Hotell i Puerto Rico-Gran Canaria

Se på kartan
 • Terrazamar
  Från656krPer natt

  Terrazamarstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Las palmeras 5-8 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1273 recensioner från resenärerBaserat på 1273 recensioner från resenärer

  Detta underbara lägenhetshotell ligger i nöjesdistriktet i Puerto Rico. Gästerna kommer att befinna sig bara på några minuters promenadavstånd till stranden och stadens centrum. Hotellet ligger bara en kort bit från en mängd shoppingställen, restauranger och nöjesställen. Hotellet ligger bara 300 meter från en busshållplats, lätt att åka runt till andra områden för att upptäckta dem. Detta charmiga hotell har ett utmärkt inredda lägenheter med moderna bekvämligheter. Gästerna kan njuta av en skön simtur i poolen, medan de som söker mer energiska aktiviteter kan delta i en spännande tennismatch.

  Se mer
 • Puerto Plata
  Från378krPer natt

  Puerto Platastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de la cornisa 7 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 282 recensioner från resenärerBaserat på 282 recensioner från resenärer

  Detta förtjusande komplex ligger inbäddat i påkostad grönska och växtlighet och ligger bara 700 meter från den fantastiska stranden i Puerto Rico. Anläggningen ligger inom lätt tillgång till många sevärdheter i området, liksom ett överflöd av butiker, restauranger och nöjesställen. Anläggningen erbjuder en idealisk miljö för att undkomma stressen i det dagliga livet. Gästerna kan njuta av ett brett utbud av aktiviteter i närheten. Detta charmiga komplex har smakfull inredning, som ger en känsla av ett verkligt hem och det är komplett med moderna bekvämligheter. Anläggningen erbjuder en rad exemplariska faciliteter, som uppfyller behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Bahia Blanca
  Från811krPer natt

  Bahia Blancastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Calle la palma 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 339 recensioner från resenärerBaserat på 339 recensioner från resenärer

  $hotel. getTypeHotel() byggdes år 1990. $hotel. getTypeHotel() genomgick en fullständig upprustning år 2000. Det finns totalt 108 rum i lokalerna. Egendomen består av 108 lägenheter. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Gästerna kan använda hissen. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns en tvättservice. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande.

  Se mer
 • Gloria Palace Royal Hotel & Spa
  Från1.333krPer natt
  4,4/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter

  Hotell konstruerades år 2006. Hotell har en bibyggnad Egendomen har -1 bibyggnader. Egendomen består av 241 rum. Egendomen består av 87 enkelrum, 176 dubbelrum, 21 sviter och 4 handikappanpassade rum. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Hotell har ett tidningsställ. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Hotell erbjuder tvättservice. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande.

  Se mer
 • El Greco
  Från1.295krPer natt

  El Grecostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Doreste y molina, 38 - Karta
   

  Apartments situated in the cosmopolitan area of Puerto Rico, and only 20 metres from the beach and a few metres from the shopping centre with bars, restaurants, shops and nightlife.

  Se mer
 • Cumana
  Från284krPer natt

  Cumanastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Las palmeras 14 - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 164 recensioner från resenärerBaserat på 164 recensioner från resenärer

  Detta komplex vid stranden har ett centralt läge i området Puerto Rico på den charmiga ön Gran Canaria. Gästerna kan njuta av en enkel anslutning till stadens shoppingcentrum som ligger bara 200 meter bort nedför trappsteg. Besökarna befinner sig nära en mängd spännande nöjesställen, utsökta restauranger och härliga butiker. Den största stranden ligger bara 1 km bort, där kan man t ex njuta av lugna månbelysta promenader. Gran Canarias flygplats ligger bara 50 km från komplexet. De moderna lägenheterna är smakfullt inredda och har en avkopplande hemkänsla i ett utmärkt läge. Gästerna kommer att uppskatta de moderna bekvämligheterna och den avkopplande känslan i lägenheterna. Det finns ett stort urval av fritidsfaciliteter för allas nöje och underhållning.

  Se mer
 • Maracaibo
  Från579krPer natt

  Maracaibostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida de mogan 13 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 443 recensioner från resenärerBaserat på 443 recensioner från resenärer

  $hotel. getTypeHotel() byggdes år 1970. $hotel. getTypeHotel() helrenoverades år 2008. Egendomen består av 101 rum. Egendomen består av 62 enkelrum, 19 dubbelrum, 101 lägenheter och 20 studior. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom.

  Se mer
 • Villa Magna
  Från906krPer natt

  Villa Magnastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida de veneguera 6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 20 recensioner från resenärerBaserat på 20 recensioner från resenärer

  $hotel. getTypeHotel() konstruerades år 1979. $hotel. getTypeHotel() helrenoverades år 2014. Det finns totalt 15 rum i lokalerna. Egendomen består av 15 dubbelrum. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Gästerna kan koppla av på terrassen. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling.

  Se mer
 • Palmera Mar
  Från611krPer natt

  Palmera Marstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Montaña clara 5 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 410 recensioner från resenärerBaserat på 410 recensioner från resenärer

  $hotel. getTypeHotel() konstruerades år 1985. $hotel. getTypeHotel() rustades upp år 2003. Det finns totalt 89 rum i lokalerna. Egendomen består av 89 lägenheter. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan stanna till vid det behändiga lilla snabbköpet för sista-minuten-behov eller glömda tandborstar. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan använda biluthyrningen för att utforska det omgivande området.

  Se mer
 • IG Nachosol Premium Adults Only
  Från965krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 47 recensioner från resenärerBaserat på 47 recensioner från resenärer

  Egendomen består av 12 rum. Det här lägenhetskomplexet erbjuder samma bekvämlighet som ett hotell, men med mer utrymme att bre ut sig på. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Lägenhet erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  21  Hotell - Puerto Rico-Gran Canaria
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Puerto Rico-Gran Canaria

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här