Kanarieöarna

Kanarieöarna

Upptäck Kanarieöarna charm

Förutom att du kan njuta av solen och utöva vattensporter har du även möjlighet att njuta av Kanarieöarnas gastronomi. Njut av god havsmat och tropiska frukter. Fisk, "papas arrugadas" (en specialitet) och frukter som avokado, mango och papaya utgör grunden till välsmakande måltider. Kanarieöarna är en idealisk destination för hela familjen.

 • Miramar

  För vistelser den 28/03/2019 till 02/04/2019

  Från 451krper natt

  Miramar  3EST

  Puerto de la Cruz, Tenerife, Calle parque taoro - S/NKarta
  3,2/5
  Kundomdömenav 45 Åsikter

  Den här anläggningeen har ett utmärkt läge i de viktigaste turistort i norra Spanien, Puerto de la Cruz. Anläggningen ligger bara 800 meter från den berömda stranden, medan sjöns ö finns bara 900 meter bort. Denna underbara anläggning ligger inom räckhåll med länkar till kollektivtrafiken. Gästerna kommer att befinna sig i närheten av Los Rodeos, som ligger bara 15 minuters bilavstånd från hotellet. Tinerfena flygplats ligger 25 km från anläggningen. Denna underbara anläggning kombinerar tradition och modern stil. De boende är smakfullt designade och erbjuder en avslappnad miljö för att helt koppla av på. Du är välkommen att njuta av de många faciliteter som anläggningen har att erbjuda.

 • The Suites at Beverly Hills

  För vistelser den 01/04/2019 till 06/04/2019

  Från 589krper natt
  4,3/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter

  Denna gulliga lägenhet finns i Los Cristianos. För våra gäster är det 3. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Detta boende kan erbjuda totalt 242 rum. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på The Suites at Beverly Hills har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. The Suites at Beverly Hills är inte någon husdjursvänlig anläggning. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

 • Blue Sea Costa Jardin & Spa

  För vistelser den 13/03/2019 till 18/03/2019

  Från 642krper natt

  Blue Sea Costa Jardin & Spa  4EST

  Puerto de la Cruz, Tenerife, Calle guerrero - 14Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Puerto de la Cruz. Från det här hotellet som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 9 kilometer från det här boendet. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från denna egendom. Totalt 248 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Blue Sea Costa Jardin & Spa genomgick en totalrenovering 2004. Blue Sea Costa Jardin & Spa har wifi-anslutning. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Blue Sea Costa Jardin & Spa som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Blue Sea Costa Jardin & Spa erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Alla som valt detta boende kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som erbjuds. Blue Sea Costa Jardin & Spa kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

 • Checkin Concordia Playa

  För vistelser den 28/03/2019 till 02/04/2019

  Från 644krper natt

  Checkin Concordia Playa  4EST

  Puerto de la Cruz, Tenerife, Avenida familia de betancourt y molina - 32Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter

  Detta hotell ligger i hjärtat av Puerto de la Cruz med en hisnande utsikt över Spaniens högsta berg, vulkanen Teide. Från hotellet är det enkelt att ta sig till alla intressanta platser på ön. Stranden, butiker, barer och restauranger ligger i närheten, och kollektivtrafik finns precis framför hotellet. Bland bekvämligheterna finns en dygnetruntbemannad reception, trådlös internetåtkomst, restaurang, pool med solterrass, hissar, tv-rum och en loungebar med levande musik. Hotellet har totalt 236 rum, fördelade på tio våningar.

  Icke-återbetalningsbart. Det accepterar inte ändringarIcke-återbetalningsbart. Det accepterar inte ändringar
 • Blue Sea Interpalace

  För vistelser den 01/04/2019 till 06/04/2019

  Från 696krper natt

  Blue Sea Interpalace  4EST

  Puerto de la Cruz, Tenerife, Calle acevino - 21Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter

  Omgiven av en unik natur miljö, är detta hotell beläget i ett bostadsområde i La Paz i Puerto de la Cruz, och den erbjuder en trevlig atmosfär, som kombinerar lugn och kul. Hotellet ligger bara 1,5 km från centrum av staden, stranden och de naturliga poolerna i sjön. Hotellet har tropiska trädgårdar, en lobby med 24-timmars reception, ett spelrum och ett TV-rum. Yngre gäster kommer att njuta av barnens klubb. Det finns en bar och en restaurang, och gästerna kommer att uppskatta konferensfaciliteter, Wi-Fi och tvättservice (allt för extra avgifter).

 • Weare Hotel La Paz

  För vistelser den 17/03/2019 till 22/03/2019

  Från 702krper natt

  Weare Hotel La Paz  4EST

  Puerto de la Cruz, Tenerife, Calle haya - 3Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 44 Åsikter

  Detta charmiga hotell är beläget i Puerto de la Cruz. Från detta hotell som är beläget 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från den här egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 20 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 800 meter från denna egendom. Våra gäster har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 30. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell har totalt 167 rum. Detta hotell snyggades upp 2016. Anläggningens gemensamma utrymmen har wifi-anslutning. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Weare Hotel La Paz är inte någon husdjursvänlig anläggning. Kunderna välkomnas till denna miljövänliga anläggning. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Denna anläggning är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Tidig bokning rabattTidig bokning rabatt
 • Bahia Flamingo

  För vistelser den 01/04/2019 till 06/04/2019

  Från 737krper natt

  Bahia Flamingo  3EST

  Playa La Arena, Tenerife, Avenida la gaviota - 3Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 104 Åsikter

  Detta attraktiva hotell ligger direkt vid den pittoreska kusten i Santiago del Teide över Atlanten och har utmärkt utsikt över havet. Här finns en stor pool och en restaurang. Den spektakulära svarta sandstranden ligger mindre än 5 minuter bort och flera restauranger, barer, kaféer och butiker finns i närheten. Puerto de Santiago ligger bara en kort promenad bort.

 • Checkin Bungalows Atlantida

  För vistelser den 01/04/2019 till 06/04/2019

  Från 828krper natt

  Checkin Bungalows Atlantida  3EST

  Los Cristianos, Tenerife, Avda. londres - 3Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter

  Detta gulliga hotell finns i Los Cristianos. Våra kunder har 13. 0 kilometer till flygplatsen. Anläggningen har totalt 192 rum. Checkin Bungalows Atlantida genomgick en renovering 2017. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Detta hotell tillåter endast små husdjur. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Checkin Bungalows Atlantida är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

 • Aguamarina Golf Apartments

  För vistelser den 23/03/2019 till 28/03/2019

  Från 972krper natt

  Aguamarina Golf Apartments  3LL

  Golf del Sur, Tenerife, Avenida del atlantico - 11Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 68 Åsikter

  Denna gulliga lägenhet är perfekt för familjer och ligger i Golf del Sur. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från den här anläggningen. Denna anläggning ligger 2. 5 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 8. 6 kilometer till flygplatsen. Totalt 160 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boendes byggår är 2007. Receptionen på Aguamarina Golf Apartments har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Aguamarina Golf Apartments är inte någon husdjursvänlig anläggning. Aguamarina Golf Apartments erbjuder en mängd olika matupplevelser. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla gäster som bor på denna anläggning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Tidig bokning rabattTidig bokning rabatt
 • Granada Park

  För vistelser den 13/03/2019 till 18/03/2019

  Från 1.029krper natt

  Granada Park  3EST

  Playa de las Americas, Tenerife, Calle meandro - 2Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 33 Åsikter

  Denna charmiga lägenhet återfinns i Playa de las Americas. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från detta boende. Det finns totalt 130 rum på anläggningen. Detta boende byggdes 2003. Gästerna kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 3 är handikappsanpassat. Granada Park är inte någon husdjursvänlig anläggning. Måltiderna som serveras kommer att uppskattas av alla gäster som bor på denna anläggning. Alla som valt detta boende får en rolig vistelse tack vare det stora utbudet av nöjen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Särskild rabatt 25% tillämpasSärskild rabatt 25% tillämpas
 • Vincci Tenerife Golf

  För vistelser den 01/04/2019 till 06/04/2019

  Från 1.143krper natt

  Vincci Tenerife Golf  4EST

  Golf del Sur, Tenerife, Urbanización golf del sur - S/NKarta
  3,8/5
  Kundomdömenav 51 Åsikter

  Detta hotell ligger vid havet i San Miguel de Abona, med fantastisk utsikt över havet och den förtjusande kustorten Los Abrigos, bara 1 km från golfbanan Golf del Sur. Närmaste strand ligger 300 m bort, och det finns kollektivtrafikförbindelser 500 m från hotellet. Ön har ett utmärkt klimat hela året, vilket har gjort denna destination oerhört populär bland semesterfirare. Hotellet lämpar sig bra för cykelsemestrar och välkomnar cyklister från hela världen. Det finns faciliteter för både fritidscyklister och professionella cyklister.

 • Aguamarina Golf

  För vistelser den 20/03/2019 till 25/03/2019

  Från 1.052krper natt

  Aguamarina Golf  4EST

  Golf del Sur, Tenerife, Avenida del atlantico - 11Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 92 Åsikter

  Detta flotta hotell är idyllisk beläget i Golf del Sur, bara 150 meter från den klippiga kusten. Gästerna kan hitta ett stort antal affärer, butiker, barer och restauranger i närheten. Hotellet ligger bara 13 km från det livliga turistcentrumet Playa de las Americas och Los Cristianos är bara en 15 minuters bilresa bort. Hotellet är bekvämt beläget bara 8 km från Teneriffas södra flygplats. Detta stiliga hotell har en smakfull vit exteriör och välkomnar gästerna med en tidlöst elegant lobby. Rummen är vackert inredda, med ljus dekoration och moderna bekvämligheter. Gästerna kommer att uppskatta hotellets utbud av fritids- och rekreationsanläggningar som har något att erbjuda varje medlem av familjen. Anläggningens golfbana ligger bara 500 meter bort medan ett gym och tennisbanor finns på plats för de mer energiska resenärerna.

 • Mediterranean Palace

  För vistelser den 01/04/2019 till 06/04/2019

  Från 1.406krper natt

  Mediterranean Palace  5EST

  Playa de las Americas, Tenerife, Av. playa de las americas - S/NKarta
  3,9/5
  Kundomdömenav 66 Åsikter

  Detta lyxiga hotell är beläget i en semesterort nära stranden Camisón och har utsikt över Atlanten och berget Teide. Hotellets design påminner om värmen och de glada färgerna i Medelhavet. Där finns en 1300 kvadratmeters pool och en stor terrass med solstolar. Fin semester för hela familjen med nöje och sport. Sport- och fritidsanläggningar, flera restauranger och barer. Det finns en ”barnstad” på 800 kvadratmeter för barn från 6 månader och uppåt. Stort pool- och fritidsområde, Safari köpcentrum med affärer och restauranger.

 • Troya

  För vistelser den 24/03/2019 till 29/03/2019

  Från 1.422krper natt

  Troya  4EST

  Playa de las Americas, Tenerife, Avenida rafael puig lluvina - 2Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 50 Åsikter

  Detta sublima strandhotell har ett fantastiskt läge på den livliga ön Teneriffa. Hotellet ligger på andra sidan av promenaden till en orörd sandstrand. Det finns ett stort urval av butiker, barer och restauranger i närheten, medan Magma Convention Centre ligger bara 600 meter bort. Inbäddat bland vajande palmträd och tropiska trädgårdar frestar detta underbara hotell med förstklassiga faciliteter och lyxiga omgivningar. Hotellets lobby har en elegant modern stil med väggar prydda av konstverk. Rummen är trevligt dekorerade i en lättsam stil, som skapar en lugn atmosfär för att koppla av i och varva ner i, på slutet av dagen. Hotellet är det perfekta valet för både spännings- och nöjessökare, med gott om fritids- och rekreationsmöjligheter.

 • La Siesta

  För vistelser den 01/04/2019 till 06/04/2019

  Från 1.427krper natt

  La Siesta  4EST

  Playa de las Americas, Tenerife, Calle antonio dominguez alfonso - 21Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 61 Åsikter

  Detta attraktiva hotell är bekvämt beläget endast några steg från den vackra sandstranden vid Atlanten. Här finns en stor pool, en Magic Park för barn och en utmärkt spaanläggning. Playa de las Américas många affärer, restauranger, barer och kaféer finns i omgivningen. Golfbanan Golf de Las Américas ligger inom gångavstånd. Teneriffas södra internationella flygplats ligger en kort bilresa från hotellet.

Ändra sök

 
Rum
Rum 1
Rum 2
Rum 3
Rum 4
Rum 5