Hotell i Moskva

Se på kartan
Hotell - Moskva

MoskvaFrån  146kr

Aktuella hotellerbjudanden - Moskva

 • Metropol
  Från1.825krPer natt

  Metropolstars

  Moskva stad, Moskva , Teatralniy proezd 2 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 40 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3416 recensioner från resenärerBaserat på 3416 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Moscow. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende med ett läge mitt i stadens centrum. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 5 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Metropol är 388. Denna anläggning genomgick en renovering 1991. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen under hela dagen. Metropol tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Metropol. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Metropol erbjuder transfer till flygplatsen. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. , De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. och Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Matreshka
  Från446krPer natt

  Matreshkastars

  Moskva stad, Moskva , Teatralniy proezd 3/03 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 410 recensioner från resenärerBaserat på 410 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Moscow. Det totala antalet rum är 110. Matreshka byggdes 1891. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Matreshka har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Golden Ring
  Från797krPer natt

  Golden Ringstars

  Moskva stad, Moskva , Smolenskaya ulitsa 5 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 789 recensioner från resenärerBaserat på 789 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Moscow. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 2. 5 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 450 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 33. 0 kilometer till flygplatsen. 293 välkomnande rum finns på anläggningen. Senast detta boende renoverades var 2013. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumDe gemensamma utrymmen på Golden Ring är rullstolsanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. , De som bor på denna anläggning kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. och De som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. På Golden Ring kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Azimut Moscow Olympic Hotel
  Från486krPer natt

  Azimut Moscow Olympic Hotelstars

  Moskva stad, Moskva , Olimpiysky prospect 18/1 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2775 recensioner från resenärerBaserat på 2775 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Moscow. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 5. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra kunder har 29. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 486 ombonade rum. Boendet totalrenoverades 2009. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Det finns parkeringsplatser. Azimut Moscow Olympic Hotel erbjuder transfer till flygplatsen. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemang, Alla som valt detta boende kommer att uppskatta utbudet av matställen. och Gästerna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. Azimut Moscow Olympic Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cosmos
  Från477krPer natt

  Cosmosstars

  Moskva stad, Moskva , Prospekt mira 150 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter

  Detta bekväma hotell är beläget i Moscow. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 1777 trivsamma rum. Cosmos genomgick en totalrenovering 2008. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta boende med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. och Gästerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ramada Domodedovo Moscow
  Från572krPer natt

  Ramada Domodedovo Moscowstars

  Moskva stad, Moskva , Ulitsa ilyushina, domodedovo 1b - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 292 recensioner från resenärerBaserat på 292 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Moscow. För våra resenärer är det bara 200 meter till flygplatsen. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 980 meter. De 134 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende grundades år 2011. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Detta hotell tillåter inte husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Ramada Domodedovo Moscow erbjuder transfer till flygplatsen. Detta Ramada Domodedovo Moscow har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. och Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. På Ramada Domodedovo Moscow kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Four Seasons Hotel Moscow
  Från5.668krPer natt

  Four Seasons Hotel Moscowstars

  Moskva stad, Moskva , Okhotny ryad 2 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 509 recensioner från resenärerBaserat på 509 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i Moscow. 180 välkomnande rum finns på anläggningen. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Novotel Moscow Sheremetyevo
  Från1.163krPer natt

  Novotel Moscow Sheremetyevostars

  Moskva stad, Moskva , Mezhdunarodnoye shosse, 3 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Koppla av på 4-stjärniga Novotel Sheremetyevo Airport ? perfekt för gäster som reser ensamma och företags- samt turistgrupper. Hotellet erbjuder 493 rum i kategorierna Standard, Superior och Deluxe, restaurangerna Cote Jardin och Fusion Grill & Bar, sex konferensrum för affärsmöten, konferenser och banketter, ett gym, en pool och ett turkiskt bad.

  Se mer
 • Master Hotel Domodedovo
  Från146krPer natt

  Master Hotel Domodedovostars

  Moskva stad, Moskva , Shebantsevo street 2a - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 10 recensioner från resenärerBaserat på 10 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Moscow. Våra besökare hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Våra gäster har 19. 0 kilometer till flygplatsen. Anläggningen har totalt 22 rum. Boendet byggdes år 2014. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta djurvänliga hotell tillåter husdjur som väger högst 5 kg. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Fasol Hostel
  Från271krPer natt

  Fasol Hostelstars

  Moskva stad, Moskva , Arkhangelskiy pereulok, str. 3 11/16 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 141 recensioner från resenärerBaserat på 141 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem är gay-vänligt och ligger i Moscow. Från den här anläggningen som ligger 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 25 ombonade rum. Senast denna anläggning renoverades var 2015. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Resenärerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  177  Hotell - Moskva
Sida  1  av  18
 

Beskrivning av destination

  Moskva, Rysslands huvudstad och landets och Europas största stad, är ett mycket betydande turistcentrum och kulturellt och ekonomiskt centrum. Det ligger vid Moskvafloden i det federala Centraldistriktet. Dess inflytande när det gäller konst, arkitektur och kultur är allmänt erkänt i hela världen och många av dess emblematiska byggnader är verkliga konstverk. Den vackra, praktfulla och färggranna Vasilij-katedralen är en unik byggnad, känd för sina uppseendeväckande, lökformiga kupoler. Den består av 9 små kapell som förenas under det centrala tornet. Den byggdes mellan 1555 och 1561 och är belägen på det fantastiska Röda Torget, ett av världens största och mest berömda torg. Det är Moskvas centrum och härifrån utgår stadens viktigaste gator och här ligger Kreml och andra viktiga monument t.ex. ”Lobnoye Mesto” (stupstocken), Leninmausoleet och monumentet till Minins och Pozharskys ära. Moskva är en stad med många lockelser som kommer att göra dig förtjust. Lär känna den!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Moskva

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här