Hotell i Cypern

Se på kartan
Hotell - Cypern

CypernFrån  336kr

Aktuella hotellerbjudanden - Cypern

 • Park Beach
  Från974krPer natt

  Park Beachstars

  Limassol, Cypern , Georgiou a avenue, p.o. box 52180 12 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 263 recensioner från resenärerBaserat på 263 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Limassol är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Från denna egendom som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende har ett strandnära läge. Från denna anläggning är det 5. 0 kilometer till hamnen. Totalt 110 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Park Beach genomgick en totalrenovering 2014. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Park Beach har 3 handikappanpassat rum. Detta hotell tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. Gästerna kan utforska de olika matställena som detta hotell erbjuder. När det handlar om att koppla av, kan alla som valt detta boende få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. På detta boende finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ajax
  Från1.182krPer natt

  Ajaxstars

  Limassol, Cypern , Corner g. neophytou, d. nicolaou street - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 646 recensioner från resenärerBaserat på 646 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt hotell som är lokaliserat i Limassol. Från denna egendom som ligger 700 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 500 meter från detta hotell. Det totala antalet rum på Ajax är 170. Denna anläggning genomgick en renovering 2008. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. //TEMPLATE OR VARIABLE HTL NAME NOT FOUND// har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Kunderna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. På denna anläggning finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som gästerna med fördel kan dra nytta av. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Ajax. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • GrandResort
  Från2.288krPer natt

  GrandResortstars

  Limassol, Cypern , Amathus area, p.o.box 54500 127 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1131 recensioner från resenärerBaserat på 1131 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Limassol är detta enastående hotell ett optimalt val för familjer. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Denna egendom har ett strandnära läge. 255 välkomnande rum finns på anläggningen. Boendet totalrenoverades 2007. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på GrandResort är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på detta hotell. GrandResort tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Detta boende har affärsfaciliteter. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på GrandResort är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. De mest aktiva har möjlighet att utöva många sporter och aktiviteter på detta boende. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Annabelle
  Från3.740krPer natt

  Annabellestars

  Paphos, Cypern , Poseidonos avenue 10 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 807 recensioner från resenärerBaserat på 807 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Paphos är detta enastående hotell ett optimalt val för familjer. Från denna anläggning som är belägen 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 12. 0 kilometer från hotellet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Den närmaste stranden ligger 500 meter från detta boende. Våra besökare har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 100 meter till hamnen. Annabelle har totalt 244 rum. Detta hotell snyggades upp 2018. Annabelle har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta barnvänliga Annabelle är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Annabelle är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Detta hotell tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla resenärer. Alla som valt detta boende kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar sportfaciliteterna och fritidsaktiviteterna som erbjuds. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är denna anläggning en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på dess restaurang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Roman
  Från723krPer natt

  Romanstars

  Paphos, Cypern , Tombs of the kings road - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 680 recensioner från resenärerBaserat på 680 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Paphos. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 1. 5 kilometer från stadens centrum. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 450 meter från denna anläggning. Detta hotell innefattar 80 trivsamma rum. Hotellet totalrenoverades 2007. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Alla som valt detta boende kan välja att skämma bort sig på friskvårdinrättningen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • St Raphael Resort
  Från2.190krPer natt

  St Raphael Resortstars

  Limassol, Cypern , Leoforos amathountos, po box 51064 502 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1693 recensioner från resenärerBaserat på 1693 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell, som återfinns i Limassol, är ett bra alternativ för familjer. Från detta boende som är beläget 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Från detta hotell är det 200 meter till närmaste strand. Från detta hotell är det 100 meter till hamnen. Anläggningen har totalt 272 rum. St Raphael Resort genomgick en totalrenovering 2013. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på detta rullstolsanpassade hotell som har några handikappanpassade rum. Detta boende tillåter inte husdjur. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Detta hotell är miljövänligt. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. Resenärerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta hotell. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Detta hotell har affärsfaciliteter. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på St Raphael Resort. kunderna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom detta boende har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • The Blue Ivy Hotel And Suites
  Från1.426krPer natt

  The Blue Ivy Hotel And Suitesstars

  Protaras, Cypern , Lefkollas 7 7 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 371 recensioner från resenärerBaserat på 371 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Protaras. Från denna anläggning som är belägen 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta boende. Från denna egendom är det 12. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum på The Blue Ivy Hotel And Suites är 120. Hotellet byggdes år 1992. The Blue Ivy Hotel And Suites har wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmena på The Blue Ivy Hotel And Suites är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Dessutom har detta boende ett garage för kunder som reser med bil. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta boende skämma bort sig under sin vistelse där. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla måltider som serveras i dess restaurang. De som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Avanti
  Från1.317krPer natt

  AvantistarsGreenProgram Icon

  Paphos, Cypern , poseidonos avenue, kato pafos p.o.box 61082 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3540 recensioner från resenärerBaserat på 3540 recensioner från resenärer

  Hotellet är vackert beläget i hjärtat av den populära kuststaden Paphos. Hotellet ligger inbäddat i 40000 m² anlagd trädgård bara 250 meter från närmaste sandstrand. Gästerna kommer att befinna sig bara ett stenkast från hamnpromenaden, samt en mängd barer, restauranger och butiker i centrum. Detta hotell ligger bara på 20 minuters köravstånd till Paphos flygplats. Hotellet har en fantastisk arkitektur som smälter fint in i den naturliga omgivningen. Rummen är vackert inredda och erbjuder en oas av lugn och ro där att helt koppla av. Hotellet erbjuder en rad utmärkta faciliteter som möter behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Cynthiana Beach
  Från922krPer natt

  Cynthiana BeachstarsGreenProgram Icon

  Paphos, Cypern , P.o.box 60023 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1321 recensioner från resenärerBaserat på 1321 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Paphos. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta hotell. 230 välkomnande rum finns på anläggningen. Det här boendet byggdes 1980. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på Cynthiana Beach har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. denna anläggning har åtagit sig att upprätthålla en miljövänlig praxis. Cynthiana Beach erbjuder en mängd olika matupplevelser. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Mediterranean Beach
  Från1.805krPer natt

  Mediterranean Beachstars

  Limassol, Cypern , Amathus av.p.o. box 56767 - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2402 recensioner från resenärerBaserat på 2402 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Limassol. Den närmaste stranden ligger precis utanför denna egendom. Våra gäster har 49. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 291 rum. Mediterranean Beach genomgick en renovering 2008. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Mediterranean Beach bidrar till gästernas trivsel. Mediterranean Beach tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning. Resenärerna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  270  Hotell - Cypern
Sida  1  av  27
 

Beskrivning av destination

  Cypern är en ö i Medelhavet söder om Turkiet som är en självständig republik, vars huvudstad är Nicosia. De bästa badstränderna, med vit sand och kristallklart vatten, ligger i Larnaca-området, som har öns näst viktigaste hamn. Även stränderna vid Ammochostos är otroligt vackra och där är Agia Napa mycket berömt för sitt nattliv. Hotellen är bekväma överallt på ön. Till de historiska platserna hör det väl bevarade Cypernklostret och det kan vara intressant att besöka Limassols slott, där Cyperns medeltidsmuseum är inhyst. Man kan besöka templet Kourion, Kolossi-borgen, slottet i Girne, Lasarus-kyrkan, katedralen Ayios Ioannis, Afrodites bad och de arkeologiska lämningarna i Salamis samt konungarnas gravar. Staden Nicosia var omgiven av en ringmur på medeltiden och av den finns det tre viktiga portar bevarade: Pato-, Famagusta- och Cirina-portarna. Genom Famagusta-porten kommer du till den medeltida stadsdelen Laiki Geitonia, som nyligen restaurerats. Troodosbergen, täckta av pinje- och cederskog har små byzantinska kapell vid sina utlöpare. Njut av alla olika vattensportmöjligheter, omgiven av historia och vacker natur. Besök Cypern!

Populäraste zoner från Cypern

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner