Hotell i Orlando - FL

Se på kartan
Hotell - Orlando - FL

Orlando - FLFrån  276kr

Aktuella hotellerbjudanden - Orlando - FL

 • Waldorf Astoria Orlando Disney World
  Från2.619krPer natt

  Waldorf Astoria Orlando Disney WorldstarsGreenProgram Icon

  Walt Disney World Resort, Orlando - FL , 14200 bonnet creek resort lane - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4227 recensioner från resenärerBaserat på 4227 recensioner från resenärer

  The hotel is conveniently located 25 min from Orlando International Airport and just minutes to tourist attractions including Downtown Disney, Magic Kingdom, and Epcot. SeaWorld Orlando, Universal Orlando, and prime shopping and dining locations are all within 15 min of the hotel. Despite the hotel's convenient location to tourist attractions, the property sits on a private nature prerserve offering a relaxing and serene experience.

  Se mer
 • Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek
  Från917krPer natt
  3,8/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5068 recensioner från resenärerBaserat på 5068 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2011. Det finns totalt 400 rum i lokalerna. Egendomen består av 141 enkelrum, 247 dubbelrum, 10 barnsviter, 2 sviter och 12 handikappanpassade rum. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Hotell tillhandahåller en hiss. Det finns en affär på området. Gästerna kan koppla av i den vackra trädgården. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder ett säkert parkeringsområde till sina gäster. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Dagstidningar erjuds varje dag av Hotell. Säkerhet tillhandahålls dygnet runt. Hotell erbjuder piccoloservice. Husdjur är tillåtna på den här anläggningen.

  Se mer
 • Wyndham Bonnet Creek - Extra Holidays, LLC.
  Från2.952krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3746 recensioner från resenärerBaserat på 3746 recensioner från resenärer

  Besökare till Walt Disney World Resort kan inte bo närmare temaparken än på detta hotell. Hotellet ligger i hjärtat av Disneys centrum och ett stenkast från de största sevärdheterna och aktiviteterna i Orlando. Personalen hjälper gladeligen till att ordna med allt från biljettköp till bordsreservationer och transporter. Hotellet har nyligen renoverats, och erbjuder ljus, modern inredning och rymliga, bekväma rum. Rummen har alla bekvämligheter som finns i ett hem inklusive ett fullt utrustat kök, ett privat sovrum med king size-säng, bäddsoffa i vardagsrummet, matplats och badkar med hydromassage. Här erbjuds också rekreationsaktiviteter för alla, som 3 uppvärmda utomhuspooler, 2 lazy rivers, 6 utomhusbubbelpooler och 2 barnpooler.

  Se mer
 • Rosen Inn Pointe Orlando
  Från470krPer natt

  Rosen Inn Pointe OrlandostarsGreenProgram Icon

  International Drive-området, Orlando - FL , 9000 international drive - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 35 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 7848 recensioner från resenärerBaserat på 7848 recensioner från resenärer

  Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2004. Egendomen består av 1020 rum. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Hotell erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. För bekvämligheten för dem som stannar lite längre finns det en självtvättinrättning. Gästerna kan samla energi för dagen på det gym som finns på området. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Husdjur är tillåtna på området. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Quality Suites
  Från707krPer natt

  Quality Suitesstars

  International Drive-området, Orlando - FL , Turkey lake rd 9350 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 600 recensioner från resenärerBaserat på 600 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1991. Hotell renoverades år 2001. Egendomen består av 214 rum. Egendomen består av 215 sviter. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Gästerna kan förvara sina kappor i kapprummet. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Det finns en tvättservice. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats.

  Se mer
 • Comfort Inn & Suites Convention Center
  Från1.423krPer natt
  4,4/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 803 recensioner från resenärerBaserat på 803 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2004. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2012. Egendomen består av 200 rum. Egendomen består av 133 dubbelrum och 67 barnsviter. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Gästerna kan använda hissen. Det finns en affär på området. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Hotell erbjuder dagstidningar varje dag.

  Se mer
 • The Avanti Resort
  Från510krPer natt

  The Avanti Resortstars

  International Drive-området, Orlando - FL , International drive 8738 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4967 recensioner från resenärerBaserat på 4967 recensioner från resenärer

  Detta familjeägda hotell erbjuder Wi-Fi och rum med minibar och lägenheter. Alla rummen har satellit-TV, stora fönster och eget badrum. Lägenheten har ett pentry och balkong. Det är 200 meter från Südplatz spårvagnshållplats, med direktförbindelser till Leipzig och Leipzigs centralstation stadens centrum med dess shoppingområden. Hotellet ligger bara 1 km från Leipzigs centrum.

  Se mer
 • Hawthorn Suites by Wyndham Orlando Lake BuenaVista
  Från715krPer natt
  4,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2127 recensioner från resenärerBaserat på 2127 recensioner från resenärer

  Detta hotell är beläget i hjärtat av allt som finns att se och göra i Orlando, 800 meter från ingången till den världsberömda Walt Disney World Resort, ett stenkast från Downtown Disney Market Place och Pleasure Island. Hotellet är perfekt beläget på Palm Parkway och inom bekvämt gångavstånd från alla restauranger och butiker. Det finns gratis schemalagd transport till Disneys parker, vilket gör detta till en perfekt plats för dem gästerna som inte kör bil.

  Se mer
 • Hampton Inn International Dr Convention Center
  Från983krPer natt
  4,5/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter

  Hotell konstruerades år 1999. Hotell rustades upp år 2006. Det finns totalt 170 rum i lokalerna. Egendomen består av . Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats.

  Se mer
 • Hilton Orlando Bonnet Creek Disney World
  Från1.401krPer natt

  Hilton Orlando Bonnet Creek Disney WorldstarsGreenProgram Icon

  Walt Disney World Resort, Orlando - FL , Bonnet creek resort lane 14100 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5842 recensioner från resenärerBaserat på 5842 recensioner från resenärer

  The hotel is conveniently located 25 min from Orlando International Airport and just minutes to tourist attractions including Downtown Disney, Magic Kingdom, and Epcot. SeaWorld Orlando, Universal Orlando, and prime shopping and dining locations are all within 15 min of the hotel. Even with the hotel's convenient location to tourist attractions, the property sits on a private nature prerserve offering a relaxing and serene experience.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  352  Hotell - Orlando - FL
Sida  1  av  36
 

Beskrivning av destination

  I delstaten Florida, i sydöstra USA ligger staden Orlando. Detta storstadsområde är berömt för sina turistattraktioner och temaparker, t.ex. den världsberömda parken Disney World och andra nästan lika kända såsom Sea World och Universal Orlando Resort. Orlando är en stad för nöje och fantasi, som erbjuder underhållning för besökare i alla åldrar. Bland det som erbjuds turisterna finns både kulturella evenemang såsom museer och teatrar och möjligheter att utöva sporter av olika slag, nattlivet inte att förglömma. Orlando är även ett affärscentrum med många affärer på modet och alla de mest berömda märkesaffärerna för dem som älskar att shoppa. I Disneys olika parker, Magic Kingdom, Epcot, Disney-MGM Studios och Animal Kingdom, blandas magi med teknologi, filmkonst och djurens rike i ett nöje utan slut. Universal Orlando Resort har två temaparker som är besökarnas förtjusning. Där förvandlas biofilmerna till en oförglömlig upplevelse i verkligheten. I Sea World får man lära känna havets mysterier och uppleva spännande äventyr. I Orlando upphör man aldrig att roa sig. Besök det!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Orlando - FL

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här