Hotell i Sofia

Se på kartan
Hotell - Sofia

SofiaFrån  334kr

Aktuella hotellerbjudanden - Sofia

 • Best Western Art Plaza Hotel
  Från545krPer natt

  Best Western Art Plaza Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Ulitsa hristo belchev 46 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 339 recensioner från resenärerBaserat på 339 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Sofia. Från detta hotell som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 33 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Best Western Art Plaza Hotel. Denna anläggning grundades år 2007. Alla gästerna på Best Western Art Plaza Hotel kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Alla badrum på Best Western Art Plaza Hotel är handikappanpassadeHusdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Best Western Art Plaza Hotel är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Best Western Art Plaza Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Marinela Sofia
  Från1.117krPer natt

  Marinela Sofiastars

  Sofia city, Sofia , James bourchier boulavard 100 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 863 recensioner från resenärerBaserat på 863 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i Sofia. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 2. 5 kilometer från stadens centrum. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta hotell. Våra kunder har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 442 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende snyggades upp 2008. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Marinela Sofia har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Husdjur, både små och stora, är också välkomna till denna anläggning, vilket passar mycket bra för de resenärer som inte vill resa ifrån sina pälsklädda vänner. Marinela Sofia tillhandahåller parkering och garage. Marinela Sofia erbjuder transfer till flygplatsen. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att resenärerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Denna anläggning tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Rosslyn Central Park Hotel Sofia
  Från880krPer natt

  Rosslyn Central Park Hotel Sofiastars

  Sofia city, Sofia , Vitosha boulevard 106 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 350 recensioner från resenärerBaserat på 350 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Sofia. Från detta boende som är beläget 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 10 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Rosslyn Central Park Hotel Sofia är 77. Det här hotellet byggdes 2006. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De gemensamma utrymmena på Rosslyn Central Park Hotel Sofia är rullstolsanpassade. Detta boende tillåter små husdjur. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att kunderna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Lozenetz Hotel
  Från451krPer natt

  Best Western Lozenetz Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Bul. sveti naum 23 23 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 334 recensioner från resenärerBaserat på 334 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Sofia. Totalt 31 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Best Western Lozenetz Hotel. Best Western Lozenetz Hotel genomgick en renovering 2009. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Best Western Lozenetz Hotel är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. På Best Western Lozenetz Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Plus Bristol Hotel
  Från634krPer natt

  Best Western Plus Bristol Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Bulevard hristo botev 69 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 535 recensioner från resenärerBaserat på 535 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Sofia. Från detta hotell som är beläget 50 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 120 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Anläggningen har totalt 44 rum. Detta boendes byggår är 2012. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Best Western Plus Bristol Hotel. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena. kunderna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom detta boende har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Alexander
  Från358krPer natt

  Hotel Alexanderstars

  Sofia city, Sofia , Slivnitsa blvd 88 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 19 recensioner från resenärerBaserat på 19 recensioner från resenärer

  The hotel is situated 10 min drive from downtown Sofia, a good and convenient location, close to metro station Slivnitsa.

  Se mer
 • Gloria Palace
  Från334krPer natt

  Gloria Palacestars

  Sofia city, Sofia , Bulevard knyaginya maria luiza 20 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 214 recensioner från resenärerBaserat på 214 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Sofia. Från denna egendom som ligger inbäddad 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från anläggningen. Från den här egendomen är det 20. 0 kilometer till backarna. Våra resenärer hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Gloria Palace har totalt 30 rum. Gloria Palace byggdes 1997. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ibis Sofia Airport
  Från468krPer natt

  Ibis Sofia Airportstars

  Sofia city, Sofia , Mimi balkanska str. 132 132 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 443 recensioner från resenärerBaserat på 443 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Sofia. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 10. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 800 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. För våra besökare är det bara 1000 meter till flygplatsen. Detta hotell har totalt 84 rum. Ibis Sofia Airport byggdes 2014. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Ibis Sofia Airport håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Alla rum på Ibis Sofia Airport är rullstolsanpassade. Både små och stora husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta hotell tillhandahåller parkering och garage. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta Ibis Sofia Airport har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Ibis Sofia Airport kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hemus
  Från408krPer natt

  Hemusstars

  Sofia city, Sofia , 31 cherni vrah boulevard - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 104 recensioner från resenärerBaserat på 104 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Sofia. Totalt 229 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hemus. Detta boende snyggades upp 2004. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Hemus tillhandahåller babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Gästerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang.

  Se mer
 • Vitosha Park Hotel
  Från402krPer natt

  Vitosha Park Hotelstars

  Sofia city, Sofia , 1 rosario street - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 151 recensioner från resenärerBaserat på 151 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Sofia. Detta boende har totalt 164 ombonade rum. Det här hotellet byggdes 2004. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Vitosha Park Hotel. De som bor på denna anläggning kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Vitosha Park Hotel är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  47  Hotell - Sofia
Sida  1  av  5
 

Beskrivning av destination

  Sofia är huvudstad i Republiken Bulgarien och även landets största stad. Det ligger i Bulgariens västra region vid utkanten av Vitoshamassivet. Det är dessutom administrativt, kulturellt, kommersiellt, ekonomiskt, socialt centrum och lärdomscentrum i landet. Vi rekommenderar att du besöker följande intressanta platser, Alexander Nevski-katedralen som är från år 1912 och som några år senare förklarades vara kulturminnesmärke, nationalteatern Ivan Vazoff, den rysk-ortodoxa kyrkan byggd år 1913, den runda S:t Göranskyrkan (300-talet), moskén Bania Balli och Nationalförsamlingen, och många andra vackra byggnader. Vi rekommenderar också att man besöker de många varmvattenskällorna som staden har. En av de viktigaste ligger i Sofias centrum och det finns många andra källor utspridda i staden. Det sägs att de har helande och terapeutiska egenskaper. Sofia är en vacker stad som har ett brett utbud av attraktioner, både kulturella sevärdheter och fritidsaktiviteter, och dessutom ett stort hotellutbud och gastronomiskt utbud. Besök Sofia och upptäck staden!

Populäraste zoner från Sofia

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här