Hotell i Dubai

Se på kartan
Hotell - Dubai

DubaiFrån  54kr

Aktuella hotellerbjudanden - Dubai

 • Armani Hotel Dubai
  Från926krPer natt

  Armani Hotel Dubaistars

  Dubai, Dubai , Burj khalifa sheikh modammed bin rashid blvd . - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2411 recensioner från resenärerBaserat på 2411 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är beläget i Dubai. Från detta hotell som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 10. 0 kilometer från detta hotell. Våra resenärer har 13. 1 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 160 trivsamma rum. Armani Hotel Dubai är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Armani Hotel Dubai har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder Armani Hotel Dubai babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassat. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Armani Hotel Dubai erbjuder transfer till flygplatsen. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. Detta hotell har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • DusitD2 Kenz Hotel
  Från120krPer natt

  DusitD2 Kenz Hotelstars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road, near internet city metro statio - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 604 recensioner från resenärerBaserat på 604 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Dubai. Det främsta nöjesområdet ligger 8. 0 kilometer från detta hotell. Våra besökare hittar närmaste golfbana 11. 8 kilometer från det här hotellet. Från det här boendet är det 7. 4 kilometer till backarna. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Detta boende ligger 7. 6 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 28. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 7. 5 kilometer till hamnen. Totalt 236 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Det här hotellet byggdes 2016. DusitD2 Kenz Hotel har wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. DusitD2 Kenz Hotel har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 2 rum är handikappsanpassade. DusitD2 Kenz Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Dessutom har denna anläggning gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. Resenärerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunder som bor på detta hotell kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Detta boende har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Resenärerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Al Deyafa Hotel Apartments 3
  Från128krPer natt

  Al Deyafa Hotel Apartments 3stars

  Deira, Dubai , Port saeed 29 29 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 13 recensioner från resenärerBaserat på 13 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell ligger i Deira. Från denna egendom som ligger inbäddad 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra resenärer har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 54 trivsamma rum. Al Deyafa Hotel Apartments 3 har wifi-anslutning. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Al Deyafa Hotel Apartments 3 tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har den rullstolsanpassade rum och är helt utformad för god tillgänglighet. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Premier Deira
  Från89krPer natt

  Best Western Premier Deirastars

  Dubai, Dubai , Corner of abu baker al siddique & salah al din rd - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 659 recensioner från resenärerBaserat på 659 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Dubai. Från den här egendomen som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger 3. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta boende. Detta hotell ligger 8. 6 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 7. 5 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 250. Denna anläggning totalrenoverades 2010. Best Western Premier Deira har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Detta barnvänliga Best Western Premier Deira är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. //TEMPLATE OR VARIABLE HTL NAME NOT FOUND// har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. Detta hotell tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser på Best Western Premier Deira. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. När det handlar om att koppla av, kan resenärerna få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Best Western Premier Deira erbjuder. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. På Best Western Premier Deira kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Parkside Suites
  Från83krPer natt

  Parkside Suitesstars

  Dubai, Dubai , Zen 3 building no.12, discovery garden - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 136 recensioner från resenärerBaserat på 136 recensioner från resenärer

  The hotel is located on Discovery Graden in Dubai. It is also within proximity of the significant areas of Dubai. The nearest airport is located at a distance of 30 kilometers from the hotel.The hotel offers 169 studio apartments and one bedroom apartments, each of which is modern in design with contemporary furnishings. Each apartment features a well-equipped kitchen, ideal for self-catering.

  Se mer
 • Donatello Hotel
  Från128krPer natt

  Donatello Hotelstars

  Dubai, Dubai , Al barsha 1 24948 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 280 recensioner från resenärerBaserat på 280 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell erbjuder exklusiva boendealternativ och högklassig service. Hotellet har ett mycket bra läge, bara 15 minuters bilresa från Dubai International Convention Centre och 20 minuters bilresa från Dubais internationella flygplats. Fritidsresenärer kommer att uppskatta närheten till stora köpcentrum, shopping i världsklass och de viktigaste affärsdistrikten. Hotellet har 132 rymliga rum och eleganta sviter. Alla rum har storslagna möbler och alla bekvämligheter som förväntas av ett hotell som också är ett landmärke. Alla erbjuder påkostad inredning, och gästerna tas om hand av den utmärkta, diskreta personalen. Hotellets lockande interiör är en eklektisk blandning av modern design och klassisk elegans, vilket gör gästerna helt tillfreds.

  Se mer
 • Damac Maison Royale The Distinction
  Från221krPer natt

  Damac Maison Royale The Distinctionstars

  Dubai, Dubai , Opposite south ridge tower 6 6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 52 recensioner från resenärerBaserat på 52 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell, som återfinns i Dubai, är ett bra alternativ för familjer. För våra besökare är det 3. 5 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 13. 0 kilometer från den här egendomen. Från det här hotellet är det 16. 2 kilometer till backarna. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 2. 7 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Våra kunder har 14. 8 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 17. 1 kilometer till hamnen. 305 välkomnande rum finns på anläggningen. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Om kunderna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Alla badrum på Damac Maison Royale The Distinction är handikappanpassadeDetta är inte ett husdjursvänligt boende. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Damac Maison Royale The Distinction. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker för alla slags gäster. Gästerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Resenärerna kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta hotell en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Damac Maison Royale The Distinction är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Raffles Dubai
  Från576krPer natt

  Raffles Dubaistars

  Dubai, Dubai , Sheikh rashid road, wafi, po box 121800 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4147 recensioner från resenärerBaserat på 4147 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Dubai. De 252 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Raffles Dubai tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Kunderna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på denna anläggning. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Tryp By Wyndham Dubai
  Från113krPer natt

  Tryp By Wyndham Dubaistars

  Dubai, Dubai , Al saef street, barsha heights dubai 1 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1267 recensioner från resenärerBaserat på 1267 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Dubai. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 10. 0 kilometer från stadens centrum. Från detta boende är det 3. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta hotell. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Detta hotell ligger 8. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 650. Boendet byggdes år 2017. Både fast och trådlöst internet finns på Tryp By Wyndham Dubai. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på Tryp By Wyndham Dubai är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ramada Chelsea Hotel Al Barsha
  Från105krPer natt

  Ramada Chelsea Hotel Al Barshastars

  Dubai, Dubai , 23rd street al barsha, al barsha - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1099 recensioner från resenärerBaserat på 1099 recensioner från resenärer

  Detta stadshotell ligger nära Sheikh Zayed Road och är ett av få hotell nära Mall of Emirates, värd en egen resa. Hotellet ligger bara 20 minuters bilresa från Dubais internationella flygplats och 45 minuter från Abu Dhabis flygplats. Detta hotell står ut bland budgethotellen i Dubai eftersom det erbjuder förstklassiga produkter och bra service. Rummen och sviterna på hotellet är mycket stilfulla och elegant inredda, och har fantastisk vacker utsikt över Dubais centrum från den egna balkongen eller terrassen. Gästerna kan ta ett dopp i utomhuspoolen eller koppla av på solterrassen. Här finns också ett gym, en bastu och att ångbad. Varje morgon serveras en kontinental frukostbuffé, och till lunch och middag serveras en à la carte-meny. Detta hotell är stolt över sin personliga service och att gästerna kan känna sig som hemma till ett rimligt pris.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  389  Hotell - Dubai
Sida  1  av  39
 

Beskrivning av destination

  Dubai är det näst största av de sju emiraten som bildar Förenade Arabemiraten och det ligger på den södra kusten av Persiska viken. Dubai anses vara ett av de lyxigaste och mest fascinerande turistmålen i världen. Byggnaderna, de konstgjorda öarna, hotellen och arkitekturen i allmänhet gör denna plats till ett paradis mitt i öknen. Vi rekommenderar ett besök vid den naturliga bukten som går in genom stadens centrum och som anses vara Dubais historiska centrum, runt vilket den nya staden vuxit upp. Man kan dessutom ta en promenad längs stränderna för att lära känna områdets seder och traditioner. Vi rekommenderar även ett besök för att bese den moderna gruppen av byggnader vid Deira Creekside, av vilka vi räknar upp några: Etisalat- och Dubai Creek-tornen, Department of Economic Development, Dubais riksbank och Dubais handelskammare (byggd i blått glas, en symbol för Dubais blomstring). Upptäck detta exempel på det arabiska uppsvinget, som erbjuder otaliga möjligheter till avkoppling, museer, byggnader, badstränder, konstgjorda öar, moskéer, shoppingcentra, en zoologisk park och massor av olika parker och trädgårdar. Besök Dubai!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Dubai

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner