Hotell i Deira

Se på kartan
 • Hyatt Regency Dubai Creek Heights
  Från739krPer natt

  Hyatt Regency Dubai Creek Heightsstars

  Deira, Dubai , 20th street oud metha road, p.o.box: 5668 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter

  Detta enastående hotell är beläget i Deira. 461 välkomnande rum finns på anläggningen. Boendet byggdes år 2015. Hyatt Regency Dubai Creek Heights är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Hyatt Regency Dubai Creek Heights förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Parkering och garage finns att tillgå. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten. Måltiderna som serveras kommer att uppskattas av alla som valt detta boende. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på denna anläggning skämma bort sig under sin vistelse där. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Detta hotell har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Gästerna kommer att få en rolig vistelse på detta boende som har ett stort utbud av nöjen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hyatt Place Dubai Baniyas Square
  Från468krPer natt

  Hyatt Place Dubai Baniyas Squarestars

  Deira, Dubai , P.o. box 36588 14 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 566 recensioner från resenärerBaserat på 566 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell, som återfinns i Deira, är ett bra alternativ för familjer. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Våra besökare hittar närmaste golfbana 6. 4 kilometer från den här anläggningen. Från den här anläggningen är det 22. 0 kilometer till backarna. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Detta hotell ligger 9. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 5. 0 kilometer till hamnen. Totalt 125 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hyatt Place Dubai Baniyas Square. Denna anläggning byggdes 2015. Både fast och trådlöst internet finns på Hyatt Place Dubai Baniyas Square. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på dess restaurang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hues Boutique
  Från347krPer natt

  Hues Boutiquestars

  Deira, Dubai , Corniche - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 464 recensioner från resenärerBaserat på 464 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Deira. Våra gäster hittar närmaste golfbana 7. 9 kilometer från den här egendomen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 2. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Våra kunder har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 103 rum. Hues Boutique är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Alla rum på Hues Boutique är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. Kunderna kan hitta balans för kropp och själ på anläggningens hälso- och väbefinnandeinrättning. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. Gästerna kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i anläggningens restauranger. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Swissotel Al Ghurair Dubai
  Från515krPer natt

  Swissotel Al Ghurair Dubaistars

  Deira, Dubai , Umar bin al kattab road 42933166 42933166 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1897 recensioner från resenärerBaserat på 1897 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell, som återfinns i Deira, är ett bra alternativ för familjer. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här anläggningen. Från det här boendet är det 15. 0 kilometer till backarna. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Våra gäster har 15. 0 kilometer till flygplatsen. De 428 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Både fast och trådlöst internet finns på Swissotel Al Ghurair Dubai. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Swissotel Al Ghurair Dubai är rullstolsanpassade. Swissotel Al Ghurair Dubai är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan hitta balans för kropp och själ på dess hälso- och väbefinnandeinrättning. De som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Swissotel Al Ghurair Dubai är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. De som bor på denna anläggning kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. Swissotel Al Ghurair Dubai kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Al Farej Hotel
  Från335krPer natt

  Al Farej Hotelstars

  Deira, Dubai , Ipo box 116957 al murar behind al futtaim mosque 2 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 58 recensioner från resenärerBaserat på 58 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Deira. Från det här hotellet som ligger 1. 1 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från hotellet. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Våra kunder har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Anläggningen har totalt 96 rum. Detta hotell har wifi-anslutning. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De gemensamma utrymmen på Al Farej Hotel är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Al Farej Hotel. De som bor på denna anläggning kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på dess restaurang.

  Se mer
 • Avani Deira Dubai Hotel
  Från527krPer natt

  Avani Deira Dubai HotelstarsGreenProgram Icon

  Deira, Dubai , Corner abu bakker al siddique and sallahuddin road - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter

  Detta lyxiga hotell finns i Deira. Från denna anläggning som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 4 kilometer från anläggningen. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra resenärer har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 216 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Avani Deira Dubai Hotel. Avani Deira Dubai Hotel byggdes 2010. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De gemensamma utrymmena på Avani Deira Dubai Hotel är rullstolsanpassade. Detta boende tillåter inte husdjur. Avani Deira Dubai Hotel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gästerna välkomnas till detta miljövänliga boende. Gäster som bor på Avani Deira Dubai Hotel kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Restaurangen inbjuder alla gästern som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta hotell med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Avani Deira Dubai Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hampton by Hilton Dubai Airport
  Från397krPer natt

  Hampton by Hilton Dubai Airportstars

  Deira, Dubai , Damascus street, al qusais - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 176 recensioner från resenärerBaserat på 176 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Deira. Våra gäster har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 420 trivsamma rum. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen är öppen dygnet runt. Hampton by Hilton Dubai Airport erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De gemensamma utrymmen på Hampton by Hilton Dubai Airport är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. Hampton by Hilton Dubai Airport kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • White Fort Hotel
  Från385krPer natt

  White Fort Hotelstars

  Deira, Dubai , Next to baniyas square metro station, baniyas squa - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 49 recensioner från resenärerBaserat på 49 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är lokaliserat i Deira. 85 välkomnande rum finns på anläggningen. Det här boendet byggdes 2013. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumAlla badrum på White Fort Hotel är handikappanpassadeHusdjur är inte tillåtna på White Fort Hotel. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. White Fort Hotel som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av kunder. På White Fort Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Naif View Hotel
  Från291krPer natt

  Naif View Hotelstars

  Deira, Dubai , Naif road, deira - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 28 recensioner från resenärerBaserat på 28 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell ligger i Deira. Det totala antalet rum är 60. Detta boendes byggår är 2015. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Husdjur är inte tillåtna på Naif View Hotel. Detta hotell har parkering och garage.

  Se mer
 • Hilton Garden Inn Dubai Al Muraqabat
  Från512krPer natt

  Hilton Garden Inn Dubai Al Muraqabatstars

  Deira, Dubai , Abu baker al suiddiqui road, deira 999 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1131 recensioner från resenärerBaserat på 1131 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Deira. Från det här boendet som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 3. 0 kilometer från denna egendom. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här anläggningen. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra resenärer har 5. 0 kilometer till flygplatsen. De 182 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Boendet byggdes år 2015. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen dygnet runt. Om kunderna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Hilton Garden Inn Dubai Al Muraqabat några rullstolsanpassade rum. Husdjur är tillåtna på detta boende. Det finns parkeringsplatser. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Resenärerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Hilton Garden Inn Dubai Al Muraqabat. På Hilton Garden Inn Dubai Al Muraqabat kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  26  Hotell - Deira
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Deira

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner