Hotell i San José - Valle Central

Se på kartan
Hotell - San José - Valle Central

San José - Valle CentralFrån  323kr

Aktuella hotellerbjudanden - San José - Valle Central

 • Holiday Inn San Jose Aurola
  Från788krPer natt

  Holiday Inn San Jose AurolastarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Av.5th str 5th san jose centro - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1024 recensioner från resenärerBaserat på 1024 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i San José. Från denna egendom som är belägen 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från hotellet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 19. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Holiday Inn San Jose Aurola är 195. Detta boende genomgick en renovering 2011. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassat. Husdjur är inte tillåtna på Holiday Inn San Jose Aurola. Det finns parkeringsplatser på Holiday Inn San Jose Aurola. Detta boende påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Alla gäster som bor på denna anläggning kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. Holiday Inn San Jose Aurola kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Barcelo San Jose
  Från1.111krPer natt

  Barcelo San JosestarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Urbanización el robledal s/n - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2202 recensioner från resenärerBaserat på 2202 recensioner från resenärer

  This hotel lies in a peaceful neighbourhood, around 3 km from the centre of San José. Close to the hotel building, guests will find a shopping centre, a variety of museums as well as La Sabana City Park. A stop for public transport may be found 1 km from the hotel and the city's airport can be reached within a 15-minute drive.

  Se mer
 • Radisson San Jose Costa Rica
  Från819krPer natt

  Radisson San Jose Costa Ricastars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Calle central y tercera av 15 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1715 recensioner från resenärerBaserat på 1715 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i San José. Från denna egendom som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra resenärer är det 3. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra gäster har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 23. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell innefattar 210 trivsamma rum. Radisson San Jose Costa Rica genomgick en renovering 2009. Radisson San Jose Costa Rica är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Radisson San Jose Costa Rica tillhandahåller babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassat. Husdjur är tillåtna på detta boende. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på Radisson San Jose Costa Rica kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta hotell är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Gästerna kan utforska de olika matställena som denna anläggning erbjuder. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Crowne Plaza Corobici
  Från916krPer natt

  Crowne Plaza Corobicistars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Sabana norte, costado norte del parque la sabana - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 642 recensioner från resenärerBaserat på 642 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i San José. Från detta hotell som är beläget 3. 7 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 25 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. De 213 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Hotellet byggdes år 1979. Både fast och trådlöst internet finns på Crowne Plaza Corobici. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta barnvänliga Crowne Plaza Corobici är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 7 är handikappsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Crowne Plaza Corobici. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. På denna anläggning är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Kunderna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Crowne Plaza Corobici kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Poas Volcano Lodge
  Från1.040krPer natt

  Poas Volcano LodgestarsGreenProgram Icon

  Valle Central, San José - Valle Central , A 45 minutos del apto internaconal juan santamari - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 516 recensioner från resenärerBaserat på 516 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Valle Central. Våra kunder hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Med sina totalt 12 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på Poas Volcano Lodge har inte öppet dygnet runt. Poas Volcano Lodge erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Alta las Palomas
  Från1.708krPer natt

  Alta las Palomasstars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Alto de las palomas, carretera vieja a santa ana n/a - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 517 recensioner från resenärerBaserat på 517 recensioner från resenärer

  Hotell konstruerades år 1999. Hotell helrenoverades år 2004. Det finns totalt 23 rum i lokalerna. Hotell ståtar med 23 enkelrum, 23 dubbelrum och 4 sviter. Det här populära hotellet erbjuder den perfekta vistelsen för både affärs- och nöjesresenärer. Hotell tillhandahåller en reception som är öppen dygnet runt. Hotell tillhandahåller ett kassaskåp där gästerna kan förvara värdefulla föremål. Det finns möjlighet att utföra valutaväxling på området. Det finns en vacker trädgård för gästernas åtnjutande. Det finns mobiltäckning inom hela Hotell. Gästerna kan dra fördel av rumservice för att avnjuta frukost på sängen. Det finns en tvättservice. Parkeringen på området kan vara användbar för dem som anländer med bil. Det finns ett gym på området för gästernas åtnjutande.

  Se mer
 • Best Western Irazu & Studios
  Från973krPer natt

  Best Western Irazu & StudiosstarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , 3 km autopista gral. cañas, la uruca 72-1017 - Karta
   

  Detta gulliga hotell beläget i San José. Det totala antalet rum på Best Western Irazu & Studios är 319. Detta hotell totalrenoverades 2008. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Det finns 6 handikappanpassat rum på Best Western Irazu & Studios. De gemensamma utrymmena är också handikappanpassade. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Best Western Irazu & Studios. Denna anläggnings påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Detta hotell har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Quality Hotel Real San Jose
  Från1.011krPer natt

  Quality Hotel Real San Josestars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Autopista prospero fernandez costado este forum - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 558 recensioner från resenärerBaserat på 558 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i San José. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här boendet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Våra kunder har 23. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 153 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Quality Hotel Real San Jose. Detta boende grundades år 2001. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på Quality Hotel Real San Jose. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 12 är handikappsanpassat. Detta boende tillåter inte husdjur. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. Quality Hotel Real San Jose erbjuder transfer till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Quality Hotel Real San Jose kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hampton Inn & Suites by Hilton
  Från1.452krPer natt

  Hampton Inn & Suites by Hiltonstars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Hwy 1 airport blvd - san josé airport - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1701 recensioner från resenärerBaserat på 1701 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i San José. Våra kunder hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från det här hotellet. Hampton Inn & Suites by Hilton har totalt 100 rum. Detta boende totalrenoverades 2013. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Alla badrum på Hampton Inn & Suites by Hilton är handikappanpassadeDetta hotell tillåter inte husdjur. Hampton Inn & Suites by Hilton tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta hotell tillämpar en hållbar policy. Gästerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Hampton Inn & Suites by Hilton har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Wyndham San Jose Herradura Htl & Convention Center
  Från786krPer natt

  Wyndham San Jose Herradura Htl & Convention CenterstarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Autopista general canas - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1275 recensioner från resenärerBaserat på 1275 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell återfinns i San José. Från den här anläggningen som ligger 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 200 meter från detta boende. Det totala antalet rum är 230. Denna anläggning totalrenoverades 2005. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Alla rum på Wyndham San Jose Herradura Htl & Convention Center är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på detta boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Detta hotell tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. På detta hotell finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som gästerna med fördel kan dra nytta av. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  44  Hotell - San José - Valle Central
Sida  1  av  5
 

Beskrivning av destination

  Staden San José är huvudstad i Republiken Costa Rica. Det är landets politiska, ekonomiska, kommersiella och kulturella centrum. San José ligger i Valle Central och har många olika natursköna platser och platser av historiskt och kulturellt värde. Vi rekommenderar besök på följande intressanta platser: parkerna Parque de la Sabana, Parque Central, Catedral Metropolitana, Teatro Nacional (från år 1897), torget Plaza de la Cultura och Museo Nacional, som visar sina antropologiska, historiska, kolonialhistoriska och biologiska samlingar och samlingar med religiös konst. Andra intressanta platser att lära känna är Museo del Jade (Jademuseet), där man kan lära känna kulturen före Columbus upptäckt av Amerika, dess ursprung, utveckling och efterlämnade arv i Costa Rica, Museo del Liceo de Costa Rica som har en stor konstsamling samt Museo del Oro (Guldmuseet). Och för en tur med familjen rekommenderar vi ett besök i den zoologiska och botaniska trädgården, Parque Zoológico y Jardín Botánico Nacional Simón Bolívar, som har massor av olika djur- och växtarter, och Museo de los Niños (Barnens museum) som är ett nöje för de minsta. Upptäck denna kosmopolitiska stad som fortfarande bevarar sina drag från kolonialtiden. Upptäck San José!

Populäraste zoner från San José - Valle Central

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här