Hotell i Algarve

Se på kartan
Hotell - Algarve

AlgarveFrån  147kr

Aktuella hotellerbjudanden - Algarve

 • Janelas do Mar
  Från253krPer natt

  Janelas do Marstars

  Albufeira, Algarve , Rua correiera lote 215 . - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 69 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 550 recensioner från resenärerBaserat på 550 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetshotell ligger på en kulle i Montechoro och har en hisnande panoramautsikt. Det finns ett shoppingområde nära hotellet med ett stort utbud av butiker, restauranger och barer. Livliga Albufeira och dess fantastiska nattliv är bara 2,5 km bort och det finns allmänna kommunikationersmedel bara några meter från hotellet. Stranden Oura ligger 2,5 km bort.

  Se mer
 • Luna Solaqua
  Från358krPer natt

  Luna Solaquastars

  Albufeira, Algarve , Rua do mediterraneo -lote 23 a . - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 70 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1027 recensioner från resenärerBaserat på 1027 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2008. Hotell rustades upp år 2008. Det finns totalt 120 rum i lokalerna. Egendomen består av 69 lägenheter och 51 studior. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell erbjuder en användbar cykeluthyrning. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen.

  Se mer
 • Alfamar Beach & Sport Resort
  Från290krPer natt

  Alfamar Beach & Sport Resortstars

  Albufeira, Algarve , Praia da falesia s/n - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 562 recensioner från resenärerBaserat på 562 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Albufeira. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från det här hotellet. Från detta hotell är det 80 meter till närmaste strand. Våra kunder har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Alfamar Beach & Sport Resort har totalt 264 rum. Denna anläggning snyggades upp 2003. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Denna anläggning förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har den rullstolsanpassade rum och är helt utformad för god tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna på Alfamar Beach & Sport Resort. Alfamar Beach & Sport Resort tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. , På detta boende finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som resenärerna med fördel kan dra nytta av. , Alfamar Beach & Sport Resort är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. och Alfamar Beach & Sport Resort erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Balaia Atlantico
  Från272krPer natt

  Balaia Atlanticostars

  Albufeira, Algarve , Urbanizacion vale navio, lote 101 - - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 162 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 679 recensioner från resenärerBaserat på 679 recensioner från resenärer

  Denna charmiga VR Andelslägenhet, som återfinns i Albufeira, är ett bra alternativ för familjer. Från detta boende som är beläget 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger 5. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Denna VR Andelslägenhet ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 138 rum. Detta boende har wifi-anslutning. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Detta boende har medvetet utformats för att följa de allra striktaste miljöstandarder och har en -certifiering. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Auramar Beach Resort
  Från536krPer natt

  Auramar Beach ResortstarsGreenProgram Icon

  Albufeira, Algarve , Praia dos aveiros - apartado 851 - - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 219 Åsikter

  Perfekt för familjer och ett bekvämt hotell som är lokaliserat i Albufeira. Från detta boende som är beläget 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Våra besökare hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från det här boendet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta hotell. Våra gäster har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 2. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell har totalt 287 ombonade rum. Auramar Beach Resort genomgick en totalrenovering 2003. Resenärerna har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Auramar Beach Resort. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumDetta är inte en husdjursvänlig anläggning. Detta hotell är miljövänligt. Kunderna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. , Auramar Beach Resort erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. , Auramar Beach Resort erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. , Gästerna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder. och Auramar Beach Resort som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av gäster. Auramar Beach Resort kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Paraiso Albufeira
  Från346krPer natt

  Paraiso Albufeirastars

  Albufeira, Algarve , Do municipio lote 31 31 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 99 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3038 recensioner från resenärerBaserat på 3038 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i Albufeira är denna gulliga VR Andelslägenhet ett optimalt val för familjer. Från denna anläggning som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 2. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från detta boende. Våra kunder har 40. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 414 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggnings byggår är 2001. Paraiso Albufeira har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Detta barnvänliga Paraiso Albufeira är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Paraiso Albufeira några rullstolsanpassade rum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Dessutom har detta boende gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. Resenärerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. , Gästerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. och Kunderna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Alfagar I Village
  Från322krPer natt

  Alfagar I Villagestars

  Albufeira, Algarve , Estrada de santa eulalia - aptd.866 289540220 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Albufeira. Från den här anläggningen som ligger 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 1. 5 kilometer från denna anläggning. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 100 meter från detta boende. Våra gäster hittar många allmänna kommunikationsförbindelser inom ett avstånd av 1. 5 kilometer. Från detta boende är det 100 meter till närmaste strand. Våra besökare har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 5. 0 kilometer till hamnen. Alfagar I Village har totalt 220 rum. Alfagar I Village är från år 1989. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen under hela dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Alfagar I Village. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alfagar I Village är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. , Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Alfagar I Village är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. , Detta hotell är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. och Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Balaia Golf Village Resort & Golf
  Från345krPer natt

  Balaia Golf Village Resort & Golfstars

  Albufeira, Algarve , Urbanização balaia golf village 917 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 54 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 833 recensioner från resenärerBaserat på 833 recensioner från resenärer

  Denna bekväma VR Villa, som återfinns i Albufeira, är ett bra alternativ för familjer. Från denna egendom som är belägen 5. 4 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 100 meter från denna egendom. De närmaste allmänna transportmedlen ligger -0. 0 kilometer från denna egendom. Från denna egendom är det 500 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 30. 0 kilometer till flygplatsen. De 508 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende byggdes 1986. Fast och trådlös internetanslutning finns på Balaia Golf Village Resort & Golf. Receptionen är öppen dygnet runt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Gäster som bor på Balaia Golf Village Resort & Golf kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta boende perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. , Balaia Golf Village Resort & Golf erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. , Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på denna anläggning och som passar för olika slags evenemang och Ett exceptionellt stort antal inom- och utomhusaktiviteter finns på detta boende. På Balaia Golf Village Resort & Golf kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Quinta Pedra Dos Bicos
  Från313krPer natt

  Quinta Pedra Dos Bicosstars

  Albufeira, Algarve , Urb. quinta pedra dos bicos - santa eulália 24 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 805 recensioner från resenärerBaserat på 805 recensioner från resenärer

  Denna charmiga VR Andelslägenhet är särskilt utformad för familjer och finns i Albufeira. Från denna VR Andelslägenhet som ligger inbäddad 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från egendomen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 170 meter från denna VR Andelslägenhet. Våra resenärer har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 5. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning har totalt 61 ombonade rum. Denna anläggnings byggår är 2004. Quinta Pedra Dos Bicos är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen dygnet runt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Denna anläggning har parkering och garage. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. , Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Quinta Pedra Dos Bicos erbjuder. , Detta boende erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. , Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. och Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Albufeira Sol Hotel & Spa
  Från296krPer natt

  Albufeira Sol Hotel & Spastars

  Albufeira, Algarve , Corcovada, areias de so joo s/n - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 48 Åsikter

  Detta hotell ligger mitt i en 1500 kvm gudomlig trädgård. Den närmaste finkorniga stranden ligger bara meter från hotellet. Det närbelägna shoppingcentret innehåller mängder av fantastiska butiker och shoppar. Den närmaste golfbanan ligger 7 km bort och allmänna kommunikationer finns bara ett stenkast från hotellet.Detta hotell byggdes 1988 och renoverades 2011. Här finns 108 sviter och lägenheter på 5 våningar. Bland faciliteterna finns en rymlig lobby med hiss, 24h reception, valutaväxling, spelrum, TV-rum och konferensrum med tillgång till internet. Dessutom har hotellet en trevlig bar, en pub och en luftkonditionerad restaurang. Här finns också en lekplats och en bilparkering.Alla rum är elegant inredda och utrustade med ett sällskapsutrymme och badrum. Här finns luftkonditionering, hårtork, direktvalstelefon, satellit-/kabel-TV, LCD-TV, internet, minikök med kyl och kassafack.Gästerna är välkomna till hotellets pool med solsängar och parasoller, till hotellets Spa, snackbar, tennis, biljard och omväxlande aktivitetsprogram. Från november till mars finns också en inomhuspool.Till lunch och middag kan gästerna välja sin mat från en buffet, under kvällarna också från en a la carte-menu.Från flygplatsen (Faro) kör gästerna genom Via do Infante mot Albufeira.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  243  Hotell - Algarve
Sida  1  av  25
 

Beskrivning av destination

  I den södra delen av Portugal ligger Algarve, en av de portugisiska provinser som mest lockar turister. Dess kust vetter ut mot Atlanten, och Algarves playor är kända för sin skönhet och omväxling, eftersom det är möjligt att hitta olika djupa, lugna vatten elle medr hög sjö, stränder av olika längd och med många eller få besökare. Klimatet är alltid angenämt och vattnet är varmt och kristallklart. I Algarve finns det oändligt många aktiviteter för att njuta av havet, från en enkel promenad på en badstrand med vit sand till olika vattensporter, fiske eller sportdykning. Längs denna magnifika kust är det möjligt att träffa på städer som är mycket lockande för sitt sjudande nattliv, men även lugna och charmiga byar som Santa Luzia och Tavira, vars största lockelse är naturen. Algarves nätter är synonyma med nöje, tack vare dess kasinon och diskotek och även tack vare den utsökta gastronomin, där man måste prova på fisk och skaldjur, som är de viktigaste specialiteterna och som bjuds på små typiska restauranger. Låt dig charmas av Algarve!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Algarve

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här