Hotell i Puerto Rico-Gran Canaria

Se på kartan
 • El Greco
  Från976krPer natt

  El Grecostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Doreste y molina, 38 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 234 recensioner från resenärerBaserat på 234 recensioner från resenärer

  Apartments situated in the cosmopolitan area of Puerto Rico, and only 20 metres from the beach and a few metres from the shopping centre with bars, restaurants, shops and nightlife.

  Se mer
 • Monteparaiso
  Från332krPer natt

  Monteparaisostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Isla de lobos 2 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 41 recensioner från resenärerBaserat på 41 recensioner från resenärer

  Dessa bekväma lägenheter, inbäddat i en lugn backe, ligger i Puerto Rico och ger gästerna en underbar utsikt över havet och bergen. Lägenheterna ligger mycket nära ett stort köpcentrum, vilket kan leda till mycket praktiskt. Det finns en hiss, en swimmingpool och en barnpool med solstolar. Gästerna kommer också att kunna hitta i omgivningen olika nöjesmöjligheter samt restauranger, barer, nattklubbar och stort utbud av shopping sajter. Den närmaste lokala stranden finns på ca 2 km.

  Se mer
 • Los Veleros
  Från362krPer natt

  Los Velerosstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. guayadeque 16 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 62 recensioner från resenärerBaserat på 62 recensioner från resenärer

  $hotel. getTypeHotel() byggdes år 1985. $hotel. getTypeHotel() genomgick en fullständig upprustning år 2008. Egendomen består av 29 rum. Egendomen består av 51 lägenheter. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Utcheckningen sker kl. 12:00. Gästerna kan använda biluthyrningen för att utforska det omgivande området. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Sunshine
  Från1.702krPer natt

  Sunshinestars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Gavilan - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 32 recensioner från resenärerBaserat på 32 recensioner från resenärer

  $hotel. getTypeHotel() konstruerades år 2004. Egendomen består av 15 rum. Den här anläggningen består av 5 villor. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Utcheckningen sker kl. . Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Gloria Palace Royal Hotel & Spa
  Från2.502krPer natt
  4,4/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2333 recensioner från resenärerBaserat på 2333 recensioner från resenärer

  Hotel konstruerades år 2006. Hotel har en bibyggnad Egendomen har -1 bibyggnader. Det finns totalt 241 rum i lokalerna. Egendomen består av 87 enkelrum, 176 dubbelrum, 21 sviter och 4 handikappanpassade rum. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotel tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Det finns en affär på området. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Hotel erbjuder tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Utcheckningen sker kl. 12:00. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Puerto Plata
  Från388krPer natt

  Puerto Platastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de la cornisa 7 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 257 recensioner från resenärerBaserat på 257 recensioner från resenärer

  Detta förtjusande komplex ligger inbäddat i påkostad grönska och växtlighet och ligger bara 700 meter från den fantastiska stranden i Puerto Rico. Anläggningen ligger inom lätt tillgång till många sevärdheter i området, liksom ett överflöd av butiker, restauranger och nöjesställen. Anläggningen erbjuder en idealisk miljö för att undkomma stressen i det dagliga livet. Gästerna kan njuta av ett brett utbud av aktiviteter i närheten. Detta charmiga komplex har smakfull inredning, som ger en känsla av ett verkligt hem och det är komplett med moderna bekvämligheter. Anläggningen erbjuder en rad exemplariska faciliteter, som uppfyller behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Niza
  Från307krPer natt

  Nizastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de lanzarote 2 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 101 recensioner från resenärerBaserat på 101 recensioner från resenärer

  $hotel. getTypeHotel() helrenoverades år 2006. Egendomen består av 27 rum. Den här anläggningen består av 27 lägenheter. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt.

  Se mer
 • Riosol
  Från775krPer natt

  RiosolstarsGreenProgram Icon

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Isla de lobos,1 1 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 38 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1272 recensioner från resenärerBaserat på 1272 recensioner från resenärer

  Detta utmärkta hotell har en fantastisk utsikt över hamnen, bukten och ut mot det öppna havet från sitt upphöjda läge i Puerto Rico på den sydvästra kusten av semesterön Gran Canaria. Den har två utomhuspooler, ett sportcenter, en barnklubb, en restaurang och flera barer. Europa shoppingcenter ligger alldeles intill hotellet och närmaste strand är inom gångavstånd.

  Se mer
 • Puerto Azul
  Från953krPer natt

  Puerto Azulstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , La cornisa 13 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1577 recensioner från resenärerBaserat på 1577 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetshotell ligger högst upp på en bergssluttning med utsikt över havet, på den vackra ön Gran Canaria. Gästerna kommer att befinna sig bara 1,5 km från stranden, som ligger trapporna ner för backen. Centrum av Puerto Rico ligger bara en kort bit bort, där kan gästerna utforska sevärdheter, shoppingställen, restauranger och nöjesställen. Detta underbara komplex består av vackert inredda lägenheter, som är väl utrustade med moderna bekvämligheter. Lägenheterna liknar en verkligt hem, där man kan njuta av en minnesvärd vistelse. Anläggningen har en rad utmärkta faciliteter, som möter behoven hos alla typer av resenärer till en hög nivå av excellens.

  Se mer
 • Babalu
  Från281krPer natt

  Babalustars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de la cornisa 15 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 462 recensioner från resenärerBaserat på 462 recensioner från resenärer

  Detta stora lägenhetskomplex med ett fantastiskt pool området ligger i lugn sluttning på ca 3 km från den lokala sandstranden i Puerto Rico. Gästerna kommer att kunna hitta ett utbud av butiker, barer och restauranger samt ett shoppingcenter inom 200 meter från anläggningen. Flygplatsen ligger på cirka 45 km från hotellet. Detta är en fantastisk plats för familjer med barn eller par.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  11  Hotell - Puerto Rico-Gran Canaria
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Puerto Rico-Gran Canaria

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här