miljövänligt hotell i San José - Valle Central

Se på kartan
miljövänligt hotell i San José - Valle Central

miljövänligt hotell i San José - Valle CentralFrån  433kr

miljövänligt hotell Recommenderade i San José - Valle Central

 • Wyndham Garden San Jose Escazu
  Från655krPer natt

  Wyndham Garden San Jose EscazustarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , San rafael de escazu - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1075 recensioner från resenärerBaserat på 1075 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i San José. Våra gäster har 23. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 110 ombonade rum. Wyndham Garden San Jose Escazu är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmen på Wyndham Garden San Jose Escazu är rullstolsanpassade. Både kunder och husdjur kan verkligen njuta av sin vistelse på denna anläggning. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. Wyndham Garden San Jose Escazu erbjuder en mängd olika matupplevelser. Gästerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Wyndham Garden San Jose Escazu. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Holiday Inn San Jose Aurola
  Från964krPer natt

  Holiday Inn San Jose AurolastarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , 5th ave 5th street po box 7802 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1024 recensioner från resenärerBaserat på 1024 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i San José. Från denna egendom som är belägen 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från hotellet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 19. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Holiday Inn San Jose Aurola är 195. Detta boende genomgick en renovering 2011. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassat. Husdjur är inte tillåtna på Holiday Inn San Jose Aurola. Det finns parkeringsplatser på Holiday Inn San Jose Aurola. Detta boende påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Alla gäster som bor på denna anläggning kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. Holiday Inn San Jose Aurola kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hampton Inn & Suites by Hilton San Jose-Airport
  Från926krPer natt

  Hampton Inn & Suites by Hilton San Jose-AirportstarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Hwy 1 airport blvd - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1701 recensioner från resenärerBaserat på 1701 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i San José. Våra besökare hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från det här boendet. Denna anläggning kan erbjuda totalt 100 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2013. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 7 är handikappsanpassat. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Detta boende har åtagit sig att upprätthålla en miljövänlig praxis. Kunderna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. På Hampton Inn & Suites by Hilton San Jose-Airport kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Parque del Lago
  Från729krPer natt

  Parque del LagostarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Ave 2da, calles 40-42 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 407 recensioner från resenärerBaserat på 407 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i San José. Från denna anläggning som är belägen 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger 8. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 6. 1 kilometer från anläggningen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 15. 8 kilometer till flygplatsen. Totalt 39 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggnings byggår är 1990. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Parque del Lago har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. De som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Gran Hotel Costa Rica, Curio Collection by Hilton
  Från1.000krPer natt

  Gran Hotel Costa Rica, Curio Collection by HiltonstarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , 2nd avenue between streets 1 3 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 146 recensioner från resenärerBaserat på 146 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i San José är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Gran Hotel Costa Rica, Curio Collection by Hilton har totalt 79 rum. Detta boende snyggades upp 2018. Alla gästerna på Gran Hotel Costa Rica, Curio Collection by Hilton kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Gran Hotel Costa Rica, Curio Collection by Hilton erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Gran Hotel Costa Rica, Curio Collection by Hilton är inte någon husdjursvänlig anläggning. Denna anläggning har medvetet utformats för att följa de allra striktaste miljöstandarder och har en CST – Costa Rica-certifiering. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hilton Garden Inn San Jose La Sabana
  Från1.009krPer natt

  Hilton Garden Inn San Jose La SabanastarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Boulevard de rohrmoser, la sabana - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 848 recensioner från resenärerBaserat på 848 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i San José. Totalt 115 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hilton Garden Inn San Jose La Sabana. Detta boende byggdes 3. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på Hilton Garden Inn San Jose La Sabana har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är inte tillåtna på Hilton Garden Inn San Jose La Sabana. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på denna anläggning och som passar för olika slags evenemangFör några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Park Inn by Radisson San Jose
  Från707krPer natt

  Park Inn by Radisson San JosestarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , 6th. ave, 28th street - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1713 recensioner från resenärerBaserat på 1713 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i San José. Från detta boende som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. För våra besökare är det 5. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. För våra gäster är det bara 1000 meter till flygplatsen. Detta hotell har 117 rum. Detta boende totalrenoverades 2014. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 7 är handikappsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Park Inn by Radisson San Jose. Dessutom har Park Inn by Radisson San Jose gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en CST – Costa Rica-certifiering. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Bouganvillea
  Från1.291krPer natt

  BouganvilleastarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , 100 metros al oeste de santo tomas - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1131 recensioner från resenärerBaserat på 1131 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i San José. Från detta hotell som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Bouganvillea har totalt 81 rum. Bouganvillea genomgick en renovering 2012. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Detta boende tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis.

  Se mer
 • Country Inn & Suites by Radisson, San Jose Aeropue
  Från707krPer natt

  Country Inn & Suites by Radisson, San Jose AeropuestarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Ciudad cariari, belen, san jose, c.r: - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 937 recensioner från resenärerBaserat på 937 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i San José. Från denna egendom som är belägen 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 7 kilometer från hotellet. Totalt 92 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende totalrenoverades 2010. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Country Inn & Suites by Radisson, San Jose Aeropue bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Dessutom har Country Inn & Suites by Radisson, San Jose Aeropue gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en CST – Costa Rica-certifiering. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Country Inn & Suites by Radisson, San Jose Aeropue. Detta hotell är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Restaurangen inbjuder de som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Holiday Inn Express San Jose Forum
  Från764krPer natt

  Holiday Inn Express San Jose ForumstarsGreenProgram Icon

  San Jose Costa Rica, San José - Valle Central , Del centro empresarial forum 2 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 380 recensioner från resenärerBaserat på 380 recensioner från resenärer

  The hotel is located near the business centers FORUM I and II, near trendy restaurants, spas, shopping in the department of Santa Ana in San Jose, the area of greatest development. Located just 15 minutes from International airport and 20 minutes frm downtown San Jose.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  25  Hotell - San José - Valle Central
Sida  1  av  3
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här