Hotell i San José - Valle Central

Se på kartan
Hotell - San José - Valle Central

San José - Valle CentralFrån  479kr

Aktuella hotellerbjudanden - San José - Valle Central

 • Tryp San Jose Sabana
  Från1.157krPer natt

  Tryp San Jose SabanastarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Colon, av. 3 calles 38 y 40 5035 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1190 recensioner från resenärerBaserat på 1190 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i San José. Våra gäster hittar närmaste golfbana 9. 0 kilometer från det här hotellet. Våra gäster har 5. 1 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Tryp San Jose Sabana är 104. Detta hotell grundades år 1989. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen är öppen dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Denna anläggning är rullstolsanpassad, och har -1 handikappanpassade rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser. Detta hotell har en CST – Costa Rica-certifiering. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter.

  Se mer
 • DoubleTree by Hilton Cariari San Jose
  Från1.166krPer natt

  DoubleTree by Hilton Cariari San Josestars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , San antonio de belen ciudad cariari - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1573 recensioner från resenärerBaserat på 1573 recensioner från resenärer

  Transfer time from the hotel to the Juan Santamaría International Airport is just 5 minutes. Within 10 minutes, guests will reach the centre of San José, the centrally located capital city of beautiful Costa Rica.

  Se mer
 • Airport Hotel Costa Rica
  Från778krPer natt

  Airport Hotel Costa Ricastars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , 4km west from sjo international airport - Karta
   

  Detta gulliga hotell ligger i San José. Detta hotell ligger 4. 6 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra gäster har 5. 1 kilometer till flygplatsen. Totalt 24 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell genomgick en renovering 2012. Airport Hotel Costa Rica är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Gästerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är denna anläggning en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Barcelo San Jose
  Från1.347krPer natt

  Barcelo San JosestarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Urbanización el robledal s/n - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1987 recensioner från resenärerBaserat på 1987 recensioner från resenärer

  This hotel lies in a peaceful neighbourhood, around 3 km from the centre of San José. Close to the hotel building, guests will find a shopping centre, a variety of museums as well as La Sabana City Park. A stop for public transport may be found 1 km from the hotel and the city's airport can be reached within a 15-minute drive.

  Se mer
 • Alta las Palomas
  Från2.196krPer natt

  Alta las Palomasstars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Alto de las palomas, carretera vieja a santa ana n/a - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 496 recensioner från resenärerBaserat på 496 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1999. Hotell helrenoverades år 2004. Det finns totalt 23 rum i lokalerna. Hotell ståtar med 23 enkelrum, 23 dubbelrum och 4 sviter. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande.

  Se mer
 • Hotel & Suites Casa Conde
  Från824krPer natt

  Hotel & Suites Casa CondestarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Costado sur del parque la paz - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 419 recensioner från resenärerBaserat på 419 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i San José. Från denna anläggning som ligger inbäddad 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 7 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Hotel & Suites Casa Conde har totalt 106 rum. Detta hotell grundades år 2002. Gästerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Alla rum på Hotel & Suites Casa Conde är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Alla som valt detta boende kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande.

  Se mer
 • Quality Hotel Real San Jose
  Från1.070krPer natt

  Quality Hotel Real San Josestars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Autopista prospero fernandez costado este forum - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 533 recensioner från resenärerBaserat på 533 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i San José. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här egendomen. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra resenärer har 23. 0 kilometer till flygplatsen. Anläggningen har totalt 153 rum. Detta hotells byggår är 2001. Både fast och trådlöst internet finns på Quality Hotel Real San Jose. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Quality Hotel Real San Jose tillhandahåller inga babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 12 rum är handikappsanpassade. Detta hotell tillåter inte husdjur. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Quality Hotel Real San Jose erbjuder en mängd olika matupplevelser. Resenärerna kommer att få en rolig vistelse på denna anläggning som har ett stort utbud av nöjen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Villa Tournon
  Från613krPer natt

  Villa Tournonstars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , 125 mts este periodico la republica,barrio tournon - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 209 recensioner från resenärerBaserat på 209 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i San José. Totalt 80 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Villa Tournon. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Villa Tournon tillhandahåller inga babysängar på begäran. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Detta hotell har parkering och garage. Villa Tournon är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Costa Rica Tennis Club & Hotel
  Från858krPer natt

  Costa Rica Tennis Club & Hotelstars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Sabana sur, costado este cont.gnral.republ. - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 72 recensioner från resenärerBaserat på 72 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i San José. Totalt 27 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotells byggår är 1969. Costa Rica Tennis Club & Hotel är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. När det handlar om att koppla av, kan alla gäster som bor på denna anläggning få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Denna anläggning har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Sportfantaster kan dra fördel av de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Wyndham San Jose Herradura Htl & Convention Center
  Från1.481krPer natt

  Wyndham San Jose Herradura Htl & Convention CenterstarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Autopista general canas - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1198 recensioner från resenärerBaserat på 1198 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotells lokalisering i San José är perfekt för homosexuella personer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 7. 0 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 200 meter från denna anläggning. Wyndham San Jose Herradura Htl & Convention Center har totalt 230 rum. Denna anläggning genomgick en renovering 2005. Alla gästerna på Wyndham San Jose Herradura Htl & Convention Center kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Wyndham San Jose Herradura Htl & Convention Center förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Wyndham San Jose Herradura Htl & Convention Center är inte någon husdjursvänlig anläggning. Wyndham San Jose Herradura Htl & Convention Center tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Resenärerna välkomnas till detta miljövänliga hotell. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Kunderna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Wyndham San Jose Herradura Htl & Convention Center. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  31  Hotell - San José - Valle Central
Sida  1  av  4
 

Beskrivning av destination

  Staden San José är huvudstad i Republiken Costa Rica. Det är landets politiska, ekonomiska, kommersiella och kulturella centrum. San José ligger i Valle Central och har många olika natursköna platser och platser av historiskt och kulturellt värde. Vi rekommenderar besök på följande intressanta platser: parkerna Parque de la Sabana, Parque Central, Catedral Metropolitana, Teatro Nacional (från år 1897), torget Plaza de la Cultura och Museo Nacional, som visar sina antropologiska, historiska, kolonialhistoriska och biologiska samlingar och samlingar med religiös konst. Andra intressanta platser att lära känna är Museo del Jade (Jademuseet), där man kan lära känna kulturen före Columbus upptäckt av Amerika, dess ursprung, utveckling och efterlämnade arv i Costa Rica, Museo del Liceo de Costa Rica som har en stor konstsamling samt Museo del Oro (Guldmuseet). Och för en tur med familjen rekommenderar vi ett besök i den zoologiska och botaniska trädgården, Parque Zoológico y Jardín Botánico Nacional Simón Bolívar, som har massor av olika djur- och växtarter, och Museo de los Niños (Barnens museum) som är ett nöje för de minsta. Upptäck denna kosmopolitiska stad som fortfarande bevarar sina drag från kolonialtiden. Upptäck San José!

Populäraste zoner från San José - Valle Central

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här