Hotell i Algarve

Se på kartan
Hotell - Algarve

AlgarveFrån  174kr

Aktuella hotellerbjudanden - Algarve

 • Balaia Atlantico
  Från213krPer natt

  Balaia Atlanticostars

  Albufeira, Algarve , Urbanizacion vale navio, lote 101 - - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 167 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 683 recensioner från resenärerBaserat på 683 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i Albufeira är denna gulliga VR Andelslägenhet ett optimalt val för familjer. Från detta boende som är beläget 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 5. 0 kilometer från denna egendom. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från detta boende. Våra besökare har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Balaia Atlantico är 138. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Detta boende tillämpar grön praxis. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Balaia Atlantico. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Alfamar Beach & Sport Resort
  Från294krPer natt

  Alfamar Beach & Sport Resortstars

  Albufeira, Algarve , Praia da falesia s/n - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 37 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 576 recensioner från resenärerBaserat på 576 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Albufeira. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från det här hotellet. Från detta hotell är det 80 meter till närmaste strand. Våra besökare har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 264 trivsamma rum. Denna anläggning genomgick en renovering 2003. Alfamar Beach & Sport Resort har wifi-anslutning. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Denna anläggning förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har den rullstolsanpassade rum och är helt utformad för god tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna på Alfamar Beach & Sport Resort. Det finns parkeringsplatser på Alfamar Beach & Sport Resort. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. Gästerna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. , Gästerna kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. , Konferensfaciliteter finns på detta boende. och Alfamar Beach & Sport Resort erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. På Alfamar Beach & Sport Resort kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Paladim & Alagoamar
  Från282krPer natt

  Paladim & Alagoamarstars

  Albufeira, Algarve , R. do municipio, lt 1 a 5a 103035 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 707 recensioner från resenärerBaserat på 707 recensioner från resenärer

  Denna charmiga VR Andelslägenhet ligger i Albufeira. Från detta boende som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 1. 2 kilometer från denna egendom. De 63 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning totalrenoverades 2007. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Detta boende erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Pateo Village
  Från259krPer natt

  Pateo Villagestars

  Albufeira, Algarve , Rua do bem parece - pateo . - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 57 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 485 recensioner från resenärerBaserat på 485 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell är särskilt utformat för familjer och finns i Albufeira. Våra besökare hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 4. 0 kilometer från denna anläggning. Detta boende har totalt 64 rum. Detta boendes byggår är 2003. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Pateo Village erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på Pateo Village kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. och Detta boende har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • KR Hotels - Albufeira Lounge
  Från257krPer natt

  KR Hotels - Albufeira Loungestars

  Albufeira, Algarve , Av. infante dom henrique 38 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 171 recensioner från resenärerBaserat på 171 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Albufeira. Från detta boende som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 12. 5 kilometer från det här boende. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från denna egendom. Från detta boende är det 3. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell har 21 rum. Detta hotell totalrenoverades 2012. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Janelas do Mar
  Från256krPer natt

  Janelas do Marstars

  Albufeira, Algarve , Rua correiera lote 215 . - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 70 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 554 recensioner från resenärerBaserat på 554 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetshotell ligger på en kulle i Montechoro och har en hisnande panoramautsikt. Det finns ett shoppingområde nära hotellet med ett stort utbud av butiker, restauranger och barer. Livliga Albufeira och dess fantastiska nattliv är bara 2,5 km bort och det finns allmänna kommunikationersmedel bara några meter från hotellet. Stranden Oura ligger 2,5 km bort.

  Se mer
 • Albufeira Jardim Apartments
  Från218krPer natt

  Albufeira Jardim Apartmentsstars

  Albufeira, Algarve , Cerro da piedade apartado 2101 n/a - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 69 Åsikter

  Detta hotell är perfekt beläget i det turistiska centrat i Albufeira. Den närmaste bra stranden nås lätt inom 15 minuter. I stadens centrum finns gott om shopping och nöjen, och det ligger bara 900 meter bort. Alldeles utanför hotellet finns en busshållplats, varifrån bussen går direkt till centrum.Hotellet byggdes 1972 och totalrenoverades år 2000. Det består av två byggnader och totalt 398 lägenheter. Gästerna har tillgång till en elegant lobby med hiss (bara i Jardim ii), kassafack, valutaväxling och 24h reception. Dessutom finns spelrum, TV-rum, tidningskiosk, supermarket (beroende på årstid), internet, cykeluthyrning och parkeringsplats. Barnen har tillgång till en lekplats.Lägenheterna har badrum med telefon, satellit-/kabel-TV (mot avgift), radio, internet (mot avgift), minikök med kyl,, centralvärme och hyrkassafack. Sängarna i anläggningen studios och i vardagsrummen lägenheterna i T1 och T2 är bäddsoffor.Hotellet har 3 pooler med separat barnsektion, snackbar, solsängar och parasoller. Gästerna har också tillgång till bordtennis och snookerbord. Hotellet arrangerar diverse aktiviteter under högsäsong.Gästerna serverar sig själva till frukost, lunch och middag från riktliga buffeer. Till lunch och middag finns också möjligheten att välja från en fast menu eller från en a la carte-matsedel. Speciella önskemål beträffande diet kan tillgodoses.

  Se mer
 • Alfagar I Village
  Från398krPer natt

  Alfagar I Villagestars

  Albufeira, Algarve , Estrada de santa eulalia - aptd.866 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter

  Där det är beläget i Albufeira är detta gulliga hotell ett optimalt val för familjer. Från denna egendom som är belägen 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger 1. 5 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 100 meter från detta hotell. Från detta boende är det 1. 5 kilometer till det allmänna transportnätet. Från detta boende är det 100 meter till närmaste strand. Våra kunder har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 5. 0 kilometer till hamnen. Detta boende har 220 rum. Alfagar I Village byggdes 1989. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta boende. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Alfagar I Village. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Kunderna kan utforska de olika matställena som Alfagar I Village erbjuder. , Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. , På detta boende finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som resenärerna med fördel kan dra nytta av. och Kunderna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Oceanus
  Från368krPer natt

  Oceanusstars

  Albufeira, Algarve , Rua da igreja, olhos d'agua . - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 41 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 719 recensioner från resenärerBaserat på 719 recensioner från resenärer

  Detta trevliga lägenhetshotell ligger i turistområdet Olhos-d'Água, bara 500 meter från stranden. Inom gångavstånd finns ett bra urval av restauranger, barer och butiker. I närheten finns också en supermarket, apotek, marknad med färsk frukt/grönsaker/fisk, bank och bankomat. Kollektivtrafiken finns 50 meter från hotellet. Hotellet ligger 3 km från Oura, 5 km från Albufeira och 30 km från flygplatsen.Hotellet erbjuder totalt 61 bekväma lägenheter, studios och ensovrums-lägenheter, fördelade på 4 våningar. Hotellet har en trevlig lobby med en 24h reception, internet, 2 hissar, en trevlig kvällsbar, spelrum, takterrass och restaurang i grannbyggnaden. Det finns också parkeringsmöjligheter.De smakfullt inredda lägenheterna har individuellt reglerbar luftkonditionering, centralvärme, kombinerat minikök/vardagsrum, direktvalstelefon, satellit-/kabel-TV, internet, kassafack och balkong.Hotellet har separata vuxen- och barnpooler med solsängar, parasoller och snackbar (öppen under sommaren). Här finns också inomhuspool (uupvärmd från december till mars), solsängar, spelrum och en kvällsbar där det då och då under sommaren anordnas underhållning. Den närmaste golfbanan ligger bara 2 km bort. Det finns 2 stränder i området, en klapperstensstrand och en sandstrand. Där finns också parasoller och solsängar (mot avgift).Restaurangen ligger i en separat, avdelad anläggning, som dagligen serverar kontinental frukost för de med frukostpension och halvpension. Gäster med halvpension med eller utan drycker (en dryck/person) kan också avnjuta en middag från den fasta menun. Under sommarmånaderna serverar restaurangen smårätter vid poolen.

  Se mer
 • Algarve Gardens
  Från193krPer natt

  Algarve Gardensstars

  Albufeira, Algarve , Praia da falesia - pobox 2159 ?? - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 68 Åsikter

  Detta bekväma hotell beläget i Albufeira. Det främsta nöjesområdet ligger 5. 0 kilometer från denna anläggning. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från den här anläggningen. Från denna egendom är det 200 meter till närmaste strand. 178 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning grundades år 1978. Dygnet-runt-servicen på Algarve Gardens bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder Algarve Gardens babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Algarve Gardens. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten. Gästerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på denna anläggning. och Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera de som bor på denna anläggning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  293  Hotell - Algarve
Sida  1  av  30
 

Beskrivning av destination

  I den södra delen av Portugal ligger Algarve, en av de portugisiska provinser som mest lockar turister. Dess kust vetter ut mot Atlanten, och Algarves playor är kända för sin skönhet och omväxling, eftersom det är möjligt att hitta olika djupa, lugna vatten elle medr hög sjö, stränder av olika längd och med många eller få besökare. Klimatet är alltid angenämt och vattnet är varmt och kristallklart. I Algarve finns det oändligt många aktiviteter för att njuta av havet, från en enkel promenad på en badstrand med vit sand till olika vattensporter, fiske eller sportdykning. Längs denna magnifika kust är det möjligt att träffa på städer som är mycket lockande för sitt sjudande nattliv, men även lugna och charmiga byar som Santa Luzia och Tavira, vars största lockelse är naturen. Algarves nätter är synonyma med nöje, tack vare dess kasinon och diskotek och även tack vare den utsökta gastronomin, där man måste prova på fisk och skaldjur, som är de viktigaste specialiteterna och som bjuds på små typiska restauranger. Låt dig charmas av Algarve!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Algarve

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner