Hotell i Puerto Rico-Gran Canaria

Se på kartan
 • Puerto Plata
  Från376krPer natt

  Puerto Platastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de la cornisa 7 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 343 recensioner från resenärerBaserat på 343 recensioner från resenärer

  Detta förtjusande komplex ligger inbäddat i påkostad grönska och växtlighet och ligger bara 700 meter från den fantastiska stranden i Puerto Rico. Anläggningen ligger inom lätt tillgång till många sevärdheter i området, liksom ett överflöd av butiker, restauranger och nöjesställen. Anläggningen erbjuder en idealisk miljö för att undkomma stressen i det dagliga livet. Gästerna kan njuta av ett brett utbud av aktiviteter i närheten. Detta charmiga komplex har smakfull inredning, som ger en känsla av ett verkligt hem och det är komplett med moderna bekvämligheter. Anläggningen erbjuder en rad exemplariska faciliteter, som uppfyller behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Marina Bayview
  Från1.956krPer natt

  Marina Bayviewstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de guayadeque 3 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1382 recensioner från resenärerBaserat på 1382 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i Puerto Rico är denna gulliga VR Andelslägenhet endast avsedd för vuxna. Från denna VR Andelslägenhet som ligger inbäddad 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från den här egendomen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 700 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta boende är det 400 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är promenadavståndet till hamnen 400 meter. Det totala antalet rum på Marina Bayview är 113. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2012. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen på Marina Bayview har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. och Resenärerna kommer att få en rolig vistelse på denna anläggning som har ett stort utbud av nöjen. Marina Bayview kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gloria Palace Royal Hotel & Spa
  Från2.201krPer natt
  4,4/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2756 recensioner från resenärerBaserat på 2756 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Puerto Rico. Från denna anläggning som är belägen 3. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 6. 9 kilometer från det här boendet. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Från detta boende är det 200 meter till närmaste strand. 241 välkomnande rum finns på anläggningen. Gloria Palace Royal Hotel & Spa byggdes 2006. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Om gästerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Alla gäster som bor på detta hotell kan med fördel dra nytta av det stora hälso-och välbefinnandeutbudet. , Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. , Resenärerna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. , Detta boende har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. och De mest aktiva har möjlighet att utöva många sporter och aktiviteter på detta hotell. På Gloria Palace Royal Hotel & Spa kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Puerto Azul
  Från1.045krPer natt

  Puerto Azulstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida de la comisa 13 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 30 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1960 recensioner från resenärerBaserat på 1960 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetshotell ligger högst upp på en bergssluttning med utsikt över havet, på den vackra ön Gran Canaria. Gästerna kommer att befinna sig bara 1,5 km från stranden, som ligger trapporna ner för backen. Centrum av Puerto Rico ligger bara en kort bit bort, där kan gästerna utforska sevärdheter, shoppingställen, restauranger och nöjesställen. Detta underbara komplex består av vackert inredda lägenheter, som är väl utrustade med moderna bekvämligheter. Lägenheterna liknar en verkligt hem, där man kan njuta av en minnesvärd vistelse. Anläggningen har en rad utmärkta faciliteter, som möter behoven hos alla typer av resenärer till en hög nivå av excellens.

  Se mer
 • El Greco
  Från1.103krPer natt

  El Grecostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Doreste y molina, 38 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 309 recensioner från resenärerBaserat på 309 recensioner från resenärer

  Apartments situated in the cosmopolitan area of Puerto Rico, and only 20 metres from the beach and a few metres from the shopping centre with bars, restaurants, shops and nightlife.

  Se mer
 • Marina Suites Puerto Rico
  Från2.028krPer natt

  Marina Suites Puerto Ricostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Calle juan diaz rodriguez 10 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 30 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3374 recensioner från resenärerBaserat på 3374 recensioner från resenärer

  Detta trevliga lägenhetskomplex erbjuder sina gäster ett utmärkt läge i Puerto Rico, bara några steg från småbåtshamnen. Gästerna kommer att befinna sig i en perfekt inramning för att utforska de nöjen som finns i området. Detta charmiga komplex består av vackert inredda lägenheter som ger en lyxig hemma-känsla där man kan koppla av i och varva ner på, i slutet av dagen. Lägenheterna är praktfullt inredda med lugnande toner och fascinerande design. Gästerna kommer att imponeras av komplexets exemplariska anläggningar, som säkert möter behoven hos alla typer av resenärer. Man kan njuta av en skön simtur eller koppla av i jacuzzin medan barnen plaskar i närheten. Gästerna kan också äta en utsökt middag i restaurangen och njuta av de härliga läckerheterna på menyn.

  Se mer
 • Cumana
  Från294krPer natt

  Cumanastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Las palmeras 14 - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 187 recensioner från resenärerBaserat på 187 recensioner från resenärer

  Detta komplex vid stranden har ett centralt läge i området Puerto Rico på den charmiga ön Gran Canaria. Gästerna kan njuta av en enkel anslutning till stadens shoppingcentrum som ligger bara 200 meter bort nedför trappsteg. Besökarna befinner sig nära en mängd spännande nöjesställen, utsökta restauranger och härliga butiker. Den största stranden ligger bara 1 km bort, där kan man t ex njuta av lugna månbelysta promenader. Gran Canarias flygplats ligger bara 50 km från komplexet. De moderna lägenheterna är smakfullt inredda och har en avkopplande hemkänsla i ett utmärkt läge. Gästerna kommer att uppskatta de moderna bekvämligheterna och den avkopplande känslan i lägenheterna. Det finns ett stort urval av fritidsfaciliteter för allas nöje och underhållning.

  Se mer
 • Heliomar Palmeras
  Från474krPer natt

  Heliomar Palmerasstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , De las palmeras 10 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter

  Detta charmiga lägenhetskomplex ligger i turistorten Puerto Rico, på den härliga ön Gran Canaria. Anläggningen ligger bara 800 meter från närmaste sandstrand. Gästerna kommer att befinna sig bara 150 meter från stadens centrum, där de kan utforska det överflöd av affärer, nöjesställen och restauranger som den har att erbjuda. En busshållplats finns bara en kort bit från anläggningen. Detta underbara komplex välkomnar gäster till en avkopplande tillflyktsort. Lägenheterna erbjuder ett uppfriskande hem och är väl utrustade med moderna bekvämligheter. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av faciliteter och tjänster som komplexet har att erbjuda.

  Se mer
 • Babalu
  Från343krPer natt

  Babalustars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de la cornisa 15 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 567 recensioner från resenärerBaserat på 567 recensioner från resenärer

  Detta stora lägenhetskomplex med ett fantastiskt pool området ligger i lugn sluttning på ca 3 km från den lokala sandstranden i Puerto Rico. Gästerna kommer att kunna hitta ett utbud av butiker, barer och restauranger samt ett shoppingcenter inom 200 meter från anläggningen. Flygplatsen ligger på cirka 45 km från hotellet. Detta är en fantastisk plats för familjer med barn eller par.

  Se mer
 • Villa Magna
  Från1.023krPer natt

  Villa Magnastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida de veneguera 6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 34 recensioner från resenärerBaserat på 34 recensioner från resenärer

  Hotel. getTypeHotel() konstruerades år 1979. $hotel. getTypeHotel() helrenoverades år 2014. Det finns totalt 15 rum i lokalerna. Egendomen består av 15 dubbelrum. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Gästerna kan koppla av på terrassen. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  17  Hotell - Puerto Rico-Gran Canaria
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Puerto Rico-Gran Canaria

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här