Hotell i Cancún och närhet

Se på kartan
Hotell - Cancún och närhet

Cancún och närhetFrån  191kr

Aktuella hotellerbjudanden - Cancún och närhet

 • Grand Oasis Cancun
  Från1.617krPer natt

  Grand Oasis Cancunstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcán km. 16.5 zona hotelera lt45-47 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Hotell konstruerades år 1982. Hotell renoverades år 2011. Hotells bibyggnader 4. Egendomen består av en huvudbyggnad med 4 bibyggnader. Egendomen består av 499 rum. Egendomen består av . Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Gästerna kan använda hissen. Hotell erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice. Gästerna kan använda självtvättinrättningen. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Hotell erbjuder dagstidningar varje dag. Säkerhet tillhandahålls dygnet runt.

  Se mer
 • Flamingo Cancun Resort
  Från1.813krPer natt

  Flamingo Cancun Resortstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcan km 11 zona hotelera 1.5 lt 16 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2859 recensioner från resenärerBaserat på 2859 recensioner från resenärer

  Beläget intill den vita sandstranden, har den vänliga, välkomnande Flamingo Cancun Resort ett utmärkt läge i hotell området i den populära semesterorten Cancún. Rummen erbjuder fantastisk utsikt över det turkosa vattnet i Karibiska havet i öster och den avskilda Nichupté-lagunen i väster. Flamingo Mall som ligger bara några meter bort, och Cancún internationella Flygplatsen kan nås inom 20 minuters bilresa.

  Se mer
 • Seadust Cancun Family Resort
  Från2.019krPer natt

  Seadust Cancun Family Resortstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcan km. 17 lote 52-04 hotel zone lt 52-04 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5278 recensioner från resenärerBaserat på 5278 recensioner från resenärer

  Located in the Hotel Zone, close to Playa Delfines and is only 15 min from Cancun International Airport. Near to nightclubs, shopping malls and other attractions

  Se mer
 • Crown Paradise Club Cancun All Inclusive
  Från1.917krPer natt

  Crown Paradise Club Cancun All Inclusivestars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcan, km 18.5 zona hotelera s/n - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 7808 recensioner från resenärerBaserat på 7808 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1987. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2006. Hotell har en bibyggnad Egendomen har 7 bibyggnader. Bibyggnaden utgörs av 8 våningar. Det finns totalt 617 rum i lokalerna. Egendomen består av 228 enkelrum, 251 dubbelrum, 111 barnsviter, 24 sviter, 113 studior och 4 handikappanpassade rum. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. Gästerna kan använda självtvättinrättningen. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Gästerna kan använda Hotell s cykelförvaring. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder biluthyrning. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Det finns säkerhet dygnet runt. Hotell erbjuder piccoloservice.

  Se mer
 • Golden Parnassus Resort & Spa All Inclusive
  Från2.441krPer natt

  Golden Parnassus Resort & Spa All Inclusivestars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd.kukulcán km.14.5 retorno san miguelito lot 37 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6217 recensioner från resenärerBaserat på 6217 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1989. Hotell rustades upp år 2002. Det finns totalt 214 rum i lokalerna. Egendomen består av 134 enkelrum, 80 dubbelrum och 60 sviter. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Gästerna kan använda hissen. Det finns ett tidningsställ på området. Hotell erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Hotell erbjuder rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Gästerna kan använda biluthyrningen för att utforska det omgivande området. Hotell tillhandahåller säker parkering för gästernas säkerhet. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Det finns säkerhet dygnet runt. Det finns en piccoloservice.

  Se mer
 • Casa Maya Cancun
  Från1.371krPer natt

  Casa Maya Cancunstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd.kukulkan km.5,5 - Karta
  2,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1341 recensioner från resenärerBaserat på 1341 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1980. Hotell rustades upp år 2005. Hotells bibyggnader 1. Egendomen består av en huvudbyggnad med 8 bibyggnader. Bibyggnaden består av 8 våningar. Egendomen består av 210 rum. Egendomen består av 160 sviter och 50 studior. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Hotell tillhandahåller en hiss. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder rumservice. Det finns en tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Gästerna kan förvara cyklar i ett behändigt område för cykelförvaring. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats.

  Se mer
 • Oasis Palm
  Från1.395krPer natt

  Oasis Palmstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcan km 4.5 seccion c zona htl. lote 1 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2849 recensioner från resenärerBaserat på 2849 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1981. Hotell rustades upp år 2011. Hotell har en bibyggnad Egendomen har 5 bibyggnader. Bibyggnaden utgörs av 5 våningar. Egendomen består av 470 rum. Egendomen består av . Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Gästerna kan använda hissen. Hotell erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan utnyttja rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. För bekvämligheten för dem som stannar lite längre finns det en självtvättinrättning. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar.

  Se mer
 • Grand Oasis Palm - All Inclusive
  Från1.640krPer natt

  Grand Oasis Palm - All Inclusivestars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcán km4.5 sección c lote 1 - Karta
  2,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3314 recensioner från resenärerBaserat på 3314 recensioner från resenärer

  Hotell helrenoverades år 2011. Hotell består av en huvudbyggnad och en bibyggnad. Anläggningen består av en huvudbyggnad och 5 bibyggnader. Bibyggnaden består av 5 våningar. Det finns totalt 835 rum i lokalerna. Egendomen består av . Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Hotell tillhandahåller en hiss. Hotell erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Gästerna kan använda självtvättinrättningen. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande.

  Se mer
 • Hard Rock Hotel Cancun
  Från3.662krPer natt

  Hard Rock Hotel Cancunstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd.kukulkan km. 14.5, zona hotelera km 14.5 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 9229 recensioner från resenärerBaserat på 9229 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1990. Hotell rustades upp år 2012. Hotell har en bibyggnad Egendomen har 12 bibyggnader. Egendomen består av 601 rum. Egendomen består av 244 enkelrum, 356 dubbelrum, 22 sviter och 5 handikappanpassade rum. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan använda hissen. Hotell erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan utnyttja rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Gästerna kan använda självtvättinrättningen. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. För föräldrarnas bekvämlighet erbjuder Hotell barnvaktsservice på begäran. Hotell erbjuder biluthyrning. Det finns en säker parkering på området. Hotell erbjuder dagstidningar varje dag. Det finns säkerhet dygnet runt. Det finns en piccoloservice.

  Se mer
 • The Pyramid at Grand Oasis
  Från2.493krPer natt

  The Pyramid at Grand Oasisstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Km 16., blvd. kukulcan 5, zona hotelera - Karta
   

  Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2014. Egendomen består av 260 rum. Egendomen består av 10 enkelrum, 250 dubbelrum och 43 sviter. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan använda hissen. Hotell erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder en terrass för gästernas åtnjutande. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Hotell erbjuder rumservice. För bekvämligheten för dem som stannar lite längre finns det en självtvättinrättning. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder biluthyrning. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Det finns säkerhet dygnet runt. Det finns en piccoloservice. Hotell har en golfreception.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  136  Hotell - Cancún och närhet
Sida  1  av  14
 

Beskrivning av destination

  Kuststaden Cancún ligger i Mexico och den hör till delstaten Quintana Roo, i den sydöstra delen av landet. Cancún har kust ut mot Karibiska sjön eftersom det ligger på Yucatanhalvön. Det är ett internationellt turistmål och anses vara ett paradis med lyxiga playor med kristallklart vatten. Playorna är av varierande typer, från de populäraste till de som ligger undangömda i naturen, långt från stadens larm och stress. Alla är idealiska för att utöva sportdykning. Andra aktiviteter man kan ägna sig åt är jet-ski eller simma med delfiner. Det interaktiva akvariet i Cancún är mycket lockande och det låter oss lära känna det marina djurlivet och till en viss del interagera med det. Tusentals turister lockas av Cancún, inte bara för badstränderna utan även på grund av att det har flera arkeologiska mayaindianska fyndplatser, en del lättillgängliga och andra som väntar på att de mest äventyrliga ska våga sig in i djungeln och upptäcka dem. Cancúns centrum är en plats med en frenetisk aktivitet och nöjen, där man kan njuta av olika restauranger, shoppingcentra, affärer och nattklubbar. I Cancún kommer du att uppleva din drömsemester. Besök det!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Cancún och närhet

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här