Hotell i Puerto Rico-Gran Canaria

Se på kartan
 • Canaima
  Från530krPer natt

  Canaimastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de los cardones 1 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter

  Semesteranläggning byggdes år 1985. Den här anläggningen består av 70 lägenheter. Det här attraktiva lägenhetskomplexet passar perfekt för grupper och familjer. Tack vare sitt läge i stadens centrum, ger Semesteranläggning enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Gästerna kan enkelt promenera till huvudstationerna för tåg och buss. De närmaste buss- och tunnelbanehållplatserna finns inom promenadavstånd från Semesteranläggning . Semesteranläggning ligger en kort körväg från flygplatsen. Semesteranläggning ligger bara en kort promenad bort från stadens huvudsakliga nöjesområden. Golfälskarna kommer att bli glatt överraskade av golfbanan i närheten. Stranden ligger bara några meter från Semesteranläggning. Egendomen ligger på promenadavstånd från hamnen. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats.

  Se mer
 • Boston
  Från560krPer natt

  Bostonstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av.de gran canaria 34 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  TripAdvisorav 33 Åsikterav 33 Åsikter

  Detta attraktiva bungalows är belägna I ett bra läge I Puerto Rico. Huvudstranden och shoppingcentret ligger på promenadavstånd från hotellet. De kanarisk designade byggnaderna omringar en utomhusbassäng och en barnbassäng, hotellet erbjuder sina gäster en bar. En variation av restauranger och barer är väldigt lättillgängliga. Olika sorters golfbanor och staden Maspalomas ligger inom ett kort avstånd via bil.

  Se mer
 • Miriam
  Från560krPer natt

  Miriamstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , De la graciosa, 13 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter

  Detta trevliga lägenhetskomplex ligger i bergsmiljö, med utsikt över den sandiga viken på den charmiga ön Gran Canaria. Anläggningen ligger bara på tio minuters promenadavstånd till stranden, medan restauranger och nattliv i centrum bara ligger 500 meter bort. Anläggningen har härligt inredda lägenheter, som erbjuder en avkopplande miljö där man kan njuta av en verkligt vitaliserande upplevelse. Lägenheterna är väl utrustade med moderna bekvämligheter, man ser till att gästerna njuter av den bästa komforten och bekvämligheten. Detta komplex erbjuder gästerna ett brett utbud av exemplariska faciliteter och tjänster som uppfyller behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Riosol
  Från754krPer natt

  Riosolstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Isla de lobos 1 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter

  Detta utmärkta hotell har en fantastisk utsikt över hamnen, bukten och ut mot det öppna havet från sitt upphöjda läge i Puerto Rico på den sydvästra kusten av semesterön Gran Canaria. Den har två utomhuspooler, ett sportcenter, en barnklubb, en restaurang och flera barer. Europa shoppingcenter ligger alldeles intill hotellet och närmaste strand är inom gångavstånd.

  Se mer
 • Maracaibo
  Från848krPer natt

  Maracaibostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida de mogan 13 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Semesteranläggning konstruerades år 1970. Semesteranläggning helrenoverades år 2008. Egendomen består av 62 enkelrum, 19 dubbelrum, 101 lägenheter och 20 studior. Det här lägenhetshotellet är perfekt för familjer och grupper samt par och affärsresenärer. Semesteranläggning ligger i hjärtat av staden. Gästerna hittar den närmaste golfbanan bara en kort körväg från egendomen. Stranden ligger i den omedelbara närheten av Semesteranläggning.

  Se mer
 • Laguna Apartments
  Från597krPer natt

  Laguna Apartmentsstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. las palmeras 7 - Karta
   
  TripAdvisorav 8 Åsikterav 8 Åsikter

  These apartments are located near the beach and very close to area of restaurants, entertainment and sports, on the sunny side of Puerto Rico. Customers can move on foot to the marina and beach.

  Se mer
 • Colina Mar
  Från358krPer natt

  Colina Marstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de la cornisa s/n - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Lägenhetsanläggning byggdes år 1988. Lägenhetsanläggning rustades upp år 2012. Lägenhetsanläggnings bibyggnader 1. Egendomen består av en huvudbyggnad med 5 bibyggnader. Bibyggnaden har 2 våningar. Egendomen består av 184 rum. Egendomen består av 184 lägenheter. Det här populära lägenhetskomplexet är den perfekta basen för dem som vill utforska området. Lägenhetsanläggning har ett idylliskt läge i hjärtat av staden. De närmaste buss- och tunnelbanehållplatserna finns inom promenadavstånd från Lägenhetsanläggning . Golfälskarna kommer att bli glatt överraskade av golfbanan i närheten. Lägenhetsanläggning ligger bara ett stenkast från stranden.

  Se mer
 • Puerto Plata
  Från359krPer natt

  Puerto Platastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de la cornisa 7 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter

  Detta förtjusande komplex ligger inbäddat i påkostad grönska och växtlighet och ligger bara 700 meter från den fantastiska stranden i Puerto Rico. Anläggningen ligger inom lätt tillgång till många sevärdheter i området, liksom ett överflöd av butiker, restauranger och nöjesställen. Anläggningen erbjuder en idealisk miljö för att undkomma stressen i det dagliga livet. Gästerna kan njuta av ett brett utbud av aktiviteter i närheten. Detta charmiga komplex har smakfull inredning, som ger en känsla av ett verkligt hem och det är komplett med moderna bekvämligheter. Anläggningen erbjuder en rad exemplariska faciliteter, som uppfyller behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Blue Star
  Från243krPer natt

  Blue Starstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida de la cornisa 19 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter

  Detta trevliga lägenhetskomplex finns på en fantastisk bergssluttning, som ligger mitt i turistområdet i Puerto Rico. Komplexet ligger bara på en kvarts promenad från stranden. Hotellet ligger nära ett stort utbud av barer, restauranger, butiker och shoppingmöjligheter. Det allmänna transportnätet finner man bara 50 meter bort. Detta underbara komplex ger gästerna en värld av frid och lugn och erbjuder en idealisk miljö för att njuta av en minnesvärd vistelse. Lägenheterna är smakfullt inredda och utrustade med moderna bekvämligheter för extra komfort. Gästerna kommer att vara nöjda med det breda utbud av faciliteter som komplexet har att erbjuda.

  Se mer
 • Babalu
  Från317krPer natt

  Babalustars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de la cornisa 15 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Detta stora lägenhetskomplex med ett fantastiskt pool området ligger i lugn sluttning på ca 3 km från den lokala sandstranden i Puerto Rico. Gästerna kommer att kunna hitta ett utbud av butiker, barer och restauranger samt ett shoppingcenter inom 200 meter från anläggningen. Flygplatsen ligger på cirka 45 km från hotellet. Detta är en fantastisk plats för familjer med barn eller par.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  25  Hotell - Puerto Rico-Gran Canaria
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Puerto Rico-Gran Canaria

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här