Hotell i Puerto Rico-Gran Canaria

Se på kartan
 • Riosol
  Från860krPer natt

  Riosolstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Isla de lobos,1 1 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 943 recensioner från resenärerBaserat på 943 recensioner från resenärer

  Detta utmärkta hotell har en fantastisk utsikt över hamnen, bukten och ut mot det öppna havet från sitt upphöjda läge i Puerto Rico på den sydvästra kusten av semesterön Gran Canaria. Den har två utomhuspooler, ett sportcenter, en barnklubb, en restaurang och flera barer. Europa shoppingcenter ligger alldeles intill hotellet och närmaste strand är inom gångavstånd.

  Se mer
 • Miriam
  Från212krPer natt

  Miriamstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , De la graciosa, 13 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 143 recensioner från resenärerBaserat på 143 recensioner från resenärer

  Detta trevliga lägenhetskomplex ligger i bergsmiljö, med utsikt över den sandiga viken på den charmiga ön Gran Canaria. Anläggningen ligger bara på tio minuters promenadavstånd till stranden, medan restauranger och nattliv i centrum bara ligger 500 meter bort. Anläggningen har härligt inredda lägenheter, som erbjuder en avkopplande miljö där man kan njuta av en verkligt vitaliserande upplevelse. Lägenheterna är väl utrustade med moderna bekvämligheter, man ser till att gästerna njuter av den bästa komforten och bekvämligheten. Detta komplex erbjuder gästerna ett brett utbud av exemplariska faciliteter och tjänster som uppfyller behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Canaima
  Från537krPer natt

  Canaimastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de los cardones 1 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 202 recensioner från resenärerBaserat på 202 recensioner från resenärer

  Den här populära egendomen ligger i Puerto rico. Hotell konstruerades år 1985. Hotell erbjuder 70 lägenheter. Hotell ligger i hjärtat av staden. Hotell ligger nära stadens huvudstationer för tåg och buss. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken. Hotell ligger några minuter från flygplatsen. Stadens huvudsakliga nöjesområden är inom räckhåll från Hotell. Golfälskarna kommer att bli glatt överraskade av golfbanan i närheten. Stranden ligger i den omedelbara närheten av Hotell. Hotell ligger några minuter från hamnen. Det finns en bilparkering på området.

  Se mer
 • Terrazamar
  Från452krPer natt

  Terrazamarstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Las palmeras s/n - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter

  Detta underbara lägenhetshotell ligger i nöjesdistriktet i Puerto Rico. Gästerna kommer att befinna sig bara på några minuters promenadavstånd till stranden och stadens centrum. Hotellet ligger bara en kort bit från en mängd shoppingställen, restauranger och nöjesställen. Hotellet ligger bara 300 meter från en busshållplats, lätt att åka runt till andra områden för att upptäckta dem. Detta charmiga hotell har ett utmärkt inredda lägenheter med moderna bekvämligheter. Gästerna kan njuta av en skön simtur i poolen, medan de som söker mer energiska aktiviteter kan delta i en spännande tennismatch.

  Se mer
 • Boston
  Från352krPer natt

  Bostonstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av.de gran canaria 34 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 36 recensioner från resenärerBaserat på 36 recensioner från resenärer

  Detta attraktiva bungalows är belägna I ett bra läge I Puerto Rico. Huvudstranden och shoppingcentret ligger på promenadavstånd från hotellet. De kanarisk designade byggnaderna omringar en utomhusbassäng och en barnbassäng, hotellet erbjuder sina gäster en bar. En variation av restauranger och barer är väldigt lättillgängliga. Olika sorters golfbanor och staden Maspalomas ligger inom ett kort avstånd via bil.

  Se mer
 • Gloria Palace Royal Hotel & Spa
  Från2.115krPer natt
  4,4/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter

  Med sitt läge i Mogan är den här egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell konstruerades år 2006. Hotell har en bibyggnad Egendomen har 0 bibyggnader. Det finns totalt 241 rum i lokalerna. Egendomen består av 87 enkelrum, 176 dubbelrum, 21 sviter och 4 handikappanpassade rum. Hotell ligger i hjärtat av staden och är den perfekta basen för att utforska staden. Hotell ligger på bekvämt avstånd från stadens huvudstationer för tåg och buss. De närmaste buss- och tunnelbanehållplatserna finns inom promenadavstånd från Hotell . Hotell ligger i närheten av en lokal golfbana. Gästerna hittar stranden bara några minuter från egendomen.

  Se mer
 • Castillo de Sol
  Från439krPer natt

  Castillo de Solstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. gran canaria 16 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 320 recensioner från resenärerBaserat på 320 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetshotell befinner sig högt uppe på ett berg, med utsikt över det kristallklara azurblåa havet. Gästerna på detta hotell kommer att befinna sig bara 300 meter från centrum av Puerto de Gran Canaria, där matriser med shopping, restauranger och nöjen väntar. Du kan också njuta av enkel tillgång till allmänna kommunala transportfordon i området. Den härliga småbåtshamnen kan nås inom 800 meter från hotellet. Genom att besöka Las Pamas centrum kan man upptäcka de traditioner som gömms i Las Palmas hjärta, medan den närliggande aqua park anläggningen erbjuder underhållning för hela familjen. Gästerna kommer att direct bli imponerad vid ankomst, eftersom hotellet har en modern arkitektonisk stil, kompletterat med professionell och vänlig personal. Lägenheterna är rymliga och utrustade med alla nödvändiga bekvämligheter. Du kan koppla av med ett uppfriskande dopp i poolen, eller njut av ett underhållningsprogram som erbjuds av hotellet.

  Se mer
 • Maracaibo
  Från499krPer natt

  Maracaibostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida de mogan 13 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 342 recensioner från resenärerBaserat på 342 recensioner från resenärer

  Tack vare sitt läge i Puerto rico är den här egendomen den optimala basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell konstruerades år 1970. Hotell renoverades år 2008. Egendomen består av 62 enkelrum, 19 dubbelrum, 101 lägenheter och 20 studior. Hotell ligger i hjärtat av staden och är den perfekta basen för att utforska staden. Gästerna hittar den närmaste golfbanan bara en kort körväg från egendomen. Stranden ligger bara några meter från Hotell.

  Se mer
 • Roslara
  Från339krPer natt

  Roslarastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. tenerife s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 90 recensioner från resenärerBaserat på 90 recensioner från resenärer

  Med sitt behändiga läge i Puerto rico är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell konstruerades år 1986. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2006. Egendomen består av 35 rum. Egendomen består av . Hotell ligger nära stadens centrum. Gästerna hittar flera buss- och tunnelbanehållplatser inom promenadavstånd. Stranden ligger bara några meter från Hotell. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats.

  Se mer
 • Niza
  Från299krPer natt

  Nizastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de lanzarote 2 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 83 recensioner från resenärerBaserat på 83 recensioner från resenärer

  Den här egendomen ligger i Puerto rico. Hotell rustades upp år 2006. Det finns totalt 27 rum i lokalerna. Den här anläggningen består av 27 lägenheter. Hotell är perfekt beläget i stadens centrum. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken. Gästerna hittar stranden bara några minuter från egendomen.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  28  Hotell - Puerto Rico-Gran Canaria
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Puerto Rico-Gran Canaria

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här