Kanarieöarna

Kanarieöarna

Upptäck Kanarieöarna charm

Förutom att du kan njuta av solen och utöva vattensporter har du även möjlighet att njuta av Kanarieöarnas gastronomi. Njut av god havsmat och tropiska frukter. Fisk, "papas arrugadas" (en specialitet) och frukter som avokado, mango och papaya utgör grunden till välsmakande måltider. Kanarieöarna är en idealisk destination för hela familjen.

 • Perla Tenerife

  För vistelser den 04/10/2018 till 09/10/2018

  Från 375krper natt

  Perla Tenerife  3EST

  Puerto de la Cruz, Tenerife, Calle isla de la gomera - 3Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 37 Åsikter

  Detta gulliga hotell beläget i Puerto de la Cruz. Från den här anläggningen som ligger 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Våra besökare hittar närmaste golfbana 25. 0 kilometer från det här hotellet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Perla Tenerife är 130. Detta boende totalrenoverades 2003. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Resenärerna kommer att få en rolig vistelse på denna anläggning som har ett stort utbud av nöjen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

 • Miramar

  För vistelser den 04/10/2018 till 09/10/2018

  Från 416krper natt

  Miramar  3EST

  Puerto de la Cruz, Tenerife, Calle parque taoro - S/NKarta
  3,2/5
  Kundomdömenav 42 Åsikter

  Den här anläggningeen har ett utmärkt läge i de viktigaste turistort i norra Spanien, Puerto de la Cruz. Anläggningen ligger bara 800 meter från den berömda stranden, medan sjöns ö finns bara 900 meter bort. Denna underbara anläggning ligger inom räckhåll med länkar till kollektivtrafiken. Gästerna kommer att befinna sig i närheten av Los Rodeos, som ligger bara 15 minuters bilavstånd från hotellet. Tinerfena flygplats ligger 25 km från anläggningen. Denna underbara anläggning kombinerar tradition och modern stil. De boende är smakfullt designade och erbjuder en avslappnad miljö för att helt koppla av på. Du är välkommen att njuta av de många faciliteter som anläggningen har att erbjuda.

  Tidig bokning rabattTidig bokning rabatt
 • Weare Hotel La Paz

  För vistelser den 07/10/2018 till 12/10/2018

  Från 524krper natt

  Weare Hotel La Paz  4EST

  Puerto de la Cruz, Tenerife, Calle haya - 3Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 42 Åsikter

  Detta bekväma hotell beläget i Puerto de la Cruz. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Våra gäster hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 20 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 800 meter från denna anläggning. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 30. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 167. Detta boende totalrenoverades 2016. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De gemensamma utrymmena på Weare Hotel La Paz är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Denna miljövänliga anläggning har en -certifiering. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena som Weare Hotel La Paz erbjuder. Gästerna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Tidig bokning rabattTidig bokning rabatt
 • Muthu Royal Park Albatros

  För vistelser den 04/10/2018 till 09/10/2018

  Från 537krper natt

  Muthu Royal Park Albatros  3LL

  Golf del Sur, Tenerife, Avenida galvan bello - S/NKarta
  4,1/5
  Kundomdömenav 52 Åsikter

  Denna bekväma VR Andelslägenhet är perfekt för familjer och ligger i Golf del Sur. Från denna anläggning som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 2 kilometer från den här egendomen. Våra kunder har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från denna anläggning. Våra gäster har 8. 0 kilometer till flygplatsen. De 161 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Både fast och trådlöst internet finns på Muthu Royal Park Albatros. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. Detta boende har åtagit sig att upprätthålla en miljövänlig praxis. Resenärerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Kunderna kommer att uppskatta de sportaktiviteter som erbjuds på detta boende. Konferensfaciliteter finns på detta boende. Kunderna kommer att få en rolig vistelse på detta boende som har ett stort utbud av nöjen. Resenärerna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom detta boende har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

 • Gran Hotel Turquesa Playa

  För vistelser den 04/10/2018 till 09/10/2018

  Från 549krper natt

  Gran Hotel Turquesa Playa  4EST

  Puerto de la Cruz, Tenerife, Antonio ruiz álvarez - 7Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 101 Åsikter

  Bara ett stenkast från den berömda svarta stranden Playa Jardín i norra delen av den populära semester ön Teneriffa, har detta moderna hotell med sin spektakulära lobbyn och idealiskt beläget. Det finns flera utomhus pooler , idrottsanläggningar och en shoppinggalleria. Restauranger, barer och kaféer finns i omgivningen, Loro Parque och centrum av Puerto de la Cruz ligger inom en kort promenad.

 • Blue Sea Costa Jardin & Spa

  För vistelser den 04/10/2018 till 09/10/2018

  Från 550krper natt

  Blue Sea Costa Jardin & Spa  4EST

  Puerto de la Cruz, Tenerife, Calle guerrero - 14Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 31 Åsikter

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Puerto de la Cruz. Från det här hotellet som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 9 kilometer från den här anläggningen. Denna egendom ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från detta hotell. Totalt 248 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende genomgick en renovering 2004. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Dygnet-runt-servicen på Blue Sea Costa Jardin & Spa bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning uppskattar hälso- och välbefinnandeutbudet. Kunderna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Alla som valt detta boende kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar sportfaciliteterna och fritidsaktiviteterna som erbjuds. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

 • Blue Sea Interpalace

  För vistelser den 16/10/2018 till 21/10/2018

  Från 498krper natt

  Blue Sea Interpalace  4EST

  Puerto de la Cruz, Tenerife, Calle acevino - 21Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter

  Omgiven av en unik natur miljö, är detta hotell beläget i ett bostadsområde i La Paz i Puerto de la Cruz, och den erbjuder en trevlig atmosfär, som kombinerar lugn och kul. Hotellet ligger bara 1,5 km från centrum av staden, stranden och de naturliga poolerna i sjön. Hotellet har tropiska trädgårdar, en lobby med 24-timmars reception, ett spelrum och ett TV-rum. Yngre gäster kommer att njuta av barnens klubb. Det finns en bar och en restaurang, och gästerna kommer att uppskatta konferensfaciliteter, Wi-Fi och tvättservice (allt för extra avgifter).

 • Blue Sea Puerto Resort

  För vistelser den 08/10/2018 till 13/10/2018

  Från 545krper natt

  Blue Sea Puerto Resort  4EST

  Puerto de la Cruz, Tenerife, Calle acevino - 8Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 54 Åsikter

  Den familjevänliga hotell ligger i den populära semesterområdet i Puerto de la Cruz på Teneriffa, med utsikt över Orotava dalen underbart, Teide och Atlanten. Vulkanen Teide, Spaniens högsta berg, kan nås inom 45 minuter med bil, flygplatserna Tenerife Norra och Södra Teneriffa är ca 25 km och 100 km, respektive. Hotellet har 390 rum, 24-timmars reception, valutaväxling, WiFi, mötesrum, 2 utomhuspooler, barnpool, lekplats, miniklubb, restaurang, bar, spa-och hälsocenter, gym och idrottsanläggningar.

 • Grand Muthu Golf Plaza Hotel & Spa

  För vistelser den 16/10/2018 till 21/10/2018

  Från 627krper natt

  Grand Muthu Golf Plaza Hotel & Spa  5EST

  Golf del Sur, Tenerife, Av. j.m. galván bello - S/NKarta
  4,1/5
  Kundomdömenav 116 Åsikter

  Denna sofistikerade VR Andelslägenhet är belägen i Golf del Sur. Våra besökare hittar närmaste golfbana 850 meter från denna egendom. Denna egendom ligger 7. 0 kilometer från närmaste strand. Detta boende innefattar 174 trivsamma rum. Grand Muthu Golf Plaza Hotel & Spa är från år 2003. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom har detta boende ett garage för kunder som reser med bil. Resenärerna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Grand Muthu Golf Plaza Hotel & Spa är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Icke-återbetalningsbart. Det accepterar inte ändringarIcke-återbetalningsbart. Det accepterar inte ändringar
 • The Suites at Beverly Hills

  För vistelser den 04/10/2018 till 09/10/2018

  Från 831krper natt
  4,3/5
  Kundomdömenav 30 Åsikter

  Denna charmiga VR Andelslägenhet finns i Los Cristianos. Från denna egendom är det 3. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Detta boende har 242 rum. The Suites at Beverly Hills är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning kan gästerna få roliga upplevelser. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Icke-återbetalningsbart. Det accepterar inte ändringarIcke-återbetalningsbart. Det accepterar inte ändringar
 • Paradise Park Fun Lifestyle Hotel

  För vistelser den 07/10/2018 till 12/10/2018

  Från 1.486krper natt

  Paradise Park Fun Lifestyle Hotel  4EST

  Los Cristianos, Tenerife, Urbanización oasis del sur, calle hawaii - 2Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 48 Åsikter

  Detta attraktiva hotell ligger mitt i det livliga och spänningen turistcentrumet av Los Cristianos. Gästerna kommer att befinna sig bara en kort, trevlig promenad från stadens centrum, stranden och hamnen. Detta charmiga hotell ligger helt nära en mängd restauranger, shoppingmöjligheter och nöjesställen. Rummen är vackert inredda och har moderna bekvämligheter för extra komfort och njutning. Man blir säkert imponeras av det stora utbudet av faciliteter och tjänster som hotellet har att erbjuda. Gästerna kan äta med stil på restaurangerna, njuta av en uppfriskande drink i någon av hotellets barer eller dansa hela natten på nattklubben. Gästerna kan också njuta och koppla av på hotellets underbara spa.

  Exklusiv rabattExklusiv rabatt
 • Bahia del Duque

  För vistelser den 04/10/2018 till 09/10/2018

  Från 3.198krper natt

  Bahia del Duque  5EST

  Costa Adeje, Tenerife, Avenida de bruselas - S/NKarta
  4,7/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter

  Denna vackra semesteranläggning i kanarisk och kolonial arkitektur är omgiven av mer än 6000 kvadrat meter av frodiga, subtropiska trädgårdar och ligger direkt vid Playa del Duque stranden i Costa Adeje. Det exklusiva hotellet har ett stort utbud av idrottsanläggningar, nio restauranger, flera barer och en utmärkt spa-anläggning. Teneriffas södra internationella flygplats kan nås på 15 minuters bilresa.

Ändra sök

 
Rum
Rum 1
Rum 2
Rum 3
Rum 4
Rum 5