Hotell i Sofia

Se på kartan
Hotell - Sofia

SofiaFrån  269kr

Aktuella hotellerbjudanden - Sofia

 • Best Western Plus Bristol Hotel
  Från727krPer natt

  Best Western Plus Bristol Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Bulevard hristo botev 69 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 559 recensioner från resenärerBaserat på 559 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Sofia. Från detta boende som ligger inbäddat 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 120 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning kan erbjuda totalt 44 rum. Best Western Plus Bristol Hotel byggdes 2012. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Best Western Plus Bristol Hotel. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Kunderna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Lozenetz Hotel
  Från468krPer natt

  Best Western Lozenetz Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Bul. sveti naum 23 23 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 347 recensioner från resenärerBaserat på 347 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Sofia. Detta boende kan erbjuda totalt 31 rum. Best Western Lozenetz Hotel genomgick en renovering 2009. Fast och trådlös internetanslutning finns på Best Western Lozenetz Hotel. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Detta hotell tillåter inte husdjur. Detta hotell har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Alla gästerna som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gloria Palace
  Från484krPer natt

  Gloria Palacestars

  Sofia city, Sofia , Bulevard knyaginya maria luiza 20 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 221 recensioner från resenärerBaserat på 221 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Sofia. Från denna egendom som ligger inbäddad 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från egendomen. Från det här boendet är det 20. 0 kilometer till backarna. Denna anläggning ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Det totala antalet rum är 30. Gloria Palace byggdes 1997. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Gloria Palace är inte någon husdjursvänlig anläggning. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Gloria Palace erbjuder transfer till flygplatsen. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Marinela Sofia
  Från1.264krPer natt

  Marinela Sofiastars

  Sofia city, Sofia , James bourchier boulevard 100 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 881 recensioner från resenärerBaserat på 881 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i Sofia. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 2. 5 kilometer från stadens centrum. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Våra kunder har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Marinela Sofia har totalt 442 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2018. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 2 rum är handikappsanpassade. Alla som valt detta boende kan ta med sig sina husdjur och njuta av sin vistelse där. Alla som valt detta boende kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. På detta hotell är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Alla gästerna som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Gästerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på denna anläggning. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Best Western Premier Collection City Hotel
  Från764krPer natt

  Best Western Premier Collection City Hotelstars

  Sofia city, Sofia , 6 stara planina street 6 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 417 recensioner från resenärerBaserat på 417 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Sofia. Detta boende innefattar 61 trivsamma rum. Detta hotell byggdes 2005. Best Western Premier Collection City Hotel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Best Western Premier Collection City Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Detta Best Western Premier Collection City Hotel har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Restaurangen inbjuder alla som valt detta boende till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta hotell med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vitosha Park Hotel
  Från488krPer natt

  Vitosha Park Hotelstars

  Sofia city, Sofia , 1 rosario street - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 154 recensioner från resenärerBaserat på 154 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Sofia. Detta boende kan erbjuda totalt 164 rum. Vitosha Park Hotel byggdes 2004. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen dygnet runt. Om någon som valt detta boende ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Vitosha Park Hotel som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Art Plaza Hotel
  Från654krPer natt

  Best Western Art Plaza Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Ulitsa hristo belchev 46 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 368 recensioner från resenärerBaserat på 368 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Sofia. Från denna anläggning som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 33 rum. Best Western Art Plaza Hotel byggdes 2007. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassade. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. De som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Best Western Art Plaza Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Plus Hotel Expo
  Från697krPer natt

  Best Western Plus Hotel Expostars

  Sofia city, Sofia , 149 tsarigradsko shose boulevard n/a - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 251 recensioner från resenärerBaserat på 251 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Sofia. Från det här hotellet som ligger 8. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från den här egendomen. Från det här boendet är det 3. 0 kilometer till backarna. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Våra resenärer har 4. 0 kilometer till flygplatsen. De 99 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning snyggades upp 2018. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Om någon gäst som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. Gästerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Ibis Sofia Airport
  Från676krPer natt

  Ibis Sofia Airportstars

  Sofia city, Sofia , Mimi balkanska str. 132 132 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 454 recensioner från resenärerBaserat på 454 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Sofia. Från den här anläggningen som ligger 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 800 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. För våra resenärer är det bara 1000 meter till flygplatsen. Det totala antalet rum är 84. Detta boende grundades år 2014. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Denna anläggning förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har den rullstolsanpassade rum och är helt utformad för god tillgänglighet. Dessutom kan kunderna bo på Ibis Sofia Airport med sina husdjur. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Ibis Sofia Airport. Alla som valt detta boende kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta boende har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Kunderna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. På Ibis Sofia Airport kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Lion Hotel Sofia
  Från621krPer natt

  Lion Hotel Sofiastars

  Sofia city, Sofia , Maria louisa blvd. 60 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 341 recensioner från resenärerBaserat på 341 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Sofia. Från denna egendom som är belägen 4. 6 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från den här egendomen är det 7. 0 kilometer till backarna. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra gäster har 9. 1 kilometer till flygplatsen. Totalt 33 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Lion Hotel Sofia är från år 2002. Alla gästerna på Lion Hotel Sofia kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Gäster som bor på Lion Hotel Sofia kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Lion Hotel Sofia är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. På Lion Hotel Sofia kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  52  Hotell - Sofia
Sida  1  av  6
 

Beskrivning av destination

  Sofia är huvudstad i Republiken Bulgarien och även landets största stad. Det ligger i Bulgariens västra region vid utkanten av Vitoshamassivet. Det är dessutom administrativt, kulturellt, kommersiellt, ekonomiskt, socialt centrum och lärdomscentrum i landet. Vi rekommenderar att du besöker följande intressanta platser, Alexander Nevski-katedralen som är från år 1912 och som några år senare förklarades vara kulturminnesmärke, nationalteatern Ivan Vazoff, den rysk-ortodoxa kyrkan byggd år 1913, den runda S:t Göranskyrkan (300-talet), moskén Bania Balli och Nationalförsamlingen, och många andra vackra byggnader. Vi rekommenderar också att man besöker de många varmvattenskällorna som staden har. En av de viktigaste ligger i Sofias centrum och det finns många andra källor utspridda i staden. Det sägs att de har helande och terapeutiska egenskaper. Sofia är en vacker stad som har ett brett utbud av attraktioner, både kulturella sevärdheter och fritidsaktiviteter, och dessutom ett stort hotellutbud och gastronomiskt utbud. Besök Sofia och upptäck staden!

Populäraste zoner från Sofia

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här