Hotell i Bryssel

Se på kartan
Hotell - Bryssel

BrysselFrån  341kr

Aktuella hotellerbjudanden - Bryssel

 • Hotel Siru
  Från843krPer natt

  Hotel Sirustars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue des croisades 2 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 518 recensioner från resenärerBaserat på 518 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Brussels. Från detta hotell som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Det totala antalet rum är 101. Detta boende byggdes 1800 och totalrenoverades 2011. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen är öppen dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är denna anläggning en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Hotel Siru kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Louise Bruxelles
  Från682krPer natt

  Hotel Louise Bruxellesstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue blanche 4 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 622 recensioner från resenärerBaserat på 622 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Brussels. Från detta hotell som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Totalt 80 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hotel Louise Bruxelles. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Hotel Louise Bruxelles erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är inte tillåtna på Hotel Louise Bruxelles. Det finns parkeringsplatser på Hotel Louise Bruxelles. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Best Western City Centre
  Från831krPer natt

  Best Western City Centrestars

  Bryssel stad, Bryssel , Square victoria regina 9 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 430 recensioner från resenärerBaserat på 430 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Brussels. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. För våra resenärer är det bara 100 meter till flygplatsen. Totalt 49 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Best Western City Centre. Denna anläggning genomgick en renovering 2002. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Des Colonies
  Från768krPer natt

  Des Coloniesstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue des croisades 6-10 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 529 recensioner från resenärerBaserat på 529 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Brussels. Från denna egendom som är belägen 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna anläggning kan erbjuda totalt 97 rum. Detta boende totalrenoverades 2009. Alla gästerna på Des Colonies kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Des Colonies kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Nh Collection Brussels Centre
  Från1.094krPer natt

  Nh Collection Brussels Centrestars

  Bryssel stad, Bryssel , Boulevard adolphe max 7 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1509 recensioner från resenärerBaserat på 1509 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Brussels. Från detta hotell som ligger inbäddat 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Det totala antalet rum är 241. Denna anläggning byggdes 2002. Alla gästerna på Nh Collection Brussels Centre kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Denna anläggning tillåter husdjur.

  Se mer
 • Be Manos Hotel, BW Premier Collection
  Från1.154krPer natt

  Be Manos Hotel, BW Premier Collectionstars

  Bryssel stad, Bryssel , 23 square de l'aviation 23-27 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 888 recensioner från resenärerBaserat på 888 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Brussels. Från detta boende som är beläget 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster har 11. 8 kilometer till flygplatsen. Totalt 60 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Be Manos Hotel, BW Premier Collection. Be Manos Hotel, BW Premier Collection genomgick en totalrenovering 2015. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta barnvänliga Be Manos Hotel, BW Premier Collection är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har denna handikappanpassade anläggning några rullstolsanpassade -1. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Kunderna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Kunderna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta boende perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Be Manos Hotel, BW Premier Collection kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • NH Brussels Grand Place Arenberg
  Från707krPer natt

  NH Brussels Grand Place Arenbergstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue d'assaut 15 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 35 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2124 recensioner från resenärerBaserat på 2124 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger centralt i hjärtat av Bryssel nära affärscentrum och nära många av stadens historiska sevärdheter. Det berömda mässcentrum med sin antikmässa, världsberömda chokladproducenter och den berömda Mannequin Pis ligger på promenadavstånd, liksom katedralen i S:t Michel, shoppinggatorna Galeries Royales och Grand Place. Kollektivtrafikförbindelser finns 100 m från hotellet och Bryssels flygplats ligger 12 km bort. Detta bekväma 7-våningshotell har totalt 155 rum, varav 6 är sviter. Alla de ljusa, bekväma rummen har eget badrum och luftkonditionering.

  Se mer
 • Floris Arlequin Grand Place
  Från941krPer natt

  Floris Arlequin Grand Placestars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue de la fourche 17-19 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1459 recensioner från resenärerBaserat på 1459 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Brussels. Våra gäster har 10. 6 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 92. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2004. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta barnvänliga Floris Arlequin Grand Place är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Husdjur är inte tillåtna på Floris Arlequin Grand Place. På denna anläggning är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Campanile Brussels Vilvoorde
  Från696krPer natt

  Campanile Brussels Vilvoordestars

  Vilvoorde, Bryssel , Luchthavenlaan 2 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 219 recensioner från resenärerBaserat på 219 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Vilvoorde. Från det här hotellet som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Våra besökare har 4. 8 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 85 ombonade rum. Campanile Brussels Vilvoorde genomgick en renovering 2008. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Campanile Brussels Vilvoorde. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Le Chatelain Hotel
  Från1.284krPer natt

  Le Chatelain Hotelstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue du chatelain 17 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 509 recensioner från resenärerBaserat på 509 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är lokaliserat i Brussels. Från det här boendet som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här boendet. Detta boende innefattar 107 trivsamma rum. Det här boendet byggdes 1999. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Le Chatelain Hotel erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är tillåtna på detta boende. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  120  Hotell - Bryssel
Sida  1  av  12
 

Beskrivning av destination

  Bryssel är Belgiens största stad och landets huvudstad. Det ligger mitt inne i landet och är säte för Europeiska unionens mest betydande institutioner. Det är en kosmopolitisk och mångkulturell stad med utsökt arkitektur, både gammal och modern, med mer än 70 museer och otaliga intressanta sevärdheter. I den nedre delen av staden befinner sig Bryssels hjärta som är La Grand-Place, upptaget på världsarvslistan. Där kan du se byggnader med en mycket vacker arkitektur såsom stadshuset i gotisk stil och Maison du Roi, där man förvarar kostymerna till statyn Manneken-Pis, landets mest populära sevärdhet. Det kan vara intressant att besöka Musée des Beaux Arts, Victor Horta-museet, serietidningsmuseet, kungliga palatset, parlamentet och teatern La Monnaie. Europadistriktet är ett mycket modernt område med intressant nutida arkitektur och förstklassiga affärer. Om du vill roa dig ordentligt ska du besöka Brupark med dess berömda Atomium, Mini Europa, vattenparken Océade och Kinepolis och i The Village kan du välja restaurang för att pröva på några av de utsökta lokala eller internationella maträtterna. Du kan också göra en shoppingrunda på Galeries Royales Saint Hubert om du vill köpa lyxvaror. Bryssel har attraktioner för alla smaker.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Bryssel

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här