Hotell i Sofia

Se på kartan
Hotell - Sofia

SofiaFrån  264kr

Aktuella hotellerbjudanden - Sofia

 • Best Western Lozenetz Hotel
  Från469krPer natt

  Best Western Lozenetz Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Bul. sveti naum 23 23 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 357 recensioner från resenärerBaserat på 357 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Sofia. Från det här boendet som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 350 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 8. 6 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 31 trivsamma rum. Detta hotell totalrenoverades 2009. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på Best Western Lozenetz Hotel. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Alla som valt detta boende kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att resenärerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Art Plaza Hotel
  Från691krPer natt

  Best Western Art Plaza Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Ulitsa hristo belchev 46 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 370 recensioner från resenärerBaserat på 370 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Sofia. Från denna anläggning som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 33 rum. Best Western Art Plaza Hotel är från år 2007. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Alla rum på detta handikappanpassade hotell är rullstolsanpassade. Best Western Art Plaza Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Detta hotell har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Marinela Sofia
  Från716krPer natt

  Marinela Sofiastars

  Sofia city, Sofia , James bourchier boulevard 100 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 887 recensioner från resenärerBaserat på 887 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell ligger i Sofia. Från det här boendet som ligger 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta hotell. Våra gäster har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Marinela Sofia har totalt 442 rum. Detta boende genomgick en renovering 2018. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassade. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta hotell har affärsfaciliteter. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Marinela Sofia erbjuder. När det handlar om att koppla av, kan alla som valt detta boende få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Forum
  Från283krPer natt

  Forumstars

  Sofia city, Sofia , Bulevard tsar boris iii 41 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 238 recensioner från resenärerBaserat på 238 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Sofia. Från denna egendom som är belägen 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från den här anläggningen är det 15. 0 kilometer till backarna. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Från detta hotell är det 8. 0 kilometer till hamnen. Detta boende har totalt 51 ombonade rum. Detta boende totalrenoverades 2014. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Forum har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Både små och stora husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. De som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Kunderna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Konferensfaciliteter finns på detta boende. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gloria Palace
  Från357krPer natt

  Gloria Palacestars

  Sofia city, Sofia , Bulevard knyaginya maria luiza 20 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 223 recensioner från resenärerBaserat på 223 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Sofia. Från detta boende som är beläget 400 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från anläggningen. Från den här egendomen är det 20. 0 kilometer till backarna. Detta hotell ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Detta boende har 30 rum. Gloria Palace byggdes 1997. Gloria Palace har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Husdjur är inte tillåtna på Gloria Palace. Alla som valt detta boende kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Best Western Plus Bristol Hotel
  Från816krPer natt

  Best Western Plus Bristol Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Bulevard hristo botev 69 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 569 recensioner från resenärerBaserat på 569 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Sofia. Från detta hotell som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende har totalt 44 ombonade rum. Best Western Plus Bristol Hotel är från år 2012. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Best Western Plus Bristol Hotel. Detta är ett rullstolsanpassat boende som har en rad handikappanpassade faciliteter. Det har totalt 1 handikappanpassade rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Best Western Plus Bristol Hotel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Detta Best Western Plus Bristol Hotel har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Restaurangen inbjuder resenärerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. Best Western Plus Bristol Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Montecito
  Från431krPer natt

  Montecitostars

  Sofia city, Sofia , Boulevard tsarigradsko shose 357 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 50 recensioner från resenärerBaserat på 50 recensioner från resenärer

  This hotel is situated at the east-south entrance of Sofia, on the main boulevard leading to the city center. It is close to Sofia Airport, Sofia business center and International Expo center.

  Se mer
 • InterContinental Sofia
  Från1.156krPer natt

  InterContinental Sofiastars

  Sofia city, Sofia , Narodno sabranie square 4 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 188 recensioner från resenärerBaserat på 188 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är lokaliserat i Sofia. Från den här anläggningen är det 10. 0 kilometer till backarna. För våra resenärer är det bara 200 meter till flygplatsen. Totalt 194 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på InterContinental Sofia. Detta boende totalrenoverades 2018. Resenärerna har tillgång till trådlös internetanslutning som är tillgänglig i de allmänna utrymmena i detta boende. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på InterContinental Sofia. Gästerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Resenärerna kan utforska de olika matställena som detta hotell erbjuder. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är denna anläggning perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker för alla slags gäster. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Downtown
  Från779krPer natt

  Downtownstars

  Sofia city, Sofia , Vassil levski blvd. 27 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 183 recensioner från resenärerBaserat på 183 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Sofia. Från detta boende som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från den här anläggningen. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra gäster har 9. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 59 trivsamma rum. Downtown byggdes 2001. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Downtown tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser. De som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Resenärerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. På detta hotell finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. På Downtown kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vitosha Park Hotel
  Från430krPer natt

  Vitosha Park Hotelstars

  Sofia city, Sofia , 1 rosario street - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 154 recensioner från resenärerBaserat på 154 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Sofia. De 164 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Vitosha Park Hotel är från år 2004. Alla gästerna på Vitosha Park Hotel kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Dygnet-runt-servicen på Vitosha Park Hotel bidrar till gästernas trivsel. Vitosha Park Hotel tillhandahåller babysängar på begäran. Vitosha Park Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Om gästerna som bor på denna anläggning behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Resenärerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  43  Hotell - Sofia
Sida  1  av  5
 

Beskrivning av destination

  Sofia är huvudstad i Republiken Bulgarien och även landets största stad. Det ligger i Bulgariens västra region vid utkanten av Vitoshamassivet. Det är dessutom administrativt, kulturellt, kommersiellt, ekonomiskt, socialt centrum och lärdomscentrum i landet. Vi rekommenderar att du besöker följande intressanta platser, Alexander Nevski-katedralen som är från år 1912 och som några år senare förklarades vara kulturminnesmärke, nationalteatern Ivan Vazoff, den rysk-ortodoxa kyrkan byggd år 1913, den runda S:t Göranskyrkan (300-talet), moskén Bania Balli och Nationalförsamlingen, och många andra vackra byggnader. Vi rekommenderar också att man besöker de många varmvattenskällorna som staden har. En av de viktigaste ligger i Sofias centrum och det finns många andra källor utspridda i staden. Det sägs att de har helande och terapeutiska egenskaper. Sofia är en vacker stad som har ett brett utbud av attraktioner, både kulturella sevärdheter och fritidsaktiviteter, och dessutom ett stort hotellutbud och gastronomiskt utbud. Besök Sofia och upptäck staden!

Populäraste zoner från Sofia

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här