Hotell i Warszawa

Se på kartan
Hotell - Warszawa

WarszawaFrån  144kr

Aktuella hotellerbjudanden - Warszawa

 • Airport Hotel Okecie
  Från387krPer natt

  Airport Hotel Okeciestars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul.17 stycznia 24 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 128 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 433 recensioner från resenärerBaserat på 433 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2001. Hotell renoverades år 2004. Egendomen består av 264 rum. Egendomen består av 250 dubbelrum, 7 sviter, 14 lägenheter och 2 handikappanpassade rum. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Gästerna kan använda Hotell s cykelförvaring. Hotell erbjuder en användbar cykeluthyrning. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Hotell tillhandahåller säkerhet dygnet runt. Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Golden Tulip Warsaw Center
  Från540krPer natt

  Golden Tulip Warsaw Centerstars

  Warszawa stad, Warszawa , Towarowa str 2 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 138 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 494 recensioner från resenärerBaserat på 494 recensioner från resenärer

  Med ett centralt läge i Warszawa, en kort resa från gamla stan och XXI International Expo Centre, erbjuder detta hotell bekväma rum med gratis WiFi. Centralstationen och Kulturpalatset ligger inom gångavstånd från hotellet. Tack vare sitt centrala läge, med nära till nöjen, konferensanläggningar och turistattraktioner, är detta hotell perfekt för resenärer som besöker Warszawa för både arbete och nöje. En varierad frukostbuffé serveras varje morgon i hotellets restaurang, där gästerna också kan avnjuta polska specialiteter, internationella rätter och vegetariska alternativ. Lobbybaren serverar en exceptionell espresso och det är en fantastisk plats att ta en drink med kollegorna. Hotellet har 8 multifunktionella konferensrum för möten och evenemang för upp till 260 personer. Efter en lång dag med affärsmöten kan gästerna träna på gymmet eller koppla av i bastun.

  Se mer
 • Regent Warsaw Hotel
  Från1.111krPer natt

  Regent Warsaw Hotelstars

  Warszawa stad, Warszawa , Av. belwederska 23 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 822 recensioner från resenärerBaserat på 822 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i Warszawas centrum, vid den trädkantade boulevarden Belwederska, på floden Wislas västra strand. Det historiska stadscentret, affärsdistriktet, det finansiella centrumet Pulawaska och andra turistattraktioner och historiska platser kan enkelt nås med bil. Flygplatsen ligger cirka 15 minuters bilresa bort. Hotellet har eleganta rum med sober inredning, bekvämligheter av hög kvalitet och fantastisk utsikt över staden. Utmärkta faciliteter, perfekta för avkoppling eller affärer, som glädjer de kräsnaste gäster.

  Se mer
 • Boss
  Från443krPer natt

  Bossstars

  Warszawa stad, Warszawa , Zwanowiecka 20 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 98 recensioner från resenärerBaserat på 98 recensioner från resenärer

  Det finns totalt 136 rum i lokalerna. Egendomen består av 8 enkelrum, 117 dubbelrum, 5 sviter och 6 lägenheter. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell erbjuder tvättservice. Det finns en självtvättinrättning tillgänglig för längre vistelser. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området.

  Se mer
 • Platinum Residence
  Från664krPer natt

  Platinum Residencestars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul. grzybowska antresola 61b - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 445 recensioner från resenärerBaserat på 445 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2010. Hotell renoverades år 2010. Det finns totalt 217 rum i lokalerna. Egendomen består av 217 lägenheter. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Hotell har ett behändigt litet snabbköp för sista-minuten-behov eller glömda tandborstar. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell erbjuder tvättservice. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Gästerna kan använda biluthyrningen för att utforska det omgivande området. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Det finns en säker parkering för gästernas säkerhet. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Säkerhet tillhandahålls dygnet runt. Hotell erbjuder piccoloservice. Husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Best Western Felix
  Från372krPer natt

  Best Western Felixstars

  Warszawa stad, Warszawa , Omulewska 24 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter

  Hotellet ligger i ett lugnt område i Warszawa, endast en kort resa från centrum, och är det perfekta valet för affärsresenärer. Flygplatsen ligger bara 15 km från hotellet. Gamla stan och de viktigaste turistattraktionerna, liksom de exklusiva shoppingcentren är enkla att nå med kollektivtrafik.Rummen är bekväma och rymliga, samtliga är utrustade med en arbetsplats och en del av dem har även egen balkong. För affärsmöten har hotellet tre multifunktionella konferensrum, fullt utrustade och med naturligt ljus. En varierad frukostbuffé serveras varje morgon i hotellets restaurang, där gästerna också kan avnjuta regionala delikatesser samt internationella rätter à la carte. Lobbybaren och After 5 Club är bra ställen att starta affärsmötet på eller för att njuta av en drink med kollegorna. Efter en lång mötesdag kan gästerna koppla av i bastun.

  Se mer
 • Best Western Hotel Portos
  Från378krPer natt

  Best Western Hotel Portosstars

  Warszawa stad, Warszawa , Mangalia 3a - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 306 recensioner från resenärerBaserat på 306 recensioner från resenärer

  Egendomen består av 230 rum. Egendomen består av 70 enkelrum, 152 dubbelrum och 8 studior. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Gästerna kan använda hissen. Hotell har ett tidningsställ. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder rumservice. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Hotell erbjuder dagstidningar varje dag. Hotell tillhandahåller säkerhet dygnet runt. Husdjur är tillåtna på området. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Campanile Warsaw
  Från495krPer natt

  Campanile Warsawstars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul. towarowa 2 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 38 Åsikter

  Hotell byggdes år 2004. Det finns totalt 192 rum i lokalerna. Egendomen består av 192 dubbelrum. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Husdjur är tillåtna på området. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Sound Garden Hotel Airport
  Från546krPer natt

  Sound Garden Hotel Airportstars

  Warszawa stad, Warszawa , Zwirki i wigury 18 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 457 recensioner från resenärerBaserat på 457 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2013. Hotell helrenoverades år 2013. Egendomen består av 206 rum. Egendomen består av 206 enkelrum, 206 dubbelrum, 5 sviter och 2 handikappanpassade rum. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Gästerna kan använda hissen. Hotell har ett tidningsställ. Det finns en affär på området. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Hotell erbjuder en terrass för gästernas åtnjutande. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Det finns säkerhet dygnet runt. Husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Gromada Warszawa Centrum
  Från558krPer natt

  Gromada Warszawa Centrumstars

  Warszawa stad, Warszawa , Plac powstancow warszawy 2 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 47 Åsikter

  Detta hotell ligger i centrala Warszawa, bara några minuter från Järnvägsstationen och bara 400 meter från den exklusiva shoppinggatan Nowy Swiat. Stadens främsta turistattraktioner som Nationalmuseum, Presidentpalatset eller Slottstorget ligger också inom gångavstånd. På grund av sitt läge nära kongresscenter och turistattraktioner, är detta hotell perfekt för resenärer som besöker Warszawa i affärer eller nöje. Hotellet erbjuder fullt utrustade rum, inredda i traditionell stil med en familjär atmosfär för att gästerna ska känna sig som hemma. Frukost serveras på hotellets restaurang varje morgon, där gästerna kan smaka på polska och internationella rätter. I det traditionella värdshuset, kan man njuta av ett brett urval av lokala ölsorter. Efter en dags sightseeing kan du koppla av på spa-och hälsocenter och den mest äventyrliga kan besöka kasinot.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  60  Hotell - Warszawa
Sida  1  av  6
 

Beskrivning av destination

  Staden Warszawa är huvudstad i Polen och även landets största stad. Här har republikens president, landets parlament och övriga centrala myndigheter sitt residens. Warszawa är Polens geografiska mittpunkt, vilket gör förbindelserna med det övriga landet lätta. För den stora ansträngningen som Warszawa gjort för att bygga upp staden igen efter andra världskriget har den som belöning upptagits på UNESCO:s världsarvslista år 1980. Vi rekommenderar att man tar en promenad på ”Kungliga rutten”, ett område i staden som har många olika, berömda monument, palats som lyckats överleva kriget, vackra parker och trädgårdar, affärer, restauranger och barer. Vi råder dig också att lära känna det kungliga slottet (Zamek Krolewski), Johanneskatedralen, monumentet på Umschlagplatz, monumentet till ghettots hjältar och monumentet till Warszawaupproret m.fl. Lär känna denna världsberömda, storslagna stad. Besök Warszawa!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Warszawa

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Polonia Palace
  Polonia Palace
  4,6/5
  Kundomdömenav  66 Åsikter

  Utmärkt hotell med toppenläge! Mycket vänligt bemötande överallt på hotellet. Mycket rent och fräscht överallt. Trevliga och rymliga rum med bra sängar. Kaffe och te på rummet. Fri wifi. Fantastisk fr ...

  Marita Wallin
  Hotelopias kund, 17/03/2017

  Från133krSe mer

 • MDM
  MDM
  4,3/5
  Kundomdömenav  64 Åsikter

  Superb breakfast!

  Anonym
  Hotelopias kund, 14/10/2009

  Från68krSe mer

 • Rialto
  Rialto
  4,6/5
  Kundomdömenav  3 Åsikter

  Mycket trevligt hotell med trevligt inredda rum och badrum. vänligt bemötande av personal

  Anonym
  Hotelopias kund, 31/08/2009

  Från141krSe mer