Hotell i Riviera Maya

Se på kartan
Hotell - Riviera Maya

Riviera MayaFrån  262kr

Aktuella hotellerbjudanden - Riviera Maya

 • The Royal Playa del Carmen All Inclusive
  Från3.749krPer natt

  The Royal Playa del Carmen All Inclusivestars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Av. constituyentes,2, centro, gonzalo guerrero - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 15794 recensioner från resenärerBaserat på 15794 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2005. Hotell helrenoverades år 2005. Det finns totalt 507 rum i lokalerna. Egendomen består av 2 handikappanpassade rum. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Hotell tillhandahåller en hiss. Det finns ett tidningsställ på området. Det finns en affär på området. Vissa av rummen har utsikt över Hotells vackra trädgård. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Hotell erbjuder tvättservice. Gästerna kan använda självtvättinrättningen. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Gästerna kan förvara cyklar i ett behändigt område för cykelförvaring. Gästerna kan använda sig av Hotell s cykeluthyrning. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Det finns säkerhet dygnet runt. Det finns en piccoloservice.

  Se mer
 • BlueBay Grand Esmeralda
  Från1.877krPer natt

  BlueBay Grand Esmeraldastars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Km.300 carret. chetumal-puerto juarez s/n - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 9325 recensioner från resenärerBaserat på 9325 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger i ett naturparadis, direkt vid stranden, ett privilegierad läge i Riviera Maya. Till Playa del Carmen är det bara 15 minuter och till Cancuns internationella flygplats cirka 35 minuter med bil. De allmänna kommunikationer ligger inom gångavstånd och nås lätt från hotellet. De rymliga och lyxiga rummen har eleganta möbler och elegant inredning. Dessutom erbjuder hotellet en rad olika tjänster, faciliteter och restauranger.

  Se mer
 • Iberostar Paraiso del Mar All Inclusive
  Från1.804krPer natt

  Iberostar Paraiso del Mar All Inclusivestars

  Riviera Maya - Norra, Riviera Maya , Cta chetumal km.309 - pto.juarez - playa paraiso - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Hotell byggdes år 2000. Egendomen består av 388 rum. Egendomen består av 6 handikappanpassade rum. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Hotell tillhandahåller en hiss. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Gästerna kan stanna till vid det behändiga lilla snabbköpet för sista-minuten-behov eller glömda tandborstar. Det finns en affär på området. Vissa av rummen har utsikt över Hotells vackra trädgård. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Det finns en tvättservice. Gästerna kan använda självtvättinrättningen. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Iberostar Paraiso Maya All Inclusive
  Från2.634krPer natt

  Iberostar Paraiso Maya All Inclusivestars

  Riviera Maya - Norra, Riviera Maya , Cta chetumal pto juarez km.309 - playa paraiso - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4881 recensioner från resenärerBaserat på 4881 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2004. Egendomen har en huvudvåning. Det finns totalt 434 rum i lokalerna. Egendomen består av 76 dubbelrum, 349 barnsviter, 2 sviter och 5 handikappanpassade rum. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan använda Hotell s cykelförvaring. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Gran Porto Real
  Från2.544krPer natt

  Gran Porto Realstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Avenida constituyentes, colonia centro 1 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 9714 recensioner från resenärerBaserat på 9714 recensioner från resenärer

  Hotellet har ett vackert strandläge i Puerto del Carmen. Det finns restauranger, barer, butiker och kvällsliv 100 meter från hotellet och den berömda temaparken Xcaret ligger bara 5 minuter bort. Den välkända ön Cozumel reser man till på 45 minuter med färja och det är 60 minuter till Cancún Airport. Detta familjevänliga hotell har klassisk mexikansk arkitektur och är perfekt för affärsresenärer såväl som semesterfirare. Det har totalt 287 rum, fördelade på tre våningar. Det är omgivet av en stor trädgård och ligger vid stranden. Hotellet har en lobby, kassafack, valutaväxling och hiss. Vidare finns en frisör, barer och restauranger samt en tobakist. I hotellet finns också en presentbutik och en hantverksshop. Gästerna har tillgång till konferensfaciliteter, WLAN internet, biluthyrning och läkare vid behov. Hotellet erbjuder 24h roomservice och tvättservice och har bilparkering och cykeluthyrning. Alla rum har en separat entréhall med sittplats, badrum med duschm hårtork och king-size- eller dubbelsäng. De är inredda med handtillverkade möbler och utrustade med direktvalstelefon med röstbrevlåda, kabel-TV, AM/FM klockradio, kassafack och minibar. Dessutom är rummen försedda med elektroniskt dörrlås, möjligheter att tillaga te/kaffe, fläkt och luftkonditionering. Några rum har terrass. Gästerna serveras kontinental frukost varje morgon.

  Se mer
 • Iberostar Tucan All Inclusive
  Från2.448krPer natt

  Iberostar Tucan All Inclusivestars

  Unknown zone, Unknown destination , Xaman-ha. lote hotelero fraccionamiento playacar 2 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6480 recensioner från resenärerBaserat på 6480 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1997. Hotell helrenoverades år 2001. Hotells bibyggnader 10. Egendomen består av en huvudbyggnad med -1 bibyggnader. Egendomen består av 326 rum. Egendomen består av 324 dubbelrum, 24 barnsviter, 2 sviter, 2 villor och 2 handikappanpassade rum. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Det finns ett behändigt litet snabbköp på området, för sista-minuten-behov, snabba mellanmål eller glömda tandborstar. Det finns en affär på området. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder tvättservice. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. För föräldrarnas bekvämlighet erbjuder Hotell barnvaktsservice på begäran.

  Se mer
 • Maya del Carmen
  Från2.658krPer natt

  Maya del Carmenstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Avenida 10 y calle 40 n/a - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 152 recensioner från resenärerBaserat på 152 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2009. Det finns totalt 30 rum i lokalerna. Egendomen består av 12 enkelrum, 12 dubbelrum, 12 barnsviter, 12 sviter, 6 lägenheter och 6 familjerum. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Vissa av rummen har utsikt över Hotells vackra trädgård. Hotell erbjuder en terrass för gästernas åtnjutande. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan utnyttja rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Det finns en cykelförvaring på området. Det finns en bilparkering på området. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Hotell tillhandahåller säkerhet dygnet runt. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • El Dorado Royale Resort by Karisma
  Från5.488krPer natt

  El Dorado Royale Resort by KarismastarsGreenProgram Icon

  Riviera Maya - Norra, Riviera Maya , Km 45 carr.cancun-tulum punta brava - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 9682 recensioner från resenärerBaserat på 9682 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2000. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2007. Egendomen består av 604 rum. Egendomen består av 468 barnsviter och 136 bungalower. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Det finns en självtvättinrättning tillgänglig för längre vistelser. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Hotell erbjuder en användbar cykeluthyrning. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området.

  Se mer
 • Azul Beach Resort Riviera Maya, Hotel by Karisma
  Från6.891krPer natt

  Azul Beach Resort Riviera Maya, Hotel by KarismastarsGreenProgram Icon

  Riviera Maya - Norra, Riviera Maya , Carretera cancún – puerto morelos km. 27.5 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3212 recensioner från resenärerBaserat på 3212 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1998. Hotell helrenoverades år 2005. Egendomen består av 148 rum. Egendomen består av 1 svit. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Hotell erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats.

  Se mer
 • Iberostar Grand Paraiso All Inclusive
  Från4.026krPer natt

  Iberostar Grand Paraiso All Inclusivestars

  Riviera Maya - Norra, Riviera Maya , Chetumal-cancun km 309 - playa paraiso - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5776 recensioner från resenärerBaserat på 5776 recensioner från resenärer

  Egendomen består av 310 rum. Egendomen består av 266 enkelrum, 44 dubbelrum och 10 villor. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Det finns en affär på området. Vissa av rummen har utsikt över Hotells vackra trädgård. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Hotell erbjuder tvättservice. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan förvara cyklar i ett behändigt område för cykelförvaring. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Det finns en piccoloservice.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  188  Hotell - Riviera Maya
Sida  1  av  19
 

Beskrivning av destination

  Maya-rivieran (Riviera Maya) är ett turistområde som ligger på den mexikanska östkusten mellan Puerto Morelos och Punta Allen i Karibiska sjön. Det är, tillsammans med Cancún, det mest besökta resmålet i Mexico av utländska turister. På den 160 kilometer långa kusten får man inte missa ett besök på åtminstone någon av de paradisiska badorterna och playorna Puerto Morelos, Playa del Carmen, Playacar, Parque Ecológico Xcaret, och de vackra tropiska trädgårdarna Xpu-Ha, Akumal, Xel-Ha, och Tulum. Det är playor med vit sand och ljummet, turkosblått vatten, vars största skatt är Gran Arrecife Maya, det näst största korallrevet på jorden. Å andra sidan finns det ett rikt växt- och djurliv och gåtfulla underjordiska floder och djupvattenkällor i djungeln. Du kan ägna dig åt vindsurfing, snorkling, sportdykning, fiske, golf och oförglömliga långpromenader eller så kan du besöka intressanta arkeologiska fyndplatser. I Tulum kan du studera resterna av den enda mayastaden som låg på en klippa intill havet, en imponerande vacker plats. I Cobá, mycket nära, men i inlandet, hittar du pyramiden Nohoch Mul, den högsta i regionen. Som du kan se är det en idealisk plats för att uppleva spännande äventyr, koppla av, omge dig med kultur och nöjen tills du tröttnar. Maya-rivieran väntar på dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Riviera Maya

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här