Hotell i Algarve

Se på kartan
Hotell - Algarve

AlgarveFrån  242kr

Aktuella hotellerbjudanden - Algarve

 • Balaia Atlantico
  Från356krPer natt

  Balaia Atlanticostars

  Albufeira, Algarve , Urbanizacion vale navio, lote 101 - - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 177 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 691 recensioner från resenärerBaserat på 691 recensioner från resenärer

  Denna bekväma VR Andelslägenhet, som återfinns i Albufeira, är ett bra alternativ för familjer. Från detta boende som är beläget 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 5. 0 kilometer från detta boende. Detta boende ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 138 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De gemensamma utrymmen på Balaia Atlantico är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Balaia Atlantico tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta boende har medvetet utformats för att följa de allra striktaste miljöstandarder och har en -certifiering. Gäster som bor på Balaia Atlantico kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan ha glädje av dess nöjesliv. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Villas Barrocal
  Från246krPer natt

  Villas Barrocalstars

  Armacao de Pera, Algarve , Urbanização barrocal iii / edf villas barrocal s/n - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 211 recensioner från resenärerBaserat på 211 recensioner från resenärer

  Denna enkla VR Andelslägenhet återfinns i Armacao de Pera. Från denna VR Andelslägenhet som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Denna VR Andelslägenhet ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Detta boende har totalt 52 rum. Anläggningen totalrenoverades 2008. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Villas Barrocal håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Babysängar tillhandahålls inte på Villas Barrocal. Husdjur är tillåtna på detta boende. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Gästerna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Villas Barrocal. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Paraiso Albufeira
  Från424krPer natt

  Paraiso Albufeirastars

  Albufeira, Algarve , Do municipio lote 31 31 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 100 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3090 recensioner från resenärerBaserat på 3090 recensioner från resenärer

  Denna bekväma VR Andelslägenhet är särskilt utformad för familjer och finns i Albufeira. Från detta boende som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna VR Andelslägenhet ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 2. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Från denna egendom är det 1000 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 40. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 414 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Den här anläggningen byggdes 2001. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Paraiso Albufeira håller öppet dygnet runt. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Denna anläggning är rullstolsanpassad, och har -1 handikappanpassat rum. Husdjur är inte tillåtna på Paraiso Albufeira. Det finns parkeringsplatser. Detta boende tillämpar en hållbar policy. Paraiso Albufeira erbjuder transfer till flygplatsen. Resenärerna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på denna anläggning. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Albufeira Jardim Apartments
  Från319krPer natt

  Albufeira Jardim Apartmentsstars

  Albufeira, Algarve , Cerro da piedade apartado 2101 n/a - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 69 Åsikter

  Detta hotell är perfekt beläget i det turistiska centrat i Albufeira. Den närmaste bra stranden nås lätt inom 15 minuter. I stadens centrum finns gott om shopping och nöjen, och det ligger bara 900 meter bort. Alldeles utanför hotellet finns en busshållplats, varifrån bussen går direkt till centrum.Hotellet byggdes 1972 och totalrenoverades år 2000. Det består av två byggnader och totalt 398 lägenheter. Gästerna har tillgång till en elegant lobby med hiss (bara i Jardim ii), kassafack, valutaväxling och 24h reception. Dessutom finns spelrum, TV-rum, tidningskiosk, supermarket (beroende på årstid), internet, cykeluthyrning och parkeringsplats. Barnen har tillgång till en lekplats.Lägenheterna har badrum med telefon, satellit-/kabel-TV (mot avgift), radio, internet (mot avgift), minikök med kyl,, centralvärme och hyrkassafack. Sängarna i anläggningen studios och i vardagsrummen lägenheterna i T1 och T2 är bäddsoffor.Hotellet har 3 pooler med separat barnsektion, snackbar, solsängar och parasoller. Gästerna har också tillgång till bordtennis och snookerbord. Hotellet arrangerar diverse aktiviteter under högsäsong.Gästerna serverar sig själva till frukost, lunch och middag från riktliga buffeer. Till lunch och middag finns också möjligheten att välja från en fast menu eller från en a la carte-matsedel. Speciella önskemål beträffande diet kan tillgodoses.

  Se mer
 • Pateo Village
  Från546krPer natt

  Pateo Villagestars

  Albufeira, Algarve , Rua do bem parece - pateo . - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 57 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 487 recensioner från resenärerBaserat på 487 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell, som återfinns i Albufeira, är ett bra alternativ för familjer. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 4. 0 kilometer från detta lägenhetshotell. Det totala antalet rum på Pateo Village är 64. Detta boendes byggår är 2003. Alla gästerna på Pateo Village kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Dygnet-runt-servicen på Pateo Village bidrar till gästernas trivsel. Pateo Village erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Det finns parkeringsplatser på Pateo Village. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Luna Solaqua
  Från648krPer natt

  Luna Solaquastars

  Albufeira, Algarve , Rua do mediterraneo -lote 23 a . - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 70 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1041 recensioner från resenärerBaserat på 1041 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Albufeira är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Det totala antalet rum på Luna Solaqua är 120. Anläggningen totalrenoverades 2017. Anläggningens gemensamma utrymmen har wifi-anslutning. Receptionen är öppen dygnet runt. Luna Solaqua tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga hotell. Detta boende erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Janelas do Mar
  Från520krPer natt

  Janelas do Marstars

  Albufeira, Algarve , Rua correiera lote 215 . - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 71 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 558 recensioner från resenärerBaserat på 558 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetshotell ligger på en kulle i Montechoro och har en hisnande panoramautsikt. Det finns ett shoppingområde nära hotellet med ett stort utbud av butiker, restauranger och barer. Livliga Albufeira och dess fantastiska nattliv är bara 2,5 km bort och det finns allmänna kommunikationersmedel bara några meter från hotellet. Stranden Oura ligger 2,5 km bort.

  Se mer
 • Yellow Praia Monte Gordo Hotel
  Från526krPer natt

  Yellow Praia Monte Gordo Hotelstars

  Monte Gordo, Algarve , Infante dom henrique s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 164 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 560 recensioner från resenärerBaserat på 560 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i Montegordo är denna gulliga VR Resort ett optimalt val för familjer. Från denna egendom som ligger inbäddad 150 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från det här boendet. Våra gäster hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna anläggning. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 100 meter. Detta boende har totalt 366 ombonade rum. Yellow Praia Monte Gordo Hotel genomgick en totalrenovering 2002. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom har Yellow Praia Monte Gordo Hotel ett garage för kunder som reser med bil. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Om gästerna som bor på denna anläggning behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Resenärerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. På Yellow Praia Monte Gordo Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cheerfulway Palmeiras Santa Eulália
  Från475krPer natt

  Cheerfulway Palmeiras Santa Euláliastars

  Albufeira, Algarve , Estrada santa eulalia, areias sao joao 5 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  The hotel is located on Santa Eulália Road, near the "Bull Ring" and only a few meters from Santa Eulália and Oura Beach. It is central to restaurants, banks, post office and car hire offices, in Areias de S.João, the new area of Albufeira.

  Se mer
 • Alfamar Beach & Sport Resort
  Från512krPer natt

  Alfamar Beach & Sport Resortstars

  Albufeira, Algarve , praia da falésia s/n - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 37 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 589 recensioner från resenärerBaserat på 589 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Albufeira. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från anläggningen. Den närmaste stranden ligger 80 meter från detta hotell. Våra resenärer har 30. 0 kilometer till flygplatsen. De 264 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende genomgick en renovering 2003. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Alla rum på detta handikappanpassade hotell är rullstolsanpassade. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Alla gäster som bor på detta hotell kan med fördel dra nytta av det stora hälso-och välbefinnandeutbudet. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. På Alfamar Beach & Sport Resort kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  351  Hotell - Algarve
Sida  1  av  36
 

Beskrivning av destination

  I den södra delen av Portugal ligger Algarve, en av de portugisiska provinser som mest lockar turister. Dess kust vetter ut mot Atlanten, och Algarves playor är kända för sin skönhet och omväxling, eftersom det är möjligt att hitta olika djupa, lugna vatten elle medr hög sjö, stränder av olika längd och med många eller få besökare. Klimatet är alltid angenämt och vattnet är varmt och kristallklart. I Algarve finns det oändligt många aktiviteter för att njuta av havet, från en enkel promenad på en badstrand med vit sand till olika vattensporter, fiske eller sportdykning. Längs denna magnifika kust är det möjligt att träffa på städer som är mycket lockande för sitt sjudande nattliv, men även lugna och charmiga byar som Santa Luzia och Tavira, vars största lockelse är naturen. Algarves nätter är synonyma med nöje, tack vare dess kasinon och diskotek och även tack vare den utsökta gastronomin, där man måste prova på fisk och skaldjur, som är de viktigaste specialiteterna och som bjuds på små typiska restauranger. Låt dig charmas av Algarve!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Algarve

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner