Hotell i Cypern

Se på kartan
Hotell - Cypern

CypernFrån  219kr

Aktuella hotellerbjudanden - Cypern

 • Constantinou Bros Athena Royal Beach
  Från1.256krPer natt

  Constantinou Bros Athena Royal Beachstars

  Paphos, Cypern , Theas afroditis avenue, po box 60182, kato pafos 8101 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3094 recensioner från resenärerBaserat på 3094 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell som återfinns i Paphos, är endast för vuxna. Denna egendom har ett strandnära läge. Det totala antalet rum är 208. Senast detta boende renoverades var 2017. Kunderna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Constantinou Bros Athena Royal Beach är utformat för att göra gästernas vistelse så bekväm som möjligt och har några handikappanpassade badrum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Constantinou Bros Athena Royal Beach. Resenärerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På detta hotell finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som resenärena med fördel kan dra nytta av. Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. Kunderna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. På Constantinou Bros Athena Royal Beach kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Park Beach
  Från600krPer natt

  Park Beachstars

  Limassol, Cypern , Georgiou a avenue, p.o. box 52180 12 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 258 recensioner från resenärerBaserat på 258 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Limassol är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Från det här boendet som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta boende är det 100 meter till närmaste strand. Från detta hotell är det 5. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning har totalt 110 ombonade rum. Senast detta boende renoverades var 2014. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Park Beach har 3 handikappanpassat rum. Husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. Resenärerna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är denna anläggning en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Elysium
  Från3.189krPer natt

  ElysiumstarsGreenProgram Icon

  Paphos, Cypern , Queen verenikis street - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4149 recensioner från resenärerBaserat på 4149 recensioner från resenärer

  The hotel is situated on the beach, in the historical heartland of the ancient city of Paphos, next to the archaeological sites of the Tombs of the Kings. Its only 15 minutes away from the picturesque port of Paphos.

  Se mer
 • Alecos Hotel Apts
  Från380krPer natt

  Alecos Hotel Aptsstars

  Paphos, Cypern , Constantias 23 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta bekväma hotell finns i Paphos. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Från detta boende är det 300 meter till närmaste strand. Våra gäster har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 500 meter till hamnen. Denna anläggning innefattar 27 trivsamma rum. Alecos Hotel Apts har wifi-anslutning. Receptionen på detta hotell håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Alla badrum på detta handikappanpassade hotell är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att kunderna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge de som bor på denna anläggning ny energi inför dagen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Annabelle
  Från4.429krPer natt

  Annabellestars

  Paphos, Cypern , Poseidonos avenue 10 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 533 recensioner från resenärerBaserat på 533 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell, som återfinns i Paphos, är ett bra alternativ för familjer. Från den här egendomen som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 12. 0 kilometer från det här hotellet. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna anläggning. Våra besökare har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 100 meter till hamnen. Detta hotell har 244 rum. Denna anläggning genomgick en renovering 2018. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen är öppen dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Annabelle är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. Måltiderna som serveras kommer att uppskattas av alla som valt detta boende. Alla som valt detta boende kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på Annabelle. Annabelle har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. De som bor på denna anläggning kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Louis Phaethon Beach
  Från1.228krPer natt

  Louis Phaethon Beachstars

  Paphos, Cypern , P.o. box 61017 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Paphos. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta boende. Denna anläggning har totalt 422 rum. Louis Phaethon Beach genomgick en renovering 2003. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Louis Phaethon Beach tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Louis Phaethon Beach. Gästerna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder. Alla gäster som bor på denna anläggning får en rolig vistelse tack vare det stora utbudet av nöjen. Detta hotell erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen.

  Se mer
 • The Royal Apollonia
  Från1.989krPer natt

  The Royal Apolloniastars

  Limassol, Cypern , Georgios a. 68 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1280 recensioner från resenärerBaserat på 1280 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Limassol. Detta hotell har ett strandnära läge. Detta boende har 204 rum. Detta boende renoverades 2006. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. De gemensamma utrymmen på The Royal Apollonia är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan koppla av och ladda batterierna på anläggningens inrättning för hälsa och välbefinnande. Gästerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Olympic lagoon resort Paphos
  Från2.178krPer natt

  Olympic lagoon resort Paphosstars

  Paphos, Cypern , Poseidon avenue, po box 62381 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2529 recensioner från resenärerBaserat på 2529 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är perfekt för familjer och ligger i Paphos. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 4. 0 kilometer från stadens centrum. Våra kunder har 6. 4 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 273 rum. Olympic lagoon resort Paphos totalrenoverades 2007. Alla gästerna på Olympic lagoon resort Paphos kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på Olympic lagoon resort Paphos har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder Olympic lagoon resort Paphos babysängar på begäran. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Gästerna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Detta boende är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Olympic lagoon resort Paphos är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. De mer aktiva kan med fördel dra nytta av anläggningens aktiviteter och fritidsinrättning. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • The Blue Ivy Hotel And Suites
  Från894krPer natt

  The Blue Ivy Hotel And Suitesstars

  Protaras, Cypern , Lefkollas 7 7 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 262 recensioner från resenärerBaserat på 262 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Protaras. Från denna egendom som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta hotell. Från detta boende är det 12. 0 kilometer till hamnen. Detta boende innefattar 120 trivsamma rum. The Blue Ivy Hotel And Suites är från år 1992. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Dygnet-runt-servicen på The Blue Ivy Hotel And Suites bidrar till gästernas trivsel. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. The Blue Ivy Hotel And Suites är inte någon husdjursvänlig anläggning. För extra bekvämlighet har alla som valt detta boende tillgång till ett garage. Alla gästerna som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Kunderna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. Gästerna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på detta boende. Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Aloe
  Från838krPer natt

  Aloestars

  Paphos, Cypern , Poseidonos avenue, po box 60190 272 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 442 recensioner från resenärerBaserat på 442 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Paphos. Våra gäster hittar närmaste golfbana 18. 0 kilometer från det här boende. Från denna egendom är det 150 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 6. 8 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 272. Boendet totalrenoverades 1998. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Aloe. Aloe är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Resenärerna kan hitta balans för kropp och själ på anläggningens hälso- och väbefinnandeinrättning.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  163  Hotell - Cypern
Sida  1  av  17
 

Beskrivning av destination

  Cypern är en ö i Medelhavet söder om Turkiet som är en självständig republik, vars huvudstad är Nicosia. De bästa badstränderna, med vit sand och kristallklart vatten, ligger i Larnaca-området, som har öns näst viktigaste hamn. Även stränderna vid Ammochostos är otroligt vackra och där är Agia Napa mycket berömt för sitt nattliv. Hotellen är bekväma överallt på ön. Till de historiska platserna hör det väl bevarade Cypernklostret och det kan vara intressant att besöka Limassols slott, där Cyperns medeltidsmuseum är inhyst. Man kan besöka templet Kourion, Kolossi-borgen, slottet i Girne, Lasarus-kyrkan, katedralen Ayios Ioannis, Afrodites bad och de arkeologiska lämningarna i Salamis samt konungarnas gravar. Staden Nicosia var omgiven av en ringmur på medeltiden och av den finns det tre viktiga portar bevarade: Pato-, Famagusta- och Cirina-portarna. Genom Famagusta-porten kommer du till den medeltida stadsdelen Laiki Geitonia, som nyligen restaurerats. Troodosbergen, täckta av pinje- och cederskog har små byzantinska kapell vid sina utlöpare. Njut av alla olika vattensportmöjligheter, omgiven av historia och vacker natur. Besök Cypern!

Populäraste zoner från Cypern

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner