Hotell i Cypern

Se på kartan
Hotell - Cypern

CypernFrån  256kr

Aktuella hotellerbjudanden - Cypern

 • Roman
  Från629krPer natt

  Romanstars

  Paphos, Cypern , Tombs of the kings road - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 680 recensioner från resenärerBaserat på 680 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Paphos. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 1. 5 kilometer från stadens centrum. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 450 meter från denna anläggning. Detta hotell innefattar 80 trivsamma rum. Hotellet totalrenoverades 2007. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Alla som valt detta boende kan välja att skämma bort sig på friskvårdinrättningen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • GrandResort
  Från1.952krPer natt

  GrandResortstars

  Limassol, Cypern , Amathus area, p.o.box 54500 127 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1131 recensioner från resenärerBaserat på 1131 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Limassol är detta enastående hotell ett optimalt val för familjer. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Denna egendom har ett strandnära läge. 255 välkomnande rum finns på anläggningen. Boendet totalrenoverades 2007. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på GrandResort är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på detta hotell. GrandResort tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Detta boende har affärsfaciliteter. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på GrandResort är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. De mest aktiva har möjlighet att utöva många sporter och aktiviteter på detta boende. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Nestor
  Från1.225krPer natt

  Nestorstars

  Ayia Napa, Cypern , 1st october street 8 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1081 recensioner från resenärerBaserat på 1081 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell, som återfinns i Ayia Napa, är ett bra alternativ för familjer. Från denna egendom som ligger inbäddad 150 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det 150 meter till närmaste strand. Detta boende har 206 rum. Anläggningen totalrenoverades 2015. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Om de som valt detta boende behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Alla som valt detta boende kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Nestor är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Resenärerna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang. Nestor kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sentido Cypria Bay by Leonardo Hotels
  Från1.914krPer natt

  Sentido Cypria Bay by Leonardo Hotelsstars

  Paphos, Cypern , Poseidon avenue - Karta
   

  Detta bekväma hotell ligger i Paphos. 233 välkomnande rum finns på anläggningen. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Cynthiana Beach
  Från876krPer natt

  Cynthiana BeachstarsGreenProgram Icon

  Paphos, Cypern , P.o.box 60023 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1321 recensioner från resenärerBaserat på 1321 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Paphos. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta hotell. 230 välkomnande rum finns på anläggningen. Det här boendet byggdes 1980. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på Cynthiana Beach har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. denna anläggning har åtagit sig att upprätthålla en miljövänlig praxis. Cynthiana Beach erbjuder en mängd olika matupplevelser. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Nelia Beach
  Från1.250krPer natt

  Nelia Beachstars

  Ayia Napa, Cypern , 1st october str. po box 30122 27 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 660 recensioner från resenärerBaserat på 660 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Ayia Napa. Från detta hotell som är beläget 400 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna anläggning. Från detta hotell är det 30 meter till hamnen. Detta boende har 161 rum. Senast denna anläggning renoverades var 2015. Wifi finns på boendet i sin helhet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Nelia Beach är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Detta boende har affärsfaciliteter. De som bor på detta hotell kan med fördel dra nytta av det stora hälso-och välbefinnandeutbudet. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker som passar alla gäster som bor på denna anläggning. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Nissiblu Beach Resort
  Från1.653krPer natt

  Nissiblu Beach Resortstars

  Ayia Napa, Cypern , 75c nissi avenue 75c - Karta
   

  Perfekt för familjer och en lyxig resort som är lokaliserad i Ayia Napa. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 2. 0 kilometer från stadens centrum. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna resort. Våra resenärer har 45. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna resort är det 2. 5 kilometer till hamnen. Totalt 300 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Nissiblu Beach Resort. Nissiblu Beach Resort är från år 2019. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Nissiblu Beach Resort tillhandahåller babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 8 rum är handikappsanpassade. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. Nissiblu Beach Resort tillämpar en hållbar policy. Nissiblu Beach Resort är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Vid behov kan gästerna använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge de som bor på denna anläggning ny energi inför dagen. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grecian Bay
  Från2.435krPer natt

  Grecian Baystars

  Ayia Napa, Cypern , Kriou nerou 32, p.o. box 30006 32 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 899 recensioner från resenärerBaserat på 899 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Ayia Napa. Från denna anläggning som är belägen 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra resenärer har 36. 9 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Grecian Bay är 273. Denna anläggning renoverades 2008. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder Grecian Bay babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Resenärerna kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • King Evelthon Beach Hotel & Resort
  Från1.047krPer natt

  King Evelthon Beach Hotel & Resortstars

  Paphos, Cypern , P.o.box 61415, paphos, cyprus - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3403 recensioner från resenärerBaserat på 3403 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Paphos. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 4. 0 kilometer från stadens centrum. För våra kunder är det 8. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 8. 0 kilometer från denna egendom. Våra resenärer har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 4. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell innefattar 375 trivsamma rum. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 20 är handikappsanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser på King Evelthon Beach Hotel & Resort. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på King Evelthon Beach Hotel & Resort som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Detta boende har affärsfaciliteter. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Alla som valt detta boende kan roa sig med den underhållning som står till buds. Det finns sport- och fritidsaktiviteter på King Evelthon Beach Hotel & Resort. På King Evelthon Beach Hotel & Resort kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ajax
  Från1.204krPer natt

  Ajaxstars

  Limassol, Cypern , Corner g. neophytou, d. nicolaou street - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 646 recensioner från resenärerBaserat på 646 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt hotell som är lokaliserat i Limassol. Från denna egendom som ligger 700 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 500 meter från detta hotell. Det totala antalet rum på Ajax är 170. Denna anläggning genomgick en renovering 2008. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. //TEMPLATE OR VARIABLE HTL NAME NOT FOUND// har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Kunderna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. På denna anläggning finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som gästerna med fördel kan dra nytta av. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Ajax. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  256  Hotell - Cypern
Sida  1  av  26
 

Beskrivning av destination

  Cypern är en ö i Medelhavet söder om Turkiet som är en självständig republik, vars huvudstad är Nicosia. De bästa badstränderna, med vit sand och kristallklart vatten, ligger i Larnaca-området, som har öns näst viktigaste hamn. Även stränderna vid Ammochostos är otroligt vackra och där är Agia Napa mycket berömt för sitt nattliv. Hotellen är bekväma överallt på ön. Till de historiska platserna hör det väl bevarade Cypernklostret och det kan vara intressant att besöka Limassols slott, där Cyperns medeltidsmuseum är inhyst. Man kan besöka templet Kourion, Kolossi-borgen, slottet i Girne, Lasarus-kyrkan, katedralen Ayios Ioannis, Afrodites bad och de arkeologiska lämningarna i Salamis samt konungarnas gravar. Staden Nicosia var omgiven av en ringmur på medeltiden och av den finns det tre viktiga portar bevarade: Pato-, Famagusta- och Cirina-portarna. Genom Famagusta-porten kommer du till den medeltida stadsdelen Laiki Geitonia, som nyligen restaurerats. Troodosbergen, täckta av pinje- och cederskog har små byzantinska kapell vid sina utlöpare. Njut av alla olika vattensportmöjligheter, omgiven av historia och vacker natur. Besök Cypern!

Populäraste zoner från Cypern

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner