Hotell i Bryssel

Se på kartan
Hotell - Bryssel

BrysselFrån  396kr

Aktuella hotellerbjudanden - Bryssel

 • Steigenberger Wiltcher's
  Från2.068krPer natt

  Steigenberger Wiltcher'sstars

  Bryssel stad, Bryssel , Avenue louise 71 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2233 recensioner från resenärerBaserat på 2233 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell ligger i Brussels. 267 välkomnande rum finns på anläggningen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2015. Alla gästerna på Steigenberger Wiltcher's kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på Steigenberger Wiltcher's håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Steigenberger Wiltcher's förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. På den här anläggningen är husdjur tillåtna. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Resenärerna kan utforska de olika matställena som Steigenberger Wiltcher's erbjuder. Resenärerna kan hitta balans för kropp och själ på anläggningens hälso- och väbefinnandeinrättning. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Gästerna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom detta boende har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Le Plaza
  Från1.054krPer natt

  Le PlazastarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , Boulevard a.max 118 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1745 recensioner från resenärerBaserat på 1745 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell återfinns i Brussels. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 14. 0 kilometer till flygplatsen. 190 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggnings byggår är 1930. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta barnvänliga Le Plaza är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Detta husdjursvänliga hotell tillåter husdjur i alla storlekar. Detta boende har parkering och garage. Denna anläggning har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Resenärerna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurang Resenärerna kan utforska de olika matställena som detta boende erbjuder. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Manhattan
  Från933krPer natt

  Manhattanstars

  Bryssel stad, Bryssel , Boulevard adolphe max, 132 - 140 132 - Karta
  1,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 221 recensioner från resenärerBaserat på 221 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Brussels. Från detta hotell som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Det totala antalet rum är 62. Det här hotellet byggdes 1930. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Manhattan förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Dessutom kan resenärerna bo på Manhattan med sina husdjur. Det finns parkeringsplatser. På Manhattan kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Be Manos Hotel, BW Premier Collection
  Från1.471krPer natt

  Be Manos Hotel, BW Premier Collectionstars

  Bryssel stad, Bryssel , 23 square de l'aviation 23-27 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 888 recensioner från resenärerBaserat på 888 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Brussels. Från detta boende som är beläget 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster har 11. 8 kilometer till flygplatsen. Totalt 60 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Be Manos Hotel, BW Premier Collection. Be Manos Hotel, BW Premier Collection genomgick en totalrenovering 2015. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta barnvänliga Be Manos Hotel, BW Premier Collection är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har denna handikappanpassade anläggning några rullstolsanpassade -1. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Kunderna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Kunderna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta boende perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Be Manos Hotel, BW Premier Collection kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Hotel Brussels South
  Från883krPer natt

  Best Western Hotel Brussels Southstars

  Bryssel stad, Bryssel , E19 paris-brussels - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 150 recensioner från resenärerBaserat på 150 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Brussels. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 10. 0 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar många allmänna kommunikationsförbindelser inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Våra kunder har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Det finns totalt 75 rum på anläggningen. Hotellet byggdes år 2011. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Best Western Hotel Brussels South håller öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Best Western Hotel Brussels South är handikappanpassat och alla gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Husdjur betraktas som en del av familjen på denna anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Phenix
  Från488krPer natt

  Phenixstars

  Bryssel stad, Bryssel , Chaussee de ninove 685 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 81 recensioner från resenärerBaserat på 81 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell för adults-only är lokaliserat i Brussels. Totalt 42 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Phenix. Detta hotell totalrenoverades 2015. Phenix har wifi-anslutning. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är inte tillåtna på Phenix. Resenärena kan använda sig av garaget. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Diamant Suites Brussels EU
  Från719krPer natt

  Diamant Suites Brussels EUstars

  Bryssel stad, Bryssel , Boulevard auguste reyers 136 136 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 19 recensioner från resenärerBaserat på 19 recensioner från resenärer

  Detta bekväma lägenhetshotell beläget i Brussels. Detta boende kan erbjuda totalt 20 rum. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Diamant Suites Brussels EU erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Nh Collection Brussels Centre
  Från1.305krPer natt

  Nh Collection Brussels Centrestars

  Bryssel stad, Bryssel , Boulevard adolphe max 7 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1509 recensioner från resenärerBaserat på 1509 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Brussels. Från detta hotell som ligger inbäddat 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Det totala antalet rum är 241. Denna anläggning byggdes 2002. Alla gästerna på Nh Collection Brussels Centre kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Denna anläggning tillåter husdjur.

  Se mer
 • NH Brussels Bloom
  Från1.131krPer natt

  NH Brussels Bloomstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue royale - koningsstraat 250 - Karta
   

  Detta bekväma hotell är beläget i Brussels. Från detta hotell som är beläget 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Denna anläggning har totalt 305 ombonade rum. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Denna anläggning har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Detta boende har affärsfaciliteter. Kunderna kan utforska de olika matställena som detta boende erbjuder. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Queen Anne
  Från706krPer natt

  Queen Annestars

  Bryssel stad, Bryssel , Boulevard emile jacqmain 110 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 819 recensioner från resenärerBaserat på 819 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Brussels. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Totalt 60 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Queen Anne. Queen Anne är från år 1958. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är inte tillåtna på Queen Anne.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  116  Hotell - Bryssel
Sida  1  av  12
 

Beskrivning av destination

  Bryssel är Belgiens största stad och landets huvudstad. Det ligger mitt inne i landet och är säte för Europeiska unionens mest betydande institutioner. Det är en kosmopolitisk och mångkulturell stad med utsökt arkitektur, både gammal och modern, med mer än 70 museer och otaliga intressanta sevärdheter. I den nedre delen av staden befinner sig Bryssels hjärta som är La Grand-Place, upptaget på världsarvslistan. Där kan du se byggnader med en mycket vacker arkitektur såsom stadshuset i gotisk stil och Maison du Roi, där man förvarar kostymerna till statyn Manneken-Pis, landets mest populära sevärdhet. Det kan vara intressant att besöka Musée des Beaux Arts, Victor Horta-museet, serietidningsmuseet, kungliga palatset, parlamentet och teatern La Monnaie. Europadistriktet är ett mycket modernt område med intressant nutida arkitektur och förstklassiga affärer. Om du vill roa dig ordentligt ska du besöka Brupark med dess berömda Atomium, Mini Europa, vattenparken Océade och Kinepolis och i The Village kan du välja restaurang för att pröva på några av de utsökta lokala eller internationella maträtterna. Du kan också göra en shoppingrunda på Galeries Royales Saint Hubert om du vill köpa lyxvaror. Bryssel har attraktioner för alla smaker.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Bryssel

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här