Hotell i Puerto Rico-Gran Canaria

Se på kartan
 • Babalu
  Från447krPer natt

  Babalustars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de la cornisa 15 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 487 recensioner från resenärerBaserat på 487 recensioner från resenärer

  Detta stora lägenhetskomplex med ett fantastiskt pool området ligger i lugn sluttning på ca 3 km från den lokala sandstranden i Puerto Rico. Gästerna kommer att kunna hitta ett utbud av butiker, barer och restauranger samt ett shoppingcenter inom 200 meter från anläggningen. Flygplatsen ligger på cirka 45 km från hotellet. Detta är en fantastisk plats för familjer med barn eller par.

  Se mer
 • Colina Mar
  Från413krPer natt

  Colina Marstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Timanfaya 4 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1091 recensioner från resenärerBaserat på 1091 recensioner från resenärer

  $hotel. getTypeHotel() konstruerades år 1988. $hotel. getTypeHotel() genomgick en fullständig upprustning år 2012. $hotel. getTypeHotel() har en bibyggnad Egendomen har 5 bibyggnader. Bibyggnaden har 2 våningar. Det finns totalt 184 rum i lokalerna. Egendomen består av 184 lägenheter. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Det finns ett behändigt litet snabbköp på området, för sista-minuten-behov, snabba mellanmål eller glömda tandborstar. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Det finns en tvättservice.

  Se mer
 • Puerto Plata
  Från412krPer natt

  Puerto Platastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de la cornisa 7 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 275 recensioner från resenärerBaserat på 275 recensioner från resenärer

  Detta förtjusande komplex ligger inbäddat i påkostad grönska och växtlighet och ligger bara 700 meter från den fantastiska stranden i Puerto Rico. Anläggningen ligger inom lätt tillgång till många sevärdheter i området, liksom ett överflöd av butiker, restauranger och nöjesställen. Anläggningen erbjuder en idealisk miljö för att undkomma stressen i det dagliga livet. Gästerna kan njuta av ett brett utbud av aktiviteter i närheten. Detta charmiga komplex har smakfull inredning, som ger en känsla av ett verkligt hem och det är komplett med moderna bekvämligheter. Anläggningen erbjuder en rad exemplariska faciliteter, som uppfyller behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Canaima Adults Only
  Från403krPer natt

  Canaima Adults Onlystars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de los cardones 1 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 44 recensioner från resenärerBaserat på 44 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1985. Det finns totalt 70 rum i lokalerna. Egendomen består av 70 lägenheter. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Hotell tillhandahåller en hiss. Vissa av rummen har utsikt över Hotells vackra trädgård. Hotell erbjuder en terrass för gästernas åtnjutande. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil.

  Se mer
 • El Greco
  Från1.031krPer natt

  El Grecostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Doreste y molina, 38 - Karta
   

  Apartments situated in the cosmopolitan area of Puerto Rico, and only 20 metres from the beach and a few metres from the shopping centre with bars, restaurants, shops and nightlife.

  Se mer
 • Marina Bayview “Adults Only"
  Från982krPer natt

  Marina Bayview “Adults Only"stars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de guayadeque 3 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1178 recensioner från resenärerBaserat på 1178 recensioner från resenärer

  $hotel. getTypeHotel() byggdes år 1987. $hotel. getTypeHotel() genomgick en fullständig upprustning år 2012. Egendomen består av 113 rum. Egendomen består av 113 lägenheter. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Gästerna kan använda hissen. Det finns ett behändigt litet snabbköp på området, för sista-minuten-behov, snabba mellanmål eller glömda tandborstar. Det finns en affär på området. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice. Det finns en självtvättinrättning tillgänglig för längre vistelser. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Det finns en cykelförvaring på området. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Det finns säkerhet dygnet runt.

  Se mer
 • Maracaibo
  Från611krPer natt

  Maracaibostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida de mogan 13 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 429 recensioner från resenärerBaserat på 429 recensioner från resenärer

  $hotel. getTypeHotel() byggdes år 1970. $hotel. getTypeHotel() helrenoverades år 2008. Egendomen består av 101 rum. Egendomen består av 62 enkelrum, 19 dubbelrum, 101 lägenheter och 20 studior. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom.

  Se mer
 • Villa Magna
  Från954krPer natt

  Villa Magnastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida de veneguera 6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 18 recensioner från resenärerBaserat på 18 recensioner från resenärer

  $hotel. getTypeHotel() konstruerades år 1979. $hotel. getTypeHotel() helrenoverades år 2014. Det finns totalt 15 rum i lokalerna. Egendomen består av 15 dubbelrum. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Gästerna kan koppla av på terrassen. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling.

  Se mer
 • Palmera Mar
  Från596krPer natt

  Palmera Marstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Montaña clara 5 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 403 recensioner från resenärerBaserat på 403 recensioner från resenärer

  $hotel. getTypeHotel() konstruerades år 1985. $hotel. getTypeHotel() rustades upp år 2003. Det finns totalt 89 rum i lokalerna. Egendomen består av 89 lägenheter. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan stanna till vid det behändiga lilla snabbköpet för sista-minuten-behov eller glömda tandborstar. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan använda biluthyrningen för att utforska det omgivande området.

  Se mer
 • Casablanca
  Från923krPer natt

  Casablancastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. gran canaria 24 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 435 recensioner från resenärerBaserat på 435 recensioner från resenärer

  Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2006. Egendomen består av 97 rum. Egendomen består av 97 lägenheter. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Gästerna kan använda hissen. Det finns ett behändigt litet snabbköp på området, för sista-minuten-behov, snabba mellanmål eller glömda tandborstar. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder tvättservice. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  14  Hotell - Puerto Rico-Gran Canaria
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Puerto Rico-Gran Canaria

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här