Hotell i Costa Brava - Maresme

Se på kartan
Hotell - Costa Brava - Maresme

Costa Brava - MaresmeFrån  247kr

Aktuella hotellerbjudanden - Costa Brava - Maresme

 • H-Top Palm Beach & Spa
  Från346krPer natt

  H-Top Palm Beach & Spastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Aribau 3 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 36 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 985 recensioner från resenärerBaserat på 985 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1985. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2005. Det finns totalt 150 rum i lokalerna. Egendomen består av . Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Gästerna kan använda hissen. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet.

  Se mer
 • Samba
  Från429krPer natt

  Sambastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Francesc cambo 10 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1545 recensioner från resenärerBaserat på 1545 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1972. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2005. Egendomen består av 377 rum. Egendomen består av 39 enkelrum och 338 dubbelrum. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Gästerna kan använda hissen. Hotell har ett tidningsställ. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Vissa av rummen har utsikt över Hotells vackra trädgård. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil.

  Se mer
 • Guitart Gold Central Park Aqua Resort
  Från467krPer natt

  Guitart Gold Central Park Aqua Resortstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Constantí ribalaigua 7 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 58 Åsikter

  Detta vänliga beach hotell familj är belägg i huvudgatan i Lloret de Mar på närheten gäster kommer att kunna hitta den berömda sandstranden i staden. Lloret strand promenad och är aktiv och livlig plats där gästerna kommer att hitta en mängd olika fritids aktiviteter och restauranger med lokal mat alternativ. Olika turist attraktioner t.ex. Jardins de Santa Clotilde, ca 2 km bort och Sea Museum, ca 1 km bort, kan lätt nås från hotellet. Gironas flygplats ligger ca 30 km från hotellet.

  Se mer
 • Delamar
  Från643krPer natt

  Delamarstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avenida just marles 21-23 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 534 recensioner från resenärerBaserat på 534 recensioner från resenärer

  Denna populära endast för vuxna strandhotell ligger bara 150 meter från stranden. Direkt framför hotellet, det finns en uppsjö av barer, och det finns många shoppingställen, restauranger och nattklubbar i omedelbar närhet. Det är 42 km till Girona stad och dess flygplats och 90 km till Barcelonas flygplats. Detta hotell är idealiskt för att tillbringa en trevlig avkopplande semester under Medelhavets sol.

  Se mer
 • Guitart Rosa
  Från410krPer natt

  Guitart Rosastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Sant pere 67 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 268 recensioner från resenärerBaserat på 268 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1902. Hotell rustades upp år 2000. Egendomen består av 149 rum. Egendomen består av 16 enkelrum, 121 dubbelrum och 12 barnsviter. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell erbjuder cykeluthyrning.

  Se mer
 • Moremar
  Från246krPer natt

  Moremarstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Paseo acacias 2 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 417 recensioner från resenärerBaserat på 417 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1980. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2009. Egendomen består av 76 rum. Egendomen består av 48 dubbelrum och 2 handikappanpassade rum. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller en hiss. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet.

  Se mer
 • H-TOP OLYMPIC
  Från355krPer natt

  H-TOP OLYMPICstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Calle benavente s/n - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 36 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2346 recensioner från resenärerBaserat på 2346 recensioner från resenärer

  Det finns totalt 517 rum i lokalerna. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet.

  Se mer
 • Marsol
  Från513krPer natt

  Marsolstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Jacint verdaguer, 7 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 431 recensioner från resenärerBaserat på 431 recensioner från resenärer

  Hotell renoverades år 2002. Det finns totalt 114 rum i lokalerna. Egendomen består av 10 barnsviter. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Hotell tillhandahåller en hiss. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. För bekvämligheten för dem som stannar lite längre finns det en självtvättinrättning. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar.

  Se mer
 • GHT Aquarium
  Från502krPer natt

  GHT Aquariumstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Actor pere codina i mont 19 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 46 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1098 recensioner från resenärerBaserat på 1098 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger 400 meter från stranden Fenals, i ett lugnt område i Lloret, 800 meter från det livliga centrumet. I hotellets omedelbara närhet finns shoppingställen, restauranger och barer. De närliggande städerna är Blanes och Tossa de Mar. På 10 minuters promenad bort finns regelbundna bussförbindelser till Gironas flygplats och till busstationen Lloret.

  Se mer
 • Gran Hotel Flamingo
  Från527krPer natt

  Gran Hotel Flamingostars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda just marlès 25 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 710 recensioner från resenärerBaserat på 710 recensioner från resenärer

  Detta moderna och eleganta hotell är idealiskt beläget i den populära semesterorten Lloret de Mar, bara 150 meter från den berömda stranden. Här finns en restaurang, en bar, en snackbar, en terrass-bar, en nattklubb och en swimmingpool. I närheten finns ett stort utbud av restauranger, barer, pubar, nattklubbar och butiker. Gironas och Barcelonas flygplatser ligger ca 45 km respektive 90 km bort.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  149  Hotell - Costa Brava - Maresme
Sida  1  av  15
 

Beskrivning av destination

  Costa Brava är en region som ligger på Geronakusten, med början vid floden Torderas utlopp (i Blanes) och med slut vid gränsen till Frankrike. Det intressanta med Costa Brava är dess naturområden, dess angenäma medelhavsklimat och fantastiskt vackra badstränder, en perfekt kombination för dem som letar efter en plats att koppla av på. En av de huvudsakliga turistattraktionerna på Costa Brava är vikarna och promenadvägarna i kommunen Begur, som kommer att överraska dig med sina imponerande klippväggar som har givit upphov till namnet på denna vackra trakt. Du kan även besöka Sa Tuna, Aiguablava och Sa Riera, några av de vackraste vikarna på hela Costa Brava. En annan intressant plats att besöka är övärlden Islas Medes, som ligger ungefär mitt framför Costa Brava. Den utgörs av sju öar och det speciella med detta otroliga landskap är att naturen här är orörd, med en intressant flora och fauna. Costa Brava är ett område som är fullt utrustat med hotell, restauranger, barer, diskotek, kasinon och affärer i en perfekt kombination med det vackra naturlandskapet.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Costa Brava - Maresme

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här