Hotell i Warszawa

Se på kartan
Hotell - Warszawa

WarszawaFrån  155kr

Aktuella hotellerbjudanden - Warszawa

 • JM Hotel
  Från426krPer natt

  JM Hotelstars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul. grzybowska 45 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter

  Den här egendomen har ett behändigt läge i Warsaw. Hotell byggdes år 2012. Egendomen består av 186 rum. Egendomen består av 186 dubbelrum, 12 barnsviter, 2 sviter, 1 lägenhet, 59 förstklassiga rum och 40 familjerum. Hotell ligger i hjärtat av staden. Centralstationen för tåg och buss ligger bara en kort promenad bort. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken. Hotell ligger en kort körväg från flygplatsen. Hotell ligger nära stadens huvudsakliga nöjesområden. Gästerna hittar den närmaste golfbanan bara en kort körväg från egendomen. Egendomen är tillgänglig för rullstolar.

  Se mer
 • Regent Warsaw Hotel
  Från1.028krPer natt

  Regent Warsaw Hotelstars

  Warszawa stad, Warszawa , Av. belwederska 23 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter

  Med sitt läge i Warsaw är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell konstruerades år 2002. Det finns totalt 246 rum i lokalerna. Egendomen består av 89 enkelrum, 118 dubbelrum, 6 barnsviter, 12 sviter och 3 handikappanpassade rum. Hotell ligger i hjärtat av staden. Gästerna hittar flygplatsen på bekvämt avstånd.

  Se mer
 • Airport Hotel Okecie
  Från406krPer natt

  Airport Hotel Okeciestars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul.17 stycznia 24 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter

  Tack vare sitt läge i Varsovia är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell konstruerades år 2001. Hotell renoverades år 2004. Det finns totalt 170 rum i lokalerna. Egendomen består av 10 enkelrum, 153 dubbelrum, 7 sviter, 7 lägenheter och 2 handikappanpassade rum. Tack vare sitt läge i hjärtat av staden, ger Hotell enkel tillgång till allt som staden har att erbjuda. Huvudstationerna för tåg och buss ligger bara en kort körväg bort. Gästerna hittar flera buss- och tunnelbanehållplatser inom promenadavstånd. Gästerna hittar flygplatsen på bekvämt avstånd. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Husdjur är tillåtna på området. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Golden Tulip Warsaw Center
  Från379krPer natt

  Golden Tulip Warsaw Centerstars

  Warszawa stad, Warszawa , Towarowa str 2 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 50 Åsikter

  Den här egendomen har ett behändigt läge i Warsaw. Hotell byggdes år 2004. Egendomen består av 133 rum. Egendomen består av 89 enkelrum och 44 dubbelrum. Hotell ligger i hjärtat av staden och är den perfekta basen för att utforska staden. Hotell ligger nära stadens huvudstationer för tåg och buss. De närmaste buss- och tunnelbanehållplatserna finns inom promenadavstånd från Hotell . Det finns en bilparkering på området.

  Se mer
 • Platinum Residence
  Från345krPer natt

  Platinum Residencestars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul. grzybowska antresola 61b - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter

  Den här populära egendomen är belägen i Warsaw . Hotell konstruerades år 2010. Hotell helrenoverades år 2010. Det finns totalt 217 rum i lokalerna. Egendomen består av 217 lägenheter. Tack vare sitt läge i hjärtat av staden, ger Hotell enkel tillgång till allt som staden har att erbjuda. Hotell ligger på bekvämt avstånd från stadens huvudstationer för tåg och buss. Det finns flera länkar till kollektivtrafiken på bekvämt avstånd. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Campanile Warsaw
  Från348krPer natt

  Campanile Warsawstars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul. towarowa 2 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter

  Tack vare sitt läge i Warsaw är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell byggdes år 2004. Egendomen består av 192 rum. Egendomen består av 192 dubbelrum.

  Se mer
 • Gromada Hotel Airport (Gromada Okecie)
  Från273krPer natt
  3,5/5
  Kundomdömenav 41 Åsikter

  Den här populära egendomen är fördelaktigt belägen i Warsaw. Hotell byggdes år 1994. Hotell helrenoverades år 2012. Det finns totalt 352 rum i lokalerna. Egendomen består av 32 enkelrum, 285 dubbelrum, 29 lägenheter och 3 handikappanpassade rum. Hotell ligger nära stadens centrum. Hotell ligger nära stadens huvudstationer för tåg och buss. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Gromada Warszawa Centrum
  Från351krPer natt

  Gromada Warszawa Centrumstars

  Warszawa stad, Warszawa , Plac powstancow warszawy 2 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 38 Åsikter

  Detta hotell ligger i centrala Warszawa, bara några minuter från Järnvägsstationen och bara 400 meter från den exklusiva shoppinggatan Nowy Swiat. Stadens främsta turistattraktioner som Nationalmuseum, Presidentpalatset eller Slottstorget ligger också inom gångavstånd. På grund av sitt läge nära kongresscenter och turistattraktioner, är detta hotell perfekt för resenärer som besöker Warszawa i affärer eller nöje. Hotellet erbjuder fullt utrustade rum, inredda i traditionell stil med en familjär atmosfär för att gästerna ska känna sig som hemma. Frukost serveras på hotellets restaurang varje morgon, där gästerna kan smaka på polska och internationella rätter. I det traditionella värdshuset, kan man njuta av ett brett urval av lokala ölsorter. Efter en dags sightseeing kan du koppla av på spa-och hälsocenter och den mest äventyrliga kan besöka kasinot.

  Se mer
 • Start Hotel Atos
  Från305krPer natt

  Start Hotel Atosstars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul. mangalia 1 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter

  Med sitt behändiga läge i Varsovia är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell byggdes år 1975. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2011. Det finns totalt 228 rum i lokalerna. Egendomen består av 40 enkelrum och 56 dubbelrum. Hotell ligger i hjärtat av staden. Hotell ligger nära stadens huvudstationer för tåg och buss. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken. Hotell ligger några minuter från flygplatsen. Gästerna kommer att uppskatta Hotells närhet till de främsta nöjesområdena.

  Se mer
 • Reytan Hotel
  Från359krPer natt

  Reytan Hotelstars

  Warszawa stad, Warszawa , Rejtana street 6 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  TripAdvisorav 77 Åsikterav 77 Åsikter

  Med sitt läge i Warsaw är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell konstruerades år 1998. Hotell har en bibyggnad Egendomen har 4 bibyggnader. Det finns totalt 86 rum i lokalerna. Egendomen består av 10 enkelrum, 75 dubbelrum och 1 handikappanpassat rum. Hotell har ett idylliskt läge i hjärtat av staden. Huvudstationerna för tåg och buss ligger bara en kort körväg bort. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken. Gästerna hittar flygplatsen på bekvämt avstånd. Hotell ligger nära stadens huvudsakliga nöjesområden.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  75  Hotell - Warszawa
Sida  1  av  8
 

Beskrivning av destination

  Staden Warszawa är huvudstad i Polen och även landets största stad. Här har republikens president, landets parlament och övriga centrala myndigheter sitt residens. Warszawa är Polens geografiska mittpunkt, vilket gör förbindelserna med det övriga landet lätta. För den stora ansträngningen som Warszawa gjort för att bygga upp staden igen efter andra världskriget har den som belöning upptagits på UNESCO:s världsarvslista år 1980. Vi rekommenderar att man tar en promenad på ”Kungliga rutten”, ett område i staden som har många olika, berömda monument, palats som lyckats överleva kriget, vackra parker och trädgårdar, affärer, restauranger och barer. Vi råder dig också att lära känna det kungliga slottet (Zamek Krolewski), Johanneskatedralen, monumentet på Umschlagplatz, monumentet till ghettots hjältar och monumentet till Warszawaupproret m.fl. Lär känna denna världsberömda, storslagna stad. Besök Warszawa!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Warszawa

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här