Mina favorithotell

Jämför hotell
Klicka på jämföra för att lägga till hotell 0  hotell tillagda

Hotell i Warszawa

Se på kartan
Hotell - Warszawa

WarszawaFrån  176kr

Aktuella hotellerbjudanden - Warszawa

 • Gromada Hotel Airport (Gromada Okecie)
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från302krPer natt
  3,6/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter

  Den här populära egendomen ligger i Warsaw. Hotell konstruerades år 1994. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2012. Egendomen består av 352 rum. Egendomen består av 32 enkelrum, 285 dubbelrum, 29 lägenheter och 3 handikappanpassade rum. Hotell ligger i hjärtat av staden. Centralstationen för tåg och buss ligger bara en kort promenad bort. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Sound Garden Hotel
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från481krPer natt

  Sound Garden Hotelstars

  Warszawa stad, Warszawa , Zwirki i wigury 18 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter

  Tack vare sitt läge i Warsaw är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell konstruerades år 2013. Hotell renoverades år 2013. Det finns totalt 206 rum i lokalerna. Egendomen består av 25 enkelrum, 140 dubbelrum, 5 sviter och 2 handikappanpassade rum. Tack vare sitt läge i stadens centrum, erbjuder Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Gästerna kan enkelt promenera till huvudstationerna för tåg och buss. Hotell ligger bara ett stenkast från backarna.

  Se mer
 • Gromada Warszawa Centrum
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från470krPer natt

  Gromada Warszawa Centrumstars

  Warszawa stad, Warszawa , Plac powstancow warszawy 2 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter

  Detta hotell ligger i centrala Warszawa, bara några minuter från Järnvägsstationen och bara 400 meter från den exklusiva shoppinggatan Nowy Swiat. Stadens främsta turistattraktioner som Nationalmuseum, Presidentpalatset eller Slottstorget ligger också inom gångavstånd. På grund av sitt läge nära kongresscenter och turistattraktioner, är detta hotell perfekt för resenärer som besöker Warszawa i affärer eller nöje. Hotellet erbjuder fullt utrustade rum, inredda i traditionell stil med en familjär atmosfär för att gästerna ska känna sig som hemma. Frukost serveras på hotellets restaurang varje morgon, där gästerna kan smaka på polska och internationella rätter. I det traditionella värdshuset, kan man njuta av ett brett urval av lokala ölsorter. Efter en dags sightseeing kan du koppla av på spa-och hälsocenter och den mest äventyrliga kan besöka kasinot.

  Se mer
 • Golden Tulip Warsaw Center
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från554krPer natt

  Golden Tulip Warsaw Centerstars

  Warszawa stad, Warszawa , Towarowa str 2 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 35 Åsikter

  Med sitt läge i Warsaw är den här populära egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell byggdes år 2004. Egendomen består av 133 rum. Egendomen består av 89 enkelrum och 44 dubbelrum.

  Se mer
 • Hostel 36
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från175krPer natt

  Hostel 36stars

  Warszawa stad, Warszawa , Bokserska str., 36 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Den här populära egendomen är belägen i Warsaw . Hotell konstruerades år 1970. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2011. Det finns totalt 363 rum i lokalerna. Egendomen består av 173 enkelrum och 190 dubbelrum. Hotell ligger nära stadens centrum. Huvudstationerna för tåg och buss ligger bara en kort körväg bort. Det finns flera länkar till kollektivtrafiken på bekvämt avstånd. Hotell ligger några minuter från flygplatsen. Hotell ligger några minuter från hamnen.

  Se mer
 • Platinum Apartments
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från364krPer natt

  Platinum Apartmentsstars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul.zelazna 59a - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter

  Den här egendomen har ett behändigt läge i Warsaw. Hotell konstruerades år 2006. Hotell rustades upp år 2013. Det finns totalt 40 rum i lokalerna. Egendomen består av 26 lägenheter. Hotell ligger i hjärtat av staden. Hotell ligger nära stadens huvudstationer för tåg och buss. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Hampton By Hilton Warsaw City Centre
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från546krPer natt
  4,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter

  Den här egendomen har ett behändigt läge i Warsaw. Hotell byggdes år 2014. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2014. Egendomen består av 300 rum. Egendomen består av 180 enkelrum, 45 dubbelrum, 4 handikappanpassade rum och 71 trebäddsrum. Hotell ligger nära stadens centrum. Centralstationen för tåg och buss ligger bara en kort promenad bort. De närmaste buss- och tunnelbanehållplatserna finns inom promenadavstånd från Hotell . Hotell ligger en kort körväg från flygplatsen. Gästerna kommer att uppskatta Hotells närhet till de främsta nöjesområdena.

  Se mer
 • Polonia Palace
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från677krPer natt

  Polonia Palacestars

  Warszawa stad, Warszawa , Al. jerozolimskie 45 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 51 Åsikter

  Detta award-wining hotell ligger i hjärtat av staden Warszawa, mitt emot Kulturpalatset och vetenskap och bara 2 km från Gamla stad. Detta hotell är ett stycke historia i Warszawa och den perfekta destinationen för resenärer som värdesätter lyx och komfort på antingen eller affärsresor. Rummen på detta historiska hotell är elegant inredda i klassisk stil med trämöbler, utrustad med ett arbetsområde. Hotellet ståtar med åtta konferensrum för affärsmöten och en vacker balsal för speciella evenemang. Gästerna kan träna på gymmet, koppla av i bastun eller unna dig en massage. Restaurangen Strauss serverar en rejäl frukostbuffé samt läckra polska och internationella rätter. Gästerna kan koppla av Bojangles baren efter en lång dag med sightseeing, eller ta en drink med kollegor efter ett stressigt affärsmöte.

  Se mer
 • Radisson Blu Sobieski Hotel Warsaw
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från428krPer natt

  Radisson Blu Sobieski Hotel Warsawstars

  Warszawa stad, Warszawa , Plac artura zawiszy 1 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 93 Åsikter

  Den här populära egendomen är belägen i Warszawa . Hotell konstruerades år 1992. Hotell helrenoverades år 2004. Det finns totalt 435 rum i lokalerna. Egendomen består av 59 enkelrum, 255 dubbelrum, 69 barnsviter och 46 sviter. Tack vare sitt läge i stadens centrum, erbjuder Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Centralstationen för tåg och buss ligger bara en kort promenad bort. Hotells närhet till buss- och tunnelbanehållplatserna gör det möjligt för gästerna att utforska området. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Husdjur är tillåtna på området. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Regent Warsaw Hotel
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från1.111krPer natt

  Regent Warsaw Hotelstars

  Warszawa stad, Warszawa , Av. belwederska 23 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter

  Med sitt läge i Warsaw är den här populära egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell byggdes år 2002. Det finns totalt 246 rum i lokalerna. Egendomen består av 89 enkelrum, 118 dubbelrum, 6 barnsviter, 12 sviter och 3 handikappanpassade rum. Hotell har ett idylliskt läge i hjärtat av staden. Gästerna hittar flygplatsen på bekvämt avstånd.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  52  Hotell - Warszawa
Sida  1  av  6
 

Beskrivning av destination

  Staden Warszawa är huvudstad i Polen och även landets största stad. Här har republikens president, landets parlament och övriga centrala myndigheter sitt residens. Warszawa är Polens geografiska mittpunkt, vilket gör förbindelserna med det övriga landet lätta. För den stora ansträngningen som Warszawa gjort för att bygga upp staden igen efter andra världskriget har den som belöning upptagits på UNESCO:s världsarvslista år 1980. Vi rekommenderar att man tar en promenad på ”Kungliga rutten”, ett område i staden som har många olika, berömda monument, palats som lyckats överleva kriget, vackra parker och trädgårdar, affärer, restauranger och barer. Vi råder dig också att lära känna det kungliga slottet (Zamek Krolewski), Johanneskatedralen, monumentet på Umschlagplatz, monumentet till ghettots hjältar och monumentet till Warszawaupproret m.fl. Lär känna denna världsberömda, storslagna stad. Besök Warszawa!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Warszawa

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här