Hotell i Hanoi och North

Se på kartan
Hotell - Hanoi och North

Hanoi och NorthFrån  219kr

Aktuella hotellerbjudanden - Hanoi och North

 • Hilton Hanoi Opera
  Från1.208krPer natt

  Hilton Hanoi Operastars

  Hanoi, Hanoi och North , 01 le thanh tong str., hoan kiem district,hanoi 1 -
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2423 recensioner från resenärerBaserat på 2423 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell återfinns i Hanoi. Anläggningen har totalt 268 rum. För gästernas bekvämlighet har detta boende internet. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. På Hilton Hanoi Opera kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Golden Lotus Luxury Hotel
  Från472krPer natt

  Golden Lotus Luxury Hotelstars

  Hanoi, Hanoi och North , 53-55 hang trong, hoan kiem district -
  3,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 441 recensioner från resenärerBaserat på 441 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Hanoi. Det finns totalt 55 rum på anläggningen. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser. Kunderna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna kan utforska de olika matställena som detta boende erbjuder. och Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Annam Legend Hotel
  Från250krPer natt

  Annam Legend Hotelstars

  Hanoi, Hanoi och North , 27 hang be, hoan kiem -
  3,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 179 recensioner från resenärerBaserat på 179 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Hanoi. Detta hotell har totalt 39 ombonade rum. Boendet totalrenoverades 2015. Detta hotell har wifi-anslutning. Dygnet-runt-servicen på Annam Legend Hotel bidrar till gästernas trivsel. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Annam Legend Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. De som som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna som bor på detta boende kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. På Annam Legend Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Nikko Hanoi
  Från810krPer natt

  Nikko Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , 84 tran nhan tong street, hanoi, vietnam 84 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 830 recensioner från resenärerBaserat på 830 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell ligger i Hanoi. Totalt 257 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Nikko Hanoi. Denna anläggning genomgick en renovering 2015. Alla gästerna på Nikko Hanoi kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Detta välutrustade boende har 1 handikappanpassat rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Nikko Hanoi. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Gästerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. , Kunderna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Nikko Hanoi. , Resenärerna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. och Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta hotell och som passar för olika slags evenemangPå Nikko Hanoi kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Lapis Hotel
  Från603krPer natt

  The Lapis Hotelstars

  Hanoi, Hanoi och North , 21 tran hung dao, hoan kiem 70 -
  3,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 261 recensioner från resenärerBaserat på 261 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Hanoi. Denna anläggning innefattar 70 trivsamma rum. Både fast och trådlöst internet finns på The Lapis Hotel. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. , Kunderna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. , Om gästerna som bor på denna anläggning behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. och The Lapis Hotel som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av resenärer. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • THE CHI BOUTIQUE HOTEL
  Från540krPer natt

  THE CHI BOUTIQUE HOTELstars

  Hanoi, Hanoi och North , 13-15 nha chung, hoan kiem 13-15 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 357 recensioner från resenärerBaserat på 357 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Hanoi. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Totalt 42 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på The Chi Boutique Hotel. Detta boendes byggår är 2015. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Om gästerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på The Chi Boutique Hotel. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Icon 36 Hotel & Residence
  Från310krPer natt

  Icon 36 Hotel & Residencestars

  Hanoi, Hanoi och North , Bat su street, hoan kiem dist, hanoi 35-37 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 257 recensioner från resenärerBaserat på 257 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Hanoi. Från denna egendom som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder har 40. 0 kilometer till flygplatsen. Icon 36 Hotel & Residence har totalt 25 rum. Den här anläggningen byggdes 2011. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Detta är inte ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • Silk Path Hotel
  Från629krPer natt

  Silk Path Hotelstars

  Hanoi, Hanoi och North , 195-197-199hang bong street, hoan kiem district -
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2385 recensioner från resenärerBaserat på 2385 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell, som återfinns i Hanoi, är ett bra alternativ för familjer. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Totalt 106 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Silk Path Hotel. Detta hotell byggdes 2010. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Silk Path Hotel tillhandahåller babysängar på begäran. Denna handikappanpassade anläggning har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. På detta hotell finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. , Kunderna kan utforska de olika matställena som detta hotell erbjuder. och Resenärerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Silk Path Hotel. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Eco Hotel Hanoi
  Från315krPer natt

  Eco Hotel Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Cua dong, hoan kiem 26-28 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 30 recensioner från resenärerBaserat på 30 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Hanoi. Från denna egendom som är belägen 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster har 40. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 65 rum. Eco Premier Hotel är från år 2014. Eco Premier Hotel är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. På Eco Premier Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ping Hanoi Hotel
  Från276krPer natt

  Ping Hanoi Hotelstars

  Hanoi, Hanoi och North , No 26 me tri ha street tu liem hanoi 26 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 32 recensioner från resenärerBaserat på 32 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Hanoi, är ett bra alternativ för homosexuella. Detta hotell har 80 rum. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Ping Hanoi Hotel. Måltiderna som serveras kommer att uppskattas av alla som bor på denna anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  96  Hotell - Hanoi och North
Sida  1  av  10
 

Beskrivning av destination

  Nordvietnam är ett land som ligger på den asiatiska kontinenten. Dess huvudstad är Hanoi, ett av landets vikitgaste turistcentrum. I Hanoi hittar du ett magnifikt kulturcentrum med monument, rester som har blivit kvar efter kriget och museer, m.fl. andra platser. De mest typiska för staden är Litteraturens tempel, Vietnams historiska nationalmuseum, Nationalmuseet för konst, Etnologiska museet och Revolutionsmuseet. Om du tycker om att promenera, rekommenderar vi att du besöker den gamla stadskärnan. Den är som en labyrint med ungefär 36 gator där du hittar regionala konsthantverk som du kan ta med hem som ett minne av din vistelse i Hanoi. På natten är staden lika aktiv som på dagen och du hittar mängder av diskotek, bl.a. Apocalypse Now, Club O och New Century. Men Hanoi har också lugnare miljöer såsom pubar och caféer, så nog ska du hitta en plats som passar dig. Missa inte denna charmfulla stad! Lär känna Hanoi!

Populäraste zoner från Hanoi och North

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här