Hotell i Warszawa

Se på kartan
Hotell - Warszawa

WarszawaFrån  165kr

Aktuella hotellerbjudanden - Warszawa

 • Regent Warsaw Hotel
  Från875krPer natt

  Regent Warsaw Hotelstars

  Warszawa stad, Warszawa , Av. belwederska 23 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 732 recensioner från resenärerBaserat på 732 recensioner från resenärer

  Med sitt läge i Warsaw är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell konstruerades år 2002. Det finns totalt 246 rum i lokalerna. Egendomen består av 89 enkelrum, 118 dubbelrum, 6 barnsviter, 12 sviter och 3 handikappanpassade rum. Hotell ligger i hjärtat av staden. Gästerna hittar flygplatsen på bekvämt avstånd.

  Se mer
 • Oxygen Residence
  Från638krPer natt

  Oxygen Residencestars

  Warszawa stad, Warszawa , Wronia 45 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 84 recensioner från resenärerBaserat på 84 recensioner från resenärer

  Lägenhet konstruerades år 2013. Det finns totalt 150 rum i lokalerna. Egendomen består av 45 barnsviter, 70 studior, 5 trebäddsrum och 30 förstklassiga rum. Det här populära lägenhetskomplexet är den perfekta basen för dem som vill utforska området. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Lägenhet har mobiltäckning. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Utcheckningen sker kl. . Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Lägenhet erbjuder ett säkert parkeringsområde till sina gäster. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Lägenhet tillhandahåller säkerhet dygnet runt. Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Airport Hotel Okecie
  Från657krPer natt

  Airport Hotel Okeciestars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul.17 stycznia 24 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 94 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 339 recensioner från resenärerBaserat på 339 recensioner från resenärer

  Med sitt behändiga läge i Varsovia är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell byggdes år 2001. Hotell renoverades år 2004. Det finns totalt 264 rum i lokalerna. Egendomen består av 250 dubbelrum, 7 sviter, 14 lägenheter och 2 handikappanpassade rum. Hotell ligger i stadens centrum och ger bekväm tillgång till resten av staden. Centralstationen för tåg och buss ligger bara en kort promenad bort. Gästerna hittar flera buss- och tunnelbanehållplatser inom promenadavstånd. Hotell ligger en kort körväg från flygplatsen. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Husdjur är tillåtna på området. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Golden Tulip Warsaw Center
  Från660krPer natt

  Golden Tulip Warsaw Centerstars

  Warszawa stad, Warszawa , Towarowa str 2 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 105 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 411 recensioner från resenärerBaserat på 411 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2004. Det finns totalt 133 rum i lokalerna. Egendomen består av 89 enkelrum och 44 dubbelrum. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Gästerna kan använda hissen. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Utcheckningen sker kl. . Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Hotell erbjuder piccoloservice. Den här anläggningen tillåter husdjur. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Platinum Residence
  Från710krPer natt

  Platinum Residencestars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul. grzybowska antresola 61b - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 385 recensioner från resenärerBaserat på 385 recensioner från resenärer

  Med sitt läge i Warsaw är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell byggdes år 2010. Hotell helrenoverades år 2010. Egendomen består av 217 rum. Egendomen består av 217 lägenheter. Hotell ligger i hjärtat av staden och är den perfekta basen för att utforska staden. Huvudstationerna för tåg och buss ligger bara en kort körväg bort. Det finns flera länkar till kollektivtrafiken på bekvämt avstånd. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Reytan Hotel
  Från361krPer natt

  Reytan Hotelstars

  Warszawa stad, Warszawa , Rejtana street 6 1 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 108 recensioner från resenärerBaserat på 108 recensioner från resenärer

  Med sitt läge i Warsaw är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell konstruerades år 1998. Det finns totalt 89 rum i lokalerna. Egendomen består av 10 enkelrum, 19 dubbelrum och 1 handikappanpassat rum. Hotell ligger i hjärtat av staden. Hotell ligger på bekvämt avstånd från stadens huvudstationer för tåg och buss. Hotells närhet till buss- och tunnelbanehållplatserna gör det möjligt för gästerna att utforska området. Hotell ligger en kort körväg från flygplatsen. Stadens huvudsakliga nöjesområden är inom räckhåll från Hotell. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats.

  Se mer
 • Polonia Palace
  Från731krPer natt

  Polonia Palacestars

  Warszawa stad, Warszawa , Al. jerozolimskie 45 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 61 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2219 recensioner från resenärerBaserat på 2219 recensioner från resenärer

  Detta award-wining hotell ligger i hjärtat av staden Warszawa, mitt emot Kulturpalatset och vetenskap och bara 2 km från Gamla stad. Detta hotell är ett stycke historia i Warszawa och den perfekta destinationen för resenärer som värdesätter lyx och komfort på antingen eller affärsresor. Rummen på detta historiska hotell är elegant inredda i klassisk stil med trämöbler, utrustad med ett arbetsområde. Hotellet ståtar med åtta konferensrum för affärsmöten och en vacker balsal för speciella evenemang. Gästerna kan träna på gymmet, koppla av i bastun eller unna dig en massage. Restaurangen Strauss serverar en rejäl frukostbuffé samt läckra polska och internationella rätter. Gästerna kan koppla av Bojangles baren efter en lång dag med sightseeing, eller ta en drink med kollegor efter ett stressigt affärsmöte.

  Se mer
 • Best Western Felix
  Från447krPer natt

  Best Western Felixstars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul. omulewska 24 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 235 recensioner från resenärerBaserat på 235 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1994. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2011. Egendomen består av 234 rum. Egendomen består av 41 enkelrum, 163 dubbelrum, 22 sviter, 8 lägenheter och 400 bungalower. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Gästerna kan använda hissen. Det finns ett tidningsställ på området. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Utcheckningen sker kl. . Den här anläggningen tillåter husdjur. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Best Western Hotel Poleczki
  Från416krPer natt

  Best Western Hotel Poleczkistars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul. galopu 7/ ul. poleczki 40a 7 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 73 recensioner från resenärerBaserat på 73 recensioner från resenärer

  The hotel has ideal location next to the green spaces of the Suzewiec Horse Racing Track and convenient transport links to the city centre 10 km far (15 min) and to the Fryderyk Chopin Airport (13 km) help to relax after an exhausting day of sightseeing or office work.

  Se mer
 • JM Hotel
  Från639krPer natt

  JM Hotelstars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul. grzybowska 45 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 39 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 364 recensioner från resenärerBaserat på 364 recensioner från resenärer

  Den här egendomen är behändigt belägen i Warsaw. Hotell byggdes år 2012. Det finns totalt 186 rum i lokalerna. Egendomen består av 184 dubbelrum, 12 barnsviter, 2 sviter, 1 lägenhet, 59 förstklassiga rum och 40 familjerum. Tack vare sitt läge i stadens centrum, ger Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Huvudstationerna för tåg och buss ligger bara en kort körväg bort. De närmaste buss- och tunnelbanehållplatserna finns inom promenadavstånd från Hotell . Hotell ligger några minuter från flygplatsen. Hotell ligger nära stadens huvudsakliga nöjesområden. Hotell ligger i närheten av en lokal golfbana. Egendomen är tillgänglig för rullstolar.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  60  Hotell - Warszawa
Sida  1  av  6
 

Beskrivning av destination

  Staden Warszawa är huvudstad i Polen och även landets största stad. Här har republikens president, landets parlament och övriga centrala myndigheter sitt residens. Warszawa är Polens geografiska mittpunkt, vilket gör förbindelserna med det övriga landet lätta. För den stora ansträngningen som Warszawa gjort för att bygga upp staden igen efter andra världskriget har den som belöning upptagits på UNESCO:s världsarvslista år 1980. Vi rekommenderar att man tar en promenad på ”Kungliga rutten”, ett område i staden som har många olika, berömda monument, palats som lyckats överleva kriget, vackra parker och trädgårdar, affärer, restauranger och barer. Vi råder dig också att lära känna det kungliga slottet (Zamek Krolewski), Johanneskatedralen, monumentet på Umschlagplatz, monumentet till ghettots hjältar och monumentet till Warszawaupproret m.fl. Lär känna denna världsberömda, storslagna stad. Besök Warszawa!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Warszawa

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • MDM
  MDM
  4,3/5
  Kundomdömenav  62 Åsikter

  Superb breakfast!

  Anonym
  Hotelopias kund, 14/10/2009

  Från41krSe mer

 • Rialto
  Rialto
  4,6/5
  Kundomdömenav  3 Åsikter

  Mycket trevligt hotell med trevligt inredda rum och badrum. vänligt bemötande av personal

  Anonym
  Hotelopias kund, 31/08/2009

  Från79krSe mer

 • Metropol
  Metropol
  4,1/5
  Kundomdömenav  63 Åsikter

  Excellent hotel with excellent location! Will return again!

  Anonym
  Hotelopias kund, 27/05/2009

  Från45krSe mer