Mina favorithotell

Jämför hotell
Klicka på jämföra för att lägga till hotell 0  hotell tillagda

Hotell i Puerto Rico-Gran Canaria

Se på kartan
 • Miriam
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från183krPer natt

  Miriamstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , De la graciosa, 13 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter

  Detta trevliga lägenhetskomplex ligger i bergsmiljö, med utsikt över den sandiga viken på den charmiga ön Gran Canaria. Anläggningen ligger bara på tio minuters promenadavstånd till stranden, medan restauranger och nattliv i centrum bara ligger 500 meter bort. Anläggningen har härligt inredda lägenheter, som erbjuder en avkopplande miljö där man kan njuta av en verkligt vitaliserande upplevelse. Lägenheterna är väl utrustade med moderna bekvämligheter, man ser till att gästerna njuter av den bästa komforten och bekvämligheten. Detta komplex erbjuder gästerna ett brett utbud av exemplariska faciliteter och tjänster som uppfyller behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Riosol
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från367krPer natt

  Riosolstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Isla de lobos 1 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 30 Åsikter

  Detta utmärkta hotell har en fantastisk utsikt över hamnen, bukten och ut mot det öppna havet från sitt upphöjda läge i Puerto Rico på den sydvästra kusten av semesterön Gran Canaria. Den har två utomhuspooler, ett sportcenter, en barnklubb, en restaurang och flera barer. Europa shoppingcenter ligger alldeles intill hotellet och närmaste strand är inom gångavstånd.

  Se mer
 • Palmera mar
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från436krPer natt

  Palmera marstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Montaña clara 5 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter

  Den här egendomen har ett fördelaktigt läge i Puerto rico. Hotell byggdes år 1985. Hotell helrenoverades år 2003. Egendomen består av 89 lägenheter. Hotell ligger i närheten av en lokal golfbana. Hotell ligger på bekvämt avstånd från stranden.

  Se mer
 • Blue Star
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från246krPer natt

  Blue Starstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida de la cornisa 19 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter

  Detta trevliga lägenhetskomplex finns på en fantastisk bergssluttning, som ligger mitt i turistområdet i Puerto Rico. Komplexet ligger bara på en kvarts promenad från stranden. Hotellet ligger nära ett stort utbud av barer, restauranger, butiker och shoppingmöjligheter. Det allmänna transportnätet finner man bara 50 meter bort. Detta underbara komplex ger gästerna en värld av frid och lugn och erbjuder en idealisk miljö för att njuta av en minnesvärd vistelse. Lägenheterna är smakfullt inredda och utrustade med moderna bekvämligheter för extra komfort. Gästerna kommer att vara nöjda med det breda utbud av faciliteter som komplexet har att erbjuda.

  Se mer
 • Puerto Plata
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från391krPer natt

  Puerto Platastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de la cornisa 7 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter

  Detta förtjusande komplex ligger inbäddat i påkostad grönska och växtlighet och ligger bara 700 meter från den fantastiska stranden i Puerto Rico. Anläggningen ligger inom lätt tillgång till många sevärdheter i området, liksom ett överflöd av butiker, restauranger och nöjesställen. Anläggningen erbjuder en idealisk miljö för att undkomma stressen i det dagliga livet. Gästerna kan njuta av ett brett utbud av aktiviteter i närheten. Detta charmiga komplex har smakfull inredning, som ger en känsla av ett verkligt hem och det är komplett med moderna bekvämligheter. Anläggningen erbjuder en rad exemplariska faciliteter, som uppfyller behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Cumana
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från224krPer natt

  Cumanastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Las palmeras 14 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter

  Detta komplex vid stranden har ett centralt läge i området Puerto Rico på den charmiga ön Gran Canaria. Gästerna kan njuta av en enkel anslutning till stadens shoppingcentrum som ligger bara 200 meter bort nedför trappsteg. Besökarna befinner sig nära en mängd spännande nöjesställen, utsökta restauranger och härliga butiker. Den största stranden ligger bara 1 km bort, där kan man t ex njuta av lugna månbelysta promenader. Gran Canarias flygplats ligger bara 50 km från komplexet. De moderna lägenheterna är smakfullt inredda och har en avkopplande hemkänsla i ett utmärkt läge. Gästerna kommer att uppskatta de moderna bekvämligheterna och den avkopplande känslan i lägenheterna. Det finns ett stort urval av fritidsfaciliteter för allas nöje och underhållning.

  Se mer
 • Gloria Palace Royal Hotel & Spa
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från986krPer natt
  4,4/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter

  Den här populära egendomen ligger i Mogan. Hotell byggdes år 2006. Hotell har en bibyggnad Egendomen har 0 bibyggnader. Det finns totalt 241 rum i lokalerna. Egendomen består av 87 enkelrum, 176 dubbelrum, 21 sviter och 4 handikappanpassade rum. Tack vare sitt läge i stadens centrum, ger Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Gästerna kan enkelt promenera till huvudstationerna för tåg och buss. Gästerna hittar flera buss- och tunnelbanehållplatser inom promenadavstånd. Hotell ligger i närheten av en lokal golfbana. Hotell ligger bara ett stenkast från stranden.

  Se mer
 • Maracaibo
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från466krPer natt

  Maracaibostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida de mogan 13 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Den här populära egendomen är belägen i Puerto rico . Hotell konstruerades år 1970. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2008. Egendomen består av 62 enkelrum, 19 dubbelrum, 101 lägenheter och 20 studior. Hotell ligger i stadens centrum och ger bekväm tillgång till resten av staden. Gästerna hittar den närmaste golfbanan bara en kort körväg från egendomen. Hotell ligger bara ett stenkast från stranden.

  Se mer
 • Canaima
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från425krPer natt

  Canaimastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de los cardones 1 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter

  Tack vare sitt läge i Puerto rico är den här egendomen den optimala basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell konstruerades år 1985. Den här anläggningen består av 70 lägenheter. Tack vare sitt läge i stadens centrum, erbjuder Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Huvudstationerna för tåg och buss ligger bara en kort körväg bort. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken. Hotell ligger några minuter från flygplatsen. Hotell ligger bara en kort promenad bort från stadens huvudsakliga nöjesområden. Hotell ligger i närheten av en lokal golfbana. Stranden ligger i den omedelbara närheten av Hotell. Hotell ligger några minuter från hamnen. Det finns en bilparkering på området.

  Se mer
 • Marina Bayview
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från838krPer natt

  Marina Bayviewstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de guayadeque 3 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter

  Den här egendomen har ett fördelaktigt läge i Puerto rico. Hotell byggdes år 1987. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2012. Egendomen består av 113 rum. Egendomen består av 113 lägenheter. Tack vare sitt läge i stadens centrum, ger Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken. Hotell ligger en kort körväg från flygplatsen. Golfälskarna kommer att bli glatt överraskade av golfbanan i närheten. Gästerna hittar stranden bara några minuter från egendomen. Det finns en bilparkering på området.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  13  Hotell - Puerto Rico-Gran Canaria
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Puerto Rico-Gran Canaria

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här