Hotell i Kalmar

Se på kartan
Hotell - Kalmar

KalmarFrån  1.098kr

Aktuella hotellerbjudanden - Kalmar

 • Scandic Kalmar Väst
  Från1.210krPer natt

  Scandic Kalmar Väststars

  Kalmar, Kalmar , Dragonvagen 7 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 346 recensioner från resenärerBaserat på 346 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Kalmar är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Våra besökare hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här hotellet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 5. 0 kilometer till flygplatsen. 148 välkomnande rum finns på anläggningen. Senast denna anläggning renoverades var 2013. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. På det här hotellet är hudjur tillåtna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Scandic Kalmar Väst. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. , Scandic Kalmar Väst är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. och De som bor på denna anläggning kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter.

  Se mer
 • Clarion Collection Packhuset
  Från1.526krPer natt

  Clarion Collection Packhusetstars

  Kalmar, Kalmar , Skeppsbrogatan 26 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 746 recensioner från resenärerBaserat på 746 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Kalmar. Detta hotell kan erbjuda totalt 87 rum. Anläggningens gemensamma utrymmen har wifi-anslutning. Husdjur är tillåtna på detta boende.

  Se mer
 • BEST WESTERN PLUS Kalmarsund Hotell
  Från1.248krPer natt

  BEST WESTERN PLUS Kalmarsund Hotellstars

  Kalmar, Kalmar , Fiskaregatan 5 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 198 recensioner från resenärerBaserat på 198 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell, som återfinns i Kalmar, är ett bra alternativ för familjer. Våra besökare hittar närmaste golfbana 9. 5 kilometer från det här boendet. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 350 meter från denna anläggning. Våra resenärer har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 600 meter. Totalt 106 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på BEST WESTERN PLUS Kalmarsund Hotell. Detta boende genomgick en renovering 2011. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till trådlös internetanslutning i de allmänna utrymmena. Receptionen på BEST WESTERN PLUS Kalmarsund Hotell håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. De som inte vill lämna sina husdjur hemma kan ta med sig dem. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på BEST WESTERN PLUS Kalmarsund Hotell. BEST WESTERN PLUS Kalmarsund Hotell har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. , Kunderna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på BEST WESTERN PLUS Kalmarsund Hotell. och Kunderna kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Frimurarehotellet, Sure Hotel Collection by BW
  Från1.097krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 123 recensioner från resenärerBaserat på 123 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Kalmar.

  Se mer
 
[x]
 

Populäraste zoner från Kalmar

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här