Njut av de äkta karibenska smakerna i Kuba

Njut av de äkta karibenska smakerna i Kuba

Upptäck La Habana, Varadero, Cayo Santa María, Cayo Coco …

 • Deauville

  För vistelser den 14/10/2018 till 17/10/2018

  Från 489krper natt

  Deauville  3EST

  Havana, Havana, Galiano e/ malecon y san lazaro - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 76 Åsikter

  Den välkomnande hotell BelleVue Deauville har ett utmärkt läge i Havanna, huvudstaden i Kuba, direkt på den världsberömda strandpromenad som kallas "Malecón". Här finns en restaurang, en lobbybar, en nattklubb och en takterrass med pool med fantastisk utsikt över staden. Den livliga centrum med många affärer, barer, restauranger och nattliv arenor kan nås på bara 5 minuter. Flygplatsen ligger ca 15 km bort.

 • Comodoro

  För vistelser den 14/10/2018 till 17/10/2018

  Från 625krper natt

  Comodoro  4EST

  Miramar, Havana, Av. 3ra y calle 84 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter

  Detta hotell ligger i bostadsområdet Miramar. Det är nära till Palacio de Convenciones och bara några minuter från gamla stan. Den internationella flygplatsen José Marti ligger 15 km från fastigheten. Detta historiska hotell totalrenoverades år 2006, den har en trädgård och en terrass. Den består av två byggnader med totalt 460 rum varav 18 är lägenheter och 318 är bungalows. Detta luftkonditionerade hotell erbjuder ett brett utbud av faciliteter till exempel en restaurang, ett internetkafé och en frisörsalong. Ytterligare faciliteter inkluderar konferensfaciliteter, tvätt- och rumservice. Rummen är fullt utrustade, som standard med balkong eller terrass. 58 av boendeenheter har havsutsikt och 58 har utsikt över trädgården. Fritidsaktiviteter inkluderar ett varierat poolområde, ett hälso-och fitnesskomplex och en tennisbana.

 • Club Acuario

  För vistelser den 14/10/2018 till 17/10/2018

  Från 764krper natt

  Club Acuario  3EST

  Havana, Havana, Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Havana. Våra kunder har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 416 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Club Acuario totalrenoverades 2007. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i dess gemensamma utrymmen. Dygnet-runt-servicen på Club Acuario bidrar till gästernas trivsel. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. De som bor på denna anläggning får en rolig vistelse tack vare det stora utbudet av nöjen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

 • Be Live Havana City Copacabana

  För vistelser den 14/10/2018 till 17/10/2018

  Från 794krper natt

  Be Live Havana City Copacabana  3EST

  Miramar, Havana, Avda no. 4404 e/ 44 y 46 , miramar - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 39 Åsikter

  Detta bekväma hotell återfinns i Miramar. Våra gäster har 26. 1 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 168. Be Live Havana City Copacabana genomgick en totalrenovering 1992. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Be Live Havana City Copacabana är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

 • Gran Caribe Hotel Plaza

  För vistelser den 14/10/2018 till 17/10/2018

  Från 804krper natt

  Gran Caribe Hotel Plaza  4EST

  Old Havana, Havana, Ignacio agramante - 267Karta
  2,6/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter

  Detta gulliga hotell ligger i La Habana Vieja. Detta hotell har 188 rum. Detta boende genomgick en renovering 1991. För gästernas bekvämlighet har denna anläggning internet. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Gran Caribe Hotel Plaza.

 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia

  För vistelser den 14/10/2018 till 17/10/2018

  Från 870krper natt

  Casa Boutique El Encanto De Perseverancia  4EST

  Havana, Havana, Calle perseverancia - 156Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 79 Åsikter

  Detta gulliga hotell återfinns i Havana. Från detta hotell som är beläget 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna egendom ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 1. 2 kilometer till hamnen. Detta hotell kan erbjuda totalt 18 rum. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia genomgick en renovering 2016. Gästerna har tillgång till trådlös internetanslutning som är tillgänglig i de allmänna utrymmena i denna anläggning. Receptionen på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia håller öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Icke-återbetalningsbart. Det accepterar inte ändringarIcke-återbetalningsbart. Det accepterar inte ändringarTidig bokning rabattTidig bokning rabatt
 • Nh Capri

  För vistelser den 14/10/2018 till 17/10/2018

  Från 1.462krper natt

  Nh Capri  4EST

  Havana, Havana, Calle 21, entre n y o, vedado - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Detta bekväma hotell ligger i Havana. Från detta boende som ligger 10 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 2. 5 kilometer från detta hotell. Våra kunder har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 8. 0 kilometer till hamnen. Det finns totalt 220 rum på anläggningen. Denna anläggning totalrenoverades 2014. Alla gästerna på Nh Capri kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Nh Capri. De gemensamma utrymmen på Nh Capri är rullstolsanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Resenärerna kan njuta av anläggningens alla smakfulla rätter i restaurangen. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta hotell en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Kunderna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker som passar alla gäster som bor på denna anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

 • NH Collection Victoria La Habana

  För vistelser den 14/10/2018 till 17/10/2018

  Från 1.496krper natt

  NH Collection Victoria La Habana  4EST

  Havana, Havana, Calle 19 y m. la habana - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta charmiga hotell ligger i Havana. Våra kunder har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 31 rum. NH Collection Victoria La Habana genomgick en renovering 2015. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. NH Collection Victoria La Habana tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

 • Gran Caribe Hotel Inglaterra

  För vistelser den 14/10/2018 till 17/10/2018

  Från 1.504krper natt

  Gran Caribe Hotel Inglaterra  4EST

  Old Havana, Havana, Prado esquina san rafael - 416Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter

  Detta hotell ligger i centrum av Havanna vilket ger gästerna lätt tillgång till Central Parken, Gran Teatro i Havanna, där Kubas Nationalbalett håller till och den imponerande Capitoliumbyggnaden. Hotellet grundades år 1875 och förklarades som statligt byggnadsminne år 1981. Under årens lopp har många kändisar bott här, bland andra Sarah Bernhardt, Luis Mazzantini, Anna Pavlova och Frei Betto. På senare tid har några av de mest framstående kubanska konstnärerna, författarna och kompositörerna bott här och visat upp sina arbeten i denna flotta byggnad. Den magnifika neoklassiska fasaden går i harmoni med den arabiska inredningen. Rummen har moderna bekvämligheter såsom eget badrum och luftkonditionering, som är centralt reglerad.

Ändra sök

 
Rum
Rum 1
Rum 2
Rum 3
Rum 4
Rum 5