Hotell i Cypern

Se på kartan
Hotell - Cypern

CypernFrån  142kr

Aktuella hotellerbjudanden - Cypern

 • Coral Beach Hotel & Resort
  Från801krPer natt

  Coral Beach Hotel & Resortstars

  Paphos, Cypern , P.o. box 62874 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2331 recensioner från resenärerBaserat på 2331 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Paphos är detta enastående hotell ett optimalt val för familjer. Detta boende har ett strandnära läge. Våra besökare har 19. 1 kilometer till flygplatsen. De 203 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Coral Beach Hotel & Resort. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kan välja att skämma bort sig på friskvårdinrättningen. Kunderna kan utforska de olika matställena som Coral Beach Hotel & Resort erbjuder. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Gästerna kommer att uppskattar de sportaktiviteter som erbjuds på detta boende.

  Se mer
 • St. George Hotel Spa & Golf Beach Resort
  Från1.082krPer natt

  St. George Hotel Spa & Golf Beach Resortstars

  Paphos, Cypern , Agiou georgiou s/n - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2285 recensioner från resenärerBaserat på 2285 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Paphos. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 6. 0 kilometer från stadens centrum. Från denna egendom är det 6. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger precis utanför denna egendom. Våra kunder har 1. 3 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 8. 0 kilometer till hamnen. De 260 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Senast detta hotell renoverades var 2013. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på St. George Hotel Spa & Golf Beach Resort har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Husdjur är inte tillåtna på St. George Hotel Spa & Golf Beach Resort. Kunderna kan hitta balans för kropp och själ på anläggningens hälso- och väbefinnandeinrättning.

  Se mer
 • Navarria
  Från565krPer natt

  Navarriastars

  Limassol, Cypern , Verginas 14 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 408 recensioner från resenärerBaserat på 408 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Limassol. Från detta hotell är det 150 meter till närmaste strand. Detta boende har totalt 260 ombonade rum. Navarria byggdes 1990. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Navarria tillhandahåller babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell.

  Se mer
 • Pavlo Napa Beach
  Från701krPer natt

  Pavlo Napa Beachstars

  Ayia Napa, Cypern , Nissi avenue 71 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1260 recensioner från resenärerBaserat på 1260 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Ayia Napa. Från detta boende som är beläget 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta hotell. Boendet har totalt 147 rum. Pavlo Napa Beach genomgick en renovering 2013. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen under hela dagen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Kunderna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Resenärerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Om resenärerna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta boende. Pavlo Napa Beach kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Nissiana Hotel and Bungalows
  Från605krPer natt

  Nissiana Hotel and Bungalowsstars

  Ayia Napa, Cypern , 98 nissi avenue - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 417 recensioner från resenärerBaserat på 417 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Ayia Napa. Våra gäster har 33. 7 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 141 rum. Detta hotell byggdes 2002. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på Nissiana Hotel and Bungalows har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser på Nissiana Hotel and Bungalows. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Paloma Apartments
  Från424krPer natt

  Paloma Apartmentsstars

  Ayia Napa, Cypern , 22 demokratias str. 5330, po box 30185 - Karta
  1,9/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 98 recensioner från resenärerBaserat på 98 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är beläget i Ayia Napa. Från detta boende som är beläget 400 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från denna anläggning. Paloma Apartments har totalt 30 rum. Detta boende renoverades 2002. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. På Paloma Apartments kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sveltos
  Från443krPer natt

  Sveltosstars

  Larnaca, Cypern , Archbishop makarios street - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 265 recensioner från resenärerBaserat på 265 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Larnaca. Från det här hotellet som ligger 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det 200 meter till närmaste strand. De 46 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta barnvänliga Sveltos är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Resenärerna kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Gästerna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Azia Resort & Spa
  Från1.193krPer natt

  Azia Resort & Spastars

  Paphos, Cypern , 131 chlorakas - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta enastående hotell är perfekt för familjer och ligger i Paphos. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 6. 0 kilometer från stadens centrum. Från denna anläggning är det 1. 5 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 20 meter från denna anläggning. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 180 meter från denna egendom. Våra besökare har 22. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 6. 0 kilometer till hamnen. Anläggningen har totalt 278 rum. Boendet totalrenoverades 2018. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. På Azia Resort & Spa finns 2 handikappanpassade rum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. De som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är denna anläggning perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Azia Resort & Spa erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Alla som valt detta boende kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på Azia Resort & Spa. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Capital Coast Resort and Spa
  Från479krPer natt

  Capital Coast Resort and Spastars

  Paphos, Cypern , Tombs of the kings ave 69 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 39 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2468 recensioner från resenärerBaserat på 2468 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt hotell som är lokaliserat i Paphos. Från denna egendom som är belägen 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 18. 0 kilometer från det här hotellet. Totalt 113 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Capital Coast Resort and Spa. Detta hotells byggår är 2008. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Kunderna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning. På detta boende finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Londa
  Från1.745krPer natt

  Londastars

  Limassol, Cypern , George's a potamos yermasoyia 72 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 819 recensioner från resenärerBaserat på 819 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i Limassol. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 5. 0 kilometer från stadens centrum. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Från detta boende är det 35. 0 kilometer till hamnen. De 68 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2005. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Londa är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Denna anläggning är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. På Londa kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  190  Hotell - Cypern
Sida  1  av  19
 

Beskrivning av destination

  Cypern är en ö i Medelhavet söder om Turkiet som är en självständig republik, vars huvudstad är Nicosia. De bästa badstränderna, med vit sand och kristallklart vatten, ligger i Larnaca-området, som har öns näst viktigaste hamn. Även stränderna vid Ammochostos är otroligt vackra och där är Agia Napa mycket berömt för sitt nattliv. Hotellen är bekväma överallt på ön. Till de historiska platserna hör det väl bevarade Cypernklostret och det kan vara intressant att besöka Limassols slott, där Cyperns medeltidsmuseum är inhyst. Man kan besöka templet Kourion, Kolossi-borgen, slottet i Girne, Lasarus-kyrkan, katedralen Ayios Ioannis, Afrodites bad och de arkeologiska lämningarna i Salamis samt konungarnas gravar. Staden Nicosia var omgiven av en ringmur på medeltiden och av den finns det tre viktiga portar bevarade: Pato-, Famagusta- och Cirina-portarna. Genom Famagusta-porten kommer du till den medeltida stadsdelen Laiki Geitonia, som nyligen restaurerats. Troodosbergen, täckta av pinje- och cederskog har små byzantinska kapell vid sina utlöpare. Njut av alla olika vattensportmöjligheter, omgiven av historia och vacker natur. Besök Cypern!

Populäraste zoner från Cypern

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner