Hotell i Costa Brava - Maresme

Se på kartan
Hotell - Costa Brava - Maresme

Costa Brava - MaresmeFrån  260kr

Aktuella hotellerbjudanden - Costa Brava - Maresme

 • Ridomar
  Från404krPer natt

  Ridomarstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Catalunya, 49-51 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 109 recensioner från resenärerBaserat på 109 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Lloret de Mar. Från detta hotell som är beläget 400 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 24. 2 kilometer från det här hotellet. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Från detta boende är det 700 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 55 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Ridomar. Ridomar totalrenoverades 2008. Detta hotell har wifi-anslutning. Receptionen på Ridomar har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna på Ridomar. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser. , Kunderna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. och Resenärerna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang. Ridomar kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gran Hotel Monterrey
  Från629krPer natt

  Gran Hotel Monterreystars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avda. vila de tossa 27 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 228 recensioner från resenärerBaserat på 228 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Lloret de Mar är detta enastående hotell ett optimalt val för familjer. Från denna anläggning som ligger inbäddad 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 24. 6 kilometer från den här egendomen. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Från detta hotell är det 600 meter till närmaste strand. Våra gäster har 29. 3 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 100 meter till hamnen. Boendet har totalt 200 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2009. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen under hela dagen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gran Hotel Monterrey erbjuder en mängd olika matupplevelser. och Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. På Gran Hotel Monterrey kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Acapulco
  Från461krPer natt

  Acapulcostars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Josep de togores 21 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 742 recensioner från resenärerBaserat på 742 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Lloret de Mar. Från detta boende som är beläget 150 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna anläggning. Detta hotell har 192 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2013. Både fast och trådlöst internet finns på Acapulco. Dygnet-runt-servicen på Acapulco bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Kunderna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. och Gästerna utlovas en rolig vistelse på detta hotell som har ett stort utbud av nöjen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Hotel Bernat II
  Från607krPer natt

  Hotel Bernat IIstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Del turisme 42 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 565 recensioner från resenärerBaserat på 565 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Calella. Den närmaste stranden ligger 150 meter från denna anläggning. Det totala antalet rum på Hotel Bernat II är 137. Denna anläggning totalrenoverades 2016. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De gemensamma utrymmena på Hotel Bernat II är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Hotel Bernat II. För extra bekvämlighet har kunderna tillgång till ett garage. När det handlar om att koppla av, kan de som bor på denna anläggning få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. , Restaurangen inbjuder alla gästern som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. och Detta boende erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Guitart Gold Central Park Aqua Resort
  Från518krPer natt

  Guitart Gold Central Park Aqua Resortstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Constantí ribalaigua 7 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 58 Åsikter

  Detta vänliga beach hotell familj är belägg i huvudgatan i Lloret de Mar på närheten gäster kommer att kunna hitta den berömda sandstranden i staden. Lloret strand promenad och är aktiv och livlig plats där gästerna kommer att hitta en mängd olika fritids aktiviteter och restauranger med lokal mat alternativ. Olika turist attraktioner t.ex. Jardins de Santa Clotilde, ca 2 km bort och Sea Museum, ca 1 km bort, kan lätt nås från hotellet. Gironas flygplats ligger ca 30 km från hotellet.

  Se mer
 • GHT Oasis Park
  Från435krPer natt

  GHT Oasis Parkstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Actor pere codina i mont 23 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 962 recensioner från resenärerBaserat på 962 recensioner från resenärer

  Detta glada hotell är beläget i den livfulla stadsdelen Fenals, i hjärtat av turistområdet Lloret de Mar. Den närmaste sandstranden ligger ca 400 meter från hotellet. Man kan hitta ett brett utbud av butiker, restauranger och barer inom gångavstånd från hotellet och stadskärnan är ca 800 meter bort. Precis framför hotellet finns det en busshållplats som gör det enkelt att ta sig runt i staden. Detta är en underbar plats att tillbringa några dagar på, under Medelhavets sol med vänner eller familj.

  Se mer
 • GHT Marítim
  Från440krPer natt

  GHT Marítimstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Carrer del mar 2 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 424 recensioner från resenärerBaserat på 424 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt hotell som är lokaliserat i Calella. Från denna egendom som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från det här boendet. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta boende. Från detta hotell är det 50 meter till närmaste strand. Våra gäster har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 10. 0 kilometer till hamnen. Detta boende har 162 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 1999. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen på GHT Marítim håller öppet dygnet runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De gemensamma utrymmen på GHT Marítim är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på GHT Marítim. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. , De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. , Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. , Gästerna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. och De mest aktiva har möjlighet att utöva många sporter och aktiviteter på detta hotell. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Prestige Victoria
  Från751krPer natt

  Prestige Victoriastars

  Roses, Costa Brava - Maresme , Gola de l´estany, platja de sta margarida. s/n - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 345 recensioner från resenärerBaserat på 345 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Roses. Våra kunder hittar närmaste golfbana 22. 0 kilometer från det här boendet. Denna anläggning har ett strandnära läge. Prestige Victoria har totalt 208 rum. Prestige Victoria genomgick en totalrenovering 2001. Denna anläggning har wifi-anslutning. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Prestige Victoria är inte någon husdjursvänlig anläggning. Gästerna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Prestige Victoria. och Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Prestige Victoria är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Prestige Victoria kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Guitart Central Park Aqua Resort
  Från520krPer natt

  Guitart Central Park Aqua Resortstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Constantí ribalaigua 7 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 76 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1658 recensioner från resenärerBaserat på 1658 recensioner från resenärer

  Detta imponerande hotell ligger på 20000 kvm av trädgårdar och poollandskap, allt detta i centrum av Lloret del Mar, och inom bara några minuters promenad från sandstranden. Det moderna hotellet har 5 pooler, tennisbanor, 5 restauranger, 7 barer, ett utmärkt spa-och hälsocenter samt den eleganta Palas Atenea balsalen. De varierande nöjesliv, restauranger och barer i Lloret de Mar ligger inom 5 minuters promenadavstånd från hotellet.

  Se mer
 • Guitart Rosa
  Från422krPer natt

  Guitart Rosastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Sant pere 67 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 299 recensioner från resenärerBaserat på 299 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Lloret de Mar. Från detta hotell som ligger inbäddat 450 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 23. 7 kilometer från egendomen. Den närmaste stranden ligger 250 meter från detta boende. Våra besökare har 28. 7 kilometer till flygplatsen. Totalt 149 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende genomgick en renovering 2000. Guitart Rosa har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumVarför inte ta med dig din fyrfotade vän till Guitart Rosa?Alla gäster som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens dess restaurang. och De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge gästerna ny energi inför dagen. På Guitart Rosa kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  124  Hotell - Costa Brava - Maresme
Sida  1  av  13
 

Beskrivning av destination

  Costa Brava är en region som ligger på Geronakusten, med början vid floden Torderas utlopp (i Blanes) och med slut vid gränsen till Frankrike. Det intressanta med Costa Brava är dess naturområden, dess angenäma medelhavsklimat och fantastiskt vackra badstränder, en perfekt kombination för dem som letar efter en plats att koppla av på. En av de huvudsakliga turistattraktionerna på Costa Brava är vikarna och promenadvägarna i kommunen Begur, som kommer att överraska dig med sina imponerande klippväggar som har givit upphov till namnet på denna vackra trakt. Du kan även besöka Sa Tuna, Aiguablava och Sa Riera, några av de vackraste vikarna på hela Costa Brava. En annan intressant plats att besöka är övärlden Islas Medes, som ligger ungefär mitt framför Costa Brava. Den utgörs av sju öar och det speciella med detta otroliga landskap är att naturen här är orörd, med en intressant flora och fauna. Costa Brava är ett område som är fullt utrustat med hotell, restauranger, barer, diskotek, kasinon och affärer i en perfekt kombination med det vackra naturlandskapet.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Costa Brava - Maresme

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här