Hotell i Algarve

Se på kartan
Hotell - Algarve

AlgarveFrån  166kr

Aktuella hotellerbjudanden - Algarve

 • Janelas do Mar
  Från642krPer natt

  Janelas do Marstars

  Albufeira, Algarve , Rua correiera lote 215 . - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 69 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 520 recensioner från resenärerBaserat på 520 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetshotell ligger på en kulle i Montechoro och har en hisnande panoramautsikt. Det finns ett shoppingområde nära hotellet med ett stort utbud av butiker, restauranger och barer. Livliga Albufeira och dess fantastiska nattliv är bara 2,5 km bort och det finns allmänna kommunikationersmedel bara några meter från hotellet. Stranden Oura ligger 2,5 km bort.

  Se mer
 • Auramar Beach Resort
  Från1.012krPer natt

  Auramar Beach ResortstarsGreenProgram Icon

  Albufeira, Algarve , Praia dos aveiros - apartado 851 - - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 219 Åsikter

  Hotell byggdes år 1976. Hotell renoverades år 2003. Hotells bibyggnader 3. Egendomen består av en huvudbyggnad med 5 bibyggnader. Det finns totalt 287 rum i lokalerna. Egendomen består av . Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Gästerna kan koppla av på terrassen. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell erbjuder tvättservice. Gästerna kan använda självtvättinrättningen. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Hotell erbjuder en användbar cykeluthyrning. Hotell erbjuder biluthyrning. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar.

  Se mer
 • Paraiso Albufeira
  Från282krPer natt

  Paraiso Albufeirastars

  Albufeira, Algarve , Do municipio lote 31 31 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 98 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2821 recensioner från resenärerBaserat på 2821 recensioner från resenärer

  $hotel. getTypeHotel() konstruerades år 2001. Det finns totalt 414 rum i lokalerna. Den här anläggningen består av . Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Det finns ett behändigt litet snabbköp på området, för sista-minuten-behov, snabba mellanmål eller glömda tandborstar. Det finns en affär på området. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice. För bekvämligheten för dem som stannar lite längre finns det en självtvättinrättning. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Gästerna kan använda biluthyrningen för att utforska det omgivande området. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar.

  Se mer
 • Soldoiro
  Från895krPer natt

  Soldoirostars

  Albufeira, Algarve , Rua ramalho ortigão (rua da praia da oura) s/n - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 412 recensioner från resenärerBaserat på 412 recensioner från resenärer

  $hotel. getTypeHotel() konstruerades år 1974. $hotel. getTypeHotel() renoverades år 2017. Egendomen består av 90 rum. Egendomen består av 90 lägenheter. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. För bekvämligheten för dem som stannar lite längre finns det en självtvättinrättning. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan använda biluthyrningen för att utforska det omgivande området. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar.

  Se mer
 • Vilanova Resort
  Från165krPer natt

  Vilanova Resortstars

  Albufeira, Algarve , Av. francisco sá carneiro, areias de s. joão . - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1066 recensioner från resenärerBaserat på 1066 recensioner från resenärer

  Denna familjevänliga semesteranläggning är bekvämt beläget i Albufeira, bara en kort promenad från den vackra stranden Praia da Oura och bara några steg den berömda Albufeira remsan med sitt stora utbud av restauranger, barer, pubar, nattklubbar och shopping. Marinan i Albufeira och flera golfbanor finns inom räckhåll, är den internationella flygplatsen i Faro inom bekvämt bilavstånd.

  Se mer
 • Albufeira Jardim Apartments
  Från375krPer natt

  Albufeira Jardim Apartmentsstars

  Albufeira, Algarve , Cerro da piedade apartado 2101 n/a - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 69 Åsikter

  Detta hotell är perfekt beläget i det turistiska centrat i Albufeira. Den närmaste bra stranden nås lätt inom 15 minuter. I stadens centrum finns gott om shopping och nöjen, och det ligger bara 900 meter bort. Alldeles utanför hotellet finns en busshållplats, varifrån bussen går direkt till centrum.Hotellet byggdes 1972 och totalrenoverades år 2000. Det består av två byggnader och totalt 398 lägenheter. Gästerna har tillgång till en elegant lobby med hiss (bara i Jardim ii), kassafack, valutaväxling och 24h reception. Dessutom finns spelrum, TV-rum, tidningskiosk, supermarket (beroende på årstid), internet, cykeluthyrning och parkeringsplats. Barnen har tillgång till en lekplats.Lägenheterna har badrum med telefon, satellit-/kabel-TV (mot avgift), radio, internet (mot avgift), minikök med kyl,, centralvärme och hyrkassafack. Sängarna i anläggningen studios och i vardagsrummen lägenheterna i T1 och T2 är bäddsoffor.Hotellet har 3 pooler med separat barnsektion, snackbar, solsängar och parasoller. Gästerna har också tillgång till bordtennis och snookerbord. Hotellet arrangerar diverse aktiviteter under högsäsong.Gästerna serverar sig själva till frukost, lunch och middag från riktliga buffeer. Till lunch och middag finns också möjligheten att välja från en fast menu eller från en a la carte-matsedel. Speciella önskemål beträffande diet kan tillgodoses.

  Se mer
 • Alfamar Beach & Sport Resort
  Från574krPer natt

  Alfamar Beach & Sport Resortstars

  Albufeira, Algarve , Praia da falesia s/n - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 508 recensioner från resenärerBaserat på 508 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1979. Hotell helrenoverades år 2003. Det finns totalt 264 rum i lokalerna. Egendomen består av 6 barnsviter och 12 sviter. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Det finns ett tidningsställ på området. Det finns en affär på området. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Hotell erbjuder rumservice. Det finns en tvättservice. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Hotell erbjuder cykeluthyrning. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar.

  Se mer
 • Pateo Village
  Från667krPer natt

  Pateo Villagestars

  Albufeira, Algarve , Rua do bem parece - pateo . - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 57 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 456 recensioner från resenärerBaserat på 456 recensioner från resenärer

  $hotel. getTypeHotel() konstruerades år 2003. Egendomen består av 64 rum. Egendomen består av 75 lägenheter. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Det finns ett behändigt litet snabbköp på området, för sista-minuten-behov, snabba mellanmål eller glömda tandborstar. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Det finns en tvättservice. Gästerna kan förvara cyklar i ett behändigt område för cykelförvaring. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Det finns en säker parkering på området. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Det finns säkerhet dygnet runt.

  Se mer
 • Cantinho do Mar
  Från180krPer natt

  Cantinho do Marstars

  Albufeira, Algarve , Rua do mediterraneo lote 21 lote21 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 70 recensioner från resenärerBaserat på 70 recensioner från resenärer

  $hotel. getTypeHotel() konstruerades år 1997. $hotel. getTypeHotel() rustades upp år 2003. Det finns totalt 14 rum i lokalerna. Egendomen består av 14 lägenheter. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan koppla av på terrassen. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Luna Solaqua
  Från778krPer natt

  Luna Solaquastars

  Albufeira, Algarve , Rua do mediterraneo -lote 23 a . - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 70 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 962 recensioner från resenärerBaserat på 962 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2008. Hotell rustades upp år 2008. Det finns totalt 120 rum i lokalerna. Egendomen består av 69 lägenheter och 51 studior. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell erbjuder en användbar cykeluthyrning. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  221  Hotell - Algarve
Sida  1  av  23
 

Beskrivning av destination

  I den södra delen av Portugal ligger Algarve, en av de portugisiska provinser som mest lockar turister. Dess kust vetter ut mot Atlanten, och Algarves playor är kända för sin skönhet och omväxling, eftersom det är möjligt att hitta olika djupa, lugna vatten elle medr hög sjö, stränder av olika längd och med många eller få besökare. Klimatet är alltid angenämt och vattnet är varmt och kristallklart. I Algarve finns det oändligt många aktiviteter för att njuta av havet, från en enkel promenad på en badstrand med vit sand till olika vattensporter, fiske eller sportdykning. Längs denna magnifika kust är det möjligt att träffa på städer som är mycket lockande för sitt sjudande nattliv, men även lugna och charmiga byar som Santa Luzia och Tavira, vars största lockelse är naturen. Algarves nätter är synonyma med nöje, tack vare dess kasinon och diskotek och även tack vare den utsökta gastronomin, där man måste prova på fisk och skaldjur, som är de viktigaste specialiteterna och som bjuds på små typiska restauranger. Låt dig charmas av Algarve!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Algarve

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här