Hotell i Hanoi och North

Se på kartan
Hotell - Hanoi och North

Hanoi och NorthFrån  181kr

Aktuella hotellerbjudanden - Hanoi och North

 • Pan Pacific Hanoi
  Från770krPer natt

  Pan Pacific Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Thanh nien road, ba dinh district 1 -
   

  Hotell konstruerades år 1997. Hotell renoverades år 2011. Egendomen består av 322 rum. Egendomen består av 280 dubbelrum och 23 sviter. Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Gästerna kan åtnjuta bekvämligheten med en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Hotell tillhandahåller en hiss. Hotell erbjuder en affär för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan använda sig av Hotell s cykeluthyrning. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. För föräldrarnas bekvämlighet erbjuder Hotell barnvaktsservice på begäran. Hotell erbjuder biluthyrning. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Det finns säkerhet dygnet runt. Piccoloservicen ger ökad bekvämlighet.

  Se mer
 • Sofitel Legend Metropole Hanoi
  Från2.598krPer natt

  Sofitel Legend Metropole Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , 15 ngo quyen street hanoi 15 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6279 recensioner från resenärerBaserat på 6279 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1901. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2007. Egendomen består av 210 rum. Egendomen består av 342 dubbelrum, 21 sviter och 1 handikappanpassat rum. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Hotell tillhandahåller en hiss. Det finns en affär på området. Vissa av rummen har utsikt över Hotells vackra trädgård. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Hotell tillhandahåller barnvaktsservice på begäran. Hotell erbjuder biluthyrning. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Piccoloservicen ger ökad bekvämlighet.

  Se mer
 • Hilton Hanoi Opera
  Från1.026krPer natt

  Hilton Hanoi OperastarsGreenProgram Icon

  Hanoi, Hanoi och North , 01 le thanh tong str., hoan kiem district,hanoi 1 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2139 recensioner från resenärerBaserat på 2139 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1999. Hotell rustades upp år 1999. Egendomen består av 268 rum. Egendomen består av . Det här attraktiva hotellet är den perfekta basen för såväl sightseeing som affärer. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Det finns en affär på området. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Anläggningen är tillgänglig för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats.

  Se mer
 • Somerset Grand Hanoi
  Från1.323krPer natt

  Somerset Grand Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Hai ba trung street hanoi 49 -
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 649 recensioner från resenärerBaserat på 649 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2011. Det finns totalt 185 rum i lokalerna. Den här anläggningen består av . Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Gästerna kan använda hissen. Hotell har ett behändigt litet snabbköp för sista-minuten-behov eller glömda tandborstar. Gästerna kan åtnjuta bekvämlighet i form av en affär på plats. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Hotell erbjuder en Internetåtkomst för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder ett säkert parkeringsområde till sina gäster. Säkerhet tillhandahålls dygnet runt.

  Se mer
 • Pullman Hanoi
  Från1.272krPer natt

  Pullman Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Cat linn street, hanoi 40 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 620 recensioner från resenärerBaserat på 620 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1997. Hotell renoverades år 2000. Egendomen består av 246 rum. Egendomen består av 133 enkelrum, 148 dubbelrum och 15 barnsviter. Det här hotellet är den perfekta basen för att utforska området. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Det finns en affär på området. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Det finns en bilparkering på området. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Det finns en barnvaktsservice på begäran för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer att uppskatta bekvämligheten i en biluthyrning på plats. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Hotell erbjuder ett säkert parkeringsområde till sina gäster. Hotell har hjälpsam, flerspråkig personal tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Hotell erbjuder dagstidningar varje dag. Hotell tillhandahåller säkerhet dygnet runt. Hotell erbjuder piccoloservice.

  Se mer
 • Daewoo Hanoi
  Från703krPer natt

  Daewoo Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , 360 kim ma street, ba dinh district 360 -
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 365 recensioner från resenärerBaserat på 365 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 1993. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2005. Det finns totalt 411 rum i lokalerna. Egendomen består av 184 enkelrum, 227 dubbelrum och 34 sviter. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Det finns ett kapprum nära den främre receptionen. Hotell tillhandahåller en hiss. Det finns en affär på området. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Gästerna kan använda sig av sjukvårdsservicen vid sjukdom. Det finns en bilparkering på området. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. För föräldrarnas bekvämlighet erbjuder Hotell barnvaktsservice på begäran. Hotell erbjuder biluthyrning. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar.

  Se mer
 • The Landmark Hanoi
  Från267krPer natt

  The Landmark Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , 19 nguyen van to str., hoan kiem dist 19 -
  4,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 301 recensioner från resenärerBaserat på 301 recensioner från resenärer

  The hotel is located in the centre of Hanoi's Old Quarter, within a 5-minute walk all the famous places in Hanoi's Old Quarter centre, such as Kiem Lake, the Water Puppet Theatre, Hanoi Opera House, the Temple of Literature, the One Pillar Pagoda and the Fine Art Museum and the Ho Chi Minh Mausoleum. The nearest train station is roughly 3 km away, while the Noi Bai International Airport is approximately 35 km away from the hotel.

  Se mer
 • Silk Path Hotel
  Från582krPer natt

  Silk Path Hotelstars

  Hanoi, Hanoi och North , 195-197-199hang bong street, hoan kiem district -
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1874 recensioner från resenärerBaserat på 1874 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2010. Det finns totalt 106 rum i lokalerna. Egendomen består av 40 enkelrum, 64 dubbelrum, 1 svit och 1 handikappanpassat rum. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Gästerna kan använda hissen. Hotell har ett tidningsställ. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice. För bekvämligheten för dem som stannar lite längre finns det en självtvättinrättning. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Gästerna kan använda transportservicen till och från flygplatsen. Det finns en säker parkering på området. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Hotell erbjuder dagstidningar varje dag. Det finns säkerhet dygnet runt. Hotell erbjuder piccoloservice.

  Se mer
 • Tirant
  Från504krPer natt

  Tirantstars

  Hanoi, Hanoi och North , 38 gia ngu street, hoan kiem district 80 -
  4,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Ideally located in the heart of Hanoi's Old Quarter - Gia Ngu Street, on the bank of Hoan Kiem Lake, the hotel is a very convenient place for guests looking for shopping and banking facilities very near, as well as eating and entertainment options. In addition, the hotel is also close to the main tourist attractions: Quan Su Pagoda (1500 m), Hanoi Grand Ethnology (400 m), Hoan Kiem Lake (nearby), and many more.

  Se mer
 • Hanoi Pearl Hotel
  Från745krPer natt

  Hanoi Pearl Hotelstars

  Hanoi, Hanoi och North , 6 bao khanh street hoan kiem district -
  3,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1106 recensioner från resenärerBaserat på 1106 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 2013. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2013. Det finns totalt 70 rum i lokalerna. Egendomen består av 2 familjerum. Det här attraktiva hotellet passar perfekt för en helgutflykt eller en längre semestervistelse. Det finns luftkonditionering i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Gästerna kan använda enheterna för valutaväxling. Gästerna kan använda hissen. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Gästerna kan använda sig av tjänsten för nyckelinsamling. Hotell har mobiltäckning. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Hotell erbjuder rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Det finns en självtvättinrättning tillgänglig för längre vistelser. Gästerna kan njuta av träning på gymmet på plats. Gästerna kan använda biluthyrningen för att utforska det omgivande området. Gästerna kan dra fördel av transportservicen till och från flygplatsen. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Gästerna kan avnjuta en kopp kaffe över den morgontidning som tillhandahålls av Hotell. Det finns en piccoloservice.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  113  Hotell - Hanoi och North
Sida  1  av  12
 

Beskrivning av destination

  Nordvietnam är ett land som ligger på den asiatiska kontinenten. Dess huvudstad är Hanoi, ett av landets vikitgaste turistcentrum. I Hanoi hittar du ett magnifikt kulturcentrum med monument, rester som har blivit kvar efter kriget och museer, m.fl. andra platser. De mest typiska för staden är Litteraturens tempel, Vietnams historiska nationalmuseum, Nationalmuseet för konst, Etnologiska museet och Revolutionsmuseet. Om du tycker om att promenera, rekommenderar vi att du besöker den gamla stadskärnan. Den är som en labyrint med ungefär 36 gator där du hittar regionala konsthantverk som du kan ta med hem som ett minne av din vistelse i Hanoi. På natten är staden lika aktiv som på dagen och du hittar mängder av diskotek, bl.a. Apocalypse Now, Club O och New Century. Men Hanoi har också lugnare miljöer såsom pubar och caféer, så nog ska du hitta en plats som passar dig. Missa inte denna charmfulla stad! Lär känna Hanoi!

Populäraste zoner från Hanoi och North

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här