Hotell i Sofia

Se på kartan
Hotell - Sofia

SofiaFrån  268kr

Aktuella hotellerbjudanden - Sofia

 • Marinela Sofia
  Från733krPer natt

  Marinela Sofiastars

  Sofia city, Sofia , James bourchier boulevard 100 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 887 recensioner från resenärerBaserat på 887 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Sofia. Från den här egendomen som ligger 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Våra besökare har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 442 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell totalrenoverades 2018. Alla gästerna på Marinela Sofia kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta barnvänliga Marinela Sofia är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. //TEMPLATE OR VARIABLE HTL NAME NOT FOUND// har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. Både stora och små husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering och garage finns att tillgå. De som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Gloria Palace
  Från431krPer natt

  Gloria Palacestars

  Sofia city, Sofia , Bulevard knyaginya maria luiza 20 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 223 recensioner från resenärerBaserat på 223 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Sofia. Från detta hotell som ligger 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från det här hotellet. Från den här anläggningen är det 20. 0 kilometer till backarna. Denna anläggning ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. 30 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boendes byggår är 1997. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Gloria Palace tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Gloria Palace. Gloria Palace kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Forum
  Från399krPer natt

  Forumstars

  Sofia city, Sofia , Bulevard tsar boris iii 41 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 238 recensioner från resenärerBaserat på 238 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Sofia. Från denna egendom som är belägen 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från den här anläggningen är det 15. 0 kilometer till backarna. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Från detta hotell är det 8. 0 kilometer till hamnen. Detta boende har totalt 51 ombonade rum. Detta boende totalrenoverades 2014. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Forum har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Både små och stora husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. De som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Kunderna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Konferensfaciliteter finns på detta boende. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Premier Collection City Hotel
  Från1.049krPer natt

  Best Western Premier Collection City Hotelstars

  Sofia city, Sofia , 6 stara planina street 6 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 424 recensioner från resenärerBaserat på 424 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Sofia. 61 välkomnande rum finns på anläggningen. Best Western Premier Collection City Hotel är från år 2005. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Best Western Premier Collection City Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Kunderna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Detta boende har affärsfaciliteter. Gästerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. Alla gäster som bor på denna anläggning kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Lozenetz Hotel
  Från642krPer natt

  Best Western Lozenetz Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Bul. sveti naum 23 23 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 357 recensioner från resenärerBaserat på 357 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Sofia. Totalt 31 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Hotellet totalrenoverades 2009. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Best Western Lozenetz Hotel tillhandahåller parkering och garage. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Arena Di Serdica
  Från985krPer natt

  Arena Di Serdicastars

  Sofia city, Sofia , 2-4 budapeshta str. sofia 1000 2 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 491 recensioner från resenärerBaserat på 491 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i Sofia. Från detta hotell som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Våra besökare har 6. 1 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 63 rum. Arena Di Serdica är från år 2007. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Arena Di Serdica har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Parkering och garage finns att tillgå. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta hotell en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta utbudet av matställen. Arena Di Serdica kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ramada Sofia
  Från781krPer natt

  Ramada Sofiastars

  Sofia city, Sofia , Maria luisa blvd 131 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 917 recensioner från resenärerBaserat på 917 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Sofia. Från detta hotell som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. Våra besökare har 12. 0 kilometer till flygplatsen. Det finns totalt 601 rum på anläggningen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2014. Ramada Sofia har wifi-anslutning. Receptionen på Ramada Sofia har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Ramada Sofia. Ramada Sofia är inte någon husdjursvänlig anläggning. Kunderna kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta hotell skämma bort sig under sin vistelse där. Gästerna kan utforska de olika matställena som detta hotell erbjuder. På detta hotell finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Denna anläggning har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. På Ramada Sofia kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Art Plaza Hotel
  Från785krPer natt

  Best Western Art Plaza Hotelstars

  Sofia city, Sofia , Ulitsa hristo belchev 46 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 370 recensioner från resenärerBaserat på 370 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Sofia. Från denna anläggning som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 33 rum. Best Western Art Plaza Hotel är från år 2007. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Alla rum på detta handikappanpassade hotell är rullstolsanpassade. Best Western Art Plaza Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Detta hotell har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Europe
  Från410krPer natt

  Hotel Europestars

  Sofia city, Sofia , Liditse str. 1 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 192 recensioner från resenärerBaserat på 192 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Sofia. Från den här anläggningen som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra resenärer har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 34 ombonade rum. Hotel Europe genomgick en totalrenovering 2011. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta barnvänliga Hotel Europe är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Detta boende tillåter endast små husdjur. Detta hotell har parkering och garage. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Restaurangen inbjuder kunderna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Detta boende har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Hotel Europe. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Plus Hotel Expo
  Från632krPer natt

  Best Western Plus Hotel Expostars

  Sofia city, Sofia , 149 tsarigradsko shose boulevard n/a - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 258 recensioner från resenärerBaserat på 258 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Sofia. Från det här hotellet som ligger 8. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från den här egendomen. Från det här hotellet är det 3. 0 kilometer till backarna. Våra gäster hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra resenärer har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Best Western Plus Hotel Expo har totalt 99 rum. Detta hotell totalrenoverades 2018. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De gemensamma utrymmena på Best Western Plus Hotel Expo är rullstolsanpassade. Denna djurvänliga hotell tillåter husdjur som väger högst 5 kg. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Best Western Plus Hotel Expo är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Gästerna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Best Western Plus Hotel Expo kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  51  Hotell - Sofia
Sida  1  av  6
 

Beskrivning av destination

  Sofia är huvudstad i Republiken Bulgarien och även landets största stad. Det ligger i Bulgariens västra region vid utkanten av Vitoshamassivet. Det är dessutom administrativt, kulturellt, kommersiellt, ekonomiskt, socialt centrum och lärdomscentrum i landet. Vi rekommenderar att du besöker följande intressanta platser, Alexander Nevski-katedralen som är från år 1912 och som några år senare förklarades vara kulturminnesmärke, nationalteatern Ivan Vazoff, den rysk-ortodoxa kyrkan byggd år 1913, den runda S:t Göranskyrkan (300-talet), moskén Bania Balli och Nationalförsamlingen, och många andra vackra byggnader. Vi rekommenderar också att man besöker de många varmvattenskällorna som staden har. En av de viktigaste ligger i Sofias centrum och det finns många andra källor utspridda i staden. Det sägs att de har helande och terapeutiska egenskaper. Sofia är en vacker stad som har ett brett utbud av attraktioner, både kulturella sevärdheter och fritidsaktiviteter, och dessutom ett stort hotellutbud och gastronomiskt utbud. Besök Sofia och upptäck staden!

Populäraste zoner från Sofia

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här