Hotell i Wien

Se på kartan
Hotell - Wien

WienFrån  240kr

Aktuella hotellerbjudanden - Wien

 • Azimut Hotel Wien
  Från854krPer natt

  Azimut Hotel Wienstars

  Wien stad, Wien , Sonnwendgasse 8 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 92 recensioner från resenärerBaserat på 92 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Vienna. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta hotell. Det totala antalet rum är 180. Azimut Hotel Wien byggdes 2006. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Stora husdjur är tillåtna på detta hotell. Dessutom har Azimut Hotel Wien ett garage för kunder som reser med bil. Gäster som bor på Azimut Hotel Wien kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • K+K Maria Theresia
  Från992krPer natt

  K+K Maria Theresiastars

  Wien stad, Wien , Kirchberggasse 6 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2500 recensioner från resenärerBaserat på 2500 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Vienna. De 132 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. K+K Maria Theresia totalrenoverades 2015. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på K+K Maria Theresia. De som inte kan resa ifrån sina husdjur uppskattar att de kan ta med sig dem till denna anläggning. K+K Maria Theresia tillhandahåller parkering och garage. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten. Detta hotell har affärsfaciliteter. och Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Hilton Vienna Danube Waterfront
  Från886krPer natt
  4,5/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2569 recensioner från resenärerBaserat på 2569 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Vienna är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Från denna egendom som är belägen 5. 4 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende har totalt 367 ombonade rum. Detta boende renoverades 2011. Denna anläggning har wifi-anslutning. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Det finns 2 handikappanpassade rum på ヒルトン ウィーン ドナウ. De gemensamma utrymmena är också handikappanpassade. Husdjur betraktas som en del av familjen på detta hotell. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. På detta hotell finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som kunderna med fördel kan dra nytta av. , Restaurangen inbjuder kunderna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. , Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. och Kunderna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på detta hotell. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mercure Gd Htl Biedermeier Vie
  Från1.003krPer natt

  Mercure Gd Htl Biedermeier Viestars

  Wien stad, Wien , Landstrasser hauptstrasse 28 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1261 recensioner från resenärerBaserat på 1261 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Vienna. Från detta hotell som ligger inbäddat 450 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna egendom. För våra gäster är det bara 300 meter till flygplatsen. Från denna egendom är det 2. 0 kilometer till hamnen. Detta boende har totalt 201 rum. Detta boende grundades år 1816. Mercure Gd Htl Biedermeier Vie har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dessutom erbjuder Mercure Gd Htl Biedermeier Vie babysängar på begäran. Husdjur, både små och stora, är också välkomna till detta boende, vilket passar mycket bra för de resenärer som inte vill resa ifrån sina pälsklädda vänner. Mercure Gd Htl Biedermeier Vie tillhandahåller parkering och garage. Restaurangen inbjuder de som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. , Resenärerna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. och Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Mercure Gd Htl Biedermeier Vie kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grand Wien
  Från1.919krPer natt

  Grand Wienstars

  Wien stad, Wien , Kaerntner ring 9 9 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1223 recensioner från resenärerBaserat på 1223 recensioner från resenärer

  Detta hotell är ett av Europas modernaste och lyxigaste. Det har ett makalöst läge mitt i Wien, med bara några steg till Wiener Staatsoper och Kärnten-gatan. Detta superlyxiga hotell kombinerar förfinad atmosfär, superb service och gourmetmat.De 205 lyxiga rummen och sviterna med den senaste tekniken garanterar komfort och välbefinnande med sina lyxmöbler, eleganta design och toppmoderna tekniska utrustning. Rummen uppfyller förväntningarna hos även de mest krävande gäster.Gästerna kan njuta av kulinariska läckerheter i fyra restauranger och två barer. Höjdpunkter är den traditionella japanska restaurangen Unkai och restaurangen Le Ciel av Toni Morwald som båda fått flera utmärkelser. Vår gourmetrestaurang Le Ciel av Toni Moerwald har också fått en Michelin-stjärna. Vyn över hustaken i Wien gör varje besök på hotellets gourmetrestaurang till en oförglömlig upplevelse.På Grand Spa 605, som ligger på 6:e våningen i huset, väntar en oas av lugn och välbefinnande. Spaanläggningen är utrustad med bastu, ångbad, ett separat område för kvinnor med bastu, ångbad, tyst zon, ett kardioområde med den senaste sportutrustningen och två behandlingsrum.I den andra källarvåningen, en av Wiens största balsalar, kan man hitta Quadrille, som ger varje tillfälle en glamorös stämning. På 4:e våningen ligger de nya konferenslokalerna som lämpar sig för alla typer av arrangemang, konferenser och pressevenemang. De nya mötesfaciliteterna har dagsljus och kan flexibelt anpassas till det antal personer som förväntas.De krävande kriterierna för den prestigefyllda internationella Green Globe-märkningen bekräftar hotellets gröna ställningstagande för hållbar turism i hotellets alla anläggningar. Green Globe är ett internationellt erkänt certifieringsprogram som är utformat för rese- och lyxturistnäringen.

  Se mer
 • NH Wien City
  Från1.026krPer natt

  NH Wien Citystars

  Wien stad, Wien , Mariahilferstrasse 32-34 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1284 recensioner från resenärerBaserat på 1284 recensioner från resenärer

  Denna charmiga VR Andelslägenhet finns i Vienna. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 10 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 21. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 105 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på NH Wien City. Senast denna anläggning renoverades var 2008. Både fast och trådlöst internet finns på NH Wien City. Dygnet-runt-servicen på NH Wien City bidrar till gästernas trivsel. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Denna anläggning tillåter endast små husdjur. Det finns parkeringsplatser. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. NH Wien City kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Fleming’s Selection Hotel Wien City
  Från1.138krPer natt

  Fleming’s Selection Hotel Wien Citystars

  Wien stad, Wien , Josefstadter strasse 10-12 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1514 recensioner från resenärerBaserat på 1514 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är beläget i Vienna. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 1. 3 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 20. 5 kilometer till flygplatsen. De 207 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De gemensamma utrymmen på フレミングス デラックス ホテル ウィーン - シティ är rullstolsanpassade. Detta är ett husdjursvänligt hotell. Alla som valt detta boende kan med fördel dra nytta av dess restaurang. och Detta hotell är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Enziana Hotel Vienna
  Från657krPer natt

  Enziana Hotel Viennastars

  Wien stad, Wien , Rennweg 51 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 617 recensioner från resenärerBaserat på 617 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Vienna. Från den här anläggningen som ligger 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra kunder är det 1. 5 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 3 kilometer från den här egendomen. Från det här boendet är det 20. 0 kilometer till backarna. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta hotell. Våra kunder har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 165 rum. Enziana Hotel Vienna genomgick en renovering 2006. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Husdjur är välkomna på detta boende. Dessutom har denna anläggning ett garage för kunder som reser med bil. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. och Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hilton Vienna
  Från1.185krPer natt

  Hilton Viennastars

  Wien stad, Wien , Am stadtpark 1 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3394 recensioner från resenärerBaserat på 3394 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Vienna. Från denna egendom som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra gäster är det bara 10 meter till flygplatsen. ヒルトン ウィーン har totalt 579 rum. Detta boende totalrenoverades 2004. ヒルトン ウィーン har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Både små och stora husdjur är tillåtna i lokalerna. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. , Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. , Alla som valt detta boende kan hitta balans för kropp och själ på dess hälso- och väbefinnandeinrättning. och De som bor på denna anläggning kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på dess restaurang. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Das Triest
  Från1.092krPer natt

  Das Trieststars

  Wien stad, Wien , Wiedner hauptstrasse 12 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 761 recensioner från resenärerBaserat på 761 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i Vienna. Detta hotell innefattar 72 trivsamma rum. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Denna anläggning tillåter husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. ダス トリエスト erbjuder en mängd olika matupplevelser. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  157  Hotell - Wien
Sida  1  av  16
 

Beskrivning av destination

  Wien är Österrikes huvudstad och den ligger i Centraleuropa, vid Donaus strand. Wien ligger i en dalgång i naturområdet Wienerwald, vid foten av Alpernas första kullar. Wien är landets största stad och dess kulturella, ekonomiska och politiska centrum. Staden har en mängd vackra byggnader i barockstil och förtjusande sommarpalats, och vart du än tittar hittar du byggnader av både historiskt, arkitektoniskt och kulturellt värde, som till exempel Belvedereslottet och Siegmund Freuds hus. Staden har också en stor mängd kyrkor och en katedral. Vi rekommenderar ett besök i katedralen Stephansdom och den gotiska kyrkan Augustinerkirche, men det finns många andra. Wien är fullt av historiska torg och kvarter, såsom de judiska kvarteren, det kejserliga Wien vid Ringstrasse och museikvarteren. Staden är dessutom känd för sitt vibrerande nattliv med många olika barer, restauranger, diskotek och live-framträdanden. Upptäck denna viktiga europeiska huvudstad. Besök Wien!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Wien

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här