Hotell i San José - Valle Central

Se på kartan
Hotell - San José - Valle Central

San José - Valle CentralFrån  308kr

Aktuella hotellerbjudanden - San José - Valle Central

 • Tryp San Jose Sabana
  Från740krPer natt

  Tryp San Jose SabanastarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Colon, av. 3 calles 38 y 40 5035 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1225 recensioner från resenärerBaserat på 1225 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i San José. Från den här egendomen som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 9. 0 kilometer från det här hotellet. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. Våra kunder har 1. 7 kilometer till flygplatsen. De 104 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Det här boendet byggdes 1989. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen är öppen dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på Tryp San Jose Sabana som har några handikappanpassade rum. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Denna anläggning tillämpar en hållbar policy. På denna anläggning är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. Tryp San Jose Sabana kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Holiday Inn San Jose Aurola
  Från898krPer natt

  Holiday Inn San Jose AurolastarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Av.5th str 5th san jose centro - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1016 recensioner från resenärerBaserat på 1016 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i San José. Från detta hotell som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från den här egendomen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 19. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 195 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Holiday Inn San Jose Aurola. Detta boende renoverades 2011. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på Holiday Inn San Jose Aurola har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Holiday Inn San Jose Aurola har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassat. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Detta hotell har en CST – Costa Rica-certifiering. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Holiday Inn San Jose Aurola. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som erbjuds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Irazu & Studios
  Från792krPer natt

  Best Western Irazu & StudiosstarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , 3 km autopista gral. cañas, la uruca 72-1017 - Karta
   

  Detta gulliga hotell är beläget i San José. Best Western Irazu & Studios har totalt 319 rum. Detta boende renoverades 2008. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Best Western Irazu & Studios bidrar till gästernas trivsel. Om gästerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Det finns 6 handikappanpassade rum. Best Western Irazu & Studios är inte någon husdjursvänlig anläggning. Denna anläggning tillhandahåller parkering och garage. Denna anläggning tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på denna anläggning och som passar för olika slags evenemangBest Western Irazu & Studios kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Crowne Plaza Corobici
  Från1.094krPer natt

  Crowne Plaza Corobicistars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Sabana norte, costado norte del parque la sabana - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 634 recensioner från resenärerBaserat på 634 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i San José. Från denna anläggning som är belägen 3. 7 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 25 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta hotell har totalt 213 rum. Denna anläggning grundades år 1979. Fast och trådlös internetanslutning finns på Crowne Plaza Corobici. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 7 rum är handikappsanpassat. Crowne Plaza Corobici är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Resenärerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Detta hotell har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Crowne Plaza Corobici erbjuder en mängd olika matupplevelser. Detta hotell erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Real Intercontinental Costa Rica
  Från2.127krPer natt

  Real Intercontinental Costa Ricastars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Frente a multiplaza, escazu - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1538 recensioner från resenärerBaserat på 1538 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell som återfinns i San José, är ett bra alternativ för homosexuella. Från det här boendet som ligger 9. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 2 kilometer från den här anläggningen. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Våra besökare har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 372 trivsamma rum. Real Intercontinental Costa Rica genomgick en totalrenovering 2016. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 10 är handikappsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på denna anläggning och som passar för olika slags evenemang Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta hotell. Resenärerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på detta hotell. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Barcelo San Jose
  Från1.093krPer natt

  Barcelo San JosestarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Urbanización el robledal s/n - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2142 recensioner från resenärerBaserat på 2142 recensioner från resenärer

  This hotel lies in a peaceful neighbourhood, around 3 km from the centre of San José. Close to the hotel building, guests will find a shopping centre, a variety of museums as well as La Sabana City Park. A stop for public transport may be found 1 km from the hotel and the city's airport can be reached within a 15-minute drive.

  Se mer
 • Radisson San Jose Costa Rica
  Från874krPer natt

  Radisson San Jose Costa Ricastars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Calle central y tercera av 15 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1677 recensioner från resenärerBaserat på 1677 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är särskilt utformat för homosexuella och finns i San José. Från detta boende som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 3. 0 kilometer från detta boende. Våra gäster har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 23. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning innefattar 210 trivsamma rum. Radisson San Jose Costa Rica genomgick en renovering 2009. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 2 rum är handikappsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Denna anläggning har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Resenärerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Kunderna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Radisson San Jose Costa Rica. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Palma Real Hotel & Casino
  Från811krPer natt

  Palma Real Hotel & Casinostars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Calle 50,ave 9,200 metros norte del ice - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 520 recensioner från resenärerBaserat på 520 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i San José. Detta hotell innefattar 67 trivsamma rum. Denna anläggning totalrenoverades 2005. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Palma Real Hotel & Casino några rullstolsanpassade rum. Husdjur är tillåtna på detta boende. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. Palma Real Hotel & Casino kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Airport Hotel Costa Rica
  Från765krPer natt

  Airport Hotel Costa Ricastars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , 4km west from sjo international airport - Karta
   

  Detta gulliga hotell återfinns i San José. Det främsta nöjesområdet ligger 4. 6 kilometer från denna anläggning. Våra kunder har 5. 1 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 24 rum. Airport Hotel Costa Rica genomgick en totalrenovering 2012. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Wyndham San Jose Herradura Htl & Convention Center
  Från1.097krPer natt

  Wyndham San Jose Herradura Htl & Convention CenterstarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Autopista general canas - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1255 recensioner från resenärerBaserat på 1255 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i San José är detta enastående hotell ett optimalt val för homosexuella. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 7. 0 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 200 meter från detta boende. Denna anläggning har 230 rum. Anläggningen totalrenoverades 2005. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 6 är handikappsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Detta boende har en CST – Costa Rica-certifiering. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Gästerna som bor på detta boende kan dra fördel av boendets hälso- och väbefinnandeutbud. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  36  Hotell - San José - Valle Central
Sida  1  av  4
 

Beskrivning av destination

  Staden San José är huvudstad i Republiken Costa Rica. Det är landets politiska, ekonomiska, kommersiella och kulturella centrum. San José ligger i Valle Central och har många olika natursköna platser och platser av historiskt och kulturellt värde. Vi rekommenderar besök på följande intressanta platser: parkerna Parque de la Sabana, Parque Central, Catedral Metropolitana, Teatro Nacional (från år 1897), torget Plaza de la Cultura och Museo Nacional, som visar sina antropologiska, historiska, kolonialhistoriska och biologiska samlingar och samlingar med religiös konst. Andra intressanta platser att lära känna är Museo del Jade (Jademuseet), där man kan lära känna kulturen före Columbus upptäckt av Amerika, dess ursprung, utveckling och efterlämnade arv i Costa Rica, Museo del Liceo de Costa Rica som har en stor konstsamling samt Museo del Oro (Guldmuseet). Och för en tur med familjen rekommenderar vi ett besök i den zoologiska och botaniska trädgården, Parque Zoológico y Jardín Botánico Nacional Simón Bolívar, som har massor av olika djur- och växtarter, och Museo de los Niños (Barnens museum) som är ett nöje för de minsta. Upptäck denna kosmopolitiska stad som fortfarande bevarar sina drag från kolonialtiden. Upptäck San José!

Populäraste zoner från San José - Valle Central

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här