Hotell i Dubai

Se på kartan
Hotell - Dubai

DubaiFrån  188kr

Aktuella hotellerbjudanden - Dubai

 • Atlantis the Palm
  Från3.705krPer natt

  Atlantis the Palmstars

  Jumeirah, Dubai , Po box 211222, crescent road, the palm, dubai - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter

  Hotellet ligger på den fantastiska konstgjorda ön Palm Jumeirah, bara 15 minuters bilresa från Mall of the Emirates och 25 minuter från centrum. Detta spektakulära bygge har 2 hotelltorn som är sammankopplade via en båge och är Dubais första integrerade resort. I hotellobbyn finns en 24-timmarsreception, samt ett flertal barer och restauranger. Här erbjuds också rums- och tvättservice.

  Se mer
 • Sofitel Dubai Palm Apartments
  Från2.655krPer natt

  Sofitel Dubai Palm Apartmentsstars

  Jumeirah, Dubai , East crescent palm jumeirah - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 302 recensioner från resenärerBaserat på 302 recensioner från resenärer

  Låt din familj få en lyxsemester som de aldrig ska glömma på Sofitel Dubai The Palm Luxury Apartments. I 182 deluxe-lägenheter, utrustade med fullständigt kök och privat balkong, kan gästerna njuta av Sofitels franska gästvänlighet. Den femstjärniga anläggningen i polynesisk stil har en vacker strand och specialutformade pooler, perfekt för avkoppling och lek. Barnen älskar den roliga atmosfären på Amura Kids Club, medan föräldrarna njuter av en lugnande massage och ett besök på det turkiska badet.

  Se mer
 • Mövenpick Hotel Apartments Downtown Dubai
  Från909krPer natt

  Mövenpick Hotel Apartments Downtown Dubaistars

  Dubai, Dubai , Al ohood street, downtown dubai al ohood - Karta
   

  Detta enastående hotell återfinns i Dubai. Från detta hotell som är beläget 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 13. 0 kilometer från hotellet. Detta hotell ligger alldeles intill backarna. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från denna egendom. Våra kunder har 21. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har omedelbar närhet till hamnen. Anläggningen har totalt 244 rum. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Mövenpick Hotel Apartments Downtown Dubai tillhandahåller babysängar på begäran. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Kunderna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mercure Hotel Apartments Dubai Barsha Heights
  Från1.266krPer natt
  3,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 678 recensioner från resenärerBaserat på 678 recensioner från resenärer

  Njut av Dubais prakt och boka en av våra eleganta 607 hotellägenheter i en imponerande 41-våningsbyggnad med utsikt över staden och stadssilhuetten. Temarestauranger, rekreationsinrättningar, bl.a. en utomhuspool, jacuzzi och squashbanor, kompletterar din upplevelse på Mercure Hotel Apartments Dubai Barsha Heights.

  Se mer
 • Emerald Palace Kempinski Dubai
  Från3.226krPer natt

  Emerald Palace Kempinski Dubaistars

  Jumeirah, Dubai , Crescent west palm jumeirah - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 813 recensioner från resenärerBaserat på 813 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är perfekt för familjer och ligger i Jumeirah. Det totala antalet rum på Emerald Palace Kempinski Dubai är 391. Det här boendet byggdes 2019. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Gäster med funktionsnedsättning kan bo på detta rullstolsanpassade boende som har några handikappanpassade rum. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Parkering och garage finns att tillgå. Resenärerna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på denna anläggning. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Resenärerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Den varierade underhållning som erbjuds på detta hotell är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Gästerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Emerald Palace Kempinski Dubai.

  Se mer
 • Signature 1 Hotel Barsha Heights
  Från275krPer natt

  Signature 1 Hotel Barsha Heightsstars

  Dubai, Dubai , Al thanayah 1 s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 224 recensioner från resenärerBaserat på 224 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Dubai. Från detta boende som ligger 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 1. 5 kilometer från denna anläggning. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från den här anläggningen. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 2. 2 kilometer från detta boende. Våra kunder har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 306 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Anläggningen byggdes 2014. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Signature 1 Hotel Barsha Heights har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 5 är handikappsanpassat. Husdjur är inte tillåtna på Signature 1 Hotel Barsha Heights. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Signature 1 Hotel Barsha Heights erbjuder transfer till flygplatsen. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser. Alla som valt detta boende uppskattar hälso- och välbefinnandeutbudet. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge alla gäster som bor på denna anläggning ny energi inför dagen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Oberoi Hotel Dubai
  Från1.126krPer natt

  The Oberoi Hotel Dubaistars

  Dubai, Dubai , The oberoi business bay p.o. box 71847 dubai, uae - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2486 recensioner från resenärerBaserat på 2486 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell återfinns i Dubai. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 3. 5 kilometer från stadens centrum. Detta hotell ligger 3. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra besökare har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av 3. 0 kilometer. Våra kunder har 16. 2 kilometer till flygplatsen. The Oberoi Hotel Dubai har totalt 252 rum. Denna anläggning byggdes 2008. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på The Oberoi Hotel Dubai. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är denna anläggning en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Alla som valt detta boende kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. Gästerna kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla gäster. På The Oberoi Hotel Dubai kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • BWP Hotel Deira
  Från264krPer natt

  BWP Hotel Deirastars

  Dubai, Dubai , Corner of abu baker al siddique & salah al din rd - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 718 recensioner från resenärerBaserat på 718 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Dubai. Från den här egendomen som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra gäster är det 3. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 8. 6 kilometer från denna egendom. Våra besökare har 7. 5 kilometer till flygplatsen. 250 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning snyggades upp 2010. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har BWP Hotel Deira några rullstolsanpassade rum. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på BWP Hotel Deira. Kunderna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på BWP Hotel Deira som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. De som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Detta hotell har affärsfaciliteter. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge de som bor på denna anläggning ny energi inför dagen. BWP Hotel Deira kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grandeur
  Från266krPer natt

  Grandeurstars

  Dubai, Dubai , Pobox 282429,al barsha first,behind mall emirates - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 486 recensioner från resenärerBaserat på 486 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Dubai. Från denna egendom som är belägen 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Från detta hotell är det 1000 meter till backarna. Våra kunder hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på 0. 5 kilometer. Denna egendom ligger 6. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 25. 0 kilometer till flygplatsen. De 125 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Grandeur byggdes 2008. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta barnvänliga hotell är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell.

  Se mer
 • Atana Hotel
  Från554krPer natt

  Atana Hotelstars

  Dubai, Dubai , Barsha heights, hessa street, al thanyah 1 - - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2185 recensioner från resenärerBaserat på 2185 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Dubai. Från denna egendom är det 9. 3 kilometer till det främsta nöjesområdet. Från den här egendomen är det 9. 3 kilometer till backarna. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning ligger 8. 8 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 34. 7 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Atana Hotel är 828. Anläggningen byggdes 2015. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på Atana Hotel håller öppet dygnet runt. Om kunderna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. De gemensamma utrymmen på Atana Hotel är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Detta Atana Hotel har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. De som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. På denna anläggning finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som resenärena med fördel kan dra nytta av. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker som passar de som bor på denna anläggning. Resenärerna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  419  Hotell - Dubai
Sida  1  av  42
 

Beskrivning av destination

  Dubai är det näst största av de sju emiraten som bildar Förenade Arabemiraten och det ligger på den södra kusten av Persiska viken. Dubai anses vara ett av de lyxigaste och mest fascinerande turistmålen i världen. Byggnaderna, de konstgjorda öarna, hotellen och arkitekturen i allmänhet gör denna plats till ett paradis mitt i öknen. Vi rekommenderar ett besök vid den naturliga bukten som går in genom stadens centrum och som anses vara Dubais historiska centrum, runt vilket den nya staden vuxit upp. Man kan dessutom ta en promenad längs stränderna för att lära känna områdets seder och traditioner. Vi rekommenderar även ett besök för att bese den moderna gruppen av byggnader vid Deira Creekside, av vilka vi räknar upp några: Etisalat- och Dubai Creek-tornen, Department of Economic Development, Dubais riksbank och Dubais handelskammare (byggd i blått glas, en symbol för Dubais blomstring). Upptäck detta exempel på det arabiska uppsvinget, som erbjuder otaliga möjligheter till avkoppling, museer, byggnader, badstränder, konstgjorda öar, moskéer, shoppingcentra, en zoologisk park och massor av olika parker och trädgårdar. Besök Dubai!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Dubai

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner