Hotell i Valle Central

Se på kartan
 • Xandari Resort & Spa
  Från1.623krPer natt

  Xandari Resort & SpastarsGreenProgram Icon

  Valle Central, San José - Valle Central , 1 km ne del salon el diamante - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1087 recensioner från resenärerBaserat på 1087 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Valle Central. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 18. 0 kilometer från det här boendet. Våra kunder har 9. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Xandari Resort & Spa är 24. Det här hotellet byggdes 1996. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på detta hotell håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Xandari Resort & Spa tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Denna anläggning har en CST – Costa Rica-certifiering. Kunderna kan hitta balans för kropp och själ på anläggningens hälso- och väbefinnandeinrättning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Poas Volcano Lodge
  Från1.035krPer natt

  Poas Volcano LodgestarsGreenProgram Icon

  Valle Central, San José - Valle Central , Via poasito - varablanca - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 516 recensioner från resenärerBaserat på 516 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Valle Central. De närmaste allmänna transportmedlen ligger -0. 0 kilometer från detta boende. Med sina totalt 12 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta hotell håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Poas Volcano Lodge har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Dessutom har Poas Volcano Lodge gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en CST – Costa Rica-certifiering. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Dantica Cloud Forest Lodge
  Från933krPer natt

  Dantica Cloud Forest LodgestarsGreenProgram Icon

  Valle Central, San José - Valle Central , Los santos forest reserve - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 557 recensioner från resenärerBaserat på 557 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Valle Central. Denna anläggning med endast 10 rum passar bra för en lugn vistelse. Dantica Cloud Forest Lodge totalrenoverades 2011. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Dantica Cloud Forest Lodge har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dantica Cloud Forest Lodge tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis.

  Se mer
 • Plaza Real Suites & Apartments
  Från645krPer natt

  Plaza Real Suites & Apartmentsstars

  Valle Central, San José - Valle Central , La uruca - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 112 recensioner från resenärerBaserat på 112 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Valle Central. Från denna anläggning som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från egendomen. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra besökare har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 2. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 27. Detta hotell renoverades 2010. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dygnet-runt-servicen på Plaza Real Suites & Apartments bidrar till gästernas trivsel. Plaza Real Suites & Apartments erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Anläggningen är helt rullstolsanpassad och har 3 handikappanpassat rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Plaza Real Suites & Apartments tillhandahåller parkering och garage. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Plaza Real Suites & Apartments kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Asclepios Wellness & Healing Retreat
  Från1.652krPer natt

  Asclepios Wellness & Healing RetreatstarsGreenProgram Icon

  Valle Central, San José - Valle Central , Av 2 alfaro ruíz a-26 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 136 recensioner från resenärerBaserat på 136 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Valle Central. Med sina totalt 12 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Asclepios Wellness & Healing Retreat är från år 2009. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Dessutom har detta boende gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en CST – Costa Rica-certifiering. Kunderna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på denna anläggning. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning kan resenärerna få roliga upplevelser. Asclepios Wellness & Healing Retreat kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Valle Central

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här