Hotell i Madrid

Se på kartan
Hotell - Madrid

MadridFrån  287kr

Aktuella hotellerbjudanden - Madrid

 • Senator Gran Vía 70 Spa
  Från965krPer natt
  4,0/5
  Kundomdömenav 42 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1194 recensioner från resenärerBaserat på 1194 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1944. Hotell helrenoverades år 2003. Det finns totalt 171 rum i lokalerna. Egendomen består av 43 enkelrum och 128 dubbelrum. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Hotell tillhandahåller en hiss. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats.

  Se mer
 • Plaza Las Matas Hotel
  Från443krPer natt

  Plaza Las Matas Hotelstars

  Las Rozas, Madrid , Martin iriarte 2 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 96 recensioner från resenärerBaserat på 96 recensioner från resenärer

  Detta exklusiva hotell är ett mycket bra logialternativ, tack vare sitt utmärkta läge i Las Matas, bara två minuter till fots från järnvägsstationen och i närheten av goda vägförbindelser. I hotellets omedelbara närhet hittar besökarna gott om möjligheter till underhållning och shopping liksom restaurangalternativ, däribland shoppingcentrumet Las Rozas Village och bergskedjan Sierra de Guadarrama, där de kan njuta av en hälsosam vandringstur. De rena och ljusa rummen är välutrustade och har förstklassiga bekvämligheter som luftkonditionering och gratis trådlös internetanslutning, så att gästerna kan hålla sig uppdaterade under sin vistelse. Förutom övriga praktiska bekvämligheter och tjänster har hotellet ett stort mötesrum för upp till 60 personer.

  Se mer
 • Hostal Residencia Don Diego
  Från515krPer natt
  3,4/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 117 recensioner från resenärerBaserat på 117 recensioner från resenärer

  Vandrarhem konstruerades år 1971. Vandrarhem genomgick en fullständig upprustning år 2010. Vandrarhem har en bibyggnad Egendomen har 7 bibyggnader. Egendomen består av 58 rum. Egendomen består av 21 enkelrum och 37 dubbelrum. Det här gästhemmet passar perfekt för dem som söker efter värde i ett enkelt boende. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Vandrarhem tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Vandrarhem erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Vandrarhem tillhandahåller en hiss. Vandrarhem erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Vandrarhem har mobiltäckning. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice.

  Se mer
 • NH Collection Madrid Suecia
  Från1.307krPer natt

  NH Collection Madrid Sueciastars

  Gran Vía area, Madrid , Calle marques de casa riera 4 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 218 recensioner från resenärerBaserat på 218 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1956. Hotell renoverades år 2014. Egendomen består av 127 rum. Egendomen består av 120 dubbelrum, 4 barnsviter, 3 sviter och 2 handikappanpassade rum. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Dagstidningar erjuds varje dag av Hotell.

  Se mer
 • Petit Palace Alcala
  Från865krPer natt

  Petit Palace Alcalastars

  Gran Vía area, Madrid , Virgen de los peligros 2 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 38 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 718 recensioner från resenärerBaserat på 718 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1920. Hotell renoverades år 2006. Det finns totalt 66 rum i lokalerna. Egendomen består av 11 enkelrum, 39 dubbelrum, 2 sviter och 8 familjerum. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Gästerna kan använda självtvättinrättningen. Gästerna kan förvara cyklar i ett behändigt område för cykelförvaring. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Hotell erbjuder dagstidningar varje dag. Husdjur är tillåtna på området. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Gran Melia Fenix
  Från1.813krPer natt

  Gran Melia FenixstarsGreenProgram Icon

  Salamanca-Serrano, Madrid , Hermosilla, (plaza de colón) 2 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2066 recensioner från resenärerBaserat på 2066 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1953. Hotell renoverades år 2002. Egendomen består av 214 rum. Egendomen består av 70 enkelrum, 120 dubbelrum, 6 barnsviter, 6 sviter och 3 handikappanpassade rum. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Hotell erbjuder cykeluthyrning. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande.

  Se mer
 • TRYP Madrid Cibeles Hotel
  Från976krPer natt

  TRYP Madrid Cibeles Hotelstars

  Gran Vía area, Madrid , Mesoneros romanos 13 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1316 recensioner från resenärerBaserat på 1316 recensioner från resenärer

  Detta eleganta cityhotell är utmärkt placerat direkt vid den livfulla Gran Via i den spanska huvudstaden Madrid. Hotellet ligger vid Plaza España och det är nära till otaliga shopping- och nöjeslokaler i närheten. Gästerna har fin tillgång till stadens förtrollande kulturella och historiska sevärdheter som denna kulturrika metropol är känd för. Detta moderna hotell har en sofistikerad kombination av klassisk arkitektur och en superb interiör i elegant stadsstil. Rummen är smakfullt inredda och utrustade med krispig vit dekor och trädetaljer som skapar en uppfriskande och rogivande atmosfär. Gästerna kommer att uppskatta denna oas av lugn och ro som kan kännas vara mil ifrån den livliga staden, men man har den strax utanför.

  Se mer
 • Catalonia Gran Vía
  Från1.107krPer natt

  Catalonia Gran Víastars

  Gran Vía area, Madrid , Gran via 7-9 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 47 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1294 recensioner från resenärerBaserat på 1294 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2008. Hotell rustades upp år 2000. Egendomen består av 185 rum. Egendomen består av 20 enkelrum, 160 dubbelrum, 5 barnsviter och 3 handikappanpassade rum. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Hotell tillhandahåller en hiss. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Hotell erbjuder tvättservice. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Hotell tillhandahåller barnvaktsservice på begäran. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen.

  Se mer
 • TRYP Madrid Centro
  Från811krPer natt

  TRYP Madrid Centrostars

  Gran Vía area, Madrid , Gran via 72 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 951 recensioner från resenärerBaserat på 951 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1956. Hotell rustades upp år 2000. Egendomen består av 115 rum. Egendomen består av 19 enkelrum, 74 dubbelrum, 18 trebäddsrum och 6 familjerum. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Hotell tillhandahåller en hiss. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice.

  Se mer
 • Vincci Capitol
  Från1.230krPer natt

  Vincci Capitolstars

  Gran Vía area, Madrid , Gran via 41 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 50 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1485 recensioner från resenärerBaserat på 1485 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1935. Hotell renoverades år 2005. Egendomen består av 144 rum. Egendomen består av 123 enkelrum, 123 dubbelrum, 8 barnsviter, 2 sviter och 2 handikappanpassade rum. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Gästerna kan använda hissen. Hotell erbjuder en terrass för gästernas åtnjutande. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Hotell erbjuder tvättservice. Det finns en självtvättinrättning tillgänglig för längre vistelser. Hotell är tillgängligt för rullstolar.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  334  Hotell - Madrid
Sida  1  av  34
 

Beskrivning av destination

  Madrid är Spaniens huvudstad och administrativ huvudort i den autonoma regionen Madrid, som motsvarar den forna provinsen Madrid. Vi rekommenderar besök på följande intressanta platser: Pradomuseet (1785), Centro de Arte Reina Sofía, där man kan beundra Picassos berömda tavla Guernica, vaxkabinettet Museo de Cera, Naturhistoriska museet och konstmuseet Museo de la Real Academia de Bellas Artes de San Fernando, m.fl. Man bör också se följande monument: resterna av Madrids stadsmur (800-talet), kyrkan San Nicolás de los Servitas, Casa de los Lujanes (ett adelshus från 1400-talet), kyrkan Capilla del Obispo (1500-talet), Segoviabron, Encarnaciónklostret (1600-talet), 1600-talstorget Plaza Mayor, som byggdes 1617 i en vacker renässansstil med en staty av Filip III i mitten. Ett annat viktigt monument är Kungliga slottet som invigdes 1714 av Karl III och anses vara ett av Europas vackraste palats. Upptäck denna betydande huvudstad som ger dig otaliga tillfällen att njuta. Besök Madrid.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Madrid

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här