Hotell i Bryssel

Se på kartan
Hotell - Bryssel

BrysselFrån  396kr

Aktuella hotellerbjudanden - Bryssel

 • Novotel Brussels City Centre
  Från1.148krPer natt

  Novotel Brussels City Centrestars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue de la vierge noire 32 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3413 recensioner från resenärerBaserat på 3413 recensioner från resenärer

  Novotel Brussels Centre Tour Noire är ett av hotellen nära Bryssels St. Catherine. Fiskmarknaden med sina många gourmetrestauranger och trendiga butiker garanterar en ett trevligt veckoslut eller en paus i centrala Bryssel. Hotellet är byggt runt det historiska monumentet Black Tower och det ligger på promenadavstånd från berömda Grand Place. Hotellet har en wellnessavdelning med bubbelpool, relaxavdelning, infraröda duschar, turkiskt bad och fitnessrum. Perfekt för avkoppling efter en hektisk dag.

  Se mer
 • Hotel Siru
  Från772krPer natt

  Hotel Sirustars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue des croisades 2 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 518 recensioner från resenärerBaserat på 518 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Brussels. Från denna anläggning som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. 101 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning uppfördes i en byggnad med anor från 1800 och totalrenoverades 2011. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna på Hotel Siru. På denna anläggning är det perfekt att hålla möten under affärsresan. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Manos Premier Hotel
  Från1.440krPer natt

  Manos Premier Hotelstars

  Bryssel stad, Bryssel , Chaussee de charleroi 100-106 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 333 recensioner från resenärerBaserat på 333 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är lokaliserat i Brussels. Från denna egendom som ligger inbäddad 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende innefattar 53 trivsamma rum. Detta hotell renoverades 2012. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Kunderna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Gästerna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Manos Premier Hotel. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Floris Arlequin Grand Place
  Från941krPer natt

  Floris Arlequin Grand Placestars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue de la fourche 17-19 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1459 recensioner från resenärerBaserat på 1459 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Brussels. Våra gäster har 10. 6 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 92. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2004. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta barnvänliga Floris Arlequin Grand Place är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Husdjur är inte tillåtna på Floris Arlequin Grand Place. På denna anläggning är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Best Western City Centre
  Från616krPer natt

  Best Western City Centrestars

  Bryssel stad, Bryssel , Square victoria regina 9 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 430 recensioner från resenärerBaserat på 430 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Brussels. Från denna anläggning som är belägen 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna egendom. För våra kunder är det bara 100 meter till flygplatsen. Detta boende har totalt 49 ombonade rum. Senast denna anläggning renoverades var 2002. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Best Western City Centre har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Floris Ustel Midi
  Från653krPer natt

  Floris Ustel Midistars

  Bryssel stad, Bryssel , Square de l'aviation 6-8 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1089 recensioner från resenärerBaserat på 1089 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Brussels. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Denna anläggning har 64 rum. Trots att detta boende byggdes 1900 har det genomgått en renovering 2008. Både fast och trådlöst internet finns på Floris Ustel Midi. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Yadoya Hotel
  Från780krPer natt

  Yadoya Hotelstars

  Bryssel stad, Bryssel , 32 boulevard d'anvers 32 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 315 recensioner från resenärerBaserat på 315 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Brussels. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 52 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 18. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Yadoya Hotel är 73. Denna anläggning byggdes 2017. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Alla badrum på Yadoya Hotel är handikappanpassadeDe som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Progress Hotel
  Från998krPer natt

  Progress Hotelstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue du progres 9 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 248 recensioner från resenärerBaserat på 248 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Brussels. Från detta boende som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell har totalt 57 ombonade rum. Senast detta boende renoverades var 2007. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Des Colonies
  Från753krPer natt

  Des Coloniesstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue des croisades 6-10 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 529 recensioner från resenärerBaserat på 529 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Brussels. Från detta hotell som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det totala antalet rum är 97. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2009. Alla gästerna på Des Colonies kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Des Colonies. Husdjur är tillåtna på detta hotell. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Ramada Brussels Woluwe
  Från811krPer natt

  Ramada Brussels Woluwestars

  Bryssel stad, Bryssel , Avenue des pleiades 67 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 566 recensioner från resenärerBaserat på 566 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Brussels. Från denna egendom som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Totalt 165 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Ramada Brussels Woluwe är från år 2010. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Receptionen på Ramada Brussels Woluwe håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 8 är handikappsanpassat. Dessutom kan gästerna bo på Ramada Brussels Woluwe med sina husdjur. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Ramada Brussels Woluwe är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  115  Hotell - Bryssel
Sida  1  av  12
 

Beskrivning av destination

  Bryssel är Belgiens största stad och landets huvudstad. Det ligger mitt inne i landet och är säte för Europeiska unionens mest betydande institutioner. Det är en kosmopolitisk och mångkulturell stad med utsökt arkitektur, både gammal och modern, med mer än 70 museer och otaliga intressanta sevärdheter. I den nedre delen av staden befinner sig Bryssels hjärta som är La Grand-Place, upptaget på världsarvslistan. Där kan du se byggnader med en mycket vacker arkitektur såsom stadshuset i gotisk stil och Maison du Roi, där man förvarar kostymerna till statyn Manneken-Pis, landets mest populära sevärdhet. Det kan vara intressant att besöka Musée des Beaux Arts, Victor Horta-museet, serietidningsmuseet, kungliga palatset, parlamentet och teatern La Monnaie. Europadistriktet är ett mycket modernt område med intressant nutida arkitektur och förstklassiga affärer. Om du vill roa dig ordentligt ska du besöka Brupark med dess berömda Atomium, Mini Europa, vattenparken Océade och Kinepolis och i The Village kan du välja restaurang för att pröva på några av de utsökta lokala eller internationella maträtterna. Du kan också göra en shoppingrunda på Galeries Royales Saint Hubert om du vill köpa lyxvaror. Bryssel har attraktioner för alla smaker.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Bryssel

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här