Hotell i Uppsala

Se på kartan
Hotell - Uppsala

UppsalaFrån  1.157kr

Aktuella hotellerbjudanden - Uppsala

 • Elite Hotel Academia
  Från1.264krPer natt

  Elite Hotel Academiastars

  Uppsala, Uppsala , Suttungsgränd 6 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 124 recensioner från resenärerBaserat på 124 recensioner från resenärer

  Nu har vi slagit upp upp portarna till vårt första hotell i Uppsala, Elite Hotel Academia. Med absoluta toppläge, precis intill centralstationen i det gamla posthuset.Elite Hotel Academia erbjuder 198 flärdfullt inredda rum, 9 konferenslokaler samt gym med relaxavdelning och bastu. Hotellet ligger på gångavstånd från Uppsala Konsert & Kongress och endast 20 minuter från Arlanda.Vår ambition är att Elite Hotel Academia ska vara en central mötesplats för alla i staden. Vi erbjuder plats för umgänge både i den mysiga gastropuben The Bishops Arms på gatuplan och i den spektakulära restaurangen Miss Voon med skybar på elfte våningen.

  Se mer
 • BEST WESTERN Hotel Svava
  Från1.361krPer natt

  BEST WESTERN Hotel Svavastars

  Uppsala, Uppsala , Bangardsgatan 24 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 244 recensioner från resenärerBaserat på 244 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Uppsala. Det totala antalet rum på BEST WESTERN Hotel Svava är 127. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. På BEST WESTERN Hotel Svava kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Scandic Uppsala Nord
  Från1.157krPer natt

  Scandic Uppsala Nordstars

  Uppsala, Uppsala , Gamla uppsalagatan 50 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 362 recensioner från resenärerBaserat på 362 recensioner från resenärer

  Detta moderna hotell är beläget nära flera sevärdheter såsom Uppsalas slott, Fyrshovs vattenpark, Uppsalas koncert och kongresscenter samt Uppsala katedral. Den centrala tågstationen ligger endast på en 5 minuters bilfärd från hotellet, Arlandas flygplats kan nås på 25 minuter. Hotellet erbjuder gratis wifi, mötesrum, affärscentrum, restaurang, bar, fitnesscentrum, spa, inomhusbassäng, lekpark, affärer, tvättservice och bagageutrymme.

  Se mer
 
[x]
 

Beskrivning av destination

  Uppsala är en stad som ligger norr om Stockholm, i Sverige. Det är en av Sveriges största städer och administrativt centrum i Uppsala län. Staden ligger intill Fyrisån, som har varit mycket viktig för den ekonomiska utvecklingen i området och som för närvarande är utmärkt för promenader, med många platser att vila på såsom barer i det fria och många bänkar där man kan sitta och titta på ån. En av de mest intressanta platserna att besöka är den berömde, svenske vetenskapsmannens och naturalistens, Carl von Linnés, hem som nu även är museum. I Uppsala, som har en lång musikalisk tradition, kan man lyssna till alla typer av musik och staden har mer än 200 olika körer. En annan av de mest populära sevärdheterna i staden är Uppsala domkyrka. Det är den största domkyrkan i norra Europa och dess torn är 118 meter höga. Uppsala är en stad som bevarar en småstads magiska atmosfär men ändå har en stor stads bekvämligheter.

Populäraste zoner från Uppsala

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här