Hotell i Sofia

Se på kartan
Hotell - Sofia

SofiaFrån  270kr

Aktuella hotellerbjudanden - Sofia

 • Marinela Sofia
  Från740krPer natt

  Marinela Sofiastars

  Sofia city, Sofia , James bourchier boulevard 100 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 887 recensioner från resenärerBaserat på 887 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Sofia. Från den här egendomen som ligger 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Våra besökare har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 442 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell totalrenoverades 2018. Alla gästerna på Marinela Sofia kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta barnvänliga Marinela Sofia är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. //TEMPLATE OR VARIABLE HTL NAME NOT FOUND// har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. Både stora och små husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering och garage finns att tillgå. De som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Sveta Sofia
  Från556krPer natt

  Sveta Sofiastars

  Sofia city, Sofia , Ulitsa pirotska 18 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 237 recensioner från resenärerBaserat på 237 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Sofia. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna anläggning som ligger mitt i stadens centrum. Från den här egendomen är det 15. 0 kilometer till backarna. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Detta boende har totalt 76 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2007. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. De som inte vill lämna sina husdjur hemma kan ta med sig dem. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. På Sveta Sofia kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Downtown
  Från720krPer natt

  Downtownstars

  Sofia city, Sofia , Vassil levski blvd. 27 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 183 recensioner från resenärerBaserat på 183 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Sofia. Från detta boende som är beläget 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från den här egendomen. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Våra kunder har 9. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 59 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Downtown byggdes 2001. Downtown är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Downtown har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Downtown tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Downtown erbjuder. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Rila Sofia
  Från601krPer natt

  Hotel Rila Sofiastars

  Sofia city, Sofia , Tsar kaloyan str. 6 - Karta
  1,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 325 recensioner från resenärerBaserat på 325 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Sofia. Från detta boende som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning har totalt 95 ombonade rum. Detta boende totalrenoverades 2018. Hotel Rila Sofia har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Detta husdjursvänliga hotell tillåter husdjur i alla storlekar. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Hemus
  Från421krPer natt

  Hemusstars

  Sofia city, Sofia , 31 cherni vrah boulevard - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 108 recensioner från resenärerBaserat på 108 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Sofia. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Våra resenärer har 7. 4 kilometer till flygplatsen. Hemus har totalt 229 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2004. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Hemus har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Hemus. Detta hotell tillåter inte husdjur. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Maison Sofia Hotel
  Från619krPer natt

  Maison Sofia Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Atanas dukov str. 36 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 312 recensioner från resenärerBaserat på 312 recensioner från resenärer

  This hotel is located nearby the East Park Trade Centre, Business Centre Expo 2000 and Rainbow Plaza, and situated 3.5 km from city centre and 7 km from Sofia International Airport.

  Se mer
 • Les Fleurs Boutique Hotel
  Från1.128krPer natt

  Les Fleurs Boutique Hotelstars

  Sofia city, Sofia , 21 vitosha blvd - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 295 recensioner från resenärerBaserat på 295 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Sofia. Detta hotell har totalt 31 ombonade rum. Les Fleurs Boutique Hotel genomgick en renovering 2013. Alla gästerna på Les Fleurs Boutique Hotel kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Detta är en handikappanpassad anläggning vars gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Les Fleurs Boutique Hotel. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Gästerna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Best Western Premier Collection City Hotel
  Från1.013krPer natt

  Best Western Premier Collection City Hotelstars

  Sofia city, Sofia , 6 stara planina street 6 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 424 recensioner från resenärerBaserat på 424 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Sofia. 61 välkomnande rum finns på anläggningen. Best Western Premier Collection City Hotel är från år 2005. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Best Western Premier Collection City Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Kunderna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Detta boende har affärsfaciliteter. Gästerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. Alla gäster som bor på denna anläggning kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Plus Bristol Hotel
  Från863krPer natt

  Best Western Plus Bristol Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Bulevard hristo botev 69 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 569 recensioner från resenärerBaserat på 569 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Sofia. Från detta hotell som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta hotell har totalt 44 rum. Detta hotells byggår är 2012. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Best Western Plus Bristol Hotel har totalt 1 handikappanpassade rum. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser på Best Western Plus Bristol Hotel. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Kunderna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Gästerna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på detta boende. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Lozenetz Hotel
  Från533krPer natt

  Best Western Lozenetz Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Bul. sveti naum 23 23 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 357 recensioner från resenärerBaserat på 357 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Sofia. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 350 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 8. 6 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 31 rum. Detta hotell totalrenoverades 2009. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i dess gemensamma utrymmen. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Best Western Lozenetz Hotel. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Alla som valt detta boende kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. På Best Western Lozenetz Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  48  Hotell - Sofia
Sida  1  av  5
 

Beskrivning av destination

  Sofia är huvudstad i Republiken Bulgarien och även landets största stad. Det ligger i Bulgariens västra region vid utkanten av Vitoshamassivet. Det är dessutom administrativt, kulturellt, kommersiellt, ekonomiskt, socialt centrum och lärdomscentrum i landet. Vi rekommenderar att du besöker följande intressanta platser, Alexander Nevski-katedralen som är från år 1912 och som några år senare förklarades vara kulturminnesmärke, nationalteatern Ivan Vazoff, den rysk-ortodoxa kyrkan byggd år 1913, den runda S:t Göranskyrkan (300-talet), moskén Bania Balli och Nationalförsamlingen, och många andra vackra byggnader. Vi rekommenderar också att man besöker de många varmvattenskällorna som staden har. En av de viktigaste ligger i Sofias centrum och det finns många andra källor utspridda i staden. Det sägs att de har helande och terapeutiska egenskaper. Sofia är en vacker stad som har ett brett utbud av attraktioner, både kulturella sevärdheter och fritidsaktiviteter, och dessutom ett stort hotellutbud och gastronomiskt utbud. Besök Sofia och upptäck staden!

Populäraste zoner från Sofia

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här