Hotell i Hanoi och North

Se på kartan
Hotell - Hanoi och North

Hanoi och NorthFrån  185kr

Aktuella hotellerbjudanden - Hanoi och North

 • Silk Path Hotel
  Från781krPer natt

  Silk Path Hotelstars

  Hanoi, Hanoi och North , 195-197-199hang bong street, hoan kiem district -
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2138 recensioner från resenärerBaserat på 2138 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett bekvämt hotell som är lokaliserat i Hanoi. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. 106 välkomnande rum finns på anläggningen. Den här anläggningen byggdes 2010. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder Silk Path Hotel babysängar på begäran. Detta boende är utformat för att göra gästernas vistelse så bekväm som möjligt och har några handikappanpassade badrum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Detta hotell har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. , Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. och Gästerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Silk Path Hotel. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Sunway Hotel Hanoi
  Från514krPer natt

  Sunway Hotel Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Pham dinhho street, hai ba trung distric 19 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 763 recensioner från resenärerBaserat på 763 recensioner från resenärer

  The hotel, located in the heart of the city, is just 45 min away from the Noi Bai International Airport, and is quietly nestled on the fringe of the city's famous old district of Pham Dinh Ho Street.The 145-room boutique hotel is ideal for business and leisure travellers alike. Its soft pastel-hued superior, club classic, junior and executive suites come complete with a separate dressing area, and triple-glazed bay windows that allow for an unrivalled focal point of the historic city. It is also the only hotel in Hanoi to provide purified drinking water direct from the tap.

  Se mer
 • Daewoo Hanoi
  Från792krPer natt

  Daewoo Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Kim ma street, ba dinh district 360 -
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 427 recensioner från resenärerBaserat på 427 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell, som återfinns i Hanoi, är ett bra alternativ för familjer. Från denna anläggning som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra besökare är det bara 20 meter till flygplatsen. Detta boende har totalt 411 rum. Senast detta hotell renoverades var 2005. Alla gästerna på Daewoo Hanoi kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Dessutom erbjuder Daewoo Hanoi babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Daewoo Hanoi. På detta boende finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. , Hälso- och välbefinnandeutbudet på detta boende ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. , Kunderna kan utforska de olika matställena som Daewoo Hanoi erbjuder. , Kunderna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurang. och Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Daewoo Hanoi kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Silk Path Boutique Hotel
  Från519krPer natt

  Silk Path Boutique Hotelstars

  Hanoi, Hanoi och North , 21 hang khay street, hoan kiem district -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 890 recensioner från resenärerBaserat på 890 recensioner från resenärer

  Hotell byggdes år 2015. Hotell har en bibyggnad Egendomen har 8 bibyggnader. Det finns totalt 33 rum i lokalerna. Egendomen består av 6 enkelrum, 11 dubbelrum, 5 trebäddsrum, 5 rum för affärsresenärer och 22 förstklassiga rum. Det här populära hotellet är den perfekta basen för att utforska staden. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Gästerna kan skydda sin värdesaker genom att förvara dem i Hotell s kassaskåp. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Gästerna kan använda hissen. Gästerna kan koppla av med en dagstidning från tidningsstället. Det finns en underbar terrass där gästerna kan koppla av och njuta av det varma solskenet. Hotell erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan utnyttja rumservice. Hotell erbjuder tvättservice. Det finns en självtvättinrättning tillgänglig för längre vistelser. Hotell erbjuder sjukvårdsservice för gästernas säkerhet och bekvämlighet. Hotell erbjuder en användbar cykeluthyrning. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Det finns en transportservice till och från flygplatsen för gästernas bekvämlighet. Flerspråkig personal finns tillgänglig för att hjälpa gästerna med eventuella frågor eller servicebokningar. Gästerna kan avnjuta en kopp kaffe över den morgontidning som tillhandahålls av Hotell. Hotell tillhandahåller säkerhet dygnet runt. Hotell erbjuder piccoloservice.

  Se mer
 • Pan Pacific Hanoi
  Från1.855krPer natt

  Pan Pacific Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Thanh nien road ba dinh district 1 -
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1851 recensioner från resenärerBaserat på 1851 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell återfinns i Hanoi. Från det här hotellet som ligger 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 322 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Senast detta hotell renoverades var 2011. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. , Kunderna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. och Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker som passar alla gäster som bor på denna anläggning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Sofitel Legend Metropole Hanoi
  Från2.956krPer natt

  Sofitel Legend Metropole Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , 15 ngo quyen street hanoi 15 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6546 recensioner från resenärerBaserat på 6546 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1901. Hotell genomgick en fullständig upprustning år 2007. Egendomen består av 210 rum. Egendomen består av 342 dubbelrum, 21 sviter och 1 handikappanpassat rum. Det här populära hotellet passar perfekt för såväl affärsresenärer som semesterfirare. Hotell tillhandahåller luftkonditionering i allmänna områden. Hotells kassaskåp är en säker plats där gästerna kan förvara värdesaker. Hotell erbjuder valutaväxling för gästernas bekvämlighet. Hotell tillhandahåller ett kapprum där gästerna kan förvara vinterkläder. Hotell tillhandahåller en hiss. Det finns en affär på området. Vissa av rummen har utsikt över Hotells vackra trädgård. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Gästerna kan dra fördel av Hotells tvättservice. Vid sjukdom kan gästerna använda sig av sjukvårdsservicen. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande. Hotell tillhandahåller barnvaktsservice på begäran. Hotell erbjuder biluthyrning. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar. Piccoloservicen ger ökad bekvämlighet.

  Se mer
 • The Ann Hanoi
  Från661krPer natt

  The Ann Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , 38a hang chuoi -
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 415 recensioner från resenärerBaserat på 415 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Hanoi. Från denna egendom som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 6 kilometer från egendomen. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 10. 0 kilometer från detta hotell. Våra kunder har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 10. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum på The Ann Hanoi är 108. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta hotell tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Somerset West Lake Hanoi
  Från651krPer natt

  Somerset West Lake Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , No 254d thuy khue road 254d -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 125 recensioner från resenärerBaserat på 125 recensioner från resenärer

  The hotel is a 20-minute drive away from Hanoi Train Station and a 40-minute drive away from Noi Bai International Airport.

  Se mer
 • Aquarius Hotel
  Från241krPer natt

  Aquarius Hotelstars

  Hanoi, Hanoi och North , 13-15 au trieu str., hoan kiem district 13-15 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 145 recensioner från resenärerBaserat på 145 recensioner från resenärer

  Indochia I Hotel (13-15 Au Trieu Street): is located in a small street of the Hanoi city and offers a quiet environment that is perfect for relaxation. Guests can also enjoy a little promenade to St. Joseph Cathedral and reach the Hoan Kiem Lake, shopping areas, restaurants and bars within walking distance.There are 4 different kinds of room classified into standard room, superior room, deluxe room, and suite. All of them are decorated with contemporary interior designs and furnished with graceful fabrics. Not only this, decent colour combinations are used to add more beauty to their appearance. Among all, suites are the most developed and offer more amenities than others.

  Se mer
 • Flower Garden
  Från494krPer natt

  Flower Gardenstars

  Hanoi, Hanoi och North , 46 nguyen truong to street, ba dinh district 46 -
   

  The Flower Garden Hotel is ideally located on Nguyen Truong To Street in Hanoi. The Noi Bai International Airport is 30 minutes and the Hanoi Railway station is about 10 minutes from the location of Hotel Flower Garden in Hanoi.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  103  Hotell - Hanoi och North
Sida  1  av  11
 

Beskrivning av destination

  Nordvietnam är ett land som ligger på den asiatiska kontinenten. Dess huvudstad är Hanoi, ett av landets vikitgaste turistcentrum. I Hanoi hittar du ett magnifikt kulturcentrum med monument, rester som har blivit kvar efter kriget och museer, m.fl. andra platser. De mest typiska för staden är Litteraturens tempel, Vietnams historiska nationalmuseum, Nationalmuseet för konst, Etnologiska museet och Revolutionsmuseet. Om du tycker om att promenera, rekommenderar vi att du besöker den gamla stadskärnan. Den är som en labyrint med ungefär 36 gator där du hittar regionala konsthantverk som du kan ta med hem som ett minne av din vistelse i Hanoi. På natten är staden lika aktiv som på dagen och du hittar mängder av diskotek, bl.a. Apocalypse Now, Club O och New Century. Men Hanoi har också lugnare miljöer såsom pubar och caféer, så nog ska du hitta en plats som passar dig. Missa inte denna charmfulla stad! Lär känna Hanoi!

Populäraste zoner från Hanoi och North

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här