Hotell i Madrid

Se på kartan
Hotell - Madrid

MadridFrån  118kr

Aktuella hotellerbjudanden - Madrid

 • Senator Gran Vía 70 Spa
  Från1.169krPer natt
  4,0/5
  Kundomdömenav 42 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1269 recensioner från resenärerBaserat på 1269 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Gran Vía. De 171 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Senator Gran Vía 70 Spa genomgick en renovering 2003. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Om någon som valt detta boende ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. De gemensamma utrymmena på Senator Gran Vía 70 Spa är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på detta boende.

  Se mer
 • SHS Hotel Aeropuerto
  Från652krPer natt

  SHS Hotel Aeropuertostars

  Barajas-Ifema, Madrid , Camino del aeropuerto 22 22 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 36 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 766 recensioner från resenärerBaserat på 766 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger endast tio minuter i bil från Madrids centrum. Det finns kollektivtrafikförbindelser 50 m från hotellet och kongresscentret IFEMA finns på ett avstånd av ungefär 10 km. Hotellet är känt för sin närhet till den internationella flygplatsen Madrid-Barajas, som endast ligger fem minuter bort i bil. Hotellet erbjuder ett urval av fullt utrustade gästrum med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för att garantera en verkligt komfortabel vistelse. För ökad bekvämlighet tillhandahålls gratis transportservice dygnet runt. Frukostbuffé serveras varje morgon, medan det finns en à la carte-meny för lunch och middag.

  Se mer
 • NH Collection Madrid Suecia
  Från1.831krPer natt

  NH Collection Madrid Sueciastars

  Gran Vía area, Madrid , Calle marques de casa riera 4 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 344 recensioner från resenärerBaserat på 344 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är lokaliserat i Gran Vía. Från detta boende som är beläget 800 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Detta hotell ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på 0. 7 kilometer. Våra besökare har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Boendet har totalt 127 rum. Detta boende renoverades 2014. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Dygnet-runt-servicen på NH Collection Madrid Suecia bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Alla badrum på NH Collection Madrid Suecia är handikappanpassadeHusdjur är tillåtna på detta boende. Alla gäster som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens dess restaurang. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Catalonia Gran Vía
  Från1.604krPer natt

  Catalonia Gran Víastars

  Gran Vía area, Madrid , Gran via 7-9 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 47 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1438 recensioner från resenärerBaserat på 1438 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Gran Vía. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell med ett läge mitt i stadens centrum. 185 välkomnande rum finns på anläggningen. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser. och De som bor på denna anläggning kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel City House florida norte by faranda
  Från804krPer natt
  3,5/5
  Kundomdömenav 210 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1582 recensioner från resenärerBaserat på 1582 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett centralt läge i Madrid, mitt emot tunnelbanestationen Principe Pio. Allmänna kommunikationsmedel gör att gästerna kan lätt utforska denna livliga stad. Det finns massor av butiker, barer, restauranger, nattklubbar och kulturella mötesplatser i närheten. Hotellet ligger nära Parque del Oeste och Parque del Moro samt nära stadens största gator och torg. Detta är det perfekta hotellet för att njuta av en avkopplande semester i den förtrollande spanska huvudstaden.

  Se mer
 • Regente
  Från1.833krPer natt

  Regentestars

  Gran Vía area, Madrid , Mesoneros romanos 9 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 97 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1609 recensioner från resenärerBaserat på 1609 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger på Madrids Gran Via, 400 meter från Puerta del Sol. I närheten finns teatrar, biografer, restauranger, barer och många shoppingställen, samt flera allmänna transportförbindelser som ger enkel tillgång till hela staden. Kungliga slottet ligger på 10 minuters promenad bort. Detta är det perfekta hotellet för att uppleva och njuta av charmen i den spanska huvudstaden.

  Se mer
 • Petit Palace Alcala
  Från1.267krPer natt

  Petit Palace Alcalastars

  Gran Vía area, Madrid , Virgen de los peligros 2 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 38 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 792 recensioner från resenärerBaserat på 792 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Gran Vía, är ett bra alternativ för familjer. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell som ligger mitt i stadens centrum. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. För våra gäster är det bara 20 meter till flygplatsen. Från detta boende är det 2. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell innefattar 66 trivsamma rum. Detta hotell renoverades 2006. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Petit Palace Alcala bidrar till gästernas trivsel. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Resenärerna kan ta med sig sina husdjur till detta boende. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Compostela Suites
  Från795krPer natt

  Compostela Suitesstars

  Barajas-Ifema, Madrid , Calle zambrana 4 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 49 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 465 recensioner från resenärerBaserat på 465 recensioner från resenärer

  Denna charmiga VR Resort är perfekt för familjer och ligger i Barajas-Ifema. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 2. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. Totalt 428 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på コンポステラ スイーツ. Detta boende byggdes 2009. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Om någon gäst som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser på コンポステラ スイーツ. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Restaurangen inbjuder gästerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. och Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. På コンポステラ スイーツ kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Axor Barajas
  Från1.129krPer natt

  Axor Barajasstars

  Barajas-Ifema, Madrid , Campezo 4 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 77 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1422 recensioner från resenärerBaserat på 1422 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Barajas-Ifema. Från detta hotell som är beläget 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra resenärer har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Axor Barajas är 217. Alla gästerna på Axor Barajas kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Alla rum på Axor Barajas är rullstolsanpassade. Detta är ett husdjursvänligt boende. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Axor Barajas. De som som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. , Axor Barajas erbjuder en mängd olika matupplevelser. , Resenärerna kan hitta balans för kropp och själ på anläggningens hälso- och väbefinnandeinrättning. , Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker för alla slags gäster. och Detta hotell erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. På Axor Barajas kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Santo Domingo
  Från1.021krPer natt

  Hotel Santo Domingostars

  Gran Vía area, Madrid , Calle san bernardo 1 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2565 recensioner från resenärerBaserat på 2565 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Gran Vía. Från denna egendom som är belägen 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare har 18. 7 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Hotel Santo Domingo är 200. Senast detta boende renoverades var 2010. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 3 är handikappsanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Hotel Santo Domingo. Hotel Santo Domingo är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. , Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på sätt och vis. och Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Hotel Santo Domingo kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  395  Hotell - Madrid
Sida  1  av  40
 

Beskrivning av destination

  Madrid är Spaniens huvudstad och administrativ huvudort i den autonoma regionen Madrid, som motsvarar den forna provinsen Madrid. Vi rekommenderar besök på följande intressanta platser: Pradomuseet (1785), Centro de Arte Reina Sofía, där man kan beundra Picassos berömda tavla Guernica, vaxkabinettet Museo de Cera, Naturhistoriska museet och konstmuseet Museo de la Real Academia de Bellas Artes de San Fernando, m.fl. Man bör också se följande monument: resterna av Madrids stadsmur (800-talet), kyrkan San Nicolás de los Servitas, Casa de los Lujanes (ett adelshus från 1400-talet), kyrkan Capilla del Obispo (1500-talet), Segoviabron, Encarnaciónklostret (1600-talet), 1600-talstorget Plaza Mayor, som byggdes 1617 i en vacker renässansstil med en staty av Filip III i mitten. Ett annat viktigt monument är Kungliga slottet som invigdes 1714 av Karl III och anses vara ett av Europas vackraste palats. Upptäck denna betydande huvudstad som ger dig otaliga tillfällen att njuta. Besök Madrid.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Madrid

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner