Hotell i Dubai

Se på kartan
Hotell - Dubai

DubaiFrån  47kr

Aktuella hotellerbjudanden - Dubai

 • Ramada Chelsea Hotel Al Barsha
  Från629krPer natt

  Ramada Chelsea Hotel Al Barshastars

  Dubai, Dubai , 23rd street al barsha, al barsha - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1057 recensioner från resenärerBaserat på 1057 recensioner från resenärer

  Detta stadshotell ligger nära Sheikh Zayed Road och är ett av få hotell nära Mall of Emirates, värd en egen resa. Hotellet ligger bara 20 minuters bilresa från Dubais internationella flygplats och 45 minuter från Abu Dhabis flygplats. Detta hotell står ut bland budgethotellen i Dubai eftersom det erbjuder förstklassiga produkter och bra service. Rummen och sviterna på hotellet är mycket stilfulla och elegant inredda, och har fantastisk vacker utsikt över Dubais centrum från den egna balkongen eller terrassen. Gästerna kan ta ett dopp i utomhuspoolen eller koppla av på solterrassen. Här finns också ett gym, en bastu och att ångbad. Varje morgon serveras en kontinental frukostbuffé, och till lunch och middag serveras en à la carte-meny. Detta hotell är stolt över sin personliga service och att gästerna kan känna sig som hemma till ett rimligt pris.

  Se mer
 • Armani Hotel Dubai
  Från1.253krPer natt

  Armani Hotel Dubaistars

  Dubai, Dubai , Burj khalifa sheikh modammed bin rashid blvd . - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2304 recensioner från resenärerBaserat på 2304 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är beläget i Dubai. Från detta hotell som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 10. 0 kilometer från detta hotell. Våra resenärer har 13. 1 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 160 trivsamma rum. Armani Hotel Dubai är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Armani Hotel Dubai har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder Armani Hotel Dubai babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassat. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Armani Hotel Dubai erbjuder transfer till flygplatsen. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. Detta hotell har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • DusitD2 Kenz Hotel
  Från1.447krPer natt

  DusitD2 Kenz Hotelstars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road, near internet city metro statio - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 549 recensioner från resenärerBaserat på 549 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Dubai. Det främsta nöjesområdet ligger 8. 0 kilometer från detta hotell. Våra besökare hittar närmaste golfbana 11. 8 kilometer från det här hotellet. Från det här boendet är det 7. 4 kilometer till backarna. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Detta boende ligger 7. 6 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 28. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 7. 5 kilometer till hamnen. Totalt 236 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Det här hotellet byggdes 2016. DusitD2 Kenz Hotel har wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. DusitD2 Kenz Hotel har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 2 rum är handikappsanpassade. DusitD2 Kenz Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Dessutom har denna anläggning gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. Resenärerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunder som bor på detta hotell kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Detta boende har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Resenärerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Al Deyafa Hotel Apartments 3
  Från325krPer natt

  Al Deyafa Hotel Apartments 3stars

  Deira, Dubai , Port saeed 29 29 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 12 recensioner från resenärerBaserat på 12 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell ligger i Deira. Från denna egendom som ligger inbäddad 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra resenärer har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 54 trivsamma rum. Al Deyafa Hotel Apartments 3 har wifi-anslutning. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Al Deyafa Hotel Apartments 3 tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har den rullstolsanpassade rum och är helt utformad för god tillgänglighet. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Signature Hotel Al Barsha
  Från112krPer natt

  Signature Hotel Al Barshastars

  Dubai, Dubai , Al barsha 1, beside mall of the emirates, dubai - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 117 recensioner från resenärerBaserat på 117 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Dubai. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Våra besökare har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Signature Hotel Al Barsha är 90. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Detta hotell förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. På Signature Hotel Al Barsha kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Armada Bluebay Hotel
  Från945krPer natt

  Armada Bluebay Hotelstars

  Dubai, Dubai , Armada tower 2, jumeirah lake towers, cluster p - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 348 recensioner från resenärerBaserat på 348 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Dubai. Från denna egendom som är belägen 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger 2. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 6. 1 kilometer från den här egendomen. Från den här egendomen är det 6. 0 kilometer till backarna. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från denna anläggning. Våra besökare har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 20. 0 kilometer till hamnen. Detta boende har totalt 78 ombonade rum. Hotellet byggdes år 2014. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen är öppen dygnet runt. Armada Bluebay Hotel tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Armada Bluebay Hotel. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Armada Bluebay Hotel. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. Gästerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Detta hotell är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga hotell. Kunderna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • City Seasons Towers Dubai
  Från722krPer natt

  City Seasons Towers Dubaistars

  Dubai, Dubai , P.o. box 182002, khalifa bin zayed road, mankhool - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 250 recensioner från resenärerBaserat på 250 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Dubai. Denna egendom som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 10. 5 kilometer från det här hotellet. Inte långt bort hittar våra gäster transportanslutningar som ger dem möjlighet att utforska området. Denna egendom ligger 3. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 192 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. City Seasons Towers Dubai byggdes 2016. City Seasons Towers Dubai har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på City Seasons Towers Dubai. Dessutom har detta hotell gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. De som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan välja att skämma bort sig på friskvårdinrättningen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Parkside Suites
  Från514krPer natt

  Parkside Suitesstars

  Dubai, Dubai , Zen 3 building nº.12, discovery garden - Karta
  2,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 136 recensioner från resenärerBaserat på 136 recensioner från resenärer

  The hotel is located on Discovery Graden in Dubai. It is also within proximity of the significant areas of Dubai. The nearest airport is located at a distance of 30 kilometers from the hotel.The hotel offers 169 studio apartments and one bedroom apartments, each of which is modern in design with contemporary furnishings. Each apartment features a well-equipped kitchen, ideal for self-catering.

  Se mer
 • Donatello Hotel
  Från533krPer natt

  Donatello Hotelstars

  Dubai, Dubai , Al barsha 1 24948 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 269 recensioner från resenärerBaserat på 269 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell erbjuder exklusiva boendealternativ och högklassig service. Hotellet har ett mycket bra läge, bara 15 minuters bilresa från Dubai International Convention Centre och 20 minuters bilresa från Dubais internationella flygplats. Fritidsresenärer kommer att uppskatta närheten till stora köpcentrum, shopping i världsklass och de viktigaste affärsdistrikten. Hotellet har 132 rymliga rum och eleganta sviter. Alla rum har storslagna möbler och alla bekvämligheter som förväntas av ett hotell som också är ett landmärke. Alla erbjuder påkostad inredning, och gästerna tas om hand av den utmärkta, diskreta personalen. Hotellets lockande interiör är en eklektisk blandning av modern design och klassisk elegans, vilket gör gästerna helt tillfreds.

  Se mer
 • Address Boulevard
  Från951krPer natt

  Address Boulevardstars

  Dubai, Dubai , Sheikh mohammed bin rashid boulevard, downtown n/a - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 417 recensioner från resenärerBaserat på 417 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell som återfinns i Dubai, är endast för vuxna. Det främsta nöjesområdet ligger 1. 7 kilometer från denna anläggning. Våra besökare hittar närmaste golfbana 23. 5 kilometer från den här anläggningen. Från denna anläggning är det 1. 7 kilometer till det allmänna transportnätet. Våra resenärer har 15. 0 kilometer till flygplatsen. De 200 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende genomgick en renovering 2020. Både fast och trådlöst internet finns på Address Boulevard. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassat. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Det finns parkeringsplatser. Kunderna kan hitta balans för kropp och själ på anläggningens hälso- och väbefinnandeinrättning. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Resenärerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta hotell. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  369  Hotell - Dubai
Sida  1  av  37
 

Beskrivning av destination

  Dubai är det näst största av de sju emiraten som bildar Förenade Arabemiraten och det ligger på den södra kusten av Persiska viken. Dubai anses vara ett av de lyxigaste och mest fascinerande turistmålen i världen. Byggnaderna, de konstgjorda öarna, hotellen och arkitekturen i allmänhet gör denna plats till ett paradis mitt i öknen. Vi rekommenderar ett besök vid den naturliga bukten som går in genom stadens centrum och som anses vara Dubais historiska centrum, runt vilket den nya staden vuxit upp. Man kan dessutom ta en promenad längs stränderna för att lära känna områdets seder och traditioner. Vi rekommenderar även ett besök för att bese den moderna gruppen av byggnader vid Deira Creekside, av vilka vi räknar upp några: Etisalat- och Dubai Creek-tornen, Department of Economic Development, Dubais riksbank och Dubais handelskammare (byggd i blått glas, en symbol för Dubais blomstring). Upptäck detta exempel på det arabiska uppsvinget, som erbjuder otaliga möjligheter till avkoppling, museer, byggnader, badstränder, konstgjorda öar, moskéer, shoppingcentra, en zoologisk park och massor av olika parker och trädgårdar. Besök Dubai!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Dubai

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner