Mina favorithotell

Jämför hotell
Klicka på jämföra för att lägga till hotell 0  hotell tillagda

Hotell i Puerto Rico-Gran Canaria

Se på kartan
 • Miriam
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från186krPer natt

  Miriamstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , De la graciosa, 13 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter

  Detta trevliga lägenhetskomplex ligger i bergsmiljö, med utsikt över den sandiga viken på den charmiga ön Gran Canaria. Anläggningen ligger bara på tio minuters promenadavstånd till stranden, medan restauranger och nattliv i centrum bara ligger 500 meter bort. Anläggningen har härligt inredda lägenheter, som erbjuder en avkopplande miljö där man kan njuta av en verkligt vitaliserande upplevelse. Lägenheterna är väl utrustade med moderna bekvämligheter, man ser till att gästerna njuter av den bästa komforten och bekvämligheten. Detta komplex erbjuder gästerna ett brett utbud av exemplariska faciliteter och tjänster som uppfyller behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Riosol
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från451krPer natt

  Riosolstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Isla de lobos 1 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 30 Åsikter

  Detta utmärkta hotell har en fantastisk utsikt över hamnen, bukten och ut mot det öppna havet från sitt upphöjda läge i Puerto Rico på den sydvästra kusten av semesterön Gran Canaria. Den har två utomhuspooler, ett sportcenter, en barnklubb, en restaurang och flera barer. Europa shoppingcenter ligger alldeles intill hotellet och närmaste strand är inom gångavstånd.

  Se mer
 • Puerto Plata
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från359krPer natt

  Puerto Platastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de la cornisa 7 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter

  Detta förtjusande komplex ligger inbäddat i påkostad grönska och växtlighet och ligger bara 700 meter från den fantastiska stranden i Puerto Rico. Anläggningen ligger inom lätt tillgång till många sevärdheter i området, liksom ett överflöd av butiker, restauranger och nöjesställen. Anläggningen erbjuder en idealisk miljö för att undkomma stressen i det dagliga livet. Gästerna kan njuta av ett brett utbud av aktiviteter i närheten. Detta charmiga komplex har smakfull inredning, som ger en känsla av ett verkligt hem och det är komplett med moderna bekvämligheter. Anläggningen erbjuder en rad exemplariska faciliteter, som uppfyller behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Boston
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från400krPer natt

  Bostonstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av.de gran canaria 34 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter

  Detta attraktiva bungalows är belägna I ett bra läge I Puerto Rico. Huvudstranden och shoppingcentret ligger på promenadavstånd från hotellet. De kanarisk designade byggnaderna omringar en utomhusbassäng och en barnbassäng, hotellet erbjuder sina gäster en bar. En variation av restauranger och barer är väldigt lättillgängliga. Olika sorters golfbanor och staden Maspalomas ligger inom ett kort avstånd via bil.

  Se mer
 • Marina Suites Puerto Rico
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från1.821krPer natt

  Marina Suites Puerto Ricostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , C/ juan diaz rodriguez 10 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter

  Detta trevliga lägenhetskomplex erbjuder sina gäster ett utmärkt läge i Puerto Rico, bara några steg från småbåtshamnen. Gästerna kommer att befinna sig i en perfekt inramning för att utforska de nöjen som finns i området. Detta charmiga komplex består av vackert inredda lägenheter som ger en lyxig hemma-känsla där man kan koppla av i och varva ner på, i slutet av dagen. Lägenheterna är praktfullt inredda med lugnande toner och fascinerande design. Gästerna kommer att imponeras av komplexets exemplariska anläggningar, som säkert möter behoven hos alla typer av resenärer. Man kan njuta av en skön simtur eller koppla av i jacuzzin medan barnen plaskar i närheten. Gästerna kan också äta en utsökt middag i restaurangen och njuta av de härliga läckerheterna på menyn.

  Se mer
 • Roslara
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från465krPer natt

  Roslarastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. tenerife s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Tack vare sitt läge i Puerto rico är den här egendomen den optimala basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell byggdes år 1986. Hotell rustades upp år 2006. Egendomen består av 35 rum. Egendomen består av . Hotell ligger i hjärtat av staden och är den perfekta basen för att utforska staden. Det finns flera länkar till kollektivtrafiken på bekvämt avstånd. Gästerna hittar stranden bara några minuter från egendomen.

  Se mer
 • Arimar
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från387krPer natt

  Arimarstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de la cornisa 3 - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Detta lägenhetskomplex har en härlig inställning, som ligger vid början av en kulle i Puerto Rico, Spanien. Komplexet ligger endast 300 meter från centrum och 800 meter från stranden. Gästerna kommer att befinna sig i närheten av tillsfredställande områden av shopping, restauranger och nöjen. Gran Canaria Airport ligger bara 45 km från hotellet. Detta charmiga lägenhetskomplex har en härlig design, med ett ljust yttre. Lägenheterna erbjuder en känsla av ro och lugn atmosfär som när man kommer hem, bad besökare i komfort och bekvämlighet. Lägenheterna är utrustade med moderna bekvämligheter. Gästerna är välkomna att utnyttja den mängd faciliteter och tjänster som anläggningen har att erbjuda.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Puerto Rico-Gran Canaria

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här