Njut av de äkta karibenska smakerna i Kuba

Njut av de äkta karibenska smakerna i Kuba

Upptäck La Habana, Varadero, Cayo Santa María, Cayo Coco …

 • Gran Caribe Neptuno - Triton

  För vistelser den 23/11/2018 till 26/11/2018

  Från 425krper natt

  Gran Caribe Neptuno - Triton  3EST

  Miramar, Havana, 3ra ave. y 74, miramar, playa - Karta
  2,2/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter

  Det är en storslagen byggnad som erbjuder en pittoresk utsikt över både Havanna och den karibiska kusten. Hotellet erbjuder sina gäster enkel tillgång till stranden, som ligger bara några meter från lobbyn, medan en promenad i omgivningarna tar en sedan runt flera restauranger, som erbjuder typiska lokala rätter och små butiker med sina handgjorda produkter. För alla som vill informera sig om det kalla kriget, ligger Museo del Ministerio del Interior inom gångavstånd. Lite längre väster om hotellet, efter den trädkantade Fifth Avenue ligger det område där några av Havannas mest lyxiga restauranger och hotell finns. Hotellet erbjuder alla de vanliga faciliteterna - en swimmingpool, en restaurang som serverar internationella rätter, en sportbar med biljardbord, plus några trevliga tillägg såsom kvälls cabaret.

 • Vedado – Saint John

  För vistelser den 23/11/2018 till 26/11/2018

  Från 623krper natt

  Vedado – Saint John  3EST

  Havana, Havana, Calle 19 esq. a m. vedado, calle 25 - .Karta
  2,6/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter

  Detta bekväma hotell är beläget i Havana. Våra gäster har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 138. Senast detta boende renoverades var 2000. Fast och trådlös internetanslutning finns på Vedado – Saint John. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Vedado – Saint John kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

 • Deauville

  För vistelser den 23/11/2018 till 26/11/2018

  Från 898krper natt

  Deauville  3EST

  Havana, Havana, Galiano e/ malecon y san lazaro - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 76 Åsikter

  Den välkomnande hotell BelleVue Deauville har ett utmärkt läge i Havanna, huvudstaden i Kuba, direkt på den världsberömda strandpromenad som kallas "Malecón". Här finns en restaurang, en lobbybar, en nattklubb och en takterrass med pool med fantastisk utsikt över staden. Den livliga centrum med många affärer, barer, restauranger och nattliv arenor kan nås på bara 5 minuter. Flygplatsen ligger ca 15 km bort.

 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia

  För vistelser den 26/11/2018 till 29/11/2018

  Från 1.059krper natt

  Casa Boutique El Encanto De Perseverancia  4EST

  Havana, Havana, Calle perseverancia - 156Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 79 Åsikter

  Detta gulliga hotell återfinns i Havana. Från detta hotell som är beläget 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna egendom ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 1. 2 kilometer till hamnen. Detta hotell kan erbjuda totalt 18 rum. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia genomgick en renovering 2016. Gästerna har tillgång till trådlös internetanslutning som är tillgänglig i de allmänna utrymmena i denna anläggning. Receptionen på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia håller öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Icke-återbetalningsbart. Det accepterar inte ändringarIcke-återbetalningsbart. Det accepterar inte ändringar
 • Be Live Havana City Copacabana

  För vistelser den 23/11/2018 till 26/11/2018

  Från 1.121krper natt

  Be Live Havana City Copacabana  3EST

  Miramar, Havana, Avda no. 4404 e/ 44 y 46 , miramar - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 39 Åsikter

  Detta bekväma hotell återfinns i Miramar. Våra gäster har 26. 1 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 168. Be Live Havana City Copacabana genomgick en totalrenovering 1992. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Be Live Havana City Copacabana är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

 • H10 Habana Panorama

  För vistelser den 23/11/2018 till 26/11/2018

  Från 1.688krper natt

  H10 Habana Panorama  4EST

  Miramar, Havana, Avenida 3a y calle 70, miramar - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter

  Detta charmiga hotell är beläget i Miramar. Våra besökare har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 317 rum. Detta boendes byggår är 2002. Kunderna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Gästerna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på detta hotell. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

 • Nh Capri

  För vistelser den 04/12/2018 till 07/12/2018

  Från 2.059krper natt

  Nh Capri  4EST

  Havana, Havana, Calle 21, entre n y o, vedado - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Detta charmiga hotell ligger i Havana. Från denna anläggning som ligger inbäddad 10 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Denna egendom ligger 2. 5 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 8. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum på Nh Capri är 220. Nh Capri totalrenoverades 2014. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på Nh Capri är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Gäster som bor på Nh Capri kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker som passar alla som valt detta boende. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

 • NH Collection Victoria La Habana

  För vistelser den 04/12/2018 till 07/12/2018

  Från 2.091krper natt

  NH Collection Victoria La Habana  4EST

  Havana, Havana, Calle 19 y m. la habana - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta charmiga hotell ligger i Havana. Våra kunder har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 31 rum. NH Collection Victoria La Habana genomgick en renovering 2015. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. NH Collection Victoria La Habana tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

 • Nacional de Cuba

  För vistelser den 23/11/2018 till 26/11/2018

  Från 2.246krper natt

  Nacional de Cuba  5EST

  Vedado, Havana, Calle o esq. 21, vedado - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 84 Åsikter

  Hotellet ligger på några meter från närmaste strand, i centrum av Havanna. Det är ca 7 km till Plaza de la Revolución, medan den gamla stadsdelen och kongresscentret ligger ca 8 km från hotellet. Alla stora turistattraktioner är lätta att nå. Som ett erkännande av dess historiska och ärvda värderingar, förklarades det som ett nationalmonument i Republiken Kuba år 1998. Faciliteter som erbjuds inkluderar säkerhetsbox, en valutaväxlingskassa och tillgång till internet. Dessutom finns rum- och tvättservice, samt konferensmöjligheter. Alla de luftkonditionerade rummen har utsikt över havet eller trädgården. Samtliga rum är fullt utrustade som standard med en satellit-tv, en minibar och ett värdeskåp. Fritidsutbudet inkluderar en swimmingpool, en bastu och massage.

Ändra sök

 
Rum
Rum 1
Rum 2
Rum 3
Rum 4
Rum 5