Hotell i Bryssel

Se på kartan
Hotell - Bryssel

BrysselFrån  333kr

Aktuella hotellerbjudanden - Bryssel

 • Parker Hotel Brussels Airport
  Från809krPer natt

  Parker Hotel Brussels Airportstars

  Unknown zone, Unknown destination , Bessenveldstraat 15 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1358 recensioner från resenärerBaserat på 1358 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Brussels airport. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 10. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 40 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende har totalt 125 ombonade rum. Boendet totalrenoverades 2011. Alla gästerna på Parker Hotel Brussels Airport kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Gästerna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på denna anläggning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Park Inn by Radisson Brussels Airport
  Från855krPer natt

  Park Inn by Radisson Brussels AirportstarsGreenProgram Icon

  Unknown zone, Unknown destination , Grensstraat 3 - Karta
   

  Detta charmiga hotell finns i Brussels airport. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 450 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 4. 5 kilometer till flygplatsen. Detta hotell kan erbjuda totalt 162 rum. Park Inn by Radisson Brussels Airport byggdes 2017. Park Inn by Radisson Brussels Airport är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Alla som valt detta boende kan ta med sig sina små husdjur under vistelsen. Parkering och garage finns att tillgå. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Park Inn by Radisson Brussels Airport är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hygge
  Från995krPer natt

  Hyggestars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue des drapiers, 31 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 227 recensioner från resenärerBaserat på 227 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Brussels. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 450 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 13. 1 kilometer till flygplatsen. De 59 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Hygge är från år 2017. Hygge är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Hygge är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta boende en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Tangla Hotel Brussels
  Från1.000krPer natt

  Tangla Hotel Brusselsstars

  Bryssel stad, Bryssel , Avenue e. mounierlaan 5 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 625 recensioner från resenärerBaserat på 625 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i Brussels. Från detta hotell som är beläget 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra gäster har 8. 3 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 187. Detta hotells byggår är 2016. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Tangla Hotel Brussels tillhandahåller babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 10 rum är handikappsanpassat. Gästerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på Tangla Hotel Brussels. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Tangla Hotel Brussels har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Gästerna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på detta boende. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Floris Arlequin Grand Place
  Från748krPer natt

  Floris Arlequin Grand Placestars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue de la fourche 17-19 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1459 recensioner från resenärerBaserat på 1459 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Brussels. Våra gäster har 10. 6 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 92. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2004. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta barnvänliga Floris Arlequin Grand Place är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Husdjur är inte tillåtna på Floris Arlequin Grand Place. På denna anläggning är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hotel Louise Bruxelles
  Från482krPer natt

  Hotel Louise Bruxellesstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue blanche 4 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 622 recensioner från resenärerBaserat på 622 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Brussels. Från detta hotell som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Totalt 80 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hotel Louise Bruxelles. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Hotel Louise Bruxelles erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är inte tillåtna på Hotel Louise Bruxelles. Det finns parkeringsplatser på Hotel Louise Bruxelles. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Le Plaza
  Från1.070krPer natt

  Le PlazastarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , Boulevard a.max 118 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1745 recensioner från resenärerBaserat på 1745 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell återfinns i Brussels. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 14. 0 kilometer till flygplatsen. 190 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggnings byggår är 1930. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta barnvänliga Le Plaza är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Detta husdjursvänliga hotell tillåter husdjur i alla storlekar. Detta boende har parkering och garage. Denna anläggning har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Resenärerna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurang Resenärerna kan utforska de olika matställena som detta boende erbjuder. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Ramada by Wyndham Brussels Woluwe
  Från643krPer natt

  Ramada by Wyndham Brussels Woluwestars

  Bryssel stad, Bryssel , Avenue des pleiades 67 woluwe-st. lambert 67 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 566 recensioner från resenärerBaserat på 566 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Brussels. Från denna egendom som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Totalt 165 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Ramada Brussels Woluwe är från år 2010. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Receptionen på Ramada Brussels Woluwe håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 8 är handikappsanpassat. Dessutom kan gästerna bo på Ramada Brussels Woluwe med sina husdjur. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Ramada Brussels Woluwe är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sofitel Brussels Europe
  Från1.289krPer natt

  Sofitel Brussels Europestars

  Bryssel stad, Bryssel , Place jourdan 1 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2059 recensioner från resenärerBaserat på 2059 recensioner från resenärer

  Hotell Sofitel Brussels Europe ligger i hjärtat av Bryssel i direkt anslutning till Grand Place, intill EU-distriktet. Det är ett elegant hotell, idealiskt beläget på det livliga Place Jourdan, ett av de sista torgen med typisk Bryssel-atmosfär. Hotellet ligger nära den berömda Cinquantenaire-parken och museer och har ett utmärkt läge för alla resor. Njut av den traditionella matmarknaden på söndagar och den typiska "Ambiance Bruxelloise". Skräddarsydda evenemang i elva mötesrum. Privat parkering.

  Se mer
 • Be Manos Hotel, BW Premier Collection
  Från1.129krPer natt

  Be Manos Hotel, BW Premier Collectionstars

  Bryssel stad, Bryssel , 23 square de l'aviation 23-27 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 888 recensioner från resenärerBaserat på 888 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Brussels. Från detta boende som är beläget 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster har 11. 8 kilometer till flygplatsen. Totalt 60 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Be Manos Hotel, BW Premier Collection. Be Manos Hotel, BW Premier Collection genomgick en totalrenovering 2015. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta barnvänliga Be Manos Hotel, BW Premier Collection är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har denna handikappanpassade anläggning några rullstolsanpassade -1. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Kunderna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Kunderna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta boende perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Be Manos Hotel, BW Premier Collection kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  111  Hotell - Bryssel
Sida  1  av  12
 

Beskrivning av destination

  Bryssel är Belgiens största stad och landets huvudstad. Det ligger mitt inne i landet och är säte för Europeiska unionens mest betydande institutioner. Det är en kosmopolitisk och mångkulturell stad med utsökt arkitektur, både gammal och modern, med mer än 70 museer och otaliga intressanta sevärdheter. I den nedre delen av staden befinner sig Bryssels hjärta som är La Grand-Place, upptaget på världsarvslistan. Där kan du se byggnader med en mycket vacker arkitektur såsom stadshuset i gotisk stil och Maison du Roi, där man förvarar kostymerna till statyn Manneken-Pis, landets mest populära sevärdhet. Det kan vara intressant att besöka Musée des Beaux Arts, Victor Horta-museet, serietidningsmuseet, kungliga palatset, parlamentet och teatern La Monnaie. Europadistriktet är ett mycket modernt område med intressant nutida arkitektur och förstklassiga affärer. Om du vill roa dig ordentligt ska du besöka Brupark med dess berömda Atomium, Mini Europa, vattenparken Océade och Kinepolis och i The Village kan du välja restaurang för att pröva på några av de utsökta lokala eller internationella maträtterna. Du kan också göra en shoppingrunda på Galeries Royales Saint Hubert om du vill köpa lyxvaror. Bryssel har attraktioner för alla smaker.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Bryssel

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här