Hotell i Lissabon

Se på kartan
Hotell - Lissabon

LissabonFrån  335kr

Aktuella hotellerbjudanden - Lissabon

 • Mundial
  Från801krPer natt

  Mundialstars

  Lissabon stad, Lissabon , Praça martim moniz 2 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 110 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3274 recensioner från resenärerBaserat på 3274 recensioner från resenärer

  Beläget i Baixa Pombalina, hjärtat av Lissabon, med det historiska slottet St George i bakgrunden och Rossio torget bara några steg bort, är detta hotell den bästa platsen för att utforska denna vackra stad. Det finns olika affärer, barer, restauranger, nattklubbar och allmänna kommunikationsmedel i närheten.

  Se mer
 • NH Collection Lisboa Liberdade
  Från2.071krPer natt

  NH Collection Lisboa LiberdadestarsGreenProgram Icon

  Lissabon stad, Lissabon , Da liberdade 180 b - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1588 recensioner från resenärerBaserat på 1588 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2000. Det finns totalt 83 rum i lokalerna. Egendomen består av 58 dubbelrum och 23 sviter. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan koppla av på terrassen. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Hotell är tillgängligt för rullstolar.

  Se mer
 • Vip Inn Berna
  Från978krPer natt

  Vip Inn Bernastars

  Lissabon stad, Lissabon , Antonio serpa 13 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 584 recensioner från resenärerBaserat på 584 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1983. Hotell renoverades år 2004. Egendomen består av 240 rum. Egendomen består av 12 enkelrum, 226 dubbelrum och 2 sviter. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil.

  Se mer
 • Vip Executive Zurique
  Från823krPer natt

  Vip Executive Zuriquestars

  Lissabon stad, Lissabon , Ivone silva 18 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 421 recensioner från resenärerBaserat på 421 recensioner från resenärer

  Detta fantastiska boende ligger nära Lissabons finanscentrum, och bara några minuter från det historiska centrumet samt Lissabons internationella flygplats. Boendet består av totalt 252 bekväma rum. Det ligger i närheten av tunnelbanestationen Campo Pequeno och intill ett köpcentrum, Gulbenkianstiftelsen och flera universitet. Detta charmiga boende erbjuder underhållningsavdelningar, en mysig och bekväm bar samt en säsongsöppen utomhuspool (öppen från maj till september). Här finns också en restaurang, "O Infante", som erbjuder naturligt ljus och har plats för upp till 120 personer. Restaurangen serverar typiska portugisiska och internationella måltider. Privat parkering och wifi erbjuds också. Affärsresenärer har tillgång till 10 konferensrum med plats för 300 personer, som passar för kongresser, konferenser, möten samt banketter.

  Se mer
 • Radisson Blu
  Från1.874krPer natt

  Radisson Blustars

  Lissabon stad, Lissabon , Marechal craveiro lopes 390 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1596 recensioner från resenärerBaserat på 1596 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1991. Hotell renoverades år 2001. Egendomen består av 221 rum. Egendomen består av 205 dubbelrum och 16 sviter. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området.

  Se mer
 • Sofitel Lisbon Liberdade
  Från1.639krPer natt

  Sofitel Lisbon Liberdadestars

  Lissabon stad, Lissabon , Avenida da liberdade 127 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3853 recensioner från resenärerBaserat på 3853 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1992. Hotell renoverades år 2013. Egendomen består av 163 rum. Egendomen består av 2 handikappanpassade rum. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Hotell erbjuder en terrass för gästernas åtnjutande. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Gästerna kan förvara cyklar i ett behändigt område för cykelförvaring. Hotell erbjuder en användbar cykeluthyrning. Det finns en bilparkering på området. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder biluthyrning. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Det finns en säker parkering för gästernas säkerhet. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Dagstidningar erjuds varje dag av Hotell. Piccoloservicen ger ökad bekvämlighet. Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • SANA Malhoa
  Från775krPer natt

  SANA Malhoastars

  Lissabon stad, Lissabon , Jose malhoa 8 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 733 recensioner från resenärerBaserat på 733 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2004. Det finns totalt 185 rum i lokalerna. Egendomen består av 16 enkelrum, 165 dubbelrum och 4 sviter. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Hotell erbjuder tvättservice. Gästerna kan använda självtvättinrättningen. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Lisboa Prata Boutique Hotel
  Från1.315krPer natt

  Lisboa Prata Boutique Hotelstars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua da prata 116 116 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 277 recensioner från resenärerBaserat på 277 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2013. Det finns totalt 25 rum i lokalerna. Egendomen består av 14 dubbelrum och 1 handikappanpassat rum. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan använda hissen. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Dagstidningar erjuds varje dag av Hotell.

  Se mer
 • Olaias Park Hotel
  Från645krPer natt

  Olaias Park Hotelstars

  Lissabon stad, Lissabon , Av. engenheiro arantes e oliveira 9 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 36 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 941 recensioner från resenärerBaserat på 941 recensioner från resenärer

  Detta moderna och trevliga hotell är praktiskt beläget med fantastisk utsikt över staden Lissabon och floden Tajo. För besökarna kommer det vara enkelt att ta sig runt i staden, tack vare de närbelägna kollektivtrafikförbindelserna, däribland tunnelbanestationer och busshållplatser. Dessutom ligger flygplatsen inte alltför långt bort, vilket gör hotellet till ett perfekt logialternativ både för affärs- och privatresenärer. Rummen är modernt inredda med möbler i trä och mattor, vilket ger en behaglig och hemlik atmosfär. De är dessutom utrustade med minibar och satellit-tv, och vissa av dem har också en separat vardagsrumsdel. I hotellrestaurangen kan besökarna smaka på utsökta internationella rätter och i den charmiga baren kan de njuta av en cocktail medan de lyssnar till levande pianomusik.

  Se mer
 • Roma
  Från637krPer natt

  Romastars

  Lissabon stad, Lissabon , De roma 33 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 36 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1440 recensioner från resenärerBaserat på 1440 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1971. Hotell rustades upp år 1998. Egendomen består av 263 rum. Egendomen består av 5 enkelrum och 258 dubbelrum. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Det finns en affär på området. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Gästerna kan använda självtvättinrättningen. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  188  Hotell - Lissabon
Sida  1  av  19
 

Beskrivning av destination

  Portugals huvudstad Lissabon är landets största stad. Det har ett mycket varmt och soligt klimat, idealiskt för att bege sig ut och lära känna staden i grunden. Lissabon är en stad med ett betydande kulturliv och dess historiska stadsdelar får man absolut inte missa. Namnen på de viktigaste stadsdelarna är Baixa, Alfama, Barrio Alto och Barrio de Belém. De charmiga gatorna och gränderna och arkitekturen i stadslandskapet gör att en vandring i Lissabon blir full av minnesvärda stunder. Här är det möjligt att beundra olika monument och platser som nationalteatern D. Maria II, torgen Praça do Comércio och Rossio i stadsdelen Baixa, katedralen och slottet São Jorge i Alfama, samt det imponerande klostret Mosteiro dos Jerónimos och Belémtornet i stadsdelen med samma namn. Belémtornet har förklarats tillhöra världsarvet av UNESCO. I Barrio Alto, Lissabons centrum, finns det utmärkta shoppingmöjligheter, olika förslag till nöjen och ett attraktivt nattliv. Lissabon är en stad som kommer att väcka alla dina sinnen till liv med sin historia och sitt vibrerande kultur- och nattliv. Upptäck Lissabon!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Lissabon

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • TRYP Lisboa Aeroporto
  TRYP Lisboa Aeroporto
  4,5/5
  Kundomdömenav  13 Åsikter

  En bricka med en jordgubbstårta och en flaska bubbel för att det var min födelsedag var något jag inte alls förväntade mig.

  Christer Norberg
  Hotelopias kund, 19/07/2017

  Från157krSe mer