Hotell i Karlstad

Se på kartan
Hotell - Karlstad

KarlstadFrån  857kr

Aktuella hotellerbjudanden - Karlstad

 • Scandic Winn
  Från1.209krPer natt

  Scandic Winnstars

  Karlstad, Karlstad , Norra strandgatan 09-11 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 412 recensioner från resenärerBaserat på 412 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Karlstad. Från detta hotell som ligger inbäddat 150 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från det här boendet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 22. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 500 meter till hamnen. Scandic Winn har totalt 199 rum. Anläggningen totalrenoverades 2015. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta är ett husdjursvänligt boende. Alla som valt detta boende kan vilja använda dess garage. Denna anläggning har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan.

  Se mer
 • Scandic Karlstad City
  Från1.304krPer natt

  Scandic Karlstad Citystars

  Karlstad, Karlstad , Drottninggatan 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 355 recensioner från resenärerBaserat på 355 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Karlstad. Totalt 106 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Scandic Karlstad City. Husdjur är tillåtna på detta boende.

  Se mer
 • Scandic Klaralven
  Från1.148krPer natt

  Scandic Klaralvenstars

  Karlstad, Karlstad , Sandbacksgatan 6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 350 recensioner från resenärerBaserat på 350 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Karlstad. Detta boende har 143 rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta bekväma hotell ligger i Karlstad. Detta boende har 143 rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Sure Hotel by Best Western Savoy Karlstad
  Från1.102krPer natt

  Sure Hotel by Best Western Savoy Karlstadstars

  Karlstad, Karlstad , Vastra torggatan 1a - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 67 recensioner från resenärerBaserat på 67 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Karlstad. Sure Hotel by Best Western Savoy Karlstad har totalt 66 rum. Sure Hotel by Best Western Savoy Karlstad är från år 1960. Sure Hotel by Best Western Savoy Karlstad är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • BEST WESTERN Gustaf Fröding Hotel & Konferens
  Från857krPer natt
  4,2/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 226 recensioner från resenärerBaserat på 226 recensioner från resenärer

  Best Western Gustaf Fröding är ett hotell beläget fyra kilometer utanför Karlstads citykärna. Vi är mycket stolta över att kunna titulera oss som Värmlands största konferensanläggning. Med naturen runt knuten erbjuder vi det mesta för en lyckad vistelse. Vi är också väldigt glada över att kunna presentera att självaste Selma Lagerlöf valt att flytta in... För de dansintresserade erbjuder hotellet fortfarande dans, precis som förr i tiden. Andra kanske vill njuta av vår härliga innergård med stor utomhuspool eller SPA avdelning, gym, biljardbord och vinkällare. Eller varför inte ta del av vår fina Frödingbutik på hotellet? I vår butik finner du underbara produkter från formgivare och konstnärer från Värmland samt den kungliga hovleverantören Klässbols Linneväveri. Detta familjeägda hotell ligger mitt i hjärtat av Värmland. Vackert beläget mellan tät skog och vackra Vänern, på höjden strax norr om Karlstads citykärna. Det är lätt att förstå varifrån Sveriges mest folkkära poet, Gustaf Fröding, fick sin inspiration. Och det är kanske just därför så många gäster väljer att konferera eller stanna över för några nätter hos just oss!

  Se mer
 • Clarion Collection Bilan
  Från1.201krPer natt

  Clarion Collection Bilanstars

  Karlstad, Karlstad , Karlbergsgatan 3 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 636 recensioner från resenärerBaserat på 636 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Karlstad. Clarion Collection Bilan har totalt 68 rum. Resenärerna kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda.

  Se mer
 
[x]
 

Beskrivning av destination

  Karlstad är residensstad för Värmlands län i Sverige och det ligger vid landets längsta älv, Klarälven. Staden har en viktig hamn i sjön Vänern och den är berömd för att vara en solig stad (men egentligen var det en flicka som var sola i Karlstad). Naturen är överdådig och mycket varierad med barrskogar i norr och gyllengul, odlad mark i söder. Vänern, landets största sjö, är en skönhet i sig själv och här rinner Klarälven ut efter sitt långa lopp från de norska bergen och genom staden. Många fågelarter och andra djur såsom bäver tar skydd eller har sin hemvist i dess vatten. I Karlstad finns det ett varierat utbud av aktiviteter såsom simning och vattensporter. Men det finns även tillgång på nöjen i denna aktiva stad där man också kan göra en shoppingtur eller njuta av det internationella köket, en oförglömlig upplevelse. Missa inte heller ett besök i Mariebergsskogen, på Värmlandsmuseet eller Alsters Herrgård. Karlstad är otroligt, njut av allt det har att erbjuda!

Populäraste zoner från Karlstad

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner