Hotell i Sofia

Se på kartan
Hotell - Sofia

SofiaFrån  266kr

Aktuella hotellerbjudanden - Sofia

 • Marinela Sofia
  Från839krPer natt

  Marinela Sofiastars

  Sofia city, Sofia , James bourchier boulevard 100 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 887 recensioner från resenärerBaserat på 887 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell ligger i Sofia. Från det här boendet som ligger 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta hotell. Våra gäster har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Marinela Sofia har totalt 442 rum. Detta boende genomgick en renovering 2018. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassade. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta hotell har affärsfaciliteter. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Marinela Sofia erbjuder. När det handlar om att koppla av, kan alla som valt detta boende få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Crystal Palace Boutique Hotel
  Från1.508krPer natt

  Crystal Palace Boutique Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Shipka street 14 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 307 recensioner från resenärerBaserat på 307 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Sofia. Anläggningen har totalt 63 rum. Det här hotellet byggdes 2004. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärena kan använda sig av garaget. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta boende har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Europe
  Från578krPer natt

  Hotel Europestars

  Sofia city, Sofia , Liditse str. 1 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 192 recensioner från resenärerBaserat på 192 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Sofia. Från det här boendet som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Våra kunder har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 34 rum. Hotel Europe genomgick en totalrenovering 2011. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Denna djurvänliga hotell tillåter husdjur som väger högst 5 kg. Detta boende har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta boende skämma bort sig under sin vistelse där. Gästerna kommer att få en rolig vistelse på detta boende som har ett stort utbud av nöjen. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Arena Di Serdica
  Från1.624krPer natt

  Arena Di Serdicastars

  Sofia city, Sofia , 2-4 budapeshta str. sofia 1000 2 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 491 recensioner från resenärerBaserat på 491 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är beläget i Sofia. Från denna egendom som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Våra gäster har 6. 1 kilometer till flygplatsen. 63 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende byggdes 2007. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De gemensamma utrymmena på Arena Di Serdica är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Arena Di Serdica. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av garaget. Gäster som bor på Arena Di Serdica kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Gästerna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder. Arena Di Serdica är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Arena Di Serdica kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vitosha Park Hotel
  Från398krPer natt

  Vitosha Park Hotelstars

  Sofia city, Sofia , 1 rosario street - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 154 recensioner från resenärerBaserat på 154 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Sofia. De 164 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Vitosha Park Hotel är från år 2004. Alla gästerna på Vitosha Park Hotel kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Dygnet-runt-servicen på Vitosha Park Hotel bidrar till gästernas trivsel. Vitosha Park Hotel tillhandahåller babysängar på begäran. Vitosha Park Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Om gästerna som bor på denna anläggning behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Resenärerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hill
  Från694krPer natt

  Hillstars

  Sofia city, Sofia , James bouchier blvd. 76 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 83 recensioner från resenärerBaserat på 83 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Sofia. Från denna egendom som är belägen 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. För våra besökare är det bara 1000 meter till flygplatsen. Totalt 48 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hill. Det här boendet byggdes 2007. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har de som bor på denna anläggning tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta hotell tillåter inte husdjur. Resenärerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Hill som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Detta hotell är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Premier Collection City Hotel
  Från768krPer natt

  Best Western Premier Collection City Hotelstars

  Sofia city, Sofia , 6 stara planina street 6 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 424 recensioner från resenärerBaserat på 424 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Sofia. 61 välkomnande rum finns på anläggningen. Best Western Premier Collection City Hotel är från år 2005. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Best Western Premier Collection City Hotel. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Konferensfaciliteter finns på detta boende. Kunderna kan utforska de olika matställena som Best Western Premier Collection City Hotel erbjuder. Resenärerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Best Western Premier Collection City Hotel. Alla som valt detta boende kan koppla av och återhämta sig i dess inrättning för välbefinnande. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Downtown
  Från783krPer natt

  Downtownstars

  Sofia city, Sofia , Vassil levski blvd. 27 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 183 recensioner från resenärerBaserat på 183 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Sofia. Från detta boende som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från den här anläggningen. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra gäster har 9. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 59 trivsamma rum. Downtown byggdes 2001. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Downtown tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser. De som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Resenärerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. På detta hotell finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. På Downtown kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Forum
  Från347krPer natt

  Forumstars

  Sofia city, Sofia , Bulevard tsar boris iii 41 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 238 recensioner från resenärerBaserat på 238 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Sofia. Från denna egendom som är belägen 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från den här anläggningen är det 15. 0 kilometer till backarna. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Från detta hotell är det 8. 0 kilometer till hamnen. Detta boende har totalt 51 ombonade rum. Detta boende totalrenoverades 2014. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Forum har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Både små och stora husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. De som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Kunderna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Konferensfaciliteter finns på detta boende. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Les Fleurs Boutique Hotel
  Från1.035krPer natt

  Les Fleurs Boutique Hotelstars

  Sofia city, Sofia , 21 vitosha blvd - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 295 recensioner från resenärerBaserat på 295 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Sofia. Totalt 31 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Les Fleurs Boutique Hotel genomgick en renovering 2013. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Les Fleurs Boutique Hotel är handikappanpassat och alla gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Les Fleurs Boutique Hotel. Konferensfaciliteter finns på detta hotell. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  50  Hotell - Sofia
Sida  1  av  5
 

Beskrivning av destination

  Sofia är huvudstad i Republiken Bulgarien och även landets största stad. Det ligger i Bulgariens västra region vid utkanten av Vitoshamassivet. Det är dessutom administrativt, kulturellt, kommersiellt, ekonomiskt, socialt centrum och lärdomscentrum i landet. Vi rekommenderar att du besöker följande intressanta platser, Alexander Nevski-katedralen som är från år 1912 och som några år senare förklarades vara kulturminnesmärke, nationalteatern Ivan Vazoff, den rysk-ortodoxa kyrkan byggd år 1913, den runda S:t Göranskyrkan (300-talet), moskén Bania Balli och Nationalförsamlingen, och många andra vackra byggnader. Vi rekommenderar också att man besöker de många varmvattenskällorna som staden har. En av de viktigaste ligger i Sofias centrum och det finns många andra källor utspridda i staden. Det sägs att de har helande och terapeutiska egenskaper. Sofia är en vacker stad som har ett brett utbud av attraktioner, både kulturella sevärdheter och fritidsaktiviteter, och dessutom ett stort hotellutbud och gastronomiskt utbud. Besök Sofia och upptäck staden!

Populäraste zoner från Sofia

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här