Hotell i Ibiza och Formentera

Se på kartan
Hotell - Ibiza och Formentera

Ibiza och FormenteraFrån  314kr

Aktuella hotellerbjudanden - Ibiza och Formentera

 • Tres Torres
  Från699krPer natt

  Tres Torresstars

  Santa Eulalia, Ibiza , Maritimo - ses estaques s/n - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 685 recensioner från resenärerBaserat på 685 recensioner från resenärer

  Detta moderna hotell har ett fantastiskt läge på den livliga ön Ibiza. Hotellet ligger bredvid strandpromenaden, som ligger bara 300 meter från stranden Santa Eulalia och stadens centrum. Gästerna befinner sig bara 500 meter från kollektivtrafikstopp, medan flygplatsen ligger 30 km bort. Detta härliga hotell utstrålar elegans och sofistikering och välkomnar gästerna i en avkopplande miljö. Rummen är smakfullt inredda och kompletta med moderna bekvämligheter för ökad komfort och bekvämlighet. Gästerna kommer att imponeras av alla faciliteter som detta underbara hotell har att erbjuda.

  Se mer
 • Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa
  Från1.650krPer natt
  4,7/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2856 recensioner från resenärerBaserat på 2856 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är perfekt för familjer och ligger i Playa d'en Bossa. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från anläggningen. Från detta boende är promenadavståndet till hamnen 50 meter. Det totala antalet rum på Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa är 420. Detta hotell genomgick en renovering 2010. Fast och trådlös internetanslutning finns på Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Detta hotell tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser. Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Gästerna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. Resenärer som bor på detta boende kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. De mer aktiva kan med fördel dra nytta av anläggningens aktiviteter och fritidsinrättning. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Puchet
  Från625krPer natt

  Puchetstars

  San Antonio (Bay), Ibiza , Doctor fleming 51 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 816 recensioner från resenärerBaserat på 816 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i San Antonio [Bahia]. Från denna anläggning som är belägen 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Från detta hotell är det 800 meter till närmaste strand. Detta boende kan erbjuda totalt 212 rum. Puchet genomgick en totalrenovering 2009. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på Puchet. Husdjur är inte tillåtna på Puchet. Kunderna kan roa sig med den underhållning som står till buds. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Royal Plaza
  Från1.298krPer natt

  Royal Plazastars

  Ibiza stad, Ibiza , Calle de pere frances 27-29 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 457 recensioner från resenärerBaserat på 457 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Ibiza. Våra besökare hittar närmaste golfbana 8. 8 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 1. 5 kilometer från denna egendom. Totalt 117 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Royal Plaza. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2004. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Royal Plaza som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. Royal Plaza erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Club Sunway Punta Prima
  Från704krPer natt

  Club Sunway Punta Primastars

  Es Pujols, Formentera , Nueva en ponència, playa es pujols s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 619 recensioner från resenärerBaserat på 619 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Es Pujols. Från denna egendom som är belägen 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det 800 meter till närmaste strand. Totalt 97 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Club Sunway Punta Prima. Detta hotell totalrenoverades 2011. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i dess gemensamma utrymmen. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund.

  Se mer
 • Grand Palladium White Island Resort & Spa
  Från2.078krPer natt

  Grand Palladium White Island Resort & Spastars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Carretera playa d'en bossa s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1332 recensioner från resenärerBaserat på 1332 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Playa d'en Bossa. Från detta boende som är beläget 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna anläggning. Våra besökare har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 7. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning innefattar 411 trivsamma rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2014. Alla gästerna på Grand Palladium White Island Resort & Spa kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Dygnet-runt-servicen på Grand Palladium White Island Resort & Spa bidrar till gästernas trivsel. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser på Grand Palladium White Island Resort & Spa. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. De som bor på denna anläggning uppskattar hälso- och välbefinnandeutbudet. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på denna anläggning och som passar för olika slags evenemang De mer aktiva kan med fördel dra nytta av anläggningens aktiviteter och fritidsinrättning. Gästerna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Azuline Hotel Mar Amantis & Mar Amantis II
  Från643krPer natt
  3,4/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i San Antonio [Bahia]. Från detta hotell som är beläget 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 23. 0 kilometer från det här hotellet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 7 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Från denna egendom är det 100 meter till närmaste strand. Våra besökare har 17. 8 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 294. Senast denna anläggning renoverades var 2005. Både fast och trådlöst internet finns på Azuline Hotel Mar Amantis & Mar Amantis II. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Kunderna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta boende. På Azuline Hotel Mar Amantis & Mar Amantis II kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • El Puerto
  Från1.038krPer natt

  El Puertostars

  Ibiza stad, Ibiza , Carlos iii 24 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter

  Detta enkla hotell är lokaliserat i Ibiza. Från denna anläggning som är belägen 1. 1 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 3 kilometer från det här hotellet. Detta hotell ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 99 rum. Detta hotell genomgick en renovering 2003. Både fast och trådlöst internet finns på El Puerto. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hostal los Rosales
  Från890krPer natt

  Hostal los Rosalesstars

  Es Pujols, Formentera , Avd.miramar s/n - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 344 recensioner från resenärerBaserat på 344 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem återfinns i Es Pujols. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta vandrarhem med läge mitt i stadens centrum. Från detta boende är det 150 meter till närmaste strand. Från denna egendom är det 4. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 45 rum. Detta boende renoverades 2015. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Kunderna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär.

  Se mer
 • AzuLine Hotel Llevant
  Från326krPer natt

  AzuLine Hotel Llevantstars

  San Antonio Centrum, Ibiza , Ramon y cajal 5 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 120 recensioner från resenärerBaserat på 120 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell återfinns i San Antonio [Centro]. Från denna anläggning som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 18. 0 kilometer från det här hotellet. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta hotell. Från detta hotell är det 150 meter till närmaste strand. Våra besökare har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 150 meter till hamnen. AzuLine Hotel Llevant har totalt 57 rum. Boendet totalrenoverades 2013. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på AzuLine Hotel Llevant. Husdjur är inte tillåtna på AzuLine Hotel Llevant. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. På AzuLine Hotel Llevant kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  88  Hotell - Ibiza och Formentera
Sida  1  av  9
 

Beskrivning av destination

  Ibiza och Formentera i Medelhavet är öar som tillhör Spanien. De två viktigaste städerna, förutom den administrativa huvudorten Ibiza, är San Antonio Abad och Santa Eulalia del Río. För sin kultur- och naturrikedom har de tagits upp på UNESCO:s världsarvslista. Här kan man se rester av den feniciska kulturen i Cova des Culleram eller om du besöker museet Puig des Molins. Arkitektur i flera olika stilar speglas i monument, slott, kyrkor och helgedomar, som alla är mycket besökta av turister från hela världen. Logimöjligheterna är varierade och finns på kusten och i bergen, i staden, på landsbygden och de finns för alla behov, smaker och plånböcker. Nätterna på Ibiza är de livligaste i hela Medelhavet, playorna är oändliga och mycket omväxlande. Det finns till och med nudistbadplatser för de mest vågade. Du kan utöva sporter av olika typer, smaka typiska maträtter som ”sofrito payés” och skaldjurssallader serverade med utsökta viner eller lokala likörer. Res med färja mellan öarna, åk runt med minitåg eller betrakta öarna från luften i luftballong, men missa inte ett besök på Ibiza och Formentera. Du kommer inte att ångra dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Ibiza och Formentera

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här