Hotell i Warszawa

Se på kartan
Hotell - Warszawa

WarszawaFrån  269kr

Aktuella hotellerbjudanden - Warszawa

 • Platinum Residence
  Från665krPer natt

  Platinum Residencestars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul. grzybowska antresola 61b - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 332 recensioner från resenärerBaserat på 332 recensioner från resenärer

  Med sitt läge i Warsaw är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell byggdes år 2010. Hotell helrenoverades år 2010. Egendomen består av 217 rum. Egendomen består av 217 lägenheter. Hotell ligger i hjärtat av staden och är den perfekta basen för att utforska staden. Huvudstationerna för tåg och buss ligger bara en kort körväg bort. Det finns flera länkar till kollektivtrafiken på bekvämt avstånd. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • JM Hotel
  Från443krPer natt

  JM Hotelstars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul. grzybowska 45 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 36 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 301 recensioner från resenärerBaserat på 301 recensioner från resenärer

  Den här egendomen är behändigt belägen i Warsaw. Hotell byggdes år 2012. Det finns totalt 186 rum i lokalerna. Egendomen består av 184 dubbelrum, 12 barnsviter, 2 sviter, 1 lägenhet, 59 förstklassiga rum och 40 familjerum. Tack vare sitt läge i stadens centrum, ger Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Huvudstationerna för tåg och buss ligger bara en kort körväg bort. De närmaste buss- och tunnelbanehållplatserna finns inom promenadavstånd från Hotell . Hotell ligger några minuter från flygplatsen. Hotell ligger nära stadens huvudsakliga nöjesområden. Hotell ligger i närheten av en lokal golfbana. Egendomen är tillgänglig för rullstolar.

  Se mer
 • Regent Warsaw Hotel
  Från782krPer natt

  Regent Warsaw Hotelstars

  Warszawa stad, Warszawa , Av. belwederska 23 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 620 recensioner från resenärerBaserat på 620 recensioner från resenärer

  Med sitt läge i Warsaw är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell konstruerades år 2002. Det finns totalt 246 rum i lokalerna. Egendomen består av 89 enkelrum, 118 dubbelrum, 6 barnsviter, 12 sviter och 3 handikappanpassade rum. Hotell ligger i hjärtat av staden. Gästerna hittar flygplatsen på bekvämt avstånd.

  Se mer
 • Airport Hotel Okecie
  Från601krPer natt

  Airport Hotel Okeciestars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul.17 stycznia 24 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 68 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 277 recensioner från resenärerBaserat på 277 recensioner från resenärer

  Med sitt behändiga läge i Varsovia är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell byggdes år 2001. Hotell renoverades år 2004. Det finns totalt 264 rum i lokalerna. Egendomen består av 250 dubbelrum, 7 sviter, 14 lägenheter och 2 handikappanpassade rum. Hotell ligger i stadens centrum och ger bekväm tillgång till resten av staden. Centralstationen för tåg och buss ligger bara en kort promenad bort. Gästerna hittar flera buss- och tunnelbanehållplatser inom promenadavstånd. Hotell ligger en kort körväg från flygplatsen. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Husdjur är tillåtna på området. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Gromada Hotel Airport (Gromada Okecie)
  Från290krPer natt
  3,7/5
  Kundomdömenav 87 Åsikter

  Hotell konstruerades år 1994. Hotell renoverades år 2012. Egendomen består av 340 rum. Egendomen består av 32 enkelrum, 285 dubbelrum, 29 lägenheter och 3 handikappanpassade rum. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Hotell tillhandahåller en hiss. Hotell har ett tidningsställ. Hotell erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Utcheckningen sker kl. . Det finns en säker parkering för gästernas säkerhet. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Det finns säkerhet dygnet runt. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Start Hotel Atos
  Från296krPer natt

  Start Hotel Atosstars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul. mangalia 1 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter

  Den här egendomen har ett behändigt läge i Varsovia. Hotell byggdes år 1975. Hotell rustades upp år 2011. Det finns totalt 228 rum i lokalerna. Egendomen består av 40 enkelrum och 56 dubbelrum. Hotell ligger i hjärtat av staden. Gästerna kan enkelt promenera till huvudstationerna för tåg och buss. Gästerna hittar flera buss- och tunnelbanehållplatser inom promenadavstånd. Hotell ligger en kort körväg från flygplatsen. Hotell ligger nära stadens huvudsakliga nöjesområden. Husdjur är tillåtna på området. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Golden Tulip Warsaw Center
  Från632krPer natt

  Golden Tulip Warsaw Centerstars

  Warszawa stad, Warszawa , Towarowa str 2 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 69 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 351 recensioner från resenärerBaserat på 351 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2004. Det finns totalt 133 rum i lokalerna. Egendomen består av 89 enkelrum och 44 dubbelrum. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Gästerna kan använda hissen. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Utcheckningen sker kl. . Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Hotell erbjuder piccoloservice. Den här anläggningen tillåter husdjur. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Reytan Hotel
  Från688krPer natt

  Reytan Hotelstars

  Warszawa stad, Warszawa , Rejtana street 6 1 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 88 recensioner från resenärerBaserat på 88 recensioner från resenärer

  Med sitt läge i Warsaw är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell konstruerades år 1998. Det finns totalt 89 rum i lokalerna. Egendomen består av 10 enkelrum, 19 dubbelrum och 1 handikappanpassat rum. Hotell ligger i hjärtat av staden. Hotell ligger på bekvämt avstånd från stadens huvudstationer för tåg och buss. Hotells närhet till buss- och tunnelbanehållplatserna gör det möjligt för gästerna att utforska området. Hotell ligger en kort körväg från flygplatsen. Stadens huvudsakliga nöjesområden är inom räckhåll från Hotell. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats.

  Se mer
 • Campanile Warsaw
  Från372krPer natt

  Campanile Warsawstars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul. towarowa 2 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 205 recensioner från resenärerBaserat på 205 recensioner från resenärer

  Med sitt läge i Warsaw är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell byggdes år 2004. Egendomen består av 192 rum. Egendomen består av 192 dubbelrum. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Husdjur är tillåtna på området. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Best Western Felix
  Från440krPer natt

  Best Western Felixstars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul. omulewska 24 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter

  Tack vare sitt läge i Warsaw är den här egendomen den optimala basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell konstruerades år 1994. Hotell helrenoverades år 2011. Egendomen består av 234 rum. Egendomen består av 41 enkelrum, 163 dubbelrum, 22 sviter, 8 lägenheter och 400 bungalower. Hotell är perfekt beläget i stadens centrum. Hotell ligger nära stadens huvudstationer för tåg och buss. Gästerna hittar flera buss- och tunnelbanehållplatser inom promenadavstånd. Hotell ligger några minuter från flygplatsen. Gästerna kommer att uppskatta Hotells närhet till de främsta nöjesområdena. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  53  Hotell - Warszawa
Sida  1  av  6
 

Beskrivning av destination

  Staden Warszawa är huvudstad i Polen och även landets största stad. Här har republikens president, landets parlament och övriga centrala myndigheter sitt residens. Warszawa är Polens geografiska mittpunkt, vilket gör förbindelserna med det övriga landet lätta. För den stora ansträngningen som Warszawa gjort för att bygga upp staden igen efter andra världskriget har den som belöning upptagits på UNESCO:s världsarvslista år 1980. Vi rekommenderar att man tar en promenad på ”Kungliga rutten”, ett område i staden som har många olika, berömda monument, palats som lyckats överleva kriget, vackra parker och trädgårdar, affärer, restauranger och barer. Vi råder dig också att lära känna det kungliga slottet (Zamek Krolewski), Johanneskatedralen, monumentet på Umschlagplatz, monumentet till ghettots hjältar och monumentet till Warszawaupproret m.fl. Lär känna denna världsberömda, storslagna stad. Besök Warszawa!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Warszawa

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • MDM
  MDM
  4,3/5
  Kundomdömenav  61 Åsikter

  Superb breakfast!

  Anonym
  Hotelopias kund, 14/10/2009

  Från46krSe mer

 • Rialto
  Rialto
  4,6/5
  Kundomdömenav  3 Åsikter

  Mycket trevligt hotell med trevligt inredda rum och badrum. vänligt bemötande av personal

  Anonym
  Hotelopias kund, 31/08/2009

  Från119krSe mer

 • Metropol
  Metropol
  4,0/5
  Kundomdömenav  59 Åsikter

  Excellent hotel with excellent location! Will return again!

  Anonym
  Hotelopias kund, 27/05/2009

  Från49krSe mer