Hotell i Puerto Rico-Gran Canaria

Se på kartan
 • Palmera mar
  Från512krPer natt

  Palmera marstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Montaña clara 5 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 389 recensioner från resenärerBaserat på 389 recensioner från resenärer

  $hotel. getTypeHotel() konstruerades år 1985. $hotel. getTypeHotel() rustades upp år 2003. Egendomen består av 89 rum. Egendomen består av 89 lägenheter. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan använda hissen. Det finns ett behändigt litet snabbköp på området, för sista-minuten-behov, snabba mellanmål eller glömda tandborstar. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Utcheckningen sker kl. 12:00. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Castillo de Sol
  Från468krPer natt

  Castillo de Solstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. gran canaria 16 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 427 recensioner från resenärerBaserat på 427 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetshotell befinner sig högt uppe på ett berg, med utsikt över det kristallklara azurblåa havet. Gästerna på detta hotell kommer att befinna sig bara 300 meter från centrum av Puerto de Gran Canaria, där matriser med shopping, restauranger och nöjen väntar. Du kan också njuta av enkel tillgång till allmänna kommunala transportfordon i området. Den härliga småbåtshamnen kan nås inom 800 meter från hotellet. Genom att besöka Las Pamas centrum kan man upptäcka de traditioner som gömms i Las Palmas hjärta, medan den närliggande aqua park anläggningen erbjuder underhållning för hela familjen. Gästerna kommer att direct bli imponerad vid ankomst, eftersom hotellet har en modern arkitektonisk stil, kompletterat med professionell och vänlig personal. Lägenheterna är rymliga och utrustade med alla nödvändiga bekvämligheter. Du kan koppla av med ett uppfriskande dopp i poolen, eller njut av ett underhållningsprogram som erbjuds av hotellet.

  Se mer
 • Laguna Apartments
  Från569krPer natt

  Laguna Apartmentsstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. las palmeras 7 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 21 recensioner från resenärerBaserat på 21 recensioner från resenärer

  These apartments are located near the beach and very close to area of restaurants, entertainment and sports, on the sunny side of Puerto Rico. Customers can move on foot to the marina and beach.

  Se mer
 • Bahia Blanca
  Från1.331krPer natt

  Bahia Blancastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Calle la palma 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 300 recensioner från resenärerBaserat på 300 recensioner från resenärer

  $hotel. getTypeHotel() konstruerades år 1990. $hotel. getTypeHotel() renoverades år 2000. Det finns totalt 108 rum i lokalerna. Egendomen består av 108 lägenheter. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Gästerna kan använda hissen. Det finns en tvättservice. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Utcheckningen sker kl. 10:00. Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Marina Suites Puerto Rico
  Från1.925krPer natt

  Marina Suites Puerto Ricostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , C/ juan diaz rodriguez 10 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2751 recensioner från resenärerBaserat på 2751 recensioner från resenärer

  Detta trevliga lägenhetskomplex erbjuder sina gäster ett utmärkt läge i Puerto Rico, bara några steg från småbåtshamnen. Gästerna kommer att befinna sig i en perfekt inramning för att utforska de nöjen som finns i området. Detta charmiga komplex består av vackert inredda lägenheter som ger en lyxig hemma-känsla där man kan koppla av i och varva ner på, i slutet av dagen. Lägenheterna är praktfullt inredda med lugnande toner och fascinerande design. Gästerna kommer att imponeras av komplexets exemplariska anläggningar, som säkert möter behoven hos alla typer av resenärer. Man kan njuta av en skön simtur eller koppla av i jacuzzin medan barnen plaskar i närheten. Gästerna kan också äta en utsökt middag i restaurangen och njuta av de härliga läckerheterna på menyn.

  Se mer
 • Hotel Servatour Casablanca
  Från535krPer natt

  Hotel Servatour Casablancastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. gran canaria 24 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 367 recensioner från resenärerBaserat på 367 recensioner från resenärer

  Hotell rustades upp år 2006. Egendomen består av 97 rum. Egendomen består av 97 lägenheter. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan stanna till vid det behändiga lilla snabbköpet för sista-minuten-behov eller glömda tandborstar. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Det finns en tvättservice. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Utcheckningen sker kl. . Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Sol y Paz
  Från789krPer natt

  Sol y Pazstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Timanfaya 19 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 397 recensioner från resenärerBaserat på 397 recensioner från resenärer

  Det finns totalt 40 rum i lokalerna. Egendomen utgörs av 40 lägenheter. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Utcheckningen sker kl. . Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Riosol
  Från792krPer natt

  RiosolstarsGreenProgram Icon

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Isla de lobos,1 1 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 37 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1254 recensioner från resenärerBaserat på 1254 recensioner från resenärer

  Detta utmärkta hotell har en fantastisk utsikt över hamnen, bukten och ut mot det öppna havet från sitt upphöjda läge i Puerto Rico på den sydvästra kusten av semesterön Gran Canaria. Den har två utomhuspooler, ett sportcenter, en barnklubb, en restaurang och flera barer. Europa shoppingcenter ligger alldeles intill hotellet och närmaste strand är inom gångavstånd.

  Se mer
 • Roslara
  Från342krPer natt

  Roslarastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. tenerife s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 119 recensioner från resenärerBaserat på 119 recensioner från resenärer

  $hotel. getTypeHotel() byggdes år 1986. $hotel. getTypeHotel() renoverades år 2006. Egendomen består av 35 rum. Egendomen består av . Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Det finns ett behändigt litet snabbköp på området, för sista-minuten-behov, snabba mellanmål eller glömda tandborstar. Det finns en affär på området. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan förvara cyklar i ett behändigt område för cykelförvaring. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Utcheckningen sker kl. . Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Marina Bayview
  Från1.853krPer natt

  Marina Bayviewstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de guayadeque 3 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1115 recensioner från resenärerBaserat på 1115 recensioner från resenärer

  $hotel. getTypeHotel() konstruerades år 1987. $hotel. getTypeHotel() rustades upp år 2012. Egendomen består av 113 rum. Egendomen består av 113 lägenheter. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Det finns ett behändigt litet snabbköp på området, för sista-minuten-behov, snabba mellanmål eller glömda tandborstar. Det finns en tvättservice. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Utcheckningen sker kl. 12:00. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  16  Hotell - Puerto Rico-Gran Canaria
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Puerto Rico-Gran Canaria

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här