Mina favorithotell

Jämför hotell
Klicka på jämföra för att lägga till hotell 0  hotell tillagda

Hotell i Warszawa

Se på kartan
Hotell - Warszawa

WarszawaFrån  206kr

Aktuella hotellerbjudanden - Warszawa

 • Sound Garden Hotel Airport
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från652krPer natt

  Sound Garden Hotel Airportstars

  Warszawa stad, Warszawa , Zwirki i wigury 18 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter

  Den här populära egendomen är fördelaktigt belägen i Warsaw. Hotell byggdes år 2013. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2013. Egendomen består av 206 rum. Egendomen består av 25 enkelrum, 140 dubbelrum, 5 sviter och 2 handikappanpassade rum. Hotell ligger i stadens centrum och ger bekväm tillgång till resten av staden. Centralstationen för tåg och buss ligger bara en kort promenad bort. Hotell ligger bara ett stenkast från backarna.

  Se mer
 • Platinum Residence
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från369krPer natt

  Platinum Residencestars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul. grzybowska antresola 61b - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter

  Den här populära egendomen är belägen i Warsaw . Hotell byggdes år 2010. Hotell renoverades år 2010. Egendomen består av 217 rum. Egendomen består av 217 lägenheter. Tack vare sitt läge i hjärtat av staden, ger Hotell enkel tillgång till allt som staden har att erbjuda. Huvudstationerna för tåg och buss ligger bara en kort körväg bort. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Den här anläggningen tillåter husdjur.

  Se mer
 • Campanile Warsaw
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från290krPer natt

  Campanile Warsawstars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul. towarowa 2 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter

  Hotell byggdes år 2004. Det finns totalt 192 rum i lokalerna. Egendomen består av 192 dubbelrum. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer.

  Se mer
 • Polonia Palace
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från905krPer natt

  Polonia Palacestars

  Warszawa stad, Warszawa , Al. jerozolimskie 45 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 51 Åsikter

  Detta award-wining hotell ligger i hjärtat av staden Warszawa, mitt emot Kulturpalatset och vetenskap och bara 2 km från Gamla stad. Detta hotell är ett stycke historia i Warszawa och den perfekta destinationen för resenärer som värdesätter lyx och komfort på antingen eller affärsresor. Rummen på detta historiska hotell är elegant inredda i klassisk stil med trämöbler, utrustad med ett arbetsområde. Hotellet ståtar med åtta konferensrum för affärsmöten och en vacker balsal för speciella evenemang. Gästerna kan träna på gymmet, koppla av i bastun eller unna dig en massage. Restaurangen Strauss serverar en rejäl frukostbuffé samt läckra polska och internationella rätter. Gästerna kan koppla av Bojangles baren efter en lång dag med sightseeing, eller ta en drink med kollegor efter ett stressigt affärsmöte.

  Se mer
 • Golden Tulip Warsaw Center
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från381krPer natt

  Golden Tulip Warsaw Centerstars

  Warszawa stad, Warszawa , Towarowa str 2 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 41 Åsikter

  Hotell konstruerades år 2004. Egendomen består av 133 rum. Egendomen består av 89 enkelrum och 44 dubbelrum. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Tack vare sitt läge i stadens centrum, ger Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Hotell ligger nära stadens huvudstationer för tåg och buss. Det finns flera länkar till kollektivtrafiken på bekvämt avstånd. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats.

  Se mer
 • Gromada Hotel Airport (Gromada Okecie)
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från205krPer natt
  3,4/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter

  Hotell byggdes år 1994. Hotell helrenoverades år 2012. Det finns totalt 352 rum i lokalerna. Egendomen består av 32 enkelrum, 285 dubbelrum, 29 lägenheter och 3 handikappanpassade rum. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Tack vare sitt läge i stadens centrum, ger Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Hotell ligger på bekvämt avstånd från stadens huvudstationer för tåg och buss. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • JM Hotel
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från439krPer natt

  JM Hotelstars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul. grzybowska 45 - Karta
  2,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Hotell byggdes år 2012. Det finns totalt 186 rum i lokalerna. Egendomen består av 186 dubbelrum, 12 barnsviter, 2 sviter, 1 lägenhet, 59 förstklassiga rum och 40 familjerum. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Hotell ligger i hjärtat av staden och är den perfekta basen för att utforska staden. Gästerna kan enkelt promenera till huvudstationerna för tåg och buss. Det finns flera länkar till kollektivtrafiken på bekvämt avstånd. Hotell ligger en kort körväg från flygplatsen. Gästerna kommer att uppskatta Hotells närhet till de främsta nöjesområdena. Hotell ligger i närheten av en lokal golfbana. Egendomen är tillgänglig för rullstolar.

  Se mer
 • Airport Hotel Okecie
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från348krPer natt

  Airport Hotel Okeciestars

  Warszawa stad, Warszawa , Ul.17 stycznia 24 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter

  Med sitt läge i Varsovia är den här populära egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell byggdes år 2001. Hotell helrenoverades år 2004. Det finns totalt 170 rum i lokalerna. Egendomen består av 10 enkelrum, 153 dubbelrum, 7 sviter, 7 lägenheter och 2 handikappanpassade rum. Hotell ligger i hjärtat av staden. Centralstationen för tåg och buss ligger bara en kort promenad bort. Det finns flera länkar till kollektivtrafiken på bekvämt avstånd. Gästerna hittar flygplatsen på bekvämt avstånd. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Radisson Blu Sobieski Hotel Warsaw
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från473krPer natt

  Radisson Blu Sobieski Hotel Warsawstars

  Warszawa stad, Warszawa , Plac artura zawiszy 1 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 102 Åsikter

  Den här egendomen har ett fördelaktigt läge i Warszawa. Hotell byggdes år 1992. Hotell rustades upp år 2004. Egendomen består av 435 rum. Egendomen består av 59 enkelrum, 255 dubbelrum, 69 barnsviter och 46 sviter. Tack vare sitt läge i stadens centrum, erbjuder Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Huvudstationerna för tåg och buss ligger bara en kort körväg bort. Hotells närhet till buss- och tunnelbanehållplatserna gör det möjligt för gästerna att utforska området. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Den här anläggningen tillåter husdjur. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Gromada Warszawa Centrum
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från365krPer natt

  Gromada Warszawa Centrumstars

  Warszawa stad, Warszawa , Plac powstancow warszawy 2 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter

  Detta hotell ligger i centrala Warszawa, bara några minuter från Järnvägsstationen och bara 400 meter från den exklusiva shoppinggatan Nowy Swiat. Stadens främsta turistattraktioner som Nationalmuseum, Presidentpalatset eller Slottstorget ligger också inom gångavstånd. På grund av sitt läge nära kongresscenter och turistattraktioner, är detta hotell perfekt för resenärer som besöker Warszawa i affärer eller nöje. Hotellet erbjuder fullt utrustade rum, inredda i traditionell stil med en familjär atmosfär för att gästerna ska känna sig som hemma. Frukost serveras på hotellets restaurang varje morgon, där gästerna kan smaka på polska och internationella rätter. I det traditionella värdshuset, kan man njuta av ett brett urval av lokala ölsorter. Efter en dags sightseeing kan du koppla av på spa-och hälsocenter och den mest äventyrliga kan besöka kasinot.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  59  Hotell - Warszawa
Sida  1  av  6
 

Beskrivning av destination

  Staden Warszawa är huvudstad i Polen och även landets största stad. Här har republikens president, landets parlament och övriga centrala myndigheter sitt residens. Warszawa är Polens geografiska mittpunkt, vilket gör förbindelserna med det övriga landet lätta. För den stora ansträngningen som Warszawa gjort för att bygga upp staden igen efter andra världskriget har den som belöning upptagits på UNESCO:s världsarvslista år 1980. Vi rekommenderar att man tar en promenad på ”Kungliga rutten”, ett område i staden som har många olika, berömda monument, palats som lyckats överleva kriget, vackra parker och trädgårdar, affärer, restauranger och barer. Vi råder dig också att lära känna det kungliga slottet (Zamek Krolewski), Johanneskatedralen, monumentet på Umschlagplatz, monumentet till ghettots hjältar och monumentet till Warszawaupproret m.fl. Lär känna denna världsberömda, storslagna stad. Besök Warszawa!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Warszawa

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här