Hotell i Dubai

Se på kartan
Hotell - Dubai

DubaiFrån  201kr

Aktuella hotellerbjudanden - Dubai

 • Saffron Boutique Hotel
  Från298krPer natt

  Saffron Boutique Hotelstars

  Dubai, Dubai , D 88,omar bin al khattahb naif road pobox 181757 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 104 recensioner från resenärerBaserat på 104 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Dubai. Från detta hotell som är beläget 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. 80 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning snyggades upp 2005. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på Saffron Boutique Hotel. Denna anläggning är utformad för att göra gästernas vistelse så bekväm som möjligt och har några handikappanpassade badrum. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Saffron Boutique Hotel. Alla gäster som bor på denna anläggning kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Regent Palace
  Från449krPer natt

  Regent Palacestars

  Dubai, Dubai , World trade center road, po box 26816 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 524 recensioner från resenärerBaserat på 524 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Dubai. Från detta hotell som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 500 meter från detta boende. Det totala antalet rum på Regent Palace är 144. Detta boende renoverades 2006. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Regent Palace tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten. Resenärerna kan koppla av och ladda batterierna på anläggningens inrättning för hälsa och välbefinnande. Restaurangen inbjuder gästerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Al Bustan Centre & Residence
  Från622krPer natt

  Al Bustan Centre & Residencestars

  Dubai, Dubai , Al qusais 1 - al nahda rd. - po box 20107 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 555 recensioner från resenärerBaserat på 555 recensioner från resenärer

  Detta bekväma lägenhetshotell är särskilt utformat för familjer och finns i Dubai. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 5. 0 kilometer från stadens centrum. Från detta lägenhetshotell är det 5. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från den här egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från denna anläggning. Våra resenärer har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Al Bustan Centre & Residence har totalt 640 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2014. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Al Bustan Centre & Residence. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Al Bustan Centre & Residence är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang.

  Se mer
 • Sun and Sands Clock Tower
  Från231krPer natt

  Sun and Sands Clock Towerstars

  Dubai, Dubai , 37th street, al rigga road, clock tower, deira - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Detta bekväma hotell är beläget i Dubai. Från detta hotell som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger 5. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från anläggningen. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Detta boende ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Sun and Sands Clock Tower har totalt 98 rum. Denna anläggning grundades år 1997. Sun and Sands Clock Tower har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen dygnet runt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra fördel av hälso- och välbefinnandeutbudet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Royal Ascot Hotel
  Från730krPer natt

  Royal Ascot Hotelstars

  Dubai, Dubai , Khalid bin waleed road bur dubai - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta bekväma hotell finns i Dubai. De 181 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning byggdes 2006. Royal Ascot Hotel är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen under hela dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De gemensamma utrymmen på Royal Ascot Hotel är rullstolsanpassade. Royal Ascot Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla som valt detta boende kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På Royal Ascot Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Tulip Hotel Apartment
  Från864krPer natt

  Tulip Hotel Apartmentstars

  Dubai, Dubai , Al mankool area - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 259 recensioner från resenärerBaserat på 259 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Dubai. Våra besökare hittar närmaste golfbana 302 meter från denna egendom. Från det här hotellet är det 21. 0 kilometer till backarna. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta hotell. Den närmaste stranden ligger 4. 2 kilometer från detta hotell. För våra gäster är det bara 500 meter till flygplatsen. Detta hotell kan erbjuda totalt 154 rum. Tulip Hotel Apartment byggdes 2008. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är inte tillåtna på Tulip Hotel Apartment. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil.

  Se mer
 • Grand Millennium Dubai
  Från810krPer natt

  Grand Millennium Dubaistars

  Dubai, Dubai , Tecom media city, al barsha 1, po box 212422, n/a - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1452 recensioner från resenärerBaserat på 1452 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger vid Sheik Zayed Road mellan Mall of the Emirates och Ibn Battuta Shopping, bara 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Internet City. Mittemot hotellet ligger Dubai Media City, och i närheten finns golfklubbarna Emirates och Montgomery. Detta är ett exklusivt nytt boende som erbjuder lyxiga, rymliga och elegant inredda rum med toppmodern teknik. Hotellet erbjuder 343 rum i tio olika stilar och storlekar samt totalt sex restauranger, lounger och barer. I hotellet finns Jasmine Spa, med utomhuspool, bubbelpool och gym.

  Se mer
 • Parkside Suites
  Från516krPer natt

  Parkside Suitesstars

  Dubai, Dubai , Zen 3 building no.12, discovery garden - Karta
  1,9/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 136 recensioner från resenärerBaserat på 136 recensioner från resenärer

  The hotel is located on Discovery Graden in Dubai. It is also within proximity of the significant areas of Dubai. The nearest airport is located at a distance of 30 kilometers from the hotel.The hotel offers 169 studio apartments and one bedroom apartments, each of which is modern in design with contemporary furnishings. Each apartment features a well-equipped kitchen, ideal for self-catering.

  Se mer
 • JA Palm Tree Court
  Från2.211krPer natt

  JA Palm Tree Courtstars

  Jebel Ali, Dubai , Exit 13, sheikh zayed road, jebel ali,p.o.box 9255 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4304 recensioner från resenärerBaserat på 4304 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Jebel Ali. Våra besökare hittar närmaste golfbana 450 meter från denna egendom. Våra resenärer har 22. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på JA Palm Tree Court är 208. Detta hotell grundades år 2012. JA Palm Tree Court är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på JA Palm Tree Court håller öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Restaurangen inbjuder kunderna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta boende med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Resenärerna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på denna anläggning.

  Se mer
 • Ramee Guestline Hotel
  Från463krPer natt

  Ramee Guestline Hotelstars

  Dubai, Dubai , P o box 26816, near al rigga metro station, deira deira - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 69 recensioner från resenärerBaserat på 69 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är lokaliserat i Dubai. Detta hotell har 88 rum. Detta boende renoverades 2008. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är inte tillåtna på Ramee Guestline Hotel. Gästerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta utbudet av matställen. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på dess restaurang. Ramee Guestline Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  419  Hotell - Dubai
Sida  1  av  42
 

Beskrivning av destination

  Dubai är det näst största av de sju emiraten som bildar Förenade Arabemiraten och det ligger på den södra kusten av Persiska viken. Dubai anses vara ett av de lyxigaste och mest fascinerande turistmålen i världen. Byggnaderna, de konstgjorda öarna, hotellen och arkitekturen i allmänhet gör denna plats till ett paradis mitt i öknen. Vi rekommenderar ett besök vid den naturliga bukten som går in genom stadens centrum och som anses vara Dubais historiska centrum, runt vilket den nya staden vuxit upp. Man kan dessutom ta en promenad längs stränderna för att lära känna områdets seder och traditioner. Vi rekommenderar även ett besök för att bese den moderna gruppen av byggnader vid Deira Creekside, av vilka vi räknar upp några: Etisalat- och Dubai Creek-tornen, Department of Economic Development, Dubais riksbank och Dubais handelskammare (byggd i blått glas, en symbol för Dubais blomstring). Upptäck detta exempel på det arabiska uppsvinget, som erbjuder otaliga möjligheter till avkoppling, museer, byggnader, badstränder, konstgjorda öar, moskéer, shoppingcentra, en zoologisk park och massor av olika parker och trädgårdar. Besök Dubai!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Dubai

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner