Hotell i Warszawa

Se på kartan
Hotell - Warszawa

WarszawaFrån  115kr

Aktuella hotellerbjudanden - Warszawa

 • Airport Hotel Okecie
  Från473krPer natt

  Airport Hotel Okeciestars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul.17 stycznia 24 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 119 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 405 recensioner från resenärerBaserat på 405 recensioner från resenärer

  Med sitt behändiga läge i Varsovia är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell byggdes år 2001. Hotell renoverades år 2004. Det finns totalt 264 rum i lokalerna. Egendomen består av 250 dubbelrum, 7 sviter, 14 lägenheter och 2 handikappanpassade rum. Hotell ligger i stadens centrum och ger bekväm tillgång till resten av staden. Centralstationen för tåg och buss ligger bara en kort promenad bort. Gästerna hittar flera buss- och tunnelbanehållplatser inom promenadavstånd. Hotell ligger en kort körväg från flygplatsen. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Husdjur är tillåtna på området. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Golden Tulip Warsaw Center
  Från564krPer natt

  Golden Tulip Warsaw Centerstars

  Warszawa stad, Warszawa , Towarowa str 2 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 132 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 467 recensioner från resenärerBaserat på 467 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2004. Egendomen består av 133 rum. Egendomen består av 89 enkelrum och 44 dubbelrum. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Gästerna kan använda hissen. Hotell har mobiltäckning. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Utcheckningen sker kl. . Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Husdjur är tillåtna på området. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Campanile Warsaw
  Från424krPer natt

  Campanile Warsawstars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul. towarowa 2 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 35 Åsikter

  Med sitt läge i Warsaw är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell byggdes år 2004. Egendomen består av 192 rum. Egendomen består av 192 dubbelrum. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Husdjur är tillåtna på området. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Platinum Residence
  Från420krPer natt

  Platinum Residencestars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul. grzybowska antresola 61b - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 427 recensioner från resenärerBaserat på 427 recensioner från resenärer

  Lägenhet byggdes år 2010. Lägenhet renoverades år 2010. Det finns totalt 217 rum i lokalerna. Egendomen består av 217 lägenheter. Det här attraktiva lägenhetskomplexet passar perfekt för grupper och familjer. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Lägenhet tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Lägenhet erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Lägenhet har ett behändigt litet snabbköp för sista-minuten-behov eller glömda tandborstar. Det finns en affär på området. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Lägenhet erbjuder tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Utcheckningen sker kl. . Gästerna kan använda biluthyrningen för att utforska det omgivande området. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Det finns en säker parkering för gästernas säkerhet. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Lägenhet tillhandahåller säkerhet dygnet runt. Det finns en piccoloservice. Husdjur är tillåtna på området. Lägenhet tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Regent Warsaw Hotel
  Från835krPer natt

  Regent Warsaw Hotelstars

  Warszawa stad, Warszawa , Av. belwederska 23 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 803 recensioner från resenärerBaserat på 803 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2002. Egendomen består av 246 rum. Egendomen består av 89 enkelrum, 118 dubbelrum, 6 barnsviter, 12 sviter och 3 handikappanpassade rum. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Gästerna kan använda Hotell s cykelförvaring. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Utcheckningen sker kl. . Husdjur är tillåtna på området. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Best Western Hotel Portos
  Från366krPer natt

  Best Western Hotel Portosstars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul. mangalia 3a - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter

  Det finns totalt 230 rum i lokalerna. Egendomen består av 70 enkelrum, 152 dubbelrum och 8 studior. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Gästerna kan använda hissen. Hotell har ett tidningsställ. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Utcheckningen sker kl. . Gästerna kan avnjuta en kopp kaffe över den morgontidning som tillhandahålls av Hotell. Hotell tillhandahåller säkerhet dygnet runt. Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Gromada Hotel Airport (Gromada Okecie)
  Från231krPer natt
  3,7/5
  Kundomdömenav 100 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 416 recensioner från resenärerBaserat på 416 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1994. Hotell renoverades år 2012. Egendomen består av 340 rum. Egendomen består av 32 enkelrum, 285 dubbelrum, 29 lägenheter och 3 handikappanpassade rum. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Hotell tillhandahåller en hiss. Hotell har ett tidningsställ. Hotell erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Utcheckningen sker kl. . Det finns en säker parkering för gästernas säkerhet. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Det finns säkerhet dygnet runt. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Sound Garden Hotel Airport
  Från359krPer natt

  Sound Garden Hotel Airportstars

  Warszawa stad, Warszawa , Zwirki i wigury 18 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 438 recensioner från resenärerBaserat på 438 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2013. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2013. Egendomen består av 206 rum. Egendomen består av 206 enkelrum, 206 dubbelrum, 5 sviter och 2 handikappanpassade rum. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Hotell tillhandahåller en hiss. Det finns ett tidningsställ på området. Hotell erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Vissa av rummen har utsikt över Hotells vackra trädgård. Gästerna kan koppla av på terrassen. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Hotell tillhandahåller säkerhet dygnet runt. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Reytan Hotel
  Från471krPer natt

  Reytan Hotelstars

  Warszawa stad, Warszawa , Rejtana street 6 1 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 134 recensioner från resenärerBaserat på 134 recensioner från resenärer

  Med sitt läge i Warsaw är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell konstruerades år 1998. Det finns totalt 89 rum i lokalerna. Egendomen består av 10 enkelrum, 19 dubbelrum och 1 handikappanpassat rum. Hotell ligger i hjärtat av staden. Hotell ligger på bekvämt avstånd från stadens huvudstationer för tåg och buss. Hotells närhet till buss- och tunnelbanehållplatserna gör det möjligt för gästerna att utforska området. Hotell ligger en kort körväg från flygplatsen. Stadens huvudsakliga nöjesområden är inom räckhåll från Hotell. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats.

  Se mer
 • Boss
  Från317krPer natt

  Bossstars

  Warszawa stad, Warszawa , Zwanowiecka 20 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 93 recensioner från resenärerBaserat på 93 recensioner från resenärer

  Egendomen består av 136 rum. Egendomen består av 8 enkelrum, 117 dubbelrum, 5 sviter och 6 lägenheter. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder tvättservice. Gästerna kan använda självtvättinrättningen. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Utcheckningen sker kl. . Den här anläggningen tillåter husdjur. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  65  Hotell - Warszawa
Sida  1  av  7
 

Beskrivning av destination

  Staden Warszawa är huvudstad i Polen och även landets största stad. Här har republikens president, landets parlament och övriga centrala myndigheter sitt residens. Warszawa är Polens geografiska mittpunkt, vilket gör förbindelserna med det övriga landet lätta. För den stora ansträngningen som Warszawa gjort för att bygga upp staden igen efter andra världskriget har den som belöning upptagits på UNESCO:s världsarvslista år 1980. Vi rekommenderar att man tar en promenad på ”Kungliga rutten”, ett område i staden som har många olika, berömda monument, palats som lyckats överleva kriget, vackra parker och trädgårdar, affärer, restauranger och barer. Vi råder dig också att lära känna det kungliga slottet (Zamek Krolewski), Johanneskatedralen, monumentet på Umschlagplatz, monumentet till ghettots hjältar och monumentet till Warszawaupproret m.fl. Lär känna denna världsberömda, storslagna stad. Besök Warszawa!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Warszawa

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner