Hotell i Puerto Rico-Gran Canaria

Se på kartan
 • Canaima
  Från551krPer natt

  Canaimastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de los cardones 1 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter

  Den här populära egendomen ligger i Puerto rico. Hotell konstruerades år 1985. Hotell erbjuder 70 lägenheter. Hotell ligger i hjärtat av staden. Hotell ligger nära stadens huvudstationer för tåg och buss. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken. Hotell ligger några minuter från flygplatsen. Stadens huvudsakliga nöjesområden är inom räckhåll från Hotell. Golfälskarna kommer att bli glatt överraskade av golfbanan i närheten. Stranden ligger i den omedelbara närheten av Hotell. Hotell ligger några minuter från hamnen. Det finns en bilparkering på området.

  Se mer
 • Riosol
  Från670krPer natt

  Riosolstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Isla de lobos,1 1 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter

  Detta utmärkta hotell har en fantastisk utsikt över hamnen, bukten och ut mot det öppna havet från sitt upphöjda läge i Puerto Rico på den sydvästra kusten av semesterön Gran Canaria. Den har två utomhuspooler, ett sportcenter, en barnklubb, en restaurang och flera barer. Europa shoppingcenter ligger alldeles intill hotellet och närmaste strand är inom gångavstånd.

  Se mer
 • Castillo de Sol
  Från496krPer natt

  Castillo de Solstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. gran canaria 16 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter

  Detta lägenhetshotell befinner sig högt uppe på ett berg, med utsikt över det kristallklara azurblåa havet. Gästerna på detta hotell kommer att befinna sig bara 300 meter från centrum av Puerto de Gran Canaria, där matriser med shopping, restauranger och nöjen väntar. Du kan också njuta av enkel tillgång till allmänna kommunala transportfordon i området. Den härliga småbåtshamnen kan nås inom 800 meter från hotellet. Genom att besöka Las Pamas centrum kan man upptäcka de traditioner som gömms i Las Palmas hjärta, medan den närliggande aqua park anläggningen erbjuder underhållning för hela familjen. Gästerna kommer att direct bli imponerad vid ankomst, eftersom hotellet har en modern arkitektonisk stil, kompletterat med professionell och vänlig personal. Lägenheterna är rymliga och utrustade med alla nödvändiga bekvämligheter. Du kan koppla av med ett uppfriskande dopp i poolen, eller njut av ett underhållningsprogram som erbjuds av hotellet.

  Se mer
 • Boston
  Från695krPer natt

  Bostonstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av.de gran canaria 34 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  TripAdvisorav 34 Åsikterav 34 Åsikter

  Detta attraktiva bungalows är belägna I ett bra läge I Puerto Rico. Huvudstranden och shoppingcentret ligger på promenadavstånd från hotellet. De kanarisk designade byggnaderna omringar en utomhusbassäng och en barnbassäng, hotellet erbjuder sina gäster en bar. En variation av restauranger och barer är väldigt lättillgängliga. Olika sorters golfbanor och staden Maspalomas ligger inom ett kort avstånd via bil.

  Se mer
 • Sol y Paz
  Från683krPer natt

  Sol y Pazstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Timanfaya 19 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Den här egendomen är ligger i Puerto rico. Egendomen utgörs av 40 lägenheter.

  Se mer
 • Bahia Blanca
  Från907krPer natt

  Bahia Blancastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Calle la palma 1 - Karta
   

  Med sitt behändiga läge i Puerto rico är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell byggdes år 1990. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2000. Egendomen består av 108 rum. Egendomen består av 108 lägenheter. Hotell ligger nära stadens centrum. Gästerna hittar stranden bara några minuter från egendomen.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Puerto Rico-Gran Canaria

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här