Hotell i Moskva

Se på kartan
Hotell - Moskva

MoskvaFrån  170kr

Aktuella hotellerbjudanden - Moskva

 • Vega Hotel & Convention Center
  Från360krPer natt

  Vega Hotel & Convention Centerstars

  Moskva stad, Moskva , Izmailovskoe shosse, building vega 71, 3b 71 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2246 recensioner från resenärerBaserat på 2246 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1980. Hotell rustades upp år 2015. Egendomen består av 997 rum. Egendomen består av 333 enkelrum, 10 barnsviter, 4 sviter, 2 lägenheter, 1 handikappanpassat rum, 4 rum för affärsresenärer, 176 förstklassiga rum och 8 familjerum. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Hotell tillhandahåller en hiss. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Gästerna kan använda sig av Hotell s cykeluthyrning. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Hotell tillhandahåller säker parkering för gästernas säkerhet. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Gästerna kan avnjuta en kopp kaffe över den morgontidning som tillhandahålls av Hotell. Säkerhet tillhandahålls dygnet runt. Piccoloservicen ger ökad bekvämlighet. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Cosmos
  Från505krPer natt

  Cosmosstars

  Moskva stad, Moskva , Prospekt mira 150 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2262 recensioner från resenärerBaserat på 2262 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1979. Hotell rustades upp år 2008. Det finns totalt 1777 rum i lokalerna. Egendomen består av 1728 dubbelrum, 37 barnsviter, 6 sviter och 6 lägenheter. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Det finns ett tidningsställ på området. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder rumservice. Det finns en tvättservice. För bekvämligheten för dem som stannar lite längre finns det en självtvättinrättning. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Säkerhet tillhandahålls dygnet runt.

  Se mer
 • Metropol
  Från1.725krPer natt

  Metropolstars

  Moskva stad, Moskva , Teatralniy proezd 2 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 39 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2970 recensioner från resenärerBaserat på 2970 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1905. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 1991. Egendomen består av 388 rum. Egendomen består av 96 enkelrum, 222 dubbelrum, 37 barnsviter, 33 sviter, 1 handikappanpassat rum, 24 rum för affärsresenärer och 60 förstklassiga rum. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Gästerna kan använda hissen. Det finns ett tidningsställ på området. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Gästerna kan förvara cyklar i ett behändigt område för cykelförvaring. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Dagstidningar erjuds varje dag av Hotell. Det finns en piccoloservice.

  Se mer
 • Godunov
  Från797krPer natt

  Godunovstars

  Moskva stad, Moskva , Nizhnii kiselnyi lane 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 122 recensioner från resenärerBaserat på 122 recensioner från resenärer

  Hotell rustades upp år 2014. Det finns totalt 78 rum i lokalerna. Egendomen består av 33 enkelrum, 27 dubbelrum, 6 barnsviter och 5 studior. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Hotell har ett tidningsställ. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan avnjuta en kopp kaffe över den morgontidning som tillhandahålls av Hotell. Hotell tillhandahåller säkerhet dygnet runt.

  Se mer
 • Golden Ring
  Från982krPer natt

  Golden Ringstars

  Moskva stad, Moskva , Smolenskaya ulitsa 5 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 728 recensioner från resenärerBaserat på 728 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1979. Hotell rustades upp år 2013. Egendomen består av 293 rum. Egendomen består av 62 dubbelrum, 75 barnsviter och 1 lägenhet. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Det finns en affär på området. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Det finns en säker parkering på området. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Säkerhet tillhandahålls dygnet runt. Piccoloservicen ger ökad bekvämlighet.

  Se mer
 • Airhotel Domodedovo
  Från699krPer natt

  Airhotel Domodedovostars

  Moskva stad, Moskva , Domodedovo airport 6 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 576 recensioner från resenärerBaserat på 576 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1978. Hotell helrenoverades år 1999. Egendomen består av 299 rum. Egendomen består av 1 handikappanpassat rum. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Det finns ett tidningsställ på området. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Hotell erbjuder tvättservice. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder ett säkert parkeringsområde till sina gäster. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Garden Ring
  Från864krPer natt

  Garden Ringstars

  Moskva stad, Moskva , Prospect mira 14, bld.2 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 442 recensioner från resenärerBaserat på 442 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2010. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2010. Det finns totalt 85 rum i lokalerna. Egendomen består av 76 dubbelrum, 8 studior och 1 handikappanpassat rum. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Hotell tillhandahåller en hiss. Hotell har ett tidningsställ. Gästerna kan koppla av på terrassen. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Hotell erbjuder ett säkert parkeringsområde till sina gäster. Dagstidningar erjuds varje dag av Hotell.

  Se mer
 • Assambleya Nikitskaya
  Från1.131krPer natt

  Assambleya Nikitskayastars

  Moskva stad, Moskva , Bolshaya nikitskaya ulitsa 12, bild.2 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 324 recensioner från resenärerBaserat på 324 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2007. Hotell renoverades år 2007. Det finns totalt 29 rum i lokalerna. Egendomen består av 7 enkelrum, 15 dubbelrum, 1 svit, 3 lägenheter och 3 studior. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Gästerna kan använda hissen. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Hotell tillhandahåller säkerhet dygnet runt.

  Se mer
 • Izmailovo Gamma
  Från398krPer natt

  Izmailovo Gammastars

  Moskva stad, Moskva , Izmaylovskoye shosse 71, bld.4g - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter

  Hotell konstruerades år 1980. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2014. Det finns totalt 1000 rum i lokalerna. Egendomen består av 1 handikappanpassat rum. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Det finns en affär på området. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Det finns en bilparkering på området. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Säkerhet tillhandahålls dygnet runt.

  Se mer
 • Arbat House
  Från557krPer natt

  Arbat Housestars

  Moskva stad, Moskva , Skatertniy pereulok 13 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 481 recensioner från resenärerBaserat på 481 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1984. Hotell rustades upp år 2014. Egendomen består av 129 rum. Egendomen består av 20 enkelrum, 21 dubbelrum, 3 sviter och 51 förstklassiga rum. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. Hotell erbjuder dagstidningar varje dag. Det finns säkerhet dygnet runt.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  148  Hotell - Moskva
Sida  1  av  15
 

Beskrivning av destination

  Moskva, Rysslands huvudstad och landets och Europas största stad, är ett mycket betydande turistcentrum och kulturellt och ekonomiskt centrum. Det ligger vid Moskvafloden i det federala Centraldistriktet. Dess inflytande när det gäller konst, arkitektur och kultur är allmänt erkänt i hela världen och många av dess emblematiska byggnader är verkliga konstverk. Den vackra, praktfulla och färggranna Vasilij-katedralen är en unik byggnad, känd för sina uppseendeväckande, lökformiga kupoler. Den består av 9 små kapell som förenas under det centrala tornet. Den byggdes mellan 1555 och 1561 och är belägen på det fantastiska Röda Torget, ett av världens största och mest berömda torg. Det är Moskvas centrum och härifrån utgår stadens viktigaste gator och här ligger Kreml och andra viktiga monument t.ex. ”Lobnoye Mesto” (stupstocken), Leninmausoleet och monumentet till Minins och Pozharskys ära. Moskva är en stad med många lockelser som kommer att göra dig förtjust. Lär känna den!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Moskva

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här