Oasis Palmstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcan km 4.5 seccion c zona htl. lote 1 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3086 recensioner från resenärerBaserat på 3086 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Hotel Zone / Zona Hotelera. Från det här boendet som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning har ett strandnära läge. De 470 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Senast detta boende renoverades var 2011. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Oasis Palm. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Hälso- och välbefinnandeutbudet på detta hotell ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. Oasis Palm erbjuder en mängd olika matupplevelser. De som bor på denna anläggning kan roa sig med den underhållning som står till buds. De som bor på denna anläggning kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar sportfaciliteterna och fritidsaktiviteterna som erbjuds. Gästerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Oasis Palm. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Presidente InterContinental Cancun Resort
  Från2.569krPer natt

  Presidente InterContinental Cancun Resortstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcan km 7.5 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2672 recensioner från resenärerBaserat på 2672 recensioner från resenärer

  Denna lyxiga VR Resort är särskilt utformad för familjer och finns i Hotel Zone / Zona Hotelera. Detta boende innefattar 300 trivsamma rum. Presidente InterContinental Cancun Resort totalrenoverades 2016. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassat. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Presidente InterContinental Cancun Resort. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Presidente InterContinental Cancun Resort som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Detta Presidente InterContinental Cancun Resort har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Kunderna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på Presidente InterContinental Cancun Resort. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla gäster. På Presidente InterContinental Cancun Resort kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  137  Hotell - Cancún och närhet
Sida  1  av  14
 

Beskrivning av destination

  Kuststaden Cancún ligger i Mexico och den hör till delstaten Quintana Roo, i den sydöstra delen av landet. Cancún har kust ut mot Karibiska sjön eftersom det ligger på Yucatanhalvön. Det är ett internationellt turistmål och anses vara ett paradis med lyxiga playor med kristallklart vatten. Playorna är av varierande typer, från de populäraste till de som ligger undangömda i naturen, långt från stadens larm och stress. Alla är idealiska för att utöva sportdykning. Andra aktiviteter man kan ägna sig åt är jet-ski eller simma med delfiner. Det interaktiva akvariet i Cancún är mycket lockande och det låter oss lära känna det marina djurlivet och till en viss del interagera med det. Tusentals turister lockas av Cancún, inte bara för badstränderna utan även på grund av att det har flera arkeologiska mayaindianska fyndplatser, en del lättillgängliga och andra som väntar på att de mest äventyrliga ska våga sig in i djungeln och upptäcka dem. Cancúns centrum är en plats med en frenetisk aktivitet och nöjen, där man kan njuta av olika restauranger, shoppingcentra, affärer och nattklubbar. I Cancún kommer du att uppleva din drömsemester. Besök det!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Cancún och närhet

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här