Hotell i Costa Brava - Maresme

Se på kartan
Hotell - Costa Brava - Maresme

Costa Brava - MaresmeFrån  258kr

Aktuella hotellerbjudanden - Costa Brava - Maresme

 • Ridomar
  Från551krPer natt

  Ridomarstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Catalunya, 49-51 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 110 recensioner från resenärerBaserat på 110 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Lloret de Mar. Från detta boende som ligger inbäddat 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 24. 2 kilometer från den här anläggningen. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Från detta boende är det 700 meter till närmaste strand. Våra gäster har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Ridomar är 55. Detta hotell totalrenoverades 2008. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Ridomar har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Restaurangen inbjuder gästerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Alla gäster som bor på denna anläggning kan glädjas roliga fritidsaktiviteter och upplevelser. Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras. Ridomar kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gran Hotel Monterrey
  Från632krPer natt

  Gran Hotel Monterreystars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avda. vila de tossa 27 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 252 recensioner från resenärerBaserat på 252 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell, som återfinns i Lloret de Mar, är ett bra alternativ för familjer. Från detta boende som ligger inbäddat 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 24. 6 kilometer från egendomen. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 600 meter från denna egendom. Våra gäster har 29. 3 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 100 meter till hamnen. Gran Hotel Monterrey har totalt 200 rum. Detta boende genomgick en renovering 2009. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Om någon gäst som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Restaurangen inbjuder de som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Gran Hotel Monterrey erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Gran Hotel Monterrey kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Guitart Gold Central Park Aqua Resort
  Från504krPer natt

  Guitart Gold Central Park Aqua Resortstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Constantí ribalaigua 7 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 58 Åsikter

  Detta vänliga beach hotell familj är belägg i huvudgatan i Lloret de Mar på närheten gäster kommer att kunna hitta den berömda sandstranden i staden. Lloret strand promenad och är aktiv och livlig plats där gästerna kommer att hitta en mängd olika fritids aktiviteter och restauranger med lokal mat alternativ. Olika turist attraktioner t.ex. Jardins de Santa Clotilde, ca 2 km bort och Sea Museum, ca 1 km bort, kan lätt nås från hotellet. Gironas flygplats ligger ca 30 km från hotellet.

  Se mer
 • Hotel Bernat II
  Från739krPer natt

  Hotel Bernat IIstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Del turisme 42 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 578 recensioner från resenärerBaserat på 578 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Calella. Från detta boende är det 150 meter till närmaste strand. Detta hotell har totalt 137 rum. Hotel Bernat II genomgick en renovering 2016. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Hotel Bernat II tillhandahåller babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Vid behov kan resenärerna använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. De som bor på denna anläggning kan ha glädje av dess nöjesliv. Hotel Bernat II kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Metropol
  Från540krPer natt

  Metropolstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , De la torre 2 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter

  Detta gulliga hotell beläget i Lloret de Mar. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här boendet. Från denna anläggning är det 50 meter till närmaste strand. Metropol har totalt 80 rum. Metropol genomgick en totalrenovering 2003. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Miramar
  Från596krPer natt

  Miramarstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Jacint verdaguer 6 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 222 recensioner från resenärerBaserat på 222 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Lloret de Mar. Från detta hotell som ligger 20 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 1 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 20 meter från detta boende. Detta hotell innefattar 54 trivsamma rum. Den här anläggningen byggdes 2000. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Detta boende förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. På Miramar kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Prestige Victoria
  Från739krPer natt

  Prestige Victoriastars

  Roses, Costa Brava - Maresme , Gola de l´estany, platja de sta margarida. s/n - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 346 recensioner från resenärerBaserat på 346 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Roses. Våra gäster hittar närmaste golfbana 22. 0 kilometer från den här egendomen. Detta boende har ett strandnära läge. Detta boende har totalt 208 ombonade rum. Boendet totalrenoverades 2001. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Hälso- och välbefinnandeutbudet på detta boende ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. Gästerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Prestige Coral Platja
  Från794krPer natt

  Prestige Coral Platjastars

  Roses, Costa Brava - Maresme , De rhoda 28 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 400 recensioner från resenärerBaserat på 400 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger i turistorten Santa Magarita, med utsikt över havet. Centrum i staden Roses, med sina många barer, affärer och restauranger, som bara ligger 300 meter bort. Gästerna kan ta en promenad längs strandpromenaden i närheten, och utforska området. Hotellet ligger bara 800 meter från en dykning och surfingskola, perfekt för dem som gillar att utforska vattnet. Hotellet ligger bara 25 km från närmaste golfbana. Detta charmiga hotell innefattar elegant inredda rum. Hotellet har inomhuspool och ett spännande, varierat underhållningsprogram. Du garanteras säkert en vistelse som du kommer att minnas på detta fantastiska hotell.

  Se mer
 • Gran Hotel Don Juan Resort
  Från730krPer natt

  Gran Hotel Don Juan Resortstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Riera 77 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 85 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1172 recensioner från resenärerBaserat på 1172 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Lloret de Mar. Från denna anläggning som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 400 meter från denna egendom. För våra kunder är det bara 35 meter till flygplatsen. Denna anläggning har 800 rum. Boendet totalrenoverades 2017. Gran Hotel Don Juan Resort har wifi-anslutning. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Alla som valt detta boende kan vilja använda dess garage. Detta boende har affärsfaciliteter. Resenärerna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Gran Hotel Don Juan Resort. Gästerna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang. På Gran Hotel Don Juan Resort kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Prestige Mar y Sol
  Från900krPer natt

  Prestige Mar y Solstars

  Roses, Costa Brava - Maresme , Placa catalunya 20 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 212 recensioner från resenärerBaserat på 212 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Roses. Våra besökare hittar närmaste golfbana 30. 0 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 15 meter från denna anläggning. Detta hotell har totalt 37 ombonade rum. Detta boende snyggades upp 2013. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen är öppen dygnet runt. Prestige Mar y Sol tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Prestige Mar y Sol. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  156  Hotell - Costa Brava - Maresme
Sida  1  av  16
 

Beskrivning av destination

  Costa Brava är en region som ligger på Geronakusten, med början vid floden Torderas utlopp (i Blanes) och med slut vid gränsen till Frankrike. Det intressanta med Costa Brava är dess naturområden, dess angenäma medelhavsklimat och fantastiskt vackra badstränder, en perfekt kombination för dem som letar efter en plats att koppla av på. En av de huvudsakliga turistattraktionerna på Costa Brava är vikarna och promenadvägarna i kommunen Begur, som kommer att överraska dig med sina imponerande klippväggar som har givit upphov till namnet på denna vackra trakt. Du kan även besöka Sa Tuna, Aiguablava och Sa Riera, några av de vackraste vikarna på hela Costa Brava. En annan intressant plats att besöka är övärlden Islas Medes, som ligger ungefär mitt framför Costa Brava. Den utgörs av sju öar och det speciella med detta otroliga landskap är att naturen här är orörd, med en intressant flora och fauna. Costa Brava är ett område som är fullt utrustat med hotell, restauranger, barer, diskotek, kasinon och affärer i en perfekt kombination med det vackra naturlandskapet.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Costa Brava - Maresme

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här