Hotell i Moskva

Se på kartan
Hotell - Moskva

MoskvaFrån  189kr

Aktuella hotellerbjudanden - Moskva

 • Metropol
  Från2.055krPer natt

  Metropolstars

  Moskva stad, Moskva , Teatralniy proezd 2 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 39 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2970 recensioner från resenärerBaserat på 2970 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1905. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 1991. Egendomen består av 388 rum. Egendomen består av 96 enkelrum, 222 dubbelrum, 37 barnsviter, 33 sviter, 1 handikappanpassat rum, 24 rum för affärsresenärer och 60 förstklassiga rum. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Hotell har ett tidningsställ. Det finns en affär på området. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Gästerna kan använda Hotell s cykelförvaring. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Gästerna kan avnjuta en kopp kaffe över den morgontidning som tillhandahålls av Hotell. Hotell erbjuder piccoloservice.

  Se mer
 • Cosmos
  Från826krPer natt

  Cosmosstars

  Moskva stad, Moskva , Prospekt mira 150 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2262 recensioner från resenärerBaserat på 2262 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1979. Hotell rustades upp år 2008. Det finns totalt 1777 rum i lokalerna. Egendomen består av 1728 dubbelrum, 37 barnsviter, 6 sviter och 6 lägenheter. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Det finns ett tidningsställ på området. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder rumservice. Det finns en tvättservice. För bekvämligheten för dem som stannar lite längre finns det en självtvättinrättning. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Säkerhet tillhandahålls dygnet runt.

  Se mer
 • Golden Ring
  Från1.186krPer natt

  Golden Ringstars

  Moskva stad, Moskva , Smolenskaya ulitsa 5 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 728 recensioner från resenärerBaserat på 728 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1979. Hotell rustades upp år 2013. Egendomen består av 293 rum. Egendomen består av 62 dubbelrum, 75 barnsviter och 1 lägenhet. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Det finns en affär på området. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Det finns en säker parkering på området. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Säkerhet tillhandahålls dygnet runt. Piccoloservicen ger ökad bekvämlighet.

  Se mer
 • Airhotel Domodedovo
  Från686krPer natt

  Airhotel Domodedovostars

  Moskva stad, Moskva , Domodedovo airport 6 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 576 recensioner från resenärerBaserat på 576 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1978. Hotell helrenoverades år 1999. Egendomen består av 299 rum. Egendomen består av 1 handikappanpassat rum. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Det finns ett tidningsställ på området. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Hotell erbjuder tvättservice. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder ett säkert parkeringsområde till sina gäster. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Vega Hotel & Convention Center
  Från588krPer natt

  Vega Hotel & Convention Centerstars

  Moskva stad, Moskva , Izmailovskoe shosse, building vega 71, 3b 71 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2246 recensioner från resenärerBaserat på 2246 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1980. Hotell helrenoverades år 2015. Egendomen består av 997 rum. Egendomen består av 333 enkelrum, 10 barnsviter, 4 sviter, 2 lägenheter, 1 handikappanpassat rum, 4 rum för affärsresenärer, 176 förstklassiga rum och 8 familjerum. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Gästerna kan använda hissen. Hotell har ett tidningsställ. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Gästerna kan använda sig av Hotell s cykeluthyrning. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder ett säkert parkeringsområde till sina gäster. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Hotell erbjuder dagstidningar varje dag. Säkerhet tillhandahålls dygnet runt. Piccoloservicen ger ökad bekvämlighet. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Hilton Moscow Leningradskaya
  Från2.170krPer natt

  Hilton Moscow LeningradskayastarsGreenProgram Icon

  Moskva stad, Moskva , Kalanchevskaya ulitsa 21/40 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter

  Hotell konstruerades år 1954. Hotell rustades upp år 2008. Det finns totalt 273 rum i lokalerna. Egendomen består av 26 barnsviter, 8 sviter och 39 rum för affärsresenärer. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Hotell tillhandahåller en hiss. Det finns ett tidningsställ på området. Det finns en affär på området. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. För föräldrarnas bekvämlighet erbjuder Hotell barnvaktsservice på begäran. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Det finns en säker parkering för gästernas säkerhet. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Gästerna kan avnjuta en kopp kaffe över den morgontidning som tillhandahålls av Hotell. Säkerhet tillhandahålls dygnet runt. Det finns en piccoloservice. Husdjur är tillåtna på området. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Novotel Moscow Sheremetyevo Airport
  Från1.083krPer natt

  Novotel Moscow Sheremetyevo Airportstars

  Moskva stad, Moskva , Mezhdunarodnoye shosse, khimki town vladenie 3 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1288 recensioner från resenärerBaserat på 1288 recensioner från resenärer

  Koppla av på 4-stjärniga Novotel Sheremetyevo Airport ? perfekt för gäster som reser ensamma och företags- samt turistgrupper. Hotellet erbjuder 493 rum i kategorierna Standard, Superior och Deluxe, restaurangerna Cote Jardin och Fusion Grill & Bar, sex konferensrum för affärsmöten, konferenser och banketter, ett gym, en pool och ett turkiskt bad.

  Se mer
 • Arbat House
  Från999krPer natt

  Arbat Housestars

  Moskva stad, Moskva , Skatertniy pereulok 13 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 481 recensioner från resenärerBaserat på 481 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1984. Hotell helrenoverades år 2014. Egendomen består av 129 rum. Egendomen består av 20 enkelrum, 21 dubbelrum, 3 sviter och 51 förstklassiga rum. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Gästerna kan använda hissen. Det finns ett tidningsställ på området. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Dagstidningar erjuds varje dag av Hotell. Det finns säkerhet dygnet runt.

  Se mer
 • Sherston
  Från210krPer natt

  Sherstonstars

  Moskva stad, Moskva , Gostinichnyi proezd (building 1) 8 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 170 recensioner från resenärerBaserat på 170 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1957. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2009. Egendomen består av 144 rum. Egendomen består av 5 barnsviter och 4 studior. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats.

  Se mer
 • Azimut Moscow Olympic Hotel
  Från578krPer natt

  Azimut Moscow Olympic Hotelstars

  Moskva stad, Moskva , Olimpiysky prospect 18/1 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2378 recensioner från resenärerBaserat på 2378 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1991. Hotell rustades upp år 2009. Det finns totalt 486 rum i lokalerna. Egendomen består av 4 sviter. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Det finns en affär på området. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Hotell erbjuder tvättservice. Det finns en bilparkering på området. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Dagstidningar erjuds varje dag av Hotell.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  173  Hotell - Moskva
Sida  1  av  18
 

Beskrivning av destination

  Moskva, Rysslands huvudstad och landets och Europas största stad, är ett mycket betydande turistcentrum och kulturellt och ekonomiskt centrum. Det ligger vid Moskvafloden i det federala Centraldistriktet. Dess inflytande när det gäller konst, arkitektur och kultur är allmänt erkänt i hela världen och många av dess emblematiska byggnader är verkliga konstverk. Den vackra, praktfulla och färggranna Vasilij-katedralen är en unik byggnad, känd för sina uppseendeväckande, lökformiga kupoler. Den består av 9 små kapell som förenas under det centrala tornet. Den byggdes mellan 1555 och 1561 och är belägen på det fantastiska Röda Torget, ett av världens största och mest berömda torg. Det är Moskvas centrum och härifrån utgår stadens viktigaste gator och här ligger Kreml och andra viktiga monument t.ex. ”Lobnoye Mesto” (stupstocken), Leninmausoleet och monumentet till Minins och Pozharskys ära. Moskva är en stad med många lockelser som kommer att göra dig förtjust. Lär känna den!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Moskva

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här