Mina favorithotell

Jämför hotell
Klicka på jämföra för att lägga till hotell 0  hotell tillagda

Hotell i Warszawa

Se på kartan
Hotell - Warszawa

WarszawaFrån  182kr

Aktuella hotellerbjudanden - Warszawa

 • Sound Garden Hotel
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från831krPer natt

  Sound Garden Hotelstars

  Warszawa stad, Warszawa , Zwirki i wigury 18 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter

  Tack vare sitt läge i Warsaw är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell byggdes år 2013. Hotell helrenoverades år 2013. Det finns totalt 206 rum i lokalerna. Egendomen består av 25 enkelrum, 140 dubbelrum, 5 sviter och 2 handikappanpassade rum. Hotell ligger i hjärtat av staden och är den perfekta basen för att utforska staden. Huvudstationerna för tåg och buss ligger bara en kort körväg bort. Egendomen ligger på bekvämt avstånd från skidbackarna.

  Se mer
 • Campanile Warsaw
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från381krPer natt

  Campanile Warsawstars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul. towarowa 2 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter

  Med sitt läge i Warsaw är den här populära egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell konstruerades år 2004. Egendomen består av 192 rum. Egendomen består av 192 dubbelrum.

  Se mer
 • Golden Tulip Warsaw Center
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från467krPer natt

  Golden Tulip Warsaw Centerstars

  Warszawa stad, Warszawa , Towarowa str 2 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 36 Åsikter

  Med sitt läge i Warsaw är den här populära egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell byggdes år 2004. Egendomen består av 133 rum. Egendomen består av 89 enkelrum och 44 dubbelrum.

  Se mer
 • Regent Warsaw Hotel
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från643krPer natt

  Regent Warsaw Hotelstars

  Warszawa stad, Warszawa , Av. belwederska 23 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter

  Den här egendomen har ett behändigt läge i Warsaw. Hotell konstruerades år 2002. Det finns totalt 246 rum i lokalerna. Egendomen består av 89 enkelrum, 118 dubbelrum, 6 barnsviter, 12 sviter och 3 handikappanpassade rum. Hotell ligger i hjärtat av staden och är den perfekta basen för att utforska staden. Gästerna hittar flygplatsen på bekvämt avstånd.

  Se mer
 • Platinum Residence
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från565krPer natt

  Platinum Residencestars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul. grzybowska antresola 61b - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter

  Med sitt läge i Warsaw är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell byggdes år 2010. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2010. Det finns totalt 217 rum i lokalerna. Egendomen består av 217 lägenheter. Hotell ligger i hjärtat av staden. Hotell ligger nära stadens huvudstationer för tåg och buss. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Novotel Warszawa Centrum
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från400krPer natt

  Novotel Warszawa Centrumstars

  Warszawa stad, Warszawa , Marszalkowska 94/98 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter

  Den här egendomen har ett fördelaktigt läge i Warsaw. Hotell byggdes år 1974. Hotell rustades upp år 2014. Egendomen består av 742 rum. Egendomen består av 50 enkelrum, 513 dubbelrum, 12 barnsviter, 1 svit, 97 rum för affärsresenärer och 69 förstklassiga rum. Hotell har ett idylliskt läge i hjärtat av staden. Hotell ligger nära stadens huvudstationer för tåg och buss. Det finns flera länkar till kollektivtrafiken på bekvämt avstånd. Gästerna hittar flygplatsen på bekvämt avstånd. Gästerna hittar den närmaste golfbanan bara en kort körväg från egendomen. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Den här anläggningen tillåter husdjur. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Boss
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från458krPer natt

  Bossstars

  Warszawa stad, Warszawa , Zwanowiecka 20 - Karta
   

  Den här egendomen ligger i Warsaw. Egendomen består av 136 rum. Egendomen består av 8 enkelrum, 117 dubbelrum, 5 sviter och 6 lägenheter. Hotell ligger i hjärtat av staden. Huvudstationerna för tåg och buss ligger bara en kort körväg bort.

  Se mer
 • Rialto
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från877krPer natt

  Rialtostars

  Warszawa stad, Warszawa , Wilcza 73 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Den här populära egendomen är belägen i Warsaw . Hotell byggdes år 1906. Hotell rustades upp år 2003. Egendomen består av 44 rum. Egendomen består av 6 enkelrum, 27 dubbelrum och 11 sviter. Tack vare sitt läge i stadens centrum, ger Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Huvudstationerna för tåg och buss ligger bara en kort körväg bort. Hotell ligger en kort körväg från flygplatsen.

  Se mer
 • Start Hotel Atos
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från297krPer natt

  Start Hotel Atosstars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul. mangalia 1 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter

  Den här egendomen är behändigt belägen i Varsovia. Hotell konstruerades år 1975. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2011. Egendomen består av 228 rum. Egendomen består av 40 enkelrum och 56 dubbelrum. Hotell ligger i hjärtat av staden och är den perfekta basen för att utforska staden. Hotell ligger nära stadens huvudstationer för tåg och buss. Gästerna hittar flera buss- och tunnelbanehållplatser inom promenadavstånd. Hotell ligger några minuter från flygplatsen. Gästerna kommer att uppskatta Hotells närhet till de främsta nöjesområdena.

  Se mer
 • Polonia Palace
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från591krPer natt

  Polonia Palacestars

  Warszawa stad, Warszawa , Al. jerozolimskie 45 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 51 Åsikter

  Detta award-wining hotell ligger i hjärtat av staden Warszawa, mitt emot Kulturpalatset och vetenskap och bara 2 km från Gamla stad. Detta hotell är ett stycke historia i Warszawa och den perfekta destinationen för resenärer som värdesätter lyx och komfort på antingen eller affärsresor. Rummen på detta historiska hotell är elegant inredda i klassisk stil med trämöbler, utrustad med ett arbetsområde. Hotellet ståtar med åtta konferensrum för affärsmöten och en vacker balsal för speciella evenemang. Gästerna kan träna på gymmet, koppla av i bastun eller unna dig en massage. Restaurangen Strauss serverar en rejäl frukostbuffé samt läckra polska och internationella rätter. Gästerna kan koppla av Bojangles baren efter en lång dag med sightseeing, eller ta en drink med kollegor efter ett stressigt affärsmöte.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  55  Hotell - Warszawa
Sida  1  av  6
 

Beskrivning av destination

  Staden Warszawa är huvudstad i Polen och även landets största stad. Här har republikens president, landets parlament och övriga centrala myndigheter sitt residens. Warszawa är Polens geografiska mittpunkt, vilket gör förbindelserna med det övriga landet lätta. För den stora ansträngningen som Warszawa gjort för att bygga upp staden igen efter andra världskriget har den som belöning upptagits på UNESCO:s världsarvslista år 1980. Vi rekommenderar att man tar en promenad på ”Kungliga rutten”, ett område i staden som har många olika, berömda monument, palats som lyckats överleva kriget, vackra parker och trädgårdar, affärer, restauranger och barer. Vi råder dig också att lära känna det kungliga slottet (Zamek Krolewski), Johanneskatedralen, monumentet på Umschlagplatz, monumentet till ghettots hjältar och monumentet till Warszawaupproret m.fl. Lär känna denna världsberömda, storslagna stad. Besök Warszawa!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Warszawa

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här