Hotell i Sofia

Se på kartan
Hotell - Sofia

SofiaFrån  263kr

Aktuella hotellerbjudanden - Sofia

 • Gloria Palace
  Från423krPer natt

  Gloria Palacestars

  Sofia city, Sofia , Bulevard knyaginya maria luiza 20 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 223 recensioner från resenärerBaserat på 223 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Sofia. Från detta hotell som ligger 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från det här hotellet. Från den här anläggningen är det 20. 0 kilometer till backarna. Denna anläggning ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. 30 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boendes byggår är 1997. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Gloria Palace tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Gloria Palace. Gloria Palace kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Metropolitan
  Från599krPer natt

  Metropolitanstars

  Sofia city, Sofia , Tsarigradsko shosse blvd. 64 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 478 recensioner från resenärerBaserat på 478 recensioner från resenärer

  Situated at the eastern gate of the capital city, this hotel is close to Sofia Airport, on the way to Business Park Sofia and a walking distance from International Expo Center.

  Se mer
 • Marinela Sofia
  Från680krPer natt

  Marinela Sofiastars

  Sofia city, Sofia , James bourchier boulevard 100 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 887 recensioner från resenärerBaserat på 887 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Sofia. Från den här egendomen som ligger 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Våra besökare har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 442 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell totalrenoverades 2018. Alla gästerna på Marinela Sofia kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta barnvänliga Marinela Sofia är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. //TEMPLATE OR VARIABLE HTL NAME NOT FOUND// har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. Både stora och små husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering och garage finns att tillgå. De som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Maison Sofia Hotel
  Från630krPer natt

  Maison Sofia Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Atanas dukov str. 36 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 312 recensioner från resenärerBaserat på 312 recensioner från resenärer

  This hotel is located nearby the East Park Trade Centre, Business Centre Expo 2000 and Rainbow Plaza, and situated 3.5 km from city centre and 7 km from Sofia International Airport.

  Se mer
 • Hotel Europe
  Från403krPer natt

  Hotel Europestars

  Sofia city, Sofia , Liditse str. 1 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 192 recensioner från resenärerBaserat på 192 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Sofia. Från den här anläggningen som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra resenärer har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 34 ombonade rum. Hotel Europe genomgick en totalrenovering 2011. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta barnvänliga Hotel Europe är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Detta boende tillåter endast små husdjur. Detta hotell har parkering och garage. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Restaurangen inbjuder kunderna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Detta boende har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Hotel Europe. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Art Plaza Hotel
  Från530krPer natt

  Best Western Art Plaza Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Ulitsa hristo belchev 46 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 370 recensioner från resenärerBaserat på 370 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Sofia. Från denna anläggning som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 33 rum. Best Western Art Plaza Hotel är från år 2007. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Alla rum på detta handikappanpassade hotell är rullstolsanpassade. Best Western Art Plaza Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Detta hotell har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vitosha Park Hotel
  Från411krPer natt

  Vitosha Park Hotelstars

  Sofia city, Sofia , 1 rosario street - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 154 recensioner från resenärerBaserat på 154 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Sofia. Totalt 164 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Vitosha Park Hotel. Detta hotells byggår är 2004. Både fast och trådlöst internet finns på Vitosha Park Hotel. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Dessutom erbjuder Vitosha Park Hotel babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Alla gäster som bor på denna anläggning kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Vitosha Park Hotel är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Best Western Lozenetz Hotel
  Från488krPer natt

  Best Western Lozenetz Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Bul. sveti naum 23 23 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 357 recensioner från resenärerBaserat på 357 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Sofia. Totalt 31 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Hotellet totalrenoverades 2009. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Best Western Lozenetz Hotel tillhandahåller parkering och garage. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Suite Hotel Sofia
  Från490krPer natt

  Suite Hotel Sofiastars

  Sofia city, Sofia , Ulitsa doctor yordan yosifov 1a - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 392 recensioner från resenärerBaserat på 392 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Sofia. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 8. 0 kilometer från stadens centrum. Från denna egendom är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Från det här hotellet är det 2. 5 kilometer till backarna. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 2. 5 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Våra kunder har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Boendet har totalt 122 rum. Detta hotells byggår är 2013. Suite Hotel Sofia är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 2 rum är handikappsanpassade. Detta husdjursvänliga boende tillåter husdjur i alla storlekar. Detta boende har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Suite Hotel Sofia har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Gästerna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • COOP Hotel Sofia
  Från841krPer natt

  COOP Hotel Sofiastars

  Sofia city, Sofia , Iskar str 30 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 9 recensioner från resenärerBaserat på 9 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell för adults-only är lokaliserat i Sofia. Detta boende har 72 rum. Detta boendes byggår är 2017. COOP Hotel Sofia är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på COOP Hotel Sofia har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassat. Husdjur är inte tillåtna på COOP Hotel Sofia. Gästerna kan använda sig av garaget. Detta miljövänliga hotell har en -certifiering. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta hotell en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Resenärerna kan utforska de olika matställena som detta boende erbjuder. De som bor på denna anläggning kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som erbjuds. Kunderna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  49  Hotell - Sofia
Sida  1  av  5
 

Beskrivning av destination

  Sofia är huvudstad i Republiken Bulgarien och även landets största stad. Det ligger i Bulgariens västra region vid utkanten av Vitoshamassivet. Det är dessutom administrativt, kulturellt, kommersiellt, ekonomiskt, socialt centrum och lärdomscentrum i landet. Vi rekommenderar att du besöker följande intressanta platser, Alexander Nevski-katedralen som är från år 1912 och som några år senare förklarades vara kulturminnesmärke, nationalteatern Ivan Vazoff, den rysk-ortodoxa kyrkan byggd år 1913, den runda S:t Göranskyrkan (300-talet), moskén Bania Balli och Nationalförsamlingen, och många andra vackra byggnader. Vi rekommenderar också att man besöker de många varmvattenskällorna som staden har. En av de viktigaste ligger i Sofias centrum och det finns många andra källor utspridda i staden. Det sägs att de har helande och terapeutiska egenskaper. Sofia är en vacker stad som har ett brett utbud av attraktioner, både kulturella sevärdheter och fritidsaktiviteter, och dessutom ett stort hotellutbud och gastronomiskt utbud. Besök Sofia och upptäck staden!

Populäraste zoner från Sofia

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här