Hotell i Ibiza och Formentera

Se på kartan
Hotell - Ibiza och Formentera

Ibiza och FormenteraFrån  383kr

Aktuella hotellerbjudanden - Ibiza och Formentera

 • THB Los Molinos Class
  Från881krPer natt

  THB Los Molinos Classstars

  Ibiza stad, Ibiza , Calle ramon muntaner 60 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 780 recensioner från resenärerBaserat på 780 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell som återfinns i Ibiza, är endast för vuxna. Från denna anläggning som ligger inbäddad 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Våra besökare hittar närmaste golfbana 10. 5 kilometer från det här hotellet. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 10 meter från denna egendom. För våra besökare är det bara 800 meter till flygplatsen. 170 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning genomgick en renovering 2016. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på THB Los Molinos Class håller öppet dygnet runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. THB Los Molinos Class är inte någon husdjursvänlig anläggning. THB Los Molinos Class tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan med fördel dra nytta av dess restaurang. , Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta boende. och Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Puchet
  Från477krPer natt

  Puchetstars

  San Antonio (Bay), Ibiza , Doctor fleming 51 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 804 recensioner från resenärerBaserat på 804 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i San Antonio [Bahia]. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 1. 5 kilometer från stadens centrum. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Från denna anläggning är det 800 meter till närmaste strand. 212 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende totalrenoverades 2009. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Husdjur är tillåtna på detta boende. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Puchet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Royal Plaza
  Från829krPer natt

  Royal Plazastars

  Ibiza stad, Ibiza , Calle de pere frances 27-29 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 437 recensioner från resenärerBaserat på 437 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Ibiza. Våra besökare hittar närmaste golfbana 8. 8 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 1. 5 kilometer från denna egendom. De 117 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2004. Alla gästerna på Royal Plaza kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Dygnet-runt-servicen på Royal Plaza bidrar till gästernas trivsel. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. , Resenärerna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Royal Plaza. , På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. och Detta boende har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. På Royal Plaza kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hostal los Rosales
  Från852krPer natt

  Hostal los Rosalesstars

  Es Pujols, Formentera , Avd.miramar s/n - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 340 recensioner från resenärerBaserat på 340 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem återfinns i Es Pujols. Denna egendom som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Från denna egendom är det 150 meter till närmaste strand. Från denna anläggning är det 4. 0 kilometer till hamnen. Det finns totalt 45 rum på anläggningen. Denna anläggning renoverades 2015. Dygnet-runt-servicen på Hostal los Rosales bidrar till gästernas trivsel. De gemensamma utrymmen på Hostal los Rosales är rullstolsanpassade. Hostal los Rosales är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta utbudet av matställen. och Kunderna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurang.

  Se mer
 • El Puerto
  Från744krPer natt

  El Puertostars

  Ibiza stad, Ibiza , Carlos iii 24 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter

  Detta mysiga hotell är beläget i Ibiza. Från det här boendet som ligger 1. 1 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 3 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från detta boende. Våra resenärer har 8. 0 kilometer till flygplatsen. 99 välkomnande rum finns på anläggningen. El Puerto totalrenoverades 2003. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. El Puerto har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Detta hotell tillåter inte husdjur. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Azuline Hotel Mediterraneo
  Från546krPer natt

  Azuline Hotel Mediterraneostars

  Santa Eulalia, Ibiza , Calle pintor vizcai 1 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 234 recensioner från resenärerBaserat på 234 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är lokaliserat i Santa Eulalia. Från detta hotell är det 350 meter till närmaste strand. De 63 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Senast denna anläggning renoverades var 2005. Både fast och trådlöst internet finns på Azuline Hotel Mediterraneo. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är tillåtna på Azuline Hotel Mediterraneo. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Simbad
  Från852krPer natt

  Simbadstars

  Playa de Talamanca, Ibiza , Ses figueres 22 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 124 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 491 recensioner från resenärerBaserat på 491 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Playa de Talamanca. Våra kunder hittar närmaste golfbana 7. 1 kilometer från den här egendomen. Från detta hotell är det 5 meter till närmaste strand. Detta boende kan erbjuda totalt 111 rum. Simbad genomgick en renovering 2007. Kunderna kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. De gemensamma utrymmen på Simbad är rullstolsanpassade. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. , Gästerna som bor på detta boende kan dra fördel av boendets hälso- och väbefinnandeutbud. , Restaurangen inbjuder alla som valt detta boende till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. , Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på dess restaurang. och Sportfantaster kan dra fördel av de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Apartamentos del Rey
  Från476krPer natt

  Apartamentos del Reystars

  Cala Portinatx, Ibiza , ctra. vénda de portinatx 62-66 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 285 recensioner från resenärerBaserat på 285 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och en enkel VR Andelslägenhet som är lokaliserad i Cala Portinatx. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 5 meter från denna egendom. Totalt 130 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Om kunderna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Husdjur är inte tillåtna på Apartamentos del Rey. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Apartamentos San Antonio Beach
  Från382krPer natt
  3,3/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 33 recensioner från resenärerBaserat på 33 recensioner från resenärer

  Denna anspråkslösa lägenhet är belägen i San Antonio [Bahia]. Från den här anläggningen som ligger 3. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 22. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Från denna anläggning är det 200 meter till närmaste strand. Denna anläggning har 24 rum. Boendet totalrenoverades 2005. Receptionen på Apartamentos San Antonio Beach håller öppet dygnet runt. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. På Apartamentos San Antonio Beach kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ebano Select Apartments
  Från98.190krPer natt

  Ebano Select Apartmentsstars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Begonias 22-26 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 337 recensioner från resenärerBaserat på 337 recensioner från resenärer

  Denna charmiga VR Andelslägenhet som återfinns i Playa d'en Bossa, är endast för vuxna. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna VR Andelslägenhet som ligger inbäddad 5. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna VR Andelslägenhet är det 300 meter till närmaste strand. Våra besökare har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna VR Andelslägenhet är det 7. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning har totalt 82 rum. Denna anläggning genomgick en renovering 2015. Ebano Select Apartments har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Ebano Select Apartments håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Detta boende tillåter inte husdjur. Ebano Select Apartments kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  30  Hotell - Ibiza och Formentera
Sida  1  av  3
 

Beskrivning av destination

  Ibiza och Formentera i Medelhavet är öar som tillhör Spanien. De två viktigaste städerna, förutom den administrativa huvudorten Ibiza, är San Antonio Abad och Santa Eulalia del Río. För sin kultur- och naturrikedom har de tagits upp på UNESCO:s världsarvslista. Här kan man se rester av den feniciska kulturen i Cova des Culleram eller om du besöker museet Puig des Molins. Arkitektur i flera olika stilar speglas i monument, slott, kyrkor och helgedomar, som alla är mycket besökta av turister från hela världen. Logimöjligheterna är varierade och finns på kusten och i bergen, i staden, på landsbygden och de finns för alla behov, smaker och plånböcker. Nätterna på Ibiza är de livligaste i hela Medelhavet, playorna är oändliga och mycket omväxlande. Det finns till och med nudistbadplatser för de mest vågade. Du kan utöva sporter av olika typer, smaka typiska maträtter som ”sofrito payés” och skaldjurssallader serverade med utsökta viner eller lokala likörer. Res med färja mellan öarna, åk runt med minitåg eller betrakta öarna från luften i luftballong, men missa inte ett besök på Ibiza och Formentera. Du kommer inte att ångra dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Ibiza och Formentera

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här