Hotell i Wien

Se på kartan
Hotell - Wien

WienFrån  306kr

Aktuella hotellerbjudanden - Wien

 • Enziana Hotel Vienna
  Från738krPer natt

  Enziana Hotel Viennastars

  Wien stad, Wien , Rennweg 51 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 476 recensioner från resenärerBaserat på 476 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1985. Hotell helrenoverades år 2006. Egendomen består av 165 rum. Egendomen består av 16 enkelrum och 149 dubbelrum. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Hotell tillhandahåller en hiss. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Dagstidningar erjuds varje dag av Hotell. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • NH Vienna Airport Conference Center
  Från1.217krPer natt

  NH Vienna Airport Conference Centerstars

  Wien stad, Wien , Einfahrtsstrasse 1-3 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2287 recensioner från resenärerBaserat på 2287 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1983. Hotell renoverades år 2005. Egendomen består av 500 rum. Egendomen består av 500 enkelrum och 500 dubbelrum. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Gästerna kan använda hissen. Hotell har ett tidningsställ. Gästerna kan stanna till vid det behändiga lilla snabbköpet för sista-minuten-behov eller glömda tandborstar. Hotell erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder rumservice. Det finns en tvättservice. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Hilton Garden Inn Vienna South
  Från1.231krPer natt

  Hilton Garden Inn Vienna Southstars

  Wien stad, Wien , Hertha firnberg strasse 5 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 207 recensioner från resenärerBaserat på 207 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1995. Hotell rustades upp år 2008. Det finns totalt 173 rum i lokalerna. Egendomen består av 174 enkelrum, 75 dubbelrum och 4 sviter. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Hotell tillhandahåller en hiss. Gästerna kan stanna till vid det behändiga lilla snabbköpet för sista-minuten-behov eller glömda tandborstar. Det finns en affär på området. Vissa av rummen har utsikt över Hotells vackra trädgård. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Gästerna kan förvara cyklar i ett behändigt område för cykelförvaring. Det finns en bilparkering på området. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Dagstidningar erjuds varje dag av Hotell. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Fleming's Deluxe Hotel Wien - City
  Från1.129krPer natt

  Fleming's Deluxe Hotel Wien - Citystars

  Wien stad, Wien , Josefstadter strasse 10-12 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1353 recensioner från resenärerBaserat på 1353 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2011. Hotell rustades upp år 2011. Egendomen består av 207 rum. Egendomen består av 16 enkelrum, 191 dubbelrum, 13 barnsviter, 10 sviter och 1 handikappanpassat rum. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Gästerna kan koppla av på terrassen. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Hotell erbjuder rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Gästerna kan avnjuta en kopp kaffe över den morgontidning som tillhandahålls av Hotell. Det finns en piccoloservice.

  Se mer
 • Hotel Lamee
  Från2.248krPer natt

  Hotel Lameestars

  Wien stad, Wien , Rotenturmstrasse 15 - Karta
  2,4/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 254 recensioner från resenärerBaserat på 254 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1930. Hotell helrenoverades år 2012. Egendomen består av 32 rum. Egendomen består av 32 dubbelrum, 5 barnsviter, 4 sviter och 1 handikappanpassat rum. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Hotell tillhandahåller en hiss. Gästerna kan koppla av på terrassen. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Hotell erbjuder cykeluthyrning. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Det finns en säker parkering för gästernas säkerhet. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Piccoloservicen ger ökad bekvämlighet. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • NH Wien Belvedere
  Från847krPer natt

  NH Wien Belvederestars

  Wien stad, Wien , Rennweg 12a - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1246 recensioner från resenärerBaserat på 1246 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2000. Det finns totalt 114 rum i lokalerna. Egendomen består av 12 enkelrum, 102 dubbelrum, 2 handikappanpassade rum och 22 förstklassiga rum. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Gästerna kan avnjuta en kopp kaffe över den morgontidning som tillhandahålls av Hotell. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • NH Collection Wien Zentrum
  Från1.396krPer natt

  NH Collection Wien Zentrumstars

  Wien stad, Wien , Mariahilferstrasse 78 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 628 recensioner från resenärerBaserat på 628 recensioner från resenärer

  $hotel. getTypeHotel() konstruerades år 1996. $hotel. getTypeHotel() genomgick en fullständig upprustning år 2015. $hotel. getTypeHotel() har en bibyggnad Egendomen har 7 bibyggnader. Bibyggnaden har 4 våningar. Egendomen består av 73 rum. Egendomen består av 28 dubbelrum, 9 lägenheter, 26 förstklassiga rum och 10 familjerum. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan använda biluthyrningen för att utforska det omgivande området. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Den här anläggningen tillåter husdjur.

  Se mer
 • Ambassador
  Från1.431krPer natt

  Ambassadorstars

  Wien stad, Wien , Kaerntner strasse 22 neuer markt 5 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 586 recensioner från resenärerBaserat på 586 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1898. Hotell renoverades år 2000. Det finns totalt 89 rum i lokalerna. Egendomen består av . Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Hotell erbjuder tvättservice. Gästerna kan använda sig av Hotell s cykeluthyrning. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Hotell erbjuder dagstidningar varje dag. Det finns en piccoloservice. Husdjur är tillåtna på området. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Mozart
  Från627krPer natt

  Mozartstars

  Wien stad, Wien , Julius tandler platz 4 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 443 recensioner från resenärerBaserat på 443 recensioner från resenärer

  Mozart Hotell är ett familjeägt hotell som byggdes år 1900 och ligger på ca 3 km från centrum av Wien och 6 km från floden Donau. Wiens internationella flygplats ligger cirka 15 km från hotellet. Hotellet har goda allmänna kommunikationer: Franz Josef station, tunnelbanan samt spårvagnen är fem minuter bort till fots. Under cykelsäsongen Franz Josef station ger en idealisk Anslutning med Passau. Detta miljövänliga hotell har utmärkta faciliteter och bekväma rum för en bra vistelse.

  Se mer
 • Fleming's Hotel Wien-Westbahnhof
  Från935krPer natt

  Fleming's Hotel Wien-Westbahnhofstars

  Wien stad, Wien , Neubauguertel 26-28 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 947 recensioner från resenärerBaserat på 947 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2007. Hotell rustades upp år 2007. Hotells bibyggnader 1. Egendomen består av en huvudbyggnad med 7 bibyggnader. Bibyggnaden består av 7 våningar. Det finns totalt 200 rum i lokalerna. Egendomen består av 167 dubbelrum, 3 barnsviter, 2 sviter, 3 lägenheter, 24 studior och 1 handikappanpassat rum. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan utnyttja rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  158  Hotell - Wien
Sida  1  av  16
 

Beskrivning av destination

  Wien är Österrikes huvudstad och den ligger i Centraleuropa, vid Donaus strand. Wien ligger i en dalgång i naturområdet Wienerwald, vid foten av Alpernas första kullar. Wien är landets största stad och dess kulturella, ekonomiska och politiska centrum. Staden har en mängd vackra byggnader i barockstil och förtjusande sommarpalats, och vart du än tittar hittar du byggnader av både historiskt, arkitektoniskt och kulturellt värde, som till exempel Belvedereslottet och Siegmund Freuds hus. Staden har också en stor mängd kyrkor och en katedral. Vi rekommenderar ett besök i katedralen Stephansdom och den gotiska kyrkan Augustinerkirche, men det finns många andra. Wien är fullt av historiska torg och kvarter, såsom de judiska kvarteren, det kejserliga Wien vid Ringstrasse och museikvarteren. Staden är dessutom känd för sitt vibrerande nattliv med många olika barer, restauranger, diskotek och live-framträdanden. Upptäck denna viktiga europeiska huvudstad. Besök Wien!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Wien

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här