Hotell i Puerto Rico-Gran Canaria

Se på kartan
 • Miriam
  Från223krPer natt

  Miriamstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , De la graciosa, 13 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter

  Detta trevliga lägenhetskomplex ligger i bergsmiljö, med utsikt över den sandiga viken på den charmiga ön Gran Canaria. Anläggningen ligger bara på tio minuters promenadavstånd till stranden, medan restauranger och nattliv i centrum bara ligger 500 meter bort. Anläggningen har härligt inredda lägenheter, som erbjuder en avkopplande miljö där man kan njuta av en verkligt vitaliserande upplevelse. Lägenheterna är väl utrustade med moderna bekvämligheter, man ser till att gästerna njuter av den bästa komforten och bekvämligheten. Detta komplex erbjuder gästerna ett brett utbud av exemplariska faciliteter och tjänster som uppfyller behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Riosol
  Från635krPer natt

  Riosolstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Isla de lobos 1 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter

  Detta utmärkta hotell har en fantastisk utsikt över hamnen, bukten och ut mot det öppna havet från sitt upphöjda läge i Puerto Rico på den sydvästra kusten av semesterön Gran Canaria. Den har två utomhuspooler, ett sportcenter, en barnklubb, en restaurang och flera barer. Europa shoppingcenter ligger alldeles intill hotellet och närmaste strand är inom gångavstånd.

  Se mer
 • Canaima
  Från541krPer natt

  Canaimastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de los cardones 1 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter

  Tack vare sitt läge i Puerto rico är den här egendomen den optimala basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell konstruerades år 1985. Den här anläggningen består av 70 lägenheter. Tack vare sitt läge i stadens centrum, erbjuder Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda. Huvudstationerna för tåg och buss ligger bara en kort körväg bort. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken. Hotell ligger några minuter från flygplatsen. Hotell ligger bara en kort promenad bort från stadens huvudsakliga nöjesområden. Hotell ligger i närheten av en lokal golfbana. Stranden ligger i den omedelbara närheten av Hotell. Hotell ligger några minuter från hamnen. Det finns en bilparkering på området.

  Se mer
 • Puerto Plata
  Från451krPer natt

  Puerto Platastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de la cornisa 7 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter

  Detta förtjusande komplex ligger inbäddat i påkostad grönska och växtlighet och ligger bara 700 meter från den fantastiska stranden i Puerto Rico. Anläggningen ligger inom lätt tillgång till många sevärdheter i området, liksom ett överflöd av butiker, restauranger och nöjesställen. Anläggningen erbjuder en idealisk miljö för att undkomma stressen i det dagliga livet. Gästerna kan njuta av ett brett utbud av aktiviteter i närheten. Detta charmiga komplex har smakfull inredning, som ger en känsla av ett verkligt hem och det är komplett med moderna bekvämligheter. Anläggningen erbjuder en rad exemplariska faciliteter, som uppfyller behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Blue Star
  Från316krPer natt

  Blue Starstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida de la cornisa 19 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter

  Detta trevliga lägenhetskomplex finns på en fantastisk bergssluttning, som ligger mitt i turistområdet i Puerto Rico. Komplexet ligger bara på en kvarts promenad från stranden. Hotellet ligger nära ett stort utbud av barer, restauranger, butiker och shoppingmöjligheter. Det allmänna transportnätet finner man bara 50 meter bort. Detta underbara komplex ger gästerna en värld av frid och lugn och erbjuder en idealisk miljö för att njuta av en minnesvärd vistelse. Lägenheterna är smakfullt inredda och utrustade med moderna bekvämligheter för extra komfort. Gästerna kommer att vara nöjda med det breda utbud av faciliteter som komplexet har att erbjuda.

  Se mer
 • Palmera mar
  Från598krPer natt

  Palmera marstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Montaña clara 5 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter

  Lägenhetsanläggning konstruerades år 1985. Lägenhetsanläggning genomgick en fullständig upprustning år 2003. Egendomen består av 89 lägenheter. Det här attraktiva lägenhetskomplexet passar perfekt för grupper och familjer. Gästerna hittar den närmaste golfbanan bara en kort körväg från egendomen. Stranden ligger bara några meter från Lägenhetsanläggning.

  Se mer
 • Laguna Apartments
  Från428krPer natt

  Laguna Apartmentsstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. las palmeras 7 - Karta
   

  These apartments are located near the beach and very close to area of restaurants, entertainment and sports, on the sunny side of Puerto Rico. Customers can move on foot to the marina and beach.

  Se mer
 • Colina Mar
  Från386krPer natt

  Colina Marstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de la cornisa s/n - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Tack vare sitt läge i Puerto rico är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell konstruerades år 1988. Hotell rustades upp år 2012. Hotells bibyggnader 1. Egendomen består av en huvudbyggnad med 5 bibyggnader. Bibyggnaden har 2 våningar. Egendomen består av 184 rum. Egendomen består av 184 lägenheter. Hotell är perfekt beläget i stadens centrum. Hotells närhet till buss- och tunnelbanehållplatserna gör det möjligt för gästerna att utforska området. Golfälskarna kommer att bli glatt överraskade av golfbanan i närheten. Hotell ligger på bekvämt avstånd från stranden.

  Se mer
 • Los Veleros
  Från524krPer natt

  Los Velerosstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Camino barranco de agua la perra s/n - Karta
   

  Den här egendomen är fördelaktigt belägen i Puerto rico. Hotell konstruerades år 1989. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2005. Egendomen består av 51 lägenheter. Hotell är perfekt beläget i stadens centrum. Det finns flera länkar till kollektivtrafiken på bekvämt avstånd. Gästerna hittar den närmaste golfbanan bara en kort körväg från egendomen. Hotell ligger bara ett stenkast från stranden.

  Se mer
 • Leticia Del Mar
  Från474krPer natt

  Leticia Del Marstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. mogan 3 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Denna resort ligger nära restauranger, barer och butiker, samt marina och stranden. Busstationen ligger ca 50 meter bort. Gran Canaria flygplats ligger 45 km bort. Anläggningen består av 20 enheter av lägenheter och bungalows. Den har en festlokal med en hall. Bungalows och lägenheter består av ett separat sovrum med två sängar, vardagsrum med bäddsoffa och ett kök med kylskåp och mikrovågsugn. De har badrum med dusch och en terrass med bord, stolar och hängmattor. TV och safe finns också. Vattensporter som vattenskidor, vattenskoter och dykning är tillgängligt för extra avgift. Tillgång till fiske och tennis finns också att njuta av. Gästerna kan använda poolen eller barnpool och solstolar och parasoller.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  26  Hotell - Puerto Rico-Gran Canaria
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Puerto Rico-Gran Canaria

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här