5-stjärniga hotell i San José - Valle Central

Se på kartan
5-stjärniga hotell i San José - Valle Central

5-stjärniga hotell i San José - Valle CentralFrån  433kr

5-stjärniga hotell Recommenderade i San José - Valle Central

 • Wyndham Garden San Jose Escazu
  Från655krPer natt

  Wyndham Garden San Jose EscazustarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , San rafael de escazu - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1075 recensioner från resenärerBaserat på 1075 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i San José. Våra gäster har 23. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 110 ombonade rum. Wyndham Garden San Jose Escazu är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmen på Wyndham Garden San Jose Escazu är rullstolsanpassade. Både kunder och husdjur kan verkligen njuta av sin vistelse på denna anläggning. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. Wyndham Garden San Jose Escazu erbjuder en mängd olika matupplevelser. Gästerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Wyndham Garden San Jose Escazu. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Holiday Inn San Jose Aurola
  Från964krPer natt

  Holiday Inn San Jose AurolastarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , 5th ave 5th street po box 7802 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1024 recensioner från resenärerBaserat på 1024 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i San José. Från denna egendom som är belägen 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från hotellet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 19. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Holiday Inn San Jose Aurola är 195. Detta boende genomgick en renovering 2011. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassat. Husdjur är inte tillåtna på Holiday Inn San Jose Aurola. Det finns parkeringsplatser på Holiday Inn San Jose Aurola. Detta boende påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Alla gäster som bor på denna anläggning kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. Holiday Inn San Jose Aurola kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Radisson San Jose Costa Rica
  Från679krPer natt

  Radisson San Jose Costa Ricastars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Central street 3rd-15th ave - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1715 recensioner från resenärerBaserat på 1715 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i San José. Från denna egendom som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 3. 0 kilometer från denna egendom. Våra resenärer har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 23. 0 kilometer till hamnen. Detta boende innefattar 210 trivsamma rum. Denna anläggning genomgick en renovering 2009. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Dygnet-runt-servicen på Radisson San Jose Costa Rica bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder Radisson San Jose Costa Rica babysängar på begäran. Detta boendes gemensamma utrymmen är handikappanpassade, och det har även ett handikappanpassat rum. Detta boende tillåter inte husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Denna anläggning har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Park Inn by Radisson San Jose
  Från707krPer natt

  Park Inn by Radisson San JosestarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , 6th. ave, 28th street - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1713 recensioner från resenärerBaserat på 1713 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i San José. Från detta boende som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. För våra besökare är det 5. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. För våra gäster är det bara 1000 meter till flygplatsen. Detta hotell har 117 rum. Detta boende totalrenoverades 2014. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 7 är handikappsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Park Inn by Radisson San Jose. Dessutom har Park Inn by Radisson San Jose gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en CST – Costa Rica-certifiering. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Martino Spa and Resort
  Från1.001krPer natt

  Martino Spa and Resortstars

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , 150 mts e from zoo ave - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 291 recensioner från resenärerBaserat på 291 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är perfekt för familjer och ligger i San José. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från anläggningen. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra kunder har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 56. Martino Spa and Resort genomgick en renovering 2013. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumAlla badrum på Martino Spa and Resort är handikappanpassadeResenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Martino Spa and Resort erbjuder transfer till flygplatsen. Denna anläggning tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Resenärerna kan utforska de olika matställena som Martino Spa and Resort erbjuder. Gästerna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurang Detta hotell erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Holiday Inn Express San Jose Forum
  Från764krPer natt

  Holiday Inn Express San Jose ForumstarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Del centro empresarial forum 2 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 380 recensioner från resenärerBaserat på 380 recensioner från resenärer

  The hotel is located near the business centers FORUM I and II, near trendy restaurants, spas, shopping in the department of Santa Ana in San Jose, the area of greatest development. Located just 15 minutes from International airport and 20 minutes frm downtown San Jose.

  Se mer
 • DoubleTree by Hilton Cariari San Jose
  Från825krPer natt

  DoubleTree by Hilton Cariari San JosestarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , San antonio de belen ciudad cariari - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1654 recensioner från resenärerBaserat på 1654 recensioner från resenärer

  Transfer time from the hotel to the Juan Santamaría International Airport is just 5 minutes. Within 10 minutes, guests will reach the centre of San José, the centrally located capital city of beautiful Costa Rica.

  Se mer
 • Real InterContinental at Multiplaza Mall
  Från1.360krPer natt

  Real InterContinental at Multiplaza MallstarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Front of multiplaza shopping - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1555 recensioner från resenärerBaserat på 1555 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i San José. Från det här hotellet som ligger 9. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 2 kilometer från hotellet. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Våra besökare har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 372 ombonade rum. Real Intercontinental Costa Rica genomgick en renovering 2016. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 10 rum är handikappsanpassade. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Real Intercontinental Costa Rica. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten. Detta hotell tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Gästerna kan utforska de olika matställena som detta boende erbjuder. Kunderna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på detta boende. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Wyndham San Jose Herradura Htl & Convention Center
  Från656krPer natt

  Wyndham San Jose Herradura Htl & Convention CenterstarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Autopista general canas - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1275 recensioner från resenärerBaserat på 1275 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i San José. Från det här hotellet som ligger 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 200 meter från detta hotell. Det finns totalt 230 rum på anläggningen. Boendet totalrenoverades 2005. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dygnet-runt-servicen på Wyndham San Jose Herradura Htl & Convention Center bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 6 rum är handikappsanpassat. Wyndham San Jose Herradura Htl & Convention Center är inte någon husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Denna anläggnings påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Alla som valt detta boende kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla gästerna som bor på denna anläggning kan hitta balans för kropp och själ på dess hälso- och väbefinnandeinrättning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Crowne Plaza Corobici
  Från709krPer natt

  Crowne Plaza CorobicistarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Sabana n. contiguo al parque - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 642 recensioner från resenärerBaserat på 642 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i San José. Från detta hotell som är beläget 3. 7 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 25 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. De 213 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Hotellet byggdes år 1979. Både fast och trådlöst internet finns på Crowne Plaza Corobici. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta barnvänliga Crowne Plaza Corobici är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 7 är handikappsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Crowne Plaza Corobici. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. På denna anläggning är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Kunderna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Crowne Plaza Corobici kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här