Hotell i Wien

Se på kartan
Hotell - Wien

WienFrån  210kr

Aktuella hotellerbjudanden - Wien

 • Hilton Vienna Danube Waterfront
  Från1.463krPer natt
  4,5/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2479 recensioner från resenärerBaserat på 2479 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt hotell som är lokaliserat i Vienna. Från den här egendomen som ligger 5. 4 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det totala antalet rum är 367. Senast detta boende renoverades var 2011. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen på Hilton Vienna Danube Waterfront har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassade. Både stora och små husdjur är tillåtna i lokalerna. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Gästerna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. , Hilton Vienna Danube Waterfront erbjuder en mängd olika matupplevelser. , Konferensfaciliteter finns på detta boende. och Resenärerna kan avnjuta smakfulla rätter som serveras på denna anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ibis Wien Mariahilf
  Från687krPer natt

  Ibis Wien MariahilfstarsGreenProgram Icon

  Wien stad, Wien , Mariahilfer gurtel 22-24 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1253 recensioner från resenärerBaserat på 1253 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Vienna. Detta hotell har 341 rum. Detta hotell totalrenoverades 2014. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Ibis Wien Mariahilf. Detta hotell är certifierat av internationellt erkända miljöledningssystem såsom ISO/EMAS och/eller har en hållbar turism-certifiering som erkänts av Global Sustainable Tourism Council (GSTC).

  Se mer
 • BEST WESTERN PLUS Amedia Wien
  Från579krPer natt

  BEST WESTERN PLUS Amedia Wienstars

  Wien stad, Wien , Landstrasser hauptstrasse 155 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 722 recensioner från resenärerBaserat på 722 recensioner från resenärer

  Beläget i hjärtat av affärsdistriktet Landstraße i den österrikiska huvudstaden i Wien, är detta moderna affärshotell  även bra för att koppla av. Belvedere Garden, Hundertwasser-huset och tågstationen Wien Mitte ligger inom en kort promenad, stadens centrum med St Stephens katedral och Prater ligger bara 4 tunnelbanestationer bort. Hofburg, spansk ridskola och slottet Schönbrunn ligger inom räckhåll, den internationella flygplatsen ligger cirka 16 km bort.

  Se mer
 • Hilton Vienna
  Från2.173krPer natt

  Hilton Viennastars

  Wien stad, Wien , Am stadtpark 1 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3279 recensioner från resenärerBaserat på 3279 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Vienna. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 3. 0 kilometer från stadens centrum. För våra besökare är det bara 10 meter till flygplatsen. Detta boende har totalt 579 ombonade rum. Detta hotell renoverades 2004. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. Gästerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. , På detta hotell är det perfekt att hålla möten under affärsresan. , Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta hotell med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. och Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker för alla slags kunder. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • NH Vienna Airport Conference Center
  Från1.149krPer natt

  NH Vienna Airport Conference Centerstars

  Wien stad, Wien , Einfahrtsstrasse 1-3 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2423 recensioner från resenärerBaserat på 2423 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1983. Hotell rustades upp år 2005. Det finns totalt 500 rum i lokalerna. Egendomen består av 500 enkelrum och 500 dubbelrum. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Det finns ett tidningsställ på området. Hotell har ett behändigt litet snabbköp för sista-minuten-behov eller glömda tandborstar. Hotell erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Husdjur är tillåtna på området. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • NH Wien City
  Från1.735krPer natt

  NH Wien Citystars

  Wien stad, Wien , Mariahilferstrasse 32-34 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1246 recensioner från resenärerBaserat på 1246 recensioner från resenärer

  Denna charmiga VR Andelslägenhet ligger i Vienna. Från det här boendet som ligger 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 10 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 21. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 105 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2008. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Små husdjur är tillåtna på NH Wien City. NH Wien City tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. På NH Wien City kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hilton Garden Inn Vienna South
  Från972krPer natt

  Hilton Garden Inn Vienna Southstars

  Wien stad, Wien , Hertha firnberg strasse 5 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 293 recensioner från resenärerBaserat på 293 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Vienna. Från detta hotell som ligger 6 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 60 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning har totalt 173 rum. Hilton Garden Inn Vienna South totalrenoverades 2008. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. På den här anläggningen är husdjur tillåtna. Detta boende har parkering och garage. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • NH Collection Wien Zentrum
  Från1.243krPer natt

  NH Collection Wien Zentrumstars

  Wien stad, Wien , Mariahilfer strasse 78 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 723 recensioner från resenärerBaserat på 723 recensioner från resenärer

  Denna charmiga VR Andelslägenhet återfinns i Vienna. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 2. 8 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 10 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 19. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 73 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende totalrenoverades 2015. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Om någon gäst som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har denna handikappanpassade anläggning några rullstolsanpassade //TEMPLATE OR VARIABLE Rum NOT FOUND//. Endast små husdjur är tillåtna på detta boende. Dessutom har detta boende ett garage för kunder som reser med bil. NH Collection Wien Zentrum erbjuder transfer till flygplatsen. NH Collection Wien Zentrum kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Viennart am Museumsquartier
  Från667krPer natt

  Viennart am Museumsquartierstars

  Wien stad, Wien , Breite gasse 9 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 655 recensioner från resenärerBaserat på 655 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Vienna. Boendet har totalt 56 rum. Detta boende totalrenoverades 1998. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på ヴィエナート アム ミュージアムクォーター. Husdjur är inte tillåtna på ヴィエナート アム ミュージアムクォーター. ヴィエナート アム ミュージアムクォーター kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • NH Wien Belvedere
  Från707krPer natt

  NH Wien Belvederestars

  Wien stad, Wien , Rennweg 12a - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1350 recensioner från resenärerBaserat på 1350 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Vienna. Från detta boende som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 20. 0 kilometer till flygplatsen. 114 välkomnande rum finns på anläggningen. Hotellet byggdes år 2000. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 2 rum är handikappsanpassade. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  159  Hotell - Wien
Sida  1  av  16
 

Beskrivning av destination

  Wien är Österrikes huvudstad och den ligger i Centraleuropa, vid Donaus strand. Wien ligger i en dalgång i naturområdet Wienerwald, vid foten av Alpernas första kullar. Wien är landets största stad och dess kulturella, ekonomiska och politiska centrum. Staden har en mängd vackra byggnader i barockstil och förtjusande sommarpalats, och vart du än tittar hittar du byggnader av både historiskt, arkitektoniskt och kulturellt värde, som till exempel Belvedereslottet och Siegmund Freuds hus. Staden har också en stor mängd kyrkor och en katedral. Vi rekommenderar ett besök i katedralen Stephansdom och den gotiska kyrkan Augustinerkirche, men det finns många andra. Wien är fullt av historiska torg och kvarter, såsom de judiska kvarteren, det kejserliga Wien vid Ringstrasse och museikvarteren. Staden är dessutom känd för sitt vibrerande nattliv med många olika barer, restauranger, diskotek och live-framträdanden. Upptäck denna viktiga europeiska huvudstad. Besök Wien!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Wien

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här