Njut av de äkta karibenska smakerna i Kuba

Njut av de äkta karibenska smakerna i Kuba

Upptäck La Habana, Varadero, Cayo Santa María, Cayo Coco …

 • Gran Caribe Neptuno - Triton

  För vistelser den 12/08/2018 till 15/08/2018

  Från 388krper natt

  Gran Caribe Neptuno - Triton  3EST

  Miramar, Havana, 3ra ave. y 74, miramar, playa - Karta
  2,3/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter

  Det är en storslagen byggnad som erbjuder en pittoresk utsikt över både Havanna och den karibiska kusten. Hotellet erbjuder sina gäster enkel tillgång till stranden, som ligger bara några meter från lobbyn, medan en promenad i omgivningarna tar en sedan runt flera restauranger, som erbjuder typiska lokala rätter och små butiker med sina handgjorda produkter. För alla som vill informera sig om det kalla kriget, ligger Museo del Ministerio del Interior inom gångavstånd. Lite längre väster om hotellet, efter den trädkantade Fifth Avenue ligger det område där några av Havannas mest lyxiga restauranger och hotell finns. Hotellet erbjuder alla de vanliga faciliteterna - en swimmingpool, en restaurang som serverar internationella rätter, en sportbar med biljardbord, plus några trevliga tillägg såsom kvälls cabaret.

 • Vedado – Saint John

  För vistelser den 12/08/2018 till 15/08/2018

  Från 502krper natt

  Vedado – Saint John  3EST

  Havana, Havana, Calle 19 esq. a m. vedado, calle 25 - .Karta
  2,6/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter

  Detta bekväma hotell är beläget i Havana. Våra gäster har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 138. Senast detta boende renoverades var 2000. Fast och trådlös internetanslutning finns på Vedado – Saint John. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Vedado – Saint John kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

 • Club Acuario

  För vistelser den 19/08/2018 till 22/08/2018

  Från 722krper natt

  Club Acuario  3EST

  Havana, Havana, Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Havana. Det totala antalet rum på Club Acuario är 416. Senast detta boende renoverades var 2007. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Detta barnvänliga Club Acuario är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Husdjur är inte tillåtna på Club Acuario. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta utbudet av matställen. Gästerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Club Acuario kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

 • Be Live Havana City Copacabana

  För vistelser den 23/08/2018 till 26/08/2018

  Från 736krper natt

  Be Live Havana City Copacabana  3EST

  Miramar, Havana, Avda no. 4404 e/ 44 y 46 , miramar - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 39 Åsikter

  Detta bekväma hotell är beläget i Miramar. Det finns totalt 168 rum på anläggningen. Hotellet totalrenoverades 1992. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Be Live Havana City Copacabana tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta hotell tillåter inte husdjur. Be Live Havana City Copacabana erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov.

 • Gran Caribe Hotel Plaza

  För vistelser den 12/08/2018 till 15/08/2018

  Från 753krper natt

  Gran Caribe Hotel Plaza  4EST

  Old Havana, Havana, Ignacio agramante - 267Karta
  2,6/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter

  Detta gulliga hotell ligger i La Habana Vieja. Detta hotell har 188 rum. Detta boende genomgick en renovering 1991. För gästernas bekvämlighet har denna anläggning internet. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Gran Caribe Hotel Plaza.

 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia

  För vistelser den 15/08/2018 till 18/08/2018

  Från 844krper natt

  Casa Boutique El Encanto De Perseverancia  4EST

  Havana, Havana, Calle perseverancia - 156Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 79 Åsikter

  Detta gulliga hotell återfinns i Havana. Från detta hotell som är beläget 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna egendom ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 1. 2 kilometer till hamnen. Detta hotell kan erbjuda totalt 18 rum. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia genomgick en renovering 2016. Gästerna har tillgång till trådlös internetanslutning som är tillgänglig i de allmänna utrymmena i denna anläggning. Receptionen på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia håller öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Icke-återbetalningsbart. Det accepterar inte ändringarIcke-återbetalningsbart. Det accepterar inte ändringar
 • Memories Jibacoa

  För vistelser den 12/08/2018 till 15/08/2018

  Från 1.217krper natt

  Memories Jibacoa  4EST

  Jibacoa, Havana, Playa arroyo bermejo, santa cruz del norte - SNKarta
  4,6/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter

  Denna charmiga resort är beläget i Jibacoa. Det totala antalet rum på Memories Jibacoa är 250. Memories Jibacoa byggdes 1999. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på Memories Jibacoa har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Memories Jibacoa erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Tidig bokning rabattTidig bokning rabatt
 • Nh Capri

  För vistelser den 25/08/2018 till 28/08/2018

  Från 1.389krper natt

  Nh Capri  4EST

  Havana, Havana, Calle 21, entre n y o, vedado - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Detta bekväma hotell ligger i Havana. Från detta boende som ligger 10 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 2. 5 kilometer från detta hotell. Våra kunder har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 8. 0 kilometer till hamnen. Det finns totalt 220 rum på anläggningen. Denna anläggning totalrenoverades 2014. Alla gästerna på Nh Capri kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Nh Capri. De gemensamma utrymmen på Nh Capri är rullstolsanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Resenärerna kan njuta av anläggningens alla smakfulla rätter i restaurangen. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta hotell en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Kunderna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker som passar alla gäster som bor på denna anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

 • Gran Caribe Hotel Inglaterra

  För vistelser den 12/08/2018 till 15/08/2018

  Från 1.505krper natt

  Gran Caribe Hotel Inglaterra  4EST

  Old Havana, Havana, Prado esquina san rafael - 416Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter

  Detta hotell ligger i centrum av Havanna vilket ger gästerna lätt tillgång till Central Parken, Gran Teatro i Havanna, där Kubas Nationalbalett håller till och den imponerande Capitoliumbyggnaden. Hotellet grundades år 1875 och förklarades som statligt byggnadsminne år 1981. Under årens lopp har många kändisar bott här, bland andra Sarah Bernhardt, Luis Mazzantini, Anna Pavlova och Frei Betto. På senare tid har några av de mest framstående kubanska konstnärerna, författarna och kompositörerna bott här och visat upp sina arbeten i denna flotta byggnad. Den magnifika neoklassiska fasaden går i harmoni med den arabiska inredningen. Rummen har moderna bekvämligheter såsom eget badrum och luftkonditionering, som är centralt reglerad.

 • Nacional de Cuba

  För vistelser den 12/08/2018 till 15/08/2018

  Från 1.551krper natt

  Nacional de Cuba  5EST

  Vedado, Havana, Calle o esq. 21, vedado - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 84 Åsikter

  Hotellet ligger på några meter från närmaste strand, i centrum av Havanna. Det är ca 7 km till Plaza de la Revolución, medan den gamla stadsdelen och kongresscentret ligger ca 8 km från hotellet. Alla stora turistattraktioner är lätta att nå. Som ett erkännande av dess historiska och ärvda värderingar, förklarades det som ett nationalmonument i Republiken Kuba år 1998. Faciliteter som erbjuds inkluderar säkerhetsbox, en valutaväxlingskassa och tillgång till internet. Dessutom finns rum- och tvättservice, samt konferensmöjligheter. Alla de luftkonditionerade rummen har utsikt över havet eller trädgården. Samtliga rum är fullt utrustade som standard med en satellit-tv, en minibar och ett värdeskåp. Fritidsutbudet inkluderar en swimmingpool, en bastu och massage.

Ändra sök

 
Rum
Rum 1
Rum 2
Rum 3
Rum 4
Rum 5