Hotell i Ibiza och Formentera

Se på kartan
Hotell - Ibiza och Formentera

Ibiza och FormenteraFrån  298kr

Aktuella hotellerbjudanden - Ibiza och Formentera

 • Riu la Mola
  Från1.043krPer natt

  Riu la MolastarsGreenProgram Icon

  Playa Mitjorn, Formentera , Playa de mitjorn - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 30 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1216 recensioner från resenärerBaserat på 1216 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1974. Hotell helrenoverades år 1995. Egendomen består av 328 rum. Egendomen består av 33 enkelrum, 231 dubbelrum och 64 bungalower. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Vissa av rummen har utsikt över Hotells vackra trädgård. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Det finns en självtvättinrättning tillgänglig för längre vistelser. Hotell erbjuder en användbar cykeluthyrning. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats.

  Se mer
 • Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa
  Från2.228krPer natt
  4,7/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2332 recensioner från resenärerBaserat på 2332 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1992. Hotell renoverades år 2010. Egendomen består av 420 rum. Egendomen består av 356 dubbelrum, 64 barnsviter och 9 handikappanpassade rum. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Hotell tillhandahåller en hiss. Det finns en affär på området. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. För bekvämligheten för dem som stannar lite längre finns det en självtvättinrättning. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Dagstidningar erjuds varje dag av Hotell.

  Se mer
 • Club Sunway Punta Prima
  Från2.309krPer natt

  Club Sunway Punta Primastars

  Es Pujols, Formentera , Nueva en ponència, playa es pujols s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Hotell byggdes år 1978. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2011. Hotell har en bibyggnad Egendomen har 2 bibyggnader. Det finns totalt 97 rum i lokalerna. Egendomen består av 37 dubbelrum och 60 barnsviter. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. För bekvämligheten för dem som stannar lite längre finns det en självtvättinrättning. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Hotell erbjuder en användbar cykeluthyrning.

  Se mer
 • Grand Palladium White Island Resort & Spa
  Från1.722krPer natt

  Grand Palladium White Island Resort & Spastars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Carretera playa d'en bossa s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1009 recensioner från resenärerBaserat på 1009 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1989. Hotell helrenoverades år 2014. Egendomen består av 411 rum. Egendomen består av 272 dubbelrum, 54 barnsviter, 10 sviter och 9 handikappanpassade rum. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Gästerna kan koppla av på terrassen. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Hotell erbjuder tvättservice. Gästerna kan använda självtvättinrättningen. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Hotell erbjuder en användbar cykeluthyrning. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Hotell tillhandahåller barnvaktsservice på begäran. Hotell erbjuder biluthyrning. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Dagstidningar erjuds varje dag av Hotell. Hotell tillhandahåller säkerhet dygnet runt. Det finns en piccoloservice.

  Se mer
 • Rosamar
  Från1.170krPer natt

  Rosamarstars

  Es Pujols, Formentera , Playa sa roqueta - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 195 recensioner från resenärerBaserat på 195 recensioner från resenärer

  Lägenhet byggdes år 1970. Lägenhet rustades upp år 2005. Det finns totalt 24 rum i lokalerna. Egendomen består av 24 dubbelrum. Det här lägenhetskomplexet erbjuder samma bekvämlighet som ett hotell, men med mer utrymme att bre ut sig på. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Lägenhet tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Gästerna kan koppla av på terrassen. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Lägenhet s cykelförvaring. Gästerna kan använda sig av Lägenhet s cykeluthyrning. Gästerna kan använda biluthyrningen för att utforska det omgivande området. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar.

  Se mer
 • Playasol Mare Nostrum
  Från1.289krPer natt

  Playasol Mare Nostrumstars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Pedro matutes noguera 92 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 37 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1886 recensioner från resenärerBaserat på 1886 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1969. Hotell rustades upp år 1999. Egendomen består av 516 rum. Egendomen består av . Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar.

  Se mer
 • Tres Torres
  Från607krPer natt

  Tres Torresstars

  Santa Eulalia, Ibiza , Maritimo - ses estaques s/n - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 599 recensioner från resenärerBaserat på 599 recensioner från resenärer

  Detta moderna hotell har ett fantastiskt läge på den livliga ön Ibiza. Hotellet ligger bredvid strandpromenaden, som ligger bara 300 meter från stranden Santa Eulalia och stadens centrum. Gästerna befinner sig bara 500 meter från kollektivtrafikstopp, medan flygplatsen ligger 30 km bort. Detta härliga hotell utstrålar elegans och sofistikering och välkomnar gästerna i en avkopplande miljö. Rummen är smakfullt inredda och kompletta med moderna bekvämligheter för ökad komfort och bekvämlighet. Gästerna kommer att imponeras av alla faciliteter som detta underbara hotell har att erbjuda.

  Se mer
 • Aparthotel Reco des Sol Ibiza
  Från572krPer natt
  3,8/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 311 recensioner från resenärerBaserat på 311 recensioner från resenärer

  $hotel. getTypeHotel() byggdes år 2001. Egendomen består av 84 rum. Egendomen består av 61 lägenheter och 21 studior. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. För bekvämligheten för dem som stannar lite längre finns det en självtvättinrättning. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en cykelförvaring på området. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar.

  Se mer
 • Marina Palace Prestige by Intercorp Hotel Group
  Från1.044krPer natt

  Marina Palace Prestige by Intercorp Hotel Groupstars

  San Antonio (Bay), Ibiza , Calle es calo - cala de bou 108 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 287 recensioner från resenärerBaserat på 287 recensioner från resenärer

  $hotel. getTypeHotel() byggdes år 1985. $hotel. getTypeHotel() helrenoverades år 2010. $hotel. getTypeHotel() har en bibyggnad Egendomen har 3 bibyggnader. Egendomen består av 72 rum. Egendomen består av 72 lägenheter och 2 handikappanpassade rum. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan stanna till vid det behändiga lilla snabbköpet för sista-minuten-behov eller glömda tandborstar. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Det finns en tvättservice. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Det finns en bilparkering på området. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Gästerna kan använda biluthyrningen för att utforska det omgivande området. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar.

  Se mer
 • Viviendas Ferrer
  Från1.300krPer natt

  Viviendas Ferrerstars

  Es Pujols, Formentera , Venda pi des català sn - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 10 recensioner från resenärerBaserat på 10 recensioner från resenärer

  Lägenhet konstruerades år 1963. Lägenhet rustades upp år 2012. Det finns totalt 5 rum i lokalerna. Egendomen består av 5 lägenheter. Det här populära lägenhetskomplexet är den perfekta basen för dem som vill utforska området. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Lägenhet erbjuder en terrass för gästernas åtnjutande. Lägenhet erbjuder en tjänst för nyckelinsamling.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  132  Hotell - Ibiza och Formentera
Sida  1  av  14
 

Beskrivning av destination

  Ibiza och Formentera i Medelhavet är öar som tillhör Spanien. De två viktigaste städerna, förutom den administrativa huvudorten Ibiza, är San Antonio Abad och Santa Eulalia del Río. För sin kultur- och naturrikedom har de tagits upp på UNESCO:s världsarvslista. Här kan man se rester av den feniciska kulturen i Cova des Culleram eller om du besöker museet Puig des Molins. Arkitektur i flera olika stilar speglas i monument, slott, kyrkor och helgedomar, som alla är mycket besökta av turister från hela världen. Logimöjligheterna är varierade och finns på kusten och i bergen, i staden, på landsbygden och de finns för alla behov, smaker och plånböcker. Nätterna på Ibiza är de livligaste i hela Medelhavet, playorna är oändliga och mycket omväxlande. Det finns till och med nudistbadplatser för de mest vågade. Du kan utöva sporter av olika typer, smaka typiska maträtter som ”sofrito payés” och skaldjurssallader serverade med utsökta viner eller lokala likörer. Res med färja mellan öarna, åk runt med minitåg eller betrakta öarna från luften i luftballong, men missa inte ett besök på Ibiza och Formentera. Du kommer inte att ångra dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Ibiza och Formentera

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här