Mina favorithotell

Jämför hotell
Klicka på jämföra för att lägga till hotell 0  hotell tillagda

Hotell i Puerto Rico-Gran Canaria

Se på kartan
 • Blue Star
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från309krPer natt

  Blue Starstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida de la cornisa 19 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter

  Detta trevliga lägenhetskomplex finns på en fantastisk bergssluttning, som ligger mitt i turistområdet i Puerto Rico. Komplexet ligger bara på en kvarts promenad från stranden. Hotellet ligger nära ett stort utbud av barer, restauranger, butiker och shoppingmöjligheter. Det allmänna transportnätet finner man bara 50 meter bort. Detta underbara komplex ger gästerna en värld av frid och lugn och erbjuder en idealisk miljö för att njuta av en minnesvärd vistelse. Lägenheterna är smakfullt inredda och utrustade med moderna bekvämligheter för extra komfort. Gästerna kommer att vara nöjda med det breda utbud av faciliteter som komplexet har att erbjuda.

  Se mer
 • Castillo de Sol
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från352krPer natt

  Castillo de Solstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. gran canaria 16 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter

  Den här egendomen är behändigt belägen i Puerto rico. Hotell byggdes år 1989. Hotell helrenoverades år 2008. Egendomen består av 87 lägenheter. Tack vare sitt läge i stadens centrum, erbjuder Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Gästerna kan enkelt promenera till huvudstationerna för tåg och buss. Det finns flera länkar till kollektivtrafiken på bekvämt avstånd. Gästerna hittar den närmaste golfbanan bara en kort körväg från egendomen. Gästerna hittar stranden bara några minuter från egendomen.

  Se mer
 • Miriam
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från241krPer natt

  Miriamstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , De la graciosa, 13 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter

  Detta trevliga lägenhetskomplex ligger i bergsmiljö, med utsikt över den sandiga viken på den charmiga ön Gran Canaria. Anläggningen ligger bara på tio minuters promenadavstånd till stranden, medan restauranger och nattliv i centrum bara ligger 500 meter bort. Anläggningen har härligt inredda lägenheter, som erbjuder en avkopplande miljö där man kan njuta av en verkligt vitaliserande upplevelse. Lägenheterna är väl utrustade med moderna bekvämligheter, man ser till att gästerna njuter av den bästa komforten och bekvämligheten. Detta komplex erbjuder gästerna ett brett utbud av exemplariska faciliteter och tjänster som uppfyller behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Carlota
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från489krPer natt

  Carlotastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , De gran canaria 16 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter

  Med sin behändiga placering i Puerto rico är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell har en bibyggnad Egendomen har 9 bibyggnader. Hotell erbjuder 50 lägenheter. Hotell har ett idylliskt läge i hjärtat av staden. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken. Gästerna hittar stranden bara några minuter från egendomen.

  Se mer
 • Tamanaco
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från296krPer natt

  Tamanacostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de gran canaria 17 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter

  Den här egendomen är behändigt belägen i Puerto rico - mogan. Hotell konstruerades år 1987. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2006. Det finns totalt 46 rum i lokalerna. Egendomen består av 3 dubbelrum och 43 lägenheter. Hotell ligger i hjärtat av staden och är den perfekta basen för att utforska staden. Det finns flera länkar till kollektivtrafiken på bekvämt avstånd. Gästerna hittar flygplatsen på bekvämt avstånd. Gästerna hittar den närmaste golfbanan bara en kort körväg från egendomen. Stranden ligger bara några meter från Hotell.

  Se mer
 • Canaima
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från568krPer natt

  Canaimastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de los cardones 1 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter

  Tack vare sitt läge i Puerto rico är den här egendomen den optimala basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell konstruerades år 1985. Den här anläggningen består av 70 lägenheter. Tack vare sitt läge i stadens centrum, erbjuder Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Huvudstationerna för tåg och buss ligger bara en kort körväg bort. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken. Hotell ligger några minuter från flygplatsen. Hotell ligger bara en kort promenad bort från stadens huvudsakliga nöjesområden. Hotell ligger i närheten av en lokal golfbana. Stranden ligger i den omedelbara närheten av Hotell. Hotell ligger några minuter från hamnen. Det finns en bilparkering på området.

  Se mer
 • Babalu
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från296krPer natt

  Babalustars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de la cornisa 15 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Detta stora lägenhetskomplex med ett fantastiskt pool området ligger i lugn sluttning på ca 3 km från den lokala sandstranden i Puerto Rico. Gästerna kommer att kunna hitta ett utbud av butiker, barer och restauranger samt ett shoppingcenter inom 200 meter från anläggningen. Flygplatsen ligger på cirka 45 km från hotellet. Detta är en fantastisk plats för familjer med barn eller par.

  Se mer
 • Puerto Plata
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från279krPer natt

  Puerto Platastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de la cornisa 7 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter

  Detta förtjusande komplex ligger inbäddat i påkostad grönska och växtlighet och ligger bara 700 meter från den fantastiska stranden i Puerto Rico. Anläggningen ligger inom lätt tillgång till många sevärdheter i området, liksom ett överflöd av butiker, restauranger och nöjesställen. Anläggningen erbjuder en idealisk miljö för att undkomma stressen i det dagliga livet. Gästerna kan njuta av ett brett utbud av aktiviteter i närheten. Detta charmiga komplex har smakfull inredning, som ger en känsla av ett verkligt hem och det är komplett med moderna bekvämligheter. Anläggningen erbjuder en rad exemplariska faciliteter, som uppfyller behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Gloria Palace Royal Hotel & Spa
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från1.478krPer natt
  4,4/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter

  Den här egendomen är behändigt belägen i Mogan. Hotell byggdes år 2006. Hotell har en bibyggnad Egendomen har 0 bibyggnader. Det finns totalt 241 rum i lokalerna. Egendomen består av 87 enkelrum, 176 dubbelrum, 21 sviter och 4 handikappanpassade rum. Tack vare sitt läge i stadens centrum, erbjuder Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Centralstationen för tåg och buss ligger bara en kort promenad bort. Hotells närhet till buss- och tunnelbanehållplatserna gör det möjligt för gästerna att utforska området. Hotell ligger i närheten av en lokal golfbana. Stranden ligger bara några meter från Hotell.

  Se mer
 • Natural Park
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från432krPer natt

  Natural Parkstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Los pechos 5 - Karta
   

  Located 5 minutes walk from beach, overlooking the town of Puerto Rico, Gran Canaria. The complex is centrally positioned and ideal for those looking for a lively holiday. It is only a few minutes to the centre of the resort and benefits from a wide variety of restaurants, cafes, discos, fun bars and other entertainment nearby.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  13  Hotell - Puerto Rico-Gran Canaria
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Puerto Rico-Gran Canaria

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här