Hotell i Uppsala

Se på kartan
Hotell - Uppsala

UppsalaFrån  1.120kr

Aktuella hotellerbjudanden - Uppsala

 • Elite Hotel Academia
  Från1.291krPer natt

  Elite Hotel Academiastars

  Uppsala, Uppsala , Suttungsgränd 6 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 134 recensioner från resenärerBaserat på 134 recensioner från resenärer

  Nu har vi slagit upp upp portarna till vårt första hotell i Uppsala, Elite Hotel Academia. Med absoluta toppläge, precis intill centralstationen i det gamla posthuset.Elite Hotel Academia erbjuder 198 flärdfullt inredda rum, 9 konferenslokaler samt gym med relaxavdelning och bastu. Hotellet ligger på gångavstånd från Uppsala Konsert & Kongress och endast 20 minuter från Arlanda.Vår ambition är att Elite Hotel Academia ska vara en central mötesplats för alla i staden. Vi erbjuder plats för umgänge både i den mysiga gastropuben The Bishops Arms på gatuplan och i den spektakulära restaurangen Miss Voon med skybar på elfte våningen.

  Se mer
 • Scandic Uppsala Nord
  Från1.208krPer natt

  Scandic Uppsala Nordstars

  Uppsala, Uppsala , Gamla uppsalagatan 50 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 368 recensioner från resenärerBaserat på 368 recensioner från resenärer

  Detta moderna hotell är beläget nära flera sevärdheter såsom Uppsalas slott, Fyrshovs vattenpark, Uppsalas koncert och kongresscenter samt Uppsala katedral. Den centrala tågstationen ligger endast på en 5 minuters bilfärd från hotellet, Arlandas flygplats kan nås på 25 minuter. Hotellet erbjuder gratis wifi, mötesrum, affärscentrum, restaurang, bar, fitnesscentrum, spa, inomhusbassäng, lekpark, affärer, tvättservice och bagageutrymme.

  Se mer
 • Scandic Uplandia
  Från1.120krPer natt

  Scandic Uplandiastars

  Uppsala, Uppsala , Dragarbrunnsgatan 32 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 345 recensioner från resenärerBaserat på 345 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Uppsala. Scandic Uplandia har totalt 133 rum. De som bor på detta boende kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Husdjur är inte tillåtna på Scandic Uplandia. Det finns parkeringsplatser. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • BEST WESTERN Hotel Svava
  Från1.162krPer natt

  BEST WESTERN Hotel Svavastars

  Uppsala, Uppsala , Bangardsgatan 24 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 252 recensioner från resenärerBaserat på 252 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Uppsala. Detta boende innefattar 127 trivsamma rum. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Clarion Hotel Gillet
  Från1.170krPer natt

  Clarion Hotel Gilletstars

  Uppsala, Uppsala , Dragarbrunnsgatan 23 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 979 recensioner från resenärerBaserat på 979 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Uppsala. Det finns totalt 161 rum på anläggningen. Resenärerna har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Clarion Hotel Gillet. Husdjur är tillåtna på detta hotell.

  Se mer
 
[x]
 

Beskrivning av destination

  Uppsala är en stad som ligger norr om Stockholm, i Sverige. Det är en av Sveriges största städer och administrativt centrum i Uppsala län. Staden ligger intill Fyrisån, som har varit mycket viktig för den ekonomiska utvecklingen i området och som för närvarande är utmärkt för promenader, med många platser att vila på såsom barer i det fria och många bänkar där man kan sitta och titta på ån. En av de mest intressanta platserna att besöka är den berömde, svenske vetenskapsmannens och naturalistens, Carl von Linnés, hem som nu även är museum. I Uppsala, som har en lång musikalisk tradition, kan man lyssna till alla typer av musik och staden har mer än 200 olika körer. En annan av de mest populära sevärdheterna i staden är Uppsala domkyrka. Det är den största domkyrkan i norra Europa och dess torn är 118 meter höga. Uppsala är en stad som bevarar en småstads magiska atmosfär men ändå har en stor stads bekvämligheter.

Populäraste zoner från Uppsala

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här