Mina favorithotell

Jämför hotell
Klicka på jämföra för att lägga till hotell 0  hotell tillagda

Hotell i Puerto Rico-Gran Canaria

Se på kartan
 • Carlota
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från396krPer natt

  Carlotastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , De gran canaria 16 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter

  Med sitt läge i Puerto rico är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell består av en huvudbyggnad och en bibyggnad. Anläggningen består av en huvudbyggnad och 9 bibyggnader. Hotell ståtar med 50 lägenheter. Hotell ligger i hjärtat av staden. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken. Stranden ligger bara några meter från Hotell.

  Se mer
 • Riosol
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från661krPer natt

  Riosolstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Isla de lobos 1 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 30 Åsikter

  Detta utmärkta hotell har en fantastisk utsikt över hamnen, bukten och ut mot det öppna havet från sitt upphöjda läge i Puerto Rico på den sydvästra kusten av semesterön Gran Canaria. Den har två utomhuspooler, ett sportcenter, en barnklubb, en restaurang och flera barer. Europa shoppingcenter ligger alldeles intill hotellet och närmaste strand är inom gångavstånd.

  Se mer
 • Solana
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från309krPer natt

  Solanastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Los cardones s/n - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter

  Detta attraktiva lägenhetskomplex är bekvämt beläget i den populära semesterorten Puerto Rico på ön Gran Canaria, den har en fin utsikt över bukten. Här finns en stor pool med barnavdelning, en poolbar och en solterrass. Den fantastiska sandstranden med det turkosa vattnet är bara några steg bort. I stadens centrum helt nära finns ett utbud av affärer, butiker, otaliga barer, restauranger och pulserande nattliv.

  Se mer
 • Marina Bayview
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från1.144krPer natt

  Marina Bayviewstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de guayadeque 3 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter

  Med sin behändiga placering i Puerto rico är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell konstruerades år 1987. Hotell renoverades år 2012. Det finns totalt 113 rum i lokalerna. Egendomen består av 113 lägenheter. Tack vare sitt läge i stadens centrum, erbjuder Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Gästerna hittar flera buss- och tunnelbanehållplatser inom promenadavstånd. Hotell ligger en kort körväg från flygplatsen. Gästerna hittar den närmaste golfbanan bara en kort körväg från egendomen. Hotell ligger bara ett stenkast från stranden. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats.

  Se mer
 • Gloria Palace Royal Hotel & Spa
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från1.916krPer natt
  4,4/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter

  Med sitt läge i Mogan är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell konstruerades år 2006. Hotell har en bibyggnad Egendomen har 0 bibyggnader. Det finns totalt 241 rum i lokalerna. Egendomen består av 87 enkelrum, 176 dubbelrum, 21 sviter och 4 handikappanpassade rum. Hotell är perfekt beläget i stadens centrum. Centralstationen för tåg och buss ligger bara en kort promenad bort. Gästerna hittar flera buss- och tunnelbanehållplatser inom promenadavstånd. Gästerna hittar den närmaste golfbanan bara en kort körväg från egendomen. Gästerna hittar stranden bara några minuter från egendomen.

  Se mer
 • Marina Suites Puerto Rico
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från1.202krPer natt

  Marina Suites Puerto Ricostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , C/ juan diaz rodriguez 10 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter

  Detta trevliga lägenhetskomplex erbjuder sina gäster ett utmärkt läge i Puerto Rico, bara några steg från småbåtshamnen. Gästerna kommer att befinna sig i en perfekt inramning för att utforska de nöjen som finns i området. Detta charmiga komplex består av vackert inredda lägenheter som ger en lyxig hemma-känsla där man kan koppla av i och varva ner på, i slutet av dagen. Lägenheterna är praktfullt inredda med lugnande toner och fascinerande design. Gästerna kommer att imponeras av komplexets exemplariska anläggningar, som säkert möter behoven hos alla typer av resenärer. Man kan njuta av en skön simtur eller koppla av i jacuzzin medan barnen plaskar i närheten. Gästerna kan också äta en utsökt middag i restaurangen och njuta av de härliga läckerheterna på menyn.

  Se mer
 • Boston
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från406krPer natt

  Bostonstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av.de gran canaria 34 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter

  Detta attraktiva bungalows är belägna I ett bra läge I Puerto Rico. Huvudstranden och shoppingcentret ligger på promenadavstånd från hotellet. De kanarisk designade byggnaderna omringar en utomhusbassäng och en barnbassäng, hotellet erbjuder sina gäster en bar. En variation av restauranger och barer är väldigt lättillgängliga. Olika sorters golfbanor och staden Maspalomas ligger inom ett kort avstånd via bil.

  Se mer
 • Palmera mar
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från433krPer natt

  Palmera marstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Montaña clara 5 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter

  Med sitt läge i Puerto rico är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell byggdes år 1985. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2003. Egendomen består av 89 lägenheter. Hotell ligger i närheten av en lokal golfbana. Hotell ligger på bekvämt avstånd från stranden.

  Se mer
 • Canaima
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från452krPer natt

  Canaimastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de los cardones 1 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter

  Tack vare sitt läge i Puerto rico är den här egendomen den optimala basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell konstruerades år 1985. Den här anläggningen består av 70 lägenheter. Tack vare sitt läge i stadens centrum, erbjuder Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Huvudstationerna för tåg och buss ligger bara en kort körväg bort. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken. Hotell ligger några minuter från flygplatsen. Hotell ligger bara en kort promenad bort från stadens huvudsakliga nöjesområden. Hotell ligger i närheten av en lokal golfbana. Stranden ligger i den omedelbara närheten av Hotell. Hotell ligger några minuter från hamnen. Det finns en bilparkering på området.

  Se mer
 • Sunshine
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från1.923krPer natt

  Sunshinestars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Gavilan - Karta
   

  Den här egendomen är behändigt belägen i Puerto rico. Hotell byggdes år 2004. Hotell erbjuder 5 rymliga villor. Gästerna kan enkelt promenera till huvudstationerna för tåg och buss. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken. Gästerna hittar den närmaste golfbanan bara en kort körväg från egendomen. Hotell ligger bara ett stenkast från stranden.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  12  Hotell - Puerto Rico-Gran Canaria
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Puerto Rico-Gran Canaria

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här