Hotell i Karlstad

Se på kartan
Hotell - Karlstad

KarlstadFrån  919kr

Aktuella hotellerbjudanden - Karlstad

 • Clarion Collection Bilan
  Från1.237krPer natt

  Clarion Collection Bilanstars

  Karlstad, Karlstad , Karlbergsgatan 3 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 538 recensioner från resenärerBaserat på 538 recensioner från resenärer

  Egendomen består av 68 rum. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns en tvättservice.

  Se mer
 • BEST WESTERN Gustaf Fröding Hotel & Konferens
  Från919krPer natt
  4,2/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 192 recensioner från resenärerBaserat på 192 recensioner från resenärer

  Best Western Gustaf Fröding är ett hotell beläget fyra kilometer utanför Karlstads citykärna. Vi är mycket stolta över att kunna titulera oss som Värmlands största konferensanläggning. Med naturen runt knuten erbjuder vi det mesta för en lyckad vistelse. Vi är också väldigt glada över att kunna presentera att självaste Selma Lagerlöf valt att flytta in... För de dansintresserade erbjuder hotellet fortfarande dans, precis som förr i tiden. Andra kanske vill njuta av vår härliga innergård med stor utomhuspool eller SPA avdelning, gym, biljardbord och vinkällare. Eller varför inte ta del av vår fina Frödingbutik på hotellet? I vår butik finner du underbara produkter från formgivare och konstnärer från Värmland samt den kungliga hovleverantören Klässbols Linneväveri. Detta familjeägda hotell ligger mitt i hjärtat av Värmland. Vackert beläget mellan tät skog och vackra Vänern, på höjden strax norr om Karlstads citykärna. Det är lätt att förstå varifrån Sveriges mest folkkära poet, Gustaf Fröding, fick sin inspiration. Och det är kanske just därför så många gäster väljer att konferera eller stanna över för några nätter hos just oss!

  Se mer
 • Clarion Collection Drott
  Från1.383krPer natt

  Clarion Collection Drottstars

  Karlstad, Karlstad , Jarnvagsgatan 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 519 recensioner från resenärerBaserat på 519 recensioner från resenärer

  Egendomen består av 84 rum. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns en tvättservice. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande.

  Se mer
 • Clarion Hotel Plaza
  Från1.410krPer natt

  Clarion Hotel Plazastars

  Karlstad, Karlstad , Vastra torggatan 2 2 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 590 recensioner från resenärerBaserat på 590 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1890. Egendomen består av 131 rum. Den här anläggningen består av . Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Den här anläggningen tillåter husdjur. Hotell tillåter stora husdjur.

  Se mer
 • Comfort Hotel Royal
  Från1.310krPer natt

  Comfort Hotel Royalstars

  Saffle, Karlstad , Olof trataljagatan 2 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 48 recensioner från resenärerBaserat på 48 recensioner från resenärer

  Detta bekväma och moderna hotell är beläget i den central delen av staden Säffle I Sverige, känd för dess pappers- och trätillverkningen och hotellet är beläget nära Vänern. Resenärer på besök kan besöka Säffles teater, den vackra Echstedtska gårderna eller Kung Olof Trataljas grav vid Olof Trataljas klippa. De som tycker om utomhusaktiviter kan åka med en kaja eller fiska i sjön. Hotellet erbjuder gästerna ljusa och kontemporära rum med kabel-TV och gratis Wi-fi, och businessresenärer kan uppskatta de fyra rymliga mötesrummen och banketthallarna för sociala eller affärssyften. Hallarna rymmer upp till 180 personer. Efter en lång dag med jobb eller lek, kan gästerna vila ut i träningsrummet och bastun, äta i hotellets egen restaurang och på morgonen kan de vakna upp till en härlig och nöjdsam frukost (som är gratis). Det här är den perfekta punkten att utforska områdets sjöar och skogar ifrån eller för att fly från stadslivet livlighet.

  Se mer
 
[x]
 

Beskrivning av destination

  Karlstad är residensstad för Värmlands län i Sverige och det ligger vid landets längsta älv, Klarälven. Staden har en viktig hamn i sjön Vänern och den är berömd för att vara en solig stad (men egentligen var det en flicka som var sola i Karlstad). Naturen är överdådig och mycket varierad med barrskogar i norr och gyllengul, odlad mark i söder. Vänern, landets största sjö, är en skönhet i sig själv och här rinner Klarälven ut efter sitt långa lopp från de norska bergen och genom staden. Många fågelarter och andra djur såsom bäver tar skydd eller har sin hemvist i dess vatten. I Karlstad finns det ett varierat utbud av aktiviteter såsom simning och vattensporter. Men det finns även tillgång på nöjen i denna aktiva stad där man också kan göra en shoppingtur eller njuta av det internationella köket, en oförglömlig upplevelse. Missa inte heller ett besök i Mariebergsskogen, på Värmlandsmuseet eller Alsters Herrgård. Karlstad är otroligt, njut av allt det har att erbjuda!

Populäraste zoner från Karlstad

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här