Hotell i Sofia

Se på kartan
Hotell - Sofia

SofiaFrån  289kr

Aktuella hotellerbjudanden - Sofia

 • Rosslyn Thracia Hotel Sofia
  Från1.067krPer natt

  Rosslyn Thracia Hotel Sofiastars

  Sofia city, Sofia , Ulitsa solunska 30 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 835 recensioner från resenärerBaserat på 835 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Sofia. Våra besökare hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från den här anläggningen. Från det här hotellet är det 8. 0 kilometer till backarna. Rosslyn Thracia Hotel Sofia har totalt 48 rum. Boendet byggdes år 2010. Rosslyn Thracia Hotel Sofia har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Rosslyn Thracia Hotel Sofia är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Rosslyn Thracia Hotel Sofia. Dessutom har Rosslyn Thracia Hotel Sofia ett garage för kunder som reser med bil. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan utforska de olika matställena som detta boende erbjuder. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Marinela Sofia
  Från811krPer natt

  Marinela Sofiastars

  Sofia city, Sofia , James bourchier boulevard 100 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 871 recensioner från resenärerBaserat på 871 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i Sofia. Från denna egendom som är belägen 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Våra besökare har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Marinela Sofia är 442. Marinela Sofia totalrenoverades 2018. Både fast och trådlöst internet finns på Marinela Sofia. Receptionen på Marinela Sofia håller öppet dygnet runt. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De gemensamma utrymmena på Marinela Sofia är rullstolsanpassade. Både stora och små husdjur är tillåtna i lokalerna. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta boende skämma bort sig under sin vistelse där. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Best Western Plus Bristol Hotel
  Från628krPer natt

  Best Western Plus Bristol Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Bulevard hristo botev 69 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 543 recensioner från resenärerBaserat på 543 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Sofia. Från detta boende som ligger inbäddat 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 120 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Det finns totalt 44 rum på anläggningen. Best Western Plus Bristol Hotel är från år 2012. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Best Western Plus Bristol Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Best Western Plus Bristol Hotel. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Detta Best Western Plus Bristol Hotel har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Gästerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Alla som valt detta boende kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Gloria Palace
  Från461krPer natt

  Gloria Palacestars

  Sofia city, Sofia , Bulevard knyaginya maria luiza 20 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 217 recensioner från resenärerBaserat på 217 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Sofia. Från denna egendom som ligger inbäddad 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från det här boendet. Från den här egendomen är det 20. 0 kilometer till backarna. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. De 30 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning byggdes 1997. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Gloria Palace håller öppet dygnet runt. Husdjur är inte tillåtna på Gloria Palace. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Gloria Palace kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ibis Sofia Airport
  Från623krPer natt

  Ibis Sofia Airportstars

  Sofia city, Sofia , Mimi balkanska str. 132 132 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 446 recensioner från resenärerBaserat på 446 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Sofia. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 10. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 800 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. För våra resenärer är det bara 1000 meter till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 84 ombonade rum. Ibis Sofia Airport är från år 2014. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Alla rum på Ibis Sofia Airport är rullstolsanpassade. Detta husdjursvänliga hotell tillåter husdjur i alla storlekar. Alla som valt detta boende kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är denna anläggning en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Vitosha Park Hotel
  Från465krPer natt

  Vitosha Park Hotelstars

  Sofia city, Sofia , 1 rosario street - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 151 recensioner från resenärerBaserat på 151 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Sofia. Det totala antalet rum på Vitosha Park Hotel är 164. Vitosha Park Hotel är från år 2004. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Vitosha Park Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. Alla som valt detta boende kan koppla av i slutet av dagen med dess varierade hälsoerbjudande. Resenärerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Central Hotel Sofia
  Från649krPer natt

  Central Hotel Sofiastars

  Sofia city, Sofia , Hristo botev boulevard 52 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 872 recensioner från resenärerBaserat på 872 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Sofia. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Från det här boendet är det 15. 0 kilometer till backarna. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 150 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 70. Detta boendes byggår är 2015. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Om någon som valt detta boende ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 1 rum är handikappsanpassat. Detta boende tillåter endast små husdjur. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Central Hotel Sofia. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta boende en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. När det handlar om att koppla av, kan kunderna få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Central Hotel Sofia är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Maison Sofia Hotel
  Från524krPer natt

  Maison Sofia Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Atanas dukov str. 36 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 297 recensioner från resenärerBaserat på 297 recensioner från resenärer

  This hotel is located nearby the East Park Trade Centre, Business Centre Expo 2000 and Rainbow Plaza, and situated 3.5 km from city centre and 7 km from Sofia International Airport.

  Se mer
 • Best Western Lozenetz Hotel
  Från484krPer natt

  Best Western Lozenetz Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Bul. sveti naum 23 23 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 338 recensioner från resenärerBaserat på 338 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Sofia. Anläggningen har totalt 31 rum. Detta hotell totalrenoverades 2009. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta hotell tillåter inte husdjur. Detta hotell tillhandahåller parkering och garage. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Best Western Lozenetz Hotel. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Premier Collection City Hotel
  Från650krPer natt

  Best Western Premier Collection City Hotelstars

  Sofia city, Sofia , 6 stara planina street 6 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 392 recensioner från resenärerBaserat på 392 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Sofia. Anläggningen har totalt 61 rum. Detta boendes byggår är 2005. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. På detta hotell är det perfekt att hålla möten under affärsresan. De som bor på denna anläggning kommer att uppskatta utbudet av matställen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter. Best Western Premier Collection City Hotel har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Best Western Premier Collection City Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  50  Hotell - Sofia
Sida  1  av  5
 

Beskrivning av destination

  Sofia är huvudstad i Republiken Bulgarien och även landets största stad. Det ligger i Bulgariens västra region vid utkanten av Vitoshamassivet. Det är dessutom administrativt, kulturellt, kommersiellt, ekonomiskt, socialt centrum och lärdomscentrum i landet. Vi rekommenderar att du besöker följande intressanta platser, Alexander Nevski-katedralen som är från år 1912 och som några år senare förklarades vara kulturminnesmärke, nationalteatern Ivan Vazoff, den rysk-ortodoxa kyrkan byggd år 1913, den runda S:t Göranskyrkan (300-talet), moskén Bania Balli och Nationalförsamlingen, och många andra vackra byggnader. Vi rekommenderar också att man besöker de många varmvattenskällorna som staden har. En av de viktigaste ligger i Sofias centrum och det finns många andra källor utspridda i staden. Det sägs att de har helande och terapeutiska egenskaper. Sofia är en vacker stad som har ett brett utbud av attraktioner, både kulturella sevärdheter och fritidsaktiviteter, och dessutom ett stort hotellutbud och gastronomiskt utbud. Besök Sofia och upptäck staden!

Populäraste zoner från Sofia

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här