Hotell i Cypern

Se på kartan
Hotell - Cypern

CypernFrån  243kr

Aktuella hotellerbjudanden - Cypern

 • Olympic lagoon resort Paphos
  Från1.907krPer natt

  Olympic lagoon resort Paphosstars

  Paphos, Cypern , Poseidon avenue, po box 62381 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2514 recensioner från resenärerBaserat på 2514 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är perfekt för familjer och ligger i Paphos. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 4. 0 kilometer från stadens centrum. Våra kunder har 6. 4 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 273 rum. Olympic lagoon resort Paphos totalrenoverades 2007. Alla gästerna på Olympic lagoon resort Paphos kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på Olympic lagoon resort Paphos har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder Olympic lagoon resort Paphos babysängar på begäran. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Gästerna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Detta boende är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Olympic lagoon resort Paphos är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. De mer aktiva kan med fördel dra nytta av anläggningens aktiviteter och fritidsinrättning. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Cynthiana Beach
  Från412krPer natt

  Cynthiana BeachstarsGreenProgram Icon

  Paphos, Cypern , P.o.box 60023 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1246 recensioner från resenärerBaserat på 1246 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Paphos. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta hotell. Detta boende innefattar 230 trivsamma rum. Denna anläggning grundades år 1980. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Cynthiana Beach tillhandahåller babysängar på begäran. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser. Cynthiana Beach tillämpar en hållbar policy. Resenärerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Cynthiana Beach är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Denna anläggning har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. På Cynthiana Beach kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Nelia Beach
  Från721krPer natt

  Nelia Beachstars

  Ayia Napa, Cypern , 1st october str. po box 30122 27 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 630 recensioner från resenärerBaserat på 630 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Ayia Napa. Från denna anläggning som är belägen 400 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Från detta hotell är det 100 meter till närmaste strand. Från denna anläggning är det 30 meter till hamnen. Totalt 161 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Nelia Beach. Nelia Beach genomgick en totalrenovering 2015. Nelia Beach har wifi-anslutning. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Detta hotell tillåter inte husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Nelia Beach. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Nelia Beach erbjuder. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Detta hotell tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. På Nelia Beach kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Blue Ivy Hotel And Suites
  Från622krPer natt

  The Blue Ivy Hotel And Suitesstars

  Protaras, Cypern , Lefkollas 7 7 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 256 recensioner från resenärerBaserat på 256 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Protaras. Från detta boende som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Från detta hotell är det 300 meter till närmaste strand. Från detta boende är det 12. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 120. The Blue Ivy Hotel And Suites är från år 1992. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Resenärena kan använda sig av garaget. The Blue Ivy Hotel And Suites erbjuder en mängd olika matupplevelser. De som bor på denna anläggning kan koppla av och återhämta sig i dess inrättning för välbefinnande. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende kan gästerna få roliga upplevelser. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga boende. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Nestor
  Från687krPer natt

  Nestorstars

  Ayia Napa, Cypern , 1st october street 8 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1023 recensioner från resenärerBaserat på 1023 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Ayia Napa. Från denna egendom som ligger 150 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 150 meter från denna egendom. Nestor har totalt 167 rum. Nestor genomgick en renovering 2009. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Nestor som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla resenärer.

  Se mer
 • The Royal Apollonia
  Från1.266krPer natt

  The Royal Apolloniastars

  Limassol, Cypern , Georgios a. 68 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1266 recensioner från resenärerBaserat på 1266 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Limassol. Detta hotell har ett strandnära läge. Detta boende har 204 rum. Detta boende renoverades 2006. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. De gemensamma utrymmen på The Royal Apollonia är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan koppla av och ladda batterierna på anläggningens inrättning för hälsa och välbefinnande. Gästerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Constantinou Bros Athena Royal Beach
  Från759krPer natt

  Constantinou Bros Athena Royal Beachstars

  Paphos, Cypern , Theas afroditis avenue, po box 60182, kato pafos 8101 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3076 recensioner från resenärerBaserat på 3076 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell som återfinns i Paphos, är endast för vuxna. Denna egendom har ett strandnära läge. Det totala antalet rum är 208. Senast detta boende renoverades var 2017. Kunderna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Constantinou Bros Athena Royal Beach är utformat för att göra gästernas vistelse så bekväm som möjligt och har några handikappanpassade badrum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Constantinou Bros Athena Royal Beach. Resenärerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På detta hotell finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som resenärena med fördel kan dra nytta av. Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. Kunderna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. På Constantinou Bros Athena Royal Beach kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Akti Beach Village Resort
  Från902krPer natt

  Akti Beach Village Resortstars

  Paphos, Cypern , Hadjiefstathiou street p.o. box 62084 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1425 recensioner från resenärerBaserat på 1425 recensioner från resenärer

  Omgivet av vackra anlagda trädgårdar, är Akti Beach Village Resort ligger vid Medelhavet Direkt Det är konstruerat i den typiska vita arkitekturen i området och erbjuder studior samt 1 - och 2-rumslägenheter. Sådana attraktioner Tombs of the Kings, Coral Bay, den Winery Panagia, Paphos slott, den Mosaikmuseet och centrum av den historiska staden Pafos ligger inom räckhåll. Byn Resort är en perfekt plats för par och familjer med barn som vill tillbringa sin semester under Medelhavets sol.

  Se mer
 • Vangelis Hotel & Suites
  Från848krPer natt

  Vangelis Hotel & Suitesstars

  Protaras, Cypern , Protaras avenue 34 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 173 recensioner från resenärerBaserat på 173 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Protaras. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna anläggning med ett läge mitt i stadens centrum. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Från denna anläggning är det 100 meter till närmaste strand. 193 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning snyggades upp 2018. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen är öppen dygnet runt. Vangelis Hotel & Suites tillhandahåller babysängar på begäran. Vangelis Hotel & Suites är inte någon husdjursvänlig anläggning. Restaurangen inbjuder resenärerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Vangelis Hotel & Suites. Hälso- och välbefinnandeutbudet på denna anläggning ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Leonidas Village Houses
  Från428krPer natt

  Leonidas Village Housesstars

  Paphos, Cypern , Goudi village - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 40 recensioner från resenärerBaserat på 40 recensioner från resenärer

  The hotel are located in Goudi Village. Goudi is a quiet and un unspoiled village in the Chrysochous valley of the Pafos district. Its 35 km from Pafos town, 5 km from the little town of Polis a charming fishing village and just 7 km from the scenic beaches of the Akamas Bay.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  190  Hotell - Cypern
Sida  1  av  19
 

Beskrivning av destination

  Cypern är en ö i Medelhavet söder om Turkiet som är en självständig republik, vars huvudstad är Nicosia. De bästa badstränderna, med vit sand och kristallklart vatten, ligger i Larnaca-området, som har öns näst viktigaste hamn. Även stränderna vid Ammochostos är otroligt vackra och där är Agia Napa mycket berömt för sitt nattliv. Hotellen är bekväma överallt på ön. Till de historiska platserna hör det väl bevarade Cypernklostret och det kan vara intressant att besöka Limassols slott, där Cyperns medeltidsmuseum är inhyst. Man kan besöka templet Kourion, Kolossi-borgen, slottet i Girne, Lasarus-kyrkan, katedralen Ayios Ioannis, Afrodites bad och de arkeologiska lämningarna i Salamis samt konungarnas gravar. Staden Nicosia var omgiven av en ringmur på medeltiden och av den finns det tre viktiga portar bevarade: Pato-, Famagusta- och Cirina-portarna. Genom Famagusta-porten kommer du till den medeltida stadsdelen Laiki Geitonia, som nyligen restaurerats. Troodosbergen, täckta av pinje- och cederskog har små byzantinska kapell vid sina utlöpare. Njut av alla olika vattensportmöjligheter, omgiven av historia och vacker natur. Besök Cypern!

Populäraste zoner från Cypern

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner