Hotell i Puerto Rico-Gran Canaria

Se på kartan
 • Terrazamar
  Från581krPer natt

  Terrazamarstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Las palmeras 5-8 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter

  Detta underbara lägenhetshotell ligger i nöjesdistriktet i Puerto Rico. Gästerna kommer att befinna sig bara på några minuters promenadavstånd till stranden och stadens centrum. Hotellet ligger bara en kort bit från en mängd shoppingställen, restauranger och nöjesställen. Hotellet ligger bara 300 meter från en busshållplats, lätt att åka runt till andra områden för att upptäckta dem. Detta charmiga hotell har ett utmärkt inredda lägenheter med moderna bekvämligheter. Gästerna kan njuta av en skön simtur i poolen, medan de som söker mer energiska aktiviteter kan delta i en spännande tennismatch.

  Se mer
 • Heliomar Palmeras
  Från291krPer natt

  Heliomar Palmerasstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , De las palmeras 10 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter

  Detta charmiga lägenhetskomplex ligger i turistorten Puerto Rico, på den härliga ön Gran Canaria. Anläggningen ligger bara 800 meter från närmaste sandstrand. Gästerna kommer att befinna sig bara 150 meter från stadens centrum, där de kan utforska det överflöd av affärer, nöjesställen och restauranger som den har att erbjuda. En busshållplats finns bara en kort bit från anläggningen. Detta underbara komplex välkomnar gäster till en avkopplande tillflyktsort. Lägenheterna erbjuder ett uppfriskande hem och är väl utrustade med moderna bekvämligheter. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av faciliteter och tjänster som komplexet har att erbjuda.

  Se mer
 • Holiday Club Puerto Calma
  Från642krPer natt

  Holiday Club Puerto Calmastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Joaquin blanco torrent 2 puerto rico puerto rico na - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 133 recensioner från resenärerBaserat på 133 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Puerto Rico. Detta boende har totalt 109 ombonade rum. Receptionen på Holiday Club Puerto Calma håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Babysängar tillhandahålls inte på Holiday Club Puerto Calma. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande.

  Se mer
 • Marina Suites Puerto Rico
  Från1.096krPer natt

  Marina Suites Puerto Ricostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Calle juan diaz rodriguez 10 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 30 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3416 recensioner från resenärerBaserat på 3416 recensioner från resenärer

  Detta trevliga lägenhetskomplex erbjuder sina gäster ett utmärkt läge i Puerto Rico, bara några steg från småbåtshamnen. Gästerna kommer att befinna sig i en perfekt inramning för att utforska de nöjen som finns i området. Detta charmiga komplex består av vackert inredda lägenheter som ger en lyxig hemma-känsla där man kan koppla av i och varva ner på, i slutet av dagen. Lägenheterna är praktfullt inredda med lugnande toner och fascinerande design. Gästerna kommer att imponeras av komplexets exemplariska anläggningar, som säkert möter behoven hos alla typer av resenärer. Man kan njuta av en skön simtur eller koppla av i jacuzzin medan barnen plaskar i närheten. Gästerna kan också äta en utsökt middag i restaurangen och njuta av de härliga läckerheterna på menyn.

  Se mer
 • Marina Bayview
  Från932krPer natt

  Marina Bayviewstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de guayadeque 3 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1411 recensioner från resenärerBaserat på 1411 recensioner från resenärer

  Denna bekväma VR Andelslägenhet är särskilt utformad för vuxna och finns i Puerto Rico. Från detta boende som ligger 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 700 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 400 meter från denna egendom. Våra kunder har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är promenadavståndet till hamnen 400 meter. 113 välkomnande rum finns på anläggningen. Anläggningen totalrenoverades 2012. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Marina Bayview. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Marina Bayview. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta utbudet av matställen. Marina Bayview erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Bahia Blanca
  Från934krPer natt

  Bahia Blancastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Calle la palma 1 1 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 407 recensioner från resenärerBaserat på 407 recensioner från resenärer

  Denna bekväma VR Andelslägenhet ligger i Puerto Rico. Från detta boende som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna egendom. Det totala antalet rum på Bahia Blanca är 108. Bahia Blanca totalrenoverades 2000. Detta boende har wifi-anslutning. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Bahia Blanca erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är inte tillåtna på Bahia Blanca.

  Se mer
 • Puerto Azul
  Från900krPer natt

  Puerto Azulstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida de la comisa 13 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 30 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1988 recensioner från resenärerBaserat på 1988 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetshotell ligger högst upp på en bergssluttning med utsikt över havet, på den vackra ön Gran Canaria. Gästerna kommer att befinna sig bara 1,5 km från stranden, som ligger trapporna ner för backen. Centrum av Puerto Rico ligger bara en kort bit bort, där kan gästerna utforska sevärdheter, shoppingställen, restauranger och nöjesställen. Detta underbara komplex består av vackert inredda lägenheter, som är väl utrustade med moderna bekvämligheter. Lägenheterna liknar en verkligt hem, där man kan njuta av en minnesvärd vistelse. Anläggningen har en rad utmärkta faciliteter, som möter behoven hos alla typer av resenärer till en hög nivå av excellens.

  Se mer
 • Sol y Paz
  Från433krPer natt

  Sol y Pazstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Calle timanfaya 19 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 458 recensioner från resenärerBaserat på 458 recensioner från resenärer

  Denna mysiga VR Andelslägenhet finns i Puerto Rico. Detta boende innefattar 40 trivsamma rum. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Sol y Paz. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Husdjur är inte tillåtna på Sol y Paz. På Sol y Paz kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Maracaibo
  Från704krPer natt

  Maracaibostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida de mogan 13 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 492 recensioner från resenärerBaserat på 492 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och en anspråkslös VR Andelslägenhet som är lokaliserad i Puerto Rico. Från denna anläggning som ligger 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 9 kilometer från det här boende. Den närmaste stranden ligger 400 meter från denna VR Andelslägenhet. De 101 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning snyggades upp 2008. Gästerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att resenärerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter. Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. På Maracaibo kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Canaima
  Från382krPer natt

  Canaimastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de los cardones 1 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 82 recensioner från resenärerBaserat på 82 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Puerto Rico. Från denna egendom som ligger inbäddad 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här egendomen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 900 meter från detta hotell. Våra resenärer har 40. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 900 meter. Totalt 70 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell grundades år 1985. Resenärerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på Canaima har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Om någon gäst som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Husdjur är inte tillåtna på Canaima. Det finns parkeringsplatser. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  12  Hotell - Puerto Rico-Gran Canaria
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Puerto Rico-Gran Canaria

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Maracaibo
  Maracaibo
  3,9/5
  Kundomdömenav  6 Åsikter

  Nära till havet och centrum. Bra hotell för det priset. Bra att det skulle vara tyst på hotellet från kl 22.00.Badvakt fanns vid poolen hela dagen. Liten affär fanns 100 m från hotellet.

  Eva
  Hotelopias kund, 20/08/2017

  Från705krSe mer