Hotell i Karlstad

Se på kartan
Hotell - Karlstad

KarlstadFrån  1.045kr

Aktuella hotellerbjudanden - Karlstad

 • Elite Stadshotellet Karlstad
  Från1.331krPer natt

  Elite Stadshotellet Karlstadstars

  Karlstad, Karlstad , Kungsgatan 22 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 586 recensioner från resenärerBaserat på 586 recensioner från resenärer

  Centralt beläget för att garantera alla sina gäster en komplett vistelse full av nöjen och kulinariska läckerheter, ligger detta hotell vid Klarälvens strand och inom räckhåll för ett brett utbud av trevliga restauranger och shoppingmöjligheter. Dessutom, förutom intressanta platser och grönområden, finns det flera busshållplatser i närheten och en järnvägsstation som lätt kan nås till fots. Gästerna kan välja mellan olika typer av rum, efter behov och smak. Men alla rum har en modern stil med eleganta möbler, som ger en trevlig upplevelse. Hotellet är utrustat med användbara faciliteter såsom flera mötesrum för företagsevenemang, en trevlig restaurang och en charmig pub med trevlig atmosfär och som serverar utsökt mat.

  Se mer
 • Scandic Winn
  Från1.193krPer natt

  Scandic Winnstars

  Karlstad, Karlstad , Norra strandgatan 09-11 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 425 recensioner från resenärerBaserat på 425 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Karlstad. Från detta hotell som ligger inbäddat 150 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från det här boende. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 22. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 500 meter till hamnen. Detta boende har totalt 199 ombonade rum. Detta boende genomgick en renovering 2015. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Husdjur, både små och stora, är också välkomna till detta hotell, vilket passar mycket bra för de resenärer som inte vill resa ifrån sina pälsklädda vänner. Dessutom har Scandic Winn ett garage för kunder som reser med bil. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta hotell en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte.

  Se mer
 • Scandic Klaralven
  Från1.186krPer natt

  Scandic Klaralvenstars

  Karlstad, Karlstad , Sandbacksgatan 6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 355 recensioner från resenärerBaserat på 355 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Karlstad. Detta boende har 143 rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta bekväma hotell ligger i Karlstad. Detta boende har 143 rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • BEST WESTERN Gustaf Fröding Hotel & Konferens
  Från1.085krPer natt
  4,2/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 230 recensioner från resenärerBaserat på 230 recensioner från resenärer

  Best Western Gustaf Fröding är ett hotell beläget fyra kilometer utanför Karlstads citykärna. Vi är mycket stolta över att kunna titulera oss som Värmlands största konferensanläggning. Med naturen runt knuten erbjuder vi det mesta för en lyckad vistelse. Vi är också väldigt glada över att kunna presentera att självaste Selma Lagerlöf valt att flytta in... För de dansintresserade erbjuder hotellet fortfarande dans, precis som förr i tiden. Andra kanske vill njuta av vår härliga innergård med stor utomhuspool eller SPA avdelning, gym, biljardbord och vinkällare. Eller varför inte ta del av vår fina Frödingbutik på hotellet? I vår butik finner du underbara produkter från formgivare och konstnärer från Värmland samt den kungliga hovleverantören Klässbols Linneväveri. Detta familjeägda hotell ligger mitt i hjärtat av Värmland. Vackert beläget mellan tät skog och vackra Vänern, på höjden strax norr om Karlstads citykärna. Det är lätt att förstå varifrån Sveriges mest folkkära poet, Gustaf Fröding, fick sin inspiration. Och det är kanske just därför så många gäster väljer att konferera eller stanna över för några nätter hos just oss!

  Se mer
 • Scandic Karlstad City
  Från1.273krPer natt

  Scandic Karlstad Citystars

  Karlstad, Karlstad , Drottninggatan 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 361 recensioner från resenärerBaserat på 361 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Karlstad. Totalt 106 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Scandic Karlstad City. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • Sure Hotel by Best Western Savoy Karlstad
  Från1.044krPer natt

  Sure Hotel by Best Western Savoy Karlstadstars

  Karlstad, Karlstad , Vastra torggatan 1a - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 69 recensioner från resenärerBaserat på 69 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Karlstad. Detta boende har totalt 66 ombonade rum. Det här boendet byggdes 1960. Detta hotell tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Clarion Collection Bilan
  Från1.239krPer natt

  Clarion Collection Bilanstars

  Karlstad, Karlstad , Karlbergsgatan 3 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 649 recensioner från resenärerBaserat på 649 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Karlstad. Det totala antalet rum är 68. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Clarion Collection Drott
  Från1.370krPer natt

  Clarion Collection Drottstars

  Karlstad, Karlstad , Jarnvagsgatan 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 636 recensioner från resenärerBaserat på 636 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Karlstad. Detta hotell kan erbjuda totalt 84 rum. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Clarion Collection Drott. Husdjur är tillåtna på denna anläggning.

  Se mer
 • Clarion Hotel Plaza
  Från1.356krPer natt

  Clarion Hotel Plazastars

  Karlstad, Karlstad , Vastra torggatan 2 2 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 710 recensioner från resenärerBaserat på 710 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Karlstad. Totalt 131 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Clarion Hotel Plaza. Detta boende byggdes 1890. Anläggningens gemensamma utrymmen har wifi-anslutning. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. De som väljer att bo på denna anläggning kan ta med sig sina husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil.

  Se mer
 
[x]
 

Beskrivning av destination

  Karlstad är residensstad för Värmlands län i Sverige och det ligger vid landets längsta älv, Klarälven. Staden har en viktig hamn i sjön Vänern och den är berömd för att vara en solig stad (men egentligen var det en flicka som var sola i Karlstad). Naturen är överdådig och mycket varierad med barrskogar i norr och gyllengul, odlad mark i söder. Vänern, landets största sjö, är en skönhet i sig själv och här rinner Klarälven ut efter sitt långa lopp från de norska bergen och genom staden. Många fågelarter och andra djur såsom bäver tar skydd eller har sin hemvist i dess vatten. I Karlstad finns det ett varierat utbud av aktiviteter såsom simning och vattensporter. Men det finns även tillgång på nöjen i denna aktiva stad där man också kan göra en shoppingtur eller njuta av det internationella köket, en oförglömlig upplevelse. Missa inte heller ett besök i Mariebergsskogen, på Värmlandsmuseet eller Alsters Herrgård. Karlstad är otroligt, njut av allt det har att erbjuda!

Populäraste zoner från Karlstad

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner