Hotell i Hanoi och North

Se på kartan
Hotell - Hanoi och North

Hanoi och NorthFrån  191kr

Aktuella hotellerbjudanden - Hanoi och North

 • Hilton Hanoi Opera
  Från983krPer natt

  Hilton Hanoi Operastars

  Hanoi, Hanoi och North , 01 le thanh tong str., hoan kiem district,hanoi 1 -
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2482 recensioner från resenärerBaserat på 2482 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är beläget i Hanoi. Totalt 268 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hilton Hanoi Opera. Både affärs- och semesterresenärer kommer att uppskatta tillgången till internet. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Daewoo Hanoi
  Från930krPer natt

  Daewoo Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Kim ma street, ba dinh district 360 -
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 452 recensioner från resenärerBaserat på 452 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Hanoi är detta enastående hotell ett optimalt val för familjer. Från detta boende som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra resenärer är det bara 20 meter till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 411 ombonade rum. Daewoo Hanoi genomgick en renovering 2005. Alla gästerna på Daewoo Hanoi kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Denna anläggning tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Daewoo Hanoi är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge de som bor på denna anläggning ny energi inför dagen. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Daewoo Hanoi. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Light Hotel
  Från550krPer natt

  The Light Hotelstars

  Hanoi, Hanoi och North , Hang bong str 128-130 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 235 recensioner från resenärerBaserat på 235 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Hanoi, är ett bra alternativ för familjer. Från detta hotell som ligger 10 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det 1. 2 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 800 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 25. 0 kilometer till flygplatsen. De 89 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Anläggningen byggdes 2016. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. The Light Hotel erbjuder transfer till flygplatsen. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Kunder som bor på denna anläggning kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. De som bor på denna anläggning kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på The Light Hotel är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Somerset Grand Hanoi
  Från973krPer natt

  Somerset Grand Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Hai ba trung street hanoi 49 -
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 801 recensioner från resenärerBaserat på 801 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett lyxigt hotell som är lokaliserat i Hanoi. Totalt 185 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Somerset Grand Hanoi. Somerset Grand Hanoi är från år 2011. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Somerset Grand Hanoi. Kunderna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. På Somerset Grand Hanoi kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Silk Path Boutique Hotel
  Från485krPer natt

  Silk Path Boutique Hotelstars

  Hanoi, Hanoi och North , 21 hang khay street, hoan kiem district -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1063 recensioner från resenärerBaserat på 1063 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Hanoi. Från denna egendom som ligger inbäddad 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra resenärer har 4. 0 kilometer till flygplatsen. De 33 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Den här anläggningen byggdes 2015. Alla gästerna på Silk Path Boutique Hotel kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dessutom erbjuder Silk Path Boutique Hotel babysängar på begäran. Silk Path Boutique Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser på Silk Path Boutique Hotel. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Kunderna kan utforska de olika matställena som Silk Path Boutique Hotel erbjuder. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Detta boende har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. På Silk Path Boutique Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hanoi Delano Hotel
  Från492krPer natt

  Hanoi Delano Hotelstars

  Hanoi, Hanoi och North , Bat su, hoan kiem dist 52 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 578 recensioner från resenärerBaserat på 578 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Hanoi. Från denna egendom som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det 40. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning har totalt 50 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Gästerna kan utforska de olika matställena som detta hotell erbjuder.

  Se mer
 • Anise Hanoi
  Från305krPer natt

  Anise Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , 22 quan thanh, hoan kiem 22 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 480 recensioner från resenärerBaserat på 480 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Hanoi. Från denna anläggning som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 15 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta hotell har totalt 42 ombonade rum. Det här hotellet byggdes 2007. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumHusdjur är inte tillåtna på Anise Hanoi. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Anise Hanoi. Anise Hanoi erbjuder transfer till flygplatsen. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Anise Hanoi är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. På Anise Hanoi kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Novotel Suites Hanoi
  Från1.111krPer natt

  Novotel Suites Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , 5 duy tan - cau giay 151 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 112 recensioner från resenärerBaserat på 112 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Hanoi. Från denna egendom som är belägen 8. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det 3. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 21. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra kunder har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Novotel Suites Hanoi har totalt 151 rum. Denna anläggning grundades år 2016. Novotel Suites Hanoi är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dygnet-runt-servicen på Novotel Suites Hanoi bidrar till gästernas trivsel. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Alla badrum på Novotel Suites Hanoi är handikappanpassadeHusdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Resenärerna kan njuta av anläggningens alla smakfulla rätter i restaurangen. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Resenärerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på detta hotell. Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Gästerna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på detta hotell. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sofitel Legend Metropole Hanoi
  Från3.079krPer natt

  Sofitel Legend Metropole Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , 15 ngo quyen street hanoi 15 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6953 recensioner från resenärerBaserat på 6953 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i Hanoi. Från denna egendom som ligger 5 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 210. Detta hotell renoverades 2007. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 1 rum är handikappsanpassat. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta boende perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge de som bor på denna anläggning ny energi inför dagen. Sofitel Legend Metropole Hanoi kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel 1-2-3 Hanoi
  Från384krPer natt

  Hotel 1-2-3 Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , 34 nam ngu street, hoan kiem dist 1 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 52 recensioner från resenärerBaserat på 52 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Hanoi. Denna anläggning innefattar 50 trivsamma rum. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på Hotel 1-2-3 Hanoi har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Hotel 1-2-3 Hanoi. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Hotel 1-2-3 Hanoi kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  80  Hotell - Hanoi och North
Sida  1  av  8
 

Beskrivning av destination

  Nordvietnam är ett land som ligger på den asiatiska kontinenten. Dess huvudstad är Hanoi, ett av landets vikitgaste turistcentrum. I Hanoi hittar du ett magnifikt kulturcentrum med monument, rester som har blivit kvar efter kriget och museer, m.fl. andra platser. De mest typiska för staden är Litteraturens tempel, Vietnams historiska nationalmuseum, Nationalmuseet för konst, Etnologiska museet och Revolutionsmuseet. Om du tycker om att promenera, rekommenderar vi att du besöker den gamla stadskärnan. Den är som en labyrint med ungefär 36 gator där du hittar regionala konsthantverk som du kan ta med hem som ett minne av din vistelse i Hanoi. På natten är staden lika aktiv som på dagen och du hittar mängder av diskotek, bl.a. Apocalypse Now, Club O och New Century. Men Hanoi har också lugnare miljöer såsom pubar och caféer, så nog ska du hitta en plats som passar dig. Missa inte denna charmfulla stad! Lär känna Hanoi!

Populäraste zoner från Hanoi och North

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här