Hotell i Wien

Se på kartan
Hotell - Wien

WienFrån  267kr

Aktuella hotellerbjudanden - Wien

 • Ibis Wien Mariahilf
  Från928krPer natt

  Ibis Wien MariahilfstarsGreenProgram Icon

  Wien stad, Wien , Mariahilfer gurtel 22-24 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1212 recensioner från resenärerBaserat på 1212 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1985. Hotell helrenoverades år 2014. Egendomen består av 341 rum. Egendomen består av 189 dubbelrum. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Hotell tillhandahåller en hiss. Det finns en affär på området. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Enziana Hotel Vienna
  Från697krPer natt

  Enziana Hotel Viennastars

  Wien stad, Wien , Rennweg 51 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 476 recensioner från resenärerBaserat på 476 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1985. Hotell helrenoverades år 2006. Egendomen består av 165 rum. Egendomen består av 16 enkelrum och 149 dubbelrum. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Hotell tillhandahåller en hiss. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Dagstidningar erjuds varje dag av Hotell. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • NH Wien City
  Från1.261krPer natt

  NH Wien Citystars

  Wien stad, Wien , Mariahilferstrasse 32-34 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1169 recensioner från resenärerBaserat på 1169 recensioner från resenärer

  $hotel. getTypeHotel() konstruerades år 1996. $hotel. getTypeHotel() rustades upp år 2008. $hotel. getTypeHotel() har en bibyggnad Egendomen har 6 bibyggnader. Egendomen består av 105 rum. Egendomen består av 32 dubbelrum, 5 lägenheter och 68 förstklassiga rum. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Det finns en tvättservice. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Det finns en piccoloservice. Husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • NH Collection Wien Zentrum
  Från1.289krPer natt

  NH Collection Wien Zentrumstars

  Wien stad, Wien , Mariahilfer strasse 78 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 628 recensioner från resenärerBaserat på 628 recensioner från resenärer

  $hotel. getTypeHotel() konstruerades år 1996. $hotel. getTypeHotel() helrenoverades år 2015. $hotel. getTypeHotel() har en bibyggnad Egendomen har 7 bibyggnader. Bibyggnaden utgörs av 4 våningar. Det finns totalt 73 rum i lokalerna. Egendomen består av 28 dubbelrum, 9 lägenheter, 26 förstklassiga rum och 10 familjerum. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Gästerna kan koppla av på terrassen. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • De France Vienna
  Från1.134krPer natt

  De France Viennastars

  Wien stad, Wien , Schottenring 3 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1523 recensioner från resenärerBaserat på 1523 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1872. Det finns totalt 216 rum i lokalerna. Egendomen består av 36 enkelrum, 52 dubbelrum och 20 sviter. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Hotell tillhandahåller en hiss. Hotell har ett tidningsställ. Hotell erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Husdjur är tillåtna på området. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • NH Wien Belvedere
  Från794krPer natt

  NH Wien Belvederestars

  Wien stad, Wien , Rennweg 12a - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1246 recensioner från resenärerBaserat på 1246 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2000. Det finns totalt 114 rum i lokalerna. Egendomen består av 12 enkelrum, 102 dubbelrum, 2 handikappanpassade rum och 22 förstklassiga rum. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Gästerna kan avnjuta en kopp kaffe över den morgontidning som tillhandahålls av Hotell. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • AZIMUT Hotel Wien
  Från806krPer natt

  AZIMUT Hotel Wienstars

  Wien stad, Wien , Sonnwendgasse 8 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 663 recensioner från resenärerBaserat på 663 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2006. Egendomen består av 180 rum. Egendomen består av 6 enkelrum, 172 dubbelrum, 1 lägenhet och 1 handikappanpassat rum. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan avnjuta en kopp kaffe över den morgontidning som tillhandahålls av Hotell. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Leonardo Hotel Vienna
  Från892krPer natt

  Leonardo Hotel Viennastars

  Wien stad, Wien , Matrosengasse 6-8 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1114 recensioner från resenärerBaserat på 1114 recensioner från resenärer

  Det finns totalt 213 rum i lokalerna. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Hotell tillhandahåller en hiss. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns en tvättservice. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området.

  Se mer
 • Fleming’s Selection Hotel Wien City
  Från1.367krPer natt

  Fleming’s Selection Hotel Wien Citystars

  Wien stad, Wien , Josefstadter strasse 10-12 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1353 recensioner från resenärerBaserat på 1353 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2011. Hotell rustades upp år 2011. Egendomen består av 207 rum. Egendomen består av 16 enkelrum, 191 dubbelrum, 13 barnsviter, 10 sviter och 1 handikappanpassat rum. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Gästerna kan koppla av på terrassen. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Hotell erbjuder rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Gästerna kan avnjuta en kopp kaffe över den morgontidning som tillhandahålls av Hotell. Det finns en piccoloservice.

  Se mer
 • Hilton Vienna
  Från1.325krPer natt

  Hilton ViennastarsGreenProgram Icon

  Wien stad, Wien , Am stadtpark 1 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3100 recensioner från resenärerBaserat på 3100 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1975. Hotell helrenoverades år 2004. Egendomen består av 579 rum. Egendomen består av 579 enkelrum, 579 dubbelrum, 4 barnsviter, 23 sviter och 2 handikappanpassade rum. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Hotell erbjuder cykeluthyrning. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Hotell tillhandahåller barnvaktsservice på begäran. Gästerna kan använda biluthyrningen för att utforska det omgivande området. Det finns en säker parkering för gästernas säkerhet. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Gästerna kan avnjuta en kopp kaffe över den morgontidning som tillhandahålls av Hotell. Hotell erbjuder piccoloservice. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  169  Hotell - Wien
Sida  1  av  17
 

Beskrivning av destination

  Wien är Österrikes huvudstad och den ligger i Centraleuropa, vid Donaus strand. Wien ligger i en dalgång i naturområdet Wienerwald, vid foten av Alpernas första kullar. Wien är landets största stad och dess kulturella, ekonomiska och politiska centrum. Staden har en mängd vackra byggnader i barockstil och förtjusande sommarpalats, och vart du än tittar hittar du byggnader av både historiskt, arkitektoniskt och kulturellt värde, som till exempel Belvedereslottet och Siegmund Freuds hus. Staden har också en stor mängd kyrkor och en katedral. Vi rekommenderar ett besök i katedralen Stephansdom och den gotiska kyrkan Augustinerkirche, men det finns många andra. Wien är fullt av historiska torg och kvarter, såsom de judiska kvarteren, det kejserliga Wien vid Ringstrasse och museikvarteren. Staden är dessutom känd för sitt vibrerande nattliv med många olika barer, restauranger, diskotek och live-framträdanden. Upptäck denna viktiga europeiska huvudstad. Besök Wien!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Wien

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här