Hotell i Moskva

Se på kartan
Hotell - Moskva

MoskvaFrån  159kr

Aktuella hotellerbjudanden - Moskva

 • Metropol
  Från1.853krPer natt

  Metropolstars

  Moskva stad, Moskva , Teatralniy proezd 2 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 39 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3263 recensioner från resenärerBaserat på 3263 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Moscow. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell med ett läge mitt i stadens centrum. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 5 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 30. 0 kilometer till flygplatsen. De 388 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Metropol totalrenoverades 1991. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Metropol har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Metropol. Gästerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. , De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. och Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är denna anläggning en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Metropol kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Golden Ring
  Från1.290krPer natt

  Golden Ringstars

  Moskva stad, Moskva , Smolenskaya ulitsa 5 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 771 recensioner från resenärerBaserat på 771 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Moscow. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 2. 5 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 450 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 33. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 293 ombonade rum. Detta boende renoverades 2013. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Golden Ring tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på Golden Ring är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. , De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. och Resenärena kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sherston
  Från224krPer natt

  Sherstonstars

  Moskva stad, Moskva , Gostinichnyi proezd (building 1) 8 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 176 recensioner från resenärerBaserat på 176 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Moscow. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Våra kunder har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 144 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende renoverades 2009. Både fast och trådlöst internet finns på Sherston. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Sherston tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hotel Moskvich
  Från288krPer natt

  Hotel Moskvichstars

  Moskva stad, Moskva , Build. 1, 11th tekstilshikov st - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 90 recensioner från resenärerBaserat på 90 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Moscow. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Våra kunder har 44. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Hotel Moskvich är 239. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2013. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Hotel Moskvich håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla gäster som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. och Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. På Hotel Moskvich kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cosmos
  Från631krPer natt

  Cosmosstars

  Moskva stad, Moskva , Prospekt mira 150 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter

  Detta bekväma hotell finns i Moscow. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 1777 ombonade rum. Denna anläggning snyggades upp 2008. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Det finns parkeringsplatser på Cosmos. På detta hotell finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som resenärena med fördel kan dra nytta av. och Cosmos erbjuder en mängd olika matupplevelser. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Borodino
  Från686krPer natt

  Borodinostars

  Moskva stad, Moskva , Rusakovskaya street 13, building 5 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 374 recensioner från resenärerBaserat på 374 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Moscow. Från den här anläggningen som ligger 4. 6 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 600 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Borodino har totalt 236 rum. Detta hotells byggår är 2007. Borodino är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. , Gästerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. , Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på denna anläggning skämma bort sig under sin vistelse där. och De som bor på denna anläggning kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Crowne Plaza
  Från1.137krPer natt

  Crowne Plazastars

  Moskva stad, Moskva , Krasnopresnenskaya naberezhnaya 12 - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1603 recensioner från resenärerBaserat på 1603 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i Moscow. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 3. 5 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 3. 2 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Våra gäster har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Anläggningen har totalt 724 rum. Detta boende totalrenoverades 2007. Crowne Plaza har wifi-anslutning. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta boende perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Matreshka
  Från854krPer natt

  Matreshkastars

  Moskva stad, Moskva , 3, bld.3, , teatralniy proezd - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 393 recensioner från resenärerBaserat på 393 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Moscow. Detta boende har 110 rum. Den här anläggningen byggdes 1891. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Matreshka har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Matreshka erbjuder transfer till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Godunov
  Från975krPer natt

  Godunovstars

  Moskva stad, Moskva , Nizhnii kiselnyi lane 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 143 recensioner från resenärerBaserat på 143 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Moscow. Från detta hotell som är beläget 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 420 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Det totala antalet rum är 78. Denna anläggning renoverades 2014. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta hotell tillåter inte husdjur. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Korston
  Från932krPer natt

  Korstonstars

  Moskva stad, Moskva , Ulitsa kosygina 15 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 536 recensioner från resenärerBaserat på 536 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Moscow. Från detta boende som är beläget 6. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 550 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Korston är 380. Detta hotell genomgick en renovering 2014. Korston är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Kunderna kan ta med sig sina husdjur till detta boende. Det finns parkeringsplatser. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. , Detta boende är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. och Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  180  Hotell - Moskva
Sida  1  av  18
 

Beskrivning av destination

  Moskva, Rysslands huvudstad och landets och Europas största stad, är ett mycket betydande turistcentrum och kulturellt och ekonomiskt centrum. Det ligger vid Moskvafloden i det federala Centraldistriktet. Dess inflytande när det gäller konst, arkitektur och kultur är allmänt erkänt i hela världen och många av dess emblematiska byggnader är verkliga konstverk. Den vackra, praktfulla och färggranna Vasilij-katedralen är en unik byggnad, känd för sina uppseendeväckande, lökformiga kupoler. Den består av 9 små kapell som förenas under det centrala tornet. Den byggdes mellan 1555 och 1561 och är belägen på det fantastiska Röda Torget, ett av världens största och mest berömda torg. Det är Moskvas centrum och härifrån utgår stadens viktigaste gator och här ligger Kreml och andra viktiga monument t.ex. ”Lobnoye Mesto” (stupstocken), Leninmausoleet och monumentet till Minins och Pozharskys ära. Moskva är en stad med många lockelser som kommer att göra dig förtjust. Lär känna den!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Moskva

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här