Hotell i San José - Valle Central

Se på kartan
Hotell - San José - Valle Central

San José - Valle CentralFrån  262kr

Aktuella hotellerbjudanden - San José - Valle Central

 • Tryp San Jose Sabana
  Från649krPer natt

  Tryp San Jose SabanastarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Colon, av. 3 calles 38 y 40 5035 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1248 recensioner från resenärerBaserat på 1248 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i San José. Från detta boende som är beläget 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 9. 0 kilometer från den här egendomen. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra resenärer har 1. 7 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 104 rum. Det här hotellet byggdes 1989. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har denna handikappanpassade anläggning några rullstolsanpassade -1. Husdjur är inte tillåtna på Tryp San Jose Sabana. Det finns parkeringsplatser. Detta boende tillämpar grön praxis. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Tryp San Jose Sabana erbjuder en mängd olika matupplevelser. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Holiday Inn Express San José Costa Rica Airport
  Från1.217krPer natt

  Holiday Inn Express San José Costa Rica Airportstars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , 1km al este del aeropuerto internacional juan sant - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1022 recensioner från resenärerBaserat på 1022 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i San José. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från anläggningen. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Detta boende kan erbjuda totalt 100 rum. Denna anläggning snyggades upp 2003. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Detta boende förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Holiday Inn Express San José Costa Rica Airport är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Holiday Inn Express San José Costa Rica Airport kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Wyndham Garden San Jose Escazu
  Från919krPer natt

  Wyndham Garden San Jose Escazustars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Autopista prospero fernandez 10203 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1075 recensioner från resenärerBaserat på 1075 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i San José. Våra gäster har 23. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 110 ombonade rum. Wyndham Garden San Jose Escazu är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmen på Wyndham Garden San Jose Escazu är rullstolsanpassade. Både kunder och husdjur kan verkligen njuta av sin vistelse på denna anläggning. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. Wyndham Garden San Jose Escazu erbjuder en mängd olika matupplevelser. Gästerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Wyndham Garden San Jose Escazu. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Holiday Inn San Jose Aurola
  Från938krPer natt

  Holiday Inn San Jose AurolastarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Av.5th str 5th san jose centro - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1024 recensioner från resenärerBaserat på 1024 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i San José. Från denna egendom som är belägen 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från hotellet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 19. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Holiday Inn San Jose Aurola är 195. Detta boende genomgick en renovering 2011. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassat. Husdjur är inte tillåtna på Holiday Inn San Jose Aurola. Det finns parkeringsplatser på Holiday Inn San Jose Aurola. Detta boende påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Alla gäster som bor på denna anläggning kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. Holiday Inn San Jose Aurola kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Holiday Inn Express San Jose Forum
  Från877krPer natt

  Holiday Inn Express San Jose ForumstarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Del centro empresarial forum ii 150 s y 50 o - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 380 recensioner från resenärerBaserat på 380 recensioner från resenärer

  The hotel is located near the business centers FORUM I and II, near trendy restaurants, spas, shopping in the department of Santa Ana in San Jose, the area of greatest development. Located just 15 minutes from International airport and 20 minutes frm downtown San Jose.

  Se mer
 • Sleep Inn Paseo Las Damas
  Från855krPer natt

  Sleep Inn Paseo Las DamasstarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Avenue 3rd - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 447 recensioner från resenärerBaserat på 447 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i San José. Från detta boende som är beläget 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 20. 0 kilometer till flygplatsen. De 86 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Sleep Inn Paseo Las Damas genomgick en renovering 2012. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Sleep Inn Paseo Las Damas förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Detta hotell tillåter inte husdjur. Sleep Inn Paseo Las Damas tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta boende tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Sleep Inn Paseo Las Damas kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Crowne Plaza Corobici
  Från873krPer natt

  Crowne Plaza Corobicistars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Sabana norte, costado norte del parque la sabana - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 642 recensioner från resenärerBaserat på 642 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i San José. Från detta hotell som är beläget 3. 7 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 25 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. De 213 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Hotellet byggdes år 1979. Både fast och trådlöst internet finns på Crowne Plaza Corobici. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta barnvänliga Crowne Plaza Corobici är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 7 är handikappsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Crowne Plaza Corobici. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. På denna anläggning är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Kunderna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Crowne Plaza Corobici kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Morazan Hotel & Casino
  Från627krPer natt

  Morazan Hotel & Casinostars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Calle 7, ave. 1, 100 sur del parque morazan - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 79 recensioner från resenärerBaserat på 79 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i San José. Det totala antalet rum på Morazan Hotel & Casino är 35. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2002. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Resenärerna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurang Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Morazan Hotel & Casino är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Santo Tomas
  Från610krPer natt

  Hotel Santo Tomasstars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , 7th avenue, between calles 3 & 5 s/n - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1115 recensioner från resenärerBaserat på 1115 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i San José. Från denna egendom som är belägen 400 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här boendet. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta boende. Våra kunder har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 30 ombonade rum. Hotel Santo Tomas totalrenoverades 2010. Hotel Santo Tomas har wifi-anslutning. Receptionen på Hotel Santo Tomas håller öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är inte tillåtna på Hotel Santo Tomas. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Kunderna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Radisson San Jose Costa Rica
  Från848krPer natt

  Radisson San Jose Costa Ricastars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Calle central y tercera av 15 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1715 recensioner från resenärerBaserat på 1715 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i San José. Från denna egendom som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 3. 0 kilometer från denna egendom. Våra resenärer har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 23. 0 kilometer till hamnen. Detta boende innefattar 210 trivsamma rum. Denna anläggning genomgick en renovering 2009. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Dygnet-runt-servicen på Radisson San Jose Costa Rica bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder Radisson San Jose Costa Rica babysängar på begäran. Detta boendes gemensamma utrymmen är handikappanpassade, och det har även ett handikappanpassat rum. Detta boende tillåter inte husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Denna anläggning har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  46  Hotell - San José - Valle Central
Sida  1  av  5
 

Beskrivning av destination

  Staden San José är huvudstad i Republiken Costa Rica. Det är landets politiska, ekonomiska, kommersiella och kulturella centrum. San José ligger i Valle Central och har många olika natursköna platser och platser av historiskt och kulturellt värde. Vi rekommenderar besök på följande intressanta platser: parkerna Parque de la Sabana, Parque Central, Catedral Metropolitana, Teatro Nacional (från år 1897), torget Plaza de la Cultura och Museo Nacional, som visar sina antropologiska, historiska, kolonialhistoriska och biologiska samlingar och samlingar med religiös konst. Andra intressanta platser att lära känna är Museo del Jade (Jademuseet), där man kan lära känna kulturen före Columbus upptäckt av Amerika, dess ursprung, utveckling och efterlämnade arv i Costa Rica, Museo del Liceo de Costa Rica som har en stor konstsamling samt Museo del Oro (Guldmuseet). Och för en tur med familjen rekommenderar vi ett besök i den zoologiska och botaniska trädgården, Parque Zoológico y Jardín Botánico Nacional Simón Bolívar, som har massor av olika djur- och växtarter, och Museo de los Niños (Barnens museum) som är ett nöje för de minsta. Upptäck denna kosmopolitiska stad som fortfarande bevarar sina drag från kolonialtiden. Upptäck San José!

Populäraste zoner från San José - Valle Central

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här