Hotell i Warszawa

Se på kartan
Hotell - Warszawa

WarszawaFrån  160kr

Aktuella hotellerbjudanden - Warszawa

 • Golden Tulip Warsaw Center
  Från561krPer natt

  Golden Tulip Warsaw Centerstars

  Warsaw area, Warszawa , Towarowa str 2 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 85 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 377 recensioner från resenärerBaserat på 377 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2004. Det finns totalt 133 rum i lokalerna. Egendomen består av 89 enkelrum och 44 dubbelrum. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Gästerna kan använda hissen. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Utcheckningen sker kl. . Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Hotell erbjuder piccoloservice. Den här anläggningen tillåter husdjur. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Regent Warsaw Hotel
  Från646krPer natt

  Regent Warsaw Hotelstars

  Warsaw area, Warszawa , Av. belwederska 23 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 682 recensioner från resenärerBaserat på 682 recensioner från resenärer

  Med sitt läge i Warsaw är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell konstruerades år 2002. Det finns totalt 246 rum i lokalerna. Egendomen består av 89 enkelrum, 118 dubbelrum, 6 barnsviter, 12 sviter och 3 handikappanpassade rum. Hotell ligger i hjärtat av staden. Gästerna hittar flygplatsen på bekvämt avstånd.

  Se mer
 • JM Hotel
  Från589krPer natt

  JM Hotelstars

  Warsaw area, Warszawa , Ul. grzybowska 45 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 39 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 327 recensioner från resenärerBaserat på 327 recensioner från resenärer

  Den här egendomen är behändigt belägen i Warsaw. Hotell byggdes år 2012. Det finns totalt 186 rum i lokalerna. Egendomen består av 184 dubbelrum, 12 barnsviter, 2 sviter, 1 lägenhet, 59 förstklassiga rum och 40 familjerum. Tack vare sitt läge i stadens centrum, ger Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Huvudstationerna för tåg och buss ligger bara en kort körväg bort. De närmaste buss- och tunnelbanehållplatserna finns inom promenadavstånd från Hotell . Hotell ligger några minuter från flygplatsen. Hotell ligger nära stadens huvudsakliga nöjesområden. Hotell ligger i närheten av en lokal golfbana. Egendomen är tillgänglig för rullstolar.

  Se mer
 • Platinum Residence
  Från683krPer natt

  Platinum Residencestars

  Warsaw area, Warszawa , Ul. grzybowska antresola 61b - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 348 recensioner från resenärerBaserat på 348 recensioner från resenärer

  Med sitt läge i Warsaw är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell byggdes år 2010. Hotell helrenoverades år 2010. Egendomen består av 217 rum. Egendomen består av 217 lägenheter. Hotell ligger i hjärtat av staden och är den perfekta basen för att utforska staden. Huvudstationerna för tåg och buss ligger bara en kort körväg bort. Det finns flera länkar till kollektivtrafiken på bekvämt avstånd. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Polonia Palace
  Från636krPer natt

  Polonia Palacestars

  Warsaw area, Warszawa , Al. jerozolimskie 45 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 55 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2019 recensioner från resenärerBaserat på 2019 recensioner från resenärer

  Detta award-wining hotell ligger i hjärtat av staden Warszawa, mitt emot Kulturpalatset och vetenskap och bara 2 km från Gamla stad. Detta hotell är ett stycke historia i Warszawa och den perfekta destinationen för resenärer som värdesätter lyx och komfort på antingen eller affärsresor. Rummen på detta historiska hotell är elegant inredda i klassisk stil med trämöbler, utrustad med ett arbetsområde. Hotellet ståtar med åtta konferensrum för affärsmöten och en vacker balsal för speciella evenemang. Gästerna kan träna på gymmet, koppla av i bastun eller unna dig en massage. Restaurangen Strauss serverar en rejäl frukostbuffé samt läckra polska och internationella rätter. Gästerna kan koppla av Bojangles baren efter en lång dag med sightseeing, eller ta en drink med kollegor efter ett stressigt affärsmöte.

  Se mer
 • Pulawska Residence
  Från395krPer natt

  Pulawska Residencestars

  Warsaw area, Warszawa , Ul. pulawska 361 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 192 recensioner från resenärerBaserat på 192 recensioner från resenärer

  Den här egendomen har ett behändigt läge i Warsaw. Hotell konstruerades år 2011. Hotell renoverades år 2011. Det finns totalt 197 rum i lokalerna. Egendomen består av 52 enkelrum, 145 dubbelrum, 37 lägenheter och 2 handikappanpassade rum. Hotell ligger nära stadens centrum. Gästerna hittar flera buss- och tunnelbanehållplatser inom promenadavstånd. Gästerna hittar flygplatsen på bekvämt avstånd. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en bilparkering på området.

  Se mer
 • Reytan Hotel
  Från393krPer natt

  Reytan Hotelstars

  Warsaw area, Warszawa , Rejtana street 6 1 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 97 recensioner från resenärerBaserat på 97 recensioner från resenärer

  Med sitt läge i Warsaw är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell konstruerades år 1998. Det finns totalt 89 rum i lokalerna. Egendomen består av 10 enkelrum, 19 dubbelrum och 1 handikappanpassat rum. Hotell ligger i hjärtat av staden. Hotell ligger på bekvämt avstånd från stadens huvudstationer för tåg och buss. Hotells närhet till buss- och tunnelbanehållplatserna gör det möjligt för gästerna att utforska området. Hotell ligger en kort körväg från flygplatsen. Stadens huvudsakliga nöjesområden är inom räckhåll från Hotell. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats.

  Se mer
 • Mercure Warszawa Centrum
  Från626krPer natt

  Mercure Warszawa Centrumstars

  Warsaw area, Warszawa , Zlota street 48/54 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter

  Hotell konstruerades år 1989. Hotell helrenoverades år 2013. Det finns totalt 336 rum i lokalerna. Egendomen består av 54 enkelrum, 272 dubbelrum och 10 sviter. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Det finns en affär på området. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Hotell erbjuder tvättservice. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Utcheckningen sker kl. . Hotell erbjuder piccoloservice. Husdjur är tillåtna på området. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Metropol
  Från397krPer natt

  Metropolstars

  Warsaw area, Warszawa , Marszalkowska 99a - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 59 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 733 recensioner från resenärerBaserat på 733 recensioner från resenärer

  Den här populära egendomen är belägen i Warsaw . Hotell byggdes år 1965. Hotell rustades upp år 2008. Det finns totalt 191 rum i lokalerna. Egendomen består av 9 barnsviter och 2 sviter. Hotell ligger i närheten av en lokal golfbana. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Boss
  Från435krPer natt

  Bossstars

  Warsaw area, Warszawa , Zwanowiecka 20 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 72 recensioner från resenärerBaserat på 72 recensioner från resenärer

  Med sin behändiga placering i Warsaw är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Egendomen består av 136 rum. Egendomen består av 8 enkelrum, 117 dubbelrum, 5 sviter och 6 lägenheter. Tack vare sitt läge i stadens centrum, ger Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Gästerna kan enkelt promenera till huvudstationerna för tåg och buss.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  45  Hotell - Warszawa
Sida  1  av  5
 

Beskrivning av destination

  Staden Warszawa är huvudstad i Polen och även landets största stad. Här har republikens president, landets parlament och övriga centrala myndigheter sitt residens. Warszawa är Polens geografiska mittpunkt, vilket gör förbindelserna med det övriga landet lätta. För den stora ansträngningen som Warszawa gjort för att bygga upp staden igen efter andra världskriget har den som belöning upptagits på UNESCO:s världsarvslista år 1980. Vi rekommenderar att man tar en promenad på ”Kungliga rutten”, ett område i staden som har många olika, berömda monument, palats som lyckats överleva kriget, vackra parker och trädgårdar, affärer, restauranger och barer. Vi råder dig också att lära känna det kungliga slottet (Zamek Krolewski), Johanneskatedralen, monumentet på Umschlagplatz, monumentet till ghettots hjältar och monumentet till Warszawaupproret m.fl. Lär känna denna världsberömda, storslagna stad. Besök Warszawa!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Warszawa

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Metropol
  Metropol
  4,0/5
  Kundomdömenav  59 Åsikter

  Excellent hotel with excellent location! Will return again!

  Anonym
  Hotelopias kund, 27/05/2009

  Från43krSe mer

 • MDM
  MDM
  4,3/5
  Kundomdömenav  62 Åsikter

  Superb breakfast!

  Anonym
  Hotelopias kund, 14/10/2009

  Från39krSe mer

 • Rialto
  Rialto
  4,6/5
  Kundomdömenav  3 Åsikter

  Mycket trevligt hotell med trevligt inredda rum och badrum. vänligt bemötande av personal

  Anonym
  Hotelopias kund, 31/08/2009

  Från93krSe mer