Hotell i Köpenhamn

Se på kartan
Hotell - Köpenhamn

KöpenhamnFrån  1.058kr

Aktuella hotellerbjudanden - Köpenhamn

 • Andersen Boutique Hotel
  Från2.326krPer natt

  Andersen Boutique Hotelstars

  Köpenhamn stad, Köpenhamn , Helgolandsgade 12 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3367 recensioner från resenärerBaserat på 3367 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Copenhagen. Från denna anläggning som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra besökare har 9. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 69 ombonade rum. Andersen Boutique Hotel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Andersen Boutique Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Andersen Boutique Hotel. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Skt. Annae
  Från1.945krPer natt

  Hotel Skt. Annaestars

  Köpenhamn stad, Köpenhamn , Sankt annae plads 18-20 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 49 Åsikter

  Hotellet har ett av de trevligaste lägena i Köpenhamn, granne till det kungliga slottet Amalienborg, Den lilla Sjöjungfrun, hamnområdet Nyhavn och Kungliga Teatern. Området är ett av Köpenhamns allra trevligaste. Shopping finns alldeles intill och kollektivtrafiken tar gästerna till andra stadsdelar både snabbt och bekvämt.Hotellet, som öppnade 2001, har totalt 133 rum, 35 enkelrum och 98 dubbelrum, utspridda på 5 våningar. Gästerna har tillgång till en elegant foaje med 24h reception, kassafack, valutaväxling, och hissar. Gästerna har också tillgång till trådlöst internet och hotellets konferensfaciliteter. Hotellet erbjuder också tvätt- och roomservice.Alla rum har modern design, är rökfria och inredda i ljusa pastellfärger. De är medelstora och i mycket bra skick, liksom badrummen. Hälften av rummen har luftkonditionering och vetter mot innergården. Alla rum har badrum, hårtork, telefon, centralvärme, satellit-/kabel-TV, kassafack, radio, internet och minibar.

  Se mer
 • Generator Copenhagen
  Från1.744krPer natt

  Generator Copenhagenstars

  Köpenhamn stad, Köpenhamn , Adelgade 5-7 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3063 recensioner från resenärerBaserat på 3063 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem återfinns i Copenhagen. Från det här vandrarhemmet som ligger 1. 2 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta vandrarhem ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Detta boende har totalt 175 ombonade rum. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Generator Copenhagen bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Husdjur är inte tillåtna på Generator Copenhagen. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. Generator Copenhagen erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. På Generator Copenhagen kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Scandic Copenhagen
  Från2.741krPer natt

  Scandic Copenhagenstars

  Köpenhamn stad, Köpenhamn , Vester sogade 6 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2984 recensioner från resenärerBaserat på 2984 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är ett av Köpenhamns högsta hus och är beläget mitt i city. Tivoli och många andra sevärdheter ligger mycket nära hotellet. Allmänna kommunikationer finns inom gångavstånd.Detta hotell renoverades helt och hållet år 2000 och består av 18 våningar och 472 rum inkluderande 36 sviter. Bland faciliteterna finns en foaje med 24h reception, bar, café och en restaurang med ett rökfritt område. Dessutom finns flera konferensrum inom hotellet (med kapacitet upp till 1000 personer). Gäster som anländer med bil kan använda bilparkeringen eller garaget. Hotellet erbjuder roomservice.De smakfullt designade rummen har badrum med hårtork, direktvalstelefon (mot avgift), TV, radio, minibar och hyrkassafack.Hotellets gäster har tillgång till ett gym, solarium och bastu.Frukost erbjuds varje morgon.

  Se mer
 • Copenhagen Admiral Hotel
  Från4.170krPer natt

  Copenhagen Admiral Hotelstars

  Köpenhamn stad, Köpenhamn , Toldbodgade 24-28 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5203 recensioner från resenärerBaserat på 5203 recensioner från resenärer

  Detta cityhotell ligger ungefär 15 km från den internationella flygplatsen, alldeles vid vattnet och nära Amalienborgs slott. Shopping i Nyhavn och allmänna kommunikationer nås lätt med fot.Detta historiska hotell är inrymt i ett fd hamnmagasin, daterat till 1787. Som hotell öppnade det 1978 och genomgick omfattande renoveringsarbeten 2005. Hotellet har totalt 366 rum inklusive 56 sviter fördelade på 7 våningar. Bland faciliteterna märks en foaje med en dygnetrunt-öppen reception, bar, club och en restaurang med en rökfri avdelning. De som anländer med bil kan använda hotellets parkering och garage.De välkomnande rummen har alla timmerkonstruktioner av pommersk furu, vilket ger rummen en rustik och maritim karaktär. Alla har badrum, med dusch och hårtork, direktvalstelefon, satellit-/kabel-TV, internet och hyrkassafack.På hotellet finns bastu mot avgift och ett solarium.Gästerna serverar sig själva från hotellets rikliga frukostbuffet.

  Se mer
 • Scandic Palace Copenhagen
  Från2.650krPer natt

  Scandic Palace Copenhagenstars

  Köpenhamn stad, Köpenhamn , Raadhuspladsen 57 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2757 recensioner från resenärerBaserat på 2757 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Copenhagen. Detta hotell kan erbjuda totalt 161 rum. Scandic Palace Copenhagen genomgick en renovering 2009. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser.

  Se mer
 • Grand Copenhagen
  Från2.375krPer natt

  Grand Copenhagenstars

  Köpenhamn stad, Köpenhamn , Vesterbrogade 9 - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 214 recensioner från resenärerBaserat på 214 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Copenhagen. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende som ligger mitt i stadens centrum. Denna egendom ligger 5. 6 kilometer från närmaste strand. Totalt 161 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende stod klart 1893 och renoverades 1998. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är välkomna på detta boende. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ascot Hotel
  Från1.877krPer natt

  Ascot Hotelstars

  Köpenhamn stad, Köpenhamn , Studiestraede 61 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 52 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1867 recensioner från resenärerBaserat på 1867 recensioner från resenärer

  Hotellet är ett av Köpenhamns klassiska hotell, mitt i centrala Köpenhamn, nära Tivoli, Rådhusplatsen och Strøget (shoppinggata), men ändå i ett lugnt läge. Teatrar, kultur, biografer, massor av restauranger finns alla inom samma område.Hotellet har en unik historia med ett förflutet som Köpenhamns badhus, arkitekturen skapar en alldeles särskild atmosfär. I unika och historiska omgivningar, erbjuder hotellet personlighet och charm, i kombination med alla moderna faciliteter. 5-våningsbyggnaden rymmer totalt 172 rökfria rum och en dygnetrunt-öppen reception, en bar och konferensfaciliteter. Gäster med egen bil kan parkera på hotellets egen tomt (mot avgift). Alla hotellets rum har fina badrum, internet, platt-TV och telefon.Gästerna serverar sig själva från hotellets frukostbuffet.Hotellet ligger bara 1 minut från Rådhusplatsen och 2 minuter från Centralstationen, vilket gör det lätt att komma till och åka från hotellet, inte minst från Köpenhamns flygplats Kastrup: Flygplatsen - till och från Ascot Hotel - Tåg/tunnelbana - ca 10 minuter - Buss ca 15 minuter - Taxi - ca 15 minuter. Med bil från Helsingør - ca 45 minuter via E47 - Från Odense - ca 2 timmar E20 - Från Rødby - ca 2 timmar via E47 - Från Malmö - ca 30 minuter via E20.

  Se mer
 • The Square
  Från2.736krPer natt

  The Squarestars

  Köpenhamn stad, Köpenhamn , Radhuspladsen 14 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2938 recensioner från resenärerBaserat på 2938 recensioner från resenärer

  Hotel The Square är ett centralt beläget hotell, intill Rådhusplatsen, med alla sevärdheter inom räckhåll och Köpenhamns central station precis runt om hörnet. Hotellets minimalistiska stil inbjuder til en varm og lugn atmosfär, och hotellets personal är känt för vänlig och välkomnande service dygnet runt. Det finns totalt 268 rum, spridda över flera rumskategorier där alla har bland annat aircoolingsystem, gratis internet/WiFi, kaffe/te set, minibar med mera. På sjätte våningen i hotellets restaurang, med utsikt över stadens tak, serveras en härlig frukostbuffé och efter kl 14:00 kan man mot betalning få tilgång till våran Executive lounge. Om reservationen er gjord Executive kategorien är loungen inkluderat i prisen. Det finns fyra mötes- och konferensrum på hotellet. Som gäst har du möjlighet, till självkostnadspris, att använda parkeringsmöjligheterna runt hotellet.

  Se mer
 • Savoy
  Från1.750krPer natt

  Savoystars

  Köpenhamn stad, Köpenhamn , Vesterbrogade 34 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 36 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1097 recensioner från resenärerBaserat på 1097 recensioner från resenärer

  Det här hotellet ligger mitt i centrala Köpenhamn, bara några minuter från det berömda Tivoli och Rådhusplatsen. Den berömda shoppinggatan Strøget, med mängder av shopping och nöjen ligger bara en kort promenad från hotellet. Havet ligger ca 15 minuter bort, med kollektivtrafik, och den närmaste stranden ligger ca 20 minuters resa från hotellet. Ytterligare sevärdheter i centrum, som Carlsberg bryggerierna, Folketingshuset Christiansborg, det kungliga slottet Amalienborg och statyn Den lilla Sjöjungfrun ligger alla inom 3 kilometer från hotellet. Bara några minuter från hotellet finns Centralstationen och med den tillgång till kollektivtrafiken i staden. Transfer till Kastrup tar ca 15 minuter (ca 8,5 km).Detta familjeägda hotell, som renoverades 2004, inryms i en gammal fastighet från början av 1900-talet. Hotellet har totalt 66 rum, inkluderat 6 familjerum, på 6 våningar. I lobbyn finns den den dygnetrunt-öppna receptionen, hiss, kassafack, valutaväxling och garderob. Dessutom finns det konferens- och mötesfaciliteter, internet och ett frukostrum på hotellet. Ytterligare service som erbjuds är tvättservice, medicinsk assistans och cykeluthyrning. De smakfullt inredda rummen har badrum. Alla trevliga rum har också direktvalstelefon, satellit-TV, WLAN internet, möjligheter att tillaga te/kaffe och uppvärmning.Tack vare sitt bekväma läge är hotellet en perfekt startplats för cykelturer till havet eller till skogarna, som ligger ca 10 km bort. Den närmaste golfbanan ligger också 10 kilometer från hotellet.Gästerna serverar sig själva från hotellets rikliga frukostbuffet.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  58  Hotell - Köpenhamn
Sida  1  av  6
 

Beskrivning av destination

  Köpenhamn är huvudstaden och den största staden i Danmark. Det är en mycket välskött och ren stad, mycket pittoresk med sina kanaler och broar och med en mycket vänlig befolkning. De viktigaste turistattraktionerna i Köpenhamn är den gamla nöjesparken Tivoli, inspirerad i Walt Disney med teaterföreställningar, restauranger och fyrverkerier på natten; statyn av den lilla sjöjungfrun, slottet Amalienborg i rokokostil, Rosenborgs slott, Acuarium, Botaniska trädgården, ölbryggeriet Carlsberg, där man kan se hur man brygger öl och där man smaka på det typiska ölet, den lockande gågatan Ströget med sina affärer och lyxrestauranger, Nationalmuseet, som är det viktigaste i hela Skandinavien, Rådhuset från vars torn man har en fantastisk utsikt, Zoologiska trädgården och affärerna i Christiania eller du kan helt enkelt bara sitta ner och dricka en ”coffee and Danish” på någon av de många danska kaféerna. Nattlivet är mycket aktivt, framför allt i distriktet Nyhavn. Hotellen är många och de finns för alla plånböcker och smaker. I Köpenhamn är det vanligt att man cyklar och det är ett bra sätt att lära känna stadens alla vinklar och vrår. Det är spännande att se alla kryssningsfartyg som tar sig in i och ut ur Köpenhamns hamn. Besök Köpenhamn! Du kommer inte att ångra dig.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Köpenhamn

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner