Mina favorithotell

Jämför hotell
Klicka på jämföra för att lägga till hotell 0  hotell tillagda

Hotell i Warszawa

Se på kartan
Hotell - Warszawa

WarszawaFrån  139kr

Aktuella hotellerbjudanden - Warszawa

 • Gromada Hotel Airport (Gromada Okecie)
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från486krPer natt
  3,6/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter

  Med sitt läge i Warsaw är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell konstruerades år 1994. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2012. Egendomen består av 352 rum. Egendomen består av 32 enkelrum, 285 dubbelrum, 29 lägenheter och 3 handikappanpassade rum. Tack vare sitt läge i stadens centrum, erbjuder Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Hotell ligger på bekvämt avstånd från stadens huvudstationer för tåg och buss. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Den här anläggningen tillåter husdjur. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Sound Garden Hotel Airport
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från934krPer natt

  Sound Garden Hotel Airportstars

  Warszawa stad, Warszawa , Zwirki i wigury 18 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter

  Den här populära egendomen är fördelaktigt belägen i Warsaw. Hotell byggdes år 2013. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2013. Egendomen består av 206 rum. Egendomen består av 25 enkelrum, 140 dubbelrum, 5 sviter och 2 handikappanpassade rum. Hotell ligger i stadens centrum och ger bekväm tillgång till resten av staden. Centralstationen för tåg och buss ligger bara en kort promenad bort. Hotell ligger bara ett stenkast från backarna.

  Se mer
 • Campanile Warsaw
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från455krPer natt

  Campanile Warsawstars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul. towarowa 2 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter

  Den här egendomen är behändigt belägen i Warsaw. Hotell konstruerades år 2004. Egendomen består av 192 rum. Egendomen består av 192 dubbelrum.

  Se mer
 • Gromada Warszawa Centrum
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från423krPer natt

  Gromada Warszawa Centrumstars

  Warszawa stad, Warszawa , Plac powstancow warszawy 2 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter

  Detta hotell ligger i centrala Warszawa, bara några minuter från Järnvägsstationen och bara 400 meter från den exklusiva shoppinggatan Nowy Swiat. Stadens främsta turistattraktioner som Nationalmuseum, Presidentpalatset eller Slottstorget ligger också inom gångavstånd. På grund av sitt läge nära kongresscenter och turistattraktioner, är detta hotell perfekt för resenärer som besöker Warszawa i affärer eller nöje. Hotellet erbjuder fullt utrustade rum, inredda i traditionell stil med en familjär atmosfär för att gästerna ska känna sig som hemma. Frukost serveras på hotellets restaurang varje morgon, där gästerna kan smaka på polska och internationella rätter. I det traditionella värdshuset, kan man njuta av ett brett urval av lokala ölsorter. Efter en dags sightseeing kan du koppla av på spa-och hälsocenter och den mest äventyrliga kan besöka kasinot.

  Se mer
 • Novotel Warszawa Centrum
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från644krPer natt

  Novotel Warszawa Centrumstars

  Warszawa stad, Warszawa , Marszalkowska 94/98 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter

  Den här egendomen har ett fördelaktigt läge i Warsaw. Hotell konstruerades år 1974. Hotell rustades upp år 2014. Det finns totalt 742 rum i lokalerna. Egendomen består av 50 enkelrum, 513 dubbelrum, 12 barnsviter, 1 svit, 97 rum för affärsresenärer och 69 förstklassiga rum. Tack vare sitt läge i stadens centrum, erbjuder Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Gästerna kan enkelt promenera till huvudstationerna för tåg och buss. De närmaste buss- och tunnelbanehållplatserna finns inom promenadavstånd från Hotell . Gästerna hittar flygplatsen på bekvämt avstånd. Golfälskarna kommer att bli glatt överraskade av golfbanan i närheten.

  Se mer
 • Mercure Grand Warszawa
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från719krPer natt

  Mercure Grand Warszawastars

  Warszawa stad, Warszawa , Krucza street 28 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter

  Den här populära egendomen är belägen i Warsaw . Hotell byggdes år 1957. Hotell rustades upp år 2008. Det finns totalt 299 rum i lokalerna. Egendomen består av . Hotell ligger nära stadens centrum. De närmaste buss- och tunnelbanehållplatserna finns inom promenadavstånd från Hotell .

  Se mer
 • Polonia Palace
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från798krPer natt

  Polonia Palacestars

  Warszawa stad, Warszawa , Al. jerozolimskie 45 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 51 Åsikter

  Detta award-wining hotell ligger i hjärtat av staden Warszawa, mitt emot Kulturpalatset och vetenskap och bara 2 km från Gamla stad. Detta hotell är ett stycke historia i Warszawa och den perfekta destinationen för resenärer som värdesätter lyx och komfort på antingen eller affärsresor. Rummen på detta historiska hotell är elegant inredda i klassisk stil med trämöbler, utrustad med ett arbetsområde. Hotellet ståtar med åtta konferensrum för affärsmöten och en vacker balsal för speciella evenemang. Gästerna kan träna på gymmet, koppla av i bastun eller unna dig en massage. Restaurangen Strauss serverar en rejäl frukostbuffé samt läckra polska och internationella rätter. Gästerna kan koppla av Bojangles baren efter en lång dag med sightseeing, eller ta en drink med kollegor efter ett stressigt affärsmöte.

  Se mer
 • Golden Tulip Warsaw Center
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från673krPer natt

  Golden Tulip Warsaw Centerstars

  Warszawa stad, Warszawa , Towarowa str 2 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 38 Åsikter

  Med sitt läge i Warsaw är den här populära egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell konstruerades år 2004. Egendomen består av 133 rum. Egendomen består av 89 enkelrum och 44 dubbelrum.

  Se mer
 • Radisson Blu Sobieski Hotel Warsaw
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från560krPer natt

  Radisson Blu Sobieski Hotel Warsawstars

  Warszawa stad, Warszawa , Plac artura zawiszy 1 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 97 Åsikter

  Den här egendomen har ett fördelaktigt läge i Warszawa. Hotell byggdes år 1992. Hotell rustades upp år 2004. Egendomen består av 435 rum. Egendomen består av 59 enkelrum, 255 dubbelrum, 69 barnsviter och 46 sviter. Tack vare sitt läge i stadens centrum, erbjuder Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Huvudstationerna för tåg och buss ligger bara en kort körväg bort. Hotells närhet till buss- och tunnelbanehållplatserna gör det möjligt för gästerna att utforska området. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Den här anläggningen tillåter husdjur. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Sofitel Warsaw Victoria
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från729krPer natt

  Sofitel Warsaw Victoriastars

  Warszawa stad, Warszawa , Krolewska street 11 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter

  Sofitel Warsaw Victoria ligger i hjärtat av det kulturella och historiska huvudstad i Polen. De bekväma och eleganta rummen har utsikt över saxiska trädgården och berömda Pilsudski-torget. Detta lyxiga hotell ligger i hjärtat av Gamla Staden, nära Grand Theatre och några meter från presidentpalatset och det kungliga slottet. Järnvägsstationen och flygplatsen kan lätt nås med kollektivtrafik. Hotellet har ett hälsocenter där gästerna kan koppla av i inomhuspoolen eller ångbad i hamam stil. Gästerna kan de också träna på gymmet. Anlägningen har många konferenser och evenemang rum, vilket gör det perfekt för både fritids- och affärsresenärer. Hotellets restaurang serverar läcker fransk mat och polska delikatesser och utsökta drinkar i baren, och finns många restauranger och barer i omgivningen.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  67  Hotell - Warszawa
Sida  1  av  7
 

Beskrivning av destination

  Staden Warszawa är huvudstad i Polen och även landets största stad. Här har republikens president, landets parlament och övriga centrala myndigheter sitt residens. Warszawa är Polens geografiska mittpunkt, vilket gör förbindelserna med det övriga landet lätta. För den stora ansträngningen som Warszawa gjort för att bygga upp staden igen efter andra världskriget har den som belöning upptagits på UNESCO:s världsarvslista år 1980. Vi rekommenderar att man tar en promenad på ”Kungliga rutten”, ett område i staden som har många olika, berömda monument, palats som lyckats överleva kriget, vackra parker och trädgårdar, affärer, restauranger och barer. Vi råder dig också att lära känna det kungliga slottet (Zamek Krolewski), Johanneskatedralen, monumentet på Umschlagplatz, monumentet till ghettots hjältar och monumentet till Warszawaupproret m.fl. Lär känna denna världsberömda, storslagna stad. Besök Warszawa!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Warszawa

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här