Hotell i San José - Valle Central

Se på kartan
Hotell - San José - Valle Central

San José - Valle CentralFrån  387kr

Aktuella hotellerbjudanden - San José - Valle Central

 • Wyndham Garden San Jose Escazu
  Från877krPer natt

  Wyndham Garden San Jose EscazustarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , San rafael de escazu - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1075 recensioner från resenärerBaserat på 1075 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i San José. Våra gäster har 23. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 110 ombonade rum. Wyndham Garden San Jose Escazu är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmen på Wyndham Garden San Jose Escazu är rullstolsanpassade. Både kunder och husdjur kan verkligen njuta av sin vistelse på denna anläggning. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. Wyndham Garden San Jose Escazu erbjuder en mängd olika matupplevelser. Gästerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Wyndham Garden San Jose Escazu. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Holiday Inn San Jose Aurola
  Från729krPer natt

  Holiday Inn San Jose AurolastarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , 5th ave 5th street po box 7802 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1024 recensioner från resenärerBaserat på 1024 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i San José. Från denna egendom som är belägen 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från hotellet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 19. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Holiday Inn San Jose Aurola är 195. Detta boende genomgick en renovering 2011. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassat. Husdjur är inte tillåtna på Holiday Inn San Jose Aurola. Det finns parkeringsplatser på Holiday Inn San Jose Aurola. Detta boende påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Alla gäster som bor på denna anläggning kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. Holiday Inn San Jose Aurola kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sleep Inn Paseo Las Damas
  Från902krPer natt

  Sleep Inn Paseo Las DamasstarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Avenida 3 entre calles 9 y - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 447 recensioner från resenärerBaserat på 447 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i San José. Från detta boende som är beläget 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 20. 0 kilometer till flygplatsen. De 86 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Sleep Inn Paseo Las Damas genomgick en renovering 2012. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Sleep Inn Paseo Las Damas förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Detta hotell tillåter inte husdjur. Sleep Inn Paseo Las Damas tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta boende tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Sleep Inn Paseo Las Damas kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Park Inn by Radisson San Jose
  Från953krPer natt

  Park Inn by Radisson San JosestarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , 6th. ave, 28th street - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1713 recensioner från resenärerBaserat på 1713 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i San José. Från detta boende som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. För våra besökare är det 5. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. För våra gäster är det bara 1000 meter till flygplatsen. Detta hotell har 117 rum. Detta boende totalrenoverades 2014. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 7 är handikappsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Park Inn by Radisson San Jose. Dessutom har Park Inn by Radisson San Jose gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en CST – Costa Rica-certifiering. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Holiday Inn Express San Jose Costa Rica Airport
  Från894krPer natt

  Holiday Inn Express San Jose Costa Rica Airportstars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , 1km al este del aeropuerto - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1022 recensioner från resenärerBaserat på 1022 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i San José. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från anläggningen. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Detta boende kan erbjuda totalt 100 rum. Denna anläggning snyggades upp 2003. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Detta boende förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Holiday Inn Express San José Costa Rica Airport är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Holiday Inn Express San José Costa Rica Airport kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Parque del Lago
  Från855krPer natt

  Parque del LagostarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Ave 2da, calles 40-42 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 407 recensioner från resenärerBaserat på 407 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i San José. Från denna anläggning som är belägen 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger 8. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 6. 1 kilometer från anläggningen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 15. 8 kilometer till flygplatsen. Totalt 39 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggnings byggår är 1990. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Parque del Lago har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. De som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Gran Hotel Costa Rica, Curio Collection by Hilton
  Från1.024krPer natt

  Gran Hotel Costa Rica, Curio Collection by HiltonstarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , 2nd avenue between streets 1 3 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 146 recensioner från resenärerBaserat på 146 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i San José är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Gran Hotel Costa Rica, Curio Collection by Hilton har totalt 79 rum. Detta boende snyggades upp 2018. Alla gästerna på Gran Hotel Costa Rica, Curio Collection by Hilton kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Gran Hotel Costa Rica, Curio Collection by Hilton erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Gran Hotel Costa Rica, Curio Collection by Hilton är inte någon husdjursvänlig anläggning. Denna anläggning har medvetet utformats för att följa de allra striktaste miljöstandarder och har en CST – Costa Rica-certifiering. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Villa Tournon
  Från580krPer natt

  Villa Tournonstars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Calle 3, avenida 15 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 212 recensioner från resenärerBaserat på 212 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i San José. Det totala antalet rum är 80. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Villa Tournon tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Detta hotell har parkering och garage. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hampton Inn & Suites by Hilton San Jose-Airport
  Från950krPer natt

  Hampton Inn & Suites by Hilton San Jose-AirportstarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Hwy 1 airport blvd - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1701 recensioner från resenärerBaserat på 1701 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i San José. Våra besökare hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från det här boendet. Denna anläggning kan erbjuda totalt 100 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2013. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 7 är handikappsanpassat. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Detta boende har åtagit sig att upprätthålla en miljövänlig praxis. Kunderna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. På Hampton Inn & Suites by Hilton San Jose-Airport kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • La Rosa de America
  Från991krPer natt

  La Rosa de Americastars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , 100mts sur y 75mts este de la mandarina - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 787 recensioner från resenärerBaserat på 787 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i San José. Detta hotell har totalt 19 ombonade rum. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Detta boende tillåter inte husdjur.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  38  Hotell - San José - Valle Central
Sida  1  av  4
 

Beskrivning av destination

  Staden San José är huvudstad i Republiken Costa Rica. Det är landets politiska, ekonomiska, kommersiella och kulturella centrum. San José ligger i Valle Central och har många olika natursköna platser och platser av historiskt och kulturellt värde. Vi rekommenderar besök på följande intressanta platser: parkerna Parque de la Sabana, Parque Central, Catedral Metropolitana, Teatro Nacional (från år 1897), torget Plaza de la Cultura och Museo Nacional, som visar sina antropologiska, historiska, kolonialhistoriska och biologiska samlingar och samlingar med religiös konst. Andra intressanta platser att lära känna är Museo del Jade (Jademuseet), där man kan lära känna kulturen före Columbus upptäckt av Amerika, dess ursprung, utveckling och efterlämnade arv i Costa Rica, Museo del Liceo de Costa Rica som har en stor konstsamling samt Museo del Oro (Guldmuseet). Och för en tur med familjen rekommenderar vi ett besök i den zoologiska och botaniska trädgården, Parque Zoológico y Jardín Botánico Nacional Simón Bolívar, som har massor av olika djur- och växtarter, och Museo de los Niños (Barnens museum) som är ett nöje för de minsta. Upptäck denna kosmopolitiska stad som fortfarande bevarar sina drag från kolonialtiden. Upptäck San José!

Populäraste zoner från San José - Valle Central

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här