Hotell i Deira

Se på kartan
 • Hyatt Place Dubai Baniyas Square
  Från448krPer natt

  Hyatt Place Dubai Baniyas Squarestars

  Deira, Dubai , P.o. box 36588 14 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 601 recensioner från resenärerBaserat på 601 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Deira, är ett bra alternativ för familjer. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 6. 4 kilometer från den här egendomen. Från det här hotellet är det 22. 0 kilometer till backarna. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Detta boende ligger 9. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 5. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 125. Detta hotell grundades år 2015. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta hotell erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Resenärerna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta boende. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Detta boende har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Fortune Hotel Deira
  Från255krPer natt

  Fortune Hotel Deirastars

  Deira, Dubai , Omar bin al khattab street - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 83 recensioner från resenärerBaserat på 83 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Deira. Detta hotell har 80 rum. Detta hotell totalrenoverades 2014. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är inte tillåtna på Fortune Hotel Deira. Gäster som bor på Fortune Hotel Deira kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Fortune Hotel Deira är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. På Fortune Hotel Deira kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Swissotel Al Ghurair Dubai
  Från984krPer natt

  Swissotel Al Ghurair Dubaistars

  Deira, Dubai , Umar bin al kattab road 42933166 42933166 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2006 recensioner från resenärerBaserat på 2006 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett lyxigt hotell som är lokaliserat i Deira. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från anläggningen. Från den här egendomen är det 15. 0 kilometer till backarna. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra kunder har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Swissotel Al Ghurair Dubai är 428. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Denna anläggning har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Swissotel Al Ghurair Dubai är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Swissotel Al Ghurair Dubai. Swissotel Al Ghurair Dubai är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Avani Deira Dubai Hotel
  Från409krPer natt

  Avani Deira Dubai HotelstarsGreenProgram Icon

  Deira, Dubai , Corner abu bakker al siddique and sallahuddin road - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter

  Detta enastående hotell är lokaliserat i Deira. Från detta hotell som är beläget 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 7. 4 kilometer från den här anläggningen. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Våra kunder har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Avani Deira Dubai Hotel är 216. Anläggningen byggdes 2010. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Avani Deira Dubai Hotel är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Avani Deira Dubai Hotel. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Avani Deira Dubai Hotel. Resenärerna välkomnas till denna miljövänliga anläggning. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Detta hotell har affärsfaciliteter. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Kunderna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på detta hotell. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Al Farej Hotel
  Från315krPer natt

  Al Farej Hotelstars

  Deira, Dubai , Ipo box 116957 al murar behind al futtaim mosque 2 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 58 recensioner från resenärerBaserat på 58 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Deira. Från detta hotell som är beläget 1. 1 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från anläggningen. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra besökare har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 96 trivsamma rum. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Gästerna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurang

  Se mer
 • Best Western Plus Pearl Creek
  Från381krPer natt

  Best Western Plus Pearl Creekstars

  Deira, Dubai , Baniyas square - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 311 recensioner från resenärerBaserat på 311 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Deira. Från denna egendom som ligger inbäddad 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra kunder har 9. 0 kilometer till flygplatsen. 170 välkomnande rum finns på anläggningen. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Dessutom erbjuder Best Western Plus Pearl Creek babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Best Western Plus Pearl Creek kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Royal Continental Hotel
  Från417krPer natt

  Royal Continental Hotelstars

  Deira, Dubai , Sheikh rashid road 168 - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 131 recensioner från resenärerBaserat på 131 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Deira. Det totala antalet rum på Royal Continental Hotel är 168. Detta boendes byggår är 2017. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Royal Continental Hotel är utformat för att göra gästernas vistelse så bekväm som möjligt och har några handikappanpassade badrum. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Det finns parkeringsplatser. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Om kunderna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. På denna anläggning med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov.

  Se mer
 • Hues Boutique
  Från485krPer natt

  Hues Boutiquestars

  Deira, Dubai , Corniche - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 467 recensioner från resenärerBaserat på 467 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Deira. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 9 kilometer från det här boendet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 2. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Våra kunder har 10. 0 kilometer till flygplatsen. 103 välkomnande rum finns på anläggningen. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har detta handikappanpassade boende några rullstolsanpassade -1. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är denna anläggning perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Gästerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga hotell. På Hues Boutique kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hyatt Place Dubai/Wasl District
  Från518krPer natt

  Hyatt Place Dubai/Wasl Districtstars

  Deira, Dubai , Al wasl district po box 128851 - Karta
   

  Detta gulliga hotell beläget i Deira. Detta boende har totalt 202 ombonade rum. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen under hela dagen. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Hyatt Place Dubai/Wasl District förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Hyatt Place Dubai/Wasl District är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser.

  Se mer
 • Hilton Garden Inn Dubai Al Muraqabat
  Från507krPer natt

  Hilton Garden Inn Dubai Al Muraqabatstars

  Deira, Dubai , Abu baker al suiddiqui road, deira 999 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1168 recensioner från resenärerBaserat på 1168 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Deira. Från det här boendet som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 3. 0 kilometer från denna anläggning. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här anläggningen. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta boende. Våra kunder har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 182 rum. Hilton Garden Inn Dubai Al Muraqabat byggdes 2015. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen under hela dagen. Dessutom erbjuder Hilton Garden Inn Dubai Al Muraqabat babysängar på begäran. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Hilton Garden Inn Dubai Al Muraqabat några rullstolsanpassade rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser. Hilton Garden Inn Dubai Al Muraqabat har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Hilton Garden Inn Dubai Al Muraqabat är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Gästerna kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i anläggningens restauranger. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  33  Hotell - Deira
Sida  1  av  4
 

De populäraste hotellen - Deira

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner