Hotell i Puerto Rico-Gran Canaria

Se på kartan
 • Gloria Palace Royal Hotel & Spa
  Från2.058krPer natt
  4,4/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter

  Hotell konstruerades år 2006. Hotell har en bibyggnad Egendomen har -1 bibyggnader. Egendomen består av 241 rum. Egendomen består av 87 enkelrum, 176 dubbelrum, 21 sviter och 4 handikappanpassade rum. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Hotell har ett tidningsställ. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Hotell erbjuder tvättservice. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande.

  Se mer
 • Maracaibo
  Från707krPer natt

  Maracaibostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida de mogan 13 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 443 recensioner från resenärerBaserat på 443 recensioner från resenärer

  $hotel. getTypeHotel() byggdes år 1970. $hotel. getTypeHotel() helrenoverades år 2008. Egendomen består av 101 rum. Egendomen består av 62 enkelrum, 19 dubbelrum, 101 lägenheter och 20 studior. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom.

  Se mer
 • Villa Magna
  Från981krPer natt

  Villa Magnastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida de veneguera 6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 20 recensioner från resenärerBaserat på 20 recensioner från resenärer

  Hotel. getTypeHotel() konstruerades år 1979. $hotel. getTypeHotel() helrenoverades år 2014. Det finns totalt 15 rum i lokalerna. Egendomen består av 15 dubbelrum. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Gästerna kan koppla av på terrassen. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling.

  Se mer
 • Corona Cedral
  Från5.673krPer natt

  Corona Cedralstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av de mogán, 2 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 59 recensioner från resenärerBaserat på 59 recensioner från resenärer

  Den här egendomen har ett behändigt läge i Puerto rico. Det finns totalt 30 rum i lokalerna. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet.

  Se mer
 • Apartamentos Porto Alegre
  Från340krPer natt

  Apartamentos Porto Alegrestars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Calle el gavilán 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 15 recensioner från resenärerBaserat på 15 recensioner från resenärer

  Lägenhet konstruerades år 1990. Egendomen består av 184 rum. Den här anläggningen består av . Det här lägenhetskomplexet är det perfekta semesterstället för familjer och grupper som reser tillsammans. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling.

  Se mer
 • Holiday Club Jardin de Amadores
  Från1.046krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 9 recensioner från resenärerBaserat på 9 recensioner från resenärer

  Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell erbjuder biluthyrning.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Puerto Rico-Gran Canaria

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Maracaibo
  Maracaibo
  3,9/5
  Kundomdömenav  6 Åsikter

  Nära till havet och centrum. Bra hotell för det priset. Bra att det skulle vara tyst på hotellet från kl 22.00.Badvakt fanns vid poolen hela dagen. Liten affär fanns 100 m från hotellet.

  Eva
  Hotelopias kund, 20/08/2017

  Från75krSe mer