Hotell i Lissabon

Se på kartan
Hotell - Lissabon

LissabonFrån  341kr

Aktuella hotellerbjudanden - Lissabon

 • Mundial
  Från2.131krPer natt

  Mundialstars

  Lissabon stad, Lissabon , Praça martim moniz 2 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 109 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3274 recensioner från resenärerBaserat på 3274 recensioner från resenärer

  Beläget i Baixa Pombalina, hjärtat av Lissabon, med det historiska slottet St George i bakgrunden och Rossio torget bara några steg bort, är detta hotell den bästa platsen för att utforska denna vackra stad. Det finns olika affärer, barer, restauranger, nattklubbar och allmänna kommunikationsmedel i närheten.

  Se mer
 • Borges Chiado
  Från657krPer natt

  Borges Chiadostars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua garrett 108 - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 976 recensioner från resenärerBaserat på 976 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1. Hotell renoverades år 2015. Det finns totalt 96 rum i lokalerna. Egendomen består av 18 enkelrum, 30 dubbelrum, 10 sviter, 15 trebäddsrum och 15 förstklassiga rum. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Hotell tillhandahåller en hiss. Gästerna kan koppla av på terrassen. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Hotell erbjuder biluthyrning. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar.

  Se mer
 • PortoBay Liberdade
  Från1.497krPer natt

  PortoBay Liberdadestars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua rosa araujo 8 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 832 recensioner från resenärerBaserat på 832 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2014. Egendomen består av 98 rum. Egendomen består av 86 dubbelrum, 9 barnsviter, 3 sviter, 3 handikappanpassade rum och 45 förstklassiga rum. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan använda hissen. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Hotell erbjuder dagstidningar varje dag. Piccoloservicen ger ökad bekvämlighet.

  Se mer
 • Sofitel Lisbon Liberdade
  Från2.309krPer natt

  Sofitel Lisbon Liberdadestars

  Lissabon stad, Lissabon , Avenida da liberdade 127 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3853 recensioner från resenärerBaserat på 3853 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1992. Hotell renoverades år 2013. Egendomen består av 163 rum. Egendomen består av 2 handikappanpassade rum. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Hotell erbjuder en terrass för gästernas åtnjutande. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Gästerna kan förvara cyklar i ett behändigt område för cykelförvaring. Hotell erbjuder en användbar cykeluthyrning. Det finns en bilparkering på området. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder biluthyrning. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Det finns en säker parkering för gästernas säkerhet. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Dagstidningar erjuds varje dag av Hotell. Piccoloservicen ger ökad bekvämlighet. Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Hotel Real Parque
  Från845krPer natt

  Hotel Real Parquestars

  Lissabon stad, Lissabon , Av. luis bivar 67 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1137 recensioner från resenärerBaserat på 1137 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger i ett litet bostadsområde i hjärtat av Lissabon nära Marques de Pombal och Saldanha. Det finns tre tunnelbanestationer i närheten som ger snabb och effektiv transport till Lissabons mest intressanta platser. Gå ut och utforska den portugisiska huvudstadens magnifika parker, byggnader, museer, teatrar, dess många restauranger, barer, caféer och underbara shoppingställen.

  Se mer
 • Radisson Blu
  Från1.030krPer natt

  Radisson Blustars

  Lissabon stad, Lissabon , Marechal craveiro lopes 390 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1596 recensioner från resenärerBaserat på 1596 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1991. Hotell renoverades år 2001. Egendomen består av 221 rum. Egendomen består av 205 dubbelrum och 16 sviter. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området.

  Se mer
 • Tivoli Oriente
  Från1.145krPer natt

  Tivoli Orientestars

  Lissabon stad, Lissabon , Av. dom joão ii - parque das nacoes 27 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3586 recensioner från resenärerBaserat på 3586 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2001. Hotell renoverades år 2016. Egendomen består av 279 rum. Egendomen består av 13 enkelrum, 165 dubbelrum, 16 barnsviter, 17 sviter och 4 handikappanpassade rum. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Hotell har ett tidningsställ. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder rumservice. Det finns en tvättservice. Det finns en självtvättinrättning tillgänglig för längre vistelser. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Hotell erbjuder biluthyrning. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar.

  Se mer
 • The Vintage Lisboa
  Från1.282krPer natt

  The Vintage Lisboastars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua rodrigo da fonseca 2 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 759 recensioner från resenärerBaserat på 759 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2010. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2010. Egendomen består av 56 rum. Egendomen består av 52 dubbelrum, 3 sviter och 1 handikappanpassat rum. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller en hiss. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats.

  Se mer
 • Marques de Pombal
  Från1.089krPer natt

  Marques de Pombalstars

  Lissabon stad, Lissabon , Da liberdade 243 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 51 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1623 recensioner från resenärerBaserat på 1623 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2000. Egendomen består av 123 rum. Egendomen består av 32 enkelrum, 88 dubbelrum och 3 sviter. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Gästerna kan använda hissen. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området.

  Se mer
 • Lisboa Prata Boutique Hotel
  Från1.163krPer natt

  Lisboa Prata Boutique Hotelstars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua da prata 116 116 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 277 recensioner från resenärerBaserat på 277 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2013. Egendomen består av 25 rum. Egendomen består av 14 dubbelrum och 1 handikappanpassat rum. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell erbjuder rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Dagstidningar erjuds varje dag av Hotell.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  194  Hotell - Lissabon
Sida  1  av  20
 

Beskrivning av destination

  Portugals huvudstad Lissabon är landets största stad. Det har ett mycket varmt och soligt klimat, idealiskt för att bege sig ut och lära känna staden i grunden. Lissabon är en stad med ett betydande kulturliv och dess historiska stadsdelar får man absolut inte missa. Namnen på de viktigaste stadsdelarna är Baixa, Alfama, Barrio Alto och Barrio de Belém. De charmiga gatorna och gränderna och arkitekturen i stadslandskapet gör att en vandring i Lissabon blir full av minnesvärda stunder. Här är det möjligt att beundra olika monument och platser som nationalteatern D. Maria II, torgen Praça do Comércio och Rossio i stadsdelen Baixa, katedralen och slottet São Jorge i Alfama, samt det imponerande klostret Mosteiro dos Jerónimos och Belémtornet i stadsdelen med samma namn. Belémtornet har förklarats tillhöra världsarvet av UNESCO. I Barrio Alto, Lissabons centrum, finns det utmärkta shoppingmöjligheter, olika förslag till nöjen och ett attraktivt nattliv. Lissabon är en stad som kommer att väcka alla dina sinnen till liv med sin historia och sitt vibrerande kultur- och nattliv. Upptäck Lissabon!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Lissabon

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • TRYP Lisboa Aeroporto
  TRYP Lisboa Aeroporto
  4,4/5
  Kundomdömenav  11 Åsikter

  En bricka med en jordgubbstårta och en flaska bubbel för att det var min födelsedag var något jag inte alls förväntade mig.

  Christer Norberg
  Hotelopias kund, 19/07/2017

  Från128krSe mer