Hotell i Puerto Rico-Gran Canaria

Se på kartan
 • Castillo de Sol
  Från281krPer natt

  Castillo de Solstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. gran canaria 16 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 332 recensioner från resenärerBaserat på 332 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetshotell befinner sig högt uppe på ett berg, med utsikt över det kristallklara azurblåa havet. Gästerna på detta hotell kommer att befinna sig bara 300 meter från centrum av Puerto de Gran Canaria, där matriser med shopping, restauranger och nöjen väntar. Du kan också njuta av enkel tillgång till allmänna kommunala transportfordon i området. Den härliga småbåtshamnen kan nås inom 800 meter från hotellet. Genom att besöka Las Pamas centrum kan man upptäcka de traditioner som gömms i Las Palmas hjärta, medan den närliggande aqua park anläggningen erbjuder underhållning för hela familjen. Gästerna kommer att direct bli imponerad vid ankomst, eftersom hotellet har en modern arkitektonisk stil, kompletterat med professionell och vänlig personal. Lägenheterna är rymliga och utrustade med alla nödvändiga bekvämligheter. Du kan koppla av med ett uppfriskande dopp i poolen, eller njut av ett underhållningsprogram som erbjuds av hotellet.

  Se mer
 • Palmera mar
  Från440krPer natt

  Palmera marstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Montaña clara 5 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 341 recensioner från resenärerBaserat på 341 recensioner från resenärer

  Med sin behändiga placering i Puerto rico är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell konstruerades år 1985. Hotell renoverades år 2003. Egendomen består av 89 rum. Egendomen består av 89 lägenheter. Golfälskarna kommer att bli glatt överraskade av golfbanan i närheten. Hotell ligger på bekvämt avstånd från stranden.

  Se mer
 • Riosol
  Från339krPer natt

  Riosolstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Isla de lobos,1 1 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 33 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 984 recensioner från resenärerBaserat på 984 recensioner från resenärer

  Detta utmärkta hotell har en fantastisk utsikt över hamnen, bukten och ut mot det öppna havet från sitt upphöjda läge i Puerto Rico på den sydvästra kusten av semesterön Gran Canaria. Den har två utomhuspooler, ett sportcenter, en barnklubb, en restaurang och flera barer. Europa shoppingcenter ligger alldeles intill hotellet och närmaste strand är inom gångavstånd.

  Se mer
 • Canaima
  Från431krPer natt

  Canaimastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de los cardones 1 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 210 recensioner från resenärerBaserat på 210 recensioner från resenärer

  Lägenhet byggdes år 1985. Det finns totalt 70 rum i lokalerna. Egendomen består av 70 lägenheter. Det här lägenhetskomplexet är det perfekta semesterstället för familjer och grupper som reser tillsammans. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Lägenhet tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Lägenhet tillhandahåller en hiss. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Gästerna kan koppla av på terrassen. Lägenhet har mobiltäckning. Lägenhet erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Lägenhet är tillgängligt för rullstolar. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Utcheckningen sker kl. 11:00. Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Gloria Palace Royal Hotel & Spa
  Från1.144krPer natt
  4,4/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1924 recensioner från resenärerBaserat på 1924 recensioner från resenärer

  Den här egendomen är fördelaktigt belägen i Mogan. Hotell byggdes år 2006. Hotell består av en huvudbyggnad och en bibyggnad. Anläggningen består av en huvudbyggnad och -1 bibyggnader. Det finns totalt 241 rum i lokalerna. Egendomen består av 87 enkelrum, 176 dubbelrum, 21 sviter och 4 handikappanpassade rum. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Hotell tillhandahåller en hiss. Det finns ett tidningsställ på området. Det finns en affär på området. Vissa av rummen har utsikt över Hotells vackra trädgård. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Utcheckningen sker kl. 12:00. Den här anläggningen tillåter husdjur. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Roslara
  Från375krPer natt

  Roslarastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. tenerife s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 96 recensioner från resenärerBaserat på 96 recensioner från resenärer

  Med sitt behändiga läge i Puerto rico är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell konstruerades år 1986. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2006. Egendomen består av 35 rum. Egendomen består av . Hotell ligger nära stadens centrum. Gästerna hittar flera buss- och tunnelbanehållplatser inom promenadavstånd. Stranden ligger bara några meter från Hotell. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats.

  Se mer
 • Montesol
  Från287krPer natt

  Montesolstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida de la cornisa s/n - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6 recensioner från resenärerBaserat på 6 recensioner från resenärer

  Den här populära egendomen ligger i Puerto rico. Hotell konstruerades år 1982. Egendomen består av 45 rum. Hotell ståtar med 45 lägenheter. Hotell ligger i stadens centrum och ger bekväm tillgång till resten av staden. Hotells närhet till buss- och tunnelbanehållplatserna gör det möjligt för gästerna att utforska området. Stranden ligger bara några meter från Hotell.

  Se mer
 • Cumana
  Från218krPer natt

  Cumanastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Las palmeras 14 - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 116 recensioner från resenärerBaserat på 116 recensioner från resenärer

  Detta komplex vid stranden har ett centralt läge i området Puerto Rico på den charmiga ön Gran Canaria. Gästerna kan njuta av en enkel anslutning till stadens shoppingcentrum som ligger bara 200 meter bort nedför trappsteg. Besökarna befinner sig nära en mängd spännande nöjesställen, utsökta restauranger och härliga butiker. Den största stranden ligger bara 1 km bort, där kan man t ex njuta av lugna månbelysta promenader. Gran Canarias flygplats ligger bara 50 km från komplexet. De moderna lägenheterna är smakfullt inredda och har en avkopplande hemkänsla i ett utmärkt läge. Gästerna kommer att uppskatta de moderna bekvämligheterna och den avkopplande känslan i lägenheterna. Det finns ett stort urval av fritidsfaciliteter för allas nöje och underhållning.

  Se mer
 • Punta del Rey
  Från458krPer natt

  Punta del Reystars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avda. mogan 42 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 108 recensioner från resenärerBaserat på 108 recensioner från resenärer

  This apartment complex is locates at the edge of Puerto Rico, overlooking the harbour and bay and 1.2km to the Shopping Centre. The sandy beach is at a short walk away with direct access by a walkway over the road.

  Se mer
 • Porlamar
  Från405krPer natt

  Porlamarstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. el gavilan 12 - Karta
  2,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 44 recensioner från resenärerBaserat på 44 recensioner från resenärer

  Med sitt behändiga läge i Puerto rico är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell byggdes år 1990. Hotell helrenoverades år 2007. Det finns totalt 40 rum i lokalerna. Egendomen består av 40 studior. Hotell ligger i hjärtat av staden och är den perfekta basen för att utforska staden. Hotell ligger nära stadens huvudstationer för tåg och buss. Gästerna hittar flera buss- och tunnelbanehållplatser inom promenadavstånd. Golfälskarna kommer att bli glatt överraskade av golfbanan i närheten. Stranden ligger bara några meter från Hotell.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  15  Hotell - Puerto Rico-Gran Canaria
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Puerto Rico-Gran Canaria

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här