Hotell i Costa Brava - Maresme

Se på kartan
Hotell - Costa Brava - Maresme

Costa Brava - MaresmeFrån  295kr

Aktuella hotellerbjudanden - Costa Brava - Maresme

 • H-Top Palm Beach & Spa
  Från1.295krPer natt

  H-Top Palm Beach & Spastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Aribau 3 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 36 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1050 recensioner från resenärerBaserat på 1050 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1985. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2005. Det finns totalt 150 rum i lokalerna. Egendomen består av . Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Gästerna kan använda hissen. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet.

  Se mer
 • H-TOP Royal Star & Spa
  Från312krPer natt

  H-TOP Royal Star & Spastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avda. villa de blanes, 70 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 44 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1869 recensioner från resenärerBaserat på 1869 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett bekvämt hotell som är lokaliserat i Lloret de Mar. Från denna egendom som ligger inbäddad 250 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det 500 meter till närmaste strand. De 397 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotell snyggades upp 2001. H-TOP Royal Star & Spa har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. När det handlar om att koppla av, kan de som bor på denna anläggning få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. och Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. På H-TOP Royal Star & Spa kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Guitart Gold Central Park Aqua Resort
  Från531krPer natt

  Guitart Gold Central Park Aqua Resortstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Constantí ribalaigua 7 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 58 Åsikter

  Detta vänliga beach hotell familj är belägg i huvudgatan i Lloret de Mar på närheten gäster kommer att kunna hitta den berömda sandstranden i staden. Lloret strand promenad och är aktiv och livlig plats där gästerna kommer att hitta en mängd olika fritids aktiviteter och restauranger med lokal mat alternativ. Olika turist attraktioner t.ex. Jardins de Santa Clotilde, ca 2 km bort och Sea Museum, ca 1 km bort, kan lätt nås från hotellet. Gironas flygplats ligger ca 30 km från hotellet.

  Se mer
 • H-TOP OLYMPIC
  Från1.237krPer natt

  H-TOP OLYMPICstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Calle benavente s/n - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 36 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2520 recensioner från resenärerBaserat på 2520 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett bekvämt hotell som är lokaliserat i Calella. Från detta hotell som ligger 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det 400 meter till närmaste strand. Totalt 517 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på H-Top Olympic. Både fast och trådlöst internet finns på H-Top Olympic. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • H-TOP Calella Palace & Spa
  Från414krPer natt

  H-TOP Calella Palace & Spastars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Maria cardona 9 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 49 Åsikter

  Detta trevliga och familjevänliga hotell har ett praktiskt läge i den populära semesterorten Calella på Costa Maresme, bara en kort promenad från stranden. Det finns ett stort utbud av restauranger, barer, pubar och butiker i omgivningen. Hotellet har en takterrass med bubbelpool, fantastisk utsikt över havet, en utomhuspool, en lekplats, en restaurang och en bar.

  Se mer
 • Samba
  Från400krPer natt

  Sambastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Francesc cambo 10 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1656 recensioner från resenärerBaserat på 1656 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Lloret de Mar är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Från detta hotell som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Den närmaste stranden ligger 350 meter från detta hotell. Denna anläggning innefattar 377 trivsamma rum. Samba genomgick en totalrenovering 2005. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Alla som bor på denna anläggning kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. och Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Samba kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Xon's Platja
  Från433krPer natt

  Xon's Platjastars

  Ampuriabrava, Costa Brava - Maresme , Avda. pompeu fabra, s/n - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 61 Åsikter

  Perfekt för familjer och en gullig VR Andelslägenhet som är lokaliserad i Empuriabrava. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna VR Andelslägenhet med läge mitt i stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 14. 8 kilometer från anläggningen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 3 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Den närmaste stranden ligger 125 meter från detta boende. Xon's Platja har totalt 210 rum. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Dygnet-runt-servicen på Xon's Platja bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning. och Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Prestige Mar y Sol
  Från556krPer natt

  Prestige Mar y Solstars

  Roses, Costa Brava - Maresme , Placa catalunya 20 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 200 recensioner från resenärerBaserat på 200 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Roses. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 30. 0 kilometer från egendomen. Den närmaste stranden ligger 15 meter från denna anläggning. Denna anläggning innefattar 37 trivsamma rum. Denna anläggning snyggades upp 2013. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Helios
  Från481krPer natt

  Heliosstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Just marles 29 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 354 recensioner från resenärerBaserat på 354 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Lloret de Mar. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 2 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 150 meter från denna anläggning. 228 välkomnande rum finns på anläggningen. Helios genomgick en renovering 2005. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Om någon som valt detta boende ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Små husdjur kan bo på detta boende. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hostal Vila del Mar
  Från326krPer natt

  Hostal Vila del Marstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , De la vila 55 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 54 recensioner från resenärerBaserat på 54 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem finns i Lloret de Mar. Från detta boende som ligger inbäddat 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 24. 2 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Från detta vandrarhem är det 50 meter till närmaste strand. Våra kunder har 29. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 36 ombonade rum. Hostal Vila del Mar är från år 2000. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Hostal Vila del Mar har inte öppet dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. För extra bekvämlighet har de som bor på denna anläggning tillgång till ett garage. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  61  Hotell - Costa Brava - Maresme
Sida  1  av  7
 

Beskrivning av destination

  Costa Brava är en region som ligger på Geronakusten, med början vid floden Torderas utlopp (i Blanes) och med slut vid gränsen till Frankrike. Det intressanta med Costa Brava är dess naturområden, dess angenäma medelhavsklimat och fantastiskt vackra badstränder, en perfekt kombination för dem som letar efter en plats att koppla av på. En av de huvudsakliga turistattraktionerna på Costa Brava är vikarna och promenadvägarna i kommunen Begur, som kommer att överraska dig med sina imponerande klippväggar som har givit upphov till namnet på denna vackra trakt. Du kan även besöka Sa Tuna, Aiguablava och Sa Riera, några av de vackraste vikarna på hela Costa Brava. En annan intressant plats att besöka är övärlden Islas Medes, som ligger ungefär mitt framför Costa Brava. Den utgörs av sju öar och det speciella med detta otroliga landskap är att naturen här är orörd, med en intressant flora och fauna. Costa Brava är ett område som är fullt utrustat med hotell, restauranger, barer, diskotek, kasinon och affärer i en perfekt kombination med det vackra naturlandskapet.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Costa Brava - Maresme

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här