Mina favorithotell

Jämför hotell
Klicka på jämföra för att lägga till hotell 0  hotell tillagda

Hotell i Warszawa

Se på kartan
Hotell - Warszawa

WarszawaFrån  230kr

Aktuella hotellerbjudanden - Warszawa

 • Gromada Hotel Airport (Gromada Okecie)
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från285krPer natt
  3,6/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter

  Tack vare sitt läge i Warsaw är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell konstruerades år 1994. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2012. Det finns totalt 352 rum i lokalerna. Egendomen består av 32 enkelrum, 285 dubbelrum, 29 lägenheter och 3 handikappanpassade rum. Tack vare sitt läge i hjärtat av staden, ger Hotell enkel tillgång till allt som staden har att erbjuda. Centralstationen för tåg och buss ligger bara en kort promenad bort. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Sound Garden Hotel Airport
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från694krPer natt

  Sound Garden Hotel Airportstars

  Warszawa stad, Warszawa , Zwirki i wigury 18 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter

  Den här populära egendomen är fördelaktigt belägen i Warsaw. Hotell byggdes år 2013. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2013. Egendomen består av 206 rum. Egendomen består av 25 enkelrum, 140 dubbelrum, 5 sviter och 2 handikappanpassade rum. Hotell ligger i stadens centrum och ger bekväm tillgång till resten av staden. Centralstationen för tåg och buss ligger bara en kort promenad bort. Hotell ligger bara ett stenkast från backarna.

  Se mer
 • Campanile Warsaw
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från321krPer natt

  Campanile Warsawstars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul. towarowa 2 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter

  Den här egendomen är behändigt belägen i Warsaw. Hotell konstruerades år 2004. Egendomen består av 192 rum. Egendomen består av 192 dubbelrum.

  Se mer
 • Gromada Warszawa Centrum
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från375krPer natt

  Gromada Warszawa Centrumstars

  Warszawa stad, Warszawa , Plac powstancow warszawy 2 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter

  Detta hotell ligger i centrala Warszawa, bara några minuter från Järnvägsstationen och bara 400 meter från den exklusiva shoppinggatan Nowy Swiat. Stadens främsta turistattraktioner som Nationalmuseum, Presidentpalatset eller Slottstorget ligger också inom gångavstånd. På grund av sitt läge nära kongresscenter och turistattraktioner, är detta hotell perfekt för resenärer som besöker Warszawa i affärer eller nöje. Hotellet erbjuder fullt utrustade rum, inredda i traditionell stil med en familjär atmosfär för att gästerna ska känna sig som hemma. Frukost serveras på hotellets restaurang varje morgon, där gästerna kan smaka på polska och internationella rätter. I det traditionella värdshuset, kan man njuta av ett brett urval av lokala ölsorter. Efter en dags sightseeing kan du koppla av på spa-och hälsocenter och den mest äventyrliga kan besöka kasinot.

  Se mer
 • Novotel Warszawa Centrum
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från653krPer natt

  Novotel Warszawa Centrumstars

  Warszawa stad, Warszawa , Marszalkowska 94/98 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter

  Den här egendomen har ett fördelaktigt läge i Warsaw. Hotell konstruerades år 1974. Hotell rustades upp år 2014. Det finns totalt 742 rum i lokalerna. Egendomen består av 50 enkelrum, 513 dubbelrum, 12 barnsviter, 1 svit, 97 rum för affärsresenärer och 69 förstklassiga rum. Tack vare sitt läge i stadens centrum, erbjuder Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Gästerna kan enkelt promenera till huvudstationerna för tåg och buss. De närmaste buss- och tunnelbanehållplatserna finns inom promenadavstånd från Hotell . Gästerna hittar flygplatsen på bekvämt avstånd. Golfälskarna kommer att bli glatt överraskade av golfbanan i närheten.

  Se mer
 • Polonia Palace
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från809krPer natt

  Polonia Palacestars

  Warszawa stad, Warszawa , Al. jerozolimskie 45 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 51 Åsikter

  Detta award-wining hotell ligger i hjärtat av staden Warszawa, mitt emot Kulturpalatset och vetenskap och bara 2 km från Gamla stad. Detta hotell är ett stycke historia i Warszawa och den perfekta destinationen för resenärer som värdesätter lyx och komfort på antingen eller affärsresor. Rummen på detta historiska hotell är elegant inredda i klassisk stil med trämöbler, utrustad med ett arbetsområde. Hotellet ståtar med åtta konferensrum för affärsmöten och en vacker balsal för speciella evenemang. Gästerna kan träna på gymmet, koppla av i bastun eller unna dig en massage. Restaurangen Strauss serverar en rejäl frukostbuffé samt läckra polska och internationella rätter. Gästerna kan koppla av Bojangles baren efter en lång dag med sightseeing, eller ta en drink med kollegor efter ett stressigt affärsmöte.

  Se mer
 • Golden Tulip Warsaw Center
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från374krPer natt

  Golden Tulip Warsaw Centerstars

  Warszawa stad, Warszawa , Towarowa str 2 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 39 Åsikter

  Med sitt läge i Warsaw är den här populära egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell konstruerades år 2004. Egendomen består av 133 rum. Egendomen består av 89 enkelrum och 44 dubbelrum.

  Se mer
 • Radisson Blu Sobieski Hotel Warsaw
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från481krPer natt

  Radisson Blu Sobieski Hotel Warsawstars

  Warszawa stad, Warszawa , Plac artura zawiszy 1 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 97 Åsikter

  Den här egendomen har ett fördelaktigt läge i Warszawa. Hotell byggdes år 1992. Hotell rustades upp år 2004. Egendomen består av 435 rum. Egendomen består av 59 enkelrum, 255 dubbelrum, 69 barnsviter och 46 sviter. Tack vare sitt läge i stadens centrum, erbjuder Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Huvudstationerna för tåg och buss ligger bara en kort körväg bort. Hotells närhet till buss- och tunnelbanehållplatserna gör det möjligt för gästerna att utforska området. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Den här anläggningen tillåter husdjur. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Mamaison Hotel Le Regina Warsaw
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från1.115krPer natt
  4,2/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  It is situated in the Old Town, Warsaw's historical district. It happens to be the first, and only, hotel in this prestigious part of the city. There are numerous landmarks of historic importance in close proximity to the hotel, including The Royal Castle, The National Opera House, the Old Town Square and the Umschlagplatz. Very close to the hotel is a lovely park located on a scenic hill, overlooking the Vistula River.

  Se mer
 • Regent Warsaw Hotel
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från1.026krPer natt

  Regent Warsaw Hotelstars

  Warszawa stad, Warszawa , Av. belwederska 23 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter

  Med sitt läge i Warsaw är den här populära egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell konstruerades år 2002. Det finns totalt 246 rum i lokalerna. Egendomen består av 89 enkelrum, 118 dubbelrum, 6 barnsviter, 12 sviter och 3 handikappanpassade rum. Tack vare sitt läge i stadens centrum, erbjuder Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Hotell ligger några minuter från flygplatsen.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  69  Hotell - Warszawa
Sida  1  av  7
 

Beskrivning av destination

  Staden Warszawa är huvudstad i Polen och även landets största stad. Här har republikens president, landets parlament och övriga centrala myndigheter sitt residens. Warszawa är Polens geografiska mittpunkt, vilket gör förbindelserna med det övriga landet lätta. För den stora ansträngningen som Warszawa gjort för att bygga upp staden igen efter andra världskriget har den som belöning upptagits på UNESCO:s världsarvslista år 1980. Vi rekommenderar att man tar en promenad på ”Kungliga rutten”, ett område i staden som har många olika, berömda monument, palats som lyckats överleva kriget, vackra parker och trädgårdar, affärer, restauranger och barer. Vi råder dig också att lära känna det kungliga slottet (Zamek Krolewski), Johanneskatedralen, monumentet på Umschlagplatz, monumentet till ghettots hjältar och monumentet till Warszawaupproret m.fl. Lär känna denna världsberömda, storslagna stad. Besök Warszawa!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Warszawa

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här