Njut av de äkta karibenska smakerna i Kuba

Njut av de äkta karibenska smakerna i Kuba

Upptäck La Habana, Varadero, Cayo Santa María, Cayo Coco …

 • Gran Caribe Neptuno - Triton

  För vistelser den 21/07/2019 till 24/07/2019

  Från 300krper natt

  Gran Caribe Neptuno - Triton  3EST

  Miramar, Havana, 3ra ave. y 74, miramar, playa - Karta
  2,2/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter

  Det är en storslagen byggnad som erbjuder en pittoresk utsikt över både Havanna och den karibiska kusten. Hotellet erbjuder sina gäster enkel tillgång till stranden, som ligger bara några meter från lobbyn, medan en promenad i omgivningarna tar en sedan runt flera restauranger, som erbjuder typiska lokala rätter och små butiker med sina handgjorda produkter. För alla som vill informera sig om det kalla kriget, ligger Museo del Ministerio del Interior inom gångavstånd. Lite längre väster om hotellet, efter den trädkantade Fifth Avenue ligger det område där några av Havannas mest lyxiga restauranger och hotell finns. Hotellet erbjuder alla de vanliga faciliteterna - en swimmingpool, en restaurang som serverar internationella rätter, en sportbar med biljardbord, plus några trevliga tillägg såsom kvälls cabaret.

  Icke-återbetalningsbart. Det accepterar inte ändringarIcke-återbetalningsbart. Det accepterar inte ändringar
 • Comodoro

  För vistelser den 21/07/2019 till 24/07/2019

  Från 692krper natt

  Comodoro  4EST

  Miramar, Havana, Av. 3ra y calle 84 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter

  Detta hotell ligger i bostadsområdet Miramar. Det är nära till Palacio de Convenciones och bara några minuter från gamla stan. Den internationella flygplatsen José Marti ligger 15 km från fastigheten. Detta historiska hotell totalrenoverades år 2006, den har en trädgård och en terrass. Den består av två byggnader med totalt 460 rum varav 18 är lägenheter och 318 är bungalows. Detta luftkonditionerade hotell erbjuder ett brett utbud av faciliteter till exempel en restaurang, ett internetkafé och en frisörsalong. Ytterligare faciliteter inkluderar konferensfaciliteter, tvätt- och rumservice. Rummen är fullt utrustade, som standard med balkong eller terrass. 58 av boendeenheter har havsutsikt och 58 har utsikt över trädgården. Fritidsaktiviteter inkluderar ett varierat poolområde, ett hälso-och fitnesskomplex och en tennisbana.

 • Gran Caribe Hotel Plaza

  För vistelser den 21/07/2019 till 24/07/2019

  Från 900krper natt

  Gran Caribe Hotel Plaza  4EST

  Old Havana, Havana, Ignacio agramante - 267Karta
  2,6/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter

  Detta gulliga hotell återfinns i La Habana Vieja. Totalt 188 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning totalrenoverades 1991. De som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av internetanslutningen. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Gran Caribe Hotel Plaza tillhandahåller inga babysängar på begäran. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende.

 • Starfish Montehabana

  För vistelser den 21/07/2019 till 24/07/2019

  Från 913krper natt

  Starfish Montehabana  3EST

  Miramar, Havana, Calle 70 entre 5ta a y 7ma ave. - -Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter

  Detta charmiga hotell beläget i Miramar. Våra gäster har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 164 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Starfish Montehabana. Starfish Montehabana byggdes 2004. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i dess gemensamma utrymmen. Dygnet-runt-servicen på Starfish Montehabana bidrar till gästernas trivsel. Om någon som valt detta boende ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Det finns parkeringsplatser. På Starfish Montehabana kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Tidig bokning rabattTidig bokning rabatt
 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia

  För vistelser den 24/07/2019 till 27/07/2019

  Från 872krper natt

  Casa Boutique El Encanto De Perseverancia  4EST

  Havana, Havana, Calle perseverancia - 156Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 79 Åsikter

  Detta bekväma hotell beläget i Havana. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna egendom ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 1. 2 kilometer till hamnen. Detta boende har 18 rum. Detta hotell totalrenoverades 2016. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På Casa Boutique El Encanto De Perseverancia kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Icke-återbetalningsbart. Det accepterar inte ändringarIcke-återbetalningsbart. Det accepterar inte ändringar
 • NH Collection Victoria La Habana

  För vistelser den 21/07/2019 till 24/07/2019

  Från 1.139krper natt

  NH Collection Victoria La Habana  4EST

  Havana, Havana, Calle 19 y m. la habana - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta bekväma hotell beläget i Havana. Våra gäster har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 31 ombonade rum. Detta hotell snyggades upp 2015. De som bor på detta boende kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen på NH Collection Victoria La Habana har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. NH Collection Victoria La Habana tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på NH Collection Victoria La Habana. Det finns parkeringsplatser. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

 • Memories Miramar Habana

  För vistelser den 21/07/2019 till 24/07/2019

  Från 1.211krper natt

  Memories Miramar Habana  4EST

  Miramar, Havana, Av 5ta entre 72 y 76 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter

  Detta charmiga hotell finns i Miramar. Våra gäster hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare har 12. 8 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 4. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning har totalt 427 rum. Memories Miramar Habana byggdes 2001. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Alla badrum på detta handikappanpassade hotell är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Detta hotell tillåter inte husdjur. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Alla gäster som bor på denna anläggning kan koppla av och återhämta sig i dess inrättning för välbefinnande. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Tidig bokning rabattTidig bokning rabatt
 • Nacional de Cuba

  För vistelser den 21/07/2019 till 24/07/2019

  Från 1.246krper natt

  Nacional de Cuba  5EST

  Vedado, Havana, Calle o esq. 21, vedado - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 84 Åsikter

  Hotellet ligger på några meter från närmaste strand, i centrum av Havanna. Det är ca 7 km till Plaza de la Revolución, medan den gamla stadsdelen och kongresscentret ligger ca 8 km från hotellet. Alla stora turistattraktioner är lätta att nå. Som ett erkännande av dess historiska och ärvda värderingar, förklarades det som ett nationalmonument i Republiken Kuba år 1998. Faciliteter som erbjuds inkluderar säkerhetsbox, en valutaväxlingskassa och tillgång till internet. Dessutom finns rum- och tvättservice, samt konferensmöjligheter. Alla de luftkonditionerade rummen har utsikt över havet eller trädgården. Samtliga rum är fullt utrustade som standard med en satellit-tv, en minibar och ett värdeskåp. Fritidsutbudet inkluderar en swimmingpool, en bastu och massage.

 • Iberostar Parque Central

  För vistelser den 21/07/2019 till 24/07/2019

  Från 2.537krper natt

  Iberostar Parque Central  5EST

  Old Havana, Havana, Neptuno prado y zulueta - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter

  Detta enastående hotell är beläget i La Habana Vieja. Iberostar Parque Central har totalt 427 rum. Iberostar Parque Central totalrenoverades 2017. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Alla rum på detta handikappanpassade hotell är rullstolsanpassade. De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. När det handlar om att koppla av, kan alla gäster som bor på denna anläggning få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

Ändra sök

 
Rum
Rum 1
Rum 2
Rum 3
Rum 4
Rum 5