Njut av de äkta karibenska smakerna i Kuba

Njut av de äkta karibenska smakerna i Kuba

Upptäck La Habana, Varadero, Cayo Santa María, Cayo Coco …

 • Club Acuario

  För vistelser den 01/04/2019 till 04/04/2019

  Från 910krper natt

  Club Acuario  3EST

  Havana, Havana, Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter

  Där det är beläget i Havana är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Våra kunder har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 416 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2007. Kunderna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Club Acuario bidrar till gästernas trivsel. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Detta boende tillåter inte husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Club Acuario. Gäster som bor på Club Acuario kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Detta boende har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

 • Comodoro

  För vistelser den 01/04/2019 till 04/04/2019

  Från 1.038krper natt

  Comodoro  4EST

  Miramar, Havana, Av. 3ra y calle 84 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter

  Detta hotell ligger i bostadsområdet Miramar. Det är nära till Palacio de Convenciones och bara några minuter från gamla stan. Den internationella flygplatsen José Marti ligger 15 km från fastigheten. Detta historiska hotell totalrenoverades år 2006, den har en trädgård och en terrass. Den består av två byggnader med totalt 460 rum varav 18 är lägenheter och 318 är bungalows. Detta luftkonditionerade hotell erbjuder ett brett utbud av faciliteter till exempel en restaurang, ett internetkafé och en frisörsalong. Ytterligare faciliteter inkluderar konferensfaciliteter, tvätt- och rumservice. Rummen är fullt utrustade, som standard med balkong eller terrass. 58 av boendeenheter har havsutsikt och 58 har utsikt över trädgården. Fritidsaktiviteter inkluderar ett varierat poolområde, ett hälso-och fitnesskomplex och en tennisbana.

 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia

  För vistelser den 01/04/2019 till 04/04/2019

  Från 1.040krper natt

  Casa Boutique El Encanto De Perseverancia  4EST

  Havana, Havana, Calle perseverancia - 156Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 79 Åsikter

  Detta charmiga hotell beläget i Havana. Från denna egendom som är belägen 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna egendom ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 1. 2 kilometer till hamnen. 18 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell totalrenoverades 2016. Alla gästerna som bor på denna anläggning har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Icke-återbetalningsbart. Det accepterar inte ändringarIcke-återbetalningsbart. Det accepterar inte ändringar
 • Gran Caribe Hotel Plaza

  För vistelser den 23/03/2019 till 26/03/2019

  Från 1.064krper natt

  Gran Caribe Hotel Plaza  4EST

  Old Havana, Havana, Ignacio agramante - 267Karta
  2,6/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter

  Detta bekväma hotell är beläget i La Habana Vieja. Denna anläggning har totalt 188 rum. Detta boende genomgick en renovering 1991. Resenärerna kan med fördel använda sig av internetanslutningen. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur.

 • Nacional de Cuba

  För vistelser den 01/04/2019 till 04/04/2019

  Från 1.404krper natt

  Nacional de Cuba  5EST

  Vedado, Havana, Calle o esq. 21, vedado - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 84 Åsikter

  Hotellet ligger på några meter från närmaste strand, i centrum av Havanna. Det är ca 7 km till Plaza de la Revolución, medan den gamla stadsdelen och kongresscentret ligger ca 8 km från hotellet. Alla stora turistattraktioner är lätta att nå. Som ett erkännande av dess historiska och ärvda värderingar, förklarades det som ett nationalmonument i Republiken Kuba år 1998. Faciliteter som erbjuds inkluderar säkerhetsbox, en valutaväxlingskassa och tillgång till internet. Dessutom finns rum- och tvättservice, samt konferensmöjligheter. Alla de luftkonditionerade rummen har utsikt över havet eller trädgården. Samtliga rum är fullt utrustade som standard med en satellit-tv, en minibar och ett värdeskåp. Fritidsutbudet inkluderar en swimmingpool, en bastu och massage.

 • Nh Capri

  För vistelser den 01/04/2019 till 04/04/2019

  Från 2.303krper natt

  Nh Capri  4EST

  Havana, Havana, Calle 21, entre n y o, vedado - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Detta bekväma hotell beläget i Havana. Från detta hotell som ligger 10 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Detta boende ligger 2. 5 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 8. 0 kilometer till hamnen. Totalt 220 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning renoverades 2014. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Resenärerna kan njuta av anläggningens alla smakfulla rätter i restaurangen. Nh Capri är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Detta hotell är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Resenärena kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på detta boende. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

 • NH Collection Victoria La Habana

  För vistelser den 01/04/2019 till 04/04/2019

  Från 2.328krper natt

  NH Collection Victoria La Habana  4EST

  Havana, Havana, Calle 19 y m. la habana - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta bekväma hotell är beläget i Havana. Våra besökare har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 31 rum. NH Collection Victoria La Habana genomgick en totalrenovering 2015. Alla som valt detta boende kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Detta hotell tillåter inte husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

 • Iberostar Parque Central

  För vistelser den 01/04/2019 till 04/04/2019

  Från 4.163krper natt

  Iberostar Parque Central  5EST

  Old Havana, Havana, Neptuno prado y zulueta - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter

  Detta lyxiga hotell är beläget i La Habana Vieja. Det totala antalet rum på Iberostar Parque Central är 427. Iberostar Parque Central genomgick en renovering 2017. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på Iberostar Parque Central har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Kunderna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Iberostar Parque Central. På Iberostar Parque Central kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

Ändra sök

 
Rum
Rum 1
Rum 2
Rum 3
Rum 4
Rum 5