Hotell i Dubai öken

Se på kartan
 • Bab Al Shams Desert Resort & Spa
  Från1.871krPer natt

  Bab Al Shams Desert Resort & Spastars

  Dubai öken, Dubai , Al qudra road, po box 8168 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2695 recensioner från resenärerBaserat på 2695 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Dubai Desert är detta enastående hotell ett optimalt val för familjer. Denna anläggning har 115 rum. Detta hotell byggdes 2004. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dessutom erbjuder Bab Al Shams Desert Resort & Spa babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. På denna anläggning finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som kunderna med fördel kan dra nytta av. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Al Maha, a Luxury Collection Desert Resort & Spa
  Från10.600krPer natt

  Al Maha, a Luxury Collection Desert Resort & Spastars

  Dubai öken, Dubai , Dubai desert conservation reserve, al ain road - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  The hotel is just 45 minutes from the cosmopolitan city of Dubai and is 5 kilometres from the airport. Visitors can experience the true beauty and majesty of the desert and observe the indigenous wildlife in the area.

  Se mer
 • Aloft Dubai South
  Från873krPer natt

  Aloft Dubai Southstars

  Dubai öken, Dubai , Aviation city, p.o box 712778 - Karta
   

  Detta bekväma hotell finns i Dubai Desert. Totalt 145 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. De gemensamma utrymmena på Aloft Dubai South är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Dubai öken

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner