Billiga hotell i Köpenhamn

Se på kartan
Billiga hotell i Köpenhamn

Billiga hotell i KöpenhamnFrån  538kr

Billiga hotell Recommenderade i Köpenhamn

 • Cabinn Metro
  Från858krPer natt

  Cabinn Metrostars

  Köpenhamn stad, Köpenhamn , Arne jakobsens alle 2 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 46 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1508 recensioner från resenärerBaserat på 1508 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell ligger i Copenhagen. Från denna egendom som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Detta hotell ligger 8. 0 kilometer från närmaste strand. 709 välkomnande rum finns på anläggningen. Cabinn Metro har wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. De gemensamma utrymmena på Cabinn Metro är rullstolsanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Det finns parkeringsplatser på Cabinn Metro. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cabinn City
  Från947krPer natt

  Cabinn Citystars

  Köpenhamn stad, Köpenhamn , Mitchellsgate 14 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2325 recensioner från resenärerBaserat på 2325 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell finns i Copenhagen. Från denna egendom som ligger inbäddad 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från denna anläggning. Detta boende har totalt 352 rum. Cabinn City genomgick en renovering 2012. Cabinn City har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser.

  Se mer
 • Cabinn Scandinavia
  Från947krPer natt

  Cabinn Scandinaviastars

  Köpenhamn stad, Köpenhamn , Vodroffsvej, frederiksberg c 55 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 828 recensioner från resenärerBaserat på 828 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell ligger i Copenhagen. Från denna anläggning som är belägen 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 400 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna egendom ligger 7. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 201. Detta boende totalrenoverades 2012. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Cabinn Scandinavia har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Detta boende tillåter inte husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Generator Copenhagen
  Från975krPer natt

  Generator Copenhagenstars

  Köpenhamn stad, Köpenhamn , Adelgade 5-7 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 35 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3137 recensioner från resenärerBaserat på 3137 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem återfinns i Copenhagen. Från denna anläggning som är belägen 1. 2 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Det totala antalet rum på Generator Copenhagen är 175. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på Generator Copenhagen. Generator Copenhagen är inte någon husdjursvänlig anläggning. Denna anläggning har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Steel House Copenhagen
  Från1.390krPer natt

  Steel House Copenhagenstars

  Köpenhamn stad, Köpenhamn , Herholdtsgade 6 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 944 recensioner från resenärerBaserat på 944 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem ligger i Copenhagen. Totalt 253 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Steel House Copenhagen. Det här boendet byggdes 2017. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta barnvänliga Steel House Copenhagen är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Kunderna kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. På Steel House Copenhagen kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Copenhagen Go Hotel
  Från702krPer natt

  Copenhagen Go Hotelstars

  Köpenhamn stad, Köpenhamn , Gemmas alle 203 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 54 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 933 recensioner från resenärerBaserat på 933 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i ett bra läge, en kort promenad från Fields Shopping Centre och en bowlinghall, nära avfart 18 på motorväg E20. I närheten finns det transport förbindelser till Köpenhamns centrum, Ørestaden, Copenhagen Congress Centre Bella och Malmö/Sverige. Det är bara en 3-minuters resa till Köpenhamns flygplats. Faciliteter inkluderar lobby med 24-timmars reception, kiosk, valutaväxling, en soffhörna med kabel-TV och ett internetcafé med Wi-Fi.

  Se mer
 • Sleepcph
  Från537krPer natt

  Sleepcphstars

  Köpenhamn stad, Köpenhamn , Nyrnberggade 23 - Karta
   

  Detta enkla vandrarhem är beläget i Copenhagen. Från den här egendomen som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 1. 3 kilometer från denna anläggning. Från den här anläggningen är det 2. 7 kilometer till backarna. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 450 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende ligger 1. 2 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 5. 4 kilometer till flygplatsen. Totalt 21 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Sleepcph. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2019. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Sleepcph tillhandahåller babysängar på begäran. Alla badrum på Sleepcph är handikappanpassadeDetta är inte en husdjursvänlig anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Annex Copenhagen
  Från897krPer natt

  Annex Copenhagenstars

  Köpenhamn stad, Köpenhamn , Helgolandsgade 12 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 743 recensioner från resenärerBaserat på 743 recensioner från resenärer

  Detta förtrollande och blygsamma hotell ligger bekvämt till i hjärtat av den danska huvudstaden, Köpenhamn. Detta attraktiva hotell är en perfekt bas för alla som vill utforska staden och dess många attraktioner, som majestätiska Christiansborg , den imponerande Frederiks-kyrkan, det fantastiska Tivoli och Nyhavn bara för att nämna några. Med sitt läge bara några steg från järnvägsstationen välkomnar detta prisvärda familjehotell besökarna med mysig inredning och varm gästfrihet. Rummen är väl upplysta och smakfullt inredda för att skapa en lugn oas där man kan vila ut efter en lång dag ute i staden. Det finns flera delade badrum och gästerna kan börja sin dag med en rejäl frukost. Det finns även varuautomater och vid eventuella frågor kan gästerna vända sig till den vänliga personalen i 24-timmarsreceptionen.

  Se mer
 • Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade
  Från890krPer natt

  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgadestars

  Köpenhamn stad, Köpenhamn , Bernstorffsgade 35 35 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta anspråkslösa hotell finns i Copenhagen. Detta hotell har 585 rum. Denna anläggnings byggår är 2018. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade tillhandahåller babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 5 är handikappsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade. Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cabinn Express
  Från947krPer natt

  Cabinn Expressstars

  Köpenhamn stad, Köpenhamn , Danasvej 32 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 300 recensioner från resenärerBaserat på 300 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell ligger i Copenhagen. Anläggningen har totalt 86 rum. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Detta barnvänliga Cabinn Express är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  13  Hotell - Köpenhamn
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här