Hotell i Puerto Rico-Gran Canaria

Se på kartan
 • Gloria Palace Royal Hotel & Spa
  Från1.227krPer natt
  4,4/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter

  Semesteranläggning konstruerades år 2006. Semesteranläggnings bibyggnader 5. Egendomen består av en huvudbyggnad med 0 bibyggnader. Det finns totalt 241 rum i lokalerna. Egendomen består av 87 enkelrum, 176 dubbelrum, 21 sviter och 4 handikappanpassade rum. Det här semesterkomplexet erbjuder en bekymmerslös semester i solen. Semesteranläggning ligger i hjärtat av staden. Semesteranläggning ligger nära stadens huvudstationer för tåg och buss. Det finns flera länkar till kollektivtrafiken på bekvämt avstånd. Semesteranläggning ligger i närheten av en lokal golfbana. Semesteranläggning ligger bara ett stenkast från stranden.

  Se mer
 • Blue Star
  Från250krPer natt

  Blue Starstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida de la cornisa 19 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter

  Detta trevliga lägenhetskomplex finns på en fantastisk bergssluttning, som ligger mitt i turistområdet i Puerto Rico. Komplexet ligger bara på en kvarts promenad från stranden. Hotellet ligger nära ett stort utbud av barer, restauranger, butiker och shoppingmöjligheter. Det allmänna transportnätet finner man bara 50 meter bort. Detta underbara komplex ger gästerna en värld av frid och lugn och erbjuder en idealisk miljö för att njuta av en minnesvärd vistelse. Lägenheterna är smakfullt inredda och utrustade med moderna bekvämligheter för extra komfort. Gästerna kommer att vara nöjda med det breda utbud av faciliteter som komplexet har att erbjuda.

  Se mer
 • Boston
  Från372krPer natt

  Bostonstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av.de gran canaria 34 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter

  Detta attraktiva bungalows är belägna I ett bra läge I Puerto Rico. Huvudstranden och shoppingcentret ligger på promenadavstånd från hotellet. De kanarisk designade byggnaderna omringar en utomhusbassäng och en barnbassäng, hotellet erbjuder sina gäster en bar. En variation av restauranger och barer är väldigt lättillgängliga. Olika sorters golfbanor och staden Maspalomas ligger inom ett kort avstånd via bil.

  Se mer
 • Canaima
  Från432krPer natt

  Canaimastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de los cardones 1 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter

  Tack vare sitt läge i Puerto rico är den här egendomen den optimala basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell konstruerades år 1985. Den här anläggningen består av 70 lägenheter. Tack vare sitt läge i stadens centrum, erbjuder Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Huvudstationerna för tåg och buss ligger bara en kort körväg bort. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken. Hotell ligger några minuter från flygplatsen. Hotell ligger bara en kort promenad bort från stadens huvudsakliga nöjesområden. Hotell ligger i närheten av en lokal golfbana. Stranden ligger i den omedelbara närheten av Hotell. Hotell ligger några minuter från hamnen. Det finns en bilparkering på området.

  Se mer
 • Riosol
  Från518krPer natt

  Riosolstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Isla de lobos 1 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter

  Detta utmärkta hotell har en fantastisk utsikt över hamnen, bukten och ut mot det öppna havet från sitt upphöjda läge i Puerto Rico på den sydvästra kusten av semesterön Gran Canaria. Den har två utomhuspooler, ett sportcenter, en barnklubb, en restaurang och flera barer. Europa shoppingcenter ligger alldeles intill hotellet och närmaste strand är inom gångavstånd.

  Se mer
 • Puerto Plata
  Från398krPer natt

  Puerto Platastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de la cornisa 7 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter

  Detta förtjusande komplex ligger inbäddat i påkostad grönska och växtlighet och ligger bara 700 meter från den fantastiska stranden i Puerto Rico. Anläggningen ligger inom lätt tillgång till många sevärdheter i området, liksom ett överflöd av butiker, restauranger och nöjesställen. Anläggningen erbjuder en idealisk miljö för att undkomma stressen i det dagliga livet. Gästerna kan njuta av ett brett utbud av aktiviteter i närheten. Detta charmiga komplex har smakfull inredning, som ger en känsla av ett verkligt hem och det är komplett med moderna bekvämligheter. Anläggningen erbjuder en rad exemplariska faciliteter, som uppfyller behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Colina Mar
  Från368krPer natt

  Colina Marstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de la cornisa s/n - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Tack vare sitt läge i Puerto rico är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell konstruerades år 1988. Hotell rustades upp år 2012. Hotells bibyggnader 1. Egendomen består av en huvudbyggnad med 5 bibyggnader. Bibyggnaden har 2 våningar. Egendomen består av 184 rum. Egendomen består av 184 lägenheter. Hotell är perfekt beläget i stadens centrum. Hotells närhet till buss- och tunnelbanehållplatserna gör det möjligt för gästerna att utforska området. Golfälskarna kommer att bli glatt överraskade av golfbanan i närheten. Hotell ligger på bekvämt avstånd från stranden.

  Se mer
 • Palmera mar
  Från481krPer natt

  Palmera marstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Montaña clara 5 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter

  Lägenhetsanläggning konstruerades år 1985. Lägenhetsanläggning genomgick en fullständig upprustning år 2003. Egendomen består av 89 lägenheter. Det här attraktiva lägenhetskomplexet passar perfekt för grupper och familjer. Gästerna hittar den närmaste golfbanan bara en kort körväg från egendomen. Stranden ligger bara några meter från Lägenhetsanläggning.

  Se mer
 • Laguna Apartments
  Från386krPer natt

  Laguna Apartmentsstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. las palmeras 7 - Karta
   

  These apartments are located near the beach and very close to area of restaurants, entertainment and sports, on the sunny side of Puerto Rico. Customers can move on foot to the marina and beach.

  Se mer
 • Punta del Rey
  Från511krPer natt

  Punta del Reystars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avda. mogan 42 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  This apartment complex is locates at the edge of Puerto Rico, overlooking the harbour and bay and 1.2km to the Shopping Centre. The sandy beach is at a short walk away with direct access by a walkway over the road.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  24  Hotell - Puerto Rico-Gran Canaria
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Puerto Rico-Gran Canaria

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här