Hotell i Bangkok

Se på kartan
Hotell - Bangkok

BangkokFrån  89kr

Aktuella hotellerbjudanden - Bangkok

 • Ambassador Bangkok
  Från479krPer natt

  Ambassador Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit 11 171 -
  3,6/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 724 recensioner från resenärerBaserat på 724 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Sukhumvit. Från detta boende som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. För våra besökare är det bara 700 meter till flygplatsen. Detta boende har totalt 760 rum. Ambassador Bangkok totalrenoverades 2008. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Ambassador Bangkok håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Ambassador Bangkok. Kunderna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. , Kunderna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. och Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Grand Alpine Hotel Bangkok
  Från269krPer natt

  Grand Alpine Hotel Bangkokstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Phetchaburi rd, phayathai, ratchathewi 88/15-17 -
  3,0/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Pratunam-Petchburi. Från detta boende som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. 95 välkomnande rum finns på anläggningen. Grand Alpine Hotel Bangkok är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Grand Alpine Hotel Bangkok. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärena kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning. och Konferensfaciliteter finns på detta boende. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Centre Point Pratunam
  Från732krPer natt

  Centre Point Pratunamstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Soi petchburi 15, petchburi rd., rajtaewee 6 -
  3,9/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1425 recensioner från resenärerBaserat på 1425 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Pratunam-Petchburi. Från detta hotell som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 27. 0 kilometer till flygplatsen. 266 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell renoverades 2007. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen under hela dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. De som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. På センター ポイント プラトゥーナム ホテル kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Tonaor Place Bangkok
  Från161krPer natt

  Tonaor Place Bangkokstars

  Rama 9 - Ratchadapisek, Bangkok , Chareonsak, suttisan-winitchai road, huaikwang 67/2 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 45 recensioner från resenärerBaserat på 45 recensioner från resenärer

  The property is located in the business district of Ratchadapisek area, just a 5 minutes' walk to Sutthisan MRT Station that connects to shopping, dining and entertainment destinations around Bangkok. There is a 24 hour convenient store nearby the hotel as well as local shops nearby.

  Se mer
 • Eastin Hotel Makkasan Bangkok
  Från452krPer natt

  Eastin Hotel Makkasan Bangkokstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , New petchburi rd, makkasan 1091/343 -
  3,9/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1379 recensioner från resenärerBaserat på 1379 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Pratunam-Petchburi. Våra gäster har 19. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 280 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Både fast och trådlöst internet finns på Eastin Hotel Makkasan Bangkok. Receptionen på Eastin Hotel Makkasan Bangkok har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Eastin Hotel Makkasan Bangkok tillhandahåller babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Alla som valt detta boende kan med fördel dra nytta av dess restaurang. och Alla som valt detta boende kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande.

  Se mer
 • Diamond City Hotel
  Från281krPer natt

  Diamond City Hotelstars

  Rajtaevee-Phayathai, Bangkok , Soi payanark, rama iv road 594/23 -
  2,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 419 recensioner från resenärerBaserat på 419 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Rajatevee- Phayathai. Denna anläggning har totalt 90 rum. ダイアモンド シティー ホテル är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på ダイアモンド シティー ホテル har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. På ダイアモンド シティー ホテル kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Novotel Bangkok Platinum
  Från1.156krPer natt

  Novotel Bangkok Platinumstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Petchaburi road, ratchatevee 220 -
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3227 recensioner från resenärerBaserat på 3227 recensioner från resenärer

  Novotel Bangkok Platinum Pratunam ligger i Bangkoks modekvarter ovanför Platinum Mall, några minuters gångväg från shoppingcentret Central World, Siam Square, MBK, Pratunam och BTS-stationer. Hotellet sammanför komfort och teknik och passar lika bra för semestrar och arbetsresor. Hotellet har 283 välutformade rum, två barer och en restaurang, 5 flexibla mötesrum, wifi utan kostnad, pool, fitnesscenter och inomhusparkering.

  Se mer
 • Ratchada Point
  Från304krPer natt

  Ratchada Pointstars

  Rama 9 - Ratchadapisek, Bangkok , Soi sudprasert 2, sutthisarn-vinichai road 8 -
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 33 recensioner från resenärerBaserat på 33 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Rama 9- Ratchadapisek. Det totala antalet rum på Ratchada Point är 67. Detta boende totalrenoverades 2015. Detta hotell har wifi-anslutning. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är inte tillåtna på Ratchada Point. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Kunderna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Ratchada Point. På Ratchada Point kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Modena by Fraser Bangkok
  Från488krPer natt

  Modena by Fraser Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , 2527 rama iv road with ratchadaphisek road (asoke) 238 rooms -
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 232 recensioner från resenärerBaserat på 232 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Sukhumvit, är ett bra alternativ för homosexuella. Från detta boende som är beläget 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 2. 0 kilometer från detta boende. Denna egendom ligger 2. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Våra kunder har 37. 0 kilometer till flygplatsen. De 238 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Modena by Fraser Bangkok är från år 2016. Modena by Fraser Bangkok har wifi-anslutning. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Denna anläggning är utformad för att göra gästernas vistelse så bekväm som möjligt och har några handikappanpassade badrum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Denna anläggning har parkering och garage. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Indra Regent
  Från515krPer natt

  Indra Regentstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Rajaprarop road 120/126 -
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1508 recensioner från resenärerBaserat på 1508 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Pratunam-Petchburi. Från detta boende som är beläget 5 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 5 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 439 trivsamma rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2002. Både fast och trådlöst internet finns på Indra Regent. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. //TEMPLATE OR VARIABLE HTL NAME NOT FOUND// har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. , Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. och Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta boende med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  432  Hotell - Bangkok
Sida  1  av  44
 

Beskrivning av destination

  Bangkok är huvudstaden i Thailand. Den ligger vid stranden av floden Chao Phraya, nära utloppet i Thailändska bukten. Det är en dynamisk, exotisk och billig stad, full med skyskrapor, tempel, sofistikerade köpcentrum, ett livligt nattliv, utmärkta hotell och en intressant gastronomi. Besöket på Grand Palace, som är en samling tempel och byggnader med storslagen arkitektur, kommer att blända dig. Mycket nära finns den lutande Buddha, be honom att få en önskan uppfylld, såsom traditionen säger. Nationalmuseet är det största i Asien. I templet Wat Po, det största och äldsta i Bangkok, kan du få den traditionella thailändska massagen. I templet Wat Trai Mit finns den imponerande Buddhastatyn i guld, tre meter hög och fem ton tung. Du kan besöka det eleganta museet i palatset Wimanmek, byggt i förgylld teak, och palatset Suan Pakkad med sina vackra trädgårdar. På Siam-torget, i närheten av World Trade Centre, hittar du den exotiska helgedomen Erawan, du kan shoppa på den traditionella marknaden Chatuchak (den är bara öppen lördagar och söndagar) och du kan besöka nöjeskvarteren. Den zoologiska trädgården Dusit, planetariet, flera nöjesparker, safarier, golf, ridning och mycket, mycket annat. Bangkok kommer att slå dig med förundran med sitt förflutna och med sin nutid.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Bangkok

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Nasa Vegas
  Nasa Vegas
  3,2/5
  Kundomdömenav  90 Åsikter

  Vänlig personal som gör sitt bästa för att man ska ha det bra.

  Johnny
  Hotelopias kund, 03/02/2018

  Från165krSe mer

 • The Silver Palm Rama 9 - Bangkok
  The Silver Palm Rama 9 - Bangkok
  4,8/5
  Kundomdömenav  1 Åsikter

  The Hotel give you a calm and relax experience. A piece of the beach in the city. The staff is amazing, talking good english, always helpfull and with a smile on the face. Cleaning was everyday , Whic ...

  Anonym
  Hotelopias kund, 16/01/2018

  Från370krSe mer

 • Khaosan Holiday
  Khaosan Holiday
  3,8/5
  Kundomdömenav  1 Åsikter

  Helt okej för det priset. Men endast som tillfälligt boende någon natt.

  Anonym
  Hotelopias kund, 05/12/2017

  Från164krSe mer