Hotell i Cypern

Se på kartan
Hotell - Cypern

CypernFrån  321kr

Aktuella hotellerbjudanden - Cypern

 • Park Beach
  Från971krPer natt

  Park Beachstars

  Limassol, Cypern , Georgiou a avenue, p.o. box 52180 12 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 263 recensioner från resenärerBaserat på 263 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt hotell som är lokaliserat i Limassol. Från den här egendomen som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning har ett strandnära läge. Från detta hotell är det 5. 0 kilometer till hamnen. 144 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell totalrenoverades 2019. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Detta är ett rullstolsanpassat boende som har en rad handikappanpassade faciliteter. Det har 3 handikappanpassat rum. Djurälskare kommer att uppskatta vistelsen på detta hotell eftersom det är husdjursvänligt. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på Park Beach kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Alla gäster som bor på denna anläggning kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Detta boende har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Detta hotell har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Constantinos The Great Beach Hotel
  Från2.001krPer natt

  Constantinos The Great Beach HotelstarsGreenProgram Icon

  Protaras, Cypern , protaras avenue 29 b - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2061 recensioner från resenärerBaserat på 2061 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Protaras. Denna egendom har ett strandnära läge. Detta boende har 306 rum. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Detta hotells påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. På detta boende finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som gästerna med fördel kan dra nytta av. På Constantinos The Great Beach Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Annabelle
  Från3.979krPer natt

  Annabellestars

  Paphos, Cypern , Poseidonos avenue 10 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 807 recensioner från resenärerBaserat på 807 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Paphos är detta enastående hotell ett optimalt val för familjer. Från denna anläggning som är belägen 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 12. 0 kilometer från hotellet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Den närmaste stranden ligger 500 meter från detta boende. Våra besökare har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 100 meter till hamnen. Annabelle har totalt 244 rum. Detta hotell snyggades upp 2018. Annabelle har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta barnvänliga Annabelle är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Annabelle är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Detta hotell tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla resenärer. Alla som valt detta boende kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar sportfaciliteterna och fritidsaktiviteterna som erbjuds. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är denna anläggning en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på dess restaurang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Constantinou Bros Athena Royal Beach
  Från1.756krPer natt

  Constantinou Bros Athena Royal Beachstars

  Paphos, Cypern , Theas afroditis avenue, po box 60182, kato pafos 8101 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3211 recensioner från resenärerBaserat på 3211 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell för adults-only är lokaliserat i Paphos. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta hotell. Detta hotell har totalt 208 rum. Detta boende totalrenoverades 2017. Dygnet-runt-servicen på Constantinou Bros Athena Royal Beach bidrar till gästernas trivsel. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Gäster som bor på Constantinou Bros Athena Royal Beach kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. När det handlar om att koppla av, kan alla gäster som bor på denna anläggning få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Alla som valt detta boende kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. På detta boende finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Alla som valt detta boende kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Constantinou Bros Athena Royal Beach kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Paphos Gardens Holiday Resort
  Från826krPer natt

  Paphos Gardens Holiday Resortstars

  Paphos, Cypern , Kleious street 7 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Denna gulliga lägenhet är perfekt för familjer och ligger i Paphos. Detta boende har totalt 156 rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Paphos Gardens Hotel and Apartments har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Paphos Gardens Hotel and Apartments är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Kissos hotel
  Från744krPer natt

  Kissos hotelstars

  Paphos, Cypern , Verenikis street 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1196 recensioner från resenärerBaserat på 1196 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Paphos. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från den här anläggningen. Detta hotell ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Våra kunder har 9. 1 kilometer till flygplatsen. Totalt 144 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Kissos hotel. Detta boende totalrenoverades 2016. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 4 är handikappsanpassat. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Kissos hotel erbjuder transfer till flygplatsen. Resenärerna kan njuta av anläggningens alla smakfulla rätter i restaurangen. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla kunder. På detta hotell finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som kunderna med fördel kan dra nytta av. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. Kissos hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Aphrodite Sands
  Från961krPer natt

  Aphrodite Sandsstars

  Paphos, Cypern , Ayia vrioni, mandria, paphos - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 246 recensioner från resenärerBaserat på 246 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Paphos. Det totala antalet rum är 73. Hotellet byggdes år 2010. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sunrise Pearl Hotel & Spa
  Från2.323krPer natt

  Sunrise Pearl Hotel & Spastars

  Protaras, Cypern , Protaras street p.o. box 33043 45 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta enastående hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Protaras. Våra besökare har 6. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell kan erbjuda totalt 145 rum. Den här anläggningen byggdes 2012. Resenärerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Alla rum på Sunrise Pearl Hotel & Spa är rullstolsanpassade. Denna anläggning har ett garage till glädje för gästerna. De som bor på denna miljövänliga anläggning är välkomna. Denna anläggning tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Kunderna kan utforska de olika matställena som denna anläggning erbjuder. Resenärerna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Azzurro Luxury Holiday Villas
  Från1.704krPer natt

  Azzurro Luxury Holiday Villasstars

  Paphos, Cypern , White river avenue, peyia 25 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta bekväma hotell ligger i Paphos. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 1. 3 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 26. 1 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 4. 0 kilometer från denna egendom. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 1000 meter. Azzurro Luxury Holiday Villas garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 10 rum. Detta hotell byggdes 2008. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Azzurro Luxury Holiday Villas erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Det finns sport- och fritidsaktiviteter på Azzurro Luxury Holiday Villas. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Louis Phaethon Beach
  Från2.190krPer natt

  Louis Phaethon BeachstarsGreenProgram Icon

  Paphos, Cypern , P.o. box 61017 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Paphos. Detta boende har ett strandnära läge. Detta hotell har totalt 422 ombonade rum. Detta boende genomgick en renovering 2003. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Alla rum på denna handikappanpassade anläggning är rullstolsanpassade. Louis Phaethon Beach är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärer som bor på denna anläggning kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . Ett exceptionellt stort antal inom- och utomhusaktiviteter finns på detta hotell. Louis Phaethon Beach kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  275  Hotell - Cypern
Sida  1  av  28
 

Beskrivning av destination

  Cypern är en ö i Medelhavet söder om Turkiet som är en självständig republik, vars huvudstad är Nicosia. De bästa badstränderna, med vit sand och kristallklart vatten, ligger i Larnaca-området, som har öns näst viktigaste hamn. Även stränderna vid Ammochostos är otroligt vackra och där är Agia Napa mycket berömt för sitt nattliv. Hotellen är bekväma överallt på ön. Till de historiska platserna hör det väl bevarade Cypernklostret och det kan vara intressant att besöka Limassols slott, där Cyperns medeltidsmuseum är inhyst. Man kan besöka templet Kourion, Kolossi-borgen, slottet i Girne, Lasarus-kyrkan, katedralen Ayios Ioannis, Afrodites bad och de arkeologiska lämningarna i Salamis samt konungarnas gravar. Staden Nicosia var omgiven av en ringmur på medeltiden och av den finns det tre viktiga portar bevarade: Pato-, Famagusta- och Cirina-portarna. Genom Famagusta-porten kommer du till den medeltida stadsdelen Laiki Geitonia, som nyligen restaurerats. Troodosbergen, täckta av pinje- och cederskog har små byzantinska kapell vid sina utlöpare. Njut av alla olika vattensportmöjligheter, omgiven av historia och vacker natur. Besök Cypern!

Populäraste zoner från Cypern

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner