Hotell i Sofia

Se på kartan
Hotell - Sofia

SofiaFrån  329kr

Aktuella hotellerbjudanden - Sofia

 • Best Western Art Plaza Hotel
  Från700krPer natt

  Best Western Art Plaza Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Ulitsa hristo belchev 46 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 301 recensioner från resenärerBaserat på 301 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Sofia. Våra besökare har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 33 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Hotellet byggdes år 2007. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta barnvänliga Best Western Art Plaza Hotel är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Alla badrum på Best Western Art Plaza Hotel är handikappanpassadeBest Western Art Plaza Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Kunderna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Marinela Sofia
  Från1.187krPer natt

  Marinela Sofiastars

  Sofia city, Sofia , James bourchier boulavard 100 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 810 recensioner från resenärerBaserat på 810 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Sofia. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 2. 5 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 357 ombonade rum. Detta boende totalrenoverades 2008. Marinela Sofia tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Receptionen på Marinela Sofia har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Marinela Sofia har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur, både små och stora, är också välkomna till detta boende, vilket passar mycket bra för de resenärer som inte vill resa ifrån sina pälsklädda vänner. Resenärerna kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Gäster som bor på Marinela Sofia kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Gästerna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. Marinela Sofia kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Lozenetz Hotel
  Från625krPer natt

  Best Western Lozenetz Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Bul. sveti naum 23 23 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 322 recensioner från resenärerBaserat på 322 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Sofia. Totalt 31 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Best Western Lozenetz Hotel. Best Western Lozenetz Hotel genomgick en renovering 2009. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Best Western Lozenetz Hotel är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. På Best Western Lozenetz Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Plus Bristol Hotel
  Från907krPer natt

  Best Western Plus Bristol Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Bulevard hristo botev 69 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 506 recensioner från resenärerBaserat på 506 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Sofia. Från detta hotell som är beläget 50 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 120 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Anläggningen har totalt 44 rum. Detta boendes byggår är 2012. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Best Western Plus Bristol Hotel. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena. kunderna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom detta boende har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ramada Sofia
  Från643krPer natt

  Ramada Sofiastars

  Sofia city, Sofia , Maria luisa blvd 131 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 837 recensioner från resenärerBaserat på 837 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Sofia. Från detta boende som är beläget 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. De 601 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Ramada Sofia genomgick en renovering 2014. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Ramada Sofia. Parkering och garage finns att tillgå. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten. Kunderna kan hitta balans för kropp och själ på anläggningens hälso- och väbefinnandeinrättning. De som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på denna anläggning och som passar för olika slags evenemang Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras. På Ramada Sofia kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ibis Sofia Airport
  Från728krPer natt

  Ibis Sofia Airportstars

  Sofia city, Sofia , Mimi balkanska str. 132 132 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 384 recensioner från resenärerBaserat på 384 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Sofia. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 10. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 800 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. För våra besökare är det bara 1000 meter till flygplatsen. Detta hotell har totalt 84 rum. Ibis Sofia Airport byggdes 2014. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Ibis Sofia Airport håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Alla rum på Ibis Sofia Airport är rullstolsanpassade. Både små och stora husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta hotell tillhandahåller parkering och garage. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta Ibis Sofia Airport har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Ibis Sofia Airport kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Central Hotel Sofia
  Från615krPer natt

  Central Hotel Sofiastars

  Sofia city, Sofia , Hristo botev boulevard 52 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 735 recensioner från resenärerBaserat på 735 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Sofia. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende med ett läge mitt i stadens centrum. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Från den här egendomen är det 15. 0 kilometer till backarna. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 150 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 70 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Central Hotel Sofia. Detta boende grundades år 2015. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 1 rum är handikappsanpassat. Både små och stora husdjur är tillåtna i lokalerna. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På denna anläggning är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Alla som valt detta boende kan välja att skämma bort sig på friskvårdinrättningen. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta utbudet av matställen. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Central Hotel Sofia kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Lion Hotel Sofia
  Från554krPer natt

  Lion Hotel Sofiastars

  Sofia city, Sofia , Maria louisa blvd. 60 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 292 recensioner från resenärerBaserat på 292 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Sofia. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 4. 6 kilometer från stadens centrum. Från det här hotellet är det 7. 0 kilometer till backarna. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta hotell. Våra besökare har 9. 1 kilometer till flygplatsen. Totalt 33 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Lion Hotel Sofia byggdes 2002. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen dygnet runt. Om någon gäst som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Lion Hotel Sofia är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Vitosha Park Hotel
  Från404krPer natt

  Vitosha Park Hotelstars

  Sofia city, Sofia , 1 rosario street - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 138 recensioner från resenärerBaserat på 138 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Sofia. Detta hotell har 164 rum. Denna anläggning grundades år 2004. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är denna anläggning perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Vitosha Park Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hemus
  Från410krPer natt

  Hemusstars

  Sofia city, Sofia , 31 cherni vrah boulevard - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 95 recensioner från resenärerBaserat på 95 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Sofia. Totalt 229 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hemus. Detta boende snyggades upp 2004. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Hemus tillhandahåller babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Gästerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  41  Hotell - Sofia
Sida  1  av  5
 

Beskrivning av destination

  Sofia är huvudstad i Republiken Bulgarien och även landets största stad. Det ligger i Bulgariens västra region vid utkanten av Vitoshamassivet. Det är dessutom administrativt, kulturellt, kommersiellt, ekonomiskt, socialt centrum och lärdomscentrum i landet. Vi rekommenderar att du besöker följande intressanta platser, Alexander Nevski-katedralen som är från år 1912 och som några år senare förklarades vara kulturminnesmärke, nationalteatern Ivan Vazoff, den rysk-ortodoxa kyrkan byggd år 1913, den runda S:t Göranskyrkan (300-talet), moskén Bania Balli och Nationalförsamlingen, och många andra vackra byggnader. Vi rekommenderar också att man besöker de många varmvattenskällorna som staden har. En av de viktigaste ligger i Sofias centrum och det finns många andra källor utspridda i staden. Det sägs att de har helande och terapeutiska egenskaper. Sofia är en vacker stad som har ett brett utbud av attraktioner, både kulturella sevärdheter och fritidsaktiviteter, och dessutom ett stort hotellutbud och gastronomiskt utbud. Besök Sofia och upptäck staden!

Populäraste zoner från Sofia

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här