Hotell i Cypern

Se på kartan
Hotell - Cypern

CypernFrån  289kr

Aktuella hotellerbjudanden - Cypern

 • The Royal Apollonia
  Från2.367krPer natt

  The Royal Apolloniastars

  Limassol, Cypern , Georgios a. 68 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1320 recensioner från resenärerBaserat på 1320 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell, som återfinns i Limassol, är ett bra alternativ för familjer. Detta boende har ett strandnära läge. Detta boende har totalt 204 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2006. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmen på The Royal Apollonia är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Detta hotell har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Resenärerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cynthiana Beach
  Från934krPer natt

  Cynthiana BeachstarsGreenProgram Icon

  Paphos, Cypern , P.o.box 60023 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1271 recensioner från resenärerBaserat på 1271 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Paphos. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta hotell. Detta boende innefattar 230 trivsamma rum. Denna anläggning grundades år 1980. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Cynthiana Beach tillhandahåller babysängar på begäran. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser. Cynthiana Beach tillämpar en hållbar policy. Resenärerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Cynthiana Beach är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Denna anläggning har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. På Cynthiana Beach kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Park Beach
  Från673krPer natt

  Park Beachstars

  Limassol, Cypern , Georgiou a avenue, p.o. box 52180 12 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 258 recensioner från resenärerBaserat på 258 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Limassol är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Från det här boendet som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta boende är det 100 meter till närmaste strand. Från detta hotell är det 5. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning har totalt 110 ombonade rum. Senast detta boende renoverades var 2014. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Park Beach har 3 handikappanpassat rum. Husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. Resenärerna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är denna anläggning en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Elysium
  Från2.872krPer natt

  ElysiumstarsGreenProgram Icon

  Paphos, Cypern , Queen verenikis street - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4226 recensioner från resenärerBaserat på 4226 recensioner från resenärer

  The hotel is situated on the beach, in the historical heartland of the ancient city of Paphos, next to the archaeological sites of the Tombs of the Kings. Its only 15 minutes away from the picturesque port of Paphos.

  Se mer
 • Olympic Lagoon Resort
  Från3.409krPer natt

  Olympic Lagoon Resortstars

  Ayia Napa, Cypern , P.o box 30386 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3261 recensioner från resenärerBaserat på 3261 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i Ayia Napa. Den närmaste stranden ligger 10. 0 kilometer från detta boende. Det totala antalet rum på Olympic Lagoon Resort är 259. Olympic Lagoon Resort genomgick en renovering 2001. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Husdjur är inte tillåtna på Olympic Lagoon Resort. Vid behov kan kunderna använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Olympic Lagoon Resort. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Alexander The Great Beach
  Från2.475krPer natt

  Alexander The Great Beachstars

  Paphos, Cypern , P.o. box 60325 8102 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3451 recensioner från resenärerBaserat på 3451 recensioner från resenärer

  This hotel is built on an archaeological site dating back to 2000 BC with tombs in its grounds, and situated on a blue flag winning sandy beach and only few minutes walk from the picturesque harbour and the centre of Pafos.

  Se mer
 • The Blue Ivy Hotel And Suites
  Från1.069krPer natt

  The Blue Ivy Hotel And Suitesstars

  Protaras, Cypern , Lefkollas 7 7 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 291 recensioner från resenärerBaserat på 291 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Protaras. Från denna egendom som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta hotell. Från detta boende är det 12. 0 kilometer till hamnen. Detta boende innefattar 120 trivsamma rum. The Blue Ivy Hotel And Suites är från år 1992. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Dygnet-runt-servicen på The Blue Ivy Hotel And Suites bidrar till gästernas trivsel. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. The Blue Ivy Hotel And Suites är inte någon husdjursvänlig anläggning. För extra bekvämlighet har alla som valt detta boende tillgång till ett garage. Alla gästerna som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Kunderna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. Gästerna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på detta boende. Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ajax
  Från1.056krPer natt

  Ajaxstars

  Limassol, Cypern , Corner g. neophytou, d. nicolaou street - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 638 recensioner från resenärerBaserat på 638 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Limassol. Från denna egendom som ligger inbäddad 700 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det 500 meter till närmaste strand. Denna anläggning har totalt 170 ombonade rum. Ajax totalrenoverades 2008. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen under hela dagen. Ajax erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. //TEMPLATE OR VARIABLE HTL NAME NOT FOUND// har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Kunder som bor på detta hotell kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. De som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta hotell . Denna anläggning har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • St Raphael Resort
  Från1.681krPer natt

  St Raphael Resortstars

  Limassol, Cypern , Leoforos amathountos, po box 51064 502 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1651 recensioner från resenärerBaserat på 1651 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Limassol. Från den här egendomen som ligger 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Från denna egendom är det 200 meter till närmaste strand. Från detta hotell är promenadavståndet till hamnen 100 meter. De 272 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Boendet totalrenoverades 2013. Både fast och trådlöst internet finns på St Raphael Resort. Receptionen är öppen under hela dagen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Gäster med funktionsnedsättning kan bo på St Raphael Resort som har några handikappanpassade rum. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på St Raphael Resort. Denna anläggning har förbundit sig att upprätthålla en miljövänlig praxis och är certifierad av internationellt erkända miljöledningssystem såsom ISO/EMAS och/eller har en hållbar turism-certifiering som erkänts av Global Sustainable Tourism Council (GSTC). Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten. St Raphael Resort har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. De mer aktiva kan med fördel dra nytta av anläggningens aktiviteter och fritidsinrättning. Kunderna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på St Raphael Resort. St Raphael Resort kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gaia Sun N Blue Hotel
  Från718krPer natt

  Gaia Sun N Blue Hotelstars

  Ayia Napa, Cypern , Kryou nerou 28 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 101 recensioner från resenärerBaserat på 101 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Ayia Napa. Från denna anläggning som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 150 meter från detta hotell. Från denna egendom är det 1000 meter till hamnen. Detta hotell har 60 rum. Hotellet byggdes år 2017. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Gästerna kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Den varierade underhållning som erbjuds på detta boende är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  253  Hotell - Cypern
Sida  1  av  26
 

Beskrivning av destination

  Cypern är en ö i Medelhavet söder om Turkiet som är en självständig republik, vars huvudstad är Nicosia. De bästa badstränderna, med vit sand och kristallklart vatten, ligger i Larnaca-området, som har öns näst viktigaste hamn. Även stränderna vid Ammochostos är otroligt vackra och där är Agia Napa mycket berömt för sitt nattliv. Hotellen är bekväma överallt på ön. Till de historiska platserna hör det väl bevarade Cypernklostret och det kan vara intressant att besöka Limassols slott, där Cyperns medeltidsmuseum är inhyst. Man kan besöka templet Kourion, Kolossi-borgen, slottet i Girne, Lasarus-kyrkan, katedralen Ayios Ioannis, Afrodites bad och de arkeologiska lämningarna i Salamis samt konungarnas gravar. Staden Nicosia var omgiven av en ringmur på medeltiden och av den finns det tre viktiga portar bevarade: Pato-, Famagusta- och Cirina-portarna. Genom Famagusta-porten kommer du till den medeltida stadsdelen Laiki Geitonia, som nyligen restaurerats. Troodosbergen, täckta av pinje- och cederskog har små byzantinska kapell vid sina utlöpare. Njut av alla olika vattensportmöjligheter, omgiven av historia och vacker natur. Besök Cypern!

Populäraste zoner från Cypern

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner