Hotell i Sofia

Se på kartan
Hotell - Sofia

SofiaFrån  336kr

Aktuella hotellerbjudanden - Sofia

 • Marinela Sofia
  Från1.224krPer natt

  Marinela Sofiastars

  Sofia city, Sofia , James bourchier boulavard 100 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 845 recensioner från resenärerBaserat på 845 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Sofia. Från det här hotellet som ligger 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 357 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Boendet totalrenoverades 2008. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Marinela Sofia erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. De som inte vill lämna sina husdjur hemma kan ta med sig dem. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Denna anläggning har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Restaurangen inbjuder gästerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Denna anläggning har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Best Western Art Plaza Hotel
  Från720krPer natt

  Best Western Art Plaza Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Ulitsa hristo belchev 46 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 327 recensioner från resenärerBaserat på 327 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Sofia. Våra besökare har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 33 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Hotellet byggdes år 2007. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta barnvänliga Best Western Art Plaza Hotel är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Alla badrum på Best Western Art Plaza Hotel är handikappanpassadeBest Western Art Plaza Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Kunderna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Ramada Sofia
  Från646krPer natt

  Ramada Sofiastars

  Sofia city, Sofia , Maria luisa blvd 131 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 866 recensioner från resenärerBaserat på 866 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Sofia. Från denna egendom som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra besökare har 12. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 601 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning snyggades upp 2014. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Ramada Sofia är inte någon husdjursvänlig anläggning. Gästerna kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Ramada Sofia. Denna anläggning är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Kunderna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Denna anläggning har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Plus Bristol Hotel
  Från858krPer natt

  Best Western Plus Bristol Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Bulevard hristo botev 69 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 528 recensioner från resenärerBaserat på 528 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Sofia. Från detta hotell som är beläget 50 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 120 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Anläggningen har totalt 44 rum. Detta boendes byggår är 2012. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Best Western Plus Bristol Hotel. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena. kunderna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom detta boende har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Rosslyn Central Park Hotel Sofia
  Från969krPer natt

  Rosslyn Central Park Hotel Sofiastars

  Sofia city, Sofia , Vitosha boulevard 106 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 344 recensioner från resenärerBaserat på 344 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Sofia. Från detta boende som är beläget 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 10 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Rosslyn Central Park Hotel Sofia är 77. Det här hotellet byggdes 2006. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De gemensamma utrymmena på Rosslyn Central Park Hotel Sofia är rullstolsanpassade. Detta boende tillåter små husdjur. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att kunderna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Lozenetz Hotel
  Från687krPer natt

  Best Western Lozenetz Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Bul. sveti naum 23 23 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 331 recensioner från resenärerBaserat på 331 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Sofia. Totalt 31 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Best Western Lozenetz Hotel. Best Western Lozenetz Hotel genomgick en renovering 2009. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Best Western Lozenetz Hotel är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. På Best Western Lozenetz Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gloria Palace
  Från375krPer natt

  Gloria Palacestars

  Sofia city, Sofia , Bulevard knyaginya maria luiza 20 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 210 recensioner från resenärerBaserat på 210 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Sofia. Från denna egendom som ligger inbäddad 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från anläggningen. Från den här egendomen är det 20. 0 kilometer till backarna. Våra resenärer hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Gloria Palace har totalt 30 rum. Gloria Palace byggdes 1997. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Central Hotel Sofia
  Från605krPer natt

  Central Hotel Sofiastars

  Sofia city, Sofia , Hristo botev boulevard 52 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 812 recensioner från resenärerBaserat på 812 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Sofia. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende med ett läge mitt i stadens centrum. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Från den här egendomen är det 15. 0 kilometer till backarna. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 150 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 70 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Central Hotel Sofia. Detta boende grundades år 2015. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 1 rum är handikappsanpassat. Både små och stora husdjur är tillåtna i lokalerna. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På denna anläggning är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Alla som valt detta boende kan välja att skämma bort sig på friskvårdinrättningen. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta utbudet av matställen. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Central Hotel Sofia kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Premier Collection City Hotel
  Från789krPer natt

  Best Western Premier Collection City Hotelstars

  Sofia city, Sofia , 6 stara planina street 6 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 372 recensioner från resenärerBaserat på 372 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Sofia. Det totala antalet rum på Best Western Premier Collection City Hotel är 61. Det här boendet byggdes 2005. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Husdjur är inte tillåtna på Best Western Premier Collection City Hotel. Best Western Premier Collection City Hotel erbjuder transfer till flygplatsen. Konferensfaciliteter finns på detta hotell. Denna hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att resenärerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Detta boende har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta hotell skämma bort sig under sin vistelse där. Best Western Premier Collection City Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vitosha Park Hotel
  Från397krPer natt

  Vitosha Park Hotelstars

  Sofia city, Sofia , 1 rosario street - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 145 recensioner från resenärerBaserat på 145 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Sofia. Detta hotell har 164 rum. Denna anläggning grundades år 2004. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är denna anläggning perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Vitosha Park Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  50  Hotell - Sofia
Sida  1  av  5
 

Beskrivning av destination

  Sofia är huvudstad i Republiken Bulgarien och även landets största stad. Det ligger i Bulgariens västra region vid utkanten av Vitoshamassivet. Det är dessutom administrativt, kulturellt, kommersiellt, ekonomiskt, socialt centrum och lärdomscentrum i landet. Vi rekommenderar att du besöker följande intressanta platser, Alexander Nevski-katedralen som är från år 1912 och som några år senare förklarades vara kulturminnesmärke, nationalteatern Ivan Vazoff, den rysk-ortodoxa kyrkan byggd år 1913, den runda S:t Göranskyrkan (300-talet), moskén Bania Balli och Nationalförsamlingen, och många andra vackra byggnader. Vi rekommenderar också att man besöker de många varmvattenskällorna som staden har. En av de viktigaste ligger i Sofias centrum och det finns många andra källor utspridda i staden. Det sägs att de har helande och terapeutiska egenskaper. Sofia är en vacker stad som har ett brett utbud av attraktioner, både kulturella sevärdheter och fritidsaktiviteter, och dessutom ett stort hotellutbud och gastronomiskt utbud. Besök Sofia och upptäck staden!

Populäraste zoner från Sofia

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här