Mina favorithotell

Jämför hotell
Klicka på jämföra för att lägga till hotell 0  hotell tillagda

Hotell i Warszawa

Se på kartan
Hotell - Warszawa

WarszawaFrån  107kr

Aktuella hotellerbjudanden - Warszawa

 • Campanile Warsaw
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från363krPer natt

  Campanile Warsawstars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul. towarowa 2 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter

  Den här egendomen har ett behändigt läge i Warsaw. Hotell konstruerades år 2004. Egendomen består av 192 rum. Egendomen består av 192 dubbelrum.

  Se mer
 • Sound Garden Hotel
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från743krPer natt

  Sound Garden Hotelstars

  Warszawa stad, Warszawa , Zwirki i wigury 18 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter

  Tack vare sitt läge i Warsaw är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell byggdes år 2013. Hotell helrenoverades år 2013. Det finns totalt 206 rum i lokalerna. Egendomen består av 25 enkelrum, 140 dubbelrum, 5 sviter och 2 handikappanpassade rum. Hotell ligger i hjärtat av staden och är den perfekta basen för att utforska staden. Huvudstationerna för tåg och buss ligger bara en kort körväg bort. Egendomen ligger på bekvämt avstånd från skidbackarna.

  Se mer
 • Golden Tulip Warsaw Center
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från512krPer natt

  Golden Tulip Warsaw Centerstars

  Warszawa stad, Warszawa , Towarowa str 2 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 38 Åsikter

  Tack vare sitt läge i Warsaw är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell byggdes år 2004. Egendomen består av 133 rum. Egendomen består av 89 enkelrum och 44 dubbelrum.

  Se mer
 • Gromada Hotel Airport (Gromada Okecie)
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från271krPer natt
  3,5/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter

  Den här populära egendomen ligger i Warsaw. Hotell konstruerades år 1994. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2012. Egendomen består av 352 rum. Egendomen består av 32 enkelrum, 285 dubbelrum, 29 lägenheter och 3 handikappanpassade rum. Hotell ligger i hjärtat av staden. Centralstationen för tåg och buss ligger bara en kort promenad bort. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Polonia Palace
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från650krPer natt

  Polonia Palacestars

  Warszawa stad, Warszawa , Al. jerozolimskie 45 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 51 Åsikter

  Detta award-wining hotell ligger i hjärtat av staden Warszawa, mitt emot Kulturpalatset och vetenskap och bara 2 km från Gamla stad. Detta hotell är ett stycke historia i Warszawa och den perfekta destinationen för resenärer som värdesätter lyx och komfort på antingen eller affärsresor. Rummen på detta historiska hotell är elegant inredda i klassisk stil med trämöbler, utrustad med ett arbetsområde. Hotellet ståtar med åtta konferensrum för affärsmöten och en vacker balsal för speciella evenemang. Gästerna kan träna på gymmet, koppla av i bastun eller unna dig en massage. Restaurangen Strauss serverar en rejäl frukostbuffé samt läckra polska och internationella rätter. Gästerna kan koppla av Bojangles baren efter en lång dag med sightseeing, eller ta en drink med kollegor efter ett stressigt affärsmöte.

  Se mer
 • Regent Warsaw Hotel
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från653krPer natt

  Regent Warsaw Hotelstars

  Warszawa stad, Warszawa , Av. belwederska 23 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter

  Med sin behändiga placering i Warsaw är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell konstruerades år 2002. Egendomen består av 246 rum. Egendomen består av 89 enkelrum, 118 dubbelrum, 6 barnsviter, 12 sviter och 3 handikappanpassade rum. Tack vare sitt läge i hjärtat av staden, ger Hotell enkel tillgång till allt som staden har att erbjuda. Hotell ligger en kort körväg från flygplatsen.

  Se mer
 • Rialto
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från903krPer natt

  Rialtostars

  Warszawa stad, Warszawa , Wilcza 73 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Den här egendomen ligger i Warsaw. Hotell konstruerades år 1906. Hotell helrenoverades år 2003. Egendomen består av 44 rum. Egendomen består av 6 enkelrum, 27 dubbelrum och 11 sviter. Tack vare sitt läge i hjärtat av staden, ger Hotell enkel tillgång till allt som staden har att erbjuda. Hotell ligger nära stadens huvudstationer för tåg och buss. Gästerna hittar flygplatsen på bekvämt avstånd.

  Se mer
 • Gromada Warszawa Centrum
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från430krPer natt

  Gromada Warszawa Centrumstars

  Warszawa stad, Warszawa , Plac powstancow warszawy 2 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter

  Detta hotell ligger i centrala Warszawa, bara några minuter från Järnvägsstationen och bara 400 meter från den exklusiva shoppinggatan Nowy Swiat. Stadens främsta turistattraktioner som Nationalmuseum, Presidentpalatset eller Slottstorget ligger också inom gångavstånd. På grund av sitt läge nära kongresscenter och turistattraktioner, är detta hotell perfekt för resenärer som besöker Warszawa i affärer eller nöje. Hotellet erbjuder fullt utrustade rum, inredda i traditionell stil med en familjär atmosfär för att gästerna ska känna sig som hemma. Frukost serveras på hotellets restaurang varje morgon, där gästerna kan smaka på polska och internationella rätter. I det traditionella värdshuset, kan man njuta av ett brett urval av lokala ölsorter. Efter en dags sightseeing kan du koppla av på spa-och hälsocenter och den mest äventyrliga kan besöka kasinot.

  Se mer
 • Airport Hotel Okecie
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från578krPer natt

  Airport Hotel Okeciestars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul.17 stycznia 24 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter

  Med sitt behändiga läge i Varsovia är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell byggdes år 2001. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2004. Det finns totalt 170 rum i lokalerna. Egendomen består av 10 enkelrum, 153 dubbelrum, 7 sviter, 7 lägenheter och 2 handikappanpassade rum. Hotell ligger i hjärtat av staden och är den perfekta basen för att utforska staden. Gästerna kan enkelt promenera till huvudstationerna för tåg och buss.

  Se mer
 • Mamaison Hotel Le Regina Warsaw
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från841krPer natt
  4,2/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  It is situated in the Old Town, Warsaw's historical district. It happens to be the first, and only, hotel in this prestigious part of the city. There are numerous landmarks of historic importance in close proximity to the hotel, including The Royal Castle, The National Opera House, the Old Town Square and the Umschlagplatz. Very close to the hotel is a lovely park located on a scenic hill, overlooking the Vistula River.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  56  Hotell - Warszawa
Sida  1  av  6
 

Beskrivning av destination

  Staden Warszawa är huvudstad i Polen och även landets största stad. Här har republikens president, landets parlament och övriga centrala myndigheter sitt residens. Warszawa är Polens geografiska mittpunkt, vilket gör förbindelserna med det övriga landet lätta. För den stora ansträngningen som Warszawa gjort för att bygga upp staden igen efter andra världskriget har den som belöning upptagits på UNESCO:s världsarvslista år 1980. Vi rekommenderar att man tar en promenad på ”Kungliga rutten”, ett område i staden som har många olika, berömda monument, palats som lyckats överleva kriget, vackra parker och trädgårdar, affärer, restauranger och barer. Vi råder dig också att lära känna det kungliga slottet (Zamek Krolewski), Johanneskatedralen, monumentet på Umschlagplatz, monumentet till ghettots hjältar och monumentet till Warszawaupproret m.fl. Lär känna denna världsberömda, storslagna stad. Besök Warszawa!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Warszawa

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här