Hotell i Wien

Se på kartan
Hotell - Wien

WienFrån  270kr

Aktuella hotellerbjudanden - Wien

 • K+K Maria Theresia
  Från1.662krPer natt

  K+K Maria Theresiastars

  Wien stad, Wien , Kirchberggasse 6 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2529 recensioner från resenärerBaserat på 2529 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Vienna, är ett bra alternativ för familjer. Totalt 132 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på K+K Maria Theresia. K+K Maria Theresia genomgick en totalrenovering 2015. Både fast och trådlöst internet finns på K+K Maria Theresia. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på K+K Maria Theresia. Både stora och små husdjur är tillåtna på K+K Maria Theresia. Kunderna kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Gästerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Detta hotell är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hilton Vienna Danube Waterfront
  Från1.443krPer natt
  4,5/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2606 recensioner från resenärerBaserat på 2606 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Vienna. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 5. 4 kilometer från stadens centrum. Detta hotell har totalt 367 ombonade rum. Detta hotell genomgick en renovering 2011. Hilton Vienna Danube Waterfront har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassade. Djurälskare kommer att uppskatta vistelsen på detta hotell eftersom det är husdjursvänligt. Hilton Vienna Danube Waterfront tillhandahåller parkering och garage. Kunderna kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Kunderna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. De som bor på denna anläggning kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Am Konzerthaus Mgallery
  Från1.484krPer natt

  Hotel Am Konzerthaus Mgallerystars

  Wien stad, Wien , Am heumarkt 35-37 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2840 recensioner från resenärerBaserat på 2840 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Vienna. Från denna anläggning som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning har totalt 211 rum. Senast denna anläggning renoverades var 2008. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering och garage finns att tillgå. De som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Hotel Am Konzerthaus Mgallery har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Azimut Hotel Wien
  Från919krPer natt

  Azimut Hotel Wienstars

  Wien stad, Wien , Sonnwendgasse 8 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 112 recensioner från resenärerBaserat på 112 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Vienna. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Azimut Hotel Wien har totalt 180 rum. Azimut Hotel Wien är från år 2006. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Stora husdjur är tillåtna på denna anläggning. Dessutom har Azimut Hotel Wien ett garage för kunder som reser med bil. Gäster som bor på Azimut Hotel Wien kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bellevue Hotel
  Från1.175krPer natt

  Bellevue HotelstarsGreenProgram Icon

  Wien stad, Wien , Althanstrasse 5 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 667 recensioner från resenärerBaserat på 667 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Vienna. Från detta hotell som är beläget 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra besökare har 17. 0 kilometer till flygplatsen. 160 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell som byggdes 1873 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2016. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Både stora och små husdjur är tillåtna i lokalerna. Bellevue Hotel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Dessutom har Bellevue Hotel gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en Austrian Ecolabel (Umweltzeichen für Tourismusbetriebe)-certifiering. Konferensfaciliteter finns på detta boende. Gästerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grand Wien
  Från2.831krPer natt

  Grand Wienstars

  Wien stad, Wien , Kaerntner ring 9 9 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1249 recensioner från resenärerBaserat på 1249 recensioner från resenärer

  Detta hotell är ett av Europas modernaste och lyxigaste. Det har ett makalöst läge mitt i Wien, med bara några steg till Wiener Staatsoper och Kärnten-gatan. Detta superlyxiga hotell kombinerar förfinad atmosfär, superb service och gourmetmat.De 205 lyxiga rummen och sviterna med den senaste tekniken garanterar komfort och välbefinnande med sina lyxmöbler, eleganta design och toppmoderna tekniska utrustning. Rummen uppfyller förväntningarna hos även de mest krävande gäster.Gästerna kan njuta av kulinariska läckerheter i fyra restauranger och två barer. Höjdpunkter är den traditionella japanska restaurangen Unkai och restaurangen Le Ciel av Toni Morwald som båda fått flera utmärkelser. Vår gourmetrestaurang Le Ciel av Toni Moerwald har också fått en Michelin-stjärna. Vyn över hustaken i Wien gör varje besök på hotellets gourmetrestaurang till en oförglömlig upplevelse.På Grand Spa 605, som ligger på 6:e våningen i huset, väntar en oas av lugn och välbefinnande. Spaanläggningen är utrustad med bastu, ångbad, ett separat område för kvinnor med bastu, ångbad, tyst zon, ett kardioområde med den senaste sportutrustningen och två behandlingsrum.I den andra källarvåningen, en av Wiens största balsalar, kan man hitta Quadrille, som ger varje tillfälle en glamorös stämning. På 4:e våningen ligger de nya konferenslokalerna som lämpar sig för alla typer av arrangemang, konferenser och pressevenemang. De nya mötesfaciliteterna har dagsljus och kan flexibelt anpassas till det antal personer som förväntas.De krävande kriterierna för den prestigefyllda internationella Green Globe-märkningen bekräftar hotellets gröna ställningstagande för hållbar turism i hotellets alla anläggningar. Green Globe är ett internationellt erkänt certifieringsprogram som är utformat för rese- och lyxturistnäringen.

  Se mer
 • Arthotel Ana Enzian
  Från943krPer natt

  Arthotel Ana Enzianstars

  Wien stad, Wien , Rennweg 51 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 644 recensioner från resenärerBaserat på 644 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Vienna. Från den här egendomen som ligger 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger 1. 5 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 8. 3 kilometer från den här egendomen. Från det här boendet är det 20. 0 kilometer till backarna. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna egendom. Våra besökare har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 165 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Arthotel Ana Enzian. Arthotel Ana Enzian genomgick en renovering 2006. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Varför inte ta med dig din fyrfota vän till denna anläggning?Detta hotell har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Gästerna kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Roomz Hotel Vienna
  Från1.189krPer natt

  Roomz Hotel Viennastars

  Wien stad, Wien , Paragon strasse 1 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 519 recensioner från resenärerBaserat på 519 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Vienna. Från det här boendet som ligger 5. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Denna anläggning har 152 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2013. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Roomz Hotel Vienna har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Husdjur betraktas som en del av familjen på denna anläggning. Roomz Hotel Vienna tillhandahåller parkering och garage. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Plus Amedia Wien
  Från861krPer natt

  Best Western Plus Amedia Wienstars

  Wien stad, Wien , Landstrasser hauptstrasse 155 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 764 recensioner från resenärerBaserat på 764 recensioner från resenärer

  Beläget i hjärtat av affärsdistriktet Landstraße i den österrikiska huvudstaden i Wien, är detta moderna affärshotell  även bra för att koppla av. Belvedere Garden, Hundertwasser-huset och tågstationen Wien Mitte ligger inom en kort promenad, stadens centrum med St Stephens katedral och Prater ligger bara 4 tunnelbanestationer bort. Hofburg, spansk ridskola och slottet Schönbrunn ligger inom räckhåll, den internationella flygplatsen ligger cirka 16 km bort.

  Se mer
 • Hilton Vienna
  Från1.702krPer natt

  Hilton Viennastars

  Wien stad, Wien , Am stadtpark 1 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3448 recensioner från resenärerBaserat på 3448 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Vienna. Från denna egendom som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra besökare är det bara 10 meter till flygplatsen. Totalt 579 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hilton Vienna. Denna anläggning snyggades upp 2004. Hilton Vienna har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Både stora och små husdjur är tillåtna på Hilton Vienna. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell. Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Gästerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta hotell. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge kunderna ny energi inför dagen. På Hilton Vienna kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  159  Hotell - Wien
Sida  1  av  16
 

Beskrivning av destination

  Wien är Österrikes huvudstad och den ligger i Centraleuropa, vid Donaus strand. Wien ligger i en dalgång i naturområdet Wienerwald, vid foten av Alpernas första kullar. Wien är landets största stad och dess kulturella, ekonomiska och politiska centrum. Staden har en mängd vackra byggnader i barockstil och förtjusande sommarpalats, och vart du än tittar hittar du byggnader av både historiskt, arkitektoniskt och kulturellt värde, som till exempel Belvedereslottet och Siegmund Freuds hus. Staden har också en stor mängd kyrkor och en katedral. Vi rekommenderar ett besök i katedralen Stephansdom och den gotiska kyrkan Augustinerkirche, men det finns många andra. Wien är fullt av historiska torg och kvarter, såsom de judiska kvarteren, det kejserliga Wien vid Ringstrasse och museikvarteren. Staden är dessutom känd för sitt vibrerande nattliv med många olika barer, restauranger, diskotek och live-framträdanden. Upptäck denna viktiga europeiska huvudstad. Besök Wien!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Wien

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här