Hotell i Uppsala

Se på kartan
Hotell - Uppsala

UppsalaFrån  696kr

Aktuella hotellerbjudanden - Uppsala

 • Clarion Hotel Gillet
  Från1.045krPer natt

  Clarion Hotel Gilletstars

  Uppsala, Uppsala , Dragarbrunnsgatan 23 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 806 recensioner från resenärerBaserat på 806 recensioner från resenärer

  Egendomen består av 161 rum. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns en tvättservice.

  Se mer
 • BEST WESTERN Hotel Svava
  Från893krPer natt

  BEST WESTERN Hotel Svavastars

  Uppsala, Uppsala , Bangardsgatan 24 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 211 recensioner från resenärerBaserat på 211 recensioner från resenärer

  Det finns totalt 127 rum i lokalerna. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns en tvättservice.

  Se mer
 • ELITE HOTEL ACADEMIA
  Från696krPer natt

  ELITE HOTEL ACADEMIAstars

  Uppsala, Uppsala , Suttungsgränd 6 - Karta
   

  Tack vare sitt läge i Uppsala är den här egendomen den optimala basen för både affärsresor och semesterresor. $hotel. getTypeHotel() konstruerades år 2017. Egendomen består av 198 rum. Den här anläggningen består av . Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Det finns ett tidningsställ på området. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Det finns en tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan förvara cyklar i ett behändigt område för cykelförvaring. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Det finns en säker parkering för gästernas säkerhet. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 
[x]
 

Beskrivning av destination

  Uppsala är en stad som ligger norr om Stockholm, i Sverige. Det är en av Sveriges största städer och administrativt centrum i Uppsala län. Staden ligger intill Fyrisån, som har varit mycket viktig för den ekonomiska utvecklingen i området och som för närvarande är utmärkt för promenader, med många platser att vila på såsom barer i det fria och många bänkar där man kan sitta och titta på ån. En av de mest intressanta platserna att besöka är den berömde, svenske vetenskapsmannens och naturalistens, Carl von Linnés, hem som nu även är museum. I Uppsala, som har en lång musikalisk tradition, kan man lyssna till alla typer av musik och staden har mer än 200 olika körer. En annan av de mest populära sevärdheterna i staden är Uppsala domkyrka. Det är den största domkyrkan i norra Europa och dess torn är 118 meter höga. Uppsala är en stad som bevarar en småstads magiska atmosfär men ändå har en stor stads bekvämligheter.

Populäraste zoner från Uppsala

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här