Hotell i San José - Valle Central

Se på kartan
Hotell - San José - Valle Central

San José - Valle CentralFrån  199kr

Aktuella hotellerbjudanden - San José - Valle Central

 • Wyndham Garden San Jose Escazu
  Från1.452krPer natt

  Wyndham Garden San Jose Escazustars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Autopista prospero fernandez 10203 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1075 recensioner från resenärerBaserat på 1075 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i San José. Våra gäster har 23. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 110 ombonade rum. Wyndham Garden San Jose Escazu är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmen på Wyndham Garden San Jose Escazu är rullstolsanpassade. Både kunder och husdjur kan verkligen njuta av sin vistelse på denna anläggning. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. Wyndham Garden San Jose Escazu erbjuder en mängd olika matupplevelser. Gästerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Wyndham Garden San Jose Escazu. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Tryp San Jose Sabana
  Från703krPer natt

  Tryp San Jose SabanastarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Colon, av. 3 calles 38 y 40 5035 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1248 recensioner från resenärerBaserat på 1248 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i San José. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 9. 0 kilometer från det här boendet. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Våra resenärer har 1. 7 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 104 rum. Detta boendes byggår är 1989. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Alla badrum på detta handikappanpassade hotell är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Tryp San Jose Sabana. Detta hotell har en CST – Costa Rica-certifiering. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Tryp San Jose Sabana kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Barcelo San Jose
  Från938krPer natt

  Barcelo San JosestarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Urbanización el robledal s/n - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2202 recensioner från resenärerBaserat på 2202 recensioner från resenärer

  This hotel lies in a peaceful neighbourhood, around 3 km from the centre of San José. Close to the hotel building, guests will find a shopping centre, a variety of museums as well as La Sabana City Park. A stop for public transport may be found 1 km from the hotel and the city's airport can be reached within a 15-minute drive.

  Se mer
 • Holiday Inn San Jose Aurola
  Från794krPer natt

  Holiday Inn San Jose AurolastarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Av.5th str 5th san jose centro - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1024 recensioner från resenärerBaserat på 1024 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i San José. Från denna egendom som är belägen 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från hotellet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 19. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Holiday Inn San Jose Aurola är 195. Detta boende genomgick en renovering 2011. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassat. Husdjur är inte tillåtna på Holiday Inn San Jose Aurola. Det finns parkeringsplatser på Holiday Inn San Jose Aurola. Detta boende påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Alla gäster som bor på denna anläggning kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. Holiday Inn San Jose Aurola kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Irazu & Studios
  Från925krPer natt

  Best Western Irazu & StudiosstarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , 3 km autopista gral. cañas, la uruca 72-1017 - Karta
   

  Detta charmiga hotell är beläget i San José. Detta boende har totalt 319 rum. Best Western Irazu & Studios genomgick en renovering 2008. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Om någon gäst som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Detta är ett handikappvänligt hotell, och det har 6 handikappanpassade rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Detta hotell har parkering och garage. Detta boende har medvetet utformats för att följa de allra striktaste miljöstandarder och har en CST – Costa Rica-certifiering. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hampton Inn & Suites by Hilton
  Från1.288krPer natt

  Hampton Inn & Suites by Hiltonstars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Hwy 1 airport blvd - san josé airport - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1701 recensioner från resenärerBaserat på 1701 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i San José. Våra besökare hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från den här egendomen. Detta hotell kan erbjuda totalt 100 rum. Senast detta boende renoverades var 2013. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Hampton Inn & Suites by Hilton förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Detta boende har en CST – Costa Rica-certifiering. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Crowne Plaza Corobici
  Från907krPer natt

  Crowne Plaza Corobicistars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Sabana norte, costado norte del parque la sabana - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 642 recensioner från resenärerBaserat på 642 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i San José. Från detta hotell som är beläget 3. 7 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 25 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. De 213 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Hotellet byggdes år 1979. Både fast och trådlöst internet finns på Crowne Plaza Corobici. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta barnvänliga Crowne Plaza Corobici är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 7 är handikappsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Crowne Plaza Corobici. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. På denna anläggning är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Kunderna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Crowne Plaza Corobici kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • DoubleTree by Hilton Cariari San Jose
  Från1.223krPer natt

  DoubleTree by Hilton Cariari San Josestars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , San antonio de belen ciudad cariari - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1654 recensioner från resenärerBaserat på 1654 recensioner från resenärer

  Transfer time from the hotel to the Juan Santamaría International Airport is just 5 minutes. Within 10 minutes, guests will reach the centre of San José, the centrally located capital city of beautiful Costa Rica.

  Se mer
 • Holiday Inn San Jose Escazu
  Från1.122krPer natt

  Holiday Inn San Jose EscazustarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Plaza tempo, contiguo al hospital cima. autopista - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 585 recensioner från resenärerBaserat på 585 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i San José. Från denna anläggning som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 8. 5 kilometer från det här boendet. Våra gäster har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 5. 0 kilometer till hamnen. Detta boende kan erbjuda totalt 160 rum. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Dygnet-runt-servicen på Holiday Inn San Jose Escazu bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på Holiday Inn San Jose Escazu. Detta hotell tillåter inte husdjur. Detta är en miljövänlig anläggning. Denna hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att resenärerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker som passar alla gäster som bor på denna anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Wyndham San Jose Herradura Htl & Convention Center
  Från864krPer natt

  Wyndham San Jose Herradura Htl & Convention CenterstarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Autopista general canas - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1275 recensioner från resenärerBaserat på 1275 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell återfinns i San José. Från den här anläggningen som ligger 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 200 meter från detta boende. Det totala antalet rum är 230. Denna anläggning totalrenoverades 2005. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Alla rum på Wyndham San Jose Herradura Htl & Convention Center är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på detta boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Detta hotell tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. På detta hotell finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som gästerna med fördel kan dra nytta av. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  46  Hotell - San José - Valle Central
Sida  1  av  5
 

Beskrivning av destination

  Staden San José är huvudstad i Republiken Costa Rica. Det är landets politiska, ekonomiska, kommersiella och kulturella centrum. San José ligger i Valle Central och har många olika natursköna platser och platser av historiskt och kulturellt värde. Vi rekommenderar besök på följande intressanta platser: parkerna Parque de la Sabana, Parque Central, Catedral Metropolitana, Teatro Nacional (från år 1897), torget Plaza de la Cultura och Museo Nacional, som visar sina antropologiska, historiska, kolonialhistoriska och biologiska samlingar och samlingar med religiös konst. Andra intressanta platser att lära känna är Museo del Jade (Jademuseet), där man kan lära känna kulturen före Columbus upptäckt av Amerika, dess ursprung, utveckling och efterlämnade arv i Costa Rica, Museo del Liceo de Costa Rica som har en stor konstsamling samt Museo del Oro (Guldmuseet). Och för en tur med familjen rekommenderar vi ett besök i den zoologiska och botaniska trädgården, Parque Zoológico y Jardín Botánico Nacional Simón Bolívar, som har massor av olika djur- och växtarter, och Museo de los Niños (Barnens museum) som är ett nöje för de minsta. Upptäck denna kosmopolitiska stad som fortfarande bevarar sina drag från kolonialtiden. Upptäck San José!

Populäraste zoner från San José - Valle Central

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här