Mina favorithotell

Jämför hotell
Klicka på jämföra för att lägga till hotell 0  hotell tillagda

Hotell i Puerto Rico-Gran Canaria

Se på kartan
 • Blue Star
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från284krPer natt

  Blue Starstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida de la cornisa 19 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter

  Detta trevliga lägenhetskomplex finns på en fantastisk bergssluttning, som ligger mitt i turistområdet i Puerto Rico. Komplexet ligger bara på en kvarts promenad från stranden. Hotellet ligger nära ett stort utbud av barer, restauranger, butiker och shoppingmöjligheter. Det allmänna transportnätet finner man bara 50 meter bort. Detta underbara komplex ger gästerna en värld av frid och lugn och erbjuder en idealisk miljö för att njuta av en minnesvärd vistelse. Lägenheterna är smakfullt inredda och utrustade med moderna bekvämligheter för extra komfort. Gästerna kommer att vara nöjda med det breda utbud av faciliteter som komplexet har att erbjuda.

  Se mer
 • Riosol
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från728krPer natt

  Riosolstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Isla de lobos 1 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 30 Åsikter

  Detta utmärkta hotell har en fantastisk utsikt över hamnen, bukten och ut mot det öppna havet från sitt upphöjda läge i Puerto Rico på den sydvästra kusten av semesterön Gran Canaria. Den har två utomhuspooler, ett sportcenter, en barnklubb, en restaurang och flera barer. Europa shoppingcenter ligger alldeles intill hotellet och närmaste strand är inom gångavstånd.

  Se mer
 • Solana
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från243krPer natt

  Solanastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Los cardones s/n - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter

  Detta attraktiva lägenhetskomplex är bekvämt beläget i den populära semesterorten Puerto Rico på ön Gran Canaria, den har en fin utsikt över bukten. Här finns en stor pool med barnavdelning, en poolbar och en solterrass. Den fantastiska sandstranden med det turkosa vattnet är bara några steg bort. I stadens centrum helt nära finns ett utbud av affärer, butiker, otaliga barer, restauranger och pulserande nattliv.

  Se mer
 • Miriam
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från507krPer natt

  Miriamstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , De la graciosa, 13 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter

  Detta trevliga lägenhetskomplex ligger i bergsmiljö, med utsikt över den sandiga viken på den charmiga ön Gran Canaria. Anläggningen ligger bara på tio minuters promenadavstånd till stranden, medan restauranger och nattliv i centrum bara ligger 500 meter bort. Anläggningen har härligt inredda lägenheter, som erbjuder en avkopplande miljö där man kan njuta av en verkligt vitaliserande upplevelse. Lägenheterna är väl utrustade med moderna bekvämligheter, man ser till att gästerna njuter av den bästa komforten och bekvämligheten. Detta komplex erbjuder gästerna ett brett utbud av exemplariska faciliteter och tjänster som uppfyller behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Carlota
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från464krPer natt

  Carlotastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , De gran canaria 16 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter

  Med sitt läge i Puerto rico är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell består av en huvudbyggnad och en bibyggnad. Anläggningen består av en huvudbyggnad och 9 bibyggnader. Hotell ståtar med 50 lägenheter. Hotell ligger i hjärtat av staden. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken. Stranden ligger bara några meter från Hotell.

  Se mer
 • Palmera mar
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från444krPer natt

  Palmera marstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Montaña clara 5 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter

  Tack vare sitt läge i Puerto rico är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell konstruerades år 1985. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2003. Egendomen består av 89 lägenheter. Gästerna hittar den närmaste golfbanan bara en kort körväg från egendomen. Stranden ligger bara några meter från Hotell.

  Se mer
 • Morasol Suites
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från1.143krPer natt

  Morasol Suitesstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Juan diaz rodriguez 12 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter

  Tack vare sitt läge i Puerto rico är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell konstruerades år 2004. Det finns totalt 88 rum i lokalerna. Egendomen består av 15 sviter och 65 lägenheter. Hotell ligger i närheten av en lokal golfbana. Stranden ligger i den omedelbara närheten av Hotell.

  Se mer
 • Cumana
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från381krPer natt

  Cumanastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Las palmeras 14 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Detta komplex vid stranden har ett centralt läge i området Puerto Rico på den charmiga ön Gran Canaria. Gästerna kan njuta av en enkel anslutning till stadens shoppingcentrum som ligger bara 200 meter bort nedför trappsteg. Besökarna befinner sig nära en mängd spännande nöjesställen, utsökta restauranger och härliga butiker. Den största stranden ligger bara 1 km bort, där kan man t ex njuta av lugna månbelysta promenader. Gran Canarias flygplats ligger bara 50 km från komplexet. De moderna lägenheterna är smakfullt inredda och har en avkopplande hemkänsla i ett utmärkt läge. Gästerna kommer att uppskatta de moderna bekvämligheterna och den avkopplande känslan i lägenheterna. Det finns ett stort urval av fritidsfaciliteter för allas nöje och underhållning.

  Se mer
 • Monteparaiso
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från828krPer natt

  Monteparaisostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Isla de lobos 1 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter

  Dessa bekväma lägenheter, inbäddat i en lugn backe, ligger i Puerto Rico och ger gästerna en underbar utsikt över havet och bergen. Lägenheterna ligger mycket nära ett stort köpcentrum, vilket kan leda till mycket praktiskt. Det finns en hiss, en swimmingpool och en barnpool med solstolar. Gästerna kommer också att kunna hitta i omgivningen olika nöjesmöjligheter samt restauranger, barer, nattklubbar och stort utbud av shopping sajter. Den närmaste lokala stranden finns på ca 2 km.

  Se mer
 • Canaima
  Jämför hotell

  Tillagt hotell

  Från538krPer natt

  Canaimastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de los cardones 1 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter

  Tack vare sitt läge i Puerto rico är den här egendomen den optimala basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell konstruerades år 1985. Den här anläggningen består av 70 lägenheter. Tack vare sitt läge i stadens centrum, erbjuder Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Huvudstationerna för tåg och buss ligger bara en kort körväg bort. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken. Hotell ligger några minuter från flygplatsen. Hotell ligger bara en kort promenad bort från stadens huvudsakliga nöjesområden. Hotell ligger i närheten av en lokal golfbana. Stranden ligger i den omedelbara närheten av Hotell. Hotell ligger några minuter från hamnen. Det finns en bilparkering på området.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  16  Hotell - Puerto Rico-Gran Canaria
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Puerto Rico-Gran Canaria

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här