Hotell i Karlstad

Se på kartan
Hotell - Karlstad

KarlstadFrån  1.001kr

Aktuella hotellerbjudanden - Karlstad

 • Elite Stadshotellet Karlstad
  Från1.282krPer natt

  Elite Stadshotellet Karlstadstars

  Karlstad, Karlstad , Kungsgatan 22 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 556 recensioner från resenärerBaserat på 556 recensioner från resenärer

  Centralt beläget för att garantera alla sina gäster en komplett vistelse full av nöjen och kulinariska läckerheter, ligger detta hotell vid Klarälvens strand och inom räckhåll för ett brett utbud av trevliga restauranger och shoppingmöjligheter. Dessutom, förutom intressanta platser och grönområden, finns det flera busshållplatser i närheten och en järnvägsstation som lätt kan nås till fots. Gästerna kan välja mellan olika typer av rum, efter behov och smak. Men alla rum har en modern stil med eleganta möbler, som ger en trevlig upplevelse. Hotellet är utrustat med användbara faciliteter såsom flera mötesrum för företagsevenemang, en trevlig restaurang och en charmig pub med trevlig atmosfär och som serverar utsökt mat.

  Se mer
 • Clarion Collection Bilan
  Från1.154krPer natt

  Clarion Collection Bilanstars

  Karlstad, Karlstad , Karlbergsgatan 3 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 612 recensioner från resenärerBaserat på 612 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Karlstad. Totalt 68 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Clarion Collection Bilan. Resenärerna kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Husdjur är inte tillåtna på Clarion Collection Bilan.

  Se mer
 • Scandic Winn
  Från1.188krPer natt

  Scandic Winnstars

  Karlstad, Karlstad , Norra strandgatan 09-11 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 379 recensioner från resenärerBaserat på 379 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Karlstad. Från detta boende som är beläget 150 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från hotellet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 22. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är promenadavståndet till hamnen 500 meter. Totalt 199 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning snyggades upp 2015. Scandic Winn har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Gästerna behöver inte lämna sina husdjur hemma, de kan ta med sig dem till denna anläggning. Dessutom har Scandic Winn ett garage för kunder som reser med bil. Denna anläggning har affärsfaciliteter.

  Se mer
 • Scandic Klaralven
  Från1.144krPer natt

  Scandic Klaralvenstars

  Karlstad, Karlstad , Sandbacksgatan 6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 334 recensioner från resenärerBaserat på 334 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Karlstad. Detta boende har 143 rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta bekväma hotell ligger i Karlstad. Detta boende har 143 rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Scandic Karlstad City
  Från1.308krPer natt

  Scandic Karlstad Citystars

  Karlstad, Karlstad , Drottninggatan 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 336 recensioner från resenärerBaserat på 336 recensioner från resenärer

  Det finns totalt 106 rum i lokalerna. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan utnyttja rumservice.

  Se mer
 • Clarion Collection Drott
  Från1.306krPer natt

  Clarion Collection Drottstars

  Karlstad, Karlstad , Jarnvagsgatan 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 589 recensioner från resenärerBaserat på 589 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Karlstad. Detta hotell kan erbjuda totalt 84 rum. Resenärerna kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Detta är inte ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • Clarion Hotel Plaza
  Från1.000krPer natt

  Clarion Hotel Plazastars

  Karlstad, Karlstad , Vastra torggatan 2 2 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 663 recensioner från resenärerBaserat på 663 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Karlstad. Det totala antalet rum på Clarion Hotel Plaza är 131. Detta boende grundades år 1890. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Dessutom kan kunderna bo på Clarion Hotel Plaza med sina husdjur. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna.

  Se mer
 • Sure Hotel by Best Western Savoy Karlstad
  Från1.215krPer natt

  Sure Hotel by Best Western Savoy Karlstadstars

  Karlstad, Karlstad , Vastra torggatan 1a - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 65 recensioner från resenärerBaserat på 65 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Karlstad. Det totala antalet rum är 66. Sure Hotel by Best Western Savoy Karlstad är från år 1960. Detta boende tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Scandic Bollnas
  Från1.357krPer natt

  Scandic Bollnasstars

  Karlstad, Karlstad , Stenbomsgatan 8 - Karta
   

  Bo med vacker utsikt över sjön Varpen, nära Bollnäs charmiga stadskärna. Njut av solnedgången, ät en bit mat i restaurangen och avsluta med ett parti krocket på baksidan. Eller träna i vårt gym, basta och mys i relaxen.Ät gott och KRAV-märkt i vår trevliga restaurang. Hos oss kan du även träna i gymmet och varva ned i bastun. För konferenser och events har vi 12 mötesrum med plats för mellan 2 och 200 personer. Du har självklart fritt wifi i hela hotellet.Från våra rum har du underbar utsikt över den vackra sjön Varpen. Nära hotellet finns både badplats och hopptorn för dig som vill bada. Här finns även goda möjligheter att vandra i naturen eller fiska. Shoppa i stadskärnan med mysiga, små butiker eller ta strandpromenaden till Långnäs Park och Mobackes Trädgårdscenter. Gå en golfrunda på Hårga Golfbana, se linspinneriet Växbo Lin eller besök Bollnäs Travbana.

  Se mer
 
[x]
 

Beskrivning av destination

  Karlstad är residensstad för Värmlands län i Sverige och det ligger vid landets längsta älv, Klarälven. Staden har en viktig hamn i sjön Vänern och den är berömd för att vara en solig stad (men egentligen var det en flicka som var sola i Karlstad). Naturen är överdådig och mycket varierad med barrskogar i norr och gyllengul, odlad mark i söder. Vänern, landets största sjö, är en skönhet i sig själv och här rinner Klarälven ut efter sitt långa lopp från de norska bergen och genom staden. Många fågelarter och andra djur såsom bäver tar skydd eller har sin hemvist i dess vatten. I Karlstad finns det ett varierat utbud av aktiviteter såsom simning och vattensporter. Men det finns även tillgång på nöjen i denna aktiva stad där man också kan göra en shoppingtur eller njuta av det internationella köket, en oförglömlig upplevelse. Missa inte heller ett besök i Mariebergsskogen, på Värmlandsmuseet eller Alsters Herrgård. Karlstad är otroligt, njut av allt det har att erbjuda!

Populäraste zoner från Karlstad

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här