Hotell i Cypern

Se på kartan
Hotell - Cypern

CypernFrån  231kr

Aktuella hotellerbjudanden - Cypern

 • Sentido Cypria Bay by Leonardo Hotels
  Från1.416krPer natt

  Sentido Cypria Bay by Leonardo Hotelsstars

  Paphos, Cypern , Poseidon avenue - Karta
   

  Detta charmiga hotell ligger i Paphos. Detta hotell har totalt 233 ombonade rum. Sentido Cypria Bay by Leonardo Hotels har wifi-anslutning. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda.

  Se mer
 • St. George Hotel Spa & Golf Beach Resort
  Från1.367krPer natt

  St. George Hotel Spa & Golf Beach Resortstars

  Paphos, Cypern , Agiou georgiou s/n - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2215 recensioner från resenärerBaserat på 2215 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Paphos. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 6. 0 kilometer från stadens centrum. För våra gäster är det 6. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från det här boendet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger precis utanför denna anläggning. Våra resenärer har 1. 3 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 8. 0 kilometer till hamnen. Totalt 260 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2013. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Detta hotell tillåter inte husdjur. Resenärer som bor på denna anläggning kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud.

  Se mer
 • Nissi Beach
  Från1.439krPer natt

  Nissi BeachstarsGreenProgram Icon

  Ayia Napa, Cypern , P.o. box 30010 77 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1710 recensioner från resenärerBaserat på 1710 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Ayia Napa. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Från denna anläggning är det 100 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum på Nissi Beach är 270. Nissi Beach är från år 1972. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Nissi Beach bidrar till gästernas trivsel. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Detta boende tillåter inte husdjur. denna anläggning har åtagit sig att upprätthålla en miljövänlig praxis. Gästerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta boende. Alla gäster som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Denna anläggning erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Den varierade underhållning som erbjuds på detta boende är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. På Nissi Beach kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Annabelle
  Från1.388krPer natt

  Annabellestars

  Paphos, Cypern , Poseidonos avenue 10 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 379 recensioner från resenärerBaserat på 379 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell, som återfinns i Paphos, är ett bra alternativ för familjer. Från detta hotell som är beläget 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 12. 0 kilometer från hotellet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta hotell. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna anläggning. Våra kunder har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är promenadavståndet till hamnen 100 meter. Totalt 244 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Annabelle. Annabelle genomgick en totalrenovering 2018. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Annabelle tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på sätt och vis. Hälso- och välbefinnandeutbudet på detta hotell ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. Kunderna kommer att uppskatta de sportaktiviteter som erbjuds på denna anläggning. Detta boende erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Louis Paphos Breeze
  Från941krPer natt

  Louis Paphos Breezestars

  Paphos, Cypern , Kotsinokambos 22 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 235 recensioner från resenärerBaserat på 235 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Paphos är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 5. 0 kilometer från stadens centrum. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Den närmaste stranden ligger 250 meter från denna egendom. Våra kunder har 12. 0 kilometer till flygplatsen. Louis Paphos Breeze har totalt 144 rum. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta barnvänliga Louis Paphos Breeze är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Alla rum på detta handikappanpassade hotell är rullstolsanpassade. Louis Paphos Breeze är inte någon husdjursvänlig anläggning. Louis Paphos Breeze tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta boende har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Louis Paphos Breeze som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Kunderna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Louis Paphos Breeze. Louis Paphos Breeze kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mediterranean Beach
  Från923krPer natt

  Mediterranean Beachstars

  Limassol, Cypern , Amathus av.p.o. box 56767 - Karta
  2,5/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2264 recensioner från resenärerBaserat på 2264 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Limassol. Den närmaste stranden ligger precis utanför denna anläggning. Denna anläggning har totalt 291 ombonade rum. Mediterranean Beach totalrenoverades 2008. Mediterranean Beach har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Mediterranean Beach bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Mediterranean Beach erbjuder en mängd olika matupplevelser. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på denna anläggning med massor av hälso- och välbefinnandealternativ.

  Se mer
 • Cynthiana Beach
  Från473krPer natt

  Cynthiana BeachstarsGreenProgram Icon

  Paphos, Cypern , P.o.box 60023 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1227 recensioner från resenärerBaserat på 1227 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Paphos är detta gulliga hotell ett optimalt val för familjer. Den närmaste stranden ligger precis utanför denna anläggning. 230 välkomnande rum finns på anläggningen. Det här hotellet byggdes 1980. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på Cynthiana Beach har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är inte tillåtna på Cynthiana Beach. Det finns parkeringsplatser på Cynthiana Beach. Dessutom har detta boende gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en Travelife-certifiering. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. Alla gäster som bor på denna anläggning kan ha glädje av dess nöjesliv. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. På Cynthiana Beach kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Olympic lagoon resort Paphos
  Från2.054krPer natt

  Olympic lagoon resort Paphosstars

  Paphos, Cypern , Poseidon avenue, po box 62381 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2449 recensioner från resenärerBaserat på 2449 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Paphos är detta lyxiga hotell ett optimalt val för familjer. Från det här boendet som ligger 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Totalt 273 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2007. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Olympic lagoon resort Paphos som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta hotell . Det finns ett utbud av sport- och fritidsaktiviteter på denna anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • St Nicolas Elegant Residence
  Från263krPer natt

  St Nicolas Elegant Residencestars

  Paphos, Cypern , Pindou road, chloraka 207 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 614 recensioner från resenärerBaserat på 614 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet är särskilt utformad för familjer och finns i Paphos. De 185 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. St Nicolas Elegant Residence genomgick en totalrenovering 2012. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Gästerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Denna anläggning har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på denna anläggning och som passar för olika slags evenemang Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. Gästerna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Louis Ledra Beach
  Från938krPer natt

  Louis Ledra BeachstarsGreenProgram Icon

  Paphos, Cypern , P.o. box 63003 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4199 recensioner från resenärerBaserat på 4199 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt hotell som är lokaliserat i Paphos. Detta hotell har ett strandnära läge. De 269 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Louis Ledra Beach genomgick en renovering 2002. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Kunderna välkomnas till detta miljövänliga boende. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som erbjuds. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Det finns sport- och fritidsaktiviteter på Louis Ledra Beach. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  112  Hotell - Cypern
Sida  1  av  12
 

Beskrivning av destination

  Cypern är en ö i Medelhavet söder om Turkiet som är en självständig republik, vars huvudstad är Nicosia. De bästa badstränderna, med vit sand och kristallklart vatten, ligger i Larnaca-området, som har öns näst viktigaste hamn. Även stränderna vid Ammochostos är otroligt vackra och där är Agia Napa mycket berömt för sitt nattliv. Hotellen är bekväma överallt på ön. Till de historiska platserna hör det väl bevarade Cypernklostret och det kan vara intressant att besöka Limassols slott, där Cyperns medeltidsmuseum är inhyst. Man kan besöka templet Kourion, Kolossi-borgen, slottet i Girne, Lasarus-kyrkan, katedralen Ayios Ioannis, Afrodites bad och de arkeologiska lämningarna i Salamis samt konungarnas gravar. Staden Nicosia var omgiven av en ringmur på medeltiden och av den finns det tre viktiga portar bevarade: Pato-, Famagusta- och Cirina-portarna. Genom Famagusta-porten kommer du till den medeltida stadsdelen Laiki Geitonia, som nyligen restaurerats. Troodosbergen, täckta av pinje- och cederskog har små byzantinska kapell vid sina utlöpare. Njut av alla olika vattensportmöjligheter, omgiven av historia och vacker natur. Besök Cypern!

Populäraste zoner från Cypern

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner