Hotell i Dubai

Se på kartan
Hotell - Dubai

DubaiFrån  93kr

Aktuella hotellerbjudanden - Dubai

 • Regent Palace
  Från157krPer natt

  Regent Palacestars

  Dubai, Dubai , World trade center road, po box 26816 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 524 recensioner från resenärerBaserat på 524 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Dubai. Från detta hotell som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 500 meter från detta boende. Det totala antalet rum på Regent Palace är 144. Detta boende renoverades 2006. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Regent Palace tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten. Resenärerna kan koppla av och ladda batterierna på anläggningens inrättning för hälsa och välbefinnande. Restaurangen inbjuder gästerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sun and Sands Clock Tower
  Från93krPer natt

  Sun and Sands Clock Towerstars

  Dubai, Dubai , 37th street, al rigga road, clock tower, deira - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Detta bekväma hotell är beläget i Dubai. Från detta hotell som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger 5. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från anläggningen. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Detta boende ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Sun and Sands Clock Tower har totalt 98 rum. Denna anläggning grundades år 1997. Sun and Sands Clock Tower har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen dygnet runt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra fördel av hälso- och välbefinnandeutbudet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Ramada Plaza by Wyndham Dubai, Deira
  Från457krPer natt

  Ramada Plaza by Wyndham Dubai, Deirastars

  Dubai, Dubai , Corner of abu baker al siddique & salah al din rd - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 718 recensioner från resenärerBaserat på 718 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Dubai. Från den här anläggningen som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 3. 0 kilometer från detta hotell. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Detta hotell ligger 8. 6 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 7. 5 kilometer till flygplatsen. 250 välkomnande rum finns på anläggningen. Boendet totalrenoverades 2010. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Ramada Plaza by Wydham Dubai, Diera har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta barnvänliga hotell är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. //TEMPLATE OR VARIABLE HTL NAME NOT FOUND// har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. Ramada Plaza by Wydham Dubai, Diera är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Ramada Plaza by Wydham Dubai, Diera. Gästerna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på denna anläggning. De som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Ramada Plaza by Wydham Dubai, Diera är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hyatt Place Dubai/Al Rigga
  Från938krPer natt

  Hyatt Place Dubai/Al Riggastars

  Dubai, Dubai , Al rigga road - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Detta charmiga hotell beläget i Dubai. Från detta hotell som är beläget 6. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 350 meter från detta hotell. Från det här boendet är det 7. 0 kilometer till backarna. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Denna anläggning ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 7. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 210. Det här boendet byggdes 2014. Alla gästerna på Hyatt Place Dubai/Al Rigga kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på Hyatt Place Dubai/Al Rigga håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Alla gästerna som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla måltider som serveras i dess restaurang.

  Se mer
 • Dubai International Terminal Hotel
  Från2.151krPer natt

  Dubai International Terminal Hotelstars

  Dubai, Dubai , Dubai international hotel, dubai airports - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 7674 recensioner från resenärerBaserat på 7674 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Dubai är detta lyxiga hotell ett optimalt val för familjer. Från den här egendomen som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det 3. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer har 1. 6 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 530 rum. Detta hotell totalrenoverades 2014. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Dessutom erbjuder Dubai International Terminal Hotel babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 9 rum är handikappsanpassade. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning kan koppla av och återhämta sig i dess inrättning för välbefinnande. Detta hotell har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Gästerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Kunderna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Holiday Inn Express Dubai Airport
  Från739krPer natt

  Holiday Inn Express Dubai Airportstars

  Dubai, Dubai , Opposite dubai airport - terminal 3, airport rd. - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 57 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2129 recensioner från resenärerBaserat på 2129 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell ligger i Dubai. Detta boende kan erbjuda totalt 381 rum. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Holiday Inn Express Dubai Airport tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Holiday Inn Express Dubai Airport. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Holiday Inn Express Dubai Airport. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Panorama Grand
  Från597krPer natt

  Panorama Grandstars

  Dubai, Dubai , Khaleed bin waleed road , computer street , bur du 31 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 236 recensioner från resenärerBaserat på 236 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Dubai. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 6. 4 kilometer från stadens centrum. Detta boende har totalt 103 rum. Denna anläggning snyggades upp 2005. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Panorama Grand är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker som passar alla som valt detta boende. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • La Villa Najd Hotel Apartments
  Från881krPer natt

  La Villa Najd Hotel Apartmentsstars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road al basha 1 behind mall of emirat - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 103 recensioner från resenärerBaserat på 103 recensioner från resenärer

  The hotel is ideally located within only 2 minutes walking distance from Mall of The Emirates, and just a short drive from Wild Wadi, Burj Al Arab, Palm Jumeirah, Dubai Media City, and about 35 minutes drive from Dubai International Airport.The comfortable accommodation units at the hotel provide perfect coziness for guests' stay. Each of the apartments is enhanced with television set, telephone and many other facilities for guests' convenience. The apartments are spacious, luxurious and very well equipped.

  Se mer
 • Dream Inn Dubai Apartments - City Walk
  Från1.696krPer natt
   

  Detta lyxiga hotell ligger i Dubai. Från denna egendom som är belägen 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 11. 0 kilometer från hotellet. Från den här anläggningen är det 15. 3 kilometer till backarna. De närmaste allmänna transportmedlen ligger 0. 5 kilometer från detta boende. Den närmaste stranden ligger 1. 8 kilometer från denna anläggning. Våra besökare har 15. 3 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 1. 8 kilometer till hamnen. Detta hotell innefattar 16 trivsamma rum. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen på Dream Inn Dubai Apartments - City Walk har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Dream Inn Dubai Apartments - City Walk några rullstolsanpassade rum. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Kunder som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Al Jawhara Gardens
  Från715krPer natt

  Al Jawhara Gardensstars

  Dubai, Dubai , Port saeed area, deira, p.o.box 121711 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 202 recensioner från resenärerBaserat på 202 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Dubai. Från denna anläggning som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Anläggningen har totalt 108 rum. Denna anläggning byggdes 2004. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen på Al Jawhara Gardens har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Al Jawhara Gardens är handikappanpassat och alla gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta hotell perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Resenärerna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurangEn avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  72  Hotell - Dubai
Sida  1  av  8
 

Beskrivning av destination

  Dubai är det näst största av de sju emiraten som bildar Förenade Arabemiraten och det ligger på den södra kusten av Persiska viken. Dubai anses vara ett av de lyxigaste och mest fascinerande turistmålen i världen. Byggnaderna, de konstgjorda öarna, hotellen och arkitekturen i allmänhet gör denna plats till ett paradis mitt i öknen. Vi rekommenderar ett besök vid den naturliga bukten som går in genom stadens centrum och som anses vara Dubais historiska centrum, runt vilket den nya staden vuxit upp. Man kan dessutom ta en promenad längs stränderna för att lära känna områdets seder och traditioner. Vi rekommenderar även ett besök för att bese den moderna gruppen av byggnader vid Deira Creekside, av vilka vi räknar upp några: Etisalat- och Dubai Creek-tornen, Department of Economic Development, Dubais riksbank och Dubais handelskammare (byggd i blått glas, en symbol för Dubais blomstring). Upptäck detta exempel på det arabiska uppsvinget, som erbjuder otaliga möjligheter till avkoppling, museer, byggnader, badstränder, konstgjorda öar, moskéer, shoppingcentra, en zoologisk park och massor av olika parker och trädgårdar. Besök Dubai!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Dubai

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här