Hotell i San José - Valle Central

Se på kartan
Hotell - San José - Valle Central

San José - Valle CentralFrån  249kr

Aktuella hotellerbjudanden - San José - Valle Central

 • Balmoral
  Från936krPer natt

  Balmoralstars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Avenida central entre calles 7 & 9 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1717 recensioner från resenärerBaserat på 1717 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i San José. Våra gäster har 7. 5 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 113 trivsamma rum. Hotellet totalrenoverades 2014. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 3 är handikappsanpassade. Endast små husdjur är tillåtna på denna anläggning. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Balmoral erbjuder transfer till flygplatsen. Gästerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Wyndham Garden San Jose Escazu
  Från1.443krPer natt

  Wyndham Garden San Jose Escazustars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Autopista prospero fernandez 10203 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1075 recensioner från resenärerBaserat på 1075 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i San José. Våra gäster har 23. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 110 ombonade rum. Wyndham Garden San Jose Escazu är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmen på Wyndham Garden San Jose Escazu är rullstolsanpassade. Både kunder och husdjur kan verkligen njuta av sin vistelse på denna anläggning. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. Wyndham Garden San Jose Escazu erbjuder en mängd olika matupplevelser. Gästerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Wyndham Garden San Jose Escazu. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Tryp San Jose Sabana
  Från701krPer natt

  Tryp San Jose SabanastarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Colon, av. 3 calles 38 y 40 5035 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1248 recensioner från resenärerBaserat på 1248 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i San José. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 9. 0 kilometer från det här boendet. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Våra resenärer har 1. 7 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 104 rum. Detta boendes byggår är 1989. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Alla badrum på detta handikappanpassade hotell är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Tryp San Jose Sabana. Detta hotell har en CST – Costa Rica-certifiering. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Tryp San Jose Sabana kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Barcelo San Jose
  Från954krPer natt

  Barcelo San JosestarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Urbanización el robledal s/n - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2202 recensioner från resenärerBaserat på 2202 recensioner från resenärer

  This hotel lies in a peaceful neighbourhood, around 3 km from the centre of San José. Close to the hotel building, guests will find a shopping centre, a variety of museums as well as La Sabana City Park. A stop for public transport may be found 1 km from the hotel and the city's airport can be reached within a 15-minute drive.

  Se mer
 • Holiday Inn San Jose Aurola
  Från789krPer natt

  Holiday Inn San Jose AurolastarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Av.5th str 5th san jose centro - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1024 recensioner från resenärerBaserat på 1024 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i San José. Från denna egendom som är belägen 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från hotellet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 19. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Holiday Inn San Jose Aurola är 195. Detta boende genomgick en renovering 2011. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassat. Husdjur är inte tillåtna på Holiday Inn San Jose Aurola. Det finns parkeringsplatser på Holiday Inn San Jose Aurola. Detta boende påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Alla gäster som bor på denna anläggning kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. Holiday Inn San Jose Aurola kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Crowne Plaza Corobici
  Från1.018krPer natt

  Crowne Plaza Corobicistars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Sabana norte, costado norte del parque la sabana - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 642 recensioner från resenärerBaserat på 642 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i San José. Från detta hotell som är beläget 3. 7 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 25 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. De 213 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Hotellet byggdes år 1979. Både fast och trådlöst internet finns på Crowne Plaza Corobici. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta barnvänliga Crowne Plaza Corobici är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 7 är handikappsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Crowne Plaza Corobici. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. På denna anläggning är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Kunderna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Crowne Plaza Corobici kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Irazu & Studios
  Från915krPer natt

  Best Western Irazu & StudiosstarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , 3 km autopista gral. cañas, la uruca 72-1017 - Karta
   

  Detta charmiga hotell är beläget i San José. Det finns totalt 319 rum på anläggningen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2008. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Dessutom erbjuder Best Western Irazu & Studios babysängar på begäran. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på detta rullstolsanpassade boende som har några handikappanpassade rum. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Detta boende har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning tillämpar en hållbar policy. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Real Intercontinental Costa Rica
  Från2.146krPer natt

  Real Intercontinental Costa Ricastars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Frente a multiplaza, escazu - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1555 recensioner från resenärerBaserat på 1555 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i San José. Från det här hotellet som ligger 9. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 2 kilometer från hotellet. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Våra besökare har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 372 ombonade rum. Real Intercontinental Costa Rica genomgick en renovering 2016. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 10 rum är handikappsanpassade. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Real Intercontinental Costa Rica. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten. Detta hotell tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Gästerna kan utforska de olika matställena som detta boende erbjuder. Kunderna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på detta boende. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Holiday Inn San Jose Escazu
  Från1.230krPer natt

  Holiday Inn San Jose EscazustarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Plaza tempo, contiguo al hospital cima. autopista - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 585 recensioner från resenärerBaserat på 585 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i San José. Från denna anläggning som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 8. 5 kilometer från det här boendet. Våra gäster har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 5. 0 kilometer till hamnen. Detta boende kan erbjuda totalt 160 rum. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Dygnet-runt-servicen på Holiday Inn San Jose Escazu bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på Holiday Inn San Jose Escazu. Detta hotell tillåter inte husdjur. Detta är en miljövänlig anläggning. Denna hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att resenärerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker som passar alla gäster som bor på denna anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • DoubleTree by Hilton Cariari San Jose
  Från1.285krPer natt

  DoubleTree by Hilton Cariari San Josestars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , San antonio de belen ciudad cariari - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1654 recensioner från resenärerBaserat på 1654 recensioner från resenärer

  Transfer time from the hotel to the Juan Santamaría International Airport is just 5 minutes. Within 10 minutes, guests will reach the centre of San José, the centrally located capital city of beautiful Costa Rica.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  43  Hotell - San José - Valle Central
Sida  1  av  5
 

Beskrivning av destination

  Staden San José är huvudstad i Republiken Costa Rica. Det är landets politiska, ekonomiska, kommersiella och kulturella centrum. San José ligger i Valle Central och har många olika natursköna platser och platser av historiskt och kulturellt värde. Vi rekommenderar besök på följande intressanta platser: parkerna Parque de la Sabana, Parque Central, Catedral Metropolitana, Teatro Nacional (från år 1897), torget Plaza de la Cultura och Museo Nacional, som visar sina antropologiska, historiska, kolonialhistoriska och biologiska samlingar och samlingar med religiös konst. Andra intressanta platser att lära känna är Museo del Jade (Jademuseet), där man kan lära känna kulturen före Columbus upptäckt av Amerika, dess ursprung, utveckling och efterlämnade arv i Costa Rica, Museo del Liceo de Costa Rica som har en stor konstsamling samt Museo del Oro (Guldmuseet). Och för en tur med familjen rekommenderar vi ett besök i den zoologiska och botaniska trädgården, Parque Zoológico y Jardín Botánico Nacional Simón Bolívar, som har massor av olika djur- och växtarter, och Museo de los Niños (Barnens museum) som är ett nöje för de minsta. Upptäck denna kosmopolitiska stad som fortfarande bevarar sina drag från kolonialtiden. Upptäck San José!

Populäraste zoner från San José - Valle Central

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här