Hotell i Riviera Maya

Se på kartan
Hotell - Riviera Maya

Riviera MayaFrån  284kr

Aktuella hotellerbjudanden - Riviera Maya

 • Hotel Xcaret Mexico All Inclusive
  Från3.236krPer natt

  Hotel Xcaret Mexico All Inclusivestars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Carretera chetumal- puerto juárez km 282 - Karta
   

  Perfekt för familjer och ett sofistikerat hotell som är lokaliserat i Riviera Maya Sur. Från denna egendom som är belägen 8. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 9. 8 kilometer från denna egendom. Våra besökare hittar närmaste golfbana 17. 1 kilometer från det här hotellet. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på 9. 8 kilometer. Från detta boende är det 500 meter till närmaste strand. 900 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell har wifi-anslutning. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Hotel Xcaret Mexico All Inclusive tillhandahåller inga babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Hotel Xcaret Mexico All Inclusive tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan med fördel dra nytta av dess restaurang. , Gästerna kan koppla av och ladda batterierna på anläggningens inrättning för hälsa och välbefinnande. , På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. och Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • The Fives Downtown Hotel, Curio by Hilton
  Från1.106krPer natt

  The Fives Downtown Hotel, Curio by Hiltonstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Ave 10 con calle 2 colonia centro sn - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 52 recensioner från resenärerBaserat på 52 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell återfinns i Playa del Carmen. Detta boende innefattar 93 trivsamma rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Kunderna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på The Fives Downtown Hotel, Curio by Hilton. Detta boende har en -certifiering. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell. , The Fives Downtown Hotel, Curio by Hilton är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. och Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga boende. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Thompson Playa Del Carmen
  Från2.066krPer natt

  Thompson Playa Del Carmenstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 12 entre 5ta ave. y 10 centro s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 927 recensioner från resenärerBaserat på 927 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Playa del Carmen. Från detta hotell som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 7 kilometer från det här boendet. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta hotell. Den närmaste stranden ligger 250 meter från denna anläggning. Våra gäster har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är promenadavståndet till hamnen 500 meter. Det totala antalet rum på Thompson Playa Del Carmen är 119. Detta hotell byggdes 2015. Detta hotell har wifi-anslutning. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta barnvänliga Thompson Playa Del Carmen är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Resenärerna kan ta med sig sina husdjur till denna anläggning. Det finns parkeringsplatser. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. och Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Thompson Playa Del Carmen är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • El Campanario
  Från495krPer natt

  El Campanariostars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Av. 15 norte no. 128 esquina calle 12, col centro - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 45 recensioner från resenärerBaserat på 45 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Playa del Carmen. Från detta boende som är beläget 50 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna egendom. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Från denna egendom är det 300 meter till närmaste strand. För våra resenärer är det bara 200 meter till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 16 rum. El Campanario totalrenoverades 2009. Detta hotell har wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Maya Del Mar
  Från1.388krPer natt

  Maya Del Marstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Quinta avenida y calle 8 norte - Karta
  1,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 184 recensioner från resenärerBaserat på 184 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotells lokalisering Playa del Carmen är perfekt för homosexuella personer. Från denna egendom som är belägen 750 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta boende. Från denna egendom är det 25 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum är 22. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2015. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Maya Del Mar tillhandahåller inga babysängar på begäran. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Maya del Carmen
  Från501krPer natt

  Maya del Carmenstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Avenida 10 y calle 40 n/a - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 14 recensioner från resenärerBaserat på 14 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Playa del Carmen. Den närmaste stranden ligger 600 meter från detta hotell. Totalt 30 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Maya del Carmen. Maya del Carmen byggdes 2009. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Maya del Carmen tillhandahåller inga babysängar på begäran. Endast stora husdjur är tillåtna på detta hotell. Maya del Carmen tillhandahåller parkering och garage. Alla som valt detta boende kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Fairmont Mayakoba
  Från3.693krPer natt

  Fairmont Mayakobastars

  Riviera Maya - Norra, Riviera Maya , Carretera federal cancun-playa del carmen, km 298 na - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4460 recensioner från resenärerBaserat på 4460 recensioner från resenärer

  The hotel is located some 40 min South of Cancun and 15 min from Playa del Carmen.

  Se mer
 • Casaejido
  Från328krPer natt

  Casaejidostars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 3 sur, manzana 11, lote 9, ejidal 11 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 52 recensioner från resenärerBaserat på 52 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Playa del Carmen. Den närmaste stranden ligger 150 meter från denna egendom. Detta hotell kan erbjuda totalt 17 rum. Boendet byggdes år 2010. Både fast och trådlöst internet finns på Casaejido. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Detta barnvänliga hotell är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Las Golondrinas
  Från764krPer natt

  Las Golondrinasstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Constituyentes y calle 20 178 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 477 recensioner från resenärerBaserat på 477 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Playa del Carmen. Från denna anläggning som är belägen 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från det här boende. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Från denna anläggning är det 350 meter till närmaste strand. För våra besökare är det bara 250 meter till flygplatsen. Det totala antalet rum på Las Golondrinas är 51. Denna anläggning totalrenoverades 2009. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Las Golondrinas har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla rum på denna handikappanpassade anläggning är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser.

  Se mer
 • Iberostar Paraiso Maya All Inclusive
  Från3.955krPer natt

  Iberostar Paraiso Maya All Inclusivestars

  Riviera Maya - Norra, Riviera Maya , Cta chetumal pto juarez km.309 - playa paraiso - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5188 recensioner från resenärerBaserat på 5188 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Riviera Maya Norte. Denna anläggning har 434 rum. Denna anläggning byggdes 2004. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Om kunderna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 5 är handikappsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Gästerna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. , De som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. , Kunderna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. , Gästerna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på Iberostar Paraiso Maya All Inclusive. och Resenärerna kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  198  Hotell - Riviera Maya
Sida  1  av  20
 

Beskrivning av destination

  Maya-rivieran (Riviera Maya) är ett turistområde som ligger på den mexikanska östkusten mellan Puerto Morelos och Punta Allen i Karibiska sjön. Det är, tillsammans med Cancún, det mest besökta resmålet i Mexico av utländska turister. På den 160 kilometer långa kusten får man inte missa ett besök på åtminstone någon av de paradisiska badorterna och playorna Puerto Morelos, Playa del Carmen, Playacar, Parque Ecológico Xcaret, och de vackra tropiska trädgårdarna Xpu-Ha, Akumal, Xel-Ha, och Tulum. Det är playor med vit sand och ljummet, turkosblått vatten, vars största skatt är Gran Arrecife Maya, det näst största korallrevet på jorden. Å andra sidan finns det ett rikt växt- och djurliv och gåtfulla underjordiska floder och djupvattenkällor i djungeln. Du kan ägna dig åt vindsurfing, snorkling, sportdykning, fiske, golf och oförglömliga långpromenader eller så kan du besöka intressanta arkeologiska fyndplatser. I Tulum kan du studera resterna av den enda mayastaden som låg på en klippa intill havet, en imponerande vacker plats. I Cobá, mycket nära, men i inlandet, hittar du pyramiden Nohoch Mul, den högsta i regionen. Som du kan se är det en idealisk plats för att uppleva spännande äventyr, koppla av, omge dig med kultur och nöjen tills du tröttnar. Maya-rivieran väntar på dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Riviera Maya

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här