Hotell i San Jose Costa Rica

Se på kartan
 • Wyndham Garden San Jose Escazu
  Från655krPer natt

  Wyndham Garden San Jose EscazustarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , San rafael de escazu - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1075 recensioner från resenärerBaserat på 1075 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i San José. Våra gäster har 23. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 110 ombonade rum. Wyndham Garden San Jose Escazu är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmen på Wyndham Garden San Jose Escazu är rullstolsanpassade. Både kunder och husdjur kan verkligen njuta av sin vistelse på denna anläggning. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. Wyndham Garden San Jose Escazu erbjuder en mängd olika matupplevelser. Gästerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Wyndham Garden San Jose Escazu. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Holiday Inn San Jose Aurola
  Från964krPer natt

  Holiday Inn San Jose AurolastarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , 5th ave 5th street po box 7802 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1024 recensioner från resenärerBaserat på 1024 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i San José. Från denna egendom som är belägen 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från hotellet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 19. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Holiday Inn San Jose Aurola är 195. Detta boende genomgick en renovering 2011. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassat. Husdjur är inte tillåtna på Holiday Inn San Jose Aurola. Det finns parkeringsplatser på Holiday Inn San Jose Aurola. Detta boende påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Alla gäster som bor på denna anläggning kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. Holiday Inn San Jose Aurola kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Selina San Jose
  Från433krPer natt

  Selina San Josestars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Ave. 9, calles 13 y 15 - Karta
   

  Detta gulliga hotell återfinns i San José. 45 välkomnande rum finns på anläggningen. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Selina San Jose tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur betraktas som en del av familjen på detta hotell. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Radisson San Jose Costa Rica
  Från679krPer natt

  Radisson San Jose Costa Ricastars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Central street 3rd-15th ave - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1715 recensioner från resenärerBaserat på 1715 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i San José. Från denna egendom som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 3. 0 kilometer från denna egendom. Våra resenärer har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 23. 0 kilometer till hamnen. Detta boende innefattar 210 trivsamma rum. Denna anläggning genomgick en renovering 2009. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Dygnet-runt-servicen på Radisson San Jose Costa Rica bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder Radisson San Jose Costa Rica babysängar på begäran. Detta boendes gemensamma utrymmen är handikappanpassade, och det har även ett handikappanpassat rum. Detta boende tillåter inte husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Denna anläggning har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hampton Inn & Suites by Hilton San Jose-Airport
  Från926krPer natt

  Hampton Inn & Suites by Hilton San Jose-AirportstarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Hwy 1 airport blvd - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1701 recensioner från resenärerBaserat på 1701 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i San José. Våra besökare hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från det här boendet. Denna anläggning kan erbjuda totalt 100 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2013. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 7 är handikappsanpassat. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Detta boende har åtagit sig att upprätthålla en miljövänlig praxis. Kunderna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. På Hampton Inn & Suites by Hilton San Jose-Airport kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Parque del Lago
  Från729krPer natt

  Parque del LagostarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Ave 2da, calles 40-42 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 407 recensioner från resenärerBaserat på 407 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i San José. Från denna anläggning som är belägen 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger 8. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 6. 1 kilometer från anläggningen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 15. 8 kilometer till flygplatsen. Totalt 39 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggnings byggår är 1990. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Parque del Lago har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. De som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Gran Hotel Costa Rica, Curio Collection by Hilton
  Från1.000krPer natt

  Gran Hotel Costa Rica, Curio Collection by HiltonstarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , 2nd avenue between streets 1 3 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 146 recensioner från resenärerBaserat på 146 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i San José är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Gran Hotel Costa Rica, Curio Collection by Hilton har totalt 79 rum. Detta boende snyggades upp 2018. Alla gästerna på Gran Hotel Costa Rica, Curio Collection by Hilton kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Gran Hotel Costa Rica, Curio Collection by Hilton erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Gran Hotel Costa Rica, Curio Collection by Hilton är inte någon husdjursvänlig anläggning. Denna anläggning har medvetet utformats för att följa de allra striktaste miljöstandarder och har en CST – Costa Rica-certifiering. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • El Silencio Lodge & Spa
  Från3.979krPer natt

  El Silencio Lodge & Spastars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Bajos de toro amarillo - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 847 recensioner från resenärerBaserat på 847 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i San José. Från denna anläggning som är belägen 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 100 meter. De som bor på denna anläggning, som har totalt 15 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Det här boendet byggdes 2008. Både fast och trådlöst internet finns på El Silencio Lodge & Spa. Receptionen på El Silencio Lodge & Spa har inte öppet dygnet runt. El Silencio Lodge & Spa tillhandahåller babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hilton Garden Inn San Jose La Sabana
  Från1.009krPer natt

  Hilton Garden Inn San Jose La SabanastarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Boulevard de rohrmoser, la sabana - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 848 recensioner från resenärerBaserat på 848 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i San José. Totalt 115 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hilton Garden Inn San Jose La Sabana. Detta boende byggdes 3. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på Hilton Garden Inn San Jose La Sabana har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är inte tillåtna på Hilton Garden Inn San Jose La Sabana. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på denna anläggning och som passar för olika slags evenemangFör några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Park Inn by Radisson San Jose
  Från707krPer natt

  Park Inn by Radisson San JosestarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , 6th. ave, 28th street - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1713 recensioner från resenärerBaserat på 1713 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i San José. Från detta boende som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. För våra besökare är det 5. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. För våra gäster är det bara 1000 meter till flygplatsen. Detta hotell har 117 rum. Detta boende totalrenoverades 2014. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 7 är handikappsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Park Inn by Radisson San Jose. Dessutom har Park Inn by Radisson San Jose gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en CST – Costa Rica-certifiering. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  36  Hotell - San Jose Costa Rica
Sida  1  av  4
 

De populäraste hotellen - San Jose Costa Rica

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här