Mina favorithotell

Jämför hotell
Klicka på jämföra för att lägga till hotell 0  hotell tillagda

Hotell i Puerto Rico-Gran Canaria

Se på kartan
 • Gloria Palace Royal Hotel & Spa
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från1.432krPer natt
  4,4/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter

  Den här populära egendomen ligger i Mogan. Hotell byggdes år 2006. Hotell har en bibyggnad Egendomen har 0 bibyggnader. Det finns totalt 241 rum i lokalerna. Egendomen består av 87 enkelrum, 176 dubbelrum, 21 sviter och 4 handikappanpassade rum. Tack vare sitt läge i stadens centrum, ger Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Gästerna kan enkelt promenera till huvudstationerna för tåg och buss. Gästerna hittar flera buss- och tunnelbanehållplatser inom promenadavstånd. Hotell ligger i närheten av en lokal golfbana. Hotell ligger bara ett stenkast från stranden.

  Se mer
 • Morasol Suites
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från783krPer natt

  Morasol Suitesstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Juan diaz rodriguez 12 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter

  Den här egendomen är behändigt belägen i Puerto rico. Hotell byggdes år 2004. Egendomen består av 88 rum. Egendomen består av 15 sviter och 65 lägenheter. Golfälskarna kommer att bli glatt överraskade av golfbanan i närheten. Stranden ligger bara några meter från Hotell.

  Se mer
 • El Greco
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från1.200krPer natt

  El Grecostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Doreste y molina, s/n - Karta
   

  Apartments situated in the cosmopolitan area of Puerto Rico, and only 20 metres from the beach and a few metres from the shopping centre with bars, restaurants, shops and nightlife.

  Se mer
 • Colina Mar
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från321krPer natt

  Colina Marstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de la cornisa s/n - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Tack vare sitt läge i Puerto rico är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell konstruerades år 1988. Hotell rustades upp år 2012. Hotells bibyggnader 1. Egendomen består av en huvudbyggnad med 5 bibyggnader. Bibyggnaden har 2 våningar. Egendomen består av 184 rum. Egendomen består av 184 lägenheter. Hotell är perfekt beläget i stadens centrum. Hotells närhet till buss- och tunnelbanehållplatserna gör det möjligt för gästerna att utforska området. Golfälskarna kommer att bli glatt överraskade av golfbanan i närheten. Hotell ligger på bekvämt avstånd från stranden.

  Se mer
 • Niza
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från571krPer natt

  Nizastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de lanzarote 2 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter

  Den här egendomen har ett behändigt läge i Puerto rico. Hotell renoverades år 2006. Det finns totalt 27 rum i lokalerna. Hotell ståtar med 27 lägenheter. Hotell ligger i hjärtat av staden. Gästerna hittar flera buss- och tunnelbanehållplatser inom promenadavstånd. Hotell ligger bara ett stenkast från stranden.

  Se mer
 • Boston
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från536krPer natt

  Bostonstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av.de gran canaria 34 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter

  Detta attraktiva bungalows är belägna I ett bra läge I Puerto Rico. Huvudstranden och shoppingcentret ligger på promenadavstånd från hotellet. De kanarisk designade byggnaderna omringar en utomhusbassäng och en barnbassäng, hotellet erbjuder sina gäster en bar. En variation av restauranger och barer är väldigt lättillgängliga. Olika sorters golfbanor och staden Maspalomas ligger inom ett kort avstånd via bil.

  Se mer
 • Miriam
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från253krPer natt

  Miriamstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , De la graciosa, 13 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter

  Detta trevliga lägenhetskomplex ligger i bergsmiljö, med utsikt över den sandiga viken på den charmiga ön Gran Canaria. Anläggningen ligger bara på tio minuters promenadavstånd till stranden, medan restauranger och nattliv i centrum bara ligger 500 meter bort. Anläggningen har härligt inredda lägenheter, som erbjuder en avkopplande miljö där man kan njuta av en verkligt vitaliserande upplevelse. Lägenheterna är väl utrustade med moderna bekvämligheter, man ser till att gästerna njuter av den bästa komforten och bekvämligheten. Detta komplex erbjuder gästerna ett brett utbud av exemplariska faciliteter och tjänster som uppfyller behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Riosol
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från394krPer natt

  Riosolstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Isla de lobos 1 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 31 Åsikter

  Detta utmärkta hotell har en fantastisk utsikt över hamnen, bukten och ut mot det öppna havet från sitt upphöjda läge i Puerto Rico på den sydvästra kusten av semesterön Gran Canaria. Den har två utomhuspooler, ett sportcenter, en barnklubb, en restaurang och flera barer. Europa shoppingcenter ligger alldeles intill hotellet och närmaste strand är inom gångavstånd.

  Se mer
 • Palmera mar
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från526krPer natt

  Palmera marstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Montaña clara 5 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter

  Den här egendomen har ett fördelaktigt läge i Puerto rico. Hotell byggdes år 1985. Hotell helrenoverades år 2003. Egendomen består av 89 lägenheter. Hotell ligger i närheten av en lokal golfbana. Hotell ligger på bekvämt avstånd från stranden.

  Se mer
 • Los Veleros
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från520krPer natt

  Los Velerosstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Camino barranco de agua la perra s/n - Karta
   

  Den här egendomen är fördelaktigt belägen i Puerto rico. Hotell konstruerades år 1989. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2005. Egendomen består av 51 lägenheter. Hotell är perfekt beläget i stadens centrum. Det finns flera länkar till kollektivtrafiken på bekvämt avstånd. Gästerna hittar den närmaste golfbanan bara en kort körväg från egendomen. Hotell ligger bara ett stenkast från stranden.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  22  Hotell - Puerto Rico-Gran Canaria
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Puerto Rico-Gran Canaria

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här