Hotell i Ibiza och Formentera

Se på kartan
Hotell - Ibiza och Formentera

Ibiza och FormenteraFrån  272kr

Aktuella hotellerbjudanden - Ibiza och Formentera

 • Riu la Mola
  Från3.053krPer natt

  Riu la MolastarsGreenProgram Icon

  Playa Mitjorn, Formentera , Playa de mitjorn - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1216 recensioner från resenärerBaserat på 1216 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1974. Hotell rustades upp år 1995. Det finns totalt 328 rum i lokalerna. Egendomen består av 33 enkelrum, 231 dubbelrum och 64 bungalower. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Vissa av rummen har utsikt över Hotells vackra trädgård. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan använda självtvättinrättningen. Hotell erbjuder cykeluthyrning. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande.

  Se mer
 • Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa
  Från3.781krPer natt
  4,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2332 recensioner från resenärerBaserat på 2332 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1992. Hotell renoverades år 2010. Egendomen består av 420 rum. Egendomen består av 356 dubbelrum, 64 barnsviter och 9 handikappanpassade rum. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Hotell tillhandahåller en hiss. Det finns en affär på området. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. För bekvämligheten för dem som stannar lite längre finns det en självtvättinrättning. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Dagstidningar erjuds varje dag av Hotell.

  Se mer
 • Insotel Hotel Formentera Playa
  Från3.009krPer natt

  Insotel Hotel Formentera Playastars

  Playa Mitjorn, Formentera , Playa mitjorn s/n - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 903 recensioner från resenärerBaserat på 903 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1971. Hotell renoverades år 2002. Egendomen består av 333 rum. Egendomen består av 236 dubbelrum, 3 sviter och 106 studior. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Hotell tillhandahåller en hiss. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Hotell har ett behändigt litet snabbköp för sista-minuten-behov eller glömda tandborstar. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Hotell erbjuder en terrass för gästernas åtnjutande. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder rumservice. Det finns en tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan förvara cyklar i ett behändigt område för cykelförvaring. Hotell erbjuder en användbar cykeluthyrning. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Gästerna kan använda biluthyrningen för att utforska det omgivande området. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar.

  Se mer
 • Es Pi2
  Från1.590krPer natt

  Es Pi2stars

  Playa Mitjorn, Formentera , Ca mari - playa mitjorn - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 60 recensioner från resenärerBaserat på 60 recensioner från resenärer

  Guest house renoverades år 2006. Egendomen består av en huvudvåning. Det finns totalt 19 rum i lokalerna. Egendomen består av 19 dubbelrum. Det här charmiga gästhuset passar perfekt för en helgutflykt eller en längre vistelse. Vissa av rummen har utsikt över Guest houses vackra trädgård. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling.

  Se mer
 • Royal Plaza
  Från2.204krPer natt

  Royal Plazastars

  Ibiza stad, Ibiza , Calle de pere frances 27-29 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 400 recensioner från resenärerBaserat på 400 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1980. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2004. Det finns totalt 117 rum i lokalerna. Egendomen består av 112 dubbelrum, 5 sviter och 4 handikappanpassade rum. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Hotell tillhandahåller en hiss. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Gästerna kan använda biluthyrningen för att utforska det omgivande området. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Hotell erbjuder dagstidningar varje dag. Hotell erbjuder piccoloservice.

  Se mer
 • Aguamar
  Från559krPer natt

  Aguamarstars

  Playa Mitjorn, Formentera , Carretera de ca mari km7-migjorn - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 16 recensioner från resenärerBaserat på 16 recensioner från resenärer

  Lägenhet konstruerades år 1975. Lägenhet genomgick en fullständig upprustning år 2010. Det finns totalt 14 rum i lokalerna. Egendomen består av 14 lägenheter. Det här populära lägenhetskomplexet är den perfekta basen för dem som vill utforska området. Lägenhet erbjuder en terrass för gästernas åtnjutande. Lägenhet erbjuder en tjänst för nyckelinsamling.

  Se mer
 • Hard Rock Hotel Ibiza
  Från5.779krPer natt

  Hard Rock Hotel Ibizastars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Carretera playa d'en bossa s/n - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2084 recensioner från resenärerBaserat på 2084 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1988. Hotell renoverades år 2013. Egendomen består av 484 rum. Egendomen består av 230 dubbelrum, 170 barnsviter och 34 sviter. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Hotell tillhandahåller en hiss. Det finns en affär på området. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Det finns en självtvättinrättning tillgänglig för längre vistelser. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Gästerna kan använda sig av Hotell s cykeluthyrning. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats.

  Se mer
 • Club Sunway Punta Prima
  Från3.425krPer natt

  Club Sunway Punta Primastars

  Es Pujols, Formentera , Nueva en ponència, playa es pujols s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Hotell byggdes år 1978. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2011. Hotell har en bibyggnad Egendomen har 2 bibyggnader. Det finns totalt 97 rum i lokalerna. Egendomen består av 37 dubbelrum och 60 barnsviter. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. För bekvämligheten för dem som stannar lite längre finns det en självtvättinrättning. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Hotell erbjuder en användbar cykeluthyrning.

  Se mer
 • Torre del Mar
  Från2.989krPer natt

  Torre del Marstars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Calle carlos román ferrer s/n - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 789 recensioner från resenärerBaserat på 789 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1974. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2014. Egendomen består av 217 rum. Egendomen består av 173 dubbelrum, 12 sviter, 5 handikappanpassade rum och 27 förstklassiga rum. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Hotell erbjuder en terrass för gästernas åtnjutande. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Hotell erbjuder tvättservice. För bekvämligheten för dem som stannar lite längre finns det en självtvättinrättning. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Hotell erbjuder en användbar cykeluthyrning. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Hotell tillhandahåller barnvaktsservice på begäran. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Det finns en säker parkering på området. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Hotell tillhandahåller säkerhet dygnet runt. Hotell erbjuder piccoloservice.

  Se mer
 • Hotel Playasol Mare Nostrum
  Från1.911krPer natt

  Hotel Playasol Mare Nostrumstars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Pedro matutes noguera 92 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 37 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1886 recensioner från resenärerBaserat på 1886 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1969. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 1999. Egendomen består av 516 rum. Egendomen består av . Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Gästerna kan använda hissen. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  169  Hotell - Ibiza och Formentera
Sida  1  av  17
 

Beskrivning av destination

  Ibiza och Formentera i Medelhavet är öar som tillhör Spanien. De två viktigaste städerna, förutom den administrativa huvudorten Ibiza, är San Antonio Abad och Santa Eulalia del Río. För sin kultur- och naturrikedom har de tagits upp på UNESCO:s världsarvslista. Här kan man se rester av den feniciska kulturen i Cova des Culleram eller om du besöker museet Puig des Molins. Arkitektur i flera olika stilar speglas i monument, slott, kyrkor och helgedomar, som alla är mycket besökta av turister från hela världen. Logimöjligheterna är varierade och finns på kusten och i bergen, i staden, på landsbygden och de finns för alla behov, smaker och plånböcker. Nätterna på Ibiza är de livligaste i hela Medelhavet, playorna är oändliga och mycket omväxlande. Det finns till och med nudistbadplatser för de mest vågade. Du kan utöva sporter av olika typer, smaka typiska maträtter som ”sofrito payés” och skaldjurssallader serverade med utsökta viner eller lokala likörer. Res med färja mellan öarna, åk runt med minitåg eller betrakta öarna från luften i luftballong, men missa inte ett besök på Ibiza och Formentera. Du kommer inte att ångra dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Ibiza och Formentera

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här