Hotell i Riviera Maya

Se på kartan
Hotell - Riviera Maya

Riviera MayaFrån  198kr

Aktuella hotellerbjudanden - Riviera Maya

 • Hotel Xcaret Mexico All Inclusive
  Från3.381krPer natt

  Hotel Xcaret Mexico All Inclusivestars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Carretera chetumal- puerto juárez km 282 - Karta
   

  Perfekt för familjer och ett enastående hotell som är lokaliserat i Riviera Maya Sur. Från det här hotellet som ligger 8. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 9. 8 kilometer från detta boende. Våra besökare hittar närmaste golfbana 17. 1 kilometer från den här egendomen. Våra gäster hittar många allmänna kommunikationsförbindelser inom ett avstånd av 9. 8 kilometer. Från denna anläggning är det 500 meter till närmaste strand. Denna anläggning har 900 rum. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Hotel Xcaret Mexico All Inclusive. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Hotel Xcaret Mexico All Inclusive. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Detta hotell har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta hotell en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Resenärerna utlovas en rolig vistelse på detta hotell som har ett stort utbud av nöjen. På Hotel Xcaret Mexico All Inclusive kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Fives Downtown Hotel, Curio by Hilton
  Från708krPer natt

  The Fives Downtown Hotel, Curio by Hiltonstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Ave 10 con calle 2 colonia centro sn - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 113 recensioner från resenärerBaserat på 113 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är beläget i Playa del Carmen. Detta boende har totalt 93 rum. Receptionen på The Fives Downtown Hotel, Curio by Hilton håller öppet dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De gemensamma utrymmen på The Fives Downtown Hotel, Curio by Hilton är rullstolsanpassade. Detta djurvänliga boende tillåter husdjur som väger högst 5 kg. Denna anläggning tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Gästerna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Kunderna kan utforska de olika matställena som detta boende erbjuder. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker för alla slags resenärer. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Heaven Solo Adultos en Hard Rock Hotel Riviera May
  Från4.330krPer natt

  Heaven Solo Adultos en Hard Rock Hotel Riviera Maystars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Km 72, carretera cancun-chetumal s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 10951 recensioner från resenärerBaserat på 10951 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell som återfinns i Riviera Maya Sur, är endast för vuxna. Från detta boende är det 27. 3 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 3. 4 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 577. Heaven Solo Adultos en Hard Rock Hotel Riviera May genomgick en renovering 2014. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. De gemensamma utrymmena på Heaven Solo Adultos en Hard Rock Hotel Riviera May är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Heaven Solo Adultos en Hard Rock Hotel Riviera May. De som bor på denna anläggning kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. Kunderna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Heaven Solo Adultos en Hard Rock Hotel Riviera May har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Alla gäster som bor på denna anläggning kan roa sig med den underhållning som står till buds. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga hotell. För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Hard Rock Hotel Riviera Maya Hacienda
  Från3.753krPer natt

  Hard Rock Hotel Riviera Maya HaciendastarsGreenProgram Icon

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Km. 72. carretera cancún-chetumal - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Perfekt för familjer och ett enastående hotell som är lokaliserat i Riviera Maya Sur. Detta hotell ligger 27. 3 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger precis utanför denna egendom. Från detta boende är det 3. 4 kilometer till hamnen. Detta hotell har totalt 687 ombonade rum. Detta hotell totalrenoverades 2014. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. De gemensamma utrymmena på Hard Rock Hotel Riviera Maya Hacienda är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på detta boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Hard Rock Hotel Riviera Maya Hacienda tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Hard Rock Hotel Riviera Maya Hacienda. Alla gäster som bor på denna anläggning kan koppla av och återhämta sig i dess inrättning för välbefinnande. Resenärerna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Hard Rock Hotel Riviera Maya Hacienda är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning kan kunderna få roliga upplevelser. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på denna charmiga anläggning. Det finns ett utbud av sport- och fritidsaktiviteter på detta hotell. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Thompson Playa Del Carmen
  Från1.593krPer natt

  Thompson Playa Del Carmenstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 12 entre 5ta ave. y 10 centro s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 978 recensioner från resenärerBaserat på 978 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Playa del Carmen. Från detta hotell som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 7 kilometer från egendomen. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Från denna egendom är det 250 meter till närmaste strand. Våra besökare har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 500 meter. Thompson Playa Del Carmen har totalt 119 rum. Denna anläggning byggdes 2015. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Thompson Playa Del Carmen är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna i lokalerna. Thompson Playa Del Carmen tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Resenärerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta hotell. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Unico
  Från5.764krPer natt

  Unicostars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Manzana 22 carretera federal 307 - Karta
   

  Detta enastående hotell återfinns i Riviera Maya Sur. Från detta hotell är det 16. 7 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar många allmänna kommunikationsförbindelserinom ett avstånd av 16. 7 kilometer. Från detta boende är det 10 meter till närmaste strand. Från detta boende är det 32. 5 kilometer till hamnen. Detta hotell kan erbjuda totalt 448 rum. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Alla som valt detta boende kan koppla av i slutet av dagen med dess varierade hälsoerbjudande. Gästerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Kunderna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på denna anläggning. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Las Golondrinas
  Från589krPer natt

  Las Golondrinasstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Constituyentes y calle 20 178 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 487 recensioner från resenärerBaserat på 487 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Playa del Carmen. Från detta hotell som är beläget 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 350 meter från denna egendom. För våra resenärer är det bara 250 meter till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 51 rum. Las Golondrinas genomgick en renovering 2009. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. Las Golondrinas är inte någon husdjursvänlig anläggning. Las Golondrinas tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • El Campanario
  Från494krPer natt

  El Campanariostars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Av. 15 norte no. 128 esquina calle 12, col centro - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 48 recensioner från resenärerBaserat på 48 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Playa del Carmen. Från detta hotell som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna egendom. Våra gäster hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Från detta boende är det 300 meter till närmaste strand. För våra gäster är det bara 200 meter till flygplatsen. Anläggningen har totalt 16 rum. Senast detta hotell renoverades var 2009. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på El Campanario. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Maya del Centro - Adults Only
  Från336krPer natt

  Maya del Centro - Adults Onlystars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Quinta avenida esq calle 6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 51 recensioner från resenärerBaserat på 51 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Playa del Carmen är detta charmiga hotell endast avsett för vuxna. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 80 meter från detta hotell. Våra gäster har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Maya del Centro - Adults Only som har totalt 14 rum. Både fast och trådlöst internet finns på Maya del Centro - Adults Only. Receptionen är öppen under hela dagen. Maya del Centro - Adults Only tillhandahåller inga babysängar på begäran. Gästerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på Maya del Centro - Adults Only.

  Se mer
 • The Fives Beach Hotel & Luxury Residences
  Från1.340krPer natt

  The Fives Beach Hotel & Luxury Residencesstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , El limonar 1, xcalacoco - Karta
   

  Där det är beläget i Playa del Carmen är detta enastående hotell ett optimalt val för familjer. Från det här boendet som ligger 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta boende. Våra besökare har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av 0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 10 meter från detta boende. Våra gäster har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Anläggningen har totalt 475 rum. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i dess gemensamma utrymmen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. The Fives Beach Hotel & Luxury Residences har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena som The Fives Beach Hotel & Luxury Residences erbjuder. När det handlar om att koppla av, kan alla som valt detta boende få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Gästerna kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  246  Hotell - Riviera Maya
Sida  1  av  25
 

Beskrivning av destination

  Maya-rivieran (Riviera Maya) är ett turistområde som ligger på den mexikanska östkusten mellan Puerto Morelos och Punta Allen i Karibiska sjön. Det är, tillsammans med Cancún, det mest besökta resmålet i Mexico av utländska turister. På den 160 kilometer långa kusten får man inte missa ett besök på åtminstone någon av de paradisiska badorterna och playorna Puerto Morelos, Playa del Carmen, Playacar, Parque Ecológico Xcaret, och de vackra tropiska trädgårdarna Xpu-Ha, Akumal, Xel-Ha, och Tulum. Det är playor med vit sand och ljummet, turkosblått vatten, vars största skatt är Gran Arrecife Maya, det näst största korallrevet på jorden. Å andra sidan finns det ett rikt växt- och djurliv och gåtfulla underjordiska floder och djupvattenkällor i djungeln. Du kan ägna dig åt vindsurfing, snorkling, sportdykning, fiske, golf och oförglömliga långpromenader eller så kan du besöka intressanta arkeologiska fyndplatser. I Tulum kan du studera resterna av den enda mayastaden som låg på en klippa intill havet, en imponerande vacker plats. I Cobá, mycket nära, men i inlandet, hittar du pyramiden Nohoch Mul, den högsta i regionen. Som du kan se är det en idealisk plats för att uppleva spännande äventyr, koppla av, omge dig med kultur och nöjen tills du tröttnar. Maya-rivieran väntar på dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Riviera Maya

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här