Hotell i Bryssel

Se på kartan
Hotell - Bryssel

BrysselFrån  391kr

Aktuella hotellerbjudanden - Bryssel

 • Van Belle
  Från995krPer natt

  Van Bellestars

  Bryssel stad, Bryssel , Chaussée de mons 39 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 64 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1049 recensioner från resenärerBaserat på 1049 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Brussels. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 1. 2 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 4. 0 kilometer till hamnen. Detta boende har 124 rum. Det här boendet byggdes 2002. Alla gästerna på Van Belle kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Van Belle tillhandahåller inga babysängar på begäran. Kunderna behöver inte lämna sina husdjur hemma eftersom detta är ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser. Van Belle kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bedford Hotel & Congress Centre
  Från625krPer natt

  Bedford Hotel & Congress Centrestars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue du midi 135 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 109 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3349 recensioner från resenärerBaserat på 3349 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Brussels. Från denna anläggning som ligger inbäddad 450 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 130 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Det totala antalet rum är 309. Bedford Hotel & Congress Centre är från år 1950. Bedford Hotel & Congress Centre är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Dessutom erbjuder Bedford Hotel & Congress Centre babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Bedford Hotel & Congress Centre tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Bedford Hotel & Congress Centre. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemang Restaurangen inbjuder gästerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ibis Brussels City Centre
  Från980krPer natt

  Ibis Brussels City CentrestarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , Joseph plateau 2 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3299 recensioner från resenärerBaserat på 3299 recensioner från resenärer

  Du kommer att känna dig som hemma hos ibis! Trestjärniga ibis Brussels City Centre ligger i centrala Bryssel, precis runt hörnet från Grand Place, det berömda Manneken Pis och flera museer och populära shoppingområden. Hotellet ligger även nära fiskmarknaden med sina berömda restauranger. Perfekt för familjer eller affärsresenärer som vill utforska denna vackra stad!

  Se mer
 • La Madeleine Grand Place Brussels
  Från1.076krPer natt

  La Madeleine Grand Place Brusselsstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue de la montagne 22 - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 716 recensioner från resenärerBaserat på 716 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Brussels. La Madeleine Grand Place Brussels har totalt 52 rum. Resenärerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Om någon som valt detta boende ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. På det här hotellet är hudjur tillåtna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • 9hotel Central
  Från1.973krPer natt

  9hotel Centralstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue des colonies 10 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1632 recensioner från resenärerBaserat på 1632 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Brussels. Från denna egendom som är belägen 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Detta hotell har 47 rum. Senast detta hotell renoverades var 2013. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. 9hotel Central är utformat för att göra gästernas vistelse så bekväm som möjligt och har några handikappanpassade badrum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse.

  Se mer
 • Be Manos Hotel, BW Premier Collection
  Från1.524krPer natt

  Be Manos Hotel, BW Premier Collectionstars

  Bryssel stad, Bryssel , 23 square de l'aviation 23-27 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 888 recensioner från resenärerBaserat på 888 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Brussels. Från detta boende som är beläget 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster har 11. 8 kilometer till flygplatsen. Totalt 60 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Be Manos Hotel, BW Premier Collection. Be Manos Hotel, BW Premier Collection genomgick en totalrenovering 2015. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta barnvänliga Be Manos Hotel, BW Premier Collection är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har denna handikappanpassade anläggning några rullstolsanpassade -1. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Kunderna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Kunderna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta boende perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Be Manos Hotel, BW Premier Collection kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Manos Stephanie Hotel
  Från1.554krPer natt

  Manos Stephanie Hotelstars

  Bryssel stad, Bryssel , Chaussee de charleroi 28 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 330 recensioner från resenärerBaserat på 330 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Brussels. Från detta boende som är beläget 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Detta hotell har 55 rum. Både fast och trådlöst internet finns på Manos Stephanie Hotel. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Manos Stephanie Hotel.

  Se mer
 • Hotel Du Congres
  Från1.365krPer natt

  Hotel Du Congresstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue du congres 42-44 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 501 recensioner från resenärerBaserat på 501 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Brussels. Denna anläggning har totalt 80 ombonade rum. Alla gästerna på Hotel Du Congres kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell.

  Se mer
 • De France Hotel
  Från842krPer natt

  De France Hotelstars

  Bryssel stad, Bryssel , Boulevard jamar 21 - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 166 recensioner från resenärerBaserat på 166 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är beläget i Brussels. Denna anläggning har totalt 27 ombonade rum. De France Hotel är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på De France Hotel håller öppet dygnet runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • B-Aparthotel Ambiorix
  Från1.240krPer natt

  B-Aparthotel Ambiorixstars

  Bryssel stad, Bryssel , Square ambiorix 28 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 105 recensioner från resenärerBaserat på 105 recensioner från resenärer

  Den här egendomen är fördelaktigt belägen i Brussels. Hotell byggdes år 1998. Egendomen består av 60 rum. Egendomen består av 8 dubbelrum, 42 lägenheter och 8 studior. Tack vare sitt läge i stadens centrum, ger Hotell enkel tillgång till staden och allt den har att erbjuda.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  121  Hotell - Bryssel
Sida  1  av  13
 

Beskrivning av destination

  Bryssel är Belgiens största stad och landets huvudstad. Det ligger mitt inne i landet och är säte för Europeiska unionens mest betydande institutioner. Det är en kosmopolitisk och mångkulturell stad med utsökt arkitektur, både gammal och modern, med mer än 70 museer och otaliga intressanta sevärdheter. I den nedre delen av staden befinner sig Bryssels hjärta som är La Grand-Place, upptaget på världsarvslistan. Där kan du se byggnader med en mycket vacker arkitektur såsom stadshuset i gotisk stil och Maison du Roi, där man förvarar kostymerna till statyn Manneken-Pis, landets mest populära sevärdhet. Det kan vara intressant att besöka Musée des Beaux Arts, Victor Horta-museet, serietidningsmuseet, kungliga palatset, parlamentet och teatern La Monnaie. Europadistriktet är ett mycket modernt område med intressant nutida arkitektur och förstklassiga affärer. Om du vill roa dig ordentligt ska du besöka Brupark med dess berömda Atomium, Mini Europa, vattenparken Océade och Kinepolis och i The Village kan du välja restaurang för att pröva på några av de utsökta lokala eller internationella maträtterna. Du kan också göra en shoppingrunda på Galeries Royales Saint Hubert om du vill köpa lyxvaror. Bryssel har attraktioner för alla smaker.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Bryssel

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här