Hotell i Uppsala

Se på kartan
Hotell - Uppsala

UppsalaFrån  1.122kr

Aktuella hotellerbjudanden - Uppsala

 • BEST WESTERN Hotel Svava
  Från1.495krPer natt

  BEST WESTERN Hotel Svavastars

  Uppsala, Uppsala , Bangardsgatan 24 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 211 recensioner från resenärerBaserat på 211 recensioner från resenärer

  Det finns totalt 127 rum i lokalerna. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns en tvättservice.

  Se mer
 • Elite Hotel Academia
  Från1.121krPer natt

  Elite Hotel Academiastars

  Uppsala, Uppsala , Suttungsgränd 6 - Karta
   

  Nu har vi slagit upp upp portarna till vårt första hotell i Uppsala, Elite Hotel Academia. Med absoluta toppläge, precis intill centralstationen i det gamla posthuset.Elite Hotel Academia erbjuder 198 flärdfullt inredda rum, 9 konferenslokaler samt gym med relaxavdelning och bastu. Hotellet ligger på gångavstånd från Uppsala Konsert & Kongress och endast 20 minuter från Arlanda.Vår ambition är att Elite Hotel Academia ska vara en central mötesplats för alla i staden. Vi erbjuder plats för umgänge både i den mysiga gastropuben The Bishops Arms på gatuplan och i den spektakulära restaurangen Miss Voon med skybar på elfte våningen.

  Se mer
 • Scandic Uppsala Nord
  Från1.506krPer natt

  Scandic Uppsala Nordstars

  Uppsala, Uppsala , Gamla uppsalagatan 50 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 300 recensioner från resenärerBaserat på 300 recensioner från resenärer

  Detta moderna hotell är beläget nära flera sevärdheter såsom Uppsalas slott, Fyrshovs vattenpark, Uppsalas koncert och kongresscenter samt Uppsala katedral. Den centrala tågstationen ligger endast på en 5 minuters bilfärd från hotellet, Arlandas flygplats kan nås på 25 minuter. Hotellet erbjuder gratis wifi, mötesrum, affärscentrum, restaurang, bar, fitnesscentrum, spa, inomhusbassäng, lekpark, affärer, tvättservice och bagageutrymme.

  Se mer
 • Clarion Hotel Gillet
  Från1.337krPer natt

  Clarion Hotel Gilletstars

  Uppsala, Uppsala , Dragarbrunnsgatan 23 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 806 recensioner från resenärerBaserat på 806 recensioner från resenärer

  Egendomen består av 161 rum. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns en tvättservice.

  Se mer
 • Scandic Uplandia
  Från1.465krPer natt

  Scandic Uplandiastars

  Uppsala, Uppsala , Dragarbrunnsgatan 32 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 280 recensioner från resenärerBaserat på 280 recensioner från resenärer

  Egendomen består av 133 rum. Hotell erbjuder 1 handikappanpassat rum. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området.

  Se mer
 
[x]
 

Beskrivning av destination

  Uppsala är en stad som ligger norr om Stockholm, i Sverige. Det är en av Sveriges största städer och administrativt centrum i Uppsala län. Staden ligger intill Fyrisån, som har varit mycket viktig för den ekonomiska utvecklingen i området och som för närvarande är utmärkt för promenader, med många platser att vila på såsom barer i det fria och många bänkar där man kan sitta och titta på ån. En av de mest intressanta platserna att besöka är den berömde, svenske vetenskapsmannens och naturalistens, Carl von Linnés, hem som nu även är museum. I Uppsala, som har en lång musikalisk tradition, kan man lyssna till alla typer av musik och staden har mer än 200 olika körer. En annan av de mest populära sevärdheterna i staden är Uppsala domkyrka. Det är den största domkyrkan i norra Europa och dess torn är 118 meter höga. Uppsala är en stad som bevarar en småstads magiska atmosfär men ändå har en stor stads bekvämligheter.

Populäraste zoner från Uppsala

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här