Hotell i Bryssel

Se på kartan
Hotell - Bryssel

BrysselFrån  366kr

Aktuella hotellerbjudanden - Bryssel

 • Le Chatelain Hotel
  Från1.316krPer natt

  Le Chatelain Hotelstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue du chatelain 17 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 501 recensioner från resenärerBaserat på 501 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i Brussels. Från den här anläggningen som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här boende. Detta hotell har totalt 107 ombonade rum. Detta boende byggdes 1999. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen är öppen dygnet runt. Le Chatelain Hotel har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Le Chatelain Hotel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Novotel Brussels City Centre
  Från1.247krPer natt

  Novotel Brussels City Centrestars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue de la vierge noire 32 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3375 recensioner från resenärerBaserat på 3375 recensioner från resenärer

  Novotel Brussels Centre Tour Noire är ett av hotellen nära Bryssels St. Catherine. Fiskmarknaden med sina många gourmetrestauranger och trendiga butiker garanterar en ett trevligt veckoslut eller en paus i centrala Bryssel. Hotellet är byggt runt det historiska monumentet Black Tower och det ligger på promenadavstånd från berömda Grand Place. Hotellet har en wellnessavdelning med bubbelpool, relaxavdelning, infraröda duschar, turkiskt bad och fitnessrum. Perfekt för avkoppling efter en hektisk dag.

  Se mer
 • Progress Hotel
  Från1.076krPer natt

  Progress Hotelstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue du progres 9 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 243 recensioner från resenärerBaserat på 243 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Brussels. Från denna anläggning som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell har totalt 57 rum. Progress Hotel genomgick en totalrenovering 2007. Alla gästerna på Progress Hotel kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Progress Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Progress Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Metropole Hotel
  Från1.288krPer natt

  Metropole Hotelstars

  Bryssel stad, Bryssel , Place de brouckere 31 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3286 recensioner från resenärerBaserat på 3286 recensioner från resenärer

  Med sitt läge i Brussels är den här populära egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell konstruerades år 1895. Hotell renoverades år 2015. Egendomen består av 262 rum. Tack vare sitt läge i hjärtat av staden, ger Hotell enkel tillgång till allt som staden har att erbjuda. Gästerna kan enkelt promenera till huvudstationerna för tåg och buss. De närmaste buss- och tunnelbanehållplatserna finns inom promenadavstånd från Hotell . Gästerna hittar flygplatsen på bekvämt avstånd. Hotell är tillgängligt för rullstolar. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på området.

  Se mer
 • Yadoya Hotel
  Från1.039krPer natt

  Yadoya Hotelstars

  Bryssel stad, Bryssel , 32 boulevard d'anvers 32 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 306 recensioner från resenärerBaserat på 306 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotells lokalisering i Brussels är perfekt för homosexuella personer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 52 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 18. 0 kilometer till flygplatsen. Yadoya Hotel har totalt 73 rum. Denna anläggning byggdes 2017. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Om någon gäst som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Husdjur är tillåtna på detta hotell. På detta hotell finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Des Colonies
  Från825krPer natt

  Des Coloniesstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue des croisades 6-10 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 513 recensioner från resenärerBaserat på 513 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Brussels. Från detta boende som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. 97 välkomnande rum finns på anläggningen. Des Colonies totalrenoverades 2009. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är tillåtna på detta boende. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Hotel Siru
  Från958krPer natt

  Hotel Sirustars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue des croisades 2 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 509 recensioner från resenärerBaserat på 509 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Brussels. Från detta hotell som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning har totalt 101 ombonade rum. Detta hotell uppfördes i en byggnad med anor från 1800 och totalrenoverades 2011. Både fast och trådlöst internet finns på Hotel Siru. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Be Manos Design Hotel
  Från1.765krPer natt

  Be Manos Design Hotelstars

  Bryssel stad, Bryssel , 23 square de l'aviation 23-27 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 880 recensioner från resenärerBaserat på 880 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är gay-vänligt och ligger i Brussels. Från detta boende som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster har 11. 8 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 60 rum. Detta boende totalrenoverades 2015. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Be Manos Design Hotel har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Detta hotells gemensamma utrymmen är handikappanpassade, och det har även ett handikappanpassat rum. Detta boende tillåter endast små husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Be Manos Design Hotel. Gästerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Konferensfaciliteter finns på detta hotell. Be Manos Design Hotel är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Bedford Hotel & Congress Centre
  Från784krPer natt

  Bedford Hotel & Congress Centrestars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue du midi 135 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 107 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3302 recensioner från resenärerBaserat på 3302 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Brussels. Från denna egendom som är belägen 450 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 130 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Totalt 309 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotells byggår är 1950. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Detta boende tillåter inte husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Detta Bedford Hotel & Congress Centre har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Gästerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. På Bedford Hotel & Congress Centre kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Hotel
  Från1.449krPer natt

  The Hotelstars

  Bryssel stad, Bryssel , Boulevard de waterloo 38 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5622 recensioner från resenärerBaserat på 5622 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Brussels. Detta hotell har 421 rum. The Hotel är från år 1968. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på The Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på denna anläggning med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  124  Hotell - Bryssel
Sida  1  av  13
 

Beskrivning av destination

  Bryssel är Belgiens största stad och landets huvudstad. Det ligger mitt inne i landet och är säte för Europeiska unionens mest betydande institutioner. Det är en kosmopolitisk och mångkulturell stad med utsökt arkitektur, både gammal och modern, med mer än 70 museer och otaliga intressanta sevärdheter. I den nedre delen av staden befinner sig Bryssels hjärta som är La Grand-Place, upptaget på världsarvslistan. Där kan du se byggnader med en mycket vacker arkitektur såsom stadshuset i gotisk stil och Maison du Roi, där man förvarar kostymerna till statyn Manneken-Pis, landets mest populära sevärdhet. Det kan vara intressant att besöka Musée des Beaux Arts, Victor Horta-museet, serietidningsmuseet, kungliga palatset, parlamentet och teatern La Monnaie. Europadistriktet är ett mycket modernt område med intressant nutida arkitektur och förstklassiga affärer. Om du vill roa dig ordentligt ska du besöka Brupark med dess berömda Atomium, Mini Europa, vattenparken Océade och Kinepolis och i The Village kan du välja restaurang för att pröva på några av de utsökta lokala eller internationella maträtterna. Du kan också göra en shoppingrunda på Galeries Royales Saint Hubert om du vill köpa lyxvaror. Bryssel har attraktioner för alla smaker.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Bryssel

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här