Hotell i Moskva

Se på kartan
Hotell - Moskva

MoskvaFrån  146kr

Aktuella hotellerbjudanden - Moskva

 • Vega Hotel & Convention Center
  Från406krPer natt

  Vega Hotel & Convention Centerstars

  Moskva stad, Moskva , Izmailovskoe shosse, building vega 71, 3b 71/3v - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2722 recensioner från resenärerBaserat på 2722 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Moscow. Från denna egendom som är belägen 9. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra besökare har 29. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 997 trivsamma rum. Detta hotell totalrenoverades 2015. Vega Izmailovo Hotel & Convention Center har wifi-anslutning. Receptionen på Vega Izmailovo Hotel & Convention Center har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. Både resenärer och husdjur kan verkligen njuta av sin vistelse på detta boende. De som som bor på denna anläggning kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Resenärerna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Vega Izmailovo Hotel & Convention Center. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Golden Ring
  Från813krPer natt

  Golden Ringstars

  Moskva stad, Moskva , Smolenskaya ulitsa 5 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 798 recensioner från resenärerBaserat på 798 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är lokaliserat i Moscow. Från det här boendet som ligger 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 450 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 33. 0 kilometer till flygplatsen. 293 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning genomgick en renovering 2013. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Om kunderna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. De gemensamma utrymmena på Golden Ring är rullstolsanpassade. Golden Ring är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Alla gäster som bor på denna anläggning kan välja att skämma bort sig på friskvårdinrättningen. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Metropol
  Från983krPer natt

  Metropolstars

  Moskva stad, Moskva , Teatralniy proezd 2 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 40 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3462 recensioner från resenärerBaserat på 3462 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i Moscow. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 5 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 388 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Metropol. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 1991. Alla gästerna på Metropol kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan utforska de olika matställena som Metropol erbjuder. Om gästerna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Milan
  Från498krPer natt

  Milanstars

  Moskva stad, Moskva , Shipilovskaya street 28a - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 466 recensioner från resenärerBaserat på 466 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Moscow. Från det här hotellet som ligger 3. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra gäster har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Milan har totalt 297 rum. Milan byggdes 2007. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Milan håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Vid behov kan de som bor på denna anläggning använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Budapest
  Från916krPer natt

  Budapeststars

  Moskva stad, Moskva , Petrovskie linii, 2 2 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 579 recensioner från resenärerBaserat på 579 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Moscow. Från denna anläggning som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra gäster har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 17. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 116. Detta boende stod klart 1876 och renoverades 2005. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Budapest är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Budapest erbjuder transfer till flygplatsen. Denna anläggning har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Budapest erbjuder en mängd olika matupplevelser. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Airhotel Domodedovo
  Från568krPer natt

  Airhotel Domodedovostars

  Moskva stad, Moskva , Domodedovo airport 6 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 629 recensioner från resenärerBaserat på 629 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Moscow. För våra besökare är det bara 500 meter till flygplatsen. Från detta boende är det 1. 5 kilometer till hamnen. Detta hotell har 299 rum. Senast denna anläggning renoverades var 1999. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmena på Airhotel Domodedovo är rullstolsanpassade. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. Airhotel Domodedovo tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hilton Moscow Leningradskaya
  Från905krPer natt

  Hilton Moscow Leningradskayastars

  Moskva stad, Moskva , Kalanchevskaya ulitsa 21/40 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter

  Detta enastående hotell finns i Moscow. Från detta boende som är beläget 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 273 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Senast detta hotell renoverades var 2008. Både fast och trådlöst internet finns på Hilton Moscow Leningradskaya. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De gemensamma utrymmen på Hilton Moscow Leningradskaya är rullstolsanpassade. Kunderna behöver inte lämna sina husdjur hemma eftersom detta är ett husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Hilton Moscow Leningradskaya har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. De som bor på denna anläggning kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Moskvich
  Från271krPer natt

  Moskvichstars

  Moskva stad, Moskva , Tekstilshikov st 1/11 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 91 recensioner från resenärerBaserat på 91 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Moscow. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Våra kunder har 44. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 239 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Moskvich. Moskvich genomgick en totalrenovering 2013. Moskvich har wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Moskvich. Husdjur är inte tillåtna på Moskvich. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Resenärerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Intourist Kolomenskoe
  Från486krPer natt

  Intourist Kolomenskoestars

  Moskva stad, Moskva , Kashirskoe shosse 39b - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 182 recensioner från resenärerBaserat på 182 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Moscow. Från denna anläggning som är belägen 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Totalt 259 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotells byggår är 2013. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på Intourist Kolomenskoe har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Intourist Kolomenskoe är inte någon husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Intourist Kolomenskoe som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av kunder. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • SunFlower Park Hotel
  Från412krPer natt

  SunFlower Park Hotelstars

  Moskva stad, Moskva , Kirovogradskaya ulitsa 11 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 892 recensioner från resenärerBaserat på 892 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Moscow. Våra kunder har 39. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 1. 7 kilometer till hamnen. Detta hotell innefattar 244 trivsamma rum. Denna anläggning har wifi-anslutning. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. SunFlower Park Hotel tillhandahåller babysängar på begäran. SunFlower Park Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. SunFlower Park Hotel har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  194  Hotell - Moskva
Sida  1  av  20
 

Beskrivning av destination

  Moskva, Rysslands huvudstad och landets och Europas största stad, är ett mycket betydande turistcentrum och kulturellt och ekonomiskt centrum. Det ligger vid Moskvafloden i det federala Centraldistriktet. Dess inflytande när det gäller konst, arkitektur och kultur är allmänt erkänt i hela världen och många av dess emblematiska byggnader är verkliga konstverk. Den vackra, praktfulla och färggranna Vasilij-katedralen är en unik byggnad, känd för sina uppseendeväckande, lökformiga kupoler. Den består av 9 små kapell som förenas under det centrala tornet. Den byggdes mellan 1555 och 1561 och är belägen på det fantastiska Röda Torget, ett av världens största och mest berömda torg. Det är Moskvas centrum och härifrån utgår stadens viktigaste gator och här ligger Kreml och andra viktiga monument t.ex. ”Lobnoye Mesto” (stupstocken), Leninmausoleet och monumentet till Minins och Pozharskys ära. Moskva är en stad med många lockelser som kommer att göra dig förtjust. Lär känna den!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Moskva

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här