Hotell i Lissabon

Se på kartan
Hotell - Lissabon

LissabonFrån  250kr

Aktuella hotellerbjudanden - Lissabon

 • Vip Executive Zurique
  Från511krPer natt

  Vip Executive Zuriquestars

  Lissabon stad, Lissabon , Ivone silva 18 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 470 recensioner från resenärerBaserat på 470 recensioner från resenärer

  Detta fantastiska boende ligger nära Lissabons finanscentrum, och bara några minuter från det historiska centrumet samt Lissabons internationella flygplats. Boendet består av totalt 252 bekväma rum. Det ligger i närheten av tunnelbanestationen Campo Pequeno och intill ett köpcentrum, Gulbenkianstiftelsen och flera universitet. Detta charmiga boende erbjuder underhållningsavdelningar, en mysig och bekväm bar samt en säsongsöppen utomhuspool (öppen från maj till september). Här finns också en restaurang, "O Infante", som erbjuder naturligt ljus och har plats för upp till 120 personer. Restaurangen serverar typiska portugisiska och internationella måltider. Privat parkering och wifi erbjuds också. Affärsresenärer har tillgång till 10 konferensrum med plats för 300 personer, som passar för kongresser, konferenser, möten samt banketter.

  Se mer
 • Holiday Inn Lisbon Continental
  Från895krPer natt

  Holiday Inn Lisbon Continentalstars

  Lissabon stad, Lissabon , Laura alves 9 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 956 recensioner från resenärerBaserat på 956 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Lisboa. Från det här boendet som ligger 2. 2 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det 4. 4 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här boende. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra besökare har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 220 trivsamma rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2010. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder Holiday Inn Lisbon Continental babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Holiday Inn Lisbon Continental. Holiday Inn Lisbon Continental har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. och Gästerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Holiday Inn Lisbon Continental kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • NH Collection Lisboa Liberdade
  Från1.146krPer natt

  NH Collection Lisboa LiberdadestarsGreenProgram Icon

  Lissabon stad, Lissabon , Da liberdade 180 b - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 424 recensioner från resenärerBaserat på 424 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Lisboa. Detta hotell har 83 rum. Det här boendet byggdes 2000. Alla gästerna på NH Collection Lisboa Liberdade kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Dygnet-runt-servicen på NH Collection Lisboa Liberdade bidrar till gästernas trivsel. NH Collection Lisboa Liberdade tillhandahåller babysängar på begäran. Detta boende förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna på NH Collection Lisboa Liberdade. Denna anläggning har medvetet utformats för att följa de allra striktaste miljöstandarder och har en ISO 9001-certifierade hotell och restauranger-certifiering. Resenärerna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom denna anläggning har ett urval av utsökta kulinariska alternativ.

  Se mer
 • Vip Inn Berna
  Från468krPer natt

  Vip Inn Bernastars

  Lissabon stad, Lissabon , Antonio serpa 13 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 629 recensioner från resenärerBaserat på 629 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Lisboa. Från den här egendomen som ligger 3. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från egendomen. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta hotell. Våra besökare har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Boendet har totalt 240 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2004. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Vip Inn Berna. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Dessutom har Vip Inn Berna ett garage för kunder som reser med bil. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Olaias Park Hotel
  Från623krPer natt

  Olaias Park Hotelstars

  Lissabon stad, Lissabon , Av. engenheiro arantes e oliveira 9 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 36 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1028 recensioner från resenärerBaserat på 1028 recensioner från resenärer

  Detta moderna och trevliga hotell är praktiskt beläget med fantastisk utsikt över staden Lissabon och floden Tajo. För besökarna kommer det vara enkelt att ta sig runt i staden, tack vare de närbelägna kollektivtrafikförbindelserna, däribland tunnelbanestationer och busshållplatser. Dessutom ligger flygplatsen inte alltför långt bort, vilket gör hotellet till ett perfekt logialternativ både för affärs- och privatresenärer. Rummen är modernt inredda med möbler i trä och mattor, vilket ger en behaglig och hemlik atmosfär. De är dessutom utrustade med minibar och satellit-tv, och vissa av dem har också en separat vardagsrumsdel. I hotellrestaurangen kan besökarna smaka på utsökta internationella rätter och i den charmiga baren kan de njuta av en cocktail medan de lyssnar till levande pianomusik.

  Se mer
 • Dom Pedro Lisboa
  Från1.031krPer natt

  Dom Pedro Lisboastars

  Lissabon stad, Lissabon , Av. eng. duarte pacheco 24 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1560 recensioner från resenärerBaserat på 1560 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell återfinns i Lisboa. Från denna egendom som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från hotellet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Våra gäster har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 263. Dom Pedro Lisboa genomgick en renovering 2002. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på Dom Pedro Lisboa. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Restaurangen inbjuder kunderna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. och Alla som valt detta boende uppskattar hälso- och välbefinnandeutbudet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Lisboa Prata Boutique Hotel
  Från1.137krPer natt

  Lisboa Prata Boutique Hotelstars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua da prata 116 116 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 298 recensioner från resenärerBaserat på 298 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell som återfinns i Lisboa, är endast för vuxna. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna anläggning som ligger mitt i stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från egendomen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 8. 0 kilometer från denna anläggning. Våra resenärer har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 2. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum på Lisboa Prata Boutique Hotel är 25. Lisboa Prata Boutique Hotel byggdes 2013. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är tillåtna på detta hotell. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • HF Fenix Lisboa
  Från901krPer natt

  HF Fenix Lisboastars

  Lissabon stad, Lissabon , Praça marquês de pombal 8 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 82 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2306 recensioner från resenärerBaserat på 2306 recensioner från resenärer

  Detta eleganta hotell ligger direkt vid Praça Marquês de Pombal i det centrala Lissabon, huvudstaden i Portugal. Avenida da Liberdade med sina designebutiker, affärer och historiska byggnader ligger bara några steg bort. Lissabons centrum där man kan hitta torget Rossio, Praça do Comercio och Bairro Alto med sina otaliga restauranger, barer och nöjesställen finns i närheten.

  Se mer
 • Alif Campo Pequeno
  Från491krPer natt

  Alif Campo Pequenostars

  Lissabon stad, Lissabon , Campo pequeno 49-51 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 573 recensioner från resenärerBaserat på 573 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Lisboa. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende som ligger mitt i stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 5 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 115 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Alif Campo Pequeno. Detta boende totalrenoverades 2011. Fast och trådlös internetanslutning finns på Alif Campo Pequeno. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Alla som valt detta boende kan vilja använda dess garage. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Jorge V
  Från452krPer natt

  Jorge Vstars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua mouzinho da silveira 3 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 43 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 507 recensioner från resenärerBaserat på 507 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett centralt läge i Lissabon, nära Marques de Pombal och Avenida da Liberdade, 1 km från centrala Lissabon. Hotellet erbjuder en utmärkt och väl sammanlänkad plats i hjärtat av Lissabon, med lätt tillgång till alla delar av Portugals huvudstad. Lissabons centrum med alla dess butiker, Parque das Nações, eller även vid Belém Lissabon utkanten (Estoril, Cascais, Sintra) finns inom räckhåll.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  203  Hotell - Lissabon
Sida  1  av  21
 

Beskrivning av destination

  Portugals huvudstad Lissabon är landets största stad. Det har ett mycket varmt och soligt klimat, idealiskt för att bege sig ut och lära känna staden i grunden. Lissabon är en stad med ett betydande kulturliv och dess historiska stadsdelar får man absolut inte missa. Namnen på de viktigaste stadsdelarna är Baixa, Alfama, Barrio Alto och Barrio de Belém. De charmiga gatorna och gränderna och arkitekturen i stadslandskapet gör att en vandring i Lissabon blir full av minnesvärda stunder. Här är det möjligt att beundra olika monument och platser som nationalteatern D. Maria II, torgen Praça do Comércio och Rossio i stadsdelen Baixa, katedralen och slottet São Jorge i Alfama, samt det imponerande klostret Mosteiro dos Jerónimos och Belémtornet i stadsdelen med samma namn. Belémtornet har förklarats tillhöra världsarvet av UNESCO. I Barrio Alto, Lissabons centrum, finns det utmärkta shoppingmöjligheter, olika förslag till nöjen och ett attraktivt nattliv. Lissabon är en stad som kommer att väcka alla dina sinnen till liv med sin historia och sitt vibrerande kultur- och nattliv. Upptäck Lissabon!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Lissabon

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • TRYP Lisboa Aeroporto
  TRYP Lisboa Aeroporto
  4,5/5
  Kundomdömenav  13 Åsikter

  En bricka med en jordgubbstårta och en flaska bubbel för att det var min födelsedag var något jag inte alls förväntade mig.

  Christer Norberg
  Hotelopias kund, 19/07/2017

  Från1.030krSe mer