Hotell i Bryssel

Se på kartan
Hotell - Bryssel

BrysselFrån  599kr

Aktuella hotellerbjudanden - Bryssel

 • Progress Hotel
  Från1.221krPer natt

  Progress Hotelstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue du progres 9 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 237 recensioner från resenärerBaserat på 237 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Brussels. Från detta boende som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Totalt 57 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell totalrenoverades 2007. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på Progress Hotel . Husdjur är inte tillåtna på Progress Hotel . Progress Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Le Chatelain Hotel
  Från1.525krPer natt

  Le Chatelain Hotelstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue du chatelain 17 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 497 recensioner från resenärerBaserat på 497 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i Brussels. Från den här anläggningen som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här boende. Detta hotell har totalt 107 ombonade rum. Detta boende byggdes 1999. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen är öppen dygnet runt. Le Chatelain Hotel har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Le Chatelain Hotel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Des Colonies
  Från855krPer natt

  Des Coloniesstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue des croisades 6-10 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 503 recensioner från resenärerBaserat på 503 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Brussels. Från detta boende som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. 97 välkomnande rum finns på anläggningen. Des Colonies totalrenoverades 2009. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är tillåtna på detta boende. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Campanile Brussels Vilvoorde
  Från599krPer natt

  Campanile Brussels Vilvoordestars

  Vilvoorde, Bryssel , Luchthavenlaan 2 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 210 recensioner från resenärerBaserat på 210 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Vilvoorde. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 2. 0 kilometer från stadens centrum. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Våra gäster har 4. 8 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 85 rum. Senast detta hotell renoverades var 2008. Alla gästerna på Campanile Brussels Vilvoorde kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är tillåtna på detta hotell.

  Se mer
 • Izan Avenue Louise
  Från1.078krPer natt

  Izan Avenue Louisestars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue blanche 4 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 614 recensioner från resenärerBaserat på 614 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Brussels. Från detta hotell som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det totala antalet rum är 80. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Kunder som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Novotel Brussels City Centre
  Från1.667krPer natt

  Novotel Brussels City Centrestars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue de la vierge noire 32 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3313 recensioner från resenärerBaserat på 3313 recensioner från resenärer

  Novotel Brussels Centre Tour Noire är ett av hotellen nära Bryssels St. Catherine. Fiskmarknaden med sina många gourmetrestauranger och trendiga butiker garanterar en ett trevligt veckoslut eller en paus i centrala Bryssel. Hotellet är byggt runt det historiska monumentet Black Tower och det ligger på promenadavstånd från berömda Grand Place. Hotellet har en wellnessavdelning med bubbelpool, relaxavdelning, infraröda duschar, turkiskt bad och fitnessrum. Perfekt för avkoppling efter en hektisk dag.

  Se mer
 • Yadoya Hotel
  Från1.184krPer natt

  Yadoya Hotelstars

  Bryssel stad, Bryssel , 32 boulevard d'anvers 32 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 290 recensioner från resenärerBaserat på 290 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotells lokalisering i Brussels är perfekt för homosexuella personer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 52 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 18. 0 kilometer till flygplatsen. Yadoya Hotel har totalt 73 rum. Denna anläggning byggdes 2017. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Om någon gäst som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Husdjur är tillåtna på detta hotell. På detta hotell finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • NH Brussels EU Berlaymont
  Från1.396krPer natt

  NH Brussels EU Berlaymontstars

  Bryssel stad, Bryssel , Boulevard charlemagne - karel de grotelaan 11-19 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter

  Detta charmiga hotell ligger i Brussels. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 9. 1 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 214 trivsamma rum. Detta boende totalrenoverades 2017. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på NH Brussels EU Berlaymont håller öppet dygnet runt. NH Brussels EU Berlaymont tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla rum på NH Brussels EU Berlaymont är rullstolsanpassade. Detta hotell tillåter inte husdjur. Denna anläggning har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. De som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Ramada Brussels Woluwe
  Från1.618krPer natt

  Ramada Brussels Woluwestars

  Bryssel stad, Bryssel , Avenue des pleiades 67 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 540 recensioner från resenärerBaserat på 540 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Brussels. Från det här hotellet som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. 165 välkomnande rum finns på anläggningen. Det här boendet byggdes 2010. Ramada Brussels Woluwe har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Ramada Brussels Woluwe tillhandahåller babysängar på begäran. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Dessutom kan kunderna bo på Ramada Brussels Woluwe med sina husdjur. Detta hotell har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. På Ramada Brussels Woluwe kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • NH Brussels Stephanie
  Från1.262krPer natt

  NH Brussels Stephaniestars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue jean stas 32 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1206 recensioner från resenärerBaserat på 1206 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Brussels. Från denna anläggning som är belägen 190 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Denna anläggning har 68 rum. Detta hotells byggår är 1975. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Om kunderna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Gästerna kan ta med sig sina husdjur till detta hotell. Alla som valt detta boende kan använda sig av garaget. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  118  Hotell - Bryssel
Sida  1  av  12
 

Beskrivning av destination

  Bryssel är Belgiens största stad och landets huvudstad. Det ligger mitt inne i landet och är säte för Europeiska unionens mest betydande institutioner. Det är en kosmopolitisk och mångkulturell stad med utsökt arkitektur, både gammal och modern, med mer än 70 museer och otaliga intressanta sevärdheter. I den nedre delen av staden befinner sig Bryssels hjärta som är La Grand-Place, upptaget på världsarvslistan. Där kan du se byggnader med en mycket vacker arkitektur såsom stadshuset i gotisk stil och Maison du Roi, där man förvarar kostymerna till statyn Manneken-Pis, landets mest populära sevärdhet. Det kan vara intressant att besöka Musée des Beaux Arts, Victor Horta-museet, serietidningsmuseet, kungliga palatset, parlamentet och teatern La Monnaie. Europadistriktet är ett mycket modernt område med intressant nutida arkitektur och förstklassiga affärer. Om du vill roa dig ordentligt ska du besöka Brupark med dess berömda Atomium, Mini Europa, vattenparken Océade och Kinepolis och i The Village kan du välja restaurang för att pröva på några av de utsökta lokala eller internationella maträtterna. Du kan också göra en shoppingrunda på Galeries Royales Saint Hubert om du vill köpa lyxvaror. Bryssel har attraktioner för alla smaker.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Bryssel

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här