Hotell i Deira

Se på kartan
 • Hyatt Regency Dubai Creek Heights
  Från2.062krPer natt

  Hyatt Regency Dubai Creek Heightsstars

  Deira, Dubai , 20th street oud metha road, p.o.box: 5668 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter

  Detta enastående hotell är beläget i Deira. 461 välkomnande rum finns på anläggningen. Boendet byggdes år 2015. Hyatt Regency Dubai Creek Heights är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Hyatt Regency Dubai Creek Heights förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Parkering och garage finns att tillgå. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten. Måltiderna som serveras kommer att uppskattas av alla som valt detta boende. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på denna anläggning skämma bort sig under sin vistelse där. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Detta hotell har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Gästerna kommer att få en rolig vistelse på detta boende som har ett stort utbud av nöjen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Lotus Grand Hotel
  Från675krPer natt

  Lotus Grand Hotelstars

  Deira, Dubai , Al rigga, opp to sund and sand downtown hotel - Karta
   

  Detta charmiga hotell beläget i Deira. Detta boende kan erbjuda totalt 100 rum. Lotus Grand Hotel är från år 2018. Anläggningens gemensamma utrymmen har wifi-anslutning. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Resenärerna kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Dessutom har Lotus Grand Hotel gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. När det handlar om att koppla av, kan de som bor på denna anläggning få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. De som bor på denna anläggning kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. Lotus Grand Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Avani Deira Dubai Hotel
  Från1.024krPer natt

  Avani Deira Dubai HotelstarsGreenProgram Icon

  Deira, Dubai , Corner abu bakker al siddique and sallahuddin road - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter

  Detta lyxiga hotell finns i Deira. Från denna anläggning som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 4 kilometer från anläggningen. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra resenärer har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 216 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Avani Deira Dubai Hotel. Avani Deira Dubai Hotel byggdes 2010. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De gemensamma utrymmena på Avani Deira Dubai Hotel är rullstolsanpassade. Detta boende tillåter inte husdjur. Avani Deira Dubai Hotel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gästerna välkomnas till detta miljövänliga boende. Gäster som bor på Avani Deira Dubai Hotel kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Restaurangen inbjuder alla gästern som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta hotell med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Avani Deira Dubai Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ramada Deira
  Från1.091krPer natt

  Ramada Deirastars

  Deira, Dubai , salahudin road deira - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6 recensioner från resenärerBaserat på 6 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Deira. Från detta hotell som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från detta hotell. Våra gäster har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 173 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Ramada Deira har wifi-anslutning. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta barnvänliga Ramada Deira är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på detta rullstolsanpassade hotell som har några handikappanpassade rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Gästerna kan koppla av och ladda batterierna på anläggningens inrättning för hälsa och välbefinnande. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Hilton Garden Inn Muraqabat Deira
  Från700krPer natt

  Hilton Garden Inn Muraqabat Deirastars

  Deira, Dubai , Abu baker al suiddiqui road, deira 999 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1082 recensioner från resenärerBaserat på 1082 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Deira. Från den här egendomen som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det 3. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här egendomen. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra kunder har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 182 ombonade rum. Detta hotells byggår är 2015. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Om någon som valt detta boende ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har detta handikappanpassade hotell några rullstolsanpassade -1. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Kunder som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Detta Hilton Garden Inn Muraqabat Deira har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Kunderna kan utforska de olika matställena som detta hotell erbjuder. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Swissotel Al Ghurair Dubai
  Från1.077krPer natt

  Swissotel Al Ghurair Dubaistars

  Deira, Dubai , Umar bin al kattab road 42933166 42933166 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1771 recensioner från resenärerBaserat på 1771 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell, som återfinns i Deira, är ett bra alternativ för familjer. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här anläggningen. Från det här boendet är det 15. 0 kilometer till backarna. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Våra gäster har 15. 0 kilometer till flygplatsen. De 428 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Både fast och trådlöst internet finns på Swissotel Al Ghurair Dubai. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Swissotel Al Ghurair Dubai är rullstolsanpassade. Swissotel Al Ghurair Dubai är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan hitta balans för kropp och själ på dess hälso- och väbefinnandeinrättning. De som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Swissotel Al Ghurair Dubai är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. De som bor på denna anläggning kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. Swissotel Al Ghurair Dubai kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Al Farej Hotel
  Från666krPer natt

  Al Farej Hotelstars

  Deira, Dubai , Ipo box 116957 al murar behind al futtaim mosque 2 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 55 recensioner från resenärerBaserat på 55 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Deira. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 1. 1 kilometer från stadens centrum. Detta hotell ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från den här anläggningen. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra besökare har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 96 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Al Farej Hotel. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Gästerna kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Hues Boutique
  Från572krPer natt

  Hues Boutiquestars

  Deira, Dubai , Corniche - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 462 recensioner från resenärerBaserat på 462 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Deira. Våra gäster hittar närmaste golfbana 7. 9 kilometer från den här egendomen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 2. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Våra kunder har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 103 rum. Hues Boutique är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Alla rum på Hues Boutique är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. Kunderna kan hitta balans för kropp och själ på anläggningens hälso- och väbefinnandeinrättning. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. Gästerna kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i anläggningens restauranger. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Fortune Hotel Deira
  Från556krPer natt

  Fortune Hotel Deirastars

  Deira, Dubai , Omar bin al khattab street - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 83 recensioner från resenärerBaserat på 83 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Deira. Det totala antalet rum är 80. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2014. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Fortune Hotel Deira är inte någon husdjursvänlig anläggning. Kunderna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på denna anläggning och som passar för olika slags evenemangExtra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hyatt Place Dubai Baniyas Square
  Från1.037krPer natt

  Hyatt Place Dubai Baniyas Squarestars

  Deira, Dubai , P.o. box 36588 14 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 537 recensioner från resenärerBaserat på 537 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Deira. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 6. 4 kilometer från egendomen. Från den här egendomen är det 22. 0 kilometer till backarna. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna egendom. Detta hotell ligger 9. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 5. 0 kilometer till hamnen. 125 välkomnande rum finns på anläggningen. Hyatt Place Dubai Baniyas Square är från år 2015. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Hyatt Place Dubai Baniyas Square håller öppet dygnet runt. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga hotell. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  21  Hotell - Deira
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Deira

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner