Hotell i Warszawa

Se på kartan
Hotell - Warszawa

WarszawaFrån  144kr

Aktuella hotellerbjudanden - Warszawa

 • Airport Hotel Okecie
  Från481krPer natt

  Airport Hotel Okeciestars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul.17 stycznia 24 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 124 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 423 recensioner från resenärerBaserat på 423 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2001. Hotell renoverades år 2004. Egendomen består av 264 rum. Egendomen består av 250 dubbelrum, 7 sviter, 14 lägenheter och 2 handikappanpassade rum. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Det finns en cykelförvaring på området. Gästerna kan använda sig av Hotell s cykeluthyrning. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Hotell tillhandahåller säkerhet dygnet runt. Husdjur är tillåtna på området. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Golden Tulip Warsaw Center
  Från587krPer natt

  Golden Tulip Warsaw Centerstars

  Warszawa stad, Warszawa , Towarowa str 2 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 137 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 482 recensioner från resenärerBaserat på 482 recensioner från resenärer

  Med ett centralt läge i Warszawa, en kort resa från gamla stan och XXI International Expo Centre, erbjuder detta hotell bekväma rum med gratis WiFi. Centralstationen och Kulturpalatset ligger inom gångavstånd från hotellet. Tack vare sitt centrala läge, med nära till nöjen, konferensanläggningar och turistattraktioner, är detta hotell perfekt för resenärer som besöker Warszawa för både arbete och nöje. En varierad frukostbuffé serveras varje morgon i hotellets restaurang, där gästerna också kan avnjuta polska specialiteter, internationella rätter och vegetariska alternativ. Lobbybaren serverar en exceptionell espresso och det är en fantastisk plats att ta en drink med kollegorna. Hotellet har 8 multifunktionella konferensrum för möten och evenemang för upp till 260 personer. Efter en lång dag med affärsmöten kan gästerna träna på gymmet eller koppla av i bastun.

  Se mer
 • Regent Warsaw Hotel
  Från821krPer natt

  Regent Warsaw Hotelstars

  Warszawa stad, Warszawa , Av. belwederska 23 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 814 recensioner från resenärerBaserat på 814 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i Warszawas centrum, vid den trädkantade boulevarden Belwederska, på floden Wislas västra strand. Det historiska stadscentret, affärsdistriktet, det finansiella centrumet Pulawaska och andra turistattraktioner och historiska platser kan enkelt nås med bil. Flygplatsen ligger cirka 15 minuters bilresa bort. Hotellet har eleganta rum med sober inredning, bekvämligheter av hög kvalitet och fantastisk utsikt över staden. Utmärkta faciliteter, perfekta för avkoppling eller affärer, som glädjer de kräsnaste gäster.

  Se mer
 • Boss
  Från320krPer natt

  Bossstars

  Warszawa stad, Warszawa , Zwanowiecka 20 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 97 recensioner från resenärerBaserat på 97 recensioner från resenärer

  Det finns totalt 136 rum i lokalerna. Egendomen består av 8 enkelrum, 117 dubbelrum, 5 sviter och 6 lägenheter. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotel tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotel s kassaskåp. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Det finns en affär på området. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av Hotels tvättservice. Gästerna kan använda självtvättinrättningen. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Utcheckningen sker kl. . Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Platinum Residence
  Från442krPer natt

  Platinum Residencestars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul. grzybowska antresola 61b - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 436 recensioner från resenärerBaserat på 436 recensioner från resenärer

  Hotel konstruerades år 2010. Hotel renoverades år 2010. Egendomen består av 217 rum. Egendomen består av 217 lägenheter. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Hotel tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotel s kassaskåp. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Hotel tillhandahåller en hiss. Gästerna kan stanna till vid det behändiga lilla snabbköpet för sista-minuten-behov eller glömda tandborstar. Det finns en affär på området. Hotel erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Hotel erbjuder tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Utcheckningen sker kl. . Hotel erbjuder biluthyrning. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Det finns en säker parkering på området. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Det finns säkerhet dygnet runt. Piccoloservicen ger ökad bekvämlighet. Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Best Western Felix
  Från472krPer natt

  Best Western Felixstars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul. omulewska 24 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter

  Hotellet ligger i ett lugnt område i Warszawa, endast en kort resa från centrum, och är det perfekta valet för affärsresenärer. Flygplatsen ligger bara 15 km från hotellet. Gamla stan och de viktigaste turistattraktionerna, liksom de exklusiva shoppingcentren är enkla att nå med kollektivtrafik.Rummen är bekväma och rymliga, samtliga är utrustade med en arbetsplats och en del av dem har även egen balkong. För affärsmöten har hotellet tre multifunktionella konferensrum, fullt utrustade och med naturligt ljus. En varierad frukostbuffé serveras varje morgon i hotellets restaurang, där gästerna också kan avnjuta regionala delikatesser samt internationella rätter à la carte. Lobbybaren och After 5 Club är bra ställen att starta affärsmötet på eller för att njuta av en drink med kollegorna. Efter en lång mötesdag kan gästerna koppla av i bastun.

  Se mer
 • Best Western Hotel Portos
  Från375krPer natt

  Best Western Hotel Portosstars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul. mangalia 3a - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 300 recensioner från resenärerBaserat på 300 recensioner från resenärer

  Det finns totalt 230 rum i lokalerna. Egendomen består av 70 enkelrum, 152 dubbelrum och 8 studior. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotel tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotel s kassaskåp. Hotel tillhandahåller en hiss. Det finns ett tidningsställ på området. Hotel erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Utcheckningen sker kl. . Gästerna kan avnjuta en kopp kaffe över den morgontidning som tillhandahålls av Hotel. Säkerhet tillhandahålls dygnet runt. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Campanile Warsaw
  Från434krPer natt

  Campanile Warsawstars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul. towarowa 2 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 38 Åsikter

  Hotel byggdes år 2004. Egendomen består av 192 rum. Egendomen består av 192 dubbelrum. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotel tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Hotel har mobiltäckning. Hotel erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Hotel är tillgängligt för rullstolar. Utcheckningen sker kl. . Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Sound Garden Hotel Airport
  Från559krPer natt

  Sound Garden Hotel Airportstars

  Warszawa stad, Warszawa , Zwirki i wigury 18 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 453 recensioner från resenärerBaserat på 453 recensioner från resenärer

  Hotel konstruerades år 2013. Hotel helrenoverades år 2013. Det finns totalt 206 rum i lokalerna. Egendomen består av 206 enkelrum, 206 dubbelrum, 5 sviter och 2 handikappanpassade rum. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Hotel tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotel tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Hotel tillhandahåller en hiss. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Hotel erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Gästerna kan koppla av på terrassen. Det finns mobiltäckning inom hela Hotel. Hotel erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Hotel har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Det finns säkerhet dygnet runt. Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Gromada Warszawa Centrum
  Från642krPer natt

  Gromada Warszawa Centrumstars

  Warszawa stad, Warszawa , Plac powstancow warszawy 2 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 47 Åsikter

  Detta hotell ligger i centrala Warszawa, bara några minuter från Järnvägsstationen och bara 400 meter från den exklusiva shoppinggatan Nowy Swiat. Stadens främsta turistattraktioner som Nationalmuseum, Presidentpalatset eller Slottstorget ligger också inom gångavstånd. På grund av sitt läge nära kongresscenter och turistattraktioner, är detta hotell perfekt för resenärer som besöker Warszawa i affärer eller nöje. Hotellet erbjuder fullt utrustade rum, inredda i traditionell stil med en familjär atmosfär för att gästerna ska känna sig som hemma. Frukost serveras på hotellets restaurang varje morgon, där gästerna kan smaka på polska och internationella rätter. I det traditionella värdshuset, kan man njuta av ett brett urval av lokala ölsorter. Efter en dags sightseeing kan du koppla av på spa-och hälsocenter och den mest äventyrliga kan besöka kasinot.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  59  Hotell - Warszawa
Sida  1  av  6
 

Beskrivning av destination

  Staden Warszawa är huvudstad i Polen och även landets största stad. Här har republikens president, landets parlament och övriga centrala myndigheter sitt residens. Warszawa är Polens geografiska mittpunkt, vilket gör förbindelserna med det övriga landet lätta. För den stora ansträngningen som Warszawa gjort för att bygga upp staden igen efter andra världskriget har den som belöning upptagits på UNESCO:s världsarvslista år 1980. Vi rekommenderar att man tar en promenad på ”Kungliga rutten”, ett område i staden som har många olika, berömda monument, palats som lyckats överleva kriget, vackra parker och trädgårdar, affärer, restauranger och barer. Vi råder dig också att lära känna det kungliga slottet (Zamek Krolewski), Johanneskatedralen, monumentet på Umschlagplatz, monumentet till ghettots hjältar och monumentet till Warszawaupproret m.fl. Lär känna denna världsberömda, storslagna stad. Besök Warszawa!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Warszawa

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner