Hotell i Warszawa

Se på kartan
Hotell - Warszawa

WarszawaFrån  208kr

Aktuella hotellerbjudanden - Warszawa

 • Airport Hotel Okecie
  Från426krPer natt

  Airport Hotel Okeciestars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul.17 stycznia 24 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 42 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 244 recensioner från resenärerBaserat på 244 recensioner från resenärer

  Med sitt behändiga läge i Varsovia är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell byggdes år 2001. Hotell renoverades år 2004. Det finns totalt 264 rum i lokalerna. Egendomen består av 250 dubbelrum, 7 sviter, 14 lägenheter och 2 handikappanpassade rum. Hotell ligger i stadens centrum och ger bekväm tillgång till resten av staden. Centralstationen för tåg och buss ligger bara en kort promenad bort. Gästerna hittar flera buss- och tunnelbanehållplatser inom promenadavstånd. Hotell ligger en kort körväg från flygplatsen. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Husdjur är tillåtna på området. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • JM Hotel
  Från444krPer natt

  JM Hotelstars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul. grzybowska 45 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 31 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 292 recensioner från resenärerBaserat på 292 recensioner från resenärer

  Den här egendomen har ett behändigt läge i Warsaw. Hotell byggdes år 2012. Egendomen består av 186 rum. Egendomen består av 186 dubbelrum, 12 barnsviter, 2 sviter, 1 lägenhet, 59 förstklassiga rum och 40 familjerum. Hotell ligger i hjärtat av staden. Centralstationen för tåg och buss ligger bara en kort promenad bort. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken. Hotell ligger en kort körväg från flygplatsen. Hotell ligger nära stadens huvudsakliga nöjesområden. Gästerna hittar den närmaste golfbanan bara en kort körväg från egendomen. Egendomen är tillgänglig för rullstolar.

  Se mer
 • Campanile Warsaw
  Från466krPer natt

  Campanile Warsawstars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul. towarowa 2 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 191 recensioner från resenärerBaserat på 191 recensioner från resenärer

  Tack vare sitt läge i Warsaw är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell byggdes år 2004. Egendomen består av 192 rum. Egendomen består av 192 dubbelrum.

  Se mer
 • Gromada Hotel Airport (Gromada Okecie)
  Från207krPer natt
  3,6/5
  Kundomdömenav 56 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 294 recensioner från resenärerBaserat på 294 recensioner från resenärer

  Tack vare sitt läge i Warsaw är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell konstruerades år 1994. Hotell rustades upp år 2012. Det finns totalt 352 rum i lokalerna. Egendomen består av 32 enkelrum, 285 dubbelrum, 29 lägenheter och 3 handikappanpassade rum. Hotell har ett idylliskt läge i hjärtat av staden. Hotell ligger på bekvämt avstånd från stadens huvudstationer för tåg och buss. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Sound Garden Hotel Airport
  Från1.012krPer natt

  Sound Garden Hotel Airportstars

  Warszawa stad, Warszawa , Zwirki i wigury 18 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 250 recensioner från resenärerBaserat på 250 recensioner från resenärer

  Med sitt läge i Warsaw är den här populära egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell byggdes år 2013. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2013. Egendomen består av 206 rum. Egendomen består av 25 enkelrum, 140 dubbelrum, 5 sviter och 2 handikappanpassade rum. Tack vare sitt läge i hjärtat av staden, ger Hotell enkel tillgång till allt som staden har att erbjuda. Hotell ligger på bekvämt avstånd från stadens huvudstationer för tåg och buss. Den som älskar att åka skidor kommer att uppskatta Hotells närhet till skidbackarna.

  Se mer
 • Regent Warsaw Hotel
  Från1.125krPer natt

  Regent Warsaw Hotelstars

  Warszawa stad, Warszawa , Av. belwederska 23 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 594 recensioner från resenärerBaserat på 594 recensioner från resenärer

  Med sitt läge i Warsaw är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell konstruerades år 2002. Det finns totalt 246 rum i lokalerna. Egendomen består av 89 enkelrum, 118 dubbelrum, 6 barnsviter, 12 sviter och 3 handikappanpassade rum. Hotell ligger i hjärtat av staden. Gästerna hittar flygplatsen på bekvämt avstånd.

  Se mer
 • Golden Tulip Warsaw Center
  Från376krPer natt

  Golden Tulip Warsaw Centerstars

  Warszawa stad, Warszawa , Towarowa str 2 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 57 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 332 recensioner från resenärerBaserat på 332 recensioner från resenärer

  Den här egendomen har ett fördelaktigt läge i Warsaw. Hotell byggdes år 2004. Egendomen består av 133 rum. Egendomen består av 89 enkelrum och 44 dubbelrum. Hotell är perfekt beläget i stadens centrum. Hotell ligger på bekvämt avstånd från stadens huvudstationer för tåg och buss. De närmaste buss- och tunnelbanehållplatserna finns inom promenadavstånd från Hotell . Det finns en bilparkering på området.

  Se mer
 • Gromada Warszawa Centrum
  Från476krPer natt

  Gromada Warszawa Centrumstars

  Warszawa stad, Warszawa , Plac powstancow warszawy 2 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 44 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 555 recensioner från resenärerBaserat på 555 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i centrala Warszawa, bara några minuter från Järnvägsstationen och bara 400 meter från den exklusiva shoppinggatan Nowy Swiat. Stadens främsta turistattraktioner som Nationalmuseum, Presidentpalatset eller Slottstorget ligger också inom gångavstånd. På grund av sitt läge nära kongresscenter och turistattraktioner, är detta hotell perfekt för resenärer som besöker Warszawa i affärer eller nöje. Hotellet erbjuder fullt utrustade rum, inredda i traditionell stil med en familjär atmosfär för att gästerna ska känna sig som hemma. Frukost serveras på hotellets restaurang varje morgon, där gästerna kan smaka på polska och internationella rätter. I det traditionella värdshuset, kan man njuta av ett brett urval av lokala ölsorter. Efter en dags sightseeing kan du koppla av på spa-och hälsocenter och den mest äventyrliga kan besöka kasinot.

  Se mer
 • Reytan Hotel
  Från448krPer natt

  Reytan Hotelstars

  Warszawa stad, Warszawa , Rejtana street 6 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 86 recensioner från resenärerBaserat på 86 recensioner från resenärer

  Med sitt läge i Warsaw är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell konstruerades år 1998. Hotell har en bibyggnad Egendomen har 4 bibyggnader. Det finns totalt 86 rum i lokalerna. Egendomen består av 10 enkelrum, 75 dubbelrum och 1 handikappanpassat rum. Hotell har ett idylliskt läge i hjärtat av staden. Huvudstationerna för tåg och buss ligger bara en kort körväg bort. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken. Gästerna hittar flygplatsen på bekvämt avstånd. Hotell ligger nära stadens huvudsakliga nöjesområden.

  Se mer
 • Polonia Palace
  Från823krPer natt

  Polonia Palacestars

  Warszawa stad, Warszawa , Al. jerozolimskie 45 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 55 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1817 recensioner från resenärerBaserat på 1817 recensioner från resenärer

  Detta award-wining hotell ligger i hjärtat av staden Warszawa, mitt emot Kulturpalatset och vetenskap och bara 2 km från Gamla stad. Detta hotell är ett stycke historia i Warszawa och den perfekta destinationen för resenärer som värdesätter lyx och komfort på antingen eller affärsresor. Rummen på detta historiska hotell är elegant inredda i klassisk stil med trämöbler, utrustad med ett arbetsområde. Hotellet ståtar med åtta konferensrum för affärsmöten och en vacker balsal för speciella evenemang. Gästerna kan träna på gymmet, koppla av i bastun eller unna dig en massage. Restaurangen Strauss serverar en rejäl frukostbuffé samt läckra polska och internationella rätter. Gästerna kan koppla av Bojangles baren efter en lång dag med sightseeing, eller ta en drink med kollegor efter ett stressigt affärsmöte.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  75  Hotell - Warszawa
Sida  1  av  8
 

Beskrivning av destination

  Staden Warszawa är huvudstad i Polen och även landets största stad. Här har republikens president, landets parlament och övriga centrala myndigheter sitt residens. Warszawa är Polens geografiska mittpunkt, vilket gör förbindelserna med det övriga landet lätta. För den stora ansträngningen som Warszawa gjort för att bygga upp staden igen efter andra världskriget har den som belöning upptagits på UNESCO:s världsarvslista år 1980. Vi rekommenderar att man tar en promenad på ”Kungliga rutten”, ett område i staden som har många olika, berömda monument, palats som lyckats överleva kriget, vackra parker och trädgårdar, affärer, restauranger och barer. Vi råder dig också att lära känna det kungliga slottet (Zamek Krolewski), Johanneskatedralen, monumentet på Umschlagplatz, monumentet till ghettots hjältar och monumentet till Warszawaupproret m.fl. Lär känna denna världsberömda, storslagna stad. Besök Warszawa!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Warszawa

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • MDM
  MDM
  4,3/5
  Kundomdömenav  61 Åsikter

  Superb breakfast!

  Anonym
  Hotelopias kund, 14/10/2009

  Från48krSe mer

 • Best Western Felix
  Best Western Felix
  3,8/5
  Kundomdömenav  18 Åsikter

  Mycket snyggt och rent hotell med vänlig personal. Mycket prisvärt.

  Irene.Olsson@skane.se
  Hotelopias kund, 29/09/2009

  Från34krSe mer

 • Rialto
  Rialto
  4,6/5
  Kundomdömenav  3 Åsikter

  Mycket trevligt hotell med trevligt inredda rum och badrum. vänligt bemötande av personal

  Anonym
  Hotelopias kund, 31/08/2009

  Från99krSe mer