Hotell i Bryssel

Se på kartan
Hotell - Bryssel

BrysselFrån  214kr

Aktuella hotellerbjudanden - Bryssel

 • Des Colonies
  Från727krPer natt

  Des Coloniesstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue des croisades 6-10 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 458 recensioner från resenärerBaserat på 458 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Brussels. Från denna anläggning som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende innefattar 97 trivsamma rum. Des Colonies genomgick en renovering 2009. Alla gästerna på Des Colonies kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Progress Hotel
  Från1.211krPer natt

  Progress Hotelstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue du progres 9 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 222 recensioner från resenärerBaserat på 222 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Brussels. Från denna egendom som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De 57 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotell totalrenoverades 2007. Alla gästerna på Progress Hotel kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. På Progress Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bedford Hotel & Congress Centre
  Från869krPer natt

  Bedford Hotel & Congress Centrestars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue du midi 135 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 99 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2878 recensioner från resenärerBaserat på 2878 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Brussels. Från detta boende som ligger 450 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 130 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. De 309 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Anläggningen byggdes 1950. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Detta hotell tillåter inte husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Gäster som bor på Bedford Hotel & Congress Centre kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Bedford Hotel & Congress Centre erbjuder en mängd olika matupplevelser. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Floris Arlequin Grand Place
  Från1.119krPer natt

  Floris Arlequin Grand Placestars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue de la fourche 17-19 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1326 recensioner från resenärerBaserat på 1326 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Brussels. Det totala antalet rum på Floris Arlequin Grand Place är 92. Floris Arlequin Grand Place genomgick en totalrenovering 2004. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Floris Arlequin Grand Place kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ramada Brussels Woluwe
  Från766krPer natt

  Ramada Brussels Woluwestars

  Bryssel stad, Bryssel , Avenue des pleiades 67 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 498 recensioner från resenärerBaserat på 498 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Brussels. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 3. 0 kilometer från stadens centrum. Det totala antalet rum på Ramada Brussels Woluwe är 165. Hotellet byggdes år 2010. Ramada Brussels Woluwe har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Ramada Brussels Woluwe förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är tillåtna på Ramada Brussels Woluwe. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Kunderna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Konferensfaciliteter finns på detta boende. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Nh Collection Brussels Centre
  Från1.201krPer natt

  Nh Collection Brussels Centrestars

  Bryssel stad, Bryssel , Boulevard adolphe max 7 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1256 recensioner från resenärerBaserat på 1256 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Brussels. Från detta hotell som ligger inbäddat 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Totalt 241 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Nh Collection Brussels Centre. Detta hotells byggår är 2002. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Detta är ett husdjursvänligt hotell. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna.

  Se mer
 • Novotel Brussels Centre
  Från1.374krPer natt

  Novotel Brussels CentrestarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , Rue de la vierge noire 32 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3090 recensioner från resenärerBaserat på 3090 recensioner från resenärer

  Novotel Brussels Centre Tour Noire är ett av hotellen nära Bryssels St. Catherine. Fiskmarknaden med sina många gourmetrestauranger och trendiga butiker garanterar en ett trevligt veckoslut eller en paus i centrala Bryssel. Hotellet är byggt runt det historiska monumentet Black Tower och det ligger på promenadavstånd från berömda Grand Place. Hotellet har en wellnessavdelning med bubbelpool, relaxavdelning, infraröda duschar, turkiskt bad och fitnessrum. Perfekt för avkoppling efter en hektisk dag.

  Se mer
 • Hotel Siru
  Från747krPer natt

  Hotel Sirustars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue des croisades 2 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 456 recensioner från resenärerBaserat på 456 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Brussels. Från detta boende som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. 101 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende uppfördes i en byggnad med anor från 1800 och totalrenoverades 2011. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Hotel Siru tillhandahåller babysängar på begäran. Hotel Siru är inte någon husdjursvänlig anläggning. Hotel Siru har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • B Aparthotel Grand Place
  Från953krPer natt

  B Aparthotel Grand Placestars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue des dominicains 25 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 393 recensioner från resenärerBaserat på 393 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Brussels. Totalt 42 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på B Aparthotel Grand Place. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på B Aparthotel Grand Place håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Detta är inte ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • Le Chatelain Hotel
  Från1.477krPer natt

  Le Chatelain Hotelstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue du chatelain 17 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 477 recensioner från resenärerBaserat på 477 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i Brussels. Från denna anläggning som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här anläggningen. Totalt 107 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Le Chatelain Hotel är från år 1999. Le Chatelain Hotel har wifi-anslutning. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Le Chatelain Hotel erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  120  Hotell - Bryssel
Sida  1  av  12
 

Beskrivning av destination

  Bryssel är Belgiens största stad och landets huvudstad. Det ligger mitt inne i landet och är säte för Europeiska unionens mest betydande institutioner. Det är en kosmopolitisk och mångkulturell stad med utsökt arkitektur, både gammal och modern, med mer än 70 museer och otaliga intressanta sevärdheter. I den nedre delen av staden befinner sig Bryssels hjärta som är La Grand-Place, upptaget på världsarvslistan. Där kan du se byggnader med en mycket vacker arkitektur såsom stadshuset i gotisk stil och Maison du Roi, där man förvarar kostymerna till statyn Manneken-Pis, landets mest populära sevärdhet. Det kan vara intressant att besöka Musée des Beaux Arts, Victor Horta-museet, serietidningsmuseet, kungliga palatset, parlamentet och teatern La Monnaie. Europadistriktet är ett mycket modernt område med intressant nutida arkitektur och förstklassiga affärer. Om du vill roa dig ordentligt ska du besöka Brupark med dess berömda Atomium, Mini Europa, vattenparken Océade och Kinepolis och i The Village kan du välja restaurang för att pröva på några av de utsökta lokala eller internationella maträtterna. Du kan också göra en shoppingrunda på Galeries Royales Saint Hubert om du vill köpa lyxvaror. Bryssel har attraktioner för alla smaker.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Bryssel

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här