Hotell i Puerto Rico-Gran Canaria

Se på kartan
 • Palmera mar
  Från481krPer natt

  Palmera marstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Montaña clara 5 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 398 recensioner från resenärerBaserat på 398 recensioner från resenärer

  $hotel. getTypeHotel() byggdes år 1985. $hotel. getTypeHotel() helrenoverades år 2003. Det finns totalt 89 rum i lokalerna. Egendomen består av 89 lägenheter. Gästerna kan använda hissen. Det finns ett behändigt litet snabbköp på området, för sista-minuten-behov, snabba mellanmål eller glömda tandborstar. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats.

  Se mer
 • Marina Suites Puerto Rico
  Från1.390krPer natt

  Marina Suites Puerto Ricostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , C/ juan diaz rodriguez 10 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2857 recensioner från resenärerBaserat på 2857 recensioner från resenärer

  Detta trevliga lägenhetskomplex erbjuder sina gäster ett utmärkt läge i Puerto Rico, bara några steg från småbåtshamnen. Gästerna kommer att befinna sig i en perfekt inramning för att utforska de nöjen som finns i området. Detta charmiga komplex består av vackert inredda lägenheter som ger en lyxig hemma-känsla där man kan koppla av i och varva ner på, i slutet av dagen. Lägenheterna är praktfullt inredda med lugnande toner och fascinerande design. Gästerna kommer att imponeras av komplexets exemplariska anläggningar, som säkert möter behoven hos alla typer av resenärer. Man kan njuta av en skön simtur eller koppla av i jacuzzin medan barnen plaskar i närheten. Gästerna kan också äta en utsökt middag i restaurangen och njuta av de härliga läckerheterna på menyn.

  Se mer
 • Sol y Paz
  Från569krPer natt

  Sol y Pazstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Timanfaya 19 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 407 recensioner från resenärerBaserat på 407 recensioner från resenärer

  Det finns totalt 40 rum i lokalerna. Egendomen utgörs av 40 lägenheter. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling.

  Se mer
 • Bahia Blanca
  Från842krPer natt

  Bahia Blancastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Calle la palma 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 313 recensioner från resenärerBaserat på 313 recensioner från resenärer

  $hotel. getTypeHotel() byggdes år 1990. $hotel. getTypeHotel() helrenoverades år 2000. Det finns totalt 108 rum i lokalerna. Egendomen består av 108 lägenheter. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Gästerna kan använda hissen. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns en tvättservice. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats.

  Se mer
 • Marina Bayview
  Från1.337krPer natt

  Marina Bayviewstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de guayadeque 3 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1140 recensioner från resenärerBaserat på 1140 recensioner från resenärer

  $hotel. getTypeHotel() byggdes år 1987. $hotel. getTypeHotel() rustades upp år 2012. Egendomen består av 113 rum. Egendomen består av 113 lägenheter. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan stanna till vid det behändiga lilla snabbköpet för sista-minuten-behov eller glömda tandborstar. Det finns en affär på området. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Gästerna kan koppla av på terrassen. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. Gästerna kan använda självtvättinrättningen. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Gästerna kan förvara cyklar i ett behändigt område för cykelförvaring. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Gästerna kan använda biluthyrningen för att utforska det omgivande området. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Säkerhet tillhandahålls dygnet runt.

  Se mer
 • Gloria Palace Royal Hotel & Spa
  Från2.032krPer natt
  4,4/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2347 recensioner från resenärerBaserat på 2347 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2006. Hotells bibyggnader 5. Egendomen består av en huvudbyggnad med -1 bibyggnader. Egendomen består av 241 rum. Egendomen består av 87 enkelrum, 176 dubbelrum, 21 sviter och 4 handikappanpassade rum. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Hotell tillhandahåller en hiss. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande.

  Se mer
 • Canaima Adults Only
  Från408krPer natt

  Canaima Adults Onlystars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de los cardones 1 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 33 recensioner från resenärerBaserat på 33 recensioner från resenärer

  $hotel. getTypeHotel() byggdes år 1985. Det finns totalt 70 rum i lokalerna. Egendomen består av 70 lägenheter. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Gästerna kan använda hissen. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Gästerna kan koppla av på terrassen. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil.

  Se mer
 • Mozart
  Från255krPer natt

  Mozartstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , De la cornisa s/n - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 20 recensioner från resenärerBaserat på 20 recensioner från resenärer

  Lägenhet byggdes år 1988. Lägenhet rustades upp år 2003. Det finns totalt 24 rum i lokalerna. Egendomen består av 24 lägenheter. Det här lägenhetskomplexet erbjuder samma bekvämlighet som ett hotell, men med mer utrymme att bre ut sig på. Lägenhet tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Lägenhet erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Lägenhet erbjuder tvättservice.

  Se mer
 • IG Nachosol Premium Adults Only
  Från851krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 44 recensioner från resenärerBaserat på 44 recensioner från resenärer

  Med sitt behändiga läge i Mogan är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Det finns totalt 12 rum i lokalerna. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Puerto Rico-Gran Canaria

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här