Hotell i Cypern

Se på kartan
Hotell - Cypern

CypernFrån  215kr

Aktuella hotellerbjudanden - Cypern

 • Park Beach
  Från934krPer natt

  Park Beachstars

  Limassol, Cypern , Georgiou a avenue, p.o. box 52180 12 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 263 recensioner från resenärerBaserat på 263 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt hotell som är lokaliserat i Limassol. Från den här egendomen som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning har ett strandnära läge. Från detta hotell är det 5. 0 kilometer till hamnen. 144 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell totalrenoverades 2019. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Detta är ett rullstolsanpassat boende som har en rad handikappanpassade faciliteter. Det har 3 handikappanpassat rum. Djurälskare kommer att uppskatta vistelsen på detta hotell eftersom det är husdjursvänligt. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på Park Beach kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Alla gäster som bor på denna anläggning kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Detta boende har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Detta hotell har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Amarande Hotel
  Från1.003krPer natt

  Amarande Hotelstars

  Ayia Napa, Cypern , Kriou nerou str. 47 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 695 recensioner från resenärerBaserat på 695 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Ayia Napa är detta charmiga hotell endast avsett för vuxna. Från detta hotell som ligger inbäddat 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 1. 2 kilometer från denna anläggning. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 150 meter från detta boende. Från denna egendom är det 1. 5 kilometer till hamnen. Totalt 168 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Amarande Hotel. Detta hotell grundades år 2019. Amarande Hotel har wifi-anslutning. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Amarande Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Kunder som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Detta boende har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Gästerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Kunder som bor på denna anläggning kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Kunderna kommer att få en rolig vistelse på detta boende som har ett stort utbud av nöjen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grand Resort
  Från1.921krPer natt

  Grand ResortstarsGreenProgram Icon

  Limassol, Cypern , Amathus area, p.o.box 54500 127 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1131 recensioner från resenärerBaserat på 1131 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Limassol. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta hotell. Detta boende har totalt 255 rum. Detta hotell snyggades upp 2017. Både fast och trådlöst internet finns på GrandResort. Receptionen är öppen dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De gemensamma utrymmen på GrandResort är rullstolsanpassade. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på GrandResort kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder. Gästerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är denna anläggning en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende kan gästerna få roliga upplevelser. Detta boende har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. De mer aktiva kan med fördel dra nytta av anläggningens aktiviteter och fritidsinrättning. GrandResort kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cynthiana Beach
  Från748krPer natt

  Cynthiana BeachstarsGreenProgram Icon

  Paphos, Cypern , P.o.box 60023 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1321 recensioner från resenärerBaserat på 1321 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett bekvämt hotell som är lokaliserat i Paphos. Denna anläggning har ett strandnära läge. Denna anläggning har totalt 230 rum. Denna anläggnings byggår är 1980. Alla gästerna på Cynthiana Beach kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Cynthiana Beach är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Detta hotell är miljövänligt. Cynthiana Beach erbjuder en mängd olika matupplevelser. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Cynthiana Beach. Resenärerna kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i anläggningens restauranger. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Adams Beach Hotel
  Från735krPer natt

  Adams Beach Hotelstars

  Ayia Napa, Cypern , Nissi avenue p.o.box 30029 87 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2335 recensioner från resenärerBaserat på 2335 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Ayia Napa. Det totala antalet rum är 395. Detta hotell snyggades upp 2015. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta barnvänliga Adams Beach Hotel är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. De gemensamma utrymmena på Adams Beach Hotel är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på detta boende. Adams Beach Hotel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan utforska de olika matställena som detta hotell erbjuder. Gästerna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Den varierade underhållning som erbjuds på detta hotell är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Alla som valt detta boende kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter. Detta boende erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Adams Beach Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Faros
  Från673krPer natt

  FarosstarsGreenProgram Icon

  Ayia Napa, Cypern , Makariou avenue 34 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 748 recensioner från resenärerBaserat på 748 recensioner från resenärer

  Denna anläggning ligger vid fiskehamnen i Ayia Napa, 200 m från den soliga stranden och 400 m från Ayia Napa centrum. Förutom en reception erbjuder hotellet en hotel safe, valutaväxling och tillgång till hiss. Faciliteter finns tillgängliga för gästerna på detta luftkonditionerade, 130-beach rum hotel har även ett café, bar och restaurang. Gästerna kan utnyttja konferensfaciliteter. Förutom ett eget badrum med badkar/dusch, lägenheterna har TV, minibar och telefon. Luftkonditionering och balkong är standard. Hotellet erbjuder pool, barnpool och snackbar vid poolen. Det finns även andra faciliteter som ett gym och massage. Gästerna kan vila i en bastu, bubbelbad eller bastu.

  Se mer
 • The Blue Ivy Hotel And Suites
  Från1.128krPer natt

  The Blue Ivy Hotel And SuitesstarsGreenProgram Icon

  Protaras, Cypern , Lefkollas 7 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 371 recensioner från resenärerBaserat på 371 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt hotell som är lokaliserat i Protaras. Från detta hotell som är beläget 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta hotell. Från denna egendom är det 12. 0 kilometer till hamnen. Totalt 120 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på The Blue Ivy Hotel And Suites. Detta boende grundades år 2018. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är öppen under hela dagen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. För extra bekvämlighet har alla som valt detta boende tillgång till ett garage. Detta hotells påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Resenärerna kan utforska de olika matställena som The Blue Ivy Hotel And Suites erbjuder. Om gästerna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Nissiblu Beach Resort
  Från999krPer natt

  Nissiblu Beach Resortstars

  Ayia Napa, Cypern , 75c nissi avenue 75c - Karta
   

  Denna enastående resort är perfekt för familjer och ligger i Ayia Napa. Från denna resort som är belägen 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Från denna resort är det 50 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 45. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 2. 5 kilometer till hamnen. 300 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende byggdes 2019. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Denna anläggning förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har den rullstolsanpassade rum och är helt utformad för god tillgänglighet. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Denna anläggning har parkering och garage. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra fördel av hälso- och välbefinnandeutbudet. På detta boende finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge gästerna ny energi inför dagen. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. På Nissiblu Beach Resort kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Aliathon Resort
  Från777krPer natt

  Aliathon Resortstars

  Paphos, Cypern , Theas aphrodites avenue, geroskipou, p.o.box 62303 0 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3080 recensioner från resenärerBaserat på 3080 recensioner från resenärer

  Traditionell grekisk ö stil arkitektur möter modern design: denna vackra stugby med sin underbara anlagda poolområdet har ett utmärkt läge nära den vackra fiskehamnen i Paphos och bara 150 m från sandstranden. Paphos stad och sevärdheter: såsom Kungarnas gravar, arkeologiska park, eller Arkeologiska museet bysantinska museet ligger inom räckhåll. Paphos internationella flygplats ligger bara 10 km bort.

  Se mer
 • Nelia Gardens
  Från500krPer natt

  Nelia Gardensstars

  Ayia Napa, Cypern , 1st october street 6 - Karta
   

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Ayia Napa. Från detta hotell som ligger inbäddat 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta boende är det 200 meter till närmaste strand. Från detta boende är promenadavståndet till hamnen 300 meter. Detta hotell har totalt 77 rum. Det här hotellet byggdes 2013. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta hotell erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Kunderna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att kunderna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Vid behov kan resenärerna använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Nelia Gardens erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Nelia Gardens som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av resenärer. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  207  Hotell - Cypern
Sida  1  av  21
 

Beskrivning av destination

  Cypern är en ö i Medelhavet söder om Turkiet som är en självständig republik, vars huvudstad är Nicosia. De bästa badstränderna, med vit sand och kristallklart vatten, ligger i Larnaca-området, som har öns näst viktigaste hamn. Även stränderna vid Ammochostos är otroligt vackra och där är Agia Napa mycket berömt för sitt nattliv. Hotellen är bekväma överallt på ön. Till de historiska platserna hör det väl bevarade Cypernklostret och det kan vara intressant att besöka Limassols slott, där Cyperns medeltidsmuseum är inhyst. Man kan besöka templet Kourion, Kolossi-borgen, slottet i Girne, Lasarus-kyrkan, katedralen Ayios Ioannis, Afrodites bad och de arkeologiska lämningarna i Salamis samt konungarnas gravar. Staden Nicosia var omgiven av en ringmur på medeltiden och av den finns det tre viktiga portar bevarade: Pato-, Famagusta- och Cirina-portarna. Genom Famagusta-porten kommer du till den medeltida stadsdelen Laiki Geitonia, som nyligen restaurerats. Troodosbergen, täckta av pinje- och cederskog har små byzantinska kapell vid sina utlöpare. Njut av alla olika vattensportmöjligheter, omgiven av historia och vacker natur. Besök Cypern!

Populäraste zoner från Cypern

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner