Hotell i Puerto Rico-Gran Canaria

Se på kartan
 • Riosol
  Från509krPer natt

  Riosolstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Isla de lobos,1 1 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1038 recensioner från resenärerBaserat på 1038 recensioner från resenärer

  Detta utmärkta hotell har en fantastisk utsikt över hamnen, bukten och ut mot det öppna havet från sitt upphöjda läge i Puerto Rico på den sydvästra kusten av semesterön Gran Canaria. Den har två utomhuspooler, ett sportcenter, en barnklubb, en restaurang och flera barer. Europa shoppingcenter ligger alldeles intill hotellet och närmaste strand är inom gångavstånd.

  Se mer
 • Terrazamar
  Från577krPer natt

  Terrazamarstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Las palmeras s/n - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter

  Detta underbara lägenhetshotell ligger i nöjesdistriktet i Puerto Rico. Gästerna kommer att befinna sig bara på några minuters promenadavstånd till stranden och stadens centrum. Hotellet ligger bara en kort bit från en mängd shoppingställen, restauranger och nöjesställen. Hotellet ligger bara 300 meter från en busshållplats, lätt att åka runt till andra områden för att upptäckta dem. Detta charmiga hotell har ett utmärkt inredda lägenheter med moderna bekvämligheter. Gästerna kan njuta av en skön simtur i poolen, medan de som söker mer energiska aktiviteter kan delta i en spännande tennismatch.

  Se mer
 • Palmera mar
  Från496krPer natt

  Palmera marstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Montaña clara 5 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 351 recensioner från resenärerBaserat på 351 recensioner från resenärer

  Med sin behändiga placering i Puerto rico är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell konstruerades år 1985. Hotell renoverades år 2003. Egendomen består av 89 rum. Egendomen består av 89 lägenheter. Golfälskarna kommer att bli glatt överraskade av golfbanan i närheten. Hotell ligger på bekvämt avstånd från stranden.

  Se mer
 • Marina Suites Puerto Rico
  Från1.301krPer natt

  Marina Suites Puerto Ricostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , C/ juan diaz rodriguez 10 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2351 recensioner från resenärerBaserat på 2351 recensioner från resenärer

  Detta trevliga lägenhetskomplex erbjuder sina gäster ett utmärkt läge i Puerto Rico, bara några steg från småbåtshamnen. Gästerna kommer att befinna sig i en perfekt inramning för att utforska de nöjen som finns i området. Detta charmiga komplex består av vackert inredda lägenheter som ger en lyxig hemma-känsla där man kan koppla av i och varva ner på, i slutet av dagen. Lägenheterna är praktfullt inredda med lugnande toner och fascinerande design. Gästerna kommer att imponeras av komplexets exemplariska anläggningar, som säkert möter behoven hos alla typer av resenärer. Man kan njuta av en skön simtur eller koppla av i jacuzzin medan barnen plaskar i närheten. Gästerna kan också äta en utsökt middag i restaurangen och njuta av de härliga läckerheterna på menyn.

  Se mer
 • Gloria Palace Royal Hotel & Spa
  Från1.568krPer natt
  4,4/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter

  Den här egendomen är fördelaktigt belägen i Mogan. Hotell byggdes år 2006. Hotell består av en huvudbyggnad och en bibyggnad. Anläggningen består av en huvudbyggnad och -1 bibyggnader. Det finns totalt 241 rum i lokalerna. Egendomen består av 87 enkelrum, 176 dubbelrum, 21 sviter och 4 handikappanpassade rum. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Hotell tillhandahåller en hiss. Det finns ett tidningsställ på området. Det finns en affär på området. Vissa av rummen har utsikt över Hotells vackra trädgård. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Utcheckningen sker kl. 12:00. Den här anläggningen tillåter husdjur. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Boston
  Från415krPer natt

  Bostonstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av.de gran canaria 34 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 43 recensioner från resenärerBaserat på 43 recensioner från resenärer

  Detta attraktiva bungalows är belägna I ett bra läge I Puerto Rico. Huvudstranden och shoppingcentret ligger på promenadavstånd från hotellet. De kanarisk designade byggnaderna omringar en utomhusbassäng och en barnbassäng, hotellet erbjuder sina gäster en bar. En variation av restauranger och barer är väldigt lättillgängliga. Olika sorters golfbanor och staden Maspalomas ligger inom ett kort avstånd via bil.

  Se mer
 • Puerto Plata
  Från475krPer natt

  Puerto Platastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de la cornisa 7 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 194 recensioner från resenärerBaserat på 194 recensioner från resenärer

  Detta förtjusande komplex ligger inbäddat i påkostad grönska och växtlighet och ligger bara 700 meter från den fantastiska stranden i Puerto Rico. Anläggningen ligger inom lätt tillgång till många sevärdheter i området, liksom ett överflöd av butiker, restauranger och nöjesställen. Anläggningen erbjuder en idealisk miljö för att undkomma stressen i det dagliga livet. Gästerna kan njuta av ett brett utbud av aktiviteter i närheten. Detta charmiga komplex har smakfull inredning, som ger en känsla av ett verkligt hem och det är komplett med moderna bekvämligheter. Anläggningen erbjuder en rad exemplariska faciliteter, som uppfyller behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Niza
  Från410krPer natt

  Nizastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de lanzarote 2 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 90 recensioner från resenärerBaserat på 90 recensioner från resenärer

  Den här egendomen ligger i Puerto rico. Hotell rustades upp år 2006. Det finns totalt 27 rum i lokalerna. Den här anläggningen består av 27 lägenheter. Hotell är perfekt beläget i stadens centrum. Hotell ligger några minuters körväg från länkarna till kollektivtrafiken. Gästerna hittar stranden bara några minuter från egendomen.

  Se mer
 • Colina Mar
  Från452krPer natt

  Colina Marstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Timanfaya 4 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 912 recensioner från resenärerBaserat på 912 recensioner från resenärer

  Lägenhet byggdes år 1988. Lägenhet renoverades år 2012. Lägenhet har en bibyggnad Egendomen har 5 bibyggnader. Bibyggnaden har 2 våningar. Egendomen består av 184 rum. Egendomen består av 184 lägenheter. Det här lägenhetskomplexet erbjuder samma bekvämlighet som ett hotell, men med mer utrymme att bre ut sig på. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Lägenhet tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Gästerna kan använda hissen. Det finns ett tidningsställ på området. Gästerna kan stanna till vid det behändiga lilla snabbköpet för sista-minuten-behov eller glömda tandborstar. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Det finns mobiltäckning inom hela Lägenhet. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Lägenhet erbjuder tvättservice. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Utcheckningen sker kl. . Husdjur är tillåtna på området. Lägenhet tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Roslara
  Från342krPer natt

  Roslarastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. tenerife s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 96 recensioner från resenärerBaserat på 96 recensioner från resenärer

  Med sitt behändiga läge i Puerto rico är den här egendomen den perfekta basen för både affärsresor och semesterresor. Hotell konstruerades år 1986. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2006. Egendomen består av 35 rum. Egendomen består av . Hotell ligger nära stadens centrum. Gästerna hittar flera buss- och tunnelbanehållplatser inom promenadavstånd. Stranden ligger bara några meter från Hotell. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  28  Hotell - Puerto Rico-Gran Canaria
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Puerto Rico-Gran Canaria

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här